Last news in Fakti

10 Май, 2021 14:37 9 159 156

Слави Трифонов: Борисов пак лъже, милионите ги няма за нищо

  • слави трифонов-
  • избори-
  • предсрочни избори-
  • има такъв народ

Разбира се, до момента нито една от трите национални телевизии не е опровергала лъжите на Борисов за цената на изборите, гневи се лидерът на "Има такъв народ"

Слави Трифонов: Борисов пак лъже, милионите ги няма за нищо - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на политическа партия "Има такъв народ" Слави Трифонов обвини приемиера в оставка Бойко Борисов в разпространение на лъжи относно цената на парламентарните избори. Трифонов изчисли, че Борисов тиражира в медиите суми, които не отговарят на истината и обвини, че националните телевизии дори не си правят труда да опровергаят информацията, спрягана от лидера на ГЕРБ, след като са я разнесли.

Ето какво пише Трифонов:

В събота по фейсбук канала “Севда ТВ” бившият министър-председател Бойко Борисов каза, че последните избори са стрували на държавата 150 милиона лева. А новите избори през юли щели да струват още 100 милиона лева. Всъщност, още на 4 април, в деня на изборите, Борисов заяви следното: “Това са най-скъпите избори. Близо 50 милиона лева сме дали за машините. Над 150 милиона лева според мен ще излязат изборите и ако някой иска на няколко месеца да си даваме по 150 милиона лева, вместо да отиват за хората, за повишаване на доходите, пенсиите, това е негово право.”

Какви са фактите? За машините за гласуване на последните избори не са дадени 50 милиона лева. Това е лъжа. В договора, сключен от старата ЦИК, ясно е записано, че закупуването на 9600 машини, така че те да станат държавна собственост, струва 36 милиона лева без ДДС или 43 милиона лева с ДДС. И в тази цена влиза всичко - устройствата, софтуерът, логистиката, обучението на членовете на секционните комисии и обслужването по време на изборите.

Борисов пак лъже, той милионите ги няма за нищо и ги размята както си иска. В случая лъжата на Борисов е свързана с разлика от 14 милиона лева. А 14 милиона лева са ужасно много пари. Явно не и за Борисов. За 14 милиона лева може да бъде закупен един медицински хеликоптер, който да спасява човешки животи. Казвам това и по повод поредния крещящ случай за нуждата от такива хеликоптери, този път с финансиста Владимир Каролев.

Да видим и колко са стрували изборите на 4 април. Бившият министър-председател твърди, че те са стрували 150 милиона лева. Цената на изборите, приета от Министерски съвет е 65,6 милиона лева. Към тях се добавят и 36 милиона лева за закупуване на машините. Така цялата сума за организирането на вота всъщност е 101 649 500 лв.

Тук разликата между реалността и това, което хвърля Борисов в пространството, е над 48 милиона лева. А 48 милиона лева са ужасно много пари. Явно не и за Борисов. За 48 милиона лева могат да бъдат закупени три медицински хеликоптера!

Разбира се, до момента нито една от трите национални телевизии не е опровергала лъжите на Борисов. Дори обратното. В събота bTV стана съучастник в лъжите и манипулациите на лидера на ГЕРБ. В новините си телевизията имаше специален материал за това колко струват изборите. А водещата Виктория Петрова каза следното: “Въпреки че последните ни избори струват рекордно много средства, за извънредните на 11 юли ще платим още повече.”

Това, разбира се, е тотална лъжа. Изборите на 11 юли ще са значително по-евтини от тези на 4 април. Основното перо, което оскъпи отминалите избори е закупуването на машините за гласуване. Този огромен разход от 36 милиона лева няма да бъде повторен при следващите избори. Няма да бъде повторен! И това е нещо елементарно, което новинарите на bTV би трябвало да знаят. Ако не го знаят, е тотален непрофесионализъм, а ако го знаят - значи съучастват в предизборните лъжи и манипулации на лидера на ГЕРБ.

Отстояването на демокрацията и гражданските права изисква средства, уважаеми бивши колеги от bTV. Но пък ако толкова много сте се загрижили за държавните пари, знаете ли че редица изследвания и доклади сочат как в България годишно се крадат над 10 милиарда лева от парите на данъкоплатците? Знаете ли колко медицински хеликоптери са това? Хайде, направете материал.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 142 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    197 22 Отговор
    Той Боко 5 бона ги няма за нищо, мога да му намеря плеймейтка за 300 кинта ;)

    Коментиран от #7, #20, #154

  • 2 Прав си

    138 21 Отговор
    Така е
  • 3 Трай бе

    52 198 Отговор
    Чалгар
  • 4 гост

    84 33 Отговор
    Съвсем сериозно питам: Кога ще се намесят психиатрите?
  • 5 brabus

    67 19 Отговор
    Може Атака, АБВ и Русофили-Малинов да се обединят!

    Коментиран от #13, #36, #73

  • 6 Агент

    169 18 Отговор
    Буда освен лъжец и манипулатор е е Шизофреник!!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Затова сме

    148 24 Отговор
    Най бедни в Европа . По зле и от Сомалия. Боко паразита.
  • 9 1234

    49 96 Отговор
    Той лъже, а на теб за да не ти се налага да лъжеш се криеш.., но в един момент ще ти се наложи да лъжеш
  • 10 Чешмеджиев

    88 15 Отговор
    герберастията си е чиста балъщина
  • 11 гост от село

    102 29 Отговор
    Слави ,очакваме с твоя помощ и на ДБ скоро да си върнем откраднатото и не само от него !

    Коментиран от #40, #106, #125, #146

  • 12 Последния Софиянец

    98 8 Отговор
    Рекордно се набутаха партиите да купуват гласове и сега пак отначало.хаха ха Избори до дупка ,докато партиите свършат парите.ха ха ха ха ха

    Коментиран от #38, #53

  • 13 choko

    25 3 Отговор

    До коментар #5 от "brabus":

    Значи може да има О.П. от ляво и от дясно в нс хихи

    Коментиран от #16

  • 14 Ковчежник Карол

    44 11 Отговор
    От кога здравен министър и директор на пирогов изнасят брифинги за пациент, явно е наш човек
  • 15 замислен

    79 27 Отговор
    Крахът на ГЕРБ и тeхнитe пaтeрици ВМРO се засилва! ГЕРБ категорично ще бъдат 2ра (или дори3та!) сила след предсрочните избори, ИТН печелят и с другите протестни партии правят собствено управление.
    ГЕРБавите патерици ВМРО и останалата псведопатриотична върхушкa нa държaвнa хрaнилкa пак няма да прескочат бариерата и ще останат извън държавната хранилка барем за още 4 годинки, гледайки Парламента само по телевизията!
    Нормалните мислещи патриоти започнаха вече да гласуват за протестните формации и все повече ще гласуват основно за ИТН, някои по-социално ориентирани за ИМВ или дори БСП(a други и зa Възрaждaнe) , пък някои по-консервативни и десни за ДБ(за хората от ДСБ)
    Моделът на мутрите ГЕРБератски се разпада!

    Коментиран от #57, #155

  • 16 BRABUS

    33 8 Отговор

    До коментар #13 от "choko":

    Да, но трудно ще минат 4%-та бариера според мен!
  • 17 9244

    49 8 Отговор
    ББ: Хеликоптери, яхти, имения и т.н. има много, но за когото трябва!
  • 18 Слави не знае

    31 71 Отговор
    елементарна математика. Смята цените без ДДС и пак заблуждава хората. Спри белото и вземи да се освестиш,че и уличните кучета ти се смеят.

    Коментиран от #43, #116

  • 19 Трифонов , Ти излъга българския народ

    32 65 Отговор
    Пак ли ще ни заливаш с помия ?
  • 20 един

    33 8 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    ако доде вав видин аз мога да му намеря ена много красива за 30-40 лв отскоро работи не се протрила ,мургава мн красива хи хи
  • 21 9684

    35 56 Отговор
    Тоест изборите на 11.07 ще струват 65 милиона. А 65 милиона лева не са ли ужасно много пари? Явно не и за Слави.
    А можеше да ги спестим, ако бяхте съставили правителство.
  • 22 choko

    50 8 Отговор
    Кой ти гледа "Севда ТВ"??? хаха
  • 23 Милия ми той

    48 18 Отговор
    Не е нужно някой да ни казва че Борисов лъже, краде държавни пари или е измамник. Всички си го знаем.

    Коментиран от #97

  • 24 Сашко

    48 16 Отговор
    Бате Слави, какво стана с обещаното намаляване на народните представители от 240 на 120?

    Коментиран от #152

  • 25 Борис

    31 16 Отговор
    Бойко е поръчан и скоро ще е в орландовци колкото и да се пази
  • 26 Пловдив

    40 16 Отговор
    Борисов лъже, за абсолютно всичко!!! Който още, не го е разбрал, има проблем...!!!
  • 27 информиран

    34 24 Отговор
    Слави ги размазва и ИТН ще са 1ва сила, ГЕРБ с мъка ще се борят за 2ро место, а крадливите патрЕоти от ВМРО, Далавери,Магарешки и Москов като патерици ГЕРБави няма да прескокнат чертата и ще катастрофират на дивана да гледкат Парламента само по БНТ !
    Мутри вън!
  • 28 Майна

    26 25 Отговор
    Трифонов ти освен за избори за друго не говориш, така явно са те инструктирали..ИМАШ ТЕЛЕВИЗИЯ, ЩО НЕ ГОВОРИШ ОТ НЕЯ? ОСТАВИ ДПС И МУТРИТЕ ДА ДИРИЖИРАТ НЕЩАТА.., АМА ТО ТИ СИ ИМ.САМО .......ПРОФОРМА НА ТЯХ....
  • 29 Доротея

    20 27 Отговор
    Бойко лъже вече без да се осъзнава, а ти съвсем съзнателно излъга средностатистическия български глaвoч! Трябваше да съставиш правителство, нещата по кодекса и ревизия да се изпипат както трябва, Бибиткин да слезе от джипката и новините, а ти какво направи - 2 месеца минаха от изборите и Бибиткио си командва! Хвали се какво построил, колко ваксини доставил, осигурил зелен сертификат...! Наредил десетина родни и европаейски знамена зад престола си, поставил 5-6 икони и православен кръст и се кръсти! Благодарение на теп!

    Коментиран от #45

  • 30 Светослав

    29 14 Отговор
    Има такива неудачн7ци/неграмотници вие сте бита карта. Когато откриваме Атриум Поморие ти беше заедно с Митьо Очите, Маргините, братя ДИНЕВИ, справка 8.12.2008г 24 часа вестника, още да при казвам ли колко си зависим. Митьо Очите уж беше в затвора, същата вечер имаше изнасилени момиче в пиано бара...., а, балет мегаданс 2 сепярета.....
  • 31 fiki

    32 8 Отговор
    Има срастване и това не го казваме ние, това го казва Европа. Корупцията е най-големият бич за една страна, която е с разрастваща се икономика. Милиарди евро минаха оттук по различни програми, но бяха ограбени или неефективно използвани.
  • 32 Ердоган

    30 9 Отговор
    Абе,Боко-стига ми звъня да ти пускам развалени пилета Градус на границата! Утре си никой-бягай в Северна Корея!!!
  • 33 Свят

    28 21 Отговор
    Браво Слави, мачкай хунтата

    Коментиран от #65

  • 34 Аллло Трифонов

    29 24 Отговор
    Ти ли говориш за лъжи?????? Който излъгаха 3 милиона българи???? Мълчи и не говори. 2 мандат едва ли ще имаш
  • 35 Браво Слави

    20 25 Отговор
    Достойни както винаги! Истината трябва да се отстоява! Вие сте нашият инструмент! Затова и достойните хора са с вас и ви подкрепят! Успех!
  • 36 Фактология

    10 2 Отговор

    До коментар #5 от "brabus":

    Възможно е и такъв сценарии,но не ми се вярва Малинов да се набута с АБВ - почти всички са компрометирани, а Атака залита и се съгласява според ситуацията, която им е изгодна.Другото което не ми е понятно защо руската посланничка направи срещи също с компрометираните именно Г.Гергов и Румен Петков.По-възможно е да свият перките на Нинова и ги съберат АБВ и БСП.Нали именно тя направи предложение за руската ваксина в парламента.
  • 37 гербави лъжи

    28 15 Отговор
    Слави е абсолютно прав , БТВ , НОВА , КОШЛУКОВ ТВ СА ОТВРАТИТЕЛНИ ГЕРБЕРАСТИ.

    Коментиран от #80

  • 38 Доротея

    15 11 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Златна ти уста столечанецо! Те тоака се бори купен вот, след като няма МВР и прокорор! Президента е върховно търпелив, брилянтен и само така ще ги съсипе! 20 избора подред, докато няма нито един купен глас!
  • 39 Чалгар

    20 18 Отговор
    На какъв се правиш?Нали видяхме какво гласувахте.Заплатка 10хилки и отаряне на секции в Турция.Какво стана с мажоритарния?

    Коментиран от #48

  • 40 Милия ми той

    5 6 Отговор

    До коментар #11 от "гост от село":

    ДБ? Единият бивш министър на правосъдието при ГЕРБ а другия
    бивш прецедател на СДС = х . Х = ГЕРБ - СДС.
  • 41 Що се занимава

    14 10 Отговор
    Има си сметна палата която се занимава с тези сметки.Каква му е работата той да се занимава с.неща.дето не са му ясни.Или цялата тактика е да дрънкаме глупости .Бая глупаци има да лапате въъдичката.

    Коментиран от #117

  • 42 Борисов скрил

    14 15 Отговор
    някакви милиони. Че те за него са жълти стотинки. Искахте Слави да говори. Ето, че говори. Само не казвайте, че говори през Фейсбук. Всички говорят през Фейсбук в тази пандемия. Това е новата реалност и щем, не щем, приемаме я. Важното е да се говори смислено, защото някои дърдорят, което е близко до логореята. Онова нещо активира мисири, мисирки и тролове, за да заглуши Слави с бледата надежда, че ще го срине, но виждаме кой се срива. Томито Донче, защо си отиваш, бе, "сладур"!
  • 43 09890809

    10 11 Отговор

    До коментар #18 от "Слави не знае":

    ти прочете ли статията , спирай белото ти , човека изчисли и с ддс и без ддс.
  • 44 АЙФА

    24 14 Отговор
    Славчо и ти и партията ти излъгаха пенсионерите за актуализацията на пенсиите нали. Защо бе Слави? Кой ви нареди? Вие сте друг модел ГЕРБ по демагогски нищо повече.

    Коментиран от #56, #58

  • 45 Rrrr

    6 7 Отговор

    До коментар #29 от "Доротея":

    Ма просто трай си ма

    Коментиран от #62

  • 46 Чума

    9 13 Отговор
    Ха! Служебният премиер на Радев вчера пропадна в планината! Ами сега!?!?

    Коментиран от #64

  • 47 Фактология

    17 9 Отговор
    Не е лошо и Трифонов да си оправи сметките, защото в тотала за машините не е включил към тях ДДС,а той пък си е цели 7 милиона.

    Коментиран от #51

  • 48 де юре

    8 16 Отговор

    До коментар #39 от "Чалгар":

    Това е лъжа герберче , а и ИТН и ДБ , и ИМВ дадоха шанс на над 2 000 000 българи по света да гласуват , а турците за които говориш имат право по Конституция.

    Коментиран от #132

  • 49 анонимен

    14 12 Отговор
    Той лъже, ама вече никой не му вярва, Слави. Малко останаха. Само уважаемата Цвета Караянчева му вярва. Нали каза „Аз вярвам на Бойко Борисов“, след като чу записа, в който си казва мнението за нея, национално известното мнение.
  • 50 Тираджия

    19 6 Отговор
    Славчо и ти май не можеш да смяташ, как добавяш 36 мил.за машините към изборната цена, като по горе пишеш, че машините струват 43 мил. ? Май вие всички ги нямате тия милиони за нищо?

    Коментиран от #122

  • 51 Чети бре

    2 3 Отговор

    До коментар #47 от "Фактология":

    не е трудно! Ако трудно схващаш, повтори, вместо да дращиш глупости!
  • 52 Плеймейка за 5 бона

    12 6 Отговор
    Винету,имаш пари.....айде,да се чу.каме...идвам в Банкя...и за белот съм съгласна...само да ми платиш!
  • 53 Дългия

    9 5 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Що си толкова тъп? Нали на тези и на всеки следващи избори партиите ще си вземат субсидиите по един лев на калпак!
  • 54 dfu

    12 7 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Борисов пак лъже, милионите ги няма за нищо"

    Ох леле... че той Бойко милиардите ги няма за нищо, че някакви си 10 лева на глава от населението ли ще брои за пари. :D
  • 55 вот тебя

    10 10 Отговор
    Учиндолски:-Ти националсоциалист ле си , та искаш 100% управление в парлаМАмента И в Министерския съвет? МЪ жориТАРЕН ИЛИ парламаментарен ВОТ ТЕБЯ. А???
  • 56 кой ги е

    6 6 Отговор

    До коментар #44 от "АЙФА":

    излъгал?! Това, за което мечтаеш се прави от правителството, макар и в оставка, но онуй и дума не дава да се актуализира бюджета. Ако си очаквал, че за 9 дни някой ДРУГ, освен Боко ще ти актуализира пенсията, излъгал си се или друг те е излъгал.
  • 57 12345

    13 7 Отговор

    До коментар #15 от "замислен":

    И аз съм против ГРОБ от самото им създаване, докато Славчо се кланяше на Бойко, сега пък се прави на опозиция, а забравя за пеене на ушенце на мутроподобни типове. ЕДИН МЕСЕЦ НЕ СТЪПИ В ПАРЛАМЕНТА!! ТОВА ЛИ Е ПРОМЯНАТА?
  • 58 Шопо

    10 2 Отговор

    До коментар #44 от "АЙФА":

    Я си отвори дзъркелите! Предложението беше прието на първо четене, но фесовете го прецакаха с процедурни хватки!
  • 59 Макробиолог

    9 3 Отговор
    Не си разбрал--Баце смята сичко в евраци по пестин ,от там идва разликата.
  • 60 2222

    19 9 Отговор
    Страшна палачинка е тоя - едно време първи приятел с Бойко, за един ден се скараха за градинката на японския, после години наред изкарваше луди пари от ДПС плюейки всички, но никога ДПС. Със скромна "заплата" от БТВ караше G-класи, охрани, къщи в затворени комплекси, вила в Монако, защо не се чукнете как се финансира? От досадното полу-умряло "шоу", което беше досадило и на бабичките?
    БТВ го резнаха и далаверата му секна здраво и беше ясно, че ще търси друго финансиране - от джоба на всички нас. Писна ми да гледам цял живот едни и същи наглеци да си сменят постовете и да ми се натрапват по медиите денонощно. "Нов бардак със стари к няма" е казал народът.

    Коментиран от #68, #71

  • 61 така е

    15 9 Отговор
    Браво Слави, наистина този лъжец от Банкя, само лъже и манипулира българите. Не казва обаче колко ни струва на нас неговото некадърно управление и на разбойниците му. Колко пара "усвоиха" тези кърлежи от ГЕПИ само един Господ знае. И все някой друг им е виновен и все някой друг им е напълнил гащите.
  • 62 е как да

    7 1 Отговор

    До коментар #45 от "Rrrr":

    си трае! Нали трябва да напише "теП" вместо "теБ". Такъв "брилянт, ако не види бял свят, какъв "брилянт" ще е :)
  • 63 Стефанов

    12 6 Отговор
    Искам да имаме нормален министър-председател. Да говори от трибуната на Народното събрание за политиката на правителството, а не да пуска лакърдии от автомобила и гората. Да обяснява правилно работата на правителството и да отговаря умно на депутатски въпроси, а не да се заяжда пред мисирки за всяко изказване за него. Да прави реформи, където е нужно, а не да тича след събитията. Да може да ръководи стратегически работата на министерствата, а не да оставя министрите да правят каквото си искат и само да ги дебне за издънки, които медиите са надушили. Да не обикаля тайно страната като шпионин и след това пиарите му да съобщават къде е бил и да постват от негово име. Да владее английския език и свободно да разговаря на срещите с европейските лидери, защото там проводачите отдавна са отживелица. И не на последно място, да има авторитет пред народа и народа да му вярва. А също да може да пише на клавиатура на компютър.

    Коментиран от #67, #108

  • 64 завършен

    4 2 Отговор

    До коментар #46 от "Чума":

    Глупак си ти!
  • 65 1917

    7 3 Отговор

    До коментар #33 от "Свят":

    хУНТА ХУНТА НЕ МАЧКА, А СЕ СРОДЯВА И ПОДЕЛЯ!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 2020

    5 1 Отговор

    До коментар #63 от "Стефанов":

    На това изискване не отговарят лидерите на партиите от парламента - нито ББ, нито КН, нито СТ....
  • 68 Що с мразиш

    7 3 Отговор

    До коментар #60 от "2222":

    толкова ве? Как от толкова редове, не каза поне една думичка истина! Колко трябва да се мразиш, за да се излагаш толкова?
  • 69 Факт

    9 5 Отговор
    И на всичкото отгоре Бацун не е платил машините.Те са още собственост на "Сиела"Така ,че изборите са още по-евтени.
  • 70 Алексей Сергеев

    18 8 Отговор
    Трифонов, вместо да правиш бакалски сметки, колко точно ще струват следващите, излишни избори да беше съставил правителство. С тези икономисани пари МОЖЕХМЕ ДА КУПИМ 4 МЕДИЦИНСКИ ХЕЛИКОПТЕРА. Ама от учиндолски селянин трудно се става премиер с 20 научени думи на английски

    Коментиран от #84

  • 71 Не много умно

    6 0 Отговор

    До коментар #60 от "2222":

    драги.
    Тре да се повиши нивото на тролеите но кат му секнат парите всеки се стиска.
    И като резултат некви tъпи писаници.
  • 72 Коки

    9 0 Отговор
    За медицински хеликоптер, след като ХЕЛИ ЕЪР продадоха двата на Грузия, е обсъждана сумата от 20 млн. лв.
    Има и по-евтини варианти, но не са оборудвани достатъчно и не вършат работа.
    Говорим са суми преди две-три години.
    В момента имаме голяма инфлация, защото никой не пое отговорност да ни управлява. Така че, сумата ще нарастне поне до 24-28 млн. лв.
  • 73 Българин

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "brabus":

    Ха, дано !
  • 74 Псевдоним

    10 6 Отговор
    Борисов е ясен, но гнусното натягане на БТВ беше доста неприятно.
  • 75 Реалиста

    15 9 Отговор
    Голяма глава и никакъв мозък.А на Тошко Африкански и интелекта му е маймунски.

    Коментиран от #89

  • 76 MGewehr

    9 7 Отговор
    Тоя Ръмпо-Станчо явно може да екзистира само във виртуалния свят и на кючека!
  • 77 Светослав

    6 9 Отговор
    За 22 г сервитьорски живот, мога да кажа доста неща. За Мая, Емилия Масларова, Михмед Дикме, Станишев_2011 г целия ресторант в ясстреб3ец Боровец му пожелава на нова година да си подаде оставката, Соломон Пас и-Герджиков-също, Красимир Каракачанов-изключително интелегентни, Слави пълна нула, МАЯ също, Антонио Славински, Царя ни викаше от Ястреб3ц да му сервираме, също много приятен човек..... И още и още за 22 год
  • 78 Той

    9 9 Отговор
    А машините, които трябва да закупим допълнително за да се гласува задължително и само машиино смятате ли ги. Предполагам още няколко хиляди и ако бяхте пък направили правителство въобще нямаше да се харчат пари. А на 12 юли като се окаже същият резултат? Да приемем, че ИТН са първи, ГЕРБ втори и БСП трети и така нататаък. ИТН пак няма да имат мнозинство и пак ще трябва да зависят от другите партии, които като като махнем БСП, ГЕРБ и ДПС (защото нали с тях ИТН няма да прави правителство) И кои остават ИТН, ДБ и МУТРИ ВЪН - но само стях процентите пак няма стигат. Какво очакватеда се промени тогава и защо ще се изхарчат тези пари за нови избори? Кой ще е лъжецът тогава?
  • 79 Учуден

    2 4 Отговор
    Ами девойката с Виолета разбира ли от избори и Цено на избори та се обажда?
  • 80 хаха

    5 6 Отговор

    До коментар #37 от "гербави лъжи":

    БТВ са собственост на най-богатия човек в Чехия, а Нова са собственост на мултимилиардна междинародна корпорация Юнайтед Груп.

    Коментиран от #128

  • 81 борисов

    10 9 Отговор
    Този Бойко трябва публично да се линчува з назидание, следващите да не крадът.
  • 82 За Трифонов без социална програма

    12 6 Отговор
    Тръгнал да управлява най- бедния народ в света, щото по- малки пенсии няма и в Зимбабве ... Е няма да гласувам за тоя...трая като недоразвит за военните учения на НАТО в момента с 45000 войски, трае за обирфжийскоте концесии най- вече на златото, с което може да се вдигнат веднага пенсиите...трасе ква здравна система ще прави....искал частни здравноосигурителни фондове за мизерниците в България.....че тия фондове ще фалират , половината от населението и сега е без здравни осигуровки....та така за тоя теаяч, той просто не може и не знае как да управлява...Цялата му партия в това НС от го ладуването на увеличението на дупетатските заплати до прецакване то на пенсионерите и хората с увреждания и закона им за личната помощ...а забравих и беше против блокиране на кражбите на българите на Бойко от 4 април до днес...Тата това е трифонов, същите са и ония от ДБ и оня доросоид Христо Иванов твърдо против увеличение 100 евра пенсии....с такива мизерници само ще си подновите мизерията, гласувайте за тях щом го искате
  • 83 До славчо

    13 5 Отговор
    Мноо мръсно ни изигра на изборите. Давахме ти властта, а ти дезертира. Оправданията с борисов ги говори на децата, те може и дати повярват. Никакъв патриот не си.
  • 84 На теб кое

    7 8 Отговор

    До коментар #70 от "Алексей Сергеев":

    точно от изречението "ИТН нямат мнозинство дори и с ДБ и ИМВ" не ти е ясно?
    Да разчита на гласовете на БСП ли?
    На ДПС ли?
    Или на ГЕРБ?
    Най-малкото ако го направи всички ще го оплюят.

    Коментиран от #135

  • 85 СЕВЕРОЗАПАДА

    10 8 Отговор
    Тоя, импотентния вече е водещ в класирането за най-тъпата клюкарка от Бацва маала! Удивително! Гласувайте за него и не мислете, че по-тъпо говедо от него НЯЯЯМААА!
  • 86 Светослав

    6 4 Отговор
    Минуси да пишат тези които го познават, не 22,23 чалгари които подскачат и викат сега ще се оправим...
  • 87 СУВЕРЕНА

    7 5 Отговор
    Абе..гьотверен... Ще ми говориш ТИ за ,,суверен". Има ...ИЗБИРАТЕЛ, а ти си му най-големия ...НЕПРИЯТЕЛ.
  • 88 Тиквето 🎃

    7 6 Отговор
    Ей,бастун ! Язе разбирам само от милиарди,не от милиони ! Че ти счупим и другата нога .Трай !
  • 89 ГЕРБ=БСП=ДПС

    11 4 Отговор

    До коментар #75 от "Реалиста":

    А на Бибитко, Шкембе Воевода, Далавери, Курни, Росенец Бургазлийски Сарайския, Шиши какъв им е интелекта и каква музика слушат. Не сте ли гледали репортажите от джипката, там не звучи класическа музика, оперни арии, джаз, рок ... там звичи КОРОНА ЧАО ...

    Коментиран от #95

  • 90 Васил

    8 4 Отговор
    Щях да се учудя ако диктатора не лъже. Ако не излъже значи деня му не е минал добре.
  • 91 СЕВЕРОЗАПАДА

    1 9 Отговор
    ИМЕНУВАЩИЯТ СЕ "ПЛОВДИВ", №26, СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НЕЗНАЯ КАК СЕ КАЗВАТ ГРОБИЩАТА В ПЛОВДИВ, НО ТАМ ЩЕ ОТИДАТ ТВОИТЕ БЛИЗКИ, РОДНИНИ И ДЕЦАТА ТИ, АКО НЕ СИ ПЕДАЛ.

    Коментиран от #94

  • 92 Вида

    10 9 Отговор
    Слави и Фигуранта са си "плюли в устите" - все някой ги лъже за нещо си, а те винаги "прави"! Слави ако не се еманципира от Фигуранта и двамата ще оттекат в канала само след 2 - 3 месеца, защото изборите ще бъдат КАСИРАНИ, заради глупостта на тия двамата!
  • 93 666

    7 5 Отговор
    Сатаната отново се появи. Говори неща които не са доказани с документи. Просто някакви цифри. Все едно ние да знаем колко пари има в офшорните сметки на Чалгаря.
  • 94 Успокой се

    5 2 Отговор

    До коментар #91 от "СЕВЕРОЗАПАДА":

    Защото който кълне, върху него се връща! Че си паднал на дъното е видно, поне не си причинявай и това!
  • 95 Светослав

    3 4 Отговор

    До коментар #89 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Не е вярно, никога не са били заедно. Сдс със Костов (дсб) Сега да много пъти, са решавал проблемите на маса, но БСП, Герб, на една маса никога
  • 96 небрежнев

    10 4 Отговор
    Това политиците са много нагли хора. Сега и Слави е в отбора им. 100 милиона или 150 милиона сме дали за избори, а какво получихме - 8 дни да се джавкат в парламента. За тези 8 дни всички работещи сме дали по 50 лева. Сега по още 50 лева за да направят друго народно събрание, от което полза 0.
    Славчо и компания да си платят за тези избори от джоба, а не да е за сметка на данъкоплатеца и да види много или малко струва 8 дневното им словоблудство. И като не могат да се разберат, като не могат да направят правителство, като не ги хареса народа - пак да дадат едни 100-200 милиона и да ги избираме... докато не останат хора. Аман от простотия и политическа наглост!

    Коментиран от #100

  • 97 ГЕРБ=БСП=ДПС

    8 5 Отговор

    До коментар #23 от "Милия ми той":

    "Не е нужно някой да ни казва че Борисов лъже, краде държавни пари или е измамник. Всички си го знаем." Но явно е нужно някой да ви каже, че 30%-40% от българските избиратели са съучастници в кражбите на Бибитко и гербаджиите. Също са съучастници при разпределянето на откраднатите данъци. Бибитко краде, Шиши краде ... Но и голяма част от държавните чиновници също краде. Особено тези по високите етажи. Бибитко е стиснал здраво властта вече 12 години, защото хвърля по-големи трохи на чиновниците и пенсионерите, отколкото хвърляха БСП-то преди това.

    Коментиран от #131

  • 98 ГЛАВАНАКИ

    5 5 Отговор
    Предаде ни... 3 милиона от референдума.Излъга ни. Уплаши ли се или не си в час...или най-вярното събуди се оакан.
  • 99 Суха съчка

    6 4 Отговор
    Да си дойдем на думата преизчисляване на пенсиите популизъм каза Славчо при волгата а плаче за хеликоптер за самонадеяни богати бокл...
    .

    Коментиран от #109

  • 100 В детските

    4 2 Отговор

    До коментар #96 от "небрежнев":

    градини ли ви събират? Само там биха се продали за стотинки, защото децата не знаят стойността на парите и що е то достойнство! И като прочетеш детските простотии и явно ви дирят в началното училище! Колкото да сте научили буквите и айде за форумен шут! :))
  • 101 Ицо

    4 0 Отговор
    КЪДЕ СА ПАРИТЕ КОЙ ГИ ОТКРАДНА
  • 102 Мда

    5 3 Отговор
    Ма той Буци смята и неговият дял, затова са такива сумите, така че правилно ги смята.
  • 103 заката

    3 0 Отговор
    АМА ПЛЕЙМЙТКИ В СОФИЯ ЗА ПО 60 ЛЕВА НА ЧАС
  • 104 Спасов

    2 3 Отговор
    "Милионите ги няма за нищо" е анти логизъм и значи милионите ги има за нещо! Славчо!
  • 105 вили

    6 1 Отговор
    БОЙКО ГИ ЧЕЛАСТРИ ЯКО В БОЯНА ПРЕЗ ВЕЧЕР ТИЯ ПО 60 ЛЕВА НА ЧАС ЯКОО
  • 106 хтхтх

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "гост от село":

    Ето шуточка ... ха ха ха
  • 107 Ти не разтегляй

    6 4 Отговор
    Локуми,а крайно време е,да посочите ясна,конкретна програма.За намаляване на безработица,ще повишите ли МРЗ,или ще е замразите за 4 години? Че натам върви! Да не ни нахедндрите с така мечатното от Бизнеса- те да определят,дори под МРЗ.За пенсиите,защо се изметнахте.Първи Юли чука на вратата.Кой ще ги осъвременява? Кой ще актуализира бюджета? Или караш,като оня шивач:...Ти ми донеси три метра плат,и ще видиш какъв костюм ще ти ушия"!
  • 108 Го4о

    6 6 Отговор

    До коментар #63 от "Стефанов":

    Това което си написал е много полезно да го знае и изпълнява президента! Защото откакто Радев е там, нещата се промениха в уродлива посока! Прочети още веднъж какво си написал и ще разбереш, че съм прав.
  • 109 Доротея

    10 5 Отговор

    До коментар #99 от "Суха съчка":

    А днес баба Мика в 12+3 говори, че преизчисляването на пенсиите било основна точка в програмата на ИТН, гласували както трябва, но ГЕРБ и най вече ДПС провалили второто четене! Кани се пак да го гласува и да влезе в сила последното тримесечие! Само когато БСП предлага - тогава е пополизъм според г-н Учен Долский!

    Коментиран от #136

  • 110 1234

    7 3 Отговор
    Къде се скри днес свети Бойко? Няма Севда,фейсбук,простотии?? Да не е вдигнал кръвно?
  • 111 Иво

    13 4 Отговор
    Чалгаря като е честен защо не си покаже банковите сметки и палатите в които живее. Или пак ще има двойни стандарти. 💀💀💀☠️☠️👿👿👿😛😛😛😛

    Коментиран от #115

  • 112 Светослав

    6 2 Отговор
    Желая лична среща със последния софиянец, може в София, Велико Търново, Влас, Сл. Бряг да си по при казваме професионално за сервитьорство, заведения, за политици
  • 113 БиБи Кинг

    1 4 Отговор
    Сиси скришниа-живата съвест на кофтиа матреал дее! Сиси каде бе га те ниамаше?

    Коментиран от #114

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Абе

    4 3 Отговор

    До коментар #111 от "Иво":

    той лесно ще ги покаже, че си ги е изкарал! Ама ти за жълтите стотинки? Данъци плати ли? А подлеца който ти ги подхвърля и ги е откраднал от нас? Смешници!
  • 116 оня

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "Слави не знае":

    "Публикувано във факти.бг: струва 36 милиона лева без ДДС или 43 милиона лева с ДДС."
    Не чети между редовете:))
  • 117 5397

    2 2 Отговор

    До коментар #41 от "Що се занимава":

    Ми не са глупости. Ако не се казва истината, ще потънем в лъжа. Сметната палата добре знае колко струват изборите и там изборити струват толкова, колкото Слави ти казва, но ти не искаш да знаеш. И няма що да ти обяснявам, защо Сметната плата няма да спори с ББ колко струват изборите.
  • 118 Behemoth

    2 1 Отговор
    Борисуф е български православен бог!Памолимсяяяя!
  • 119 Беро

    6 5 Отговор
    Славчо,не ставаш за политиката.Чети си аутокюто по телевизията...идин съвет от мен:направи поне едно дете и създай Семейство...аз имам четири деца.

    Коментиран от #123

  • 120 7391

    5 3 Отговор

    До коментар #114 от "Уаууу":

    Много силен аргумент извади в спора, няма що! Но толкова може да роди една герберска глава. Както се вижда, дори главата да е на най-високия клон, щом е герберска, пак е по-долу от маймунска. Да прощават невинните животинки.
  • 121 ХСтрой изплува

    3 3 Отговор
    Хоп "ХидроСтрой" изплува от помията ! И само той ли ?

    "От публична информация става ясно, че изпълняваните проекти от "Автомагистрали" за периода 208-2019 г. са на стойност 4,9 млрд. лв. От отговор на парламентарен въпрос при предходния парламент става ясно, че дружеството не разполага с особено количество техника, нито с персонал за изпълнение на договори в такъв мащаб. Строителни дейности са превъзлагани на други фирми през договори за наем на техника и доставка на материали. Тоест "Автомагистрали" е един буфер, каса, през която минават милиарди.
  • 122 Ко не

    4 0 Отговор

    До коментар #50 от "Тираджия":

    ДДС се връща в държавата обратно, разбирач. Айде карай си тира и не ръси акъл. Ей... всички професори и всички много чаткат петлите.

    Коментиран от #156

  • 123 Ако

    4 3 Отговор

    До коментар #119 от "Беро":

    имаше 4 деца нямаше да се продаваш и да си срам за тях! Като ти гледам и правописа и си ми ясен! Имаш още до пълнолетие! А като се продаваш, обричаш живота на бъдещите ти деца, ако имаш такива на мизерия! Та жалка работа!

    Коментиран от #148

  • 124 ПЕНКО

    4 6 Отговор
    КАКВО Е ОБЩОТО МЕЖДУ СЛАВИ И "ДОАЙЕНКАТА " --- И ДВАМАТА СА ПОЛУУМРЕЛЯЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 125 Хахаха

    5 5 Отговор

    До коментар #11 от "гост от село":

    Чакайте, чакайте, като си нямате друга работа. Малко се съмнявам, че тези - т. нар. нови партии се пънат за народа. По - скоро всички са се юрнали да налапат кокала.
  • 126 Хахаха

    5 5 Отговор
    Лъже, според теб, но е ФАКТ, ЧЕ ВСИЧКИ ВИЕ, ВКЛ. МУТРЯЦИ И ДЕБ-ЯЦИ НЕ СТАВАТЕ ЗА НИЩО, ОСВЕН ЗА ВДИГАНЕ НА ШУМ И ЗРЕЛИЩА. Което само по себе си щеше да е смешно, ако не беше трагично.
  • 127 пешо

    6 6 Отговор
    Кой сценарист е писал този мисловен напън!?Дългия Чалгар няма толкова умствен багаж , за да напише толкова много редове.
  • 128 Хи хи

    5 4 Отговор

    До коментар #80 от "хаха":

    А телевизия 7/8 на кого е ?
    На най-честния и обективен човек в България, който никога и за нищо на света не би излъгал, преиначил, преувеличил и т.н. изкривил някаква информация за да обслужи личен, а вече и партиен интерес ?
    С хора които е подбирал с години да са му лоялни и биха казали всяка глупост или чиста лъжа, след като им е зададен тона ?
    Мислите ли, че има шанс в неговата телевизия някой образован, ерудиран журналист, ако първо не му се закълне, че с всяко изказване ще плюе по всички и най-вече по ГЕРБ и че ако си позволи да съобщи и една позитивна новина свързана с Бойко Борисов, няма да изхвърчи на секундата с 200 ?
    Как пък една положителна дума не каза толкова години, откакто не му разрешиха да вземе онази градинка, при 100 % негативни изказвания за каква обективност може да говорим ?
    Никой не е 100 добър или 100% лош и когато за някого говориш на 100 % негативно е ясно че лъжеш и преувеличаваш, манипулирайки хората.
  • 129 Математик

    8 3 Отговор
    Елементарно манипулативно изказване, като всяко друго на шоумена, заговорили за политика.
    Сметнал цената на машините без ДДС и с ДДС.
    И само това ли са разходите свързани с организацията и провеждането на национални избори + организация и провеждането им зад граница, за да имат възможност и там 2 милиона имигранти да гласуват ?
    Но публиката му чува сметката без кръчмар и почва да я повтаря, без да се опита дори да мисли
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Милия ми той

    2 2 Отговор

    До коментар #97 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Така е, колкото повече ядеш толкова повече трохи.
  • 132 И аз да кажа

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "де юре":

    Не става дума да им се отнемат права, а дали може да се осигури наблюдение и контрол в тези секции и дали нашата държава трябва да плаща масрафа за това. Едва бяха окомплектовани тук секциите ( някой наистина ли вярва, че в Сърница се е гласувало лично , тайно и без външна помощ?), та по села и паланки из Турция? Практика на развитите държави е да се гласува само в посолства и консулства, не където им хрумне да подадат заявления. Ако на о-в Ливингстън се запишат 31 желаещи и там ли да се праща урна и формира СИК? А наблюдатели и застъпници? А ако някой оспори и иска касиране?
  • 133 4546

    3 4 Отговор
    Никога повече борисовщина, възмездието е все по-близо!
  • 134 Миро

    1 1 Отговор
    само дето с въпросните 36 милона без ДДС се вземаха машини, които ако не работят няма проблем гласуването продължава на хартия. А сега трябва да се купят още 2-3 пъти по толкова, за да имаш вариант изборния ден да продължи ако машината откаже...
  • 135 И аз да кажа.

    2 2 Отговор

    До коментар #84 от "На теб кое":

    Ами суверенът така е подредил избраниците си, даже Слави се изненада колко много вот събра. Значи изобщо не е и помислял да управлява, а само е дрънкаш и се е перчел. От луната ли идва? Затова не се хвърлят силни думи, а се търси съгласие около политики с когото може; щом не можеш- не заслужаваш да си в политиката! Той какво иска- мнозинство като при Живков ли, за да благоволи да сподели визиите си? Ми няма да стане: ДПС и БСП и даже ГЕРБ си имат своя електорат и той няма да гласува за Славчо, ако ще десет избори да се направят, при това положение не е ли по-разумно Слави да се откаже от политиката, а не гласуващите? А сметките му са непълни и манипулативни- няма перо за транспорт, съхраняване и пазене на машините зад граница. Пък с новите правила как ще я вапцат...!

    Коментиран от #140

  • 136 ОТВРАТ

    4 5 Отговор

    До коментар #109 от "Доротея":

    тази баба Мика е страшно нелицеприятен бабур, защо изобщо
    се показва??
    Тя не става за пред хора, как не се усеща,няма ли кой да я
    дръпне от тази "активност"?!
    Уморените коне ги убиват, нали?
    Има природни и биологични закони, които не трябва да
    се заобикалят, ама моля ви се!
  • 137 Аз Негодника

    3 3 Отговор
    От името на кой ОЛИГАРСИ поиска от Премиера 50% от ГЕРБ...Редно е да го кажеш,всички искаме да знаем защо си развалихте,доброто приятелство...Заради парите ли - Еврофондовете...

    Коментиран от #139

  • 138 123

    4 4 Отговор
    Много дребнаво. Първо разликата не е 14 млн. а 7 млн. пък не съм сигурен, че в тази цена е влизало всичко останало като обслужване, транспорт и прочие. Дори новият председател на ЦИК представител на ИТН не знаеше подробностите по договора. Второ Борисов не е давал отчет с точни цифри а е посочил в общи линии колко е струвало провеждането на изборите. Дори да не е точната цифра със сигурност е приблизително точна.
    Тези от ИТН само с кокошкарски неща се захващат като партийната субсидия от 1 лв. от което ще спестява колосалната сума от 20 млн. годишно. Само тези предсрочни избори ще струват повече от цялата сума за партийни субсидии за 4 години.

    Коментиран от #147

  • 139 Питай

    3 2 Отговор

    До коментар #137 от "Аз Негодника":

    ония медии! За глупаците! Като гледам си изкълвал простотията там! На глупости няма кой друг да ти отговори!
  • 140 правилно

    3 3 Отговор

    До коментар #135 от "И аз да кажа.":

    Той не става за политик, но Тошко е толкова смешен, та дори
    жалък...
    Отказвайте се своевременно, докато не сте станали за СМЯХ!
    Политиката не е ШОУ, това се отнася и за Мая и за всички слаби
    адвокати, които ако останат на "борсата" ще пукнат от глад,
    а такива се навъдиха доста в парламента, на хранилката...
  • 141 7878

    3 3 Отговор
    Я МУМИЯТА СЕ ВЪЗРОДИ И ПРОГОВОРИ Е МИНА ТИ ВРЕМЕТО ИЗПУСНА МОМЕНТА АУТ В ИСТОРИЯТА
  • 142 7888

    4 3 Отговор
    КОЙ ТЕ БРЪСНЕ ЗА СЛИВА ЧАО БАРЕКОВ 2
  • 143 Салфетко

    3 3 Отговор
    Дрът Чалгарин комунист рублофил
  • 144 ЯРЪЪХ

    3 3 Отговор
    ДВИЖИ КАТО БАРОВЕЦ С ОХРАНА И Е В ТЕСНИ ОТНОШЕНИЯ СЪС МАФИОТИТЕ МАЙ ПАК СИ ЗА ПОДЛЕЗА ДА ПРОДАВАШ МАРТЕНИЦИ ГРОЗЕН И ДЪРТ МУМИЯК
  • 145 678

    3 3 Отговор
    НЯМА ДА ВЛЕЗЕШ БАРЕКОВ 2 ДА ЦИЦАШ 10000ЛВ ЗА МЪЛЧАНИЕ ДА ТЕ НЯМА ДЪРТАК

    Коментиран от #151

  • 146 Валери

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от "гост от село":

    ДБ да го ду.хат! Лакеи на Херо, боеца срещу стълби и който пожелае да ги оноди.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Жоже

    2 2 Отговор

    До коментар #123 от "Ако":

    Не се опитвай да разговаряш с гербав трол, като с човек. За такива само псуване, обиди, а на живо и бой. Това е.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Ццц

    2 2 Отговор
    Ако субсидията беше свалена на лев щяхме да избием изборите. Разликата от 48 млн лева идва от това, че Боко си смята и дадените по циганските махали. Това, че са от държавния бюджет за него не е проблем, защото отдавна смята бюджета за своя джобна (джипна) пара. Правят впечатление и коментарите под всяка статия за Слави. Не става така герберски п.....сти. Вижте анкетата от днес и ще ви стане ясно, че тролчетата нема ви помогнат.
  • 151 Ама той

    1 0 Отговор

    До коментар #145 от "678":

    Бареков днеска влязъл в комисията и се е изявил подобаващо за него! Явно пак заработва!
  • 152 Слот

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "Сашко":

    Саше ти на 5 ли си мама?
  • 153 Тиквата че лъже, лъжеш

    2 1 Отговор
    Но и чалгаря не остава назад.
  • 154 Навит Грамофон

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    А, я кажи кой ти държи дистанционното? Поне с количка да беше уважил НС заради избирателите! Срам и голям позор! Предозиран си вероятно от голяма радост.
  • 155 Итн

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "замислен":

    И какво като спечелят ИТН, все едно ти си спечелил нещо голямо. Чушки мариновани. Костов ни надроби, Царят ни повтори, Боко потрети. Точно Фейсбук-ърът ще ни оправи. Ай стига глупости. Простак с джип и охрана / защото е...водещ на предаване/ да ни управлява. Смешна България
  • 156 Тираджия

    0 0 Отговор

    До коментар #122 от "Ко не":

    Само Славчовите ДДС ли се връща щото май Славчо не го преспада от Борисовата цена?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове