Last news in Fakti

24 Април, 2021 11:24 1 872 33

Атанас Атанасов: Ще се отзовем за разговори с "Има такъв народ", ако бъдем поканени

  • атанас атанасов-
  • демократична българия

Съпредседателят на "Демократична България" заяви, че коалицията ще има собствена кандидатура

Атанас Атанасов: Ще се отзовем за разговори с "Има такъв народ", ако бъдем поканени - 1
Снимка: БГНЕС

Ако бъдем поканени от „Има такъв народ” на разговори за съставяне на правителство, за очертаване на общи действия, ще се отзовем. Досега сериозни разговори с нас не са водени”. Това заяви депутатът от „Демократична България” Атанас Атанасов в съботния сутрешен блок на "Нова телевизия".

Той коментира, че партията на Слави Трифонов, както и „Изправи се! Мутри вън!” са партиите, родени от протестите миналата година.

„Нещата не са прости. Ако трябва да съставим правителство, трябва да получим подкрепа и от някоя от партиите на статуквото – ГЕРБ и БСП. Много пъти го подчертаваме, че ако бъде дадена подкрепа в зала от някоя от тези партии, тя не може да бъде върната. Но ние преговори с БСП и ДПС за съвместно управление не сме водили и няма да водим”, заяви Атанас Атанасов. По думите му обаче с мандата на „Има такъв народ” може да се прави само правителство на малцинството.

При евентуални предсрочни избори „Демократична България” щяла да увеличи своя резултат, смята още той.

За наближаващите президентски избори пък Атанас Атанасов разкри, че „Демократична България” ще има своя кандидатура.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бацо

    3 5 Отговор
    Е позор да ходи у затвор, ново ме ве ре да разследва чекмедже
  • 2 вижда се

    15 1 Отговор
    Има доста депутати които задължително трябва да ходят само с усмирителни ризи !!
  • 3 ТаУмВзе

    10 4 Отговор
    Чалгарчето риба вече е хвърлил пешкира и го опрал съответно. Като много готини всичките крадливи убавци бетонирахте Диктатурата на мутропитека. Просто за да Крадете и вие. Крайно жалка картинка на последната Национална Катастрофа. Честито Робе овца! И по зле ще става.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Новите

    15 2 Отговор
    в парламента са същите паразити като предишните. Оти ручахме жабетата? За да храним следващите изроди, които нямат търпение да почнат да лапат?! Досега не казаха нищо за хората. Нещо за народа да са обсъждали?! Темите са им: ГЕРБ си назначават хора, сиреч как да се наместят и те. Важни са постовете и депутатските заплати. Цялата борба е стани да седна. Не можем да изберем достойни политици, защото такива няма. Само лъжци, крадци и мошеници на политическата сергия…

    Коментиран от #19

  • 6 .......

    6 0 Отговор
    ЗАБРАНА НА РЕЛИГИОЗНИТЕ ПАРТИЙ ОТ ЕТНИЧЕСКИ МОДЕЛ,УТРЕ СОКОЛА МОЖЕ ДА КУПИ ,,ВЕЦ БАТАК,, ЗА ПОДКРЕПА
  • 7 Иван

    8 3 Отговор
    Що няма повече жени като Вас,Нинова, Омръзна ми да гледам пл ужеци като тоя на снимката.
  • 8 Доктор ох боли

    11 3 Отговор
    Всички, като вдовици, залюбиха Слави , и като им откаже започват да го оплюват.

    Коментиран от #18

  • 9 Българка

    2 10 Отговор
    ИСМВ и Демократична България са готови да поемат отговорност не само пред собствените си избирател, а пред всички българи за правителство на малцинството. Те са готови да понесат и негативите от такова краткосрочно управление в името на начало на промяната. Топката е в ИТН. Надявам се да поемат отговорност. Ясно е, че което и правителство да дойде, ще се сблъска изпразнена хазна- липса на пари, които бяха прахосани предизборно от джипкаря, ще се сблъскат с отпор и саботаж от мутрите и орките за всякакви реформи и отвоюване на държавата от мафията. Но според ме са длъжни да отстоят и направят правителство.

    Коментиран от #27

  • 10 Нали

    11 3 Отговор
    Че кой е луд да ви кани вас бе, Атанасов?

    Коментиран от #17

  • 11 Карл Маркс

    9 0 Отговор
    „Историята се повтаря - първо като трагедия, после като фарс.“
  • 12 Вярно ли е,

    6 4 Отговор
    че посолството на САЩ е провеждало среща с шефове от т.нар.партии на промяната в тяхното посолство в София?

    Ако да, как е възможно те да отидат на крак там наместо да поканят посланичката Мустафа или в НС, или в техните централи.
    Няма случай в световната история когато подобно нещо да се е случвало в посолство на НРБ или РБ…
    Дано това да е герберастки фейк!

    Коментиран от #15

  • 13 И Бакалов

    6 6 Отговор
    Нови избори са неизбежни, това са политическите реалности и подреждането в парламента.

    Вайкането ама какво ще стане на нови избори е наивно.
    Резултатът няма да е по-добър за ГЕРБ.

    Дори да влязат шкембе войвода и оня бургаски патрЕот, те ще са 15 души. Както и да ги събираш, на ГЕРБ ще му трябват най-малко 2 партии за да направи правителство. Както е и сега.

    Борисов не може да се върне на бял кон, той вече е трайно нежелан за стабилно мнозинство избиратели.

    В последните години избори има начесто в много страни. Великобритания за четири години имаше три пъти избори и референдум.

    В Италия е подобно, в Испания четири пъти избори за 4 години, в Израел 4 пъти избори за 2 години
  • 14 234

    9 1 Отговор
    Прикрит милиционер с мания да управлява, хехе
  • 15 Да бе, да,

    2 3 Отговор

    До коментар #12 от "Вярно ли е,":

    Вижте я Цола, как се на-сира, но не се пенсионира, защото всичко съгласува, с ЦК на КПСС
  • 16 Дарвин

    5 0 Отговор
    Нормално е да не сме доволни от съществуването си. Това се дължи на еволюционните ни характеристики като примати или като Божии творения, според светогледа на отделния индивид. Ако вярвате в еволюцията, такива като "новите" не съвсем еволюирали същества, а обикновени примитиви от сорта на Борисов, Цветанов и повечето ни управляващи или опозиционери до сега. Примерно Дарвин би казал, че Капон, Бабикян, Манолова, Иванов са много изменчиви примати, които нямат характеристики на „алфа“, но чрез природната си хитрост, успяват да излъжат стадото като онези змии, които се престорват на умрели и успяват да правят секс или с женски или с мъжки влечуги в змийското гнездо, същото поведение, но за други състояния, включващи или секс или набавяне на храна има при лисиците, враните и други животни, далеч не примати. Определен тип маймуни, които приличат на шимпанзетата и дълги години са бъркани от науката с шимпанзетата, обичат секса и го ползват като развлечение и терапия срещу стреса. При тях няма типичната групова йерархия – демек, първо и почти винаги заплодява алфа самецът, които храни, ръководи стадото и като най-тежко занимание се бие на живот и смърт с опасните хищници в джунглата, пазейки малките и жените, както и мъжките не алфа самци. Какво исках да кажа, тези "нови вар вари" в мутренското котило не са местни маймуни, а некакви чуждогенни такива, които обичат да ни оправят като терапия срещу стреса.
  • 17 Тия искат

    7 2 Отговор

    До коментар #10 от "Нали":

    скоростно да надуят чекмеджетата. Още не седнали, мислят само за лапачка. Не чакат и 10 дни и показват защо драпаха за парламента, защо се качиха на гърбовете и главите на протеста, защо го спряха изкуствено, защо първи се намърдаха в листите. Подкрепям да работят без заплати. Само да ги изхранваме в парламентарния бюфет с покарали, зеленясали, изгнили картофи от 30 стотинки и набрана от тях коприва. Да видим дали ще останат народни избраници в НС. Тогава ще им лъснат за.ниците и ще се разбягат с 200.

    Коментиран от #23

  • 18 НДСВ

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Доктор ох боли":

    Не бе съжаляват го! Нали е болен горкичкият! Искат да му помогнат. Дано по-бързо оздравее!:) И да се залови да оправи България!:) Ще я оправи!:) Вервай ми!:)
  • 19 Или ще работят

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Новите":

    депутатите със възнаграждение равняващо се на минималната пенсия в България,и ще пият задължително чешмяна вода, и ще ядат задължително хляб,месен от афганистанци,или да се махат веднага от там. Даже трябва да работят без никаква заплата,изцяло на доброволни начала,ама айде,от мен да мине. Те си имат достатъчно тайни и явни фирмички,мирмички, гладни и жадни пак няма да останат,ама колкото повече,толкова повече.
    АЙДЕ,ИМА ЛИ ДОБРОВОЛЦИ. НЕ СЕ БЛЪСКАЙТЕ,ЩЕ ИМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ. НЕКА БЪЛГАРИНА ПОКАЖЕ НА СВЕТА,ЧЕ ДЪРЖАВА МОЖЕ ДА СЕ РЪКОВОДИ УСПЕШНО И НА ДОБРОВОЛЧЕСКИ НАЧАЛА, СЪС НУЛЕВО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ.

    Коментиран от #20

  • 20 ИТН

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Или ще работят":

    Друг път!:)
  • 21 ГЕРБ

    7 4 Отговор
    НАС НЕ НИ Е СТРАХ И ОТНОВО ЩЕ ПОБЕДИМ С 200!
  • 22 И много добре смята!

    4 5 Отговор
    Ако Слави НЕ представи кабинет,на предсрочните избори ще гласувам този път за ДБ!
  • 23 Верно ли?

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Тия искат":

    Че кой не мисли само капачка,бре?Въпросът е кой колко ще остави по кокала за доизглозгване!Навремето имаше един от ОДС "Мистър министър 10%",ама тия след него постепенно увеличаваха мизата като при Разбойко стигна 40-60%!!!!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 От 23

    3 0 Отговор
    Не капачка,а лапачка да ...ва и пустия му Гугъл редактор!
  • 26 Суха съчка

    3 2 Отговор
    Браво бе с чалгаря с курнелия и майчето ли се нагласихте срам ме от вас.
  • 27 Пич

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Топката е в ИТН , от което се вижда , че имат само една топка . ИСМВ имат простащина , а Тея на Ристе - дърти ченгета . Всички обаче имат лъжици , с които да папкат . Разбирателство няма , защото всеки иска най - голямата лъжица . Ситуацията прилича на филма- " Страхливецът , Лъжеца и Злобната " . Това , че има толкова необразовани и проси селяндури , които ги подкрепят , ми говори , че проф. Иво Христов е прав , и ще трябва да му се извинявам . Не допусках , че нивото на българите е толкова низко .
  • 28 Бай Шиле

    0 1 Отговор
    Атанасов ПРЕЗИДЕНТ! Найс,а?
  • 29 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ТАНГОТО ЗА ВЛАСТ : " АЗ -ДЕСЕН НАПРЕД -ТИ ЛЯВ НАЗАД --СТЪПКИ В ЛЯВО -- СТЪПКИ В ДЯСНО --ТИ ДЕСЕН НАПРЕД -АЗ ЛЯВ НАЗАД--- НО БУЗИТЕ НИ СА -ЧИК ТУ ЧИК """" !!!!!!!??????????
  • 30 ох пък тези

    2 0 Отговор
    И те са от старите муцуни . Само се преструват на носители на промяната. От години се мъчат да се набутат в Парламента. Не напразно започнаха от заплатките.
  • 31 Биби Кинг

    1 0 Отговор
    Тоа децкиа туфлек е нештастен ка гладна хиена попаднала у пештерата на Али Баба дее! Пари бол,ма нема файда никва од них!
  • 32 ЧИБАВ СИБИР

    1 0 Отговор
    КОЙ ДА ВИ КАНИ БЕ , ОСВЕН В СИБИР ДРУГАДЕ НЯМА ДА ВИ КАНЯТ ! ФАНАХТЕ СИ БЕЛЯТА АЙДУЦИ ! КОСТОВИСТИ !
  • 33 КРАЙ БОКО

    1 0 Отговор
    БАНКЯ , СРЕЩУ УЧИНДОЛ ...................... АЗ ЗАЛАГАМ НА УЧИНДОЛ ..... ..........1000 КЪМ 0, 001
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове