Last news in Fakti

26 Април, 2021 12:10 3 570 29

Филип Попов: Не съм учуден от решението на ИТН да върне мандата

  • филип попов-
  • бсп-
  • итн-
  • мандат

За бизнеса предстоят трудни времена, прогнозира той

Филип Попов: Не съм учуден от решението на ИТН да върне мандата - 1
Снимка: БГНЕС

Ако президентът връчи мандата на БСП, социалистите ще решат дали да го приемат на Национален съвет на партията. Това коментира за БНР депутатът Филип Попов.

Той не е учуден от решението на партия „Има такъв народ“ и лидера ѝ Слави Трифонов да върне мандата, тъй като с това, по думите му, показва, че не е способна да управлява.

„Какво предстои за страната е трудно да се прогнозира, но нищо добро според мен. Защото виждате здравната криза, икономическата, социалната криза, актуализация на бюджета няма кой да направи на практика. Така, че за бизнеса, за хората предстоят трудни времена“, каза Попов.

„БСП е партия, която винаги е подхождала държавнически към своята дейност. Мисля, че ние сме единствените, които имаме в крайна сметка точна и ясна програма, дори и разписана за първите 100 дни, като стъпки, за разлика от всички останали партии. Друг е въпросът дали БСП има възможност да реализира тази програма в това народно събрание“, добави депутатът от БСП.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СТРАТЕГ

    40 14 Отговор
    1.Първaтa cтъпкa e дa бъдe cвaлeнa oхрaнaтa Му. 2. Втoрaтa cтъпкa e дa бъдe cмeнeн Гeшeв. 3. Трeтaтa cтъпкa щe бъдe изцялo приoритeт нa Aлeкceй Пeтрoв, Дaмбoвцитe, Вacил Бoжкoв, Бaнeвитe, Бoбoкoвитe и знaйнитe и нeзнaйни жeртви нa грaбeж!
  • 2 юрист

    16 27 Отговор
    Ааааа- дойдохте ли сега на моята- че всеки в България се спасява ПОЕДИНИЧНО, както може, умее и каквото му диктуват съвестта, морала и интелекта....НА ВСИЧКИ ИЗЛЪГАНИ КАНАРЧЕТА- ЧЕСТИТО;0 Ако и сте се заразили с ковид, защото и за това сте повярвали на лъжливите политици от итн, че ковид не е тежка вирусна инфекциозна болест- ДВАЖДИ честито ви;0
  • 3 Чегевара

    18 20 Отговор
    Има 165 депутата,какви са тия циркове
  • 4 Attn

    10 9 Отговор
    бсп трябва много да внимават в ходовете си, защото подобно на герб/сдс едва ли ще влязат в следващия парламент

    Коментиран от #28

  • 5 Пламен

    11 10 Отговор
    Чалготека
  • 6 Черен Петър

    19 23 Отговор
    Ей хора, май накрая ще върнете тулупа на бял кон! Като не знаете какво да правите защо изобщо се хващате на хорото?

    Коментиран от #10, #15

  • 7 Българка

    23 7 Отговор
    Очаквам БСП , ако получи връчен мандат за правителство, също да го върне. Само така могат да се отдалечат от ГЕРБ и ДПС и да се позиционират в полето на новите 3 партии на протеста
  • 8 дано

    6 2 Отговор
    Президентът НЕ даде мандата на БСП! Лоши подкрепи очаквам...
  • 9 Иван Грозни

    2 4 Отговор
    Най-добре е мандата да се връчи на ДБ.

    Коментиран от #19

  • 10 Ти по умен

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Черен Петър":

    ли си от Антоанета Стефанова?

    Коментиран от #13

  • 11 сара

    4 0 Отговор
    Не върнат ли маната просто продължава стария" прекрасен " живот...
  • 12 сара

    0 0 Отговор
    мандата да се чете
  • 13 Черен Петър

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ти по умен":

    Не, не съм! Но от тебе със сигурност съм поне пет нива по-високо...И не иде реч за етажи в блока, шъ знайш...
  • 14 ......

    1 1 Отговор
    Както винаги, бсп ще зоговнi..... кога ще всемат пак мандат, а гроб и дпс ще заронят едни сълзи и ще покрепят бсп, ще гледаме един цирк Оришарски 2...
  • 15 магаренце

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Черен Петър":

    За тази цел Тулупът се обучава да язди бял кон и да играе танц със саби по Хачатурян.
  • 16 Само казвам

    1 3 Отговор
    Тия от БСП явно са много изгладнели за финикийски знаци!
  • 17 Баце

    3 2 Отговор
    Мазен комундер! Ше ви пометем!

    Коментиран от #23

  • 18 Гост

    4 2 Отговор
    БСБ са властолюбци и докопат ли властта без бой няма да я дадат!

    Коментиран от #21

  • 19 СЕЛЯНИН

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Иван Грозни":

    И СЪС КОИ ЩЕ НАПРАВИ КОАЛИЦИЯ? СЪС БСП НЕ МОЖЕ С ГЕРБ НЕ МОЖЕ, С ДПС НЕ МОЖЕ. СЪС СЛАФЧО НЕ МОЖЕ, С КОСТИНБРОДСКАТА НЕ МОЖЕ АИДЕ КАЖИ НЕЩО ДЕ.

    Коментиран от #22

  • 20 АМОН

    2 0 Отговор
    ПРЕДЛОЖЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО.
    Със сигурност организираната престъпна група ГЕРБ - ДПС ще ви подкрепи.

    ВЕЧЕ И НА СЛЕПИТЕ ЩЕ СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ СТЕ В ГРАБЕЖА И СТЕ ЧАСТ ОТ СИСТЕМАТА НА ТОЗИ КОЙТО РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА.

    НАЛИ БОРИСОВ ТОЧНО ТОВА ИСКА - да няма служебно правителство изготвено от Радев.

    АКО СЪМ НА РАДЕВ ЩЕ ДАМ МАНДАТА НА ЧУМАВИТЕ ОТ ДПС!!

    ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ИСКА ДА СЕ ГУШКА С ТЯХ!!
  • 21 СЕЛЯНИН

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    Като човек от село знам, че от прасе мас се взема само с дранье, а при комуносоциалисти те дали е възможна тази опция? КАЖЕТЕ МОЛЯ.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ти гледай

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Баце":

    Как ще ви помете Славуц.Щом ви предложи шахматист за Премиер, прекрасно осъзнавайки,че е пълен абсурд.Сега,при следващите избори,му дайте цялата власт.Дайте му пълно, абсолютно мнозинство.Поне 140-150 места.После ще гледате претворен на живо текста: Едно Ферари с цвят червен.Едно за теб,едно за Мен! " Но ти Пеца, няма да си от тези- с Ферарито.Ще бичиш врат на две места,и ще се молиш да не те изгонят.Иначе ще се побъркаш,коя сметка да платиш,или да купиш ядене.До там ще ви докара вашия дървен инат.Освен Нинова,или Манолова,да си прочел някой от останалите да говори за повишаване на пенсии и заплати? Всички до един,само едно повтарят: Подкрепа за Бизнеса! Ако си вярваш,че от тази' Подкрепа" ще има трохи и за теб, много си наивен.

    Коментиран от #25, #26

  • 24 ГЕРБ=БСП=ДПС

    4 1 Отговор
    "Другарю" ЦоЦиалист Филип Попов, в предишното 44-то Народно събрание вие БСП имахте 80 депутата и те бяха недостатъчни да управлявате. Защо сега твърдите, че 53-мата депутати на "Има такъв народ" са достатъчти за да управляват. След като всички знаем, че за управление трябват 121 депутати. Право е на "Има такъв народ" сами да решат какво да правят. И не става въпрос за страх. Става въпрос за това, че "Има такъв народ" не искат "управлението им" да е зависимо от депутатите на ГЕРБ, ДПС и БСП. Ще ще да е страх, ако "Има такъв народ" имаха над 121 депутати. Сега не е страх, а недоверие към ГЕРБ, ДПС, БСП вероятно и към другите парламентарни партии.

    Коментиран от #29

  • 25 Я пак

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "Ти гледай":

    Персона, която казва, че шахматистите са прости хора и по-добре да ни управлява пожарникар, нека не ми дава съвети.
  • 26 5000лв за маска

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Ти гледай":

    Шахматист за премиер..според много в сайта е като подигравка. Какво значи шахматист . Човек който предвижда нещата с 5 хода напред ., има феноминална памет . владеят по няколко езика .. Всички големи стратези , държавници са били и добри шахматисти. За икономика . военно дело и пр. си имат специалисти и съветници . в тази област .Обясних ви го простичко за да го разберете и да не пишете глупости .
  • 27 Истината2

    1 0 Отговор
    Според мен след предсрочните избори ще бъде същото.Да не си въобразЯва Слави ,че народа ще се за тича да му гласува.Твърдите избиратели си имат харесвани партии.И никой няма да си смени партията,за да му натамАни 121 депутата.Най много да върне пак на власт мутрите от герб.Какви личности иска да има в новите партии.Това са хората,които народа избира.Е, все са с такова минало от преди промяната.Това ще отмине след доста много години.Май иска да върне патриотите,войводите и воля.И ПАК ЛИ ЩЕ ВРЪЩА МАНДАТА?
  • 28 ЩЕ ВЛЯЗАТ

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Attn":

    - категорично. Но дали ИТН ще има и половината от сегашните си резултати, е лесно проверимо - ще броим през юли...
  • 29 А ти сметна ли

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    депутатите на ГЕРБ и присъдружните им партии след м.юли? ИТН имаха СИГУРНИ и за всяко гласуване не по-малко от 140 депутати - обяснима защо. След юли няма как да имат толкова. Умението да се управлява не е само умение да нареждаш на подчинените си, а политика - нища, което се учи не по време на шоу сценарии и репетиции...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове