12 Май, 2021 10:09 11 998 81

Антон Тодоров: Имотгейт и в служебния кабинет на Румен Радев

  • виолета комитова-
  • къща за гости-
  • имотгейт

Виолета Комитова и дъщеря ѝ Гиляна са придобили две вили близнаци на морето с пари от Програмата за развитие на селските райони

Антон Тодоров: Имотгейт и в служебния кабинет на Румен Радев  - 1

Прясно назначеният министър на регионалното развитие Виолета Комитова и дъщеря ѝ Гиляна са придобили две вили близнаци на морето с пари от Програмата за развитие на селските райони преди няколко години. Това разкри анализаторът Антон Тодоров.

Той публикува документи в профила си в "Фейсбук".

„Виолета Комитова е била собственик и управител на дружеството „Вая Холидей ООД“, което е получило субсидията. От 3 февруари 2017 г. – денят, в който Виолета Kомитова беше назначена в първото служебно правителство на Румен Радев като зам.-министър на регионалното развитие, едноличен собственик става дъщеря ѝ Гиляна Комитова, разказва Тодоров.

Получените безвъзмездни средства са в размер на 388 563,34 лева и са отпуснати с мотива, че Комитова ще развива селски туризъм. Виолета Комитова се е възползвала от пълния размер на допустимата безвъзмездна помощ, т.е. 200 000 евро.

„Строителството на двете кокетни вили-близнаци възлиза на 560 249 лева. За сравнение - санирането на блок с 36 апартамента в град Луковит е струвал 400 000 лева.

Е, с парите за санирането на почти два такива блока новият министър на регионалното развитие си е построила семейна морска резиденция. Защото според жители на с. Писменово в тези вили туристи не са стъпвали“, категоричен е Тодоров.

Той призовава да се провери дали в община Приморско е плащан туристически данък. Справка в Търговския регистър показва, че дружеството реализира през 2014 и 2015 г. Ззагуби.

„Как мислите, дали са плащани данъци към държавния бюджет? Но за сметка на това от парите на европейския, в това число и българския данъкоплатец, семейство Комитови се сдобива с луксозен ваканционен имот. Като заместник-министър Комитова през ден се изказваше за „нередности“ в санирането, а се оказва, че самата тя се възползвала в доста голям размер от европейски средства“, коментира Антон Тодоров.

Според него е необходимо спешно да се възложи проверка за устойчивост на проект по Мярка 312 от ПРСР „Комплекс за селски туризъм в имот № 482, с. Писменово, общ. Приморско”.

„Как е изпълняван представеният бизнес-план? Колко души са наети по проекта? В какво състояние е инвестицията? Има ли доказателства, че тази „къща за гости“ е ползвана по предназначение! Въпрос, въпроси, въпрос....Чакаме отговорите. И светлина, повече светлина!“, зове той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факти

    69 143 Отговор
    Радев мафия!
  • 2 мдда

    31 136 Отговор
    Имотгейта е в самия Радев. Жената имала две къщи за общо 200 000 евро... Повечето българи имат имот на по-висока стойност..

    Коментиран от #10, #15, #41, #50

  • 3 КОТарАК

    100 19 Отговор
    то в началото е така...скоро никой няма да им слуша отчаяното скимтене
  • 4 Си ган

    52 91 Отговор
    Така, така, да не се окаже, че само Радев и Деса са почивали там като наши хора?
  • 5 русенец

    94 8 Отговор
    През последните 30 години няма читав човек, който да се е занимавал с политика.
  • 6 отвратт

    117 39 Отговор
    Това л.айно пак изпълзя и умириса.
  • 7 Пучо Капучо

    59 17 Отговор
    Тончо Тодоров ич го не аресвам, но ако е така таа може и да гръмне - 200 бона в евро е усвоила...по морски мотиви.
  • 8 РЕалиста

    56 20 Отговор
    да видим с колко ще си тръгнат след мандата,
  • 9 ИТН

    92 32 Отговор
    А.Тодоров , дето пишеше за мафиота Борисов и после му стана депутат и го цункаше и тук и там , навсякъде ме цункай , достоен гербераст....
    Абе и Вежди си беше купил имот на по-добра цена , той Тодоров що не го гони по този въпрос.
    ИСТИНАТА , Е НАЙ-ВАЖНА - СЛАВИ ТРИФОНОВ

    Коментиран от #26

  • 10 русенец

    57 8 Отговор

    До коментар #2 от "мдда":

    То повечето българи имат по два бъбрека, което по цени на свободния пазар ги прави милионери.
  • 11 Само казвам

    45 61 Отговор
    Ето,че още от първият ден на служебното правителство корупцията се настани в него.
  • 12 Радио Келто

    49 26 Отговор
    Ще се изкефя, ако президента разбере каква крадла е назначил за министър и я махне веднага. Едно, че ще покаже, че е мъж на думата си, второ- ще удари герберастите в земята.
  • 13 мръз

    71 26 Отговор
    Абе смотльо, нали имаше проверка на къщите за гости, защо хвърляш лаййна по Десислава Танева и нейните проверки??? Я марш в гроб за инструктаж.
  • 14 Браво

    18 27 Отговор
    Пари при пари и имоти при имоти отиват!
    Нека да са живи и здрави, да придобият още много имоти и пари!
    Да не завиждаме на имотните и богатите. И те са хора като нас. Просто са богати и имотни и не живеят като нас простите хора.
  • 15 вмирисанкомунар

    38 33 Отговор

    До коментар #2 от "мдда":

    Проблемът е, че къщите и са и без пари на практика. Горкият европейски данъкоплатец и ги е платил защото харесва муцуната и и тая на Радев.
  • 16 !!!?

    45 34 Отговор
    Фигуранта каза, че от днес "няма да се краде", а не от вчера !!!?

    Коментиран от #20, #29

  • 17 Гост

    57 17 Отговор
    Аналниялизатор Антончо не наричаше ли безкнижния и калинките му - "шайка", а днес пръв тях защитник! Досега къде беше да даде тази информация на компетентните органи или чакаше госпожата да стане министър, назначена от Радев? Или чака началника му да му подхвърли някой компромат за новите министри, за да поства във фацебука... Доста унизително, като начин на трудова заетост и препитание! Уличните труженички са с доста по-несрамна професия от това нещо....
  • 18 haha

    51 18 Отговор
    Антон тъпото пак се изказа. Защо не дигаше шум за далаверите на Боко, а мълчеше като риба. Нито е първата, нито е последната. Това е схема от години.

    Коментиран от #37

  • 19 Псевдоним

    35 6 Отговор
    От първия ден се започва. Едните не могат да се примирят, че не са вече на кацата с меда, а все ще има от другите един да е облажил.
  • 20 прав сте

    37 13 Отговор

    До коментар #16 от "!!!?":

    Прав си , фигуранта Бойко няма как да краде повече , от днес го издухаха на село да брои мисирки хахахаххахаха
  • 21 Антон Плъха в затвора

    33 17 Отговор
    Значи от цялата Герберска СГАН в която няма нито един с чисто досие и не облажил се с поне 5 апартамента се огледаха в къщата на неква женица :))
    Антон Тодоров скоро ще напише нов роман за Боко престъпника и бандата му
  • 22 Ами за такива случаи

    22 8 Отговор
    ГЕРБ да сигнализират спецсъда и да осъдят госпожата да върне европарите, тъй като не развивала никакъв селски туризъм, което е задължително условие по тая европрограма...Да видим гроб сега дали ще го дадат на техния прокурор случая и какво ще е решението на съда....Ама на найци гроб , БСП , ДПС, ДДС, Трифоновци от ИТН....всички само се плюят, но никой на никой краденото НЕ ПИПА и никога няма да ПИПНЕ....Присмиват ви се, драги бедни об Ани българи, с тия театри...дори и престъпленията да им излезнат наяве, нищо не може да правите, защото на власт е Сатаната

    Коментиран от #60

  • 23 NeXu s

    18 28 Отговор
    Ще се окаже, че цялото правителство на Мунчо Фигуранта е от червени крадци.
  • 24 Доротея

    26 10 Отговор
    Нека се изкаже човека, па дано му олекне! И Стас Гърневски нека се изкаже! Това им остана на двата гъсока - не им го отнемайте! Бъдете състрадателни, като добри християни! Давай, Тончо! Аз те слушам с уважение!

    Коментиран от #28

  • 25 БОЛШЕВИК

    26 1 Отговор
    Едно време буржоа и чорбаджии за 24 часа станаха комунисти, пак с цел да запазят имоти пара. След 1989 г. същите станаха капиталисти, пак за имоти и пара. Същите по 24 часа на ден громят комунизма, ама всички са на държавна работа, никой от тях не иска да работи при частника. А народа го пратиха роб да бъде на частника, да му плаща колко му хрумне ако може и да не плаща още по-добре.
  • 26 провинциалист

    17 6 Отговор

    До коментар #9 от "ИТН":

    "ИСТИНАТА , Е НАЙ-ВАЖНА - СЛАВИ ТРИФОНОВ" - що? той няма имоти ли? или е събирал от закуските?

    Коментиран от #30

  • 27 Българка

    29 7 Отговор
    Ако това не е пореден герберски компромат, а е вярно, то прясната министърка да бъде разследвана и ако е вярно, че няма туристи да върне с лихвите усвоените по европрограмата пари. Това важи за имотите на Карадая и роднините му, както на всички извършили беззакония

    Коментиран от #43, #80

  • 28 NeXu s

    13 12 Отговор

    До коментар #24 от "Доротея":

    Ама против Бсп и другите комуняги не ревеш, а? Значинаконса наши йора - може да крадат. Тала ли, другарю?

    Коментиран от #70

  • 29 Що е то

    19 9 Отговор

    До коментар #16 от "!!!?":

    Не знам дали ще схванеш за какво иде реч, ама "фигуранта" вчера разпусна парламента на републиката, назначи ЦИК и правителство, което да те управлява в близко време. Интересно, след като на такъв човек викаш фигурант, като как ще определиш тиквун - куклата на конци?
  • 30 Слави

    14 8 Отговор

    До коментар #26 от "провинциалист":

    Има ясни приходи, направи шоу и ти, а шкафа на баце и къща барцелонска от дека са

    Коментиран от #51, #65

  • 31 сара

    14 6 Отговор
    Плъзнаха като вмирисани скунксове. Със сигурност не им са верни твърденията. Точно на този род информатори...
  • 32 ВВП

    18 5 Отговор
    A къде дрема бившата министърка на земеделието досега та не го е внесла в прокуратурата това нарушение ?
  • 33 БОКО

    14 5 Отговор
    За два месеца още две вили близнаци и ще я хванете за кукуля!
  • 34 Тодор Антонов

    6 2 Отговор
    Пак повтарям. Много е важно да чуем всички възможни кеневи.
  • 35 Радев

    10 6 Отговор
    Стига де,тва са наши хора.Недейте така
  • 36 Това е

    13 1 Отговор
    Трябва да се съди с един аршин!
    Всички които са над 40годишни и са в политиката трябва да се разнищят и осъдят,няма ваши няма наши.
    Тогава България ще се оправи.В момента става стани да седна,мутри вън да влезнат нашите мутри!
    Това е!
  • 37 вярно

    6 8 Отговор

    До коментар #18 от "haha":

    Да, този А тъпото е много злобен и гаден,като го дават веднага сменям програмата.Свърши и неговата.
  • 38 Едни такива 350хил безвъзмездно

    16 7 Отговор
    Сладка работа.Другарката ще развива селски туризъм ххахаха.Боко такива ги уволняваше,да видим Румбата
  • 39 Бре тоя селски туризъм

    9 1 Отговор
    Най-развит е в България
  • 40 Когато се давиш,.сламка не помага

    9 8 Отговор
    Но сламката на някой му се виждй греда. Дори да е така, равни ли са 36 милиарда евро ВЪНШЕН ДЪЛГ на две вили, та били те и в РАЯ ГОСПОДЕН. Май писача си осигурява место в АДА ЛЮЦИФЕРОВ.

    Коментиран от #55

  • 41 Не става

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "мдда":

    Нали са много бедни българите,как така имат такива имоти?!?!Аз нямам и не мога и да си мечтая за това...От заплата не става!

    Коментиран от #71

  • 42 А. ТОДОРОВ СИГУРНО Е ПРАВ АМАААА

    10 5 Отговор
    Да ЗЕМИ ДА ИЗВАДИ И НЯКОЯ КИРЛИВА РИЗА НА НЕГАВАТА ПАРТИЯ ЩОТ ТЯХНИТЕ КИРЛИВИ РИЗИ СИГУРНО СА 33 ВАГОНА ОТ ВЛАКОВА КОМПОЗИЦИЯ ТЪЙ ЧЕ ИЗБОР ГОЛЯААААМ...
  • 43 воденичарЯТ

    10 10 Отговор

    До коментар #27 от "Българка":

    Ами компромат е. От представеното "доказателство" на Антон Тодоров е видно, че фирмата е имала дейност (приходи и разходи). Приходите са 53 хил. лв. (23 х. от дейност и 30 х. от субсидия). Разходите са 88 хил. лв. или реализирана загуба от 35 хил. лв. Да завършиш годината на загуба не е престъпление - просто кофти бизнес нюх или лош късмет. Не може само по думите на селяните от село Писменово да се твърди, че обектите се ползват само за лични нужди. (вероятно е така, но документално все ще има приходи и разходи, без значение какъв е крайния резултата - загуба или печалба). Порочна е цялата схема на финансиране на т. н. "селски туризъм". Човек ще е будала ако не се възползва от такива социалистически екстри.
  • 44 СЕВЕРОЗАПАДА

    10 7 Отговор
    ЕТО СЕГА Е МОМЕНТА СЕЛЕНИЯТ ЧОРАП ДА ОТГОВОРИ КОЛКО Е ТРУДНО ДА СЕ НАМЕРЯТ КРАДЦИ КАТО "НЕГОВИТЕ" МИНИСТРИ. И НАИСТИНА СА НЕГОВИ МИНИСТРИ, ТЪЙ КАТО СА СЪЩИТЕ КРАДЦИ И НЕВЕЖИ КАТО НЕГО.
  • 45 хаха

    10 9 Отговор
    Г-н Тодоров това не е възможно. Калинките на Радев са честни и почтенни хора. Моля ви се!
  • 46 О чудеса

    7 1 Отговор
    Е така е, Комитова си е Комитова, като Комитова полага и да усучи някоя и друга благинка. То пак добре, че един друг комита-Глинка Комитов с присъда за изнасилване и ред други крими мераци през годините, беше скокнал в кацата с меда- Здравна каса, като неин шеф!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????
  • 47 Слави Трифонов

    6 11 Отговор
    Когато журналист пише лоши неща за Бойко не ревете, когато пише за Радев ревете. Има ли свобода на словото?

    Коментиран от #52

  • 48 Kandi

    7 9 Отговор
    Мизерника ТодороFF дето го изгониха от народното събрание защото заплашва Виктор Николаев в Ефир с уволнение !

    Коментиран от #79

  • 49 Данъчния

    9 9 Отговор
    Някой вярва ли избщо на такива нечистоплътници като Тодороф?

    Коментиран от #53

  • 50 Айде бе

    14 4 Отговор

    До коментар #2 от "мдда":

    Нямала жената къщи- взела европейски пари, за да си построи! Баш по времето, когато била служебен зам.министър!?Тъпи ли сте, или се правите?
  • 51 провинциалист

    6 1 Отговор

    До коментар #30 от "Слави":

    Ясни, ясни, колко да са ясни? Да не си му счетоводител?
  • 52 дЪРТАНЯН

    2 1 Отговор

    До коментар #47 от "Слави Трифонов":

    Ами има бре Славчо, как да няма? Ето на, всеки може да реве когато, колкото и по когото си иска. Приискало му се-ревал, не му се искало-не ревал, туй то.
  • 53 Луди всякакви

    12 3 Отговор

    До коментар #49 от "Данъчния":

    Кой те кара да му вярваш- виж документа с дати и цифри! Интересно как е придобила терена- със сигурност и там има другарщина. Вместо да насърчавате всеки, който показва далавери, се юрвате да го мразите. Хем нито е награбил хиляди декари, нито се хвали с милиони, но той е лош, а зърнарят- лъжец е надежден свидетел! Пфу, заслужавате си мизерията!

    Коментиран от #66

  • 54 Сър Пичук

    8 0 Отговор
    Помним и колко съдии(ки) взеха земи на първа линия на морето като крайно нуждаещи се и не последва ансолютно нищо!
  • 55 Спокойно,спокойно

    4 2 Отговор

    До коментар #40 от "Когато се давиш,.сламка не помага":

    Това е само първият ден
  • 56 Хммм

    7 4 Отговор
    Сигурно има и внуци за уреждане и затова се е "жертвала" да е пак министър...
  • 57 буклук

    6 6 Отговор
    На тоя буклук не му давайте трибуна, мръно мекере , трябва да бъде привлечен като обвиняем и осъден

    Коментиран от #59

  • 58 На снимката

    3 4 Отговор
    Комунистически сурат
  • 59 Направо

    1 1 Отговор

    До коментар #57 от "буклук":

    Разстрел дрОгарю,като 44та.
  • 60 Верно ли

    6 4 Отговор

    До коментар #22 от "Ами за такива случаи":

    Спецсъдът го закриват, а тоя компромат ГРОБ могат да си ги заврат там, дето слънце не грее 1во защото тяхното правителство е раздало парите по тази програма на въпросната госпожа (вижте датите), 2ро - тяхното правителство "ревизира" парите по тази програма, което какво ще рече - че така са си свършили работата??? Отгоре на всичко Писменово е в Странджа и да се говори, че е на морето е абсолютна глупост - в тези села живеят по 5 баби на кръст, а пътищата до тях са под всякаква критика. Факт е, че масово парите по този европроект бяха окрадени, но ето сега възможност да се изземат всички тези къщи за гости, с които Странджа е пълна и не функционират и да се завъди един приличен селски туризъм в този регион, като преди това обаче трябва да се вложи в инфраструктура.
  • 61 Гост

    3 5 Отговор
    Комитова е кадър на Герб, и само простакесите тука се пенят против това, или са си чисти герберасти, които не искат да се разбере герберасткото крадене на Комитова.
  • 62 Гост

    5 0 Отговор
    Най-използваната дума за политика в България е ''ПРИДОБИЛ''

    Коментиран от #63

  • 63 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #62 от "Гост":

    За българския политик имам предвид
  • 64 Антон Тодоров!!! Хранилката празна!!??

    4 5 Отговор
    Почвайте да Ревете!! Селски туризъм-официална програма!!! Проекти, програми,! Каде е Проблема??? Приказки на Зелено!! При Пандемия на, болшинството хора къщите за гости стоят и сега празни!!!!
  • 65 И аз да кажа

    6 2 Отговор

    До коментар #30 от "Слави":

    Нищо подобно- поинтересувай се световноизвестни водещи на телевизии с десетки милиони аудитория, които водят шоуто си от студио, без балети, бендове и други фасони (с много по-малки разходи), дали имат такова афиширано богатство, дали се движат с такива джипове, шофьори, охрани? Със сигурност рекламата в техните предавания е повече и по-скъпа. На Славчо сметките с мнооого не му излизат, мислете бе хора. А предаването му пък откога се спихна ...
  • 66 воденичарЯТ

    6 5 Отговор

    До коментар #53 от "Луди всякакви":

    Точно документите с дати и цифри доказват обратното на твърдяното от Тодоров. Документите показват, че фирмата е имала дейност. Има разходи, има и приходи - цели 23 хил. от нощувки. Е, в краен резулат е на загуба, ама загубата не е основание за разваляне на договора и връщане на субсидията.

    Коментиран от #68

  • 67 Даката

    4 3 Отговор
    Оставка
  • 68 Луди всякакви

    5 1 Отговор

    До коментар #66 от "воденичарЯТ":

    Въпросът е, че е получила финансирането по време на правителство, в което е зам. министър. Бих се поинтересувал как е придобит теренът също. И кога?

    Коментиран от #75

  • 69 шайка

    5 2 Отговор
    Тоя измекяр, пак се изока. От 2017 г. до сега 2021 г. на власт е правителството на "всички са парлеву франсе" от Банкя. Защо до сега не са проверени всички по европейските програми? Калинките му спаха и лапаха и сега почнаха да вият като койоти.
  • 70 Доротея

    4 2 Отговор

    До коментар #28 от "NeXu s":

    Да! Точно така! По им прилича да са аристократи, отколкото някоя калинка вчерашен пролетарий с рабфак! Абе, ти Евгения Банева ли ще сравняваш с някой герберски пърцал!? Възмутително! Те затова и ги опандизиха, защото с г-н Банев са като боляри от 14 век в сравнение с гербераските оръфляци.
  • 71 мдда

    4 0 Отговор

    До коментар #41 от "Не става":

    българите не са много бедни. не знам от къде си. Раазходи се по големите градове и виж какви коли се карат. Не мисля, че някой от тях може да попаде в графа "беден човек".
  • 72 тхйт

    4 5 Отговор
    Янаки Стоилов.. всеизвестен крадец от БСП е в кабинета Янев.
  • 73 mazen

    1 2 Отговор
    Съгласно приложение No. от Наредба 29 от 11.08.2008 за условията и реда за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по
    мярка "Подкрепа за създаване и развитие на
    микропредприятия" от Програмата за развитие на
    селските райони за периода 2007 - 2013 г.
    Проекти в Община Приморско са НЕДОПУСТИМИ!
    Какви глупости дрънка тоя идиот платен?
  • 74 504

    3 6 Отговор
    Този плъх пак изпълзя от някъде . Колко трябва да си долен и подъл човек , че само да ровиш и да слухтиш по хората ?

    Коментиран от #77

  • 75 Верно ли

    4 2 Отговор

    До коментар #68 от "Луди всякакви":

    Я погледни по-добре! Баш при ГРОБ си е основала фирмата и е получила парите!
  • 76 Ох котьо

    5 0 Отговор
    Ама и при президента ли стават такива неща ?
  • 77 Що да не слухти бре ?

    6 2 Отговор

    До коментар #74 от "504":

    Досега Бойко не го ли слухтяха ? Или за него може , а за вашите хора е гнусно .
  • 78 kjl

    6 1 Отговор
    Явно съветниците на Радев куцат!!! или са част от статуквото. И в съчинената биография на министъра на спорта няма един верен ред, освет че е бил търговец .... и превърна федерацията по Модерен петобой в СЕРГИЯ за лично облаЖване. Нека журналистите поискат да му видят медала от европейско, както твърди???!!! няма такъв
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Българка":

    А к`во ще кажете за фондацията на нейния мъж???
  • 81 цвцв

    1 1 Отговор
    писателю на ШАЙКАТА подлого после герберска голяма далавера си открил б-------к
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове