Last news in Fakti

25 Април, 2021 15:28 3 267 68

Нинова: Борисов разби доста партии, сега разумното е да се направи правителство

  • корнелия нинова-
  • бсп

Ние сме единствената партия, която по никакъв начин не е подкрепяла или договаряла помощ от ГЕРБ, твърди председателят на "БСП за България"

Нинова: Борисов разби доста партии, сега разумното е да се направи правителство - 1
Снимка: БГНЕС

В момента БСП се намира на остров на стабилност в тези бурни дни... Разумното за страната е да се направи правителство. Най-силните аргументи са социални и икономически. Правителство е важно и заради плана за възстановяване и устойчивост“. Това каза пред БНР председателят на БСП Корнелия Нинова.

Тя отново очерта условията на БСП, за да добави гласовете си към тези на протестната опозиция в Народното събрание: „Ревизия на управлението на Бойко Борисов, социално-икономически мерки за преодоляване на кризата, планът за възстановяване и устойчивост, промени в Изборния кодекс... Ние не предложихме промени в Изборния кодекс, имаме намерение да го направим между първо и второ четене на предложението на „Има такъв народ“. Държавата ни не е готова за гласуване електронно или по пощата“.

В предаването „Неделя 150“ Нинова допълни: „Ние сме единствената партия, която по никакъв начин не е подкрепяла или договаряла помощ от ГЕРБ. Ние сме автентична опозиция. Не ни е трудно поведението да отстояваме позициите си“.

Председателят на БСП коментира думи на Бойко Борисов, че тя е удобният лидер на левицата за ГЕРБ: „Това е типичното за него лицемерие и задкулисие. Явно говори едно, но прави друго. Този човек разби доста партии, наложи практиката да се купуват депутати от други партии. Но не успя да го направи в БСП“.

Нинова подчерта, че отношенията на БСП с президента са били изкуствено хиперболизирани: „Какво ще реши президентът за трети мандат е в неговите правомощия. Ние ще изчакаме... Третият мандат ще е изпитание за когото и да е“.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 БраТ ПиТ

    40 22 Отговор
    Важното е че вас ви постави на мястото, което заслужавате! Няма такова падение за партията "столетница"..... Продължавай в същия дух да я "модернизираш".... Надеждата ни е в теб... 😂😂😂

    Коментиран от #48

  • 3 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    20 11 Отговор
    ЛОШОТО В ЦЯЛАТА РАБОТА Е НЕ ЧЕ ГИ Е РАЗБИЛ А ЗАЩО СТЕ ДОПУСНАЛИ ДА СЕ СЛУЧИ И ЗАЩО ЧАК СЕГА КАЗВАТЕ!!И ВИЕ СТЕ ПАРТИИ И СТЕ,ВСИЧКИТЕ С ИМУНИТЕТ!!Я СЕГА СИ ПРЕДСТАВИ ДРУГАРКО ЗА ХОРАТА БЕЗ ИМУНИТЕТ КАКВО Е БИЛО!!!

    Коментиран от #61

  • 4 Бай Х.Й....

    33 28 Отговор

    До коментар #1 от "САТЪРА НА ХАНА":

    червени чугунени кратуни! Взимайте си сърповете и чуковете и да ви няма!
  • 5 Разглезено богаташче от бсп

    21 15 Отговор
    Какво е това информационно затъмнение? Нашта партия не е умряла,защо не се говори и пише за Нас?? ДРУГАРИ КЪДЕ СТЕ.....? В гората ли сте...,къде? То вече няма мандри,върнете се ДРУГАРИ!!!
  • 6 Антон Тодоров

    34 27 Отговор
    Когато Корнелия си отвори устата, детекторите на лъжата дават на късо.

    Коментиран от #20, #62

  • 7 волан

    15 2 Отговор
    "Правителството е важно и заради плана за възстановяване и устойчивост“-каза пред БНР председателката на БСП Корнелия Нинова.
  • 8 Поп Кръстю

    29 18 Отговор
    "Нинова: Борисов разби доста партии", а ДПС и вас ви докара да просешка тояга. Затова се барите за кокала със зъби и нокти. Предсмъртни гърчове, това е вашето поведение в момента.

    Коментиран от #53

  • 9 БАТЕ

    19 23 Отговор
    Ви разбива от 15 години на всички избори и понеже всички сте безсилни,и сега казвате" ние с теб няма да си играем повече,щом само ни биеш".
  • 10 Доротея

    36 5 Отговор
    Свястно се държи момичето, но при този опростачен българен е обречена да бъде най охулваната! Добре ще направи, ако просто си вземе чантичката и отиде при сина си в Щатите и хич да не и дреме за България! Както направи почетния председател на КТ Подкрепа, д-р Тренчев! Веднъж го включиха по БНР и първите му думи бяха, че е приел поканата само от уважение към БНР, помоли медиите да не го безпокоят повече, защото няма смисъл да се говори и нищо тук няма да се промени следващите десетилетия с такава пополация като вас!
  • 11 Българка

    23 9 Отговор
    Относно съставяне правителство на малцинството за промяна Нинова е права. Има спешни въпроси за решаване между коитито е и състояниета на бюджета. Стана ясно, че хазната е изпразнена от мутрите. Все още не съм чула истински, задълбоен анализ и разбивка на прахосаните 12 милиарда. Но Нинова не е права, че БСП като цяло е устояла на натиска на ГЕРБ да я превземат отвътре. Пример за това са Гергов, Станишев, отцепилите се от БСП депутати в 44-то НС, които подкрепяха ГЕРБ. Като цяло точно Нинова е стопера Борисов да напазарува и подчини БСП

    Коментиран от #18, #34

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Пит

    11 5 Отговор
    Нищо не е успял с вас.Само 10 депутата от вашите отидоха при него и онзи ден вир бранихте каскета
    За нищо не ставате
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ПЕНКО

    16 13 Отговор
    МЯУАЙА И КОРНЕЛИЯ И ТЯ ТЯ ТЯНА - БИВШИ ЖЕНИ - ДНЕС НАД 50 ГОДИНИ - НАД КЛИМАКТЕРИУМА ---БАБИ ТА БАБИ -НО ИЗЛЪСКАНИ С ПАРИ -КОЖНО -ЛИЦЕВО - СЕ ОПИТВАТ ДА ПРЕЧУКАТ БГ НАРОДА В
    ТЯХНА И ЧУЖДА ПОЛЗА !!!!!!!!!!!
  • 17 КОМУНИСТА

    14 11 Отговор
    ТАЯ НИМФОМАНКА,МИРА НЯМА....ИСКА САМО ДА И Е ВЪТРЕ.
  • 18 Доротея

    14 12 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Тя за всичко е права! Поклон на тази Светица! Не като някоя месирка да се завре и тя в чекмеджето на плантатора Главоч, да получава постове и си гледа егото.

    Коментиран от #27

  • 19 ТаУмВзе

    12 8 Отговор
    Бе кинтоимпексова, още ли чакаш ходът на Доган ефенди, чалгарчето да метне пешкира. Или все още някой не знае, Козяк реди. Честито Робе овца. Изоглавени за напреднали е системата. Смях на Пародията е.
  • 20 бачо

    14 8 Отговор

    До коментар #6 от "Антон Тодоров":

    Викаш друго си е когато толупчо си отваря устата,един доказан и оцъждан лъжец,и хем знаете че лъже ,ама сте го зяпнали и му вярвате на лъжите,но все един ден ще се обърне каручката
  • 21 Моооооля!?

    1 4 Отговор
    Ще приемате бюджет!? 😂😂😂
  • 22 Някой

    21 11 Отговор
    Противна и нагла, също като партията!
  • 23 Поп Кръстю

    17 9 Отговор
    Пребоядисаната партия, пее лебедовата си песен. За радост на народа, колкото и да напъва мекерето от "Дондуков" 2 вече са в тотална безтегловност. До септември ще бъдат в историята.
  • 24 Симпатизант

    17 14 Отговор
    Ясно е , че Разбойко говори само удобни за него неща, както е ясно, че само БСП водиха активна и неравстойна борба с октопода. Резултатът , обаче, е положителен. След безброй вотове на недоверие и отхвърлени хиляди техни законодателни промени, хората узряха и излязоха на улицата.
    Точно БСП непрекъснато осветляваше мафията, въпреки репресиите върху тях. Сега белязаха спад в резултатите, защото се чистиха и отвътре, но на следващи избори тяхната последователност ще им донесе голям успех. И сега дори са в най-добрата позиция - никой не може без тях нищо! Тяхната програма, за който я е прочел, е и най-смислена. Подпомагане на младите хора и младите семейства, с акцент върху децата, реформиране изцяло на здравеопазването и ликвидиране на порочните общински здравни търговски дружества, реформа на съдебната и прокурорската система и подпомагане на дребен и среден бизнес!
    От БСП лъха много позитивизъм и демонстрират демократизъм. Дори партията им е построена най-демикратично! Браво!
  • 25 така така

    8 13 Отговор
    Нинова е права. Има рядки отблясъци... но мнгоо рядки.

    Коментиран от #64

  • 26 Тодор Живков

    8 12 Отговор
    Ако БСП иска да остане в политиката, трябва да подкрепи директно ИТН и другите като първо подкрепи промените в съдебната система. Да се върне и да подкрепи изслушванията на главния прокурор. И да се направи избираем пост. Гешев да бъде отстранен. Разните национални холдинги да бъдат преобразувани и да се махне шайката на ГЕРБ. Може би това ще доведе до разцепване на БСП, но ще е за добро както за България, така и за самата БСП. Нинова мисли, по-добре с народа, отколкото с неговите душмани.

    Коментиран от #31

  • 27 Даааа

    14 3 Отговор

    До коментар #18 от "Доротея":

    Светица....?! Ама верно има доста изпаднал народ....

    Коментиран от #46

  • 28 ИСТОРИК

    12 3 Отговор
    Доротейче, пише се попУлация, попУлярен.
    Говори се от много отдавна, че ако преминеш през с. Крушовица с мотор с кош, накрая на селото си без коша!
    Такива са крадци!
  • 29 ТтТ

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "САТЪРА НА ХАНА":

    БСП ще направи кабинет, с помощта на ИТН, мутрите и дб!

    Коментиран от #32, #33

  • 30 странно

    7 3 Отговор
    , че не казва нищо за дпс ?? според нинова дпс не е ли част от порочния политико-бизнес модел в България ? а не управляваха ли заедно бсп и дпс ? какво като опозиция предлагат да се направи срещу корупцията и неработещите съд и прокуратура ? за България е добре да има СТАБИЛНО правителство а не такова на което руцете от създаването му да са извити. значи трябват нови избори
  • 31 Поп Кръстю

    8 1 Отговор

    До коментар #26 от "Тодор Живков":

    Абе Бошков, ти кога се прекръсти на Тодор Живков? Недей да цапаш това име.

    Коментиран от #58

  • 32 Интересна идея

    6 7 Отговор

    До коментар #29 от "ТтТ":

    Аз съм ЗА! Това ще е най-смисленото с настоящия състав на народното събрание. Даже не пречи да излъчат за премиер Ренета Инджова, която се спряга за служебен такъв.
    На другите не им стиска да се изправят срещу мафията. Нинова и Инджова ще се разправят с тях по мъжки!
  • 33 Поп Кръстю

    12 2 Отговор

    До коментар #29 от "ТтТ":

    БСП ще свалят гащите на всеки за жълти стотинки, само за да продължат агонията.
  • 34 7777

    9 8 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Както винаги пак глупости пишеш.Защо не си кажете истината че БСП има само 15% защото електоратът им малко по малко умира от старост а млади хора при тях няма .

    Коментиран от #35, #38

  • 35 Българка

    6 6 Отговор

    До коментар #34 от "7777":

    Никога не съм гласувала за БСП, но пред истини не си затварям очите и устата, независимо, че не подкрепям дадена партия като гласоподавател

    Коментиран от #37

  • 36 ХХХУУУЙЙЙ

    8 8 Отговор
    ДА БЕ НАГЛОСТ ДЕБЕЛА.....ТОЙ ТИ ГО СЛОЖИ 12-13 ПЪТИ БЕ НАГЛОСТ ПРОДАЖНА,СТАНАЛА 120 КИЛА,

    Коментиран от #47, #49

  • 37 7777

    5 7 Отговор

    До коментар #35 от "Българка":

    Кой те пита за кого гласуваш?На теб трябва да ти е забранено да гласуваш-нямаш много връзка с реалноста.
  • 38 Младеж

    7 3 Отговор

    До коментар #34 от "7777":

    Не се притеснявай, всяка година остаряват много нови хора, така че електорат имат, не ги мисли. Вероятно и ти се потенциален! Няма пи-естествен процес от този.
    Гласът на разума винаги проговаря накрая на житейския ти път!
  • 39 XAAXAAAXA

    7 12 Отговор
    До оня ден говорихте само за Борисов...сега изведнъж осъзнахте, че сте едно нищо цялата опозиция. Виете като чакали един за друг, как трябвало правителство. Е да ама няма как . Събудете де.... Борисов ви победи за 5 ти път.
  • 40 Anonymous

    6 8 Отговор
    Мръсни червени нещастни маймуни само така. Бой за власт д.в.е.майката.
  • 41 XxxL

    7 6 Отговор
    Преди два дни каза, че Боко и купил депутатите и членовете на БСП.Днес - единствени не били се продали.Много лъже бе
  • 42 До всички !

    7 3 Отговор
    Стига игрички ! За парички !
    На народа ще му писне и за гърлото
    ще ви стисне !....
  • 43 Гражданин

    9 5 Отговор
    "Правителство е важно заради плана за възстановяване и устойчивост“. Това каза пред БНР председателят на БСП Корнелия Нинова.

    Трябва да се докопаме до фондовете защото много огладняхме,допълни тя.
  • 44 НИНОВ

    3 2 Отговор
    ТРЯБВА ПРАВИТЕЛСТВО АМИ НАПРАВЕТЕ ГО СЛОЖЕТЕ БАБИШКЕЛА ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ/ НА НЕГО ВЕЧЕ НЕ МУ ПУКА/ И МОЖЕ ДА КРАДЕТЕ КОЛКОТО ЩЕТЕ
  • 45 оня

    3 2 Отговор
    Сега разумното е всички от бардака да сте вън. България се нуждае от нови хора.:)
  • 46 Уточнение

    6 3 Отговор

    До коментар #27 от "Даааа":

    ТАЗИ БЕЗКРАЙНА, НО АБСОЛЮТНО БЕЗПОЛЕЗНА ЗА МАФИЯТА ВОЙНА СРЕЩУ НИНОВА И БСП НЕ СЕ ВОДИ ОТ НАРОДА, А ОТ КИРЧО МАФИЯТА И ЦЯЛАТА ГЕРГОСТАНИШЕВА БАНДА.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Наблюдател

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Пропуснал си да отбележиш партиите на софиянски, на Татето, НДСВ, ГОР,ДАР, НЯКАКВО си 21, глас народен, партията на Стефан Савов, СДС . Абе може ли човек да ги запомня всичките. След три години най-много и ГЕРБ ще отиде при тях
  • 51 Този форум

    1 2 Отговор
    е цинизъм.
  • 52 АМОН

    1 5 Отговор
    ЧУДЕСНО "ДРУГАРКО" НИНОВА

    ПРЕДЛОЖЕНО ОТ ВАС ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ЩЕ ВНЕСЕ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА ПЛАНА НА ГЕРБ ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ.

    КАК НЯМА ДА ВИ ПОДКРЕПЯТ И ДПС И ГЕРБ!!!

    ТОВА Е НАЙ ДОБРИЯТ ИЗХОД ЗА ТЯХ.
    Непроменена съдебна система , непроменена прокуратура , непроменена изпълнителна власт.

    КАКВО ПО ДОБРО ОТ ТОВА ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ В МОМЕНТА ДПС И ГЕРБ.
    НЯМА ОТГОВОРНОСТ , НЯМА ВЪЗМЕЗДИЕ , ВСИЧКО ПРОДЪЛЖАВА ПО СТАРОМУ.
    Разпределящият порциите в държавата остава да го прави и сега.

    ЕХ НИНОВА , НИНОВА.
    ЗАРАДИ ТВОЕТО ВЛАСТОЛЮБИЕ СИ ГОТОВА ДА ПРОДАДЕШ И ПАРТИЯ И ИДЕАЛИ ЗА КОИТО СА УМИРАЛИ ТОЛКОВА ЧЕСТНИ ХОРА!!

    БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЖЕНИ КАТО ТЕБ!!
  • 53 АМОН

    1 6 Отговор

    До коментар #8 от "Поп Кръстю":

    НА КРУШОВСКАТА БИВОЛИЦА ИЗОБЩО НЕ И ПУКА ОТ ТОВА, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ПОДКРЕПЕНА ОТ ПРЕСТЪПНАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ - ДПС !!!

    ЗА НЕЯ Е ВАЖНО ДА Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ВСЯКА ЦЕНА, ДОРИ ТОВА ДА СТРУВА БЪДЕЩЕТО НА ТАЗИ ПАРТИЯ В КОЯТО ТЯ Е ЧЛЕН ЕДВА ОТ 2009 ГОДИНА.

    РАЗУМНО Е РАДЕВ ДА ДАДЕ МАНДАТА НА ЧУМАВИТЕ ОТ ДПС.
    С тях никой не желае да се коалира , но те са готови да подкрепят всеки който запази непроменена системата.

    КАКВО ПО ДОБРО ЗА ГЕРБ - ДПС ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НА БСП ДА ВНЕСЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ПЛАНА ЗА ВЪЗТАНОВЯВАНЕ ИЗГОТВЕН ОТ ТЕЗИ ДВЕ УПРАВЛЯВАЩИ НИ В МОМЕНТА ПАРТИИ.

    МИСЛЯ, ЧЕ МАСКИТЕ ЩЕ ПАДНАТ ОКОНЧАТЕЛНО!!!

    НИНОВА ЩЕ ДОКАЖЕ, ЧЕ В МИНАЛИЯ ПАРЛАМЕНТ ГО Е ИГРАЛА ЕДНА ИЗМИСЛЕНА "КОНСТРУКТИВНА" ОПОЗИЦИЯ НА УПРАВЛЯВАЩАТА НИ ХУНТА!!
  • 54 питам се

    3 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Какво ще реши президентът за трети мандат е в неговите правомощия

    А да питам защо към настоящия момент не е обявил връчване на втори мандат.
    Първия е върнат в петък 09.00
    сега е края на неделята.
    Три дена тишина и садене на брезички

    Коментиран от #65

  • 55 Историк

    4 6 Отговор
    Браво, Корнелия
    Обичам те, подкрепям те. С всяко отваряне на устата ти, закопаваш БСП. На следващите избори ще имате 9% гласували, а след 10 г. ще станете бутикова партия от миналото

    Коментиран от #56

  • 56 АМОН

    3 4 Отговор

    До коментар #55 от "Историк":

    ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СИ ПРАВ.
    ТАЗИ Е ГОТОВА ДА НАПРАВИ ЖЕРТВА БСП ЗА ДА СПАСИ ОЛИГАРХИЧНИЯ МОДЕЛ ГЕРБ - ДПС !!

    ЩЕ СИ ЧУКАТ ГЛАВИТЕ ДРУГАРИТЕ С ТАЗИ ТЯХНА ВОДАЧКА.
    ВОДИ ГИ НАПРАВО НА ЗАКОЛЕНИЕ!!
  • 57 Како Кури

    1 3 Отговор
    видя че от твоята партия която подкрепяше "Президента" на стотина хиляди комунисти и ония от ВАШАТА бсп-дпс партия го отсвириха и сега какво правим??? Хайде президентска република....ама със шеф Баце!!!!!!!!!!!! Оня цървул и жена не можа да си намери докато бсп-бкп,не му купиха шестнайста употреба "жена" която къде е сега???
  • 58 Тодор Живков

    1 3 Отговор

    До коментар #31 от "Поп Кръстю":

    Боже, боже :) Поп Кръстю си остава поп Кръстю. Тодор Живков си е един Борисов, но малко по-образован, по-умен и имаше кой да го възпира да прави глупостите на Борисов. Иначе си е същия. Божков е умен и готов да си плати, за да се възползва от ситуацията в страната, за която са виновни: БСП, СДС, НДСВ (Симеончо - КГБ-то), ДПС и ГЕРБ (и някой дребни наоколо). Като си помисли човек - определено всички издънки на БКП и на ДС. И сега БСП като е принципно, защо защитава Гешев? Божков нали каза кой го е изнудвал - Борисов, Горанов и Менда. БСП да вземе да стегне Гешев да ги вкара в затвора. Хайде, нали сте принципни. Иванчева е тормозена за не доказан подкуп от 100 хиляди, а тук Божков показа подкуп от 70 милиона и нищо. Защо БСП защитава това безобразие?
  • 59 шопен

    1 2 Отговор
    който лъже безобразно,и само граби,рано или късно ще изчезне от политическият живот.това важи най вече за комунистическата партия и нейните рояци.
  • 60 шопен

    0 3 Отговор
    който лъже безобразно,и само граби,рано или късно ще изчезне от политическият живот.това важи най вече за комунистическата партия и нейните рояци.п.п а бсп начело с нинова е на манежа благодарение на борисов,който я подържаше за да има някаква фиктивна опозиция
  • 61 гражданино

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    ти сега ли се събуди, или сега се раждаш /
  • 62 това

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Антон Тодоров":

    каза антон тодоров (и малките букви са прекалено големи за него), човека, който никога през живота си не е лъгал, защото ненавижда лъжата. Ела Боже помози...пу...пу...пу.
  • 63 Може и ТРЯБВА

    4 2 Отговор
    ИТН допуска голяма политическа грешка къшдето предварително заявява, че няма да преговаря с БСП. Това е повече емоционално от колкото разумно действие. Те, както и много млади хора са овладяни догматично от господстващите от 30 г. попагадни клишета, че БСП е БКП и не се променя. Те просто отхвърлят "марката БСП", без да се интересуват от нейното състояние и програма сега, последователната й борба през последните 4 години срещу уродливто управление на ГЕРБ, обновяване на партията, с нови не опетнени лица и т. н.
    БСП допуска грешка, където исползва думата " условия" при евентуалните преговори. Особено като се имат предвид нарцистичните особености на Трифонов.
    Разумно и отговорно е чрез активни преговори между 4-те анти ГЕРБ партии, да се съпоставят отделните програми, да се намерят близките позиции, а те са много и да се състави правителство.

    Коментиран от #67

  • 64 ти па

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "така така":

    си "проблеснал" та чак си "светнал". "Умник", "красив".
  • 65 питай се

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "питам се":

    и направи справка с конституцията, или някой юрист да ти обясни( но не Г. Марков- Николай)
  • 66 Шьорош Дьорд

    2 1 Отговор
    Браво, деца български, МОИ! Браво! Браво на учителите, браво на родителите, браво на "професорите и доцентите", голямо БРАВО на "мисирките" ви. Стоплихте сърцето на един старец. Растете "умни и красиви"!
  • 67 Лустрация

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "Може и ТРЯБВА":

    Техноимпекс-съд и затвор за крадците и доносниците!
  • 68 Хоп

    1 0 Отговор
    Разумното е да спрат да ви показват физиономиите ви по каквито и да е медии .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове