20 Март, 2021 21:56 3 582 33

Карадайъ: Джипката символизира разруха и газене на закона

  • карадайъ-
  • избори-
  • дпс

Ние сме обединени, единни, ние сме заедно и имаме кауза, заяви лидерът на ДПС

Карадайъ: Джипката символизира разруха и газене на закона - 1
Снимка: ДПС

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в кв. "Долни воден" в Асеновград, за да подкрепи листата на партията за Пловдив – област, чиито водач е Рамадан Аталай.

Това съобщиха от пресцентъра на ДПС.

На площада в центъра Карадайъ бе категоричен: "Нито едно общество не е имало просперитет, когато е било разделено, и когато не си е спазвало собствените правила. Това го знаем от историята". Карадайъ продължи: "Дали ще бъде държава, дали ще бъде партия. Просперитет може да се очаква само, когато има обединение на общността и спазване на правила, които ние ги правим, и законите, които ние си правим, и Конституцията си е наша. Обаче разделението не е наше, с анти-ДПС кампания, с разделяй и владей, се създаде еднолична и авторитарна власт на един човек, без държавни органи, от джипката. Джипката, която символизира, разруха на държавата, разруха на държавността, разруха на демокрацията, газене на Конституция и законите на страната".

Лидерът на ДПС убедено заяви: „Ние сме обединение, единни, ние сме заедно и имаме кауза. Не на омразата, да на заедността, толерантността и добруването. А днешната ни кауза, в името на достойното бъдеще - нашите деца и внуци в нашата Родина. Рестарт на държавността за нас означава всички държавни органи и институции да функционират съгласно Конституцията и законите на страната, в диалог, координация и взаимен контрол да изпълняват ясна програма за ускорено икономическо развитие с ясни приоритети, които всички български граждани да ги знаят, бизнесът да ги знае, за да има инвестиции и работни места".

Карадайъ призова за пълна мобилизация с номер 9 за постигането на 2 мандата от Пловдив-област.

По-рано Централният лъч на ДПС посети Куклен, за да подкрепи листата на Пловдив-област.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    42 7 Отговор
    КВИ СА ТИЯ СИНИ ЗВЕЗДИ , БЕЕ...САМО ПОЛУМЕСЕ ИМ ЛИПСВА...НА КАКВО ПРИЛИЧА ТОВА!? ТИЯ БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ ЛИ СА ИЛИ.!

    Коментиран от #9

  • 2 ЖОРО

    41 9 Отговор
    ТИКВАТА ДНЕСКА ПАК ПЛЮ ПО ДПС У ДУЛОВО..НО ВСИЧКО Е ПРЕДИЗБОРНО..СЛЕД ИЗБОРИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ВЗАИМНИТЕ КРАЖБИ..ДПС=ГЕРБ..НА 04.04.ДА ГИ ОТСВИРИМ..

    Коментиран от #26

  • 3 Жипката

    35 5 Отговор
    Символизира подкрепата на дпс и пеески, не правете българите на глупави!!! .. вашия електорат си го мачкайте и правете с него каво то искате!
  • 4 Анонимен

    29 1 Отговор
    Всички крадат. Свиквайте. Свикнахме. Пълни очи празни ръце. Карадайъ, хасан азис, ахмед доган, хорста ти гладуват, а той кара яхта за 15 милиона, млн... Крадете но по малко, да има и за народа. Пред вас в общината и след гърба ви псуват, разказвайки на други..
  • 5 розово

    21 1 Отговор
    Този не беше ли мъжката секретарка на сараите.
  • 6 Исмекяри

    17 1 Отговор
    Вие ги подкрепяхте
  • 7 МОЗГАЗ

    18 2 Отговор
    И ТИ СИ ЧАСТ ОТ СЪЩАТА ТАЗИ ДЖИПКА БЕ ИЗРОД. ДПСВИНЕ
  • 8 аман байгън

    21 0 Отговор
    това театро го гледаме вече 30г, пред хората се плюете,а после си пиете заедно уискито!
  • 9 петков

    24 4 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    НЕ СА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ.ТУРСКА СА, ПРОТИВОНСТИТУЦИОННА. 30 ПРЕХОД НЕ СЕ НАМЕРИ ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН ДА Я ЗАБРАНИ. ЗАТОВА СЕГА ГЛЕДАМЕ ТУРСКИ ПРИМАТ ДА ЖИВЕЕ В РОСЕНЕЦ И САРАИТЕ.

    Коментиран от #11, #32

  • 10 Аспарух

    10 1 Отговор
    В Родопите викат-моабет за пред ората! Ма ти немой гльода я кво гъльча-тва а за парлама!!! Беки до ся, не сме си боркали по дупките-ние си го знайм!!! Само че анти-ДПС/разделяй и владей/ я създавате вие-като насъсквате българи срещу турци! Като постоянно коментирате предизборно за възродителния процес! Ами ако вземем ние,да говорим всеки път за процеса в БАТАК-през 1876г...!!! Тогава как ще реагираш,А !? Нас не ни ли боли,А ?! Дали ,,наушким" ще плюеш по ББ-то се знае,че дали ще гласуват за ГЕРБ или ДПС-все едно и също!!! Само високопарни думи!!! Нима не знаем,че порцията е разпределена отдавна-горите,енергетиката и т.н...!!! За това рестарта е само дума-слоган !!! Народа иска тотална промяна,а не заучени фрази !!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Титъ

    15 2 Отговор
    Хайде де, Агент(Ахмет) Доган и телохранителя на бай Тодор да не би да не са от едно котило колкото и да се плюят после ще се прегърнат, коалират, съвукоплят и ще пълнят я чекмеджета, я сарайски долапи
  • 13 Бргай на ПомаклЪ чарши

    12 4 Отговор
    Нагъл гнусен мазен Т урчин
  • 14 Каранейъ

    6 2 Отговор
    Коя джипка, газката на КОМУНИЗМА ли?
  • 15 Истината ефенди

    14 0 Отговор
    Е тази,че просперитет,правила,закони-които вие си,,правите",както цитираш-са валидни за ДПС,за членовете и !!! Рестарта е много хубава и точна дума-само да не излезе,в ущърб на народа!!! Рестарт-ако правите и спазвате девиза,означава да върнете на държавата ТЕЦОВЕТЕ,РОСЕНЕЦ,СИЛИСТАР и много други неща-които се знаят!!! Започнете от нулата-в защита и милеене за народа,без облаги,без далавери !!! Само,че нямаме вяра това да се случи-във вашият край казват: ,,НЕ ке стане работата" !!! Ти да видиш!?
  • 16 пфу

    9 3 Отговор
    А стига с тая ДПС бе,закривайте го тоя башибозук.Не се наядоха от българската трапеза еййййй.Я погледнете вашия Доган бе,живее си като бей.Борисов ви дразни,а другите,преди него ги виждахме само на 3 март и нова година.И какво?Да не би да бяхме много добре при тяхното управление????
  • 17 Анонимен

    5 1 Отговор
    Всички лъжат. По е нещо по умно да излъжат. Чук карадаъ, караянчева, лъжат. Има умни хора. Да ви посъветват кво да говорите. Заедно мрадохте с бсп, сега с герн и бсп. То да не ми се обидят, но рома не може риба да хваща. Избихте с фекалиите рибата във огледалото водно. И с крадените пари ще си купите изборите. Лекомислени хора. Вина нямат. Наивни младите, не всички. Умните едва ли биха ви се вързали. Те сами знаят всичко. Че хасан имал в Турция хотели, къщи. Но те го казват. Аз не мога да твърдя нито да отрека. Шушукат турците обикновените, измъчените. Грехота е. Да ги лъжите. Има бедни и самотни старци.
  • 18 Стефан

    6 1 Отговор
    Какво самочувствие демонстрира една мъжка секретарка, говори за корупция, за разруха, ами дворците на Доган какво са, ами да купиш ТЕЦ Варна за 4500 лева какво е, да си построиш като действащ политик къщи за гости, да не декларираш данъци, това какво е, ДА СЕ ПРЕГЪРНЕШ С МЪЧИТЕЛИТЕ СИ ДЕТО ВИ БИХА И СМЕНЯХА ИМЕНАТА, това какво е, партията ви да се управлява от ДОНОСНИЦИ на ДС, това какво е, слаба ракия си Карадайъ, там си защото се показа като кучето на Доган на онзи бутафорен атентат.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 бачо е бачо

    4 0 Отговор
    Аферим...машаалла...Като гледам на фотото , мислят си хората за кефа...Бая кадъни са насъбрали...цял харем ...Няма само на Данчо -ментата да си го точат я ...
  • 22 Фаро

    2 0 Отговор
    Джипката символизира батката придружаван от мисирки и некадърници управници.Същия батка,който на младини е бил тартор на групичка за пребиване на турци по улиците.ДПС не е турска партия а еничарска българска
  • 23 Карадайъ кво цирикаш

    4 0 Отговор
    Нали вие си турихте тиквата да е главатар...и ти немаш нищо общо с турците ама така ти е печелившо да се правиш на турчин
  • 24 Бате

    2 0 Отговор
    Прриатло, научаваш СЕ да говориш на БЪЛГАРСКИ и чак тогава се правиш на говорител по политически сцени. Чудя се как изобщо си стигнал до там.
    Срам за нас , че ви търпим
  • 25 gEPP

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Карадайъ: Джипката символизира разруха и газене на закона

    Все едно слушам Слави, той ляля същото. Но е герб патерица.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Нямам срам

    1 0 Отговор
    Девиза на ДПС крадене крадене и пак крадене
  • 28 Рошко

    1 0 Отговор
    А сараите по морето зимните курорти топлия резерв тецове вецове какво символизира
  • 29 Настрадамус

    1 0 Отговор
    Ние сме обединени със ГЕРБ ,нищо че плюем по тях .Така каза председателят на ДПС ,а пример заводът на гелосаният бандит и разбойник от Разград Киро Домусчиев който ще произвежда Българската ваксина . Като се има на пред вид че във началото на предизборната кампания Киро Домуса на всеослушание заяви симпатиите си към ДПС . И ще ми разправят хуморески от 1001 нощ че ГЕРБ И ДПС Не били във комбина .Затова народе наближават избори гласувайте масово за да изметем завинаги ДПС и ГЕРБ от властта .
  • 30 Икономическия министър лъже на Едро!

    2 0 Отговор
    Какви заплати са скочил с 50%за 4 год!!! На Чиновниците Да, на Калинки те да!!! На всички тези, които разнасят кафета та и въртят корупционните схеми!! КАКЪВ Е ТОЯ УЧИТЕЛ С МАХ ПЕНСИЯ???? ОТ КЪДЕ ОТ КАКВА ЗАПЛАТА!!! УЧИТЕЛИТЕ 10Г БЯХА С ЖАЛКИ ЗАПЛАТИ, ЛЪЖЕШ Смешник лъжеш Предизборно на Едро!!
  • 31 Истината за

    3 0 Отговор
    Крайно време е тази етническа партия да отиде в небитието!

    Коментиран от #33

  • 32 ФАКТ

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "петков":

    ....ГОСПОДИН ПЕТКОВ..ПЪРВО ТУРСКИЯ ПРИМАТ ЗА КОГОТО ГОВОРИШ..Е РУСКИ АГЕНТ...ТУРСКАТА ПАРТИЯ ЗА КОЯТО ГОВОРИШ Е ЧИСТОКРЪВНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ИЗГРАДЕНА ИМЕННО ОТ РУСНАЦИТЕ С ЦЕЛ УЖ ПОДКРЕПА НА МАЛЦИНСТВАТА..ТА КОГАТО ГОВОРИШ ЗА ТУРСКИ САРАИ..ИМАЙ ПРЕДВИД ЧЕ АГМЕД ДОГАН НЯМА НИЩО ОБЩО С ДУМАТА ТУРЧИН..НА НЕГО МУ Е ЗАБРАНЕНО ДА ВЛИЗА В ДЪРЖАВАТА ТУРЦИЯ...И ДРУГОТО КОЕТО Е..ТОВА ЧЕ В ПАРТИЯТА ИМА ХОРА С ТУРСКИ ИМЕНА..НЕ ПРАВИ ПАРТИЯТА ТУРСКА..ЗАЩОТО ТЕЗИ ТУРЦИ СА РОДЕНИ И ИЗРАСНАЛИ В БЪЛГАРИЯ,ХОДЕЛИ СА В КАЗАРМАТА НА БЪЛГАРИЯ А НЕ В ТУРСКАТА КАЗАРМА...А ТОВА ЧЕ ВИЕ МРАЗИТЕ ТУРЦИТЕ ЗАРАДИ ИЗМИСЛЕНАТА НИ РУСКА ИСТОРИЯ СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ...НЯМА КАК ДА ИЗКАРАШ ЕДНА ПАРТИЯ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА КОГАТО ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ СА РОДЕНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА..НЕ ЗАВИСИМО ДАЛИ ИМЕНАТА СА ИМ ТУРСКИ РОМСКИ ПОМАШКИ КИТАЙСКИ ИЛИ КАКВИТО И ДА Е...НЕЗАКОННА ИЛИ ПРОТИВО-КОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ПАРТИЯ НА КОЯТО ЧЛЕНОВЕТЕ ИМ СА РОДЕНИ В ДРУГА ДЪРЖАВА...ПРИМЕРНО..ТИ ПОЗНАВАШ ЛИ НЯКОЙ ОТ ДПС РОДЕН В ТУРЦИЯ,,,???И ДРУГОТО КОЕТО Е АКО НЕ Е ТАЗИ ПАРТИЯ ДПС....КАК МИСЛИШ ЧЕ Е ЩЯЛО ДА ОПАЗИТЕ ДЪРЖАВАТА ОТ ВЪТРЕШНА ВОЙНА..МЕЖДУ МАЛЦИНСТВАТА КОИТО ГИ МАЧКАТЕ....МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ АКО НЯМА ПАРТИЯТА ДПС ЩЕ СТОИМ И ЩЕ ВИ ТЪРПИМ ПРОСТОТИИТЕ..???..И САМО ЗА СВЕДЕНИЕ МАЛЦИНСТВАТА В БЪЛГАРИЯ СА БЛИЗО 1/4...АКО НЕ И ПОВЕЧЕ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА...ТАКА ЧЕ АКО НЕ Е ТАЗИ ПАРТИЯ ДА СЕ ПРАВИ НА ПОСРЕДНИК...МЕЖДУ ТУРЦИ И БЪЛГАРИ СМЯТАШ ЛИ ЧЕ ДО СЕГА НЯМАШЕ ДА Е СТАНАЛО ВОЙНА..И ДА СМЕ СИ НАПРАВИ
  • 33 ФАКТ

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Истината за":

    ...ДПС ЩЕ ОТИДЕ В НЕБИТИЕТО..ПОЗНАЙ КЪДЕ ЩЕ ОТИДЕ БЪЛГАРИЯ ПОСЛЕ....БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАЗИ ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ ОЩЕ НЕ Е СЪЗДАДЕНА ДРУГА ДЪРЖАВА..КАКТО СТАНА С КОСОВО...ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ НИЕ ОТ МАЛЦИНСТВАТА НЕ СМЕ ХОРА..И МОЖЕ ДА СИ НИ МАЧКАТЕ КАКТО СИ ИСКАТЕ.....И НЕ СМЕ 200 И 300 ЧОВЕКА А СМЕ БЛИЗО 2 МИЛИОНА.....ТАКА ЧЕ..АКО НЕ ИСКАШ ДА СИ ОЩЕ 1000 ГОДИНИ ПОД ТУРСКО РОБСТВО СИ ЗАТВАРЯТЕ ПЛЮВАЛНИЦИТЕ..ЗАЩОТО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЕДНА УМРЯЛА ДЪРЖАВИЦА..ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ВАШАТА ДЪРЖАВА СЕ КОМАНДВА ОТ ДРУГИ..ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ УПРАВЛЯВАТЕ САМИ..НЯМА КОЙ ДА ВИ ПОЗВОЛИ..НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове