Last news in Fakti

6 Април, 2021 11:22 8 880 89

Вацев: Слави Трифонов ще управлява както Джо Байдън в САЩ

  • валентин вацев-
  • слави трифонов-
  • има такъв народ-
  • джо байдън

Байдън не управлява, а управляват неговите над 200 съветници. Не трябва да гледаме личния характер на Трифонов, интересното е кои политически елитарни управленски кръгове ще вземат позиции в сенчестото място зад гърба му, коментира политическият анализатор

Вацев: Слави Трифонов ще управлява както Джо Байдън в САЩ  - 1
Снимка: БГНЕС

„Днес е първият ден на новия политически цикъл след цикъл, продължил 30 години. Досегашната политическа система катастрофира... Слави Трифонов ще бъде титуляр и фаворит на сегашната политическа пролет“. Това каза пред БНР анализаторът Валентин Вацев.

По думите му трите системни партии са в исторически залез: „Партията на българското чиновничество няма възможност да управлява под името ГЕРБ, а БСП се е превърнала в бойно поле между Свидетелите на Станишев и Корнелистите от седмия ден. Партията на баланса и опосредяването ДПС не можа да удържи позициите си“.

В предаването „12+3“ Вацев допълни: „Слави Трифонов ще управлява както Джо Байдън в САЩ. Байдън не управлява, а управляват неговите над 200 съветници. Не трябва да гледаме личния характер на Трифонов, интересното е кои политически елитарни управленски кръгове ще вземат позиции в сенчестото място зад гърба му. Те могат да дойдат от ГЕРБ, БСП, СДС... Предстои ГЕРБ да се преориентира към Слави Трифонов и ако той не внимава, може да получи огромна зестра от влюбеното във властта държавно чиновничество. В дебрите на ГЕРБ ще започне разлепване от тялото на партията и ще започнат да се движат свободните йони на българския държавен чиновник“.

Според анализатора за САЩ е важно дали България ще има правителство, което да е готово да участва в антируската кампания. „Има кой да каже кое е правилното правителство за България. България е част от натовския антируски фронт“.

Вацев прогнозира нови избори до началото на следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 41 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този певец

    81 18 Отговор
    може да управлява само по сценарий. То е ясно...

    Коментиран от #21, #70

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 въйй

    69 18 Отговор
    герберите са се разярили от пагубния им резултат, голяма черна кампания ще има срещу ИТН
  • 4 АУУУУУ

    63 3 Отговор
    И както казваше Ники Кънчев... И НЕКА ПАЗАРУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!!! 🤑🤑🤑😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 5 Бойко шкафа

    36 15 Отговор
    Ще го назначим за премиер,и ще му дърпаме конците .
  • 6 ЗигХайл

    30 37 Отговор
    И вce пaк чaлгaритe щe нaпрaвят вcичкo възмoжнo, и щe ce cъюзaт бeзaглeднo cъc вceки , кoйтo им гaрaнтирa , чe щe мoгaт дa пoмиришaт влacтa и дa ce oблaжaт пoнe мaлкo ....

    Коментиран от #13

  • 7 Йосиффф

    32 9 Отговор
    АБСОЛЮТНО ПРАВ.
  • 8 яко ни лъжат

    26 63 Отговор
    ГЛУПАВ КОМЕНТАТОР. КЪКДЕ КЪДЕ Е БАЙ ДЪН А КЪДЕ Е УЧИНДОЛСКАТА ЧАЛГА. СРАВНЯВАШ АКУЛА И МРАВКА. ТЪП, МНОГО ТЪП И ЛЪЖЛИВ КОМЕНТАР-ИЗЛАГАЦИЯ ПЪЛНА.

    Коментиран от #71, #80

  • 9 КОТарАК

    60 41 Отговор
    предпочитам шоумен , който никога не е бил на държавна издръжка , плащал си е данъците и сам е постигнал всичко , пред една крадлива тиква
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Жоро

    46 22 Отговор
    На дългия умните съветници само скечове и тъпи свешки могат да дрънкат.Като на коза меден чан.

    Коментиран от #84

  • 12 Браво

    42 9 Отговор
    много точен и независим коментар!
  • 13 АУУУУУ

    14 8 Отговор

    До коментар #6 от "ЗигХайл":

    Сега от Европа пращат нов кокъл.. Ам Ам Ам 🤑🤑🤑🤑🤑😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 14 Как

    39 10 Отговор
    ще управлява някакъв си страхопъзльо , който себе си не може да упрвлява ? А за компетентност и топки да не говорим изобщо ! Просто крива патерица , която ще се счупи !
  • 15 КУКЛОВОДА

    33 15 Отговор
    ВИЖДАМ КУКЛАТА НА КОНЦИ СЛАВУЦА УЧИНДОЛСКИ А ОТ ДОЛЕ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ РАЗБОЙКО,ДОГАН,ШИШИ,АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК,ЕС И ДРУГИ ОТ КОИТО СЛАВУЦА Е ЗАВИСИМ. ТОШКО ЙОРДАНОВ ДА НАДПИШЕ КОНЦИТЕ ТА СЛАВУЦА ДА ЗНАЯ КОЙ ОТ ДЕКА ДЪРПА.
  • 16 Вацев ти си набор на Джо, а не Слави!!

    7 28 Отговор
    Няма да се стигне ти да казваш, кой ЩЕЕ начело на държавата!! Никой няма да се сети за теб!!
  • 17 българин

    8 35 Отговор
    Този винаги е бил един продажен рубладжия и нищо повече, ако някой не вижда дългата ръка на Кремъл и мекеретата, които ще бъдат облечени във власт и подопечни на Москва е късоглед дърдорко или обикновен лъжец. Нато, ЕС - да, но подставените лица натрапени в изборите са все същите продажни престъпници от "елита" на червената мафия, а партията на чалгаря е успешен ход за подмяна на дискредитиралите се рубладжии от "патрЕотите".
  • 18 историограф

    29 6 Отговор
    Вацев е добре информиран и почти на 100% е прав за бъдещото антируско поведение на България! За справка в историята,Слави ще се окаже в положението на цар Борис ІІІ
  • 19 Додо

    29 8 Отговор
    По-добре двеста съветници,отколкото да ни управляват Севда Тv и Мата Хари.

    Коментиран от #30

  • 20 Хахаха..

    32 10 Отговор
    Ето,това е гвоздеят на програмата - нато иска антируски фронт и тъпи русофоби като плевнята.Дългият и онова сиромашкото иво са 100% русофоби.От БГ. се изисква да мрази Русия и да спира всички проекти,свързани с нея,като заплащане получават само колониалните власти.От Чалгаря Щатите искат да бъде Тиква номер две,иначе идват ритниците..
  • 21 хисус

    17 9 Отговор

    До коментар #1 от "Този певец":

    Това е ясно от ден първи.Де толкоз акъл у Славуцка.Ще си го връткат както си искат.Боко им каза,порадвайте се няколко дни,подишайте като победители,после ще говорим.Нали не мислите че ББ ще ви даде така лесно властта?
  • 22 Николина Пъкърдъкова

    14 1 Отговор
    Прав е! Защото: Социализма в България е едно недоносче. Европейското развитие е псевдо(фейк). Либерализма е шуробаджанащина.
  • 23 Ми да

    28 11 Отговор
    Цяло лято протести и к‘во? - Да смениш християнина Б. Борисов със сатаниста Сл. Трифонов като викаш „Мутри вън“ не е ли малко налудничаво? Тоз народ хептен е изтръпнал!

    Коментиран от #31

  • 24 кисел

    29 11 Отговор
    Слави Трифонов не е спечелил нищо.Пак излъгаха българите.Слави Трифонов може да прави чалга и да занимава първосигнални индивиди,с основно образование/до 4 клас/ и циганите които харесват кючеците,но не може да заблуди мислещите българи.Били гласували за него от Европа и от сащ.Но кой е там-цигани, необразовани, работници на дневна надница, прислуга в някои по-богати семейства, берачи на наркотици/в сащ има наркотици,които се берат от българи, мексиканци,изобщо утайката на българското общество.Но България си заслужава провалените избори.Герб с подкупи ,искаха това.Предателят и подлога Бойко Методиев Борисов/между другото са приятели със Слави Трифонов/е доволен,защото ще посочи свои хора в управлението на Трифонов.Ако това стане,ще знаем кой провали изборите-Б. Борисов и Слави Трифонов.Очертават се нови избори на есен.Това ще бъде най-правилния ход.Мисля ,че ще има избори през есента.
  • 25 хисус

    15 3 Отговор

    До коментар #10 от "Майна":

    Трифонов пее в общия хор,други са диригентите,и той ще пее тяхната песен.Нали не си мислиш че го чакат с отворени обятия?
  • 26 Пачка по

    9 1 Отговор
    пачка държава обрулва, а после народа се чуди, че тук май останахме само тарикати и луди....
  • 27 3399

    26 10 Отговор
    Абе нещата са повече от ясни - Слави ще бърза да осребри влизането си във властта в съюз с Герб. И реално Вацев е много прав, като казва, че Слави ще управлява като Байдън, т.е. Слави ще е продалата се кукла на конци, която ще осигурява гласиране с мнозинство на Герб! И нещата стават, даже по-зле и от преди, защото във властта влиза една нова, огромна и алчна калинка. И тази чалга калинка с 0 опит в политиката е готова да се продаде на всекиго за пари! Реално българите в чужбина гласуваха против българите в България!
  • 28 SDEЧЕВ

    11 2 Отговор
    ИТН - ПОКАЖЕТЕ СПИСЪКА С НОВИТЕ АРТИКУЛИ (ДЕПУТАТИ)

    Коментиран от #33, #35

  • 29 Ели Оригинал

    7 7 Отговор
    Глупости, партията на Трифонов и преструктурираното БСП от Нинова имат огромен шанс.
    БСП:
    Нинова премахна част от задкулисните милионери-разбира се, че в началото подобни стъпки носят негативи,
    Критика: неподходящи кандидатури футболисти и слаби дебати, плюсове-срещу Инстанбулска Конвенция, за неутралност във В. П. -много добра стратегия и програма.
    И предлагане на Прогресивен Данък- нормален за левите партии.
    За БСП е едно ново начало и при добър, стратегически полтч. разум ще спечелят позитиви в близките месеци.
    ИТН-също имат шанс, ако не бъдат съблазнени от "старите-нови играчи на Сорос", до момента изиграха блестящо-без дебати, без критики, без платформи картите си.
    Ако се стигне до експертен кабинет, има добър икономист в ДПС Петър Чобанов, и не само, ДПС имат силен експертен елит за нивото на БГ.
    избирателите на ДПС не гласуваха, което малко се коментира в публичното пространство, а би трябвало.
    Иванов от ДБ трябва да докаже чрез ревизия на Лобистки поправки ГЕРБ, реформи Правосъдие, ревизия Концесии, дали обещанията му отговарят на реалността, или не.
    Промяна има, дано да е за добро, важно е да се премахнат безобразните фалшификации след 2009 на ГЕРБ.

    Предстоят ни интересни времена.
    Най-малкото нови и по-честни избори.

    Коментиран от #39

  • 30 кьорфишек

    10 0 Отговор

    До коментар #19 от "Додо":

    Е двеста лапачи идват множко бе пич!
  • 31 кьорфишек

    5 3 Отговор

    До коментар #23 от "Ми да":

    Къв народ,кажи офффци и повече не ги закачай.
  • 32 Трифонов няма да предаде Народа!!!

    8 4 Отговор
    Каквато и огромна сума да му предложат, а тя ще бъде наистина Огромна!! Има неща които не се продават и копуват!!! Много примери има в живота, че не всичко се копува!!!!

    Коментиран от #36, #37

  • 33 Мазньо

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "SDEЧЕВ":

    Що ти са,ще си купуваш ли нещо?
  • 34 dddd

    5 1 Отговор
    ГЕРБ-БСП-ДПС - ако го направят, просто ще забият шута на всички останали :)
    Ама такъв цирк ни чака, че ни е бедна фантазията.

    Баце каза, че е готов на всичко щото нямало по-подготвен от Него (ах, великия ми той), та няма да се учуда да се случи тая врътка.

    Коментиран от #42

  • 35 6999

    6 0 Отговор

    До коментар #28 от "SDEЧЕВ":

    Абе и програмата,че кауните гласуваха за него без да знаят за какво,и без да са чули и дума от програмата му.Тъпо стадо.
  • 36 3399

    23 1 Отговор

    До коментар #32 от "Трифонов няма да предаде Народа!!!":

    Пич, не си наясно кой е Слави Трифонов. Преди години двамата с Боко не разделиха властта в Герб и Слави така и не влезе в партия Герб. Слави е наникъде с това шоу, пари от телевизията няма и за него е жизненоважно да осребри славата от шоуто в политиката! От ЕС идват към 25 млрд., и всички партии ще направят, даже и невъзможното, за да докопат част от тези пари! Така, че нещата са пределно ясни! Към старите калинки, добавяме нова калинка, с музикални и артистични изяви!

    Коментиран от #41, #49

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 bandita

    4 2 Отговор

    До коментар #29 от "Ели Оригинал":

    въведе ли се прогресивен данък масово ще минат хората в сивия сектор.

    Коментиран от #50

  • 40 ТРЪМП

    4 3 Отговор
    СЛАВУЦА КЕ УПРАВЛЯВА ЧРЕЗ ЧАЛГА ТВ, ЧАЛГАРИТЕ КЕ СЛУШАТ И КЕ ПИЯТ ДИЗЕФЕКТАНТИ.

    Коментиран от #46

  • 41 6674

    8 0 Отговор

    До коментар #36 от "3399":

    Да бе,като се замислиш,сякаш целта на всички са едни милиарди.Като че ли ЕС ги дава за лично ползване.Егати и изкецаната работа.А ние се ядем по форумите.Глупав народ.

    Коментиран от #53, #85

  • 42 Не точно

    5 3 Отговор

    До коментар #34 от "dddd":

    ГЕРБ задължително трябва да бъдат изолирани!
    Който се коалира с тях е политически труп, и ще следват нови протести.
  • 43 !!!?

    9 3 Отговор
    Слави няма да управлява, а неговия Тошко ! Единия ще пее "Къде си вярна ти любов народна", а другия "Изкарвай Гано говеда" !!!?
  • 44 Павел Пенев

    3 1 Отговор
    Никой не казва колко хиляди са недействителните бюлетини,за да видите истинската трагедия на ГЕРБ.
  • 45 Българка

    5 3 Отговор
    Ще трябва време и смели политически реформи, за да се разгради мутренската дълбока държава. Мафията е много силна- има парите и държи всички държавни и общински лостове. Но пък гражданите сме милиони. И ние казваме в каква държава искаме да живеем. Политиците са подчинени на гражданите, а не обратно
    Народе?....
  • 46 ХИЛЪРИ

    5 3 Отговор

    До коментар #40 от "ТРЪМП":

    ЧАЛГАР МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВИЦ. Е ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ ГО! ЧАЛГАТА КЕ ВИ ОПРАВИ ОКОНЧАТЕЛНО!

    Коментиран от #83

  • 47 Антигерб

    4 3 Отговор
    Плачете герберастки тролчета - позволено ви е да плюете по Слави че заради него оставате безработни. Съвсем малко ви остана и каквото и да приказвате вече сте в канала на историята.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Ess

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "3399":

    Първо трябва да се представи план за възстановяване и тогава ще ги отпуснат. Славчо там никой не го знае отделно парите може да ги спрът.

    Коментиран от #61

  • 50 Ели Оригинал

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "bandita":

    Ако се премахнат косвените за "малък и среден бизнес", като теглим чертата, в момента плащат повече от прогресивен.
    А и трябва да е разумен прогресивният данък.
    Както и по-опростени процедури и висока събираемост на ДДС, колко беше несъбраното 16 милиарда.
    Ако тези 16 бяха разумно реинвестирани в същия този бизнес, мисля ползата щеше да е по-голяма от негатива.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ясна е работата

    1 0 Отговор
    Пак в изходна позиция Q-рец. Нов цикъл, таратанци. Пълен фалит, и пак всичко от начало.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Петър

    0 0 Отговор
    Трифонов няма да има думата, защото ще е опозиция на Тройна коалиция 2.
    Комунисти+турци+мафия>50%
    Имат си и лозунг " Да се обединим за европарите!" Т.е. досегашните принципи вече не важат. Кобургготски го измисли, бодигардът му го пэвтаря
  • 55 chi

    9 1 Отговор
    Слави е по-голям измамник от Борисов, сега ще му ядем попарата всички...
  • 56 101

    6 0 Отговор
    Е, направихме го! Ритнахме яслата ;)

    Коментиран от #63

  • 57 Абе Българино

    8 2 Отговор
    Хайде надникнете в изборната листа на чалга- гения.Погледнете бе,а не да гледате със " Широко затворени очи" .Колко бройки има при старта ? Задайте си въпроса,до 52 бройки,откъде ще ги извади? От ръкава, като фокусник? Нещо им се обърка плана,и то- генерално с това второ място.Тези- от списъка са вътре,до един.Но разликата от къде? Чалгаря,щеше да предложи много по голяма бройка,ако беше сигурен,че ще се класира убедително.Това,че гледа стрсховито от екрана,и с гробовен глас заяви: Никога с Герб,ДПС и БСП да не се окаже стаята с криви огледала.Олигарси + едър бизнес,да му наводнят групата със техни лимонки.Който негласно да подкрепят групата на Бойко,или всяко друго предложение- закон за определени от лобита.Абе ,заспалите,като поръчате и елементарен тостер он- лайн,директно ли го плащате,без дори да го разопаковаш и пробваш,да му видиш гаранцията? Сега направихте не същото,а още по неграмотно.Направо в кухнята.Без да знаете пече ли хляб,колко време,дали не ги прегаря филиите.Без чалгаря да ви е предложил публично ,написан наръчник за ползване.

    Коментиран от #68

  • 58 Чиче

    5 0 Отговор
    Иде време, в което, най важно ще е, дали си от правилната страна на цевта.
  • 59 2021

    3 3 Отговор
    Не е за пренебрагване факта се Слави, е богат човек. Не идва от пожарната, или от мутренска охрана или застраховане.....Той изобщо не е такъв тип човек.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 3399

    11 0 Отговор

    До коментар #49 от "Ess":

    Не си наясно ЕС как работи. Да, те искат план и или проекти, за да финансират. Обаче, могат да се измислят аболютно всякакви проекти, включително и най-фантастични, като целта е една- тези пари така или иначе трябва да се влеят в икономиката! А, фасадата проект е за "пред хората". С такива пари се строят пътища (с парите за 100 км ти строиш 1 км), строят нови стадиони в населени места с 5-10 души над 80 годишна възраст и т.н. и т.н. И съответно всяка партия-корпорация гледа да се докопа до кранчетата на тези фондове! Някой да е чул на Слави концепцията и стратегията във външната и вътрешната политика?!? Няма такъв, защото такава няма!

    Коментиран от #64

  • 62 Xммм

    7 1 Отговор
    Май единственото общо между Слави и Байдън е, че и двамата имат едно и също заболяване от години, което не им позволява на 100% да управляват, само дето при Славчо е в доста по-напреднал стадий вече
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Въпросче

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "3399":

    Колко струва километър нов път, от отчуждаване, до откриване, специалисте мой?

    Коментиран от #65

  • 65 3399

    7 0 Отговор

    До коментар #64 от "Въпросче":

    Питай ги в Герб. Те ще ти обяснят как се краде в детайли от пътища, къщи за тъщи и всякакви фондове за иновации, зелена енергия и т.н. Комисионната за отпускане на пари по проект е около 30%. Така, че моля, давайте проекти, защото имаме да усвояваме едни пари от ЕС.
  • 66 кръговете са:

    1 0 Отговор
    Сашо Дончев, Овъргаз.
  • 67 КлюляФ

    6 1 Отговор
    На 09.09.1944г. комунистите и ремсистите са били около 50 000. Само до края на 1944г. БКП нараства на 485 000! При този експоненциален растеж е повече от ясно за какви нови "качествени" комунисти става въпрос. Същото се повтори и със СДС ,ЦарОт и Боку - за една нощ се прераждаха и се изсулваха от кожите си. Гювечарите винаги са били като ято марокански скакалци. И да има наивни идеалисти при Славчо,то те неминуемо ще бъдат удавени,избутани ,изтласкани от ятото скакалци. И няма как и какво да се направи срещу таково стадо - то Вълко Червенков се опита и се провали да прочисти БКП точно от навлеците и му скроиха кюляФ.

    Коментиран от #69

  • 68 Пръчка

    8 1 Отговор

    До коментар #57 от "Абе Българино":

    Абсолютно прав си. Славуца просто искаше да се убута у Парламента та докачи някой милиард от баницата от 50 милиарда. Сега го гледам ,че гледа като изтърван. Уплашен и стреснат е. Явно ще му напълнят групата с лимонки и калинки,а вероятно вече са я подпълнили донякъде. Нито програмата им виждам,ното кадрите им виждам,нито експертизата Дано да имат всичко гореизброено,но това не става с вълшебна пръчка.
  • 69 Стига де

    2 1 Отговор

    До коментар #67 от "КлюляФ":

    Г-не, в 21 век сме.
    Отново сме окупирани, не от СССР, а от САЩ.
    Люта цензура върлува "САТАНИНКИ Американски Съвети по Ганьовски" САЩ и гъ#гъл, лизците им", особено в статиите на ".
    Доносничеството в най-лютата му форма от "Радко Пр###ото" до лицето на Питанчев $!!!?$ НПО и Баджаков със сменената фамилия върлуват по тез земи.

    Събудете се, живеем в 21 век, а не в режима на Фитлер, МакКарти и Берия. Стига с тези пропагандистки лозунги, хората не са "скотонаселение" и им е писнала, както смрадливата комунистическа, гъобелсова, така и "Атлантически Съвети и Клубове" покрити с прах и Мухъ#л, пропаганди.
    Дори в САЩ, хората са отвратени от подобни изкуствени разделения и зоологически извращения.
    Гнусно е, вони, в 21 век сме.

    Коментиран от #75, #77

  • 70 Jack Bauer

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Този певец":

    Да, и то по сценария на Б.Б. Как не разбраха овцете че Слави е протеже на Бойко ... на изборите има много случаи в които бюлетини на малките партии които не влизат в Парламента се подменяха с бюлетини на Слави!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Ха ха

    6 0 Отговор
    Слави забогатя по мутринсите времена.пееше на ушенеце на всички престъпни босове,даже по телевизията плака когато убиха васил илиев.след това по бтв години се занимаваше с политика,референдума и т.н.за сметка на бтв.в един момент телевизията се усети и го изгониха.сега защо няма пари да я издържа собствената си телевизия.все гледа някой друг да му плаща сметките.защо от край време ходи с внушителна охрана,неговия джип и по един от пред и отзад,от тока се пази като е просто един шут.отговорете ви ,а не ме занимавайте,че честно си изкарвал парите.от кого се плаши за да се пази.знаете ли охраната колко струва на ден,ако не знаете гугла ще ви отговори.
  • 73 юрист

    3 0 Отговор
    Слави, къде си ве, шоумен- нали нямало ковид, чий го дириш сега на легло, борещ се за живота си, вместо да участваш в управлението на България, а...Всеки, гласувал за него, е потенциален вирусоносител и пренася ковид до всеки друг човек- щото, според слави, ковид не съществува. Сега на собствен гръб изпитва какво е ковид, но досега внушаваше на последователите си, че ковид няма...Нали няма ковид- айде сега, слави ФИЗИЧЕСКИ да присъства при гласуването за председател на НС- щото нали е втора политическа сила; ковид няма; онези, които спазваме противоепидемичните мерки, сме били '' обве, говеда , мишки и роби'', затова сега, ние- ''овцете, говедата, мишките и робите'', СМЕ НЕЗАРАЗЕНИ С КОВИД и здрави и си работим хоум офис, а великият шоумен бере душа ОТ КОВИД...Нещастник....
  • 74 А бе

    3 0 Отговор
    Как всички забравиха бизнеса на Славчо с изграждането на жилищни сгради върху общински имоти, бизнес съществуващ от времето когато Бойко беше кмет и продължаващ до ден днешен с благословията на бога слънце и Фандъкова, така че за каква смяна на статуквото става въпрос!?
  • 75 Докато

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "Стига де":

    Като сме в 21-ви век защо имаме още хора без начално образование дето една декларация не могат да попълнят ? Защо имаме функционално неграмотно поколение в последните 30 г.? Докато има необразовони хора ще има и терен за тяхната поредна манипулация?
  • 76 Рико

    0 3 Отговор
    Не мисля,че Слави ще се поддаде на провокациите на Герб-гласувалите за него веднага ще го детронират.Б.Б. НЕ Е ВЕЧЕН КАКТО И ГЕРБ.Все някога се пада,може и бавно и постепенно-но управлението беше демодирано,провинциално и смотано...Не заслужават българите такова управление-все пак има и интелигентни хора в тази държава,крайно време е да спрат да ги подценяват и уважават,защото сега всичко е формално,истината е друга...Всичко е предсказуемо-само при Тодор Живков беше несменяемо управление.С властта наистинаСЕ СВИКАВА и мислиш,че всичко ти принадлежи -даже и мисленето на хората...

    Коментиран от #78

  • 77 провинциалист

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "Стига де":

    Почни позна. 84-та сме. По Оруел.
  • 78 Лмлм

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Рико":

    Защо си мислиш, че Славчо е нещо по-различно, след като с бб имат общи бизнес интереси, вярно е, че за единия са никакви пари, но за другия са достатъчно и както се казва и вълкът сит и агнето цяло (в случая щастливо с някой и друг милион)
  • 79 Хахаххахаа

    6 0 Отговор
    Значи, едно време Костов ни спаси от комунистите, после царят ни спаси от Костов, след това комунистите ни спасиха от Царя, след което Бойко ни спаси от комунистите и сега Славчо ще ни спасява от Бойко, ама накрая все се оказва, че народа пие по една студена вода, а спасителите стават неприлично богати. Да са ви честити новите/стари управници
  • 80 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "яко ни лъжат":

    Вярно другаря Вацев русофил и тръмпист никога не говори истината
  • 81 Георги

    1 0 Отговор
    Ако Слави реши да пренесе шоуто си от екрана на телевизора в Народното събрание, го очаква пълен Провал....
    Много е важно доколко са в тежест задкулисните му обвързаностьи.
    Много е важно неговите колеги да престанат като малоумни да повтарят едно и също:"...стози няма да..., с онзи няма да ...."
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Георги

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "ХИЛЪРИ":

    Считам, че такива кфалификации не са уместни!!!...
  • 84 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Жоро":

    НЕ ТЕЗИ
  • 85 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "6674":

    Нямаш представа колко си прав!!!ЕСфондовете са ТОЧНО за лична/частна/ употреба!!!!!Виж КАК,ЗА КАКВО се употребиха!!!!!...А според пазарният фундаментализъм,,ДЪРЖАВАТА Е ЛОШ СТОПАНИН,,и на практика ТЯ нищо не получава.
  • 86 555665666

    0 1 Отговор
    Изкукуригал дъртак.
  • 87 ПЛЮЕТЕ Гербери по Слави!!! Но нее крадец

    1 0 Отговор
    И лъжец като вас!!! Това е най важното!!! Политика да е почтен, да работи за народ и държава, авие сте Мафия, Некадърници, Крадци и лъжци!! Сбогом Мутри!!
  • 88 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    И НА ЩАТИТЕ ИМ ПРЕДСТОИ ДА СИ ПОЛУЧАТ
    "БЛАГОДАРНОСТИТЕ" ОТ БИБИ .ШОПЪТ НЯМА ДА ИМ ОСТАНЕ ДЛЪЖЕН .
    РУСОФИЛИТЕ ЩЕ ТЪРЖЕСТВУВАТ .
  • 89 Българин

    0 0 Отговор
    Честито Братя!!!
    Най-накрая изгонихме крадливата мазна тиква!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове