Last news in Fakti

25 Април, 2021 12:26 4 741 88

Трима министри в оставка се отчетоха пред премиера в оставка "по домашному"

  • бойко борисов-
  • проф. костадин ангелов-
  • костадин ангелов-
  • красен кралев-
  • красимир вълчев

Бойко Борисов ден след ден продължава да събира партийните кадри в хола си

Трима министри в оставка се отчетоха пред премиера в оставка "по домашному" - 1

Българските граждани, които гласуваха на изборите могат да си направят изводите защо сега няма център-дясно правителство с ясна евроатлантическа ориентация, а вместо това в момента президентът Радев мотае втория мандат, за да тече задкулисието. Това заяви министър-председателят в оставка Бойко Борисов по време на днешно неофициално работно съвещание с министрите в оставка от кабинета, цитиран от правителствената пресслужба.

„Вчера Радев каза - правителството да работи. В същото време подопечните му малки партии наложиха мораториум, който е противоконституционен. Каква им е играта, той казва - работете и носете отговорност, докато се мотая и тече задкулисието в момента. Никой не знае кой с кого преговаря“, напомни министър-председателят в оставка.

Премиерът в оставка Бойко Борисов акцентира върху сложната геополитическа обстановка в региона, на фона на която се откроява „крещящото мълчание“ на президента Румен Радев по проблеми като шпионските скандали в България и Чехия, украинската криза и Навални. Борисов постави въпроса дали Христо Иванов е чул позицията на президента Радев и на „Има такъв народ“, давайки им безусловна подкрепа. „Христо Иванов сега се вайка, че бил разочарован от президента. Но когато бяха пред президентството, не се вайкаха. Когато надменно ни отказаха да има евроатлантическо доказано правителство, не се вайкаха. Сега бил разбрал, че президентът не си бил променил позицията. А докато работиш с БСП, ДПС и всички останали в парламента разбираш ли го това?“, добави премиерът в оставка Бойко Борисов.

„Вече минаваме 1 милион на ваксинирани и излекувани българи от COVID-19“, заяви Борисов. Премиерът в оставка подчерта, че за справяне с разпространението на новия вирус от началото на пандемията до днес държавата осигури над 1,150 млрд. лева, с които бяха подпомогнати всички медицински екипи на първа линия, бе осигурено заплащане от 10 лева за всяка една поставена имунизация срещу COVID-19, а до момента са разплатени 190 милиона лева за ваксини.

„85 милиона бяха отделени и за ремдесивир, за да може на всички пациенти, които имат нужда от него, да им се изпише“, добави Борисов. Премиерът в оставка изтъкна, че благодарение на умело прилаганите противоепидемични мерки, които водеха до намаляване на заболеваемостта, у нас много по-рано в сравнение с останалите държави бяха отменяни наложените ограничения.

Министърът на здравеопазването в оставка Костадин Ангелов добави, че по времето на пандемията страната ни се е справила много успешно с овладяване на ситуацията, без да се налага да търси помощ от други държави. „Взехме навременни мерки, подготвихме цялата система навсякъде в страната, така че третата вълна на коронавируса почти не се усети у нас“, каза здравният министър в оставка.

В хода на работното съвещание министърът на здравеопазването в оставка Костадин Ангелов докладва на премиера в оставка, че с осигурените близо 1,150 млрд. лева от началото на пандемията до днес в сектор здравеопазване се гарантира предвидимост на всички разходи, а работещите в системата могат да бъдат спокойни, че всяка една нужда ще бъде посрещната и осигурена с финансиране.

Ангелов информира Борисов какви разходи са направени до момента за справяне с коронавируса.

„858 милиона лева са разпределени както следва: близо 85 милиона лева са за осигуряване на ремдесивир, около 200 милиона са платени за ваксини, 5 милиона лева сме дали за еднократни помощи за туристически услуги за лицата, които осъществяват дейности в сферата на здравеопазването, а 395 милиона лева са подкрепа за всички, които работят на първа линия – лекари, медицински сестри, санитари“, изброи здравният министър в оставка.

Ангелов добави, че 50,5 милиона лева е осигурената субсидия за лечебни заведения за болнична помощ, които в края на миналата година бяха пряко ангажирани в борбата с COVID-19, за лични предпазни средства са разплатени 75 милиона лева, а за болнична апаратура, която е необходима за лабораторна диагностика за COVID-19, за да може навсякъде в страната да се изследват пациентите със съмнение за коронавируса, са дадени 29 милиона лева.

„5 милиона лева са осигурени за плащане на всички медицински лица, които участват във ваксинационния процес като изплащаме по 10 лева за поставена ваксина, 22 милиона сме дали на „Булбио“ за инвестиционни проекти, свързани с производството на ваксини“, каза още здравният министър в оставка. Ангелов подчерта, че 237 милиона лева бяха осигурени по линия на НЗОК, с което всички лекари, медицински сестри и санитари в лечебните заведение получават съответно допълнително възнаграждение от 600 лева, 360 и 120 лева бруто.

Министърът на здравеопазването в оставка изтъкна, че ваксинационният процес у нас върви с изключително добър темп като най-активни по този показател са областите Перник, Плевен, София град, които имат над 2500 ваксинирани лица на 100 000 души население.

„Това, че успяхме да осигурим над 5,5 милиона дози ваксини, не е само наше постижение. Още веднъж искам да благодаря на Европейската комисия и на големите държави членки в ЕС, които се лишиха от част от своите дози, за да могат българските граждани да бъдат ваксинирани“, категоричен беше Борисов.

„Отчитайки подобрената ситуация с пандемията и водени от желанието повече ученици да се обучават присъствено, предлагаме от 10 май още два класа да се върнат в училищата - 6 и 11 клас. От 17 май, когато трябваше да се върнат други три класа, да учат общо пет класа“, предложи министърът на образованието и науката в оставка Красимир Вълчев.

Той добави, че от утре по график в класните стаи се връщат учениците от 5, 9 и 12 клас. „Смятаме, че на този етап това е разумното, това е оправданото. Благодарение на това, че приоритизирахме системата на образованието във ваксинационния план, имаме относително ниска заболеваемост сред педагогическия и непедагогическия персонал“, заяви още Вълчев.

„Нямаше никакви нарушения по време на спортните срещи, проведени вчера. Имаме разписани стриктни протоколи с БФС за това какви са противоепидемичните мерки и те се спазваха“, докладва министърът на младежта и спорта в оставка Красен Кралев. От вчера вече се допуска присъствието на публика на спортни състезания на открито, при заемане на 30% от местата, не повече от 1 000 души на сектор, при спазване на дистанция от най-малко 1.5 м и носене на защитни маски за лице.

Кралев призова феновете да продължат да спазват всички здравни протоколи по време на спортните мероприятия. „Постоянно обсъждаме със здравното министерство възможностите за присъствие на фенове и на състезания на закрито. Следващите две седмици ще наблюдаваме заболеваемостта и ако тенденцията е низходяща и имаме спад на заразените, ще бъде допусната публика и на състезания на закрито. Така постепенно ще нормализираме спортния живот“, подчерта той.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 33 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тхйт

    88 4 Отговор
    Е те вече така ли водят заседания?? На седянка у някого от тях?

    Коментиран от #24, #30

  • 2 Хубаво е...

    11 88 Отговор
    Това са нормални човешки отношения. Новите да му мислят ,че вече започнаха яко да се ос...ат.

    Коментиран от #54

  • 3 питам

    74 3 Отговор
    По домашному какво значи? по добни гащи и по чехли?
  • 4 пожелание

    65 3 Отговор
    Докато все още има власт да си поръча една ВИП килия ,че ще клечи на арабски клозет !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Дъртият ✖✖✖✖1️⃣8️⃣✖✖✖✖

    68 3 Отговор
    Борисов на първо време трябва да освободиш 30000 чиновници и да ги пренасочиш към бюрата по труда.
  • 7 Гост

    59 1 Отговор
    бойче, включи барбекюто, изпечи некоя свинска пържола, извади от долапа гроздовата, нарежи 2 домата, сирене, па я нареди тая маса, пуснете си леко Лепа Брена за фон! Бъди гостоприемен, хора на крака са ти дошли, почерпи ги! Сипи и на севда една рикия...

    Коментиран от #69

  • 8 Анти Борисов

    69 2 Отговор
    Този се самозълъгва , че прави нещо в интерес на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!!!
    Напроотив винаги е работил само за личната си изгода!!!
    Безкрупулен и нагъл лъжец е мутрата борисов!!!
  • 9 думи немам

    63 1 Отговор
    Тулупът дори не му е ясно , че така не става в една държава. За гангстерска банда - може. Явно България му е СИК .

    Коментиран от #20

  • 10 Дъртият ✖✖✖✖1️⃣8️⃣✖✖✖✖

    12 41 Отговор
    Чалгаря започна да ме дразни с надменност и простотия.
  • 11 ве333

    43 0 Отговор
    поне им пренеси по една ракия и по една салата
  • 12 Домакинът

    51 1 Отговор
    им пред обществото по къси гащи няколко дена , а по домашному в костюм се пременил ?
  • 13 Санитарен инспектор

    22 1 Отговор
    Ще спя от 13 ⁰⁰ до 15 ⁰⁰ следобеден сън.
  • 14 Пак тези

    48 1 Отговор
    От тези започвам да повръщам. Няма ли отърване само некадърни прости крадци. Този психо не разбра ли, че е сут от всякъде, ходи да чукаш камъни биполярен
  • 15 е нема друго

    38 0 Отговор
    Протокол от заседанието унучутата ли му водиха ?
  • 16 Да продължава

    50 0 Отговор
    Така и тия на които плаща да гласуват за него ще го намразят. Преди се чудех какво е фигурант. Ето го- Бойко в оставка. Нищо не зависи от него. Само плаче. Изкефих се като каза "сега всичко зависи от Слави Трифонов". Да , тиква, вече нищо не зависи от теб. Няма значение Радев ли ще е, Слави, Христо, Мая.....не си ти. Ти си......фигурант
  • 17 Лекар

    34 0 Отговор
    На доктрите нищо не са дали лъжат от ТКЗС Банкя
  • 18 Разглезено богаташче от бсп

    0 30 Отговор
    Какво става? Защо не се говори за Нашата партия???
    КЪДЕ СТЕ ...ДРУГАРИ???!!!???
  • 19 Иван Грозни

    30 0 Отговор
    Хапване, пийване разбирасе след камерите. След редовното плюене по всички останали и лични хвалебствия следва потушаване на мъката с алкохол. Всички имат все още служебни коли.
  • 20 Пунта Мара

    34 0 Отговор

    До коментар #9 от "думи немам":

    Тоя вече и за главатар на Ипон не става
  • 21 Николас

    37 0 Отговор
    Селските номерца на овчара Боко
  • 22 Що не покани

    34 0 Отговор
    Марешки, Симеонов и Каракачанов???
  • 23 chi

    26 0 Отговор
    А целунаха ли му ръката?
  • 24 100 милиарда евро

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "тхйт":

    На бас от хиляда лева че бакалова няма да вземе оскар за второстепенна роля. Просто не става. Има много да учи. Ако вземе оскар нека дари паричната награда за детска болница в софия до александровска болница в близост 100 / 200 метра.
  • 25 Идилия

    21 1 Отговор
    Още по-пиарно щеше да бъде, ако недоразуменията Му се бяха строили на някоя ремонтирана /за 5-6 път/ магистрална отсечка, а Тулупа си седи в джипката завратил ръкави на ризата, подпрел се отворения прозорец и пушещ пура от 200 евро ги слуша и наставлява като провинили се малки деца на народен език.
  • 26 Българка

    35 1 Отговор
    До кога ще ни облъчвате с противозаконните домашни седянки на една мутра, която трябва да бъде разследвана, съдена и осъдена? От всяка проява на Борисов изобилно тече поток от злоба, лъжи и оклеветяване на президента Радев. О всичките незаконни сбирки на шайката хвърчат хаотични милиони , понякога съобщавани по няколко пъти, целящи да замажат прахосани над 12 милиарда лева, част от които може би ще се окажат ограбени. Финансов отчет се прави по дати- хронологични и по крайни получатели аналитично и се обобщават по пера/ видове разходи, а не да ни замерят с милиони тука, милиони там. Ананиев като добър бюджетар би трябвало да знае това- то се учи в средното икономическо образование. Но дори и той пред НС говори общи приказки, от които основно разбрахме, че хазната е празна, т.е. няма пари за харчене и за пръв път от десетки години има дефицит още първо тримесечие
  • 27 Тодор Живков

    32 2 Отговор
    Събрание на нелегални в явочна квартира в Банкя.
  • 28 нмбв

    29 2 Отговор
    Тук май има норма- по 5-6 статии на ден с лика на Вожда.
    А сега ме изтрийте.

    Коментиран от #33

  • 29 Боже тулупи

    26 0 Отговор
    Поне кажете с по колко нощни шкафчета му се ''отчетоха '' . В такава обстановка ( домашна ) такъв отчет обикновено се дава.
  • 30 Дебилчев

    2 24 Отговор

    До коментар #1 от "тхйт":

    Къде да ги събира, вече е никой, пък и в болничен, в неделя къде искате, важното е, че е на светло, къде е батко славчУ и останалите мишки, договарят се по ъглите , да се снимат в нечий хол и те, за тях нещо кажете, че МЪЛЧАНИЕТО им КРЕЩИ
  • 31 пешо

    19 2 Отговор
    над това антрефиле би трябвало да има знак за продуктово позициониране, или както се казва там. дреме ѝ на аудиторията какви ги плещят три охранени калинки в оставка пред торния бръмбар.
  • 32 Жорж

    25 1 Отговор
    В затвора има ли заседателна зала?Севда ще я допускат ли за директни включвания?

    Коментиран от #38

  • 33 Дебилчев

    1 17 Отговор

    До коментар #28 от "нмбв":

    Едни се показват, други се крият, как да ти ги покажат, ако ги намериш ще

    Коментиран от #52

  • 34 ТОЙ БИБИТКО

    19 0 Отговор

    До коментар #5 от "КАПОН БОНБОН":

    Със тез показвания от ДЖИПКАТА
    И с ръце у джобовете сме първи по най лошото. Корупция, починали,
    Болни, бедни. Страх страх от наближаващата ревизия от проверките мъчат се да прикрият нещо.и защо у Банкя. Ще го духат яко.
  • 35 Да,бе

    21 0 Отговор
    На кого се отчетоха тримата разбойници,на главатаря или направо на шкафчето.Всеки ден по три пъти ли ще гледаме сапунката "На гости у мъдрия Тулуп"?Не вярвам да сме на 112, а по-скоро на 212 място по свобода на мисирките.
  • 36 Потрес

    27 0 Отговор
    АЛО,КАРЛУКОВО ПРИБИРАЙТЕ СИ ИЗБЯГАЛИТЕ ПАЦИЕНТИ! ЕДИН ОТ ВАШИТЕ СЕ Е СКРИЛ В БАНКЯ И СИ МИСЛИ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ МУ Е СОБСТВЕНОСТ!
  • 37 ГруЮ

    19 0 Отговор
    Хайде всички итре на отчет в Парламента

    Коментиран от #47

  • 38 Севда

    6 0 Отговор

    До коментар #32 от "Жорж":

    /турки-любов/. Вечната любов остава. С него, докато смъртта ги раздели
  • 39 ГОРСКИ

    16 0 Отговор
    Диктатора ще си прави харем, само не знаем кой ще бъде ЕВНУХ !!!

    Коментиран от #44

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 324

    22 0 Отговор
    Няма такава държава, няма! Ако някой ми посочи друг мин председател или президент, който управлява по долни гащи и от домът си ще гласувам сл път за тъпоумника. Ей хора, колкото пъти нашата нещастна държавици се е заиграва Ла с Германия, толкова пъти е получавала.шамар..Видяхте ли последния път преди 12 години какъв ни го .......
  • 42 как

    16 0 Отговор
    да го разбирам това 400 млн подкрепа за всички работещи на първа линия ?? значи имаме 12 месеца или по 33 000 000 на месец и ако средно всеки е получил по 1000 лева бруто значи 33 000 медицински лица са били на първа линия ...нещо прекаленно много ми се вижда. а после става ясно , че хората са получили по 600 лева, 360 и 120 лева бруто !! е то нещо математиката не излиза !!

    Коментиран от #50

  • 43 ку ку тулупо

    16 0 Отговор
    За ЕООД-то на Тулупа , заседания на управителното тяло могат и в домашна обстановка да си провеждат.
  • 44 Ангелов

    8 0 Отговор

    До коментар #39 от "ГОРСКИ":

    иска ли питане
  • 45 Гост

    25 0 Отговор
    Тия герберастите колко са жалки! Събират се на съвещания в няква кухня! Жалка картинка са герп!
  • 46 Диоген

    23 0 Отговор
    Поздравявам бившите министри и бившия премиер с песента на братя Аргирови,,Гот е по пижама".
  • 47 бую тулупо

    19 0 Отговор

    До коментар #37 от "ГруЮ":

    Боли ме крачето.
  • 48 БИБИТКО HOME OFFICE

    20 0 Отговор
    Те са on line, защото са си laina !
  • 49 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    20 0 Отговор
    ПО ДОМАШНОМУ И ПО ГАЩИ!
  • 50 Вярно вярно

    16 0 Отговор

    До коментар #42 от "как":

    реалността е друга и това се знае от всички. Но Медиите работят, работят и взимат "нереални пари " за реален цирк.
  • 51 Да,

    18 0 Отговор
    Той Ангелов също незнау, че има и доболнична помощ и там работят хора , но дава милиони те само на семейните лекари, които пълнят болниците след като са лекували по телефона.
  • 52 нмбв

    22 0 Отговор

    До коментар #33 от "Дебилчев":

    Дебилчев, откъде се показва Вождът ти? Що не се яви пред НС в сряда, по- миналия петък, 2 пъти в ЕП го викаха- не отиде...
    Това къде го има в др. държави?
  • 53 В Банкя на сянка

    19 1 Отговор
    Гербава седянка...опа ланка ...
    А народа още си нанка !...
  • 54 Квото и да плямпа... не разбра ли

    20 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хубаво е...":

    БИБИ ОТТЕЧЕ У КАНАЛА....
    ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА!!!!
  • 55 АБе

    25 0 Отговор
    защо се "отчитат" на тебе, нали определи да те замества Дончев докато си в болнични. Последно Болнични ли си или работиш?! Голяма лудница му е в главата на министър председателя. Има нужда непрекъснато от послушници, за да не се срути егото му, да не вземе да си посегне... Това е жалка картинка, спрете с комиксите
  • 56 Цирка продължава в таз държава !

    17 0 Отговор
    Е,няма такава държава ! Но има такъв народ !
    Малък,но много гербаво прост !....
  • 57 пабло

    13 0 Отговор
    Понятието "маска" отпадна и се въведе понятието "защитна маска". Преди се говореше за маски а сега за защитни маски. Питам къде е разликата? Няма да се учудя ако утре заговорят за "маски за лице".Големите търговски вериги замениха думата "зехтин" с "маслиново масло" което е едно и също, но защото е тази промяна?
  • 58 Призовавам !

    11 0 Отговор
    Да го хванем за ръце и поиграем голо хорце !
    От все сърце !
  • 59 Хаха

    20 1 Отговор
    Безкнижникът е тотална карикатура! Нали някой трябва да излъчи кандидат премиер, че да му връчи Радев мандат бе, клоун? Какво ти е "виновен" Радев, че никой не му предлага кандидат? Като толкова е "загрижен" за Дневални, да грабва пушката и да ходи да го "освобождава" от затвора! Тъкмо ще се отърве от мъките си и нас от присъствието си! Да не забравя да вземе със себе си и пастирката си...

    Коментиран от #81

  • 60 Гошо

    19 0 Отговор
    В коя държава 11 години се управлява от кухнята?!
  • 61 човек от народа

    18 0 Отговор
    боклук до боклука, мила моя......
  • 62 Великден

    17 1 Отговор
    ДА ВИДИМ КОЙ ПЪРВИ ЩЕ ПРОДАДЕ 150 КГ. ШИЗОФРЕНИЧНА ТИКВА ЗА 30 СРЕБЪРНИКА...
  • 63 Боко Бандита

    14 0 Отговор
    Казахме всичко по сценарий за пред народа, после апнахме,пийнахме и разпуснах седенката. Много съм щастлив че Радев забавя връчването на мандата за да мога да управлявам чак до лятото. И понеже скоро няма да си тръгна има време да напълня и гардеробчето с евро и злато.
  • 64 Ddddddd

    22 1 Отговор
    Ето затова гласувах за ИТН, мутрето е навярно в миша дупка и очаква края си. Троловете квичат
  • 65 Мечо Пух

    20 0 Отговор
    Колкото повече толкова повече
    Се излага таз мъжка Баба ЯГА !
    Май скоро, ще играй тояга !?!
  • 66 Толупа

    20 1 Отговор
    По гащи ли е зад масата. А иначе сбирката си е отврат и мъка.
  • 67 Изнервен до краен предел

    19 0 Отговор
    Махайте го тоз дебил дебел !!!!!!!
  • 68 Стенли Ипкис

    16 0 Отговор
    тия икони и кръстове в интериора са по поръчение на севда тъпото :)
  • 69 Ха ха

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Па ако некой го хване ракийката има и спалня.
  • 70 Змийското гнездо онлайн нон-стоп

    10 0 Отговор
    Ех, ако имахме прокурор.... Както удобно са се събрали изгнилите кухавици, слага им усмирителните ризи, белезниците и директно процесът щеше да го води от затвора. Уви, няма прокурори и съдии истински да докажат безбройните престъплемия на опг-гробари....
  • 71 От Германия

    10 0 Отговор
    Забрави и да спомене, че всички държави взимали пример от него...
  • 72 ПСР

    12 0 Отговор
    Гаврата"Борисов" продължава с пълна сила.
    След "дЖипка-Севда ТВ"подигравката,следва"Елате пиленца на Батко у домА ми на бяло сладко".
    Такава низост и простащина,България не познава.
  • 73 Vladi

    8 0 Отговор
    Барба Ганьос да ги беше поканил тримата министри да се отчетат в близката кръчма на шкембе и бира , келнера да забърше масата с парцала преди това да не се изцапат държавните документи , с шкембе чорба от предишния клиент , тоя тъпир Боци направи България за смях пред целия свят
  • 74 Викинг СС

    6 0 Отговор
    ТОВА ШОУ В БАНКЯ Е КАТО ВЪВ "ВЪЛЧАТА БЪРЛОГА"НА ХИТЛЕР! ОТ ТАМ СЕ РАЗДАВАТ ЗАПОВЕДИ,КОМАНДВАТ СЕ НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ АРМИИ,СЪБИРАТ СЕ САМО ПОДЛОГИ! ДА НЕ СЛОЖИ НЯКОЙ ПОД МАСАТА БОМБА,И ДА СТАНЕ МАЗАЛО???
  • 75 Бойко

    4 0 Отговор
    Кафев салон ми е тва. Ей тука зад тая камина беше кочината на прасето, сега тука вече е стаята на Борко. Нема значение къде е, важното е, че е изпълнителна кумица. Ние строим. Другото няма значение.
  • 76 оня

    9 2 Отговор
    Тоя селски тарикат не го понасям вече:))
  • 77 Ботаник

    6 0 Отговор
    Безгръбначни около кореноплоден ...

    Коментиран от #79

  • 78 Тиквун

    8 1 Отговор
    Новия парламент трябва да върне смъртната присъда за геноцид към собствения народ! И всички мутри участвали в правителствата на Тиквата да бъдат съдени по новия закон!

    Коментиран от #85

  • 79 Бойко

    6 1 Отговор

    До коментар #77 от "Ботаник":

    Еми пулжеци са, и Ботоксът и той една пиявица, кво да ги правим аз ли съм виновен че баща им такива ги е направѝл?
  • 80 Аз съм Винету

    4 0 Отговор
    Казах ! Ту ту Ту ту Ту ту....
  • 81 Стефан Гечев

    3 0 Отговор

    До коментар #59 от "Хаха":

    Казва се Абиблиот, но всъщност това е клевета, защото той е Монобиблиот.
  • 82 Светослав

    2 0 Отговор
    За всичко изброени е прав!! Кой каквото и да пише, в момента яко се шикалкави за всичко. Слави трябва да издигне кандидат, ако не иска да стане НДСВ!
  • 83 Обратна тяга

    5 0 Отговор
    Бибитко,май чипик го стяга....
    Време е да бяга,бяга,бяга....
  • 84 Тиква

    5 0 Отговор
    Стига с тези простаци и крадци. Спрете да ги показвате вече. Винету по гащи и правят седянки в Банкя. Пълна омерз от тези хора за затвора!
  • 85 Тиква

    1 0 Отговор

    До коментар #78 от "Тиквун":

    За това си много прав!
  • 86 Ддд

    2 0 Отговор
    Боже, прибери ги да не се мъчат, че мъчат и нас. Справили се.... Ама друг път. Ваксинират.... 21 000 на ден.... Рекорд..... Хората по 200 000 и повече ваксинират, тези рекорд поставили. Нагли неграмотници. Колко народ умориха гадовете. Не само за кражби трябва да ги съдят, а и за геноцид.
  • 87 Този Вълчев защо не е ареста

    0 0 Отговор
    Защо прокуратурата не се сезира за източването на милионите и още 600 000 от 2019 и 2020 от Ядрения институт на БАН и несъществуващия Циклотронен център в който дори твърдят че бил произвеждал радиофармацевтици за онкоболните....С фашлшиви трудови споразумения източиха всичките пари оттам тия на Сб макара заедно с престъпниците от ядрения...Кешев и той ли осребрява от тая далавера, че спи...Срещи 12 милиона на сайта на тоя несъществуващ циклотронен център има публикации за .....минерални води представете си....тия ненормален Вълчев се отчитал....могат отчитат само кражби тия, друго няма кво да отчитат по потници и чехли
  • 88 111111111

    0 1 Отговор
    КЪДЕТО И КАКТО И ДА Е НО СЕ ПОКАЗВА И ГОВОРИ А СЛАВЧО 10000ЛВ ЩЕ ВЗЕМА ЗА НИЩО
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове