Last news in Fakti

28 Април, 2021 23:20 2 282 30

Борис Цветков: Само БСП изпълнява обещаното преди избори

  • борис цветков-
  • бсп

БСП предлага преизчисление на пенсиите и безплатни детски градини, но за другите партии това не представлява интерес

Борис Цветков: Само БСП изпълнява обещаното преди избори - 1
Кадър Bulgaria ON AIR

“Не гласувахме дневния ред, защото поставените от хората въпроси не бяха отразени. В предизборната кампания хората искаха конкретни неща и след изборите ние ги изпълняваме. Пенсионерите искат преизчисляване на пенсиите - БСП го предлага от години. Младите семейства искат да бъдат освободени от такси за детските ясли и градини за децата им. И ние от БСП го внесохме. Това беше обещавано и от други партии, но беше забравено от всички, освен от БСП. Другите партии вкараха свой дневен ред, не дневния ред на хората.” Това заяви пo България он еър народният представител от БСП Борис Цветков по повод на отхвърлянето на предложения днес дневен ред в Народното събрание, заради което заседание не се състоя.

Социалистът обясни, че е наложителна актуализация на бюджета, като независимо дали ще остане още Бойко Борисов, дали ще има служебно правителство или ново, всички са свидетели как ресурсите на държавата са изчерпани и има опасност някои плащания да не се извършат.

“И БСП, и президента, и синдикати и работодателски организации алармират, че е наложителна актуализация на бюджета. Бойко Борисов отказва да я направи. Той действа на принципа „след мен и потоп.”, подчерта Цветков.

Народният представител от БСП призова да не се спекулира с наименованието “партиите на протеста”, като припомни, че е бил на протеста от първия до последния му ден и вероятно е участвал повече пъти отколкото е била Мая Манолова.

“Там бяхме различни хора. Имаше и много хора от БСП. Всички искахме порочния модел на управление на Борисов да бъде отстранен. Засега това се случва. Но всички искахме да има ново, по-добро управление, което да решава проблемите на хората. Засега партиите търпят провал в тази задача.”, коментира Цветков. Той поясни, че сваляйки ГЕРБ от властта другите партии, освен БСП, не дават ясни знаци, че решават проблемите на хората - на пенсионерите, на майките с деца, на обикновените, честни хора.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Експерт

    26 16 Отговор
    Марш!
  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    34 21 Отговор
    Жaлнo ми cтaвa зa eлeктoрaтa нa БCП, дoбри ca кaтo хoрa, нo глупaви...COЦИAЛНИ ДEЙНOCТИ МOЖE ДA ПРOВEЖДA CAМO БOГAТAТA ДЪРЖAВA, A БOГAТA ДЪРЖAВA CE ПРAВИ OТ БOГAТИ ГРAЖДAНИ, A НE OТ ТEЗИ РAЗЧИТAЩИ НA COЦИAЛНИТE МEРOПРИЯТИЯ нa г-жa Кoрнeлия Нинoвa.
  • 3 УрЯКАТА

    28 15 Отговор
    То и Симдчиев, дето плонжира пред Боко днес каза същото. Нещо за Тройната Коалиция - герб+бсп+дпс? Нещо за изборните закони, блокирани заедно с партньорите от 11 години, пак днес? Пътници...
  • 4 ЕвроЗона

    26 4 Отговор
    Както винаги обещаното е нищо да не обещават!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Е как го изпълнявате бре?

    26 13 Отговор
    Като си легнахте с бойчето?
    Кал само ви изигра, сигурно още се чудите, жалки .
  • 7 Сделано в СССР

    25 15 Отговор
    :)))) БКП-БСП , цял ден се обясняват .... :)))) А то е толкова очевадна пъпната връв на БКП към БСП, ДПС, ГЕРБ и московските бандити !
  • 8 Слави Трифонов

    26 15 Отговор
    Абе тия бесапету са събрани уникални боклуци
  • 9 Аврора потъна

    21 11 Отговор
    Много малко коментари къде са сега червените тролове ?

    Коментиран от #12

  • 10 Fenasi Kerim

    29 3 Отговор
    Има голяма разлика между БСП и ГЕРБ. Абревиатурата на БСП е с три букви а на ГЕРБ е с четири. И също така в ГЕРБ има повече комунисти и ДС агенти.
  • 11 Един човек

    21 12 Отговор
    Господин Цветков, вие дори сам не си вярвате на приказките, които казвате... Гласувахте против промяната и за запазване на същият модел, това са фактите... Вие сте част от този модел и не искате да се променя. За вашите гласопадаватели остава само надеждата, че ще направите това, което казвате, но уви...
  • 12 Going Down

    17 7 Отговор

    До коментар #9 от "Аврора потъна":

    Потънаха, естествено. На КОЙ му пука? БоримЕ се за 4% от днес - герб+бсп+дпс - заедно...
  • 13 БСП ЛЪСНАХА

    18 6 Отговор
    С цялото си същество днес , когато гласуваха за оставането на прокурора ! Не случайно са с 7% долу от мафиотите !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Кинжал

    6 17 Отговор
    Това, което казва е самата истина. Само от устата на БСП се чува гласът на разума. Жалките сценаристчета от ИТН се простреляха жестоко в краката.
    На следващите избори БСП ще удвои резултата, защото другите ще са на море, а техния електорат няма да има вече страх от пандемия. И тогава Славчо ще гледа жално като изоставено детенце. От тарикатлък реално направиха услуга на БСП, които после ще управляват с "мутри вън!" , което, всъщност е най-добрият вариант за България! Иначе изпадаме отново под кравешко козяшко влияние и трябва да се готвим за евентуално участие в чужда война.

    Коментиран от #22

  • 16 ертъу

    15 4 Отговор
    Днес се издънихте жестоко бесепарите и загубихте още проценти след като се опънахте с мразените на деня
  • 17 оня с коня

    11 3 Отговор
    Депутатът от БСП Цветков СЕ ХВАЛИ,че Партията му е "готова" да Актуализира Пенсиите,т.е. ДА ГИ УВЕЛИЧИ.Иска също и да Освободи Младите семейства от Такси за Детски градини.Разбира се че БСП има и Куп други Предложения в Полза на Гражданите,но преди това да обърнем внимание на Думите на Депутата:"Наложителна е АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА"т.е. УВЕЛИЧЕНИЕ на Предвидените Разходи за Хазната,което значи че Бюджетът БЕЗ ПРОБЛЕМ може да влезе в "Червения сектор"/При автомобилите това е ФАТАЛНО за Двигатела/.И ОТКЪДЕ тая Смелост?Ами защото БСП НЕ УПРАВЛЯВА И СЕ ОПИТВА да прави "С чужда пита Помен"!А иначе Ефектът е Двоен:От една страна с тия си Предложения иска да спечели Благоразположението на Електората,а от друга - да ФАЛИРА Държавата,след което ще каже Злобно на Всеоще Управляващите - "Вижте се как управлявате бе,след като не можете да си правите Сметката"!И обвинява Социалистът Премиера ББ,че отказал да прави Актуализация на Бюджета,като по тоя начин бил действал на Принципа "След мен - и Потоп".Ама не е ли ТОЧНО ОБРАТНОТО бе Социалисте,щото по тоя начин Борисов се чувства ОТГОВОРЕН за Наличността в Хазната и не желае да я остави ПРАЗНА за Който дойде евентуално след Него?Е да,ама това ви Парира възможността да Скандирате "Борисов фалира България"?!
  • 18 Боже мили

    6 1 Отговор
    Същото
  • 19 Маските падат

    6 7 Отговор
    Освен, че бсп и дпс и герб показаха-играят заедно. Няма значение какво говорят, но и Итн свалиха маската, че са в кюпа. Само ако не бяха върнали мандата веднага, щеше да има време и за но нов избирателен кодекс и за актуализация на бюджета, за да може последващо правителство дори служебно да направят изборите малко по-честни. За сега горните 4 ма печелят, и да има избори ще са по стария начин с отвратени избиратели -ниска изб. активност , Слави уж герой събира протестен вот , шапката и рибката ги пазят, МишоК брои и всичко е точно ТЕ неВИНАГИ ПЕЧЕЛЯТ.

    Коментиран от #23

  • 20 БСП Днес си направи

    9 2 Отговор
    Сепуко !
  • 21 ХАН КРУМ

    6 1 Отговор
    ГЛЕДАШ ГИ– НОРМАЛНО ИЗГЛЕЖДАТ И ОЧАКВАШ ЛОГИКА И АРГУМЕНТИ.КАТО ПОЧНАТ ДА ГОВОРЯТ ОСТАВАТ С ЧУВСТВОТО,ЧЕ НЯКОЙ ГИ Е УДАРИЛ С ЛОПАТАТА, И КАТО СЧУПЕНА КУКУВИЦА ПОВТАРЯТ КУКАНЕТО ЕДИН СЛЕД ДРУГ. И ГЕРБ И БСП. ОТ ГЕРБ РАЗБИРАШ ,КАК УДАВЕНИ В МРЪСОТИЯ ,РЕКЕТ И ИЗНУДВАНЕ БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ–ЩАСТЛИВИ ,ЧЕ ГИ УПРАВЛЯВА БОЙКО, НО НЕ МОГАТ ДА ГО ОЦЕНЯТ И СА НЕБЛАГОДАРНИЦИ,А ОТ БСП ВЕЧНИТЕ 30 ГОДИНШНИ ,КАК ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ С ГРИЖА ЗА ХОРАТА,КОИТО ВЕЧЕ СА В ЧУЖБИНА ИЛИ СА В ОТВЪДНОТО.ДПС МЪЛЧИ ,ЛЕКО ПОДАВАЙКИ ОТ РАЗТВОРЕНИЯ ХРАСТААК,ДЪРПА ПЛЯЧКАТА И ПАК ЗАТИХВА. И ТАКА 30ГОДИНИ–ЗА ТОВА Е ВСЕ ЕДНО И СЪЩО....ЗА ТЯХ ПОЛИТИКАТА Е ПОКЕР , САМО ,ЧЕ СМЕТКАТА Я ПЛАЩАМЕ НИЕ.. ЗА ТОВА ГЕРБ ,БСП И ДПС ТРЯБВА ДА ИМАТ САМО СИМВОЛИЧНО ПРИСЪСТВИЕ И ЗАЛЯЗВАЩИ ФУНКЦИИ ПРИ СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Слави Трифонов

    7 0 Отговор
    Абе критеноид - кой ще го класува този нов избирателен кодекс бе - мафията ще гласува срещу себе си ли? На училище ходил ли си - можеш ли да сметнеш депутатите на ИТН плюс ДБ плюс Мая?
  • 26 Дрън-дрън та пляс

    8 2 Отговор
    БСП е партия на Статуквото,казано просто,на Статиквата,следващите избори сте след ДПС..
  • 27 Кофнелия Нунова

    4 2 Отговор
    - Четири години повтаряме, че БСП има приоритет и иска да разгради мафиотския модел на управления.
    “След 4 години”
    - Сменяме приоритета, добре си ни е така.
  • 28 Гост

    4 2 Отговор
    Чиче, стига си мазал о*раното бе! Видяхме ви колко струвате и затова ще си платите на предсрочните. Я вкарате 30 депутата, я не...
  • 29 123

    1 1 Отговор
    Вие сте аут от политиката бе пич още ли не си разбрал
  • 30 РАЗ ДВА

    1 0 Отговор
    Ма мното сте зле!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове