Last news in Fakti

10 Април, 2021 21:29 6 351 37

ЦИК обяви имената на новите депутати

  • парламент-
  • депутати-
  • състав

Вижте пълния списък

ЦИК обяви имената на новите депутати - 1
Снимка: БГНЕС

Централната избирателна комисия обяви кои са новите депутати в 45-ото Народно събрание.

Пълния списък вижте ТУК.

Избирателната комисия уточнява, че кандидатите, които са избрани в два многомандатни района, са длъжни да обявят от кой ще влязат.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Демократична България

    27 13 Отговор
    Напред смело без Герб, ДПС
  • 2 Behemoth

    18 2 Отговор
    Ми пълно е с анонимници.....
  • 3 ДС на НРБ

    27 3 Отговор
    Всичките мутри пак вътре.....
  • 4 Пръц

    20 3 Отговор
    О,Пепи! Кренвиршът Максим Генчев ще е новият министер на културата след пияндето Вежди ще имаме министър рекламираш салами със съмнително качество
  • 5 Борисов, национална мерзост е да крадеш

    25 9 Отговор
    Борисов, национална мерзост е да крадеш и плячкосваш държавата, да раздаваш плажове и концесии на хора от твоето обкръжение срещу подкрепа в парламента и на улицата, да преследваш граждани недоволни от властта ти с полиция, да щурмуваш фирми използвайки всички институции, да захранваш с вода Вецовете на твоите приближени и да вкараш във воден капан на безводие хиляди хора оправдавайки се със сушата, да раздаваш помощите по линията на Пандемията на твои приближени на властта хора, всявайки паника и страх,да обиждаш протестиращите граждани в България и чужбина на лумпени, лош материал, че били слабо интелигентни и едва ли не криминален контингент! Това е причината хората вече два месеца да искат оставката ти с разследване и затвор! Престани да изпращаш полиция, провокатори и институции с цел сплашване, уволнение, рекет и пребиване в тъмни улички и пред входове! Това е поведение на диктатор! Кадърните честните ,моралните и интелигентни премиери не се крият зад Фейсбук и в джиповете си! Инвеститорите бягат като дявол от тамян от корумпирана България , а ти се разхождаш с джипа си и обясняваш на целокупния български народ колко „качествени” пътища си направил и как заради тях ще дойдат инвеститори! Смях в залата!
  • 6 Danys

    25 0 Отговор
    “ЦВИК” да каже и какво стана с гласовете на хората от чужбина и защо 15000 българи не можахме да гласуваме поради карантина, обявена след 31.03. Да не би да не знаеха, че от една година има пандемия, та не можаха да организират вота?!
  • 7 Лост

    6 0 Отговор
    Дръжки е обявила. След като ги има на две места, значи ще има и други. А до утре като преспят може и още да се откажат.
  • 8 Q2z

    6 0 Отговор
    Много интересни данни...да видим как ще се изкажат за това след 3 дни.
  • 9 Демократична България

    7 3 Отговор
    Мерки срещу бедността и за повишаване на доходите

    България да спре да бъде най-бедната държава в ЕС. Повишаване на средната работна заплата до 2400 лв. до края на мандата на управление.
    Намаляване на данък общ доход за хората с ниски доходи с въвеждане на необлагаем минимум от 500 лв. на месечните доходи.
    Увеличаване на размера на средната пенсия до 1000 лева до края на мандата при спиране на кражбите на държавни средства и при провеждане на нужните реформи за растеж на икономиката.
    Намаляване с 1/3 на дължимите осигурителни вноски за всички малки и средни предприятия до края на годината.
    Освобождаване от данъци и осигуровки за три години на всички стартъпи за иновации в областта на високите технологии, отговарящи на целите на “Плана за възстановяване и устойчивост”.
    Създаване на специален фонд за финансиране преквалификация на безработни в професии и дейности с висока добавена стойност и съответно с по-високо заплащане.
    Увеличаване с 50% до края на мандата на заплатите на работещите в стратегически важните и най-засегнати от ковид кризата сектори: учители, помощен медицински персонал в държавните болници, социални работници и дейци на културата, с възможност за допълнително увеличение в зависимост от възможностите на бюджета.
    3. Облекчаване на достъпа на бизнеса до финансиране

    Коментиран от #19

  • 10 Брендица

    10 4 Отговор
    Алооо ЦИК аре спрете с измамите!!! Красен Кралев във Варненски и в Русенски. Нататък не съм проверила..
  • 11 лошо и добро

    14 3 Отговор
    Спас Гърлевски го няма. Но пък има ПКП.

    Коментиран от #12, #16, #36

  • 12 ай стига бе

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "лошо и добро":

    Ужас, кой сега ще громи комуниститИ?!

    Коментиран от #17

  • 13 Демократична България

    5 3 Отговор
    Промяна на ролята на Българската банка за развитие. Демократична България предлага ББР да преустанови кредитирането на политически обвързани бизнеси, като се трансформира в “банка на банките” и се специализира в разработването на мерки и програми за улесняване на достъпа до кредитиране от малките и средни фирми, стартъп компаниите, координирано с другите инструменти от ЕС и държавния бюджет, мерки за подкрепа на дигитализацията и декарбонизацията на икономиката.
    Групата на ББР има две други важни роли за икономиката, които могат да бъдат много по-добре развити – осигуряване на рисков капитал за нововъзникващи компании чрез специализирани фондове и осигуряване експортно финансиране, гаранции и застраховки чрез дъщерната си структура Българска агенция по експортно застраховане.
    Съвместно с БНБ и КФН провеждане на законодателна и регулаторна политика за насърчаване на конкуренцията между банките и стимулиране на развитието на финтех компаниите на българския пазар.
    Цялостен пакет от мерки за стимулиране и развитие на капиталовия пазар, който последните десет години практически не функционира. Листване на миноритарни пакети от всички държавни компании на БФБ.
    Съвместно с БНБ и ББР, и с използване на европейските финансови инструменти – разработване на пакет от мерки, насочен срещу негативните последици от пандемията за търговските банки, ограничаване на влиянието на лошите кредити и насърчаване на банковото кредитиране.
    4. Мерки за възстановяване на иконом

    Коментиран от #18

  • 14 Демократична България - Пловдив

    4 4 Отговор
    Демократична България” няма да подкрепи направеното в социалните мрежи предложение от премиера Бойко Борисов за съставяне на експертен кабинет с хоризонт до края на 2021 г. Това каза съпредседателят на обединението Христо Иванов в предаването “Лице в лице” по Би Ти Ви.

    “Този лайв на Бойко Борисов, излязъл от джипката, но закован за нея като куче, вързано за парно, беше като фолк версия на заключителната сцена на “Ричард III”, в която кралят, загубил битката, конят му умрял и той предлага кралство за кон. Със заплахи, карайки се на всички слушатели и групи, отново обявявайки се за единствения, който знае и може, се опитва да се задържи за властта”, така Иванов обрисува изказването на лидера на ГЕРБ от нощта след парламентарния вот. Той припомни решението на коалицията да не подкрепя правителство с мандат на ГЕРБ, ДПС и БСП.
    “Ако Слави Трифонов вземе мандат и предложи някаква конструкция, която може да издържи, ние ще се отнесем към това с уважение и внимание”, каза Христо Иванов. На въпрос чувал ли се е по телефона с Трифонов или с Мая Манолова, съпредседателят на “Демократична България” отговори отрицателно, но и посочи, че е крайно време да се прекрати практиката политическите решения да се вземат в телефонни разговори или с есемеси.

    Иванов определи като задължаващ резултата на “Демократична България” на парламентарните избори. “Имаме да свършим много работа. Наша задача ще бъде да излъчим парламентарна група, която показва висока степен на органи
  • 15 Danys

    11 1 Отговор
    До човека с дългите постове: досаждаш! Изборите бяха преди шест дена!
  • 16 Болярка

    10 1 Отговор

    До коментар #11 от "лошо и добро":

    Да, бе! И аз се бях разтревожила за нея и специално проверих дали да спя спокойно! Поцинкованата ни п....а ще ни разсмива пак!!!
  • 17 Лост

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "ай стига бе":

    Тома Биков и Ненков са там.
  • 18 ДПС

    6 4 Отговор

    До коментар #13 от "Демократична България":

    Вие пък кои сте че да казвате кой ще кара влака

    Коментиран от #25

  • 19 мнение

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "Демократична България":

    Преди всичко намаляване на тунеядците
    като начало - уволнение на всички от bg toll
    всички сме видяли как стоят по ДВАМА дебело се..ковци на всеки изход от голям град.
    тази работа може да се върши от камери

    второ
    адекватна защита от държавата на горските срещу бракониерите
  • 20 вили

    7 1 Отговор
    ВСИЧКИ МУТРИ ПАК ВЪТРЕ И КАКВО ПРАВИМ
    А НАРОДА КАЗАА МУТРИ ВЪН

    Коментиран от #22

  • 21 потребител

    7 0 Отговор
    45 нови депутати и 195 стари муцуни (зурли)??? Такова "обновление" не са си "мечтали" дори и най-запалените,честни и искрени протестъри!
  • 22 123

    7 0 Отговор

    До коментар #20 от "вили":

    Да бе,и като се сетя каква беше по кръстовищата и площадите.А сега народа пак прецакан.Вкара в парламента всички парцали които обиколиха по 3 пъти различни партии.Ама така им се пада.
    А най-идиотското е че като пишем против тях,те се скъсват да слагат минуси.
  • 23 Споко Брат

    2 2 Отговор
    Ало Бойко,
    а преглеждай ги първо тия твоите "експерти", че ми се виждат като дошли от Карлуково?!
  • 24 Bon voyage

    2 0 Отговор
    Прекрасни депутати! Ей такива депутати да има човек! Ей не мога да се нарадвам. Още не мога да изтрезнея от тези избори. Толкова ли беше трудно да се намери тази загадъчна формула? Две жени, четирима мъже. Един висок, един дребен, един як и един смешен. Но жените са хубави поне, кво?! Кьовеши ще има повод да се рови до века за инфо, ама така е... то.
  • 25 Bon voyage

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "ДПС":

    И аз това точно се чудех току-що, аркадаш! Все всичко знаят, а като опре до реални действия и се скатават.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ОПА

    1 0 Отговор
    Спокойно хора! Заплатаджийте са налице! До 50 години сме изчезнали като нация! Тези не са дошли да вдигат революции, просто да си вземат заплатата и спокойно до си пият уискито! Жалко! Просто си нямаме капацитет да се случи нещо различно!
  • 30 Нови Избори!

    2 0 Отговор
    Намаление на броя на депутатите!
    Ревизия на досегашното управление!
    Съд и затвор за крадците на народа!
    Дистанционно гласуване!

    Коментиран от #31

  • 31 В допълнение

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Нови Избори!":

    Задължително МАЖОРИТАРНА ИЗБОРНА СИСТЕМА!Всички кандидати за депутати трябва да живеят и работят в съответния район в който са кандидати.Така повече няма да има в листите парашутисти от инкубаторите на партиите в София.Така ще се прекрати една личност да фигурира в листите на няколко избирателни района.Без МАЖОРИТАРНА ИЗБОРНА СИСТЕМА всичко е безмислено!

    Коментиран от #33

  • 32 въпросче

    0 1 Отговор
    Е,Тома Биков и Нянков ако не са там,к во прайм?!
  • 33 И още нещо

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "В допълнение":

    Да вземем Йордан Цонев от ДПС.Роден в Карапелит област Добрич.Нямаш нищо общо с Врачанския избирателен район,не познаващ областта,но е избран за депутат от ДПС в този район.Убеден съм,че всеки здравомислещ врачанин знае,че този индивид няма нищо да направи за врачани.Този егоист мисли единствено за себе си и за ДПС за да си остане депутат.До сега е бил 6/шест/ пъти депутат и сега ще е 7 път.Това е несъвършенството в българската Конституция.Трябва да се приеме всеки депутат най-много ДВА МАНДАТА!
  • 34 Гого

    2 0 Отговор
    Гледам в Монтана от ДПС пак са избрали Димитър Аврамов съден няколко пъти за измами, изнудване и присвояване на Еврофондове. Дори го имаше на снимки как го вкарват в съдебната зала с белезници. Е такива хора ни представляват в Парламента. Нямам думи.....
  • 35 Видял

    2 0 Отговор
    От мутрите на Мая само куци адвокати и изплюти от системата прависти. Преди 10 г. се борихме да се отървем от такива кърлежи. Сега пак вътре.
  • 36 един от многото

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "лошо и добро":

    Не само Спас , няма го и Гошето Марковски , с мустака!
  • 37 Жоро

    0 0 Отговор
    Ще го търсите Бойко,сега идват много по гладни
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове