Last news in Fakti

24 Април, 2021 11:59 7 587 149

Скоро става ясно кога ще бъде връчен мандата на "Има такъв народ", президентът "дава шанс" на парламента за работа

  • румен радев-
  • президент-
  • има такъв народ-
  • мандат-
  • правителство

Несериозно е да мислим още за служебно правителство, заяви пред медиите държавният глава Румен Радев

Скоро става ясно кога ще бъде връчен мандата на "Има такъв народ", президентът "дава шанс" на парламента за работа - 1
Снимка: БГНЕС

В суботната сутрин президентът Румен Радев отиде в Плана планина край София, където даде началото на инициативата „Да засадим дърво, да възродим българската гора”. Първото дърво – бяла бреза, беше засадено именно от държавния глава.

Радев коментира и политическата обстановка в страната пред медиите. Президентът каза, че най-скоро време ще стане ясно кога ще връчи мандата на партията на Слави Трифонов – „Има такъв народ”. И подчерта, че още е рано да се мисли или говори за служебно правителство.

"Несериозно е да мислим още за служебно правителство, при положение че тече парламентарната процедура за съставяне на редовен кабинет“, заяви държавният глава.

„Няма определен срок по Конституцията между първи и втори мандат. Виждате, че парламентът заработи енергично, разглеждат се важни законопроекти. Българите очакват решения, които да бъдат взети от този парламент. Така че трябва да му дадем шанс да свърши полезна работа, за каквато има вече сериозни индикации."

„Не трябва да губим надежда, трябва ясно да заявим нашите очаквания да бъде съставено редовно правителство. Очаквам парламентарно представените политически партии и настоящото правителство да намерят сили да проявят отговорност за актуализация на бюджета. Защото ще бъде крайно безотговорно към милионите български пенсионери, към трудещи се, към хиляди фирми, изправени пред фалит, да се окажат без подкрепа точно когато имат най-голяма нужда. Защото в момента за такава подкрепа в бюджета няма средства“, коментира още Радев.

Той отговори и на отправената по-рано критика от външния министър в оставка, че не взима отношение по международните скандали, свързани с Русия:

„Време е българското правителство да осъзнае своята отговорност по скандалите във външната политика. Ние имаме дълбок пробив в националната сигурност. Представете си, петима служители на високо ниво – служба „военно разузнаване“, Министерство на отбраната, българският парламент, които са въвлечени в тези скандали. Имат отговорност службите и органите пряко подчинени на МС и лично на министър-председателя. Те дават допуск до класифицирана информация. Те подновяват този допуск. Тук трябва да се търси сериозна отговорност, трябва да има задълбочен анализ и аз съм изискал такъв. Някои от тези органи ми го предоставиха, други още не са. Анализ какви са причините да имаме този пробив в нашата система за сигурност, който дискредитира сигурността на нашите партньори и злепоставя България. Трябва да се намери отговор защо се е случило това, каква е отговорността и какви са мерките. Това е работа, която предстои да вършим със следващото правителство. Това правителство се провали в гарантиране сигурността на класифицираната информация."


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 84 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радев

    78 53 Отговор
    ти си пич и сладур

    Коментиран от #21, #27, #139, #140

  • 2 Гост 2

    44 80 Отговор
    Осещате ли проблема, хора и тролове: ще има нови избори скоро, до месеци, промени в ИК се приемат, въпроса е че НИКОЙ не ИСКА да ги организира, защото КОЙТО ги организира ТОЙ носи ОТГОВОРНОСТ, до сега това бяха ГЕРБ и всички реват че не са били чесни и КОЙТО организира новите избори, АКО резултата е същия веднага ще бъде съсипан с критики, сещате се за какво.

    Затова Президента не иска да слага служебно, защото НЕГОВИТЕ хора ще трябва да организират изборите!

    Същото е и с ИТН.

    Коментиран от #8, #12, #20, #117

  • 3 Ю.Кортес

    53 79 Отговор
    При положение че първата им грижа беше да си гласуват депутатски заплати десет бона,едва ли ще изпуснат кокъла.Все ще сглобят някакво правителство .......в името на ,,националната отговорност,,

    Коментиран от #6, #13, #17, #24, #29, #55, #112

  • 4 Фен

    40 22 Отговор
    Абе, Миленчо, Ганевчо! До сега беше фиксиран в Бойко, сега си взел на мушка Слави! А си бил "независима" медия! И сега ще ме изтриеш, нали?

    Коментиран от #65

  • 5 6 точки

    101 61 Отговор
    Браво на президента, точен и ясен както винаги! С мисъл за държавата и обществото, а не за собствения си шкаф!
  • 6 Къде

    40 13 Отговор

    До коментар #3 от "Ю.Кортес":

    ги прочетохте тези 10000

    Коментиран от #120

  • 7 Asdfg

    93 54 Отговор
    Ясно,точно и компетентно мнение! Това е! Президент! Буци може само да се учи от Президент Радев! Задължително втори мандат!

    Коментиран от #40

  • 8 Учи

    39 7 Отговор

    До коментар #2 от "Гост 2":

    българската граматика и тогава пиши !
  • 9 смерш

    54 35 Отговор
    Президента Радев няма обективна причина да забави връчването на втория проучвателен мандат,в случая на ИТН.
    Ако това не стане още в началото на следващата седмица ще остави сериозно съмнение че протичат трудни задкулисни пазарлъци между субектите имащи възможност да съставят евентуално правителство!

    Коментиран от #15, #46

  • 10 Щерю

    35 57 Отговор
    Пазарламата е Радев да докара мандата до БСП.Там ще има подкрепа от чалгата дебъ ,разбира се,мутрите и по дискретна подкрепа от БСП.
    Тоя гювеч с дебелите нови заплати не се изпуска.

    Коментиран от #14, #58

  • 11 Gowo

    35 10 Отговор
    Радев!!!!....зомбитата да почнат ...СЕГА
  • 12 Усет

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост 2":

    От там и УСЕЩАНЕ !
  • 13 бачо

    43 12 Отговор

    До коментар #3 от "Ю.Кортес":

    Дори самия Биков каза че няма такова нещо,ама нали главния интригант го каза и вече всички го подеха,ама кой да гледа и слуша ,още повече пък и да чете,ама по важно е да се вкарва интригата и даже в момента пак си води монолозит етулупа.Нали все с ехвали колко го обичат хората,как веднъж ме излезе само сред хората ,ама пусто му плъхско сърце ,много страх го тресе
  • 14 Gowo

    11 4 Отговор

    До коментар #10 от "Щерю":

    Браво....много умно...следващият..
  • 15 Да прочетеш

    12 4 Отговор

    До коментар #9 от "смерш":

    конституцията относно сроковете

    Коментиран от #23

  • 16 мнение

    41 21 Отговор
    Изборите трябва да бъдат насрочени в такъв момент, че ГРОБ да бъдат много неприятно изненадани. И задължително при друго правителство! Само така няма да могат да подготвят купуването на циганските гласове и опраскването на секционните протоколи от подкупените комисии. Или поне няма да имат достатъчно време и власт да го направят в нужната им степен.
  • 17 Gowo

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ю.Кортес":

    Браво и на тебе...много шик.....следващият моля
  • 18 Пламен

    26 32 Отговор
    240 депутати по 10000 заплати плюс всички екстри,коли шофьори кабинети сътрудници на щат,служебни жилища за тия от провинцията,командировки и т.н. плюс президентство от още 60 паразити....всички ще се наговорят за някакво правителство.
  • 19 Българка

    39 24 Отговор
    Правилно и далновидно решение на президента е , че трябва новото НС да има време да работи, за да приеме ключови важни за страната ни закони и промени в закони. Надявам се от ИТН да съставят правителство на малцинството, макар и с кратък времеви диапазон, за да започне реално разграждане на мафиотската пирамида.

    Коментиран от #50, #122, #144

  • 20 гост 3

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост 2":

    Скудоумни разсъждения.
  • 21 Gowo

    7 8 Отговор

    До коментар #1 от "Радев":

    Оу ...много сладникаво. ..но става.,....следващият моля .Не се натискайте един в друг като зомбита
  • 22 Тошко Африкански

    30 13 Отговор
    Скоро ще напишем сценария на Славчо и той ще излезе с отворено писмо до българския народ щото нещо го е срам да говори пред толкова журналя . Той си е свикнал в студиото никой да не го прекъсва.
  • 23 смерш

    29 14 Отговор

    До коментар #15 от "Да прочетеш":

    Сроковете са ясни-няма срок- НО въпросът е има ли причина сега да се забави връчване на мандат на ИТН?
    Видимо няма такава причина!
    Затова едно забавяне би оставило съмнения за нещо задкулисно!

    Коментиран от #34, #124, #148

  • 24 Дора

    18 16 Отговор

    До коментар #3 от "Ю.Кортес":

    Най вероятно наистина ще се покажат ,,национално отговорни,, и ще се държат за новите заплати
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Говори се, че

    19 0 Отговор
    Кандидатът на ИТН за премиер ще бъде жена?

    Коментиран от #32, #37, #62, #76, #116, #127

  • 27 TтТ

    25 19 Отговор

    До коментар #1 от "Радев":

    Тоя боклук работи с колегите си популисти, като да го подкрепят за още един мандат!
    Това,ако стане за мен лично трагедията в БГ ще е факт!

    Коментиран от #51

  • 28 жжжжжж

    23 20 Отговор
    я , фигуранта на черепа.
  • 29 антигерб

    19 9 Отговор

    До коментар #3 от "Ю.Кортес":

    Първата ви грижа беше да накрякате като стадо маймуни изтървани в парламент, втората да пуснете фалшивата опорка и да си я коментирате сами, че "ония" са си вдигнали заплатите. ОПГ ГЕРБ имам предвид.
    Депутатите от това народното събрание засега НЕ са си вдигали заплатите! Предложението беше да се ограничи допълнителното възнагражнение до 25%, защото досега нямаше ограничение. Ето и точния текст на опредложението на ДБ за който не е разбрал:

    "При реализиране на допълнителни задачи, възложени с решение на Народното събрание Народните представители могат да получават допълнителни възнаграждения в размер до 25 на сто от основното месечно възнаграждение".

    Коментиран от #45, #113

  • 30 Ахмед Доган

    15 5 Отговор
    ОЩЕ НЕ СЪМ РАЗПРЕДЕЛИЛ ПОРЦИИТЕ.БЕЗ ПРЕТЕСНЕНИЕ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ ПОММИАРИ
  • 31 Хмммммм

    25 9 Отговор
    Значи, много е хубаво, че Тошко Йорданов и Румен Радев потвърдиха, че ще спазват Конституцията. Също та, обаче, не знам дали е хубаво, да се възползват от липсата на срок за връчване на втори мандат, което е пропуск в Конституцията, вероятно поради причината, че се разчита на моралът на Президента да не губи време, защото е ясно, че без легитимно Правителство държавата по-скоро застива в една точка без развитие и кара почти на автопилот, въпреки правомощията на Правителството в оставка. Ако се разчита на Мая Манолова да вдига пушилки с викове и крясъци, то нека да е ясно, че тя не е правораздавателен орган.
    И Радев можеше да бъде доста по-убедителен по отношение на обединението около цели и политики още при връчване на първия мандат. Сега, тази убеденост аз я разбирам, като негово лично предпочитание, а не като общонационален интерес.

    Коментиран от #74

  • 32 Да Бе

    4 2 Отговор

    До коментар #26 от "Говори се, че":

    ЛИЛИ ИВАНОВА

    Коментиран от #35

  • 33 Какви нови заплати, като няма такива

    18 7 Отговор
    Едни и същи повтарят една и съща лъжа!!!

    Коментиран от #68

  • 34 Сър Пичук

    26 10 Отговор

    До коментар #23 от "смерш":

    След като ГЕРБ няма да прави правителство и се опитват да му въведат мораториум, сега нещата могат да се разтеглят за да се даде време да го разследват, да се въвеждат промени в избирателния закон, които евентуално да помогнат на новите "парламентаристи" и евентуално да се пробута някоя промяна в НПК, която да помогне да се отърват разните разследвани олигарси и В. Божков, които са си платили за това и си вкараха адвокатите в Парламента.
    Това се очакваше и показва ясно кой за кого и за какво работи.
    А народа, да пие една студена вода и да чака следващите избори.

    Коментиран от #38

  • 35 Между др

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Да Бе":

    Честит рожден ден! ;)
  • 36 Хайде да си говорим истината

    28 5 Отговор
    Президент Радев, обединете партиите около Плана за развитие, защото крайният срок изтича другата седмица, а не около смешните промени в Изборния кодекс!
    Надявам се на всички им е ясно, кое е по-важно за България! Повтарям, ВАЖНО ЗА БЪЛГАРИЯ, а не за резултатите на следващите избори!
  • 37 Gowo

    12 9 Отговор

    До коментар #26 от "Говори се, че":

    Тамън.На Бойко жените много му подхождат за да се мазни.От сега го виждам как прикляка

    Коментиран от #69

  • 38 Gowo

    12 12 Отговор

    До коментар #34 от "Сър Пичук":

    А защо ги назоваваш ГЕРБ.Не са ли ГРАБ

    Коментиран от #66

  • 39 777

    23 17 Отговор
    Ясно е, че чалгарят играе комбина с ушатия пингвин. Нищо добро не чака България!
  • 40 Амиииии

    20 22 Отговор

    До коментар #7 от "Asdfg":

    Втори мандат , ФЪРЧИЛОТО - ФИГУРАНТ , ще го гледа през крив макарон !!!
  • 41 ОСТАВКА

    22 15 Отговор
    НА АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ ! ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ - МЕТЕЖНИК !! ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА , СЪД И ЗАТВОР !!!
  • 42 Какъв лъжец

    27 22 Отговор
    Какъв нагъл лъжец е тоя. Парламента не приема никакви важни закони. Най-важното за една страна е да има правитество. Още повече още не са гледали плана за усвояване на средствата от Европа и не са го приели. А Радев лъже и маже както винаги.

    Коментиран от #43

  • 43 А ти си

    12 8 Отговор

    До коментар #42 от "Какъв лъжец":

    Заблуден бойковец
  • 44 САТЪРА НА ХАНА

    10 3 Отговор
    ВЗЕМЕТЕ ИМ ПАСПОРТИТЕ НА РАПОНА И ДОГАН ЗА ДА НЕ БЯГАТ :))
  • 45 Абе

    15 12 Отговор

    До коментар #29 от "антигерб":

    ТОШО НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙ , ЧЕ НЕ СИ ВДИГАТЕ ЗАПЛАТИТЕ , НА 10000 лв. !
  • 46 Чукча писател, а не читател

    7 11 Отговор

    До коментар #9 от "смерш":

    Има, ако прочетеш и той го казал Парламента трябва да актуализира оглозгания от ГЕРБ бюджет и да се опита да направи поне малко по честит следващите избори.
  • 47 Манипулация

    21 16 Отговор
    Грозна и подла манипулация. Парламентът си продължава да си работи и когато връчи мандата и когато не го връчи. Просто както винаги иска хаос и безобразия и тайни договорки, защото ИТН не са готови и незнаят какво да правят а на Мая Галева й трябва още време за Костинброд-2 преди да направят новите извънредни избори.
  • 48 Защо не дъб,

    3 3 Отговор
    А бреза? Защото предана е характерна за РФ, ли, или да? Как се казва, по месарски ? Ясен знак!
  • 49 ЕХАА

    21 13 Отговор
    ФИГУРАНТА, пак се оплете във лъжите си !!! Както винаги се изказва НЕПОДГОТВЕН, СРАМОТА!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Gowo

    9 6 Отговор

    До коментар #27 от "TтТ":

    Трагедия ще е за тебе.Щото ще си загубиш поста който така удобно си седнал.Не може повече да ви издържаме.А и средствата от Европа ще са до време.Тога какво ще ми ядете...Кога народа остане само пенсионери и ченгета

    Коментиран от #64

  • 52 готин си

    13 20 Отговор
    господин Президент. Каквото и направиш, ще бъде в полза на народа, защото умееш да мислиш.
  • 53 Конституция на РБ

    17 7 Отговор
    Чл. 99.
    (1) Президентът след консултации с парламентарните групи възлага на кандидат за министър-председател, посочен от най-голямата по численост парламентарна група, да състави правителство.
    (2) Когато в 7-дневен срок кандидатът за министър-председател не успее да предложи състав на Министерския съвет, президентът възлага това на посочен от втората по численост парламентарна група кандидат за министър-председател.

    Това забавяне, от страна на Президента, явно се дължи на факта, че Слави Трифонов няма Кандидат-Премиер, който да получи Мандат за съставяне на Правителство.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 какви

    8 10 Отговор

    До коментар #3 от "Ю.Кортес":

    заплати, беее! Ей още се намират чукундури, които не са разбрали за какво иде реч. На такива с фуния да им наливаш в главата ще изтече през ушите.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Гласувал за Слави

    13 8 Отговор
    Започвам да се съмнявам че царя е гол ? Незнам вие имате ли такова чувство ?

    Коментиран от #125

  • 58 тц не позна

    9 3 Отговор

    До коментар #10 от "Щерю":

    Няма да връчи мандат на БСП. Ако имаш пипе, ще се сетиш защо.
  • 59 Gowo

    4 1 Отговор
    Алооо .В България ли сме. Защо оставяте коментар 50 неизтрит.

    Коментиран от #84

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Gowo

    7 2 Отговор

    До коментар #50 от "РЯЗАН ТУРЧИН":

    Алооо.Коментстор 50 не е ли на расова основа.Къде са ви правилата бе....
  • 62 итн

    5 2 Отговор

    До коментар #26 от "Говори се, че":

    може да предложи за премиер и човек от другите партии на протеста. Пак жена!!!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ТтТ

    7 2 Отговор

    До коментар #51 от "Gowo":

    Пич, седнал съм на стол в частна фирма, без никакви държавни поръчки и политически интереси!

    Коментиран от #89

  • 65 Антимафия

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Фен":

    Добре му сипа !
    Дано сега кандише!
  • 66 Сър Пичук

    10 13 Отговор

    До коментар #38 от "Gowo":

    ГЕРБ или ГРАБ е все тая. Гледай какво правят новите, защото вече те ти бъркат в джоба и то все по-дълбоко, докато ти все още се занимаваш с глупости.

    Коментиран от #73, #78

  • 67 Gowo

    2 4 Отговор
    Ей .Ще подам жалба до прокуратурата за подтикване на расова основа.И тебе не ще подмине
  • 68 опорната

    4 8 Отговор

    До коментар #33 от "Какви нови заплати, като няма такива":

    точка на оня тулуп. И тулупите повтарят като шимпанзета!
  • 69 жени

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "Gowo":

    мъже...Той различава ли ги?!
  • 70 324

    11 7 Отговор
    Сега се очаква до вечерта 2,3 прекъсвания на "националните" телевизии с преки излъчвания на непрекритите злобни изказвания на Толупа.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Бота дето следи

    1 1 Отговор

    До коментар #56 от "Gowo":

    Е в обедна почивка
  • 73 Gowo

    6 2 Отговор

    До коментар #66 от "Сър Пичук":

    Новите казваш.А старите.Не виждаш ли че един ,, рязан Турчин"( 50 )ни се подиграва и никакъв отговор.Това от ,,новите " ли е?.Я помисли малко

    Коментиран от #95

  • 74 Морален

    12 11 Отговор

    До коментар #31 от "Хмммммм":

    Защо нали си имаме министър председател в оставка, вярно че бяга да си изпълни конституционното задължение да се отчита пред Парламента вече 200 дни, нарушавайки и закони конституция и както подчертавате и морал и успя да докара страната до бюджетен дефицит още в за първото тримесечие.За какъв застой говориш с такъв премиер с размах.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Антимафия

    11 6 Отговор

    До коментар #26 от "Говори се, че":

    Какво лошо има , Премиера да е жена?
    Такива като Бойко Борисов ,Ахмед Доган,
    и Иван Гешевчетата , насъскани мърди
    им знаем и кътните зъби ,не стават за нищо!

    Коментиран от #79

  • 77 Най великия

    13 25 Отговор
    И ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ ИСТИНСКИЯТ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ.

    Коментиран от #87

  • 78 Gowo

    4 2 Отговор

    До коментар #66 от "Сър Пичук":

    Ето за тия говорим.Тези трябва да си отидат.Порнографията е легитимирана.Всичко е Пунта Мара.
  • 79 Лошо няма

    4 3 Отговор

    До коментар #76 от "Антимафия":

    Според мен. Даже жените са по благи характери..
  • 80 ей сега

    1 1 Отговор

    До коментар #56 от "Gowo":

    ще бъде изтрит!
  • 81 Gowo

    1 4 Отговор

    До коментар #71 от "РЯЗАН ТУРЧИН":

    Оставаме на такива като тебе.Тука вирееш.Явно сайта им пренадрежи.На ,,рязаните".

    Коментиран от #85

  • 82 АМИ

    21 10 Отговор
    ФИГУРАНТА може и да не връчва мандата изобщо !!!! Като гледам никак не бърза ......ЗАБРАВИ миналата година ,колко ПЛЮ по това правителство ! А СЕГА е много спокоен , хайде бе ФИГУРАНТ , ВРЪЧВАЙ МАНДАТА НА МУТРИТЕ !!!
  • 83 гласувал си

    2 2 Отговор

    До коментар #71 от "РЯЗАН ТУРЧИН":

    ама коментара ти за българката отиде в канала! Анадънму!

    Коментиран от #88

  • 84 изтрит е

    3 2 Отговор

    До коментар #59 от "Gowo":

    отиде в канала!

    Коментиран от #94

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Gowo

    5 7 Отговор

    До коментар #71 от "РЯЗАН ТУРЧИН":

    Така е.Тука си защото не Слави те е оставил да си размахваш питона.А защото всички медии са на Пеевски.Или поне финансирани
  • 87 ЖОРО ГОЦЕВ

    2 2 Отговор

    До коментар #77 от "Най великия":

    Моля, не можааа да те разбера, я повтори таа глупост А?
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 леле

    1 1 Отговор

    До коментар #64 от "ТтТ":

    лошо, бе! Хвърчиш без предизвестие, ако реши работодателят. Да ти кажа ли члена от КТ!
  • 90 Gowo

    0 1 Отговор

    До коментар #85 от "РЯЗАН ТУРЧИН":

    Народа решава....не забравяй.Както и народа не забравя , що си тук.Така или иначе името на собственика ми ще излезе на светло.Идва видов ден
  • 91 Gowo

    2 2 Отговор

    До коментар #88 от "РЯЗАН ТУРЧИН":

    Освен гнусни поднамеци нещо друго може ли да излезе от Анадолската ти глава

    Коментиран от #105, #106

  • 92 Цветко Христов

    17 9 Отговор
    КАК НЯМА ДА САДИ ДРЪВЧЕТА, ТЕ КОМУНОСОЦИДИОТИТЕ ИЗСЕКОХА ГОРИТЕ, И СЕГА КАТО СТАНАТ ПАРТИЗАНИ НЯМА КЪДЕ ДА СЕ КРИЯТ, А МАНДРИИМА МНОГО ЗА ОБИРАНЕ.
  • 93 неграмотникът

    3 0 Отговор

    До коментар #88 от "РЯЗАН ТУРЧИН":

    си ти. Я преведи двете думи! Едната е въпрос, другата е отговор, бе,неграмотник! Разкарай се. Всеки твой пост ще бъде премахван! Анадънму?
  • 94 Gowo

    6 4 Отговор

    До коментар #84 от "изтрит е":

    Е...дойде свободата.Малко със закъснение от 500 години под ,,рязания".Ама разгеле дОйде
  • 95 спокойно

    1 3 Отговор

    До коментар #73 от "Gowo":

    Този няма да вирее повече! Постовете му ги няма вече. Провери!

    Коментиран от #99, #107

  • 96 Парламентът

    8 7 Отговор
    Другият месец, че да се оправи минискуса и да изслушаме бою
  • 97 Пътуваш

    3 3 Отговор
    Към пенсия.И тебе ще те литнат щото не ставаш за нищо
  • 98 пешо

    9 6 Отговор
    проблемът е, че през това време калинките Му се окопават...
  • 99 Gowo

    1 1 Отговор

    До коментар #95 от "спокойно":

    Ама преди това баяб бой изядох.То в България е така.
  • 100 Шуши

    11 7 Отговор
    Тикнтак тики така бацо си отиде няма вече мандат
  • 101 666

    20 14 Отговор
    Пълно лицемерие. Фуражката и Чалгаря играят заедно за служебен кабинет и залъгват хората. Затова Чалгаря мълчи като партизанин на разпит. Скоро всички ще се окажат измамените камилчета.
  • 102 БОРИМЕЧКАТА

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "РЯЗАН ТУРЧИН":

    Ела,ще те направя българка!
  • 103 1-20

    15 16 Отговор
    Дано Трифонов да не е в съглашение с oлигoфренa Радев.
  • 104 САТЪРА НА ХАНА

    8 8 Отговор
    ЗА 3 МЕСЕЦА ..... КОНСУЛТАЦИИИ .... НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ МОЖЕ ДА ПРИЕМЕ ВСИЧКИ АНТИ-МУТРЕНСКИ ЗАКОНИ :))))
    ...............
    ..................... .............

    Коментиран от #108

  • 105 РЯЗАН ТУРЧИН

    0 0 Отговор

    До коментар #91 от "Gowo":

    МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ !
  • 106 РЯЗАН ТУРЧИН

    0 0 Отговор

    До коментар #91 от "Gowo":

    НЕ СЪМ КАЗАЛ НИЩО ГНУСНО ....
  • 107 РЯЗАН ТУРЧИН

    0 0 Отговор

    До коментар #95 от "спокойно":

    НЕЩО СЕ САМОНАДЪХВАТЕ ......ЕТО МЕ !
  • 108 ЕХАА

    5 3 Отговор

    До коментар #104 от "САТЪРА НА ХАНА":

    И за три месеца .....може да ритнем камбаната от глад !!!
  • 109 Доротея

    7 8 Отговор
    Не мога да разбера, този защо се прави на сериозен сред целия креслив истерясал панаир напоследък! Покажи емоции бе, Радев, напсувай някого, кажи какви злобни какички има в Греб, вместо бяла бреза или между брезичките засади 5-6 декара екологични тикви и вземи субсидии за това, както правят хората! Един гербераски юнак преди 2 лета засади такива по проект, без да прибира реколтата! Прибра само 17 000 лева по проект за екологични евро тикви! Влез в час! Не мога да разбера защо всички са се вторачили в един лишен от воля и правомощия фигурант!?!?!? Бойко трябва да раздава мандати и назначава правителство! Той е най подготвен и спечели изборите! На куц крак се справя - факт!
  • 110 марко

    13 14 Отговор
    Време е льотчика да отлита към Русия. Този малоумник ще погуби България
  • 111 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    12 12 Отговор
    Фърчилото- фигурант, дава възможност на МУТРИТЕ да си вдигнат заплатите !
  • 112 qwerty

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ю.Кортес":

    що си мисля, че гласуваха 25% лимит на БЕЗЛИМИТНИТЕ разходи??? друго си е да се пишат 10К заплата на депутат. все пак тази сума може да се достигне с членство поне в 2 комисии и председател на в едната. друго си е ето ви едни пари “от моите”

    Коментиран от #128

  • 113 Гоуст

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "антигерб":

    Доколкото разбрах, до сега НЕ Е ИМАЛО допълнително възнаграждение. Сам си прави изводите. И сам си отговори кой ще поличи 1% допълнително, при положение,че може да получи 25%.
  • 114 Неев

    9 0 Отговор
    Навремето при правителството на Беров имаше един невзрачен вицепремиер Нейчо Неев. Та този Неев беше казал в миг на прозрение: „Егати държавата, щом аз съм ѝ вицепремиер".
  • 115 странно

    1 0 Отговор
    Смятах, че омразата разделя хората.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 чичо

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гост 2":

    Кого заблуждаваш?Направи справка колко избори са организирани от ГЕРБ и тогава твори тъпотии.И хората са ти написали-научи българския.
  • 118 ЧАЛГА

    12 7 Отговор
    ТОШКО Е МНОГО УМЕН И КРАСИВ, МЕД МИ КАПЕ НА СЪРЦЕТО КАТО ГОВОРИ! АМА НЕ СЕ КЪПЕ? И Е ПРОСТ! ЩЕЛИ ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО? ЧАКАМЕ ТРИ СЕДМИЦИ? В ШОУТО БЯХА ЕРБАПИ А В ПАРЛАМЕНТА - ЖАЛКИ СТРАХЛИВЦИ! ДОГАН ИМ РЕДИ МИНИСТРИТЕ И ИМ ДАВА КУРАЖ ЗА ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО? ЗНАЧИ СМЕ ГЛАСУВАЛИ НЕ ЗА ИТН А ЗА ДПС?
  • 119 700

    9 6 Отговор
    При условие, че сме парламентарна република, направо звучи смешно този смешник да дава шанс парламента да "работи", всичко става все по-сюрреалиалистично...
  • 120 чичо

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Къде":

    Само във всички вестници.

    Коментиран от #143

  • 121 КАПОН БАЛОН

    9 5 Отговор
    ЗАЩО РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ ОТ УЛИЦАТА, СЕГА ДЕПУТАТИ В ПАРЛАМЕНТА МИ ПРИЛИЧАТ НА ЕДНИ КОИТО БИЛИ БОЛШИНСТВО КАТО ТЕЗИ И СЕ НАРЕКЛИ БОЛШЕВИКИ СЛЕД НАПАДЕНИЕТО НА ЗИМНИЯ ДВОРЕЦ, ЗАРАДИ АЛКОХОЛА В ИЗБИТЕ МУ? ТА И НАШИТЕ КАТО ОНЕЗИ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ САМО С ТЕРОР, ПОНЕЖЕ СА ТЪПИ И НЕУКИ И МАГЯТ ДА НАДДЕЛЕЯТ В СПОРА САМО С ФИЗИЧЕСКО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОТИВНИКА?
  • 122 чичо

    3 2 Отговор

    До коментар #19 от "Българка":

    Правилно и далновидно е само за завършените идиоти.Какво ще им пречи новото правителства.То напротив,ще им помага.Ама идиотите и това не разбират.
  • 123 АРЕ БЕ ВМРО

    11 6 Отговор
    ЗАЩО ПАТРИОТИТЕ НА ВАЛЕРИ И КАРАКАЧАНОВ НЕ СА НА ПРОТЕСТИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА? НЕ ВИЖДАТ ЛИ, ЧЕ ТИЯ НОВИТЕ НАРУШАВАТ КОНСТИТУЦИЯТА ВСЕКИ ДЕН? СЕГА ЧАКАМЕ ДА ДАДАТ МАНДАТА НА КРИЕЩИЯ СЕ ОТ ИЗБОРИТЕ НАСАМ ВИСОК ЧАЛГАР?
  • 124 Задкулисие

    12 5 Отговор

    До коментар #23 от "смерш":

    Никакво задкулисие няма. Ще го направят на живи излъчвания по телевизията. Ще се протака втория мандат, докато "новите лица" в парламента прокарат изборни закони и правила дето им отърват. Това срещу което винаги са обвинявали единствения си опонент - ГЕРБ.
    И това за което най-много вой дигаха, че и Славито дори някаква стачка беше обявил, уж безсрочна, до победа, пък продължи няколко дни, за мажоритарни избори, се отметнаха. Но така е, при 80% дебили, няма как 240 или 121 човека да са ни виновни. Лош е материала просто.
  • 125 чичо

    10 4 Отговор

    До коментар #57 от "Гласувал за Слави":

    Аз имам усещането,че няма цар,а само чалгар.
  • 126 Павел Пенев

    5 2 Отговор
    Дълбок пробив в националната сигурност имаме и във Външно министерство,където свраката кряка каквото и поръчат от външни "партньорски и солидарни евроатлантически" служби.
  • 127 069

    4 3 Отговор

    До коментар #26 от "Говори се, че":

    А дано! Ванга е казала: "Руса жена ще помогне на България да излезе от кризата."
  • 128 Парички

    9 1 Отговор

    До коментар #112 от "qwerty":

    Като участват в 2,3 или 10 комисии и за всяка взимат допълнително възнаграждение, да не би да работят повече от 8 часа на ден ?
    Защо да взимат допълнително пари, че се видят в някакви комисии, а не правят нищо ?
    Да си гласуват заплати отговарящи на свършената работа, т.е. на база на средната заплата и ако участват в комисии да получават пари, само ако надхвърлят 8 часов работен ден. Така от раз ще изчезнат сума ти безсмислени комисии, създадени само за бонуси.
  • 129 Цоко

    5 9 Отговор
    Президент! А срещу него медиите ни заливат денонощно с л@йняната логорея на Боко тиквата.
  • 130 Обикновен човек

    11 8 Отговор
    Фигуранта пак обърка конците. Есента ще гледа втория мандат през крив макарон!!
  • 131 чичо

    11 10 Отговор
    Давате ли си сметка колко тъпо звучи-давам шанс на парламента да работи.И ще ми хвалите този престъпник,че бил по-по-най!Той е по-зле и от-на,на найна.
  • 132 Българин

    12 9 Отговор
    Фатмака ясно се доказа като човек на мутрите и глава на мутра. Да не се чуди после защо никой не го харесва!!

    Коментиран от #142

  • 133 Цецо

    12 9 Отговор
    Радев е безспорен престъпник - в момента извършва държавна измяна и предава България в ръцете на кремълския ботоксов падишах!!
  • 134 ИДИОТИ

    5 3 Отговор
    БУТАТ МОСКВИЧА ДА ЗАПАЛИ, А ЗАБРАВИЛИ, ЧЕ АКУМУЛАТОРА Е В ГАРАЖА, ДА СЕ ЗАРЕЖДА?
  • 135 Жоро

    8 6 Отговор
    Този грозен човек, назначен от ДС за президент и всичките други лешояди свикнаха да изливат помия от сутрин до вечер, но се видя какво представляват, когато трябва да свършат някаква полезна работа. Никога не е късно да станат за резил, а колкото повече работят за благото на народа, толкова по бързо хората разбират що за измет иска да налага нов модел и всичката друга глупост, заливаща ни от всякъде
  • 136 Боби

    8 5 Отговор
    Имало пробив в националната сигурност според Радев и забележете по вина на герб и той изисквал да му докладват. Е това ако не е наглост, чий секретар беше хванат да изнася нерегламентирано документи касаещи точно тази национална сигурност. Кой се бореше със зъби и нокти да се купуват самолети грипен, кой беше прихванат в разговор как дава съвети да се укриват данни от данс, касаещи разследване на негови сътрудници и още и още. Разбираема е омразата му към Борисов и Гешев и неистовата жажда за мъст, тези хора знаят нещо и вероятно имат данни за неща за които Г-н президента трябва да отговаря ппред закона, затова Радев изпада в ужас да не загуби втори мандат и иска да ги премахне. Запитвате ли се какво стои зад тази негова истерия и персонална омраза към Борисов и Гешев. И колко умилително днес този тип засадил брезичкка, а ако го изберат отново/не дай боже/, ще обърне отново тоягата. Както правилно посочва един английски анализатор, работил за нато и който лично го познавал, радев иска и се готви да бъде диктатор от типа на путин. И нищо чудно да му се отвори парашута, като чета тука как някои простовата хорица примирате и се лензат по него какъв генерал бил, какъв летец, като че ли само този е единствения генерал в тази държава. То поне да имаше нещо мъжко в държането му, а то само под лост и женска злоба. Нека бави мандата, те чалгарите повече от това няма да поумнеят.

    Коментиран от #141

  • 137 ПЕНКО

    3 4 Отговор
    КО ПЕЛ ДАКЪТ ПРЕЗ ИДЕНТ- ЩЕ БАВИ -В ПОЛЗА НА МЯУАЙ -АГЕНТА НА КГБ -" МАША " !!! СЛЕД ЖИВКОВАТА БУРЖОАЗИЯ НА БКП - КОЙ ЩЕ СЕ ВЪРЖЕ НА МЯУАЙЯ - МУЛТАЧКАТА - ТЯ ТЯ ТЯНА И ХАДЖИШКЕМБЬО --- НЕДОДКЛАНИЯТ БАМБУКЯН И ВАМПИРОМЕЙКЪРА "РЕЖИСЬОР" ---НАРОДЪТ БЪЛГАРСКИ Е НА ДРУГО НИВО !!!!!!!!!!!!!!
  • 138 КРОКОДИЛА

    0 1 Отговор
    ПОДЛОЖИ КРАК НА ДЪРЖАВАТА .......
  • 139 Вторият

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Радев":

    мандат на Румен Радев също е в рулетката. Преди изборите той детински се радваше, как „десните“ щели да го подкрепят, но когато бил париран, че твърде много се оставя да бъде успиван и че има и опция да остане … трети, зяпнал от почуда.


    Днес, 24 април т.г., Атанас Атанасов:

    „Демократична България“ най-вероятно ще има собствен кандидат за президент и няма смисъл да говорим за подкрепа на Румен Радев. Аз имам идея, но нека да не спекулираме“.

    Е, Радев, к’во стана, за кой пореден път те успиват „великите“ ти „стратези“?
  • 140 Зад Радев

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Радев":

    са чалгарите, мутрите и половината от БсП, понеже другата половина го смята за триморец, срещу него – ГЕРБ,ДПс , патриотите, Вмро, Воля, тъй че ония брътвежи за сигурна негова победа ще идат на кино.
  • 141 Ами

    2 0 Отговор

    До коментар #136 от "Боби":

    Коментираме сериозни неща, а не тролски глупости! За тези простотии си имате сайтове на платените глупави дами! Там с нежни гласчета, може да говорите за "мъжество"!
  • 142 Ами

    1 0 Отговор

    До коментар #132 от "Българин":

    Брей 70% "никой", срещу 30 "някой"! За колко стотинки влизаш в ролята на платена "умна" дама! Жалка работа!
  • 143 Ъхъ

    0 0 Отговор

    До коментар #120 от "чичо":

    Във всички медии на глупъците гъ пишат! А умните ни съ смеът!
  • 144 българка

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Българка":

    Ника на ФАКТИ е „българка".
  • 145 Аз Негодника

    1 0 Отговор
    Не мисля че президента,въобще има някакъв шанс,за нов мандат...Мога да кажа защо аз,няма да гласувам за него. Първото нещо което ме подразни,че той се нагърби с роля която,изначално не е негова.При положение че БСП си има лидер,и се питаш какво прави ЛИДЕРА...Президента е общ,и той не се дели.Той представлява всички НАС... Турци,цигани,арменци,еврей,болни,стари,седесари,комунисти...Второто,записите на Божков за президента.Е това беше отвратително...Божково коментираш с един действаш приятел от БСП как чрез съдебна промяна,да направят Гешев...ФИГУРАНТ като президента...Факта че човек на БСП участваше в заверата,и че футболните агитки на Божков участваха в протестите,и това че лидера Корнелия проспа протестите,и използва ПРЕЗИДЕНТА...Не виждам как ще получи втори мандат,той може да е искрен,наистина да се бори...И все пак той беше ПОЛЗВАН от група хора,който хората не искат,те и за това го ползват,защото знаят че хората не ги искат...Корнелия е против коалиция с ГЕРБ в управлението,и в същото време разбива партията отвътре,интерес от тоя разпад,има само ГЕРБ.

    Коментиран от #149

  • 146 ЕХХХ

    2 0 Отговор
    ЩЕ РАЗТАКАВА ЗА ДА СЕ МОЛИ НА СЛАВЧО ДА ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО АМА СЛАВЧО НЯМА ДА ПРИЕМЕ ЦАРЯ ЩЕШЕ ДА НИ ОПРАВИ ЗА 800 ДНИ Е СЕГА СЛАВЧО НАРЦИСА ИСКА ИЗБОРИ ДА ИМА МНОЗИНСТВО НО ДО ТОГАВА ЩЕ ЛАПА 10000 ЛВ ЗАПЛАТА И КО ПРАИМ СЯ НЕГЛАСУВАМЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛЪЖЕЦА СЛАВЧО
  • 147 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    Болен мозък / ТОВА НЕ Е ТИКВА ДА Я ИЗЯДЕШ ..............
  • 148 Въпрос

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "смерш":

    - защо герберството реве толкова силно? Ясно е, че нещо не се случи според очакванията им. Трети въпрос - Васил Божков е шахматист, както и Антоанета Стефанова. Дали има връзка и защо се демонстрира? Четвърти въпрос - явно е, че Слави Трифонов достигна своето ниво на некомпетентност, изчерпан е . Кой ще е следващият - трябва да отговаря на поне 2 условия - да е популярен и да е зависим - първото - за да тръгнат доста хора след него и втората - да бъде лесно отстраним, когато се налага. Забележка - сравнете го по тази линия с Б.Борисов - съвпадението е пълно.
  • 149 А защо не

    0 0 Отговор

    До коментар #145 от "Аз Негодника":

    си написал пред написаното от теб "проба, проба...". Правиш /правите/ опит да потърсите ефективни опори преди президентските избори, защото досегашните не струват, нали? Ами като ке е ново, нека е ново - махнете нелепицата "фигурант" - ясно е, че е несъстоятелна, особено на фона на Плевнелиев. А и ако беше фигурант, нямаше да гадаете какво и кога ще направи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове