Last news in Fakti

20 Април, 2021 09:40 10 951 33

Тежка катастрофа на пътя София – Варна, има загинали

  • катастрофа-
  • микре-
  • ловеч-
  • птп

Челен слъсък между два леки автомобила край село Микре

Тежка катастрофа на пътя София – Варна, има загинали - 1
Снимка: БГНЕС

Teжък пътен инцидент е станал на главния път София - Варна, в района на село Микре, съобщиха от МВР в Ловеч.

Злополуката е станала около 8.00 часа, като по първоначална информация челно са се ударили два леки автомобила. В единия, с ловешка регистрация, са пътували 59-годишен мъж и 55-годишна жена. И двамата са починали при удара.

Другият автомобил е бил управляван от 26-годишна жена, която е откарана за преглед в ловешката болница, без тежки наранявания.От полицията информират още, че пътят не е затворен, на мястото на инцидента се извършва оглед. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    11 3 Отговор
    Тва от колтура ли е станало? Или пак "Настъпи педала!".

    Коментиран от #19

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Морето

    56 2 Отговор
    Починал до Хаинбоаз, починали на пътя София-Варна...сами се убиваме като шофьори. Прави са хората-яхнеш мощна машина и си мислиш, че другите са нищо в сравнение с теб. Културата ни на пътя става все по-зле,самочувствието бие колегиалността.
  • 4 светльо

    26 1 Отговор
    Още паметници по този път, те и без това не са малко...
  • 5 Дед

    35 27 Отговор
    Това са на Борисов,, магистралите,,които построи за толкова години. Много катастрофи ще се случват още по тях. Това не са пътища.

    Коментиран от #11, #12

  • 6 ТОФАШ

    50 3 Отговор
    Вярно е, че причините са шофьорски грешки, но пък все на едни същи места??? Явно, освен знаци и табели трябва да се промени нещо по трасето или самото трасе! Това е очевидно!

    Коментиран от #13

  • 7 boiko

    9 6 Отговор
    ковид не прощава
  • 8 БАЙ Х@Й ‼

    32 4 Отговор
    България е на 129-то място от 144 страни по условия на пътна инфраструктура‼
  • 9 БАЙ Х@Й ‼

    34 3 Отговор
    Буркина Фасо, Непал и Венецуела са преди нас ‼
  • 10 Бай 1️⃣8️⃣

    6 3 Отговор
    Щом не са пияни или дрогирани може пуснете ги с мярка подписка
  • 11 Другия с коня

    12 50 Отговор

    До коментар #5 от "Дед":

    Ква магистрала,бе ,червЕн цървул миризлив....Там пътя все още е Двулентов .Бойко до там нможа да я направи магистралата,ама Бойко Борисов 4 ще я имате.Сега Чалгарите от Орлов мост и адвокатите на Мутрите за едно с Резаците ще Управляват....

    Коментиран от #25

  • 12 Бай Стою касапина

    13 6 Отговор

    До коментар #5 от "Дед":

    Пич, този път не е магистрала, а е първокласен. За последно ремонт му правен преди повече от двадесет години. Така че не пиши глупости.

    Коментиран от #14

  • 13 Знайко

    15 2 Отговор

    До коментар #6 от "ТОФАШ":

    Точно там пътят е широк и сравнително прав.С плавни големи завои и добра видимост.Прясно ремонтиран изцяло по изисквания на ЕУ за превоз на тежка техника м/у София и Варна.При нужда могат да се разминат дори 3 леки автомобила.Явно невнимание или заспиване,или Бог знае.Но ако не спрат сега строителството на Хемус в момента е стигналла до след ПВ Плевен Ловеч.
  • 14 Знайко

    15 9 Отговор

    До коментар #12 от "Бай Стою касапина":

    Не си прав.Ремонтираха го преди 10 години по изисквания на НАТО.С усилени мостове и настилка.Не случайно е в отлично състояние и в момента.Оня горе пише глупости,защото от Дубай за това му плащат.
  • 15 Хайде

    0 1 Отговор
    Почна се
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Именит

    8 5 Отговор
    Идеята е, че г-н Менискусов все се хвали че строи магистрали, а реално няма НИТО ЕДНА която да е завършена или да е без ограничение 90 и така вече безброй години и безброй жертви!
  • 18 не знам

    2 1 Отговор
    защо, но това е една много невралгична пътна точка визирам отсечката още като слезеш от магистралата при Хаинбоаз, пресечеш моста на Бели и Черни Вит, и се почват едни завои и ограничения та чак до отбивката за Ловеч и Троян, като преди това има много дълги прави широки участъци където и коли и камиони карат с 200, но точно там преди Микре пътя е широк, маркиран сигнализиран с ограничение 60, има две камери по нататък при ШЕЛ, проблема е че точно там слиза стария второкласен път на първокласния от Угърчин, и селата над Ловеч, и има вероятност да не е спазено предимство, не знаем подробности, но ще стане ясно.

    Коментиран от #27

  • 19 Повлиян

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "въпросче":

    от поредния смъртен инцидент :

    (-) днес ще въздържа от шофиране

    (+) не ми пука , не се отнася за мен

    Коментиран от #21

  • 20 BigBulgarianBoss

    8 0 Отговор
    Имам чувството, че и за х.й да напишат статия, пак ще го обърнете на политика, Бойко и тн.

    Коментиран от #24

  • 21 BigBulgarianBoss

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Повлиян":

    А вариянта, ще карам но внимателно?

    Коментиран от #22

  • 22 Разбирам

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "BigBulgarianBoss":

    , но пак няма гаранция, ако насреща ти идва камикадзе. Загиналите може и внимателно да са карали. Минава към отг. (+)
  • 23 Mdaa

    3 1 Отговор
    Ми да ги направят по 1000 коньови...то караМе като хадрави и после олеле ко стана?! Ма понякога няма и оле-ле...ами...+
  • 24 Умен по цялата глава

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "BigBulgarianBoss":

    При челен удар Единия е карал в насрещното платно,а другия го е поел невинен удара и последствията от него....Спрете се бе .....Като ти с мре се хакни в една стена или дърво с двеста за по- сигурно.....
  • 25 Та точно си

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Другия с коня":

    го казал - "Ква магистрала..". Този възглас се отнася и за построеното от ГЕРБ, и за непостроеното от тях... Впрочем - този участък около Микре е след най-рисковите - и какво е направено, за да не е такъв?
  • 26 Габрово

    11 0 Отговор
    Тя там ловешката патрулка която трябва да всява респект, постоянно стои скрита из горите и заработва с камерата. Затова е така. В този район трябва да има видно присъствие,а те в храстите...

    Коментиран от #28

  • 27 Аха

    7 1 Отговор

    До коментар #18 от "не знам":

    Къде е Хаинбоаз,къде е Микре.... Добре че не мина през Бургаз и Видин...
  • 28 Ооооо

    8 0 Отговор

    До коментар #26 от "Габрово":

    Рисковия участък е единствено там-Микре-Малиново. И ако наистина има постоянно патрул с включени буркани, на шофьорите ще им се изостри вниманието поне за 40мин. А те наистина са все скрити в горите.Никой не ги вижда Камерата и тя е добре прикрита... Абе парите са по-ценни от човешкия живот

    Коментиран от #29

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 сноу

    4 0 Отговор
    Всичката изпростяла селяния и чукундурия вече натикана в бързи и мощни коли, а доста от тях се кокорят от дясната страна, че дЪщирЪтЪ от Ингилизия им я подарила, скача с два крака на пИдалЯ и къде ,къде, до кенефа с колата, че пеш не могат да го видят..Половината от тях нямат хабер къде отиват и ако го попиташ що мигач не дава, те гледа като теле и подсмърча..
  • 31 катаджия

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Аха":

    Да поставят полицаи чучела с лицето на Борисов край Голец!
  • 32 Pff

    2 0 Отговор
    Как може да правите новина с подобно обяснение? (Пътя София-Варна) Това да не е някаква точно, обособена отсечка? Все едно се описва (Магистралата Варна Шумен.) Това е толкова нелепа глупост, която повтаряте, че даже "попетвате"!
  • 33 Коко

    0 0 Отговор
    Пътя си е много хубав но основната причина е зад кормилното устроиство ако караш разумно и спазваш ограниченията всичко ще бъде на ред
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове