Last news in Fakti

17 Април, 2021 07:22 9 654 74

Великов: Борисов трябва да се яви в НС, това са много пари

  • борислав великов-
  • бойко борисов-
  • парламент

Пренебрежението към парламента никога не е било такова

Великов: Борисов трябва да се яви в НС, това са много пари - 1
Снимка: БГНЕС

"Това, което последната година и половина се прояви като пренебрежение от министър-председателя, никога не е било в такава степен. На 21-ви Бойко Борисов би трябвало да отиде в парламента и да говори за плана за устойчивост и възстановяване. Това са много милиарди, които може да не ги вземем, ако нямаме план".

Това заяви пред bTV бившият шеф на Народното събрание Борислав Великов.

“Авторитетът на Парламента действително трябва да се върне и колегите народни представители, може би с известни изключения, се стараят да направят точно това. Може би нещата ще станат по-лесни”, допълни той.

Председателят на парламента е пръв сред равни, той олицетворява парламента и парламентаризма, той трябва да балансира, да търси такива подходи, които да гарантират законодателство, от което да не се срамуваме след това, обясни бившият шеф на Народното събрание.

“Той има водеща роля и ролята на Председателския съвет нарасна, той трябва да работи добре и с Председателския съвет. Неговата роля е да търси и да намира съгласие между различните парламентарни сили. В това НС няма да бъде много лесно предполагам, видяхме, че има доста мощен блок срещу ГЕРБ от почти конституционно мнозинство от 160 човека, ако това се запази може би ще имаме устойчиво управление”, смята още Великов.

Той бе категоричен, че при наличие на ясна кауза, която не е свързана само формално с клетвата, а с действителна работа, опит се трупа бързо.

По протокол председателят на парламента е втори човек след президента, но пак е може би най-важният, доколкото България е парламентарна република. Ако целиш председателя на парламента, тогава уцелваш и онази политическа сила, която го е издигнала, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    126 11 Отговор
    генерала избяга от битката , остатъците от армията му са пред разгром

    Коментиран от #13, #51, #56, #69

  • 2 Той

    114 10 Отговор
    пренебрегна България и българския народ , ти за пренебргжението му към Парламента говориш ?

    Коментиран от #63

  • 3 Българин

    25 93 Отговор
    Великов:Aвтoритeтът нa Пaрлaмeнтa дeйcтвитeлнo трябвa дa ce върнe и кoлeгитe нaрoдни прeдcтaвитeли, мoжe би c извecтни изключeния, ce cтaрaят дa нaпрaвят тoчнo тoвa. Мoжe би нeщaтa щe cтaнaт пo-лecни”, дoпълни тoй.

    Ти как мислиш г-н Великов,при тоя зверилник, в който го превърнаха новите мутренски партии,един човек с достойнство би ли отишъл там.Аз не бих!Още повече като министър в оставка той конституционално не е задължен да ходи.Задължени са само министрите в оставка на всяко министерство.Борисов четири години не е излизал в отпуск и сега накрая е в отпуск,за разлика от депутатите,които работят през годината по 100 работни дни.И сега рейтингът на Парламента за два дни е вече "ОО".

    Коментиран от #26, #29, #35

  • 4 Шерлок Голмс

    20 95 Отговор
    ББ няма да се яви в парламента сега, а след 6-7 месеца при представянето на новото правителство Борисов - 5. Дотогава всички в парламента ще са се изпокарали при подялбата на баницата. Сега ги обединява омразата срещу ББ, но след месец като почнат да се разпределят еврофондовете и ще се гризат един друг със зъби като хиени. Ще видим такъв брутален разпад на парламент какъвто няма в историята.

    Коментиран от #19, #31

  • 5 вижда се

    101 12 Отговор
    Абсолютна мишка с генералско звание !!!!!Позор ,съд и затвор, само това заслужава !!!

    Коментиран от #45

  • 6 Полезният ход на Чекми

    88 10 Отговор
    е да се появи в Парламента и да наведе главица,настроен за въпроси и отговори.От първият ни премиер,Петко Каравелов мнооого мин.председатели са се изредили за 140 г.Много! Сега тоя тулуп се прави на обидено детенце,но ще се кротне! Няма незаменими тикви или кратуни,всеки градинар го знае..
  • 7 Биоробот

    22 62 Отговор
    Тия които викаха "мутри вън" сега вкараха доста от тях в парламента и седят рамо до рамо с тях. И се държат по-нагло и просташки от предишните мутри. Радостното е, че живота на тоя парламент тип шоу ще е доста кратък.
  • 8 6787

    64 9 Отговор
    България се нуждае от нови хора, нови политици и нов пермиер. Борисов да се маха. За да има яснота и чувство на справедливост трябва да бъде разследвано цялото му управление. Самохвалкото да си ходи в банкя затвора

    Коментиран от #41

  • 9 6924

    33 7 Отговор
    от уики
    Борислав великов
    На 15 декември 2009 година Великов предизвиква пътна катастрофа край София, сблъсквайки се челно с друг автомобил, водачът на който загива.[1] През юли 2010 година е осъден условно на една година затвор и обезщетение от 270 хиляди лева

    На колко от тук пишещите ще им се удаде да се измъкнат условно в подобна ситуация

    Коментиран от #33

  • 10 Фидел

    15 42 Отговор
    Сега така няма да има парички. Умен ход на ББ. Нека сроковете да ги изтърват. Нека се карат. Ще свършат бързо в парламента едно нищо. Всъщност те са застанали там за да приберат готовата пара, ама дръпнаха им чергата. Да видим капацитетните фигуранти какво могат от тук нататък. Нищо. Голям майтап стана. По 9 часа в парламента подвиквания, агресия, обиди. Супер закони и законотворци.
  • 11 Гошо

    29 10 Отговор
    С този герой пътувах преди 2 3 г в самолета и само се криеше докато говореше по тел за далавера. Явно бързо е усвоил по времето на ндсв думата далавера, и лесно прихватизира каквото му попадне. Смешен чичак.

    Коментиран от #34

  • 12 Ама какви

    11 2 Отговор
    глупости! Авторитет! Този авторитет е залипсвал от 30 год. Това не става с магия. Ето така цак и ББ става от система дос последна версия на уиндос. Трябва да се е родил със системата.
  • 13 Демократ

    17 39 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    При вас господине при 82% депутати за 4год се продадахте а борисов издаржа 10год това според вас « неуважение» му носи 880хил гласа не му даваи те акъл Победителите не ги съдят

    Коментиран от #22

  • 14 Само казвам

    12 40 Отговор
    Новата "управленска" коалиция,понеже са много "умни" ще загубят фондовете от Европа и бате ви Бойко ще трябва отново да ви спасява.Препратка - орешарското правителство.

    Коментиран от #16

  • 15 Ще дойде БОЙКО

    7 40 Отговор
    ЩЕ ДОЙДЕ БОЙКО , БЕ ВЕЛИКОВ !!!! ЩЕ ДОЙДЕ БОЙКО ВЪВ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ , НО КАТО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ , НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ !!

    Коментиран от #46

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Крие се Толупа

    38 6 Отговор
    Не му е чиста съвеста да застане пред народа.
  • 18 Б Великов!! Като дойде в Парламента как

    38 3 Отговор
    И какво ще говори. Борисов?? Ще, стои до него Севда и ще му Софлира??? Той, знае да заплашва, да казва няколко изречения на Ралотниците::как сте Лъвове, работите ли, работите ?? Аз съм построил, аз съм дал, работа, работа, работа!!! От Работа е ударил 160кг от Работа! Няма да влезе в Парламента по никакъв повод това за него е Края!!!
  • 19 Схемите на Герб за парите

    27 3 Отговор

    До коментар #4 от "Шерлок Голмс":

    Ще бъдат извадени на светло , ще има осъдени. Тиквата се готви да се спасява с бягство.
  • 20 Работниците

    32 4 Отговор
    Хранят 800 000 Чиновници, Калинки и нищожества!!
  • 21 Нидялко Нидялков

    35 3 Отговор
    Тиквата е позор за симпатизантите на ГЕРБ . Дезертира от бойното поле като последен страхливец и остави Герб в парламента да бъдат хулени и унижавани . Момчетата от НСО вече няма да правят Ганг банг с Деса Дуловската , Дезертира и Генерала от НОЩ ,а тръбеше че сме били във война с корона вируса . Какво ги правят дезертьорите по време на война ? Тиквата прави след него и потоп , най долното изчадие което България е имала за министър Председател
  • 22 Демократ 2

    27 2 Отговор

    До коментар #13 от "Демократ":

    Всички знаем кои са тия 800 хиляди. Тия, на които им вдигнаха заплатите с 30 %, защото били на "първа линия", ама хоумофис
  • 23 Мимч

    18 4 Отговор
    Абе Марков и ти си един надут пуяк,ама тъй на оправи,че сме последни ,не само в Европа,а и в света.Ти защо стоиш в Унгария и даваш акъли от там.Кога стигнем Унгария,тогава философствай....
  • 24 Електра

    6 19 Отговор
    Чалм. ите, ениничарите и комуняците обучават чалго-мутрите, как се краде интелигентно. За това ли гласувахте ахмаци, за новата кому-члгаро-мугринска и фашистко- османска коалиция ли...
  • 25 Електра

    4 15 Отговор
    Чалм. ите, ениничарите и комуняците обучават чалго-мутрите, как се краде интелигентно. За това ли гласувахте ахмаци, за новата кому-члгаро-мугринска и фашистко- османска коалиция ли...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 перничанин

    9 21 Отговор
    Тука пишат много знаещи и помнещи хора. Нека ни припомнят, кой бивш министър председател е давал обяснения пред НС. Виденов ли, за банкрута на България или Царо, за лъжата 800 дни? Само питам, НС съд ли е и България правова държава ли е? Народен съд от 1945г който е в главите на Бибиткян и Галевица ли ще прилагаме, ако е така тия които сега викат "дръжте крадеца", трябва в момента точно те да са в затвора.

    Коментиран от #32

  • 28 логиката

    14 4 Отговор
    Зависи от къде го гледаш , точно за това , че е много парата , мамин Тулупин пък иска да не се яви. Той си схващаше и нещата в стил едноличен режим , какво уважение да има към Народно събрание , пък и там са и неговите кукли дето им дърпа конците , тупа по главите и нарича прости П.
  • 29 гнус

    20 5 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Парламента в зверилник го превърнахте вие от ГЕРБ. Разигравате постановка Орешарски2.
  • 30 Баричело

    9 6 Отговор
    И кои са новите Мая Манолова Татяна Дончева или Атанасов
  • 31 ЗАСЕГА

    13 4 Отговор

    До коментар #4 от "Шерлок Голмс":

    -след "борисовщините" - България е след челните държави по бедност и смъртност. Ако има и "Борисов-5", България просто няма да я има.

    Коментиран от #37

  • 32 Уточнявам

    15 5 Отговор

    До коментар #27 от "перничанин":

    - Народното събрание е върховната институция в Република България. Не е съд . Отговорността пред Народното събрание е отговорност пред България. Бягството от тази отговорност се нарича "дезертьорство".

    Коментиран от #42, #49

  • 33 А защо не

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "6924":

    си спомни какво направи "бардът на демокрацията" и активен "антикомунист" , бивш храненик на ЦК на ДКМС, Кирил Маричков? В неговия случай имаше и алкохол... Та - това е отговорът на въпроса ти .
  • 34 Говорил

    7 4 Отговор

    До коментар #11 от "Гошо":

    по тел в самолета? Хм... Да не би да става дума за самолет в музея на явиацията?
  • 35 Smart

    12 10 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    На зверилник, Парламента е обърнат много отдава от представителите на ГЕРБ и то в нещо по-лошо дори - обърнаха го на фабрика за производство на далаврри, корупция и угодни на тях закони и вратички в законите!
    А, колкото до премиера мутре - какъв отпуск бре, заблудено шиLе, че той не е работил нищо, напротив живя си на гърба на българския народ като бей. Какво ли не бих дал да имам възможността да си правя екскурзийки почти ежедневно из България със скъп джип, ама не мога, защото ходя на работа и работя по 10 часа... Като обикаляше със самолета с бистришките тигри за мачове, пак ли го е правил в полза на родината...

    Коментиран от #36

  • 36 Дебилчев

    10 1 Отговор

    До коментар #35 от "Smart":

    Мутрите са тези раздали и получили предприятия да ги нареждат за скрап, фалирали банки, занулявали държавата многократно, тези в белград и дубай...дълъг списък, байно заблуден
  • 37 А АКО

    7 6 Отговор

    До коментар #31 от "ЗАСЕГА":

    ТИЯ новите некадърници управляват държавата няколко месеца ....вие КОИТО ГИ ИЗБРАХТЕ , сами ще ги изгоните , като видите на кое масто ще класират БЪЛГАРИЯ !!!!

    Коментиран от #40

  • 38 Добре но

    7 3 Отговор
    Убиецът от снимката ли ще ни спасява? Същият, който почерни едно семейство и се измъкна?
  • 39 Behemoth

    6 4 Отговор
    Той и да отиде само ще лъсне чудовищната му некомпетентност...то мутрата си мисли ,че делка плячка ...

    Коментиран от #48

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 5789

    3 6 Отговор

    До коментар #8 от "6787":

    Борисов се махна, не си ли разбрал, имат 165 гласа могат да си правят правителство и каквото искат, аланкоолу
  • 42 перничанин

    9 8 Отговор

    До коментар #32 от "Уточнявам":

    Да , НС е върховен орган, но във България има разделение на властите по КОНСТИТУЦИЯ. Ролята на НС е да съставя закони т.е. ЗАКОНОДАТЕЛНА. Ролята на Министерски съвет е да ги прилага т.е. ИЗПЪЛНИТЕЛНА и ролята на Съда е да съблюдава законността, така че Боко, ако има обвинение трябва да бъде изслушван от български съд, преди което трябва да бъде повдигнато обвинение, преди което трябва да са събрани доказателства. НС има право да състави комисия и ако тази комисия намери нещо нередно , тя (комисията) може да сезира прокуратурата. Никой друг НЕ МОЖЕ да прави осъдителни квалификации, да осъжда и издава присъди. Има си ЗАКОНОВ ред. Така, че ако иска Боко (или който и да е друг) ще ходи в НС само ако иска. Никой (по конституция) не може да го задължи. Тия глупости които искате ги има само по американските филми, само там сенатската комисия може да вика хора и да им търси отговорност, но и там си има процедура.
  • 43 Пловдив

    7 3 Отговор
    Методиев Борисов, за пореден път се подиграва, с всички нас! Такова нагло, тъпо и страхливо същество, рядко може, да се види!
  • 44 Васил

    6 2 Отговор
    По вероятно да бъде гост на Бошков или Цветан Василев.
  • 45 гост

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "вижда се":

    Генерал се става с поне две генерал-щабни академии.Това за сведение на "тенекиените" генерали.
  • 46 ШАЛТЕТО

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "Ще дойде БОЙКО":

    Вярата и меракът си отиват последни.
  • 47 Говорит масква

    4 4 Отговор
    Този кремълски парламент НЕ е избирал ББ и не му давал мандат, та да се итчита кой и да било пред него! Времто на народните съдилища отмина, другарЕ!
  • 48 Говорит масква

    4 3 Отговор

    До коментар #39 от "Behemoth":

    Не, ще лъсне простотията на тАшко -овчарчето от ямбол, който превъзбудено ще крещи като подивяла маймуна към трибуната на НС !
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Конник

    3 2 Отговор
    Тебе койте избра бе? Парламента не е полиция или прокуратура. Като имаш факти и обвинения подай ги в прокуратурата и виновните на съд.
    Ред вкарайте в своята кочина.
  • 51 къв е

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    тоя измислен генерал.
  • 52 Електра

    4 4 Отговор
    На тоя калмук какъв му е проблема. И той ли, като Мая Галева и старата мома Дончева, иска да хване Бойко за шлифера...
  • 53 то и

    5 1 Отговор
    "верните" кучета първи бегат при опасност за стопаните.
  • 54 Василева

    2 5 Отговор
    Искат Борисов в парламента за да го обиждат.Няма да му дадат да отговори на нито един въпрос.Прочетете колко хора работят в държавната администрация преди да пишете.Общинската администрация се назначава от кметовете на съответната община.
  • 55 JEFF

    6 1 Отговор
    Щом не може да си присвои голяма част от тези милиарди, то не го интересува. Още ли има наивници, които си мислят , че Борисов е раборил за тях ?
  • 56 Антикорупция

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Какъв Генерал е Бойко Борисов бе ,
    няма видими причини, да бъде
    произведен в този чин?

    Ахмед Доган му сложи пагоните ,
    да го управлява докато е жив?

    И Ал Капоне ,
    би завидил на Държавната мафия ,
    в България!
  • 57 Колкото и да искат да плюят

    3 6 Отговор
    Борисов като Министър-Председател не може да бъде задължен да отиде в Народното събрание, защото Законът не го предвижда.
    Тезата на мразещите и хулещите в Парламента беше да го извикат, за да даде отчет по Планът за развитие, за който, всъщност, по ЗАКОН отговаря Томислав Дончев, който вчера кисна в Народното събрание, т.е. желанието им беше законно изпълнено, но мразещите и хулещите не пожелаха да слушат и да се интересуват.
    Поведението на Борисов НЕ Е НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА.
    От морална гледна точка, също го оправдавам, защото никой не е длъжен да проявява подобен мазохизъм спрямо себе си.
    ПРОЧЕТЕТЕ ЗАКОНИТЕ И ГИ СПАЗВАЙТЕ!

    Коментиран от #60

  • 58 И още нещо!!!

    5 4 Отговор
    Ако българинът толкова мразеше, колкото ВИЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА ВТЪЛПИТЕ, то на ПРОТЕСТИТЕ ОТ ЛЯТОТО ЩЕШЕ ДА ИМА МИЛИОНИ ПРОТЕСТИРАЩИ, КАКВИТО РЕАЛНО НЯМАШЕ!!!
    РАЗБРАХТЕ ЛИ???????
    Набийте в главите си, че ОМРАЗАТА Е ЛИЧНО ВАША, ПРОСТАЩИНА Е ЛИЧНО ВАША ( НА ТЕЗИ, КОИТО Я ПРОЯВИХА В ПАРЛАМЕНТА ВЧЕРА), а не на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! АНАРХИЗМЪТ, КОЙТО СЕ ОПИТВАТЕ ДА ПРОКАРАТЕ СЪЩО Е ВАША ЦЕЛ, А НЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!?
  • 59 простено

    4 1 Отговор
    Бих му простил неявяването ако вместо в парламента отиде в затвора!
  • 60 да те питам

    2 2 Отговор

    До коментар #57 от "Колкото и да искат да плюят":

    На какви хапчета си да си взема и аз?

    Коментиран от #62

  • 61 Емигрант

    3 1 Отговор
    Б. Великов трябваше да лежи в затвора като уби 2 човека, ама си плати и дори стана депутат, така че да си затваря плювалника.
  • 62 От 57

    1 2 Отговор

    До коментар #60 от "да те питам":

    Ако имаш нужда от хапчета, отиди на лекар!
    А след като ме попита, вече успокои ли се?
  • 63 Ами, Парламента нали е точно това :

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Той":

    Представители, които представляват народа и отстояват неговите интереси!!!
    Нали за това гласувахме на 4 април!!! Значи бай Бойо СЪБОТИРА народа и му казва да си е@те си ма@ката!!!
  • 64 НЕЛИ БАНКЯ

    2 2 Отговор
    тоя още ли не е в затвора за убийство
  • 65 Киро брейка

    3 0 Отговор
    ТОЗИ ТИП ВЪРТИ В МОНТАНА ДАЛАВЕРИ С ЛЕКАРСТВА И ДРУГИ НЕЩА ПРОВЕРЕТЕ ГО
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ПЕНКО

    1 3 Отговор
    НАЙ ТЪ ПАТА ЛОГИКА !!! КАКВО ОБЩО ИМА Б.Б.С НОВОИЗБРАНИЯ ПЛЯМПАММЕНТ ??????????? КОЙ Е ТЕЗИ ВЪ ШКИ И БЪ ЛХИ ГО Е ИЗБИРАЛ -НАЗНАЧАВАЛ ИЛИ КАНТРОЛИРАЛ - ТА ДА ИМ ПРАВИ СЕК ИШ !?!?!?!?!?
  • 68 Вуцата

    0 0 Отговор
    Този е убиец. Уби хора, карайки със 160 км/ч в насрещното и получи условна присъда. Не го показвате този uзмekяpuн! Убиец!!!
  • 69 АМОН

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    ЦЯЛАТА МУ АРМИЯ ОТ ПРОКУРАТУРА , СЪД , ПОЛИЦИЯ , ПАРАВОЕННИ СТРУКТУРИ КАТО "ДЕЛТА ГАРД" СА В ГОТОВНОСТ ДА НИ СМАЧКАТ!!

    ЕДИНСТВЕНО РАДЕВ МОЖЕ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ТАЗИ МАШИНА И ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ ГО ПОДКРЕПИМ.

    МУТРЕСИТЕ НА ВИС - 2 - СЕСТРА ГАЛЕВА -МАНОЛОВА , ТАТЯНАТА ДОНЧЕВА И КАПОНКАТА само отклоняват вниманието от проблема с ДЕМОНТАЖА НА СИСТЕМАТА вкарвайки парламента в безсмислени проверки на държавни дружества на които има заверени ОДИТОРСКИ ОТЧЕТИ ИЗДАДЕНИ ОТ МЕЖДУНАРОДНИ ОДИТНИ КОМПАНИИ, чиито компетентност поставена в съда от НЕКОМПЕТЕНТНИЯ ОРГАН какъвто е НАЗНАЧЕНАТА ОТ ПАРЛАМЕНТА КОМИСИЯ не подлежи на никакво съмнение.

    СЕСТРА ГАЛЕВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ВКАРА ПАРЛАМЕНТА В ГЛУХА УЛИЦА И СИ ОСИГУРИ РАБОТА ЗА РЕКЕТИРАНЕ НА ДРУЖЕСТВАТА!!!

    А СИСТЕМАТА , А ПРОКУРАТУРАТА , А СЪДА?!!

    ТЕ ОСТАВАТ НЕПРОМЕНЕНИ!!
  • 70 Иво Христов

    2 1 Отговор
    Слави и другите борци срещу герп. България сега вас гледа. ИЗРИНЕТЕ тези крадливи калинки и подлоги прости. Това е най-важното за сега, България ще ви благослови. Изкрали са всичко и няма да е леко след крадци да се води държава. Съсипаха бъдещето на младите българи и бизнес.
  • 71 Бивш гербаджия

    2 0 Отговор
    Този уби хора, но такъв ни е съдът. С много пари съд го не лови и не само той. И този убиец на М Цветков ще отърве кожата с пари. Ще се мотае делото 10-тина години и ще се забрави. Това е в БГ-то. Кой може да устои на много пари. Всичко е бизнес у нас.
  • 72 Нищо не разбиращ

    3 0 Отговор
    Чета всеки коментар и уважавам мнението на всички, но всички ще останем изненадани след два месеца
  • 73 Тяната

    0 0 Отговор
    Тоз папагал и той взе да се върти,беше готов за избори,ама може и правителство,влязоха в парламента и взеха да се променят
  • 74 Гоце

    0 0 Отговор
    Прав е - ние няма да ги вземем, но някои хора ще го направят.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове