Last news in Fakti

20 Март, 2021 10:52 1 687 17

Министърът на транспорта ще участва в дебата за пътната безопасност

  • росен желязков-
  • дискусия-
  • герб-
  • транспорт-
  • министър на транспорта-
  • пътища-
  • пътна безопасност

Представители на 6 партии и коалиции се включват в дискусията

Министърът на транспорта ще участва в дебата за пътната безопасност - 1
Снимка: БГНЕС

Министърът на транспорта Росен Желязков ще е един от представителите на ГЕРБ в предизборния онлайн дебат за пътната безопасност в България. Събитието е на 20 март от 11:30 часа и ще се проведе чрез платформата zoom.

6 партии и коалиции, желаещи да влязат в бъдещия парламент, ще се включат в дискусията чрез свои експерти. За ГЕРБ освен Желязков, ще участват Красимир Ципов и Александър Ненков, за БСП - Крум Дончев и Димитър Данчев, за "Демократична България" - Емил Димитров, Петър Славов и Петър Маринов, за ДПС - Халил Летифов, за "Изправи се! Мутри вън!" - Настимир Ананиев, за "Има такъв народ" - Тошко Николов и Иван Кючуков.

Политиците ще представят вижданията си по различни аспекти на пътната безопасност в страната, а гаранция за високото ниво на дебата е участието на експерти от неправителствени организации, ангажирани с тематиката. Линкът за регистрация и участие е тук. Ще излъчва и Фейсбук страницата на Европейския център за транспортни политики.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Феликс Дж

    4 0 Отговор
    В дебата за летищата да участва но в свободното си време в ГУЛАГ. Даже и Костинброд му стига за този вид мярка.

    Коментиран от #9

  • 2 САТЪРА НА ХАНА

    5 1 Отговор
    ИСКАМ ДА ВИДЯ В КЛЕТКАТА БОЦКО АЛ РАПОНЕ И
    КОРНЕЛИЯ НИНОВА ДА МУ ПРЕГРИЗЕ ГЪРЛОТО
    .......................
    СТИГА С ДУЕЛИ МЕЖДУ ИБРИКЧИИ :))
  • 3 Траян

    4 0 Отговор
    Този вдясно на снимката е депутат от партията герб Георги Динев от Петрич. Нито един път не се изказал от трибуната на парламента. Важното е, далавери да вървят с пълна пара, а народа кучета го яли.
  • 4 Що не говори Тулупа

    4 0 Отговор
    Да. В ГЕРБ се страхуват от въпроси и гледат да претупат дебатите.
  • 5 Българка

    4 0 Отговор
    Защо от толкова участници в заглавието е изведено само името на министъра от ГЕРБ. Това е част от нарушението на равнопоставеност на всички участници в изборните дебати. Шайката има съпорт от всички държавни и общински институции и мисирките.
    Това ли е честна предизборна надпревара? С предварително определен от мафията и слугите й печелещ
  • 6 Аз40🏴‍☠️

    4 1 Отговор
    Образование за шофьорска книжка! Най-неадекватния закон в целия свят и всички малоумници го крият пред света, че съществува. Всички замесени в прокарването му са за затвор, защото се нарушават основни човешки права с него. Диктатура по лоша от всякога. Нито една НПО дори не му обръща внимание, всички сте леш, които го подкрепяте и сте съучастници.

    Коментиран от #8

  • 7 бат тулуп

    1 0 Отговор
    Тоя що не печати бюлетини за ГЕРБ , ами ще се занимава с неща дето не разбира?
  • 8 БАЙ Х@Й‼

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Аз40🏴‍☠️":

    - Тате, научих се да пиша!
    - И какво написа?
    - Откъде да знам?! Още не мога да чета.‼ Та кой ти четеше правилника и закона ⁉️ А не е ли дискриминация , че трябва да си навършил възраст⁉️ Я като с колелото - щом можеш да пазиш равновесие и айде‼

    Коментиран от #11

  • 9 Ужас

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Феликс Дж":

    По каква точно работа този министър ще обсъжда теми, които не са негова работа? Пътищата са на МРРБ и АПИ, а контрола по тях се прави от КАТ, то пък един контрол, а сега какво ще правим 20 лева - 200 лева. Та и министъра на транспорта ще обсъжда въпроси по който не може да вземе никакво отношение, още по-малко решение на проблемите.
  • 10 човек от народа

    4 0 Отговор
    дебат за пътната безопасност - дебат между "глухи, неми и слепи" . да ме извинят болните за епитетите !
  • 11 Аз40🏴‍☠️

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "БАЙ Х@Й‼":

    Шофьорска книжка се вади в целия свят като преди това минеш през теоретичен процес/изпит, на който няма никакъв реален шанс да го вземеш, ако не можеш да четеш. Толкова е просто, колкото го четеш. Нищо друго няма логика. Не съществуват увъртания по темата никакви. Ако има корупция в този процес то това е престъпление от друго естество, а не свързано с някакво обяснение, че затова са прокарали подобен закон. С претекст, че ще спрат роми/цигани/неандерталци да имат право да шофират, защото са тъпи. У нас са най-лошите шофьори, най-ниско възпитаните в целия ЕС. Това го казват всички, дори в министерствата на чужди страни е посочено като предупреждение към гражданите им. Кой интелигентен тук може да ми обясни, защо има такъв закон? Защо е позволен при условие, че НЕ СЪЩЕСТВУВА НИКЪДЕ по света? Какво, целия свят е по-глупав от ганьовците в парламента ни ли?
  • 12 Ох Баня

    2 0 Отговор
    Не беше ли Боката министър на транспорта бре? Вече се обърках. Те да не са го сменили бре? Урааааа.
  • 13 Лост

    1 0 Отговор
    Ами направо да казват-"Каквото е рекъл Господ" и край на дебатите.Без това винаги някой друг е виновен, пък който иска да ходи лично да му търси отговорност 😉.
  • 14 3,14К

    2 0 Отговор
    Всички говорят вместо Толупа, но той решава вместо тях. И се питам за какво им се плаща?
  • 15 Веднага

    2 0 Отговор
    Да се ЗАБРАНИ движението на автомобилите с ДЕСЕН волан, изцяло противоречащи на Закона за движение по пътищата у нас и създаващи сериозни предпоставки за нарушаване на пътната безопасност....!!!
  • 16 Номера на китайката

    1 0 Отговор
    Към Министъра на транспорта въпроси: Как може да се награждава Кмет на Община Драгоман с грамоти и да му бъдат връчвани от Областния управител на София област след като има хора, който от високопланински и същевременно гранични, и с малко население останало все още живо/ предимно възрастни хора/, са принудени /и продължават/ да стоят без транспорт, а останалите / някой от тях/ да вървят по 26-27 км. пеша за да стигнат и после да се върнат пак пеша до първата автобусна спирка в село близо до гр. Драгоман/ там е и първия магазин за стоки от първа необходимост? В кой век ни върнахте назад? Къде отиват парите, който се отпускат? Не, че преди имаше транспорт, който се изпълняваше добросъвестно. Какво стана с проверката? В сайта миналата година се съобщи , че има "проверка" относно транспорта . И какво на една определена транспортна фирма се раздадоха много пари за две години от държавата дадени за да страдаме сега ние и да извървяваме пеша убийствените километри сред чакали, мечки, диви озверели от глад кучета и бежанци. За високопланински район, като нашия ние нямаме от вашите служебни джипове, а тук това стига тук до горе .Тези пари, който все са малко на . Община и Кмет /и чакат ние местните да се оплакваме за да им отпуска държавата и още и още пари /къде отиват? Всяка година на нас като високопланинско и гранично село ни се полагат субсидии за транспорт от централния бюджет, който в момента къде са, та ние сега страдаме по този нечовешки начин? Това
  • 17 бай Иван

    0 0 Отговор
    Въпросът е не кой ще ме накара, а кой ще ме спре......???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове