Last news in Fakti

6 Април, 2021 21:29 3 308 41

Доц. Лозанов с прогноза за рокади по върховете на БСП

  • георги лозанов-
  • избори-
  • бсп

Предизборната кампания беше неестествено мека. Дори Божков почти нищо не извади, каза той

Доц. Лозанов с прогноза за рокади по върховете на БСП - 1
Снимка: БГНЕС

Истинската битка в момента е между правителство на Слави и експертно правителство на Борисов. Ако те двете не станат, направо на президента за служебен кабинет, каза в предаването „Пресечна точка” експертът по медии и журналистика доц. Георги Лозанов.

„Предизборната кампания беше неестествено мека. Дори Божков почти нищо не извади. Изглеждаше сякаш предварително е направено изключително тихо споразумение, че може да се случи нещо като експертен кабинет, който всички ще подкрепят. Той ще действа до декември и по този начин Борисов бавно и не много болезнено ще напусне властта.

Слави развали тези сметки. Изведнъж той се оказва втора сила и май той не участва в този задочен картел между старите партии“, добави той, коментирайки следизборното обръщение на Бойко Борисов във Фейсбук.

Според него, лидерът на ГЕРБ е говорел на Слави. "Казваше следното нещо: къде ти е управленческия потенциал и кадри, с които ще управляваш? Може и да успее да го уплаши. Според мен партията на Слави вътрешно бе изненадана, не зная доколко бе готова да заемат ключово място. И Бойко всъщност това го питаше: Ти с кой акъл ще поемеш това?", добави експертът.

Според Лозанов, БСП ще се освободи от лидера си Корнелия Нинова, президентът ще добие много голямо влияние върху нея, на нейно място ще издигне човек, който е близък до него. Ако се мине през служебен кабинет, партията ще бъде силно възродена”, прогнозира той.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя

    48 9 Отговор
    Само го вижте на снимката тоя си е директно за 4ти километър

    Коментиран от #6, #7

  • 2 Иван Грозни

    46 3 Отговор
    Последни изяви на тоя пудел-фурнаджийска лопата.
  • 3 Хахаха..

    45 4 Отговор
    Дъртото мънкащо и безлично плашило пак под прожекторите.Абе тоя какво е произвел за цял живот,все на хранилка ли е бил? Питам за един приятел,комбайнер..

    Коментиран от #9, #15, #23

  • 4 ТаУмВзе

    32 4 Отговор
    Тоя пингвин има симптоми на жожотева. Бучи цензурата бе, тия политяги те хрантутят. И не забравяй, че си цензурал учиндолското чалгарче. И Палаво пропусна Севда тв. Добре е.
  • 5 Демократична България

    8 19 Отговор
    Промяна ще има ДЕМОКРАЦИЯТА Е ЖИВА В НАШЕ ЛИЦЕ

    Коментиран от #19

  • 6 оня с коня

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "Тоя":

    Добре де чалгар но...? Принципен чалгар а какво ще стане....въпрос на време

    Коментиран от #34

  • 7 кнаус 485

    38 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тоя":

    Не знам що всички се занимават с БСП, голяма загриженост...и герб и ДПС не се представиха добре, но се хванали за БСП...а тоя от снимката си е пълен боклук ,на всяко гърне мерудия...
  • 8 А ти

    27 0 Отговор
    какво извади , бе , с тези меки ръчички , цял живот хрантутник ?

    Коментиран от #10

  • 9 безпартиен

    20 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хахаха..":

    А ,не бе!Провери и ще видиш родители и роднини как са "работили" и къде!Интересни неща покрай този!Все там където има келепир и така цял живот!
  • 10 оня с коня

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "А ти":

    Абе или сте тъпи или сте мазохисти малък пример: ббр дава милиони на колекторска фирма с 2к капитал....държавата купува акции на ф банк по 2 и още и още
  • 11 нннн

    18 1 Отговор
    Много си е добре Корнелия на мястото. Я колко боклук изрина от БСП. И още има да рине. Направи и глупости, де. Дано ги разбере...
  • 12 будала

    8 5 Отговор
    рокадите в бсп са буря в чаша вода,могат да впечатлят само маргинали и умствено ограничени хора!
  • 13 КОЙ

    8 0 Отговор
    КОЙ е ТОЯ. КОЙ ......
  • 14 Хммм

    9 1 Отговор
    Какво правителство на Слави може да има, след като Слави каза, че ще преговарят единствено с ДъБъ и сестра Галева. Дори и да се разберат, не могат да направят мнозинство. Ако иска Слави да направи правителство, ще трябва да се обърне към една от останалите партии-Герб, ДПС и БСП!

    Коментиран от #18

  • 15 Протест срещу безобразията в България

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Хахаха..":

    Отивате в канала злини Гербери
  • 16 Шутът на Боко...Цецо Наглецо.. Крадец

    12 0 Отговор
    В основата на всичките ни беди е липсата на правосъдна система у нас, Не напразно професионалният доносник Доган е сложил ръка на цялото правосъдие чрез поставяне под зависимост така наречените ни висши магистрати. Без правосъдие,държавата е в застой-държавни поръчки и еврофондове се крадат наполовина, ,а народа е обезверен-не гласува ,което точно иска престъпната власт!
  • 17 Риторично

    9 3 Отговор
    Каква е разликата между Бойко и Слави? Две мутри минали през СИК и ВИС? Само питам.

    Коментиран от #40

  • 18 оня с коня

    5 2 Отговор

    До коментар #14 от "Хммм":

    кое не разбрахте или страх лозе пази

    Коментиран от #22

  • 19 Така е

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "Демократична България":

    Демократично вашия вожд Костов разпродаде България, подари и златните находища на България. Никое правителство след 1989 г не е направило такива золуми, каквито направихте вие! Най - мафиотското правителство. Гербавите са момина сълза пред вас.

    Коментиран от #24

  • 20 пройчо

    4 0 Отговор
    логоробея.
  • 21 Пловдив

    5 4 Отговор
    Предложение за рокадата- Кабаиванов сменя Нинова.Логично е, защото Нинова с друга фамилия игра в СДС, а Кабаиванов управлява от името на СДС ,но далаверите му са основно с червени.....
  • 22 Хммм

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "оня с коня":

    Не разбрах това: При отказ на първата политическа сила, мандата се дава на втората, в случая на Трифонов.
    Кажи ми какво правителство ще състави Слави, без Герб, ДПС и БСП?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Кака Мара

    3 2 Отговор

    До коментар #19 от "Така е":

    Момините сълзи плачат в Банкя. А златните концесии са преподписани 5 пъти след 2000 г от 5 различни министри. Четете повече, бе хора , поне сега има материал, а то само с Винету- толкова

    Коментиран от #25, #29

  • 25 ФАКТИ :

    7 0 Отговор

    До коментар #24 от "Кака Мара":

    Cтaртa нa придoбивaнeтo нa грaбитeлcкaтa кoнцecия за златото в Крумовград e дaдeн oт мургoвoтo прaвитeлcтво нa нa м.aнгaлa oт
    Дрaгaлeвци. Миниcтър нa eкoлoгиятa тoгaвa бeшe Eвдoкия Мaнeвa, кoятo пocлe бeшe зaм.миниcтър и в прaвитeлcтвoтo нa Бoкo. В нaчaлoтo ДПC бeшe прoтив тaзи кoнцecия, нo cлeд кaтo и хидрoинжинeрa oт Бoянa пoлучи cвoя пaй дaлaвeрaтa cтaнa. В Крумoвгрaд ce знae, чe нe мoжeш дa бъдeш нaзнaчeн нa рaбoтa
    във фирмaтa, бeз блaгocлoвиятa нa ДПC...
  • 26 MoFoBo

    4 1 Отговор
    Този още не започнал да се нaсира, иначе ще стане герб или бсп/ дпс професор. Късно е за коментари и прогнози, видяхме крах на статуквото. Благодарение на хората, които не се уплашиха докрай и протестираха.
  • 27 Да явно

    11 0 Отговор
    Корнелия им бърка сметките, за това всички дружно се хванали да я "махат". АЛООУ, тя бе изпрана преди 6 месеца по процедура, по която нито една партия няма здрави гащи да си избере лидер, тъй че не плачете на чужд гроб. С толкова напазарувани от върхушката вътрешни врагове в партията се справи, ще преболедува и ще оздравее
  • 28 Слави Трифонов е политик

    1 5 Отговор
    И премиер... ХРИСТО ИВАНОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР
  • 29 Така е

    7 2 Отговор

    До коментар #24 от "Кака Мара":

    Како, Костов даде златните находища на концесия за 30 години. Така, че няма как да бъдат преподписвни, докато не изтечат 30-те години. Като Дънди Прешъс трябваше да плаща по 2,78% на година от добива. А НДСВ-то като дойдоха на власт, казаха, че тези 2,78%, на година били много за България и ги намали ха с един процент. И така Дъндито започна да плаща по 1,78% на година!
    Така че, како Марче ако смяташ това за преподписвне, мога да ти кажа само да се образоваш. Научи какво е концесия! :))))

    Коментиран от #31

  • 30 Лозане скрий се

    4 4 Отговор
    Хората не искат да чуят вече за БСП, тия започнаха да ги пробутват едва ли не те са единствената алтернатива. Промяна ще има, има много кадърни българи които изобщо не сме ги виждали и чували. Само да премахнат калинките от министерствата и половината работа е свършена. Като направят нормална и действаща съдебна система половината от абсурдите ще изчезнат. Честни конкурси за държавни служители. Важно е новите политици да покажат морал и непримиримост към корупцията и шуробаджанащината това се вижда и предава на всяко следващо звено надолу до обикновенния човек и така нещата ще се наредят без БСП, ГЕРБ и ДПС.
  • 31 Демократична България

    3 3 Отговор

    До коментар #29 от "Така е":

    Не лъжи Боко даде златото на Канада

    Коментиран от #35

  • 32 ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА

    6 1 Отговор
    Голяма грешка направи Българския народ като избра човек от групировките-Боко на хората им писна от гадостите на ГЕРБ, ДПС голяма
  • 33 Пострижи се малко

    2 2 Отговор
    Не те ли е срам?

    Коментиран от #36

  • 34 Duxi

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "оня с коня":

    Абе оня с коня. След като твоят вожд, барабар с коня ойде у ряката само ляляш. Избърши си сополите като боко с увисналата джука оня ден в белия сняг, герб троле.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Гербери

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "Пострижи се малко":

    Не спряхте да се подигравате с народа.. Краят ви идва
  • 37 Има такъв народ

    3 1 Отговор
    Защо Борисов е толкова крадлив и нагъл? За един приятел питам
  • 38 ИМА ТАКЪВ НАРОД: БОЙКО БОРИСОВ ВЕЧЕ НЕ Е

    4 2 Отговор
    ИМА ТАКЪВ НАРОД: БОЙКО БОРИСОВ ВЕЧЕ НЕ Е ПРЕМИЕР! МУТРИ, СБОГОМ
  • 39 Истината

    3 4 Отговор
    Какъв професор е тоя клоун ! Комунистическо нищожество !
  • 40 Очевидна е

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Риторично":

    :разликата: всеки по свой начин допринасяше за опростачването на значителна част от населението .
  • 41 маргинал

    0 0 Отговор
    Каква "промяна " бе Лозанов ?
    Точно ТИ ли ще ми говориш за "промяна" бе карикатура ,такава ...
    Започни от себе си най-напред ....подстрижи се , среши и хвърли тази смешна клоунска папионка от врата си и тогава ,ще очаквам някаква ...промяна ...
    Ти собствения си стил и външен вид НЕ МОЖЕШ да промениш...а даваш съвети цяло общество да променяш ?
    Смешник !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове