Last news in Fakti

24 Април, 2021 20:20 4 103 53

Стоян Михалев: Партиите на протеста трябва да направят кабинет

  • демократична българия-
  • стоян михалев-
  • кабинет-
  • партии-
  • протест

По думите му не е добро решение „Има такъв народ” да откажат мандат

Стоян Михалев: Партиите на протеста трябва да направят кабинет - 1
Снимка: БГНЕС

„Ние сме с нагласата, че трябва да има правителство, съставено от партиите от протестите през лятото. Трябва да има правителство, което иска промяна”. Това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Стоян Михалев, депутат от ПГ на „Демократична България".

„Явихме се на тези избори като партия, която беше част от протестите срещу това управление. Има една отвратително токсична коалиция между БСП, ГЕРБ и ДПС. Те гласуват по-важните неща заедно. Тази коалиция е изключително вредна за България", твърди Михалев.

По думите му не е добро решение „Има такъв народ” също да откажат мандат. „Не съм изненадан от това, че президентът още не е връчил мандат на втората по големина партия в парламента. Това може да означава, че вървим към предсрочни избори", каза още депутатът. По думите му до момента „Демократична България” не е имала официални преговори с „Има такъв народ”.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    23 20 Отговор
    АКО СЛАВИ НЕ НАПРАВИ КАБИНЕТ ДА БЯГА В ДЖУНГЛАТА...ПО ЛОШО МУ СЕ ПИШЕ ОТ БАРЦЕЛОНСКИ...

    Коментиран от #26

  • 2 1618

    34 13 Отговор
    Не заслужаваме да живеем в държава в която министър- председателя е допуснал да има смесване на политическата власт с мафията, в държава в която могат да те уволнят или пребият , ако не си съгласен с управлението на Борисов,да те рекетират, заплашват, подкупват , ако критикуваш политиката на Борисов, ако кажеш че”царят е гол”,в държава, в която се правят ремонти на ремонтите всеки месец,в която се назначават в раздутата администрация приближени на Борисовото управление,макар и да са некомпетентни и некадърни , където изборите са тотално манипулирани , непрозрачни , купени и дискридитирани в името на политическото оцеляване на Борисов и ГЕРБ,в държава , където лъжите , манипулациите и кражбите са ежедневие! Ето това са причините българският народ да каже –Не, на Борисов и ГЕРБ! И да ,те наистина са токсична партия ! Вредата, която нанесоха на България е тотална- последни по всички показатели и първи по смъртност!
  • 3 розово

    19 3 Отговор
    Най печеливш е този който се смее последен.В последните 30 години не можем да видим как се смее някой скрит зад високи сарайски дувари.
  • 4 МАЛКА пенсИЯ

    22 11 Отговор
    Ми правете,ПРАВИТЕЛСТВО,КВО СЕ МОТАТЕ!
  • 5 юрист

    23 31 Отговор
    Факти, не сте в крак с времето...Защо показвате такава снимка на държавния преврат, наречен благозвучно ''протест'', вместо снимка на ''протестърите'', които гориха маски на площада и които хвърляха слама в краката на полицията, а след това се пробваха със запалки да запалят различни неща, и да ги пуснат в сламата в краката на полицаите, за възникне пожар с последващи изгаряния на полицаите, м...Или защо не показвате снимки на намерените от МВР дози марихуана в палатките на протестърите на Орлов мост...Събитията от миналото лято не са протести и никоя държавна власт в света не би могла да се съгласи с думата ''протести'', ако се разгледат детайлно деянията на протестърите. По-подходяща е думата ''преврат''.

    Коментиран от #10, #18, #22

  • 6 Новото

    13 9 Отговор
    ОФ от ново комунистите трябва да направи правителство,Ама и да направи и да не, губят точки всеки ден.Слугите на народа се уляха и прошка няма да има
  • 7 Не забравяйте кво протеста иска

    15 11 Отговор
    Както на протеста всички хора загърбиха партии и цветове и се обединиха и искаха само едно ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР ЗА БАЙХ0ЙЯ И КАСКЕТЯ .... така сега изтрезнейте и се обедините по това искане с партиите участващи в протеста ИТН, ИМВ, ДъБъ и разбира се и БСП ...срещу бившите управляващи и КОНТРАпротестиращи ГЕРП и патриоти пред МС и ДПС при Росенец!!!!
    И гледайте тарикатите от първите три „партии“ май получиха височинна болест и може да върнат ТУЛУПА на бял кон!!!!
    А колкото до статуквото то и Слави е от 20 и повече години, Мая, Гнома и Бойкикиев какви са... а за комсомолците гаргамелчета на приватозатора Костов какво да кажем....
    Ей хора защо анатемосвате хилядите членове и симпатизанти от ляво и по точно от БСП, които масово бяха на протеста и са единствените, които не са полегвали и не са управрявали с бай0ня!!!!
  • 8 аааааа

    5 2 Отговор
    Какво става с тоя Навални, какво е това затъмнение!?! Догодина ще сте на 250то място по свобода на словото! Папка ли, започна ли да слушка , ака ли, как е коремчето???????? Никой не казва.
  • 9 Дааа, ама Не

    10 10 Отговор
    И как да управляват с 90, 100 депотати? Ако сте искали да управляват, да бяхте гласували за тях или излезли от дома да гласувате. ИТН да не ги мислите за тъпанари, да тръгнат с правителство да съставят и всеки вика, ама имам 5 условия, като Кyри, сигурно и АхмеДчо ще иска нещо и така ще съсипят ИТН за 1 год докато хвърлят оставката, но опорочени. По добре да се стигне до 3 мандат, да се проточи малко във времето, НС да гласува новия избирателен закон, и приемат още 2,3 спешни закона и до 2,3 месеца нови избори.

    Коментиран от #13

  • 10 ТИ ДА ВИДИШ

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    А от контрапротеста ли искаш слимка!!!!

    Коментиран от #20

  • 11 Щом се

    14 9 Отговор
    Свършихте с мутресата Нинова,Манолова и другите две джофри, неставате и не можете да се наричате промяна
  • 12 Я се събудете българи

    12 7 Отговор
    ДПС вече казаха, че искат да получат мандат.А сега да видим истината, как Славчу, Ицко и Отровните набързо ще забравят плюнките си срещу етническата партия и ще направят Съюз на истинските крадци и мутри СИКМ!Да ви е честито и д...е да ви е яко😂😂😂😂
  • 13 ТИ ДА ВИДИШ

    12 2 Отговор

    До коментар #9 от "Дааа, ама Не":

    Ами нека си управляват с 50 човека що се косиш....
    Нинова казва ако ни помолят..Не се натискат!!!
  • 14 Дааа

    16 7 Отговор
    Истината е, само нови избори.. Тиквата иска друг да управлява фалиралата държава следващата година, и то без мнозиство. Така ще закопаят новите и след тях пак на бял кон, да ама не.... нови избори с нов ИЗ и победата на новите.
  • 15 нннн

    8 3 Отговор
    Трябва. И направете кабинет. Ама вие даже още не сте приказвали ! Но ГЕРБ в петък чак върна мандата. Събота и неделя са почивни дни, а и първо се разберете помежду си...
  • 16 АМОН

    9 5 Отговор
    КЪДЕ СТЕ СЕ РАЗБЪРЗАЛИ БЕ ЛАПАЧИ!!!

    ЩЕ ПОЧАКАТЕ МАЛКО КАКЪВ ПРИКАЗ ЩЕ ДОЙДЕ ОТ КОЗЯК 16

    МУСТАФАТА ХЕРО И ТЯ НЕ ЗНАЕ КАК ВЪРВИ ПАЗАРЛЪКА МЕЖДУ РУСНАЦИ И АМЕРИКАНЦИ.

    БАЙДЪН Е С ПРОГРЕСИРАЩА ДЕМЕНСИЯ И ДОКАТО НЕ БЪДЕ СМЕНЕН С ПРОМАОИСКИ НАСТРОЕНАТА КАМАЛА ХАРИС , НЕ ЧАКАЙТЕ НИЩО.

    ДОЙДЕ ЛИ КАМАЛА ЦИРКА ЩЕ Е ПЪЛЕН - започва истинската АМЕРИКАНСКА ПЕРЕСТРОЙКА но китайски патент.

    ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕ,
    Цялата тази политическа измет , воглаве с шофьора на самолета ще си ходи!!

    ВЕРВАЙТЕ МИ!!
  • 17 наблюдател

    11 7 Отговор
    Сульо и пульо влиза в парламента и после не знае какво да прави.В закона трябва да е указан срока в който президента да връчи мандата на следващата политическа сила.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 абе хора

    18 2 Отговор
    партиите на протеста са 92-ма човека. Как го виждате това правителство на малцинството и колко според вас ще изтрае то!

    Коментиран от #53

  • 20 юрист

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "ТИ ДА ВИДИШ":

    Moже , защо не- нека се видят негативните последици от всяко събитие и да се сравни кое събитие е нанесло по-големи щети на непротестиращите граждани, на техните конституционни права и на сградният фонд,...
  • 21 Матей

    8 1 Отговор
    Не се ли разкриха вече като псевдо-протестъри,имитатори,артисти?Вождовете им са в сериозни подозрения ,че са подставени лица на соросоизма,стари муцуни са и вече се вижда накъде клонят.Всъщност те са се намърдали на мястото на бсп,отнемайки и силата и инициативата.Ако пък съставят правителство,без подкрепата на бсп все едно няма да ги бъде,такава дилема се очертава.
  • 22 читател

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    А познато ли ти е през врат ?

    Коментиран от #25

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 тези твари

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "555":

    пишат под десет различни ника. На 10 боклука сложи по 10 поста и виж каква "активност" създават. На пост получават по 0.20 лв. Каква далавера, а! Да им завидиш на "богатството"!
  • 25 юрист

    1 3 Отговор

    До коментар #22 от "читател":

    Не - познато ми е друго- ''Песента на личното законно оръжие при възникване на законен повод за самоотбрана''. Други въпроси;0

    Коментиран от #28

  • 26 АМОН

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "РЪМПЕЗИ":

    КАКЪВ КАБИНЕТ ЩЕ ПРАВИ СЛАВИ БЕ?!!

    ТОЗИ КОЙТО РАЗПРЕДЕЛЯЩИЯТ ПОРЦИИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЕ МУ ПОДРЕДИ ЛИ?!!

    НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ОПГ ГЕРБ - ДПС ВЪРТЯТ СУЧАТ САМО И САМО ДА НЕ СЕ МИНЕ ПРЕЗ РЕВИЗИЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ - ДОГАН !!

    СЕСТРА ГАЛЕВА И АДВОКАТКАТА НА МУТРИТЕ ОТ ВИС ТАТЯНА ДОНЧЕВА КРЕЩЯТ ЗА НЯКАКВО ОСВЕТЛЯВАНЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ФИРМИ?!!

    АМИ ЗАЩО НЕ СЕ ОСВЕТЛИТЕ ВИЕ ОТ ТОВА ШОУ НАРЕЧЕНО "МУТРИ ВЪН" !!!!

    КАКВО ПРАВЯТ СРЕД ДЕПУТАТИТЕ ВИ ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО МИГЛЕНА КУНЕВА ??? Не беше ли тази КУНЕВА престъпника благодарение на който България затвори работещите си реактори?!!

    Кяква правят в редиците ви МАРИЙЧЕТО КАПОН , която с мъжът си г-н КАПОН , е КАПО ДИ ТУТО КАПИ?!!!

    Я СЕ РАЗКАРНАЙТЕ И СТИГА СТЕ ВДИГАЛИ ПУШИЛКА С БЕЗСМИСЛЕНИТЕ СИ БРЪТВЕЖИ.

    АКО ИМАХТЕ ЖЕЛАНИЕ НЕЩО ДА НАПРАВИТЕ ЩЯХТЕ ДА СМЕНИТЕ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ИЗДИГНАЛИЯТ ГО ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ.

    ВИЕ НЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА СМЕНЯТЕ НИТО ЦАЦАРОВ , НИТО ГЕШЕВ

    ХАРНО ВИ ВЪРВИ ХОРОТО!!

    СОРИ , НО НЯМА ДА Е ТАКА КАКТО СТЕ ГО ЗАМИСЛИЛИ.
    ВРЕМЕТО ВИ СВЪРШИ!!

    ЗАПОЧВАМЕ С АМЕРИКАНСКАТА ПЕРЕСТРОЙКА.
    В НЕЯ ВАС ВИ НЯМА!!
    МУТРЕСИ ВЪН!!
  • 27 никакъв

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "юрист":

    юрист не си ти. Още не си ми отговорил на въпроса кое право стои в основата на всяка юриспруденция. С този ник не ставаш по-респектиращ. Обратното. Смешен си.

    Коментиран от #30

  • 28 я пак

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "юрист":

    Пак, пак! Знаеш ли какво е шиканиране?!

    Коментиран от #31

  • 29 Статукво ли

    10 0 Отговор
    При близо 50% НЕ ГЛАСУВАЛИ - защо трябва да се прави кабинет? Тия 50% са казали - какво ни пука, гледайте си работата! И така 30 г до сега. И сме на това дередже.
    ИТН трябва да върне мандата, служебно правителство, подходящи реформи и нови избори! Докато на племето му дойде акъла!!!
  • 30 юрист

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "никакъв":

    ''...Публикувано във факти.бг: . Още не си ми отговорил на въпроса кое право стои в основата на всяка юриспруденция....' В Европа- римското право, глосаторите и постглосаторите в Източната Римска империя, CIC, в ю.к.- комъл лоу плюс част от континенталното право, в сащ правната система е смесица от континентално и прецедентно право, За повече инфо- посещение в адвокатската ми кантора и плащане на таксата за предоставяне на правна услуга.
  • 31 юрист

    4 2 Отговор

    До коментар #28 от "я пак":

    А ти знаеш ли какво е - защото съм убедена, че не знаеш;0 От тук нататък всеки мой отговор на твой въпрос ще ти струва по 50 лева за адвокатска консултация. Адвокат от САК съм- за разлика от хаджигеЙов- адвокат, вписан в АК Монтана....
  • 32 7777

    3 10 Отговор
    Служебен кабинет, организиране на нови честни избори и герб няма да вземе повече от 5-6 %, с тях е свършено!

    Коментиран от #47

  • 33 Един от народа

    9 2 Отговор
    Алчността явно е по-силна от глупостта! Тия нормални ли са да се правят на спасители от статуквото, а да разчитат на неговите гласове?!!! Как ще са независими и ще се борят да разрушат корупцията на Герб, БСП и Дпс, когато трябва същите, за да ги държат на власт, да гласуват срещу себе си? Оксиморон.
  • 34 Мнение

    5 5 Отговор
    Просто не мога да проумея как така Мая, Татяна и Капон "имат очи" да се появяват и да вдигат толкова врява?!? Все едно е ББ в пола, руса и коса. Ако тези трите се махнат нещата ще са по-добре.
  • 35 гост

    8 6 Отговор
    На тези клошари мястото им е в палатките пред парламента не вътре. Какво правителство, какви пет лева.
  • 36 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    9 5 Отговор
    КАК ША УПРАВЛЯВАТ , КАТ НЕ МОГАТ ДА ОТКРИЯТ ЧАЛГАРЯ , ЗА ДА МУ ВРЪЧАТ МАНДАТА ????
  • 37 Еха

    8 5 Отговор
    Голем смех .....излез бе СЛАВИ , покажи се ще видиш не е страшно!!! Ела да ти се порадваме ПОБЕДИТЕЛЮ !
  • 38 Може

    4 5 Отговор
    Историята доказва че когато отписвате бързо един политик или партия правите грешка!
    Какво би станало ако след нов изборен закон и нови избори ГЕРБ спечелят пак?!Никога не казвай никога и не подценявай никой!
    Казах!
    P.S ако нещо се случи един път може никога да не се повтори,но ако нещо се случи 2 пъти със сигурност ще потрети.А ако се случи за 3 път 150% шанс отново да се случи
  • 39 Прав е

    4 2 Отговор
    Трябва кабинет. И вкарване на мутрите треторазрядни в затвора начело с главната над тях. Журналиста Сашо Диков в предаването "Делници" по телевизия Евроком каза че : " Борисов заплашва типично в стил Сикаджийска мутра. Това са действия на човек притиснат до стената за когото става въпрос за оцеляването му във всякакво естество. Друг ход няма"...Преди няколко дни афишира близост с криминалните елементи с множество регистрации Георги Валентинов и Дани Илиев. Биячи от ММА федерацията подчинени на друг осъждан индивид Станислав Недков - Стъки. Въпросните лица са и от тарторите на фракцията фен клуба на Левски - София Запад! Странно ,защото именно при 12 годишното управление на Борисов ФК ЛЕВСКИ изпадна до треторазряден отбор и загуби почти всичките си фенове. Последната им титла е от месец май 2009 г. 3 месеца преди да дойде Борисов на власт. Оттогава 2 пъти стана шампион ЛИТЕКС ( 2010 и 2011 г.) и 10 пъти Лудогорец. Именно Борисов закри отбора на народа. Но въпросните лица уж фенове на Левски това не ги интересува, тях ги интересува да им се заплаща и да имат чадър над криминалните си прояви. Та именно с тях Борисов заплаши населението с " едвам спирам моите силни и буйни привърженици на ГЕРБ да не ви подкарат още сега". Мисля коментара е излишен
  • 40 Георги Илиев Митев

    2 0 Отговор
    Новите и старите политици : Във боички потопени към властта са устремени. Колко много демагози и добри политолози. Флюгери и куп пиари и всякакви екземпляри - те привидно са критични с доста интереси лични. Лъха доста песимизъм от техния практицизъм. Няма вече родолюбие има само себелюбие. Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2021).
  • 41 Перо

    3 2 Отговор
    ТВ на дългите носове здраво напира да провали Сл.Трифонов! Само служебно правителство и унищожаване на бандитската партия,чрез нови избори в прозрачна среда.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 КУБРАТ

    3 1 Отговор
    НАЙ ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ НАРОД С НАЙ УМНИТЕ НАРОДНИ ИЗБРАННИЦИ
  • 45 124

    2 2 Отговор
    Тиквата е пред нервна криза, скоро ще го превикат за престъпленията. При нови избори ГЕРБ ще имат по-малко депитати и от ДПС.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Лилява

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "7777":

    Блажени са вярващите!!!!Да,ама не?
  • 48 1 ТОН КАПОН

    0 0 Отговор
    НИ ТАКА, НИ ИНАЧЕ? БОЙКО ЛИ НИ ПРЕЦАКА ИЛИ САМИ СИ СР ААМЕ В ГАЩИТЕ? КАК ДА УПРАВЛЯВАМЕ, КАТО СМЕ ГОЛА ВОДА? НАЙ УМНИ СА НИ ТОШКО И ТАЯ НА ТРИБУНАТА С ГОВОРНИЯ ДЕФЕКТ. ИМА И ДРУГИ ДЕФЕКТИ, АМА ЗА ТЯХ ДРУГ ПЪТ. ТА, КАКВО ДА ПРАВИМ С НАШИТЕ ДЕБИЛИ? АМИ С ЧУЖДИТЕ, ДЕТО НИ ПОДКРЕПЯТ?
  • 49 Аз Негодника

    1 0 Отговор
    Чалгаря няма човешки - експертен ресурс...Там са само експерти по сватби и кръщенета...Трябва да си НАЕМЕ от БСП...От целият кабинет, те ще отговарят само за министерството на сватбите и кръщенетата...Нормално е там са по ШОУтата в политиката нямат, и един ден опит...Не ми се вярва,да почне да прави кабинет,защото ще се издаде кой стой зад НЕГО...А и плюс това,той ще заложи името си,за да може някой друг, да краде от негово име...КАК ЛИ ПЪК НЕ.

    Коментиран от #52

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 бишоп

    0 0 Отговор
    Абе щом и този дългокоско /бивш/ изпял една песен през 90-те! Еднопесника... се е нагласил да папка като депутат и ръси щедро акъл, чакаме само Кондьо и Двамата с Боби пием кафе у народното събрание, така, ще имаме пъстра музикална палитра от учили и способни да управляват и взимат решения хора! Па следващия мандат Коцето от Медикус да е премиер! Всеки ламти, за кокала и да папка от народната пара, без да прави нищо! Хвала на такива учили, знаещи и можещи млади и не толкова млади хора!
  • 52 Бибо бибинс

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Аз Негодника":

    Трябваше да си туриш никнейм:
    "Аз народника - ака БМБ"
  • 53 Костов

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "абе хора":

    Независимо от малкия брой депутати, 92, ИТН трябваше да състави правителство. При първа засечка в парламента, трябваше да поиска вот на доверие и като не го получи да подаде оставка. Така щеше да покаже готовност да управлява и на следващите избори да получи повече гласове. Сега се видя , че са искали да бъдат само опозиция, щото е най- лесно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове