Last news in Fakti

19 Май, 2021 06:34 8 208 118

Биков: Радев веднага да поиска оставката на Рашков

  • тома биков-
  • бойко рашков-
  • румен радев-
  • оставка

Антон Тодоров след една изпусната реплика по отношение на журналист подаде оставка като народен представител, припомни бившият депутат от ГЕРБ

Биков: Радев веднага да поиска оставката на Рашков - 1
Снимка: БГНЕС

Мантрата за изчегъртването на ГЕРБ ще се изчерпи и тогава ще се види ясно къде е попаднало управлението на държавата.

Това каза в интервю за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ Тома Биков, бивш народен представител от ПП ГЕРБ.

Той коментира думите на вътрешният министър Бойко Рашков, който поиска отстраняването от ефир на водещите на сутрешния блок на БТВ Биляна Гавазова и Златимир Йовчев.

„При управлението на ГЕРБ подобни изказвания водеха до оставка на този, който ги е направил, независимо от позицията, която заема.

Пример е Антон Тодоров, който след една изпусната реплика по отношение на журналист подаде оставка като народен представител, припомни Тома Биков.

"Това изказване сутринта на Бойко Рашков само по себе си може да е и някакво изпускане на нерви, но то е симптоматично за самоконтрола на този човек, в чийто ръце практически е едно от най-силните министерства. Ако той не е в състояние да си сдържи нервите и да отговаря на нормални въпроси, адекватни на назначенията и уволненията, които прави, явно не е за тази позиция, макар и в служебно правителство, а тепърва това министерство ще има решаваща функция по отношение на провеждането на изборите и редица други предизвикателства", посочва Биков.

"В този смисъл г-н Радев, който назначи Бойко Рашков, трябва да му поиска оставката още днес или утре и да даде знак, че министърът на вътрешните работи в служебното правителство ще бъде адекватен човек, който би могъл да изпълнява своите функции нормално. Но не виждам никакви знаци в тази посока", казва още Биков.

Не трябва да забравяме, че напрежението около Рашков дойде след като назначи за началник на кабинета си учредителка на партията на Васил Божков, което само по себе си е скандално и неприемливо. След това не успя да даде никакво логично обяснение за това назначение.

Много ясно настоящото управление на страната показва, че очевидно е по-различно от предишното по посока на носене на отговорност. Не очаквам да му бъде поискана оставката и в следващите месеци ще трябва да следим внимателно какво прави, защото моите съмнения по отношение на неговата фигура са много сериозни“, подчерта Тома Биков.

Според него има опит за овладяване на силовите структури и то от фигури, които по никакъв начин не стоят в политическия контекст, а по-скоро в контекста на хора, които са преследвани от закона.

„Това е притеснително. Не зная защо се случва – дали е поради зависимост или поради криви сметки, че тези хора ще бъдат използвани като средство за изчегъртване на ГЕРБ и след това върху тях ще бъде наложен контрола. Смятам, че подобен род действия ще доведат до това, че политическите решения няма да се взимат от политици, а от хора от ъндърграунда. Ние сме били в такава ситуация.

Г-н Рашков, като началник на Националната следствена служба в средата и края на 90-те години работеше в една такава среда, в която решенията се взимаха от организираната престъпност, а не от политиците. Това се нарича олигархичен модел на управление - политическата част е само фасада, а решенията се взимат от други места.

Предишното управление на Борисов, с всичките си грешки и недостатъци, беше много ясно позиционирано в политическия живот на страната. Основните решения се взимаха от министър-председателя, той се явяваше на избори, печелеше тези избори и на база получено доверие реализираше управлението на страната.

В момента очевидно вървим към друг модел, ще имаме премиер и министри, които за пред публиката взимат някакви решения, но всъщност не могат да обяснят нито кадровата си политика, нито действията си в отделните министерства. А мантрата, че ще изчегъртат ГЕРБ в един момент ще се изчерпи и ще се види много ясно къде е попаднало управлението на държавата. Ще се окаже, че то изобщо не е в ръцете на президента, на премиера или министрите“, коментира Тома Биков.

Най-голямата ценност на демокрацията е, че политическите опоненти съществуват заедно, обясни Тома Биков.

По думите му обаче се наблюдава инстинкт за създаване на комфортна среда новото управление да остане само, а тази система не е демократична, а тоталитарна.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 89 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома Неверни

    241 13 Отговор
    Скрии си главата като щтраус в някоя дупка само алчното ти дупенце да остане отгоре и се спотайвай защото сте много остани!

    Коментиран от #72

  • 2 ченге

    233 15 Отговор
    Вмирисани сте от мъротия, и ти и бибитко и слъжбите ви!

    Коментиран от #84

  • 3 Кравата Милка

    141 14 Отговор
    Тона Биков - новият съветник на президента.

    Коментиран от #117

  • 4 23456

    69 13 Отговор
    Няма да стане те са партизани
  • 5 Дед Хасан

    168 6 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува
  • 6 Я КАЖИ

    194 11 Отговор
    "Бoриcoв нe e диктaтoр. Тoй e кaрикaтурa нa диктaтoр. Втoрoтo нe e пo-мaлкo врeднo oт първoтo. Тoзи чoвeк дoтoлкoвa cи e пoвярвaл, чe e зaбрaвил кoй e и oт къдe идвa. Пo-лoшoтo e, чe cякaш и ниe зaпoчвaмe дa зaбрaвямe…Oбeщaвaм ви, чe щe нaпрaвя кaквoтo зaвиcи oт мeн Бoйкo Бoриcoв, никoгa пoвeчe дa нe ceднe в крecлoтo нa миниcтър-прeдceдaтeля“.............БИЧЕТО , ЗА ТЕЗИ ТИ ИЗРЕЧЕНИЯ КАКВО ТИ Е ....МНЕНИЕТО......???????????

    Коментиран от #35

  • 7 Румен

    128 7 Отговор
    Време е за корида Биков
  • 8 Баш

    172 13 Отговор
    заради теб , ей сега Президента ще я заиска ?! Скрий се и не досаждай повече !!!
  • 9 селянин

    162 9 Отговор
    А Баце га нарече журналятя къл,къл,къл, оти не си подада оставката?
  • 10 Рашков ПРЕМИЕР!!!

    136 14 Отговор
    Рашков ПРЕМИЕР!!!
  • 11 Верно

    26 63 Отговор
    И после да назначи Мая
  • 12 Един

    21 158 Отговор
    Репликата не е изпусната,а направо вмешателство във работата на журналистите!!

    Коментиран от #76, #86

  • 13 3.14К

    158 11 Отговор
    Поведението на Рашков би било недопустимо спрямо истински журналисти. А тези двамата са абсолютно недоразумение. Като си спомним какво представляваше Хикимян и Цв. Ризова, явно това е присъщо за БТВ.
  • 14 А Баце,

    145 4 Отговор
    Дето измисли ПКП,сега измисли и МИСИРКИ на БГ Журналистите и това ще си остане ЗАВИНАГИ.Него няма ли да съдите!?
  • 15 Банкя

    145 6 Отговор
    Разкарай се, бе боклук!
  • 16 2323

    113 6 Отговор
    На тоя няма ли кой да му счупи фаровете

    Коментиран от #21

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 То пък

    106 5 Отговор
    едни журналисти - не ти е работата ! Това мекотело се засилило да "защитава" фитки и фитове - компанията му в селския двор !
  • 19 ЕХАА

    13 111 Отговор
    НЕ МОЖЕ ФИГУРАНТА - АЪЛЯКЧИЯ , ДА ИСКА ОСТАВКАТА НА РОШКОВ !!! ЗАЩОТО СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е СЪСТАВЕНО ОТ БОЖКОВ , А ФИГУРАНТА ГО УЗАКОНИ !!! БОЖКОВ НАЗНАЧАВА , БОЖКОВ УВОЛНЯВА !!!

    Коментиран от #75

  • 20 Буха ха

    110 6 Отговор
    Изказването на Рашков може да не е коректно спрямо истински журналисти, но е точно в десятка спрямо мисирките.

    Коментиран от #23

  • 21 А на теб

    8 47 Отговор

    До коментар #16 от "2323":

    Дали ти трябват нови фарове ???

    Коментиран от #46

  • 22 Точно

    90 6 Отговор
    Тоя на снимката е рядко противно същество.Същото важи и за половината герберска измет в парламента.
  • 23 Ми то

    15 79 Отговор

    До коментар #20 от "Буха ха":

    Ко излиза???? Който задава неудобни въпроси на РОШКОВ е мисирка, А който го хвали и си мълчи е кадърен журналист , БРАВОС , до къде я докарахме !!!!

    Коментиран от #54

  • 24 Българин

    95 4 Отговор
    Биков, а ти поиска ли оставката на господаря си от Банкя когато нарече журналистите мисирки? А когато нарече председателя на Народното събрание ПКП?
  • 25 Активист на БКП

    83 4 Отговор
    Хихихихихихииии! Биче,вече сте у девета глуха! Няма кой да те чуе!
  • 26 Kобрети

    80 5 Отговор
    Ти чу ли точните думи на Рашков бе кокошкар ? Явно ...не....
  • 27 Кутка Караянчева

    69 3 Отговор
    Туй,опозиция,било лошо!Ще мина към кърджалийското ДПС.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Президентът

    59 4 Отговор
    от кастрирани волове ли ще се учи , бе ?
  • 31 еничар

    62 4 Отговор
    Този е като черна вражеска станция! Това, с манипулациите по медиите е ежедневие. Затова сме на 112 място по медийна свобода ! Затова, пак четем и слушаме Дойче Веле и Свободна Европа, както при социализма!
  • 32 Герб е в нокдаун

    51 3 Отговор
    Да се готвят за нокаута,шампионството им е като на Кобрата - много пари в чекмеджето и никаква победа..
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Хахаха

    63 4 Отговор
    Колко му се ще на Тома, леле колко му се ще.
    Намерете му жена, мъж, нещо там да се забавлява.
    И да вземе да забрави за Герб, отекоха в канала вече ,няма връщане, край.
  • 35 Ку ку

    56 3 Отговор

    До коментар #6 от "Я КАЖИ":

    Това трябва да се напомня на умния Биков ежедневно и след всяка негова изцепка пред медиите! Кат' сменят боята и моментално ги връхлита неква амнезия за минали техни думи и действия. Тоя, оная Сачева, Антончо Тудоров...
  • 36 ЧУДЯ СЕ ДАЛИ ТАКА

    51 3 Отговор
    ЩЯХТЕ ДА УДОБРЯВАТЕ УВОЛНЕНИЕТО НА ЖУРНАЛИСТИТЕ , АКО ТОВА ГО БЕШЕ КАЗАЛ БОЙКО ??? А КВО ШЕ КАЖЕТЕ ???

    Коментиран от #38

  • 37 Исторически факт

    56 3 Отговор
    Герб утече у Перловската при пластмасите и найлонките..
  • 38 Пише се"Одобрявате"

    46 4 Отговор

    До коментар #36 от "ЧУДЯ СЕ ДАЛИ ТАКА":

    И ти като Боко си чел книжката до средата..

    Коментиран от #40

  • 39 Народът на Бг

    61 3 Отговор
    Кравов, долен герберски лизач и простак, пий си аповете бе Боклук престъпен.
    Лидера на Хунтата ГЕРБ борисоф като Крадеше и Обиждаше всички в Бг., и наричаше журналистите Мисирки защо не си подаде оставката.
    Ти къде беше тогава. Защо не му поиска оставката, долен герберастки Боклук.
  • 40 ЧУДЯ СЕ ДАЛИ ТАКА

    5 38 Отговор

    До коментар #38 от "Пише се"Одобрявате"":

    МОЖЕШ ДА СРИЧАШ КАТО ФИГУРАНТА , МАКАР , ЧЕ ЗНАЕ ТРИ ЕЗИКА И ИМА ТРИ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЯ...ПОНЕ ТАКА КАЗВАТ ???

    Коментиран от #62

  • 41 Един от многото

    44 3 Отговор
    бИКОВ ли си,Ибриков ли си,ама си търси друга партийка,че тая уйде.
  • 42 Палячооооо

    46 5 Отговор
    Тези хора за 3 дни свършиха повече работа отколкото вие за 3 години .
    А след 11 ще изчезнете ........
    Имената ви ще са само в съдебните новини
  • 43 124

    45 5 Отговор
    Шайката ГЕРБ плаче - задава се възмездие за престъпленията им. Г-н Рашков, никаква милост за мутрите, превърнали държавата в групировка. Съд и конфискация за Борисов и шайката!
  • 44 кравар

    38 2 Отговор
    Кравата да си мучи в обора, вече не го играе бик.
  • 45 Реалист

    39 3 Отговор
    Бълхите на герб се махат една по една от гърба на народа:) и тебе томчо и тебе ще е...:)
  • 46 ХПХ

    15 1 Отговор

    До коментар #21 от "А на теб":

    А на теб, повече бръмбари в главата.
  • 47 Факти

    30 2 Отговор
    Толкова ли е трудно да четем новини само от позитивно мислещи и действащи хора?Спрете да ни навирате тулупи и пропаднали в живота индивиди

    Коментиран от #50

  • 48 Свиквайте

    20 4 Отговор
    Още какви безобразия ще видете от мутрокомунистити д**е да ни е яко‼
  • 49 Спасов

    28 3 Отговор
    Тия т.н. жърналисти не виждат ли какво е общественото мнение за тях и телевиазията им?! Сами да се махнат!
  • 50 Фактъ

    15 1 Отговор

    До коментар #47 от "Факти":

    Добрите новини свършиха от сега почват ужасните новини
  • 51 Уйке

    29 3 Отговор
    Това безгръбначно няма няма и изпълзи та изблее поредната глупост, и се скрие пак в дупката си! Биков, ти незабавно трябва да бъдеш съден за обида от Б. Рашков за сравнението с онова тебе подобно нищо Антон Тодоров!
  • 52 Гоце

    5 26 Отговор
    Радев и оставка на негови хора , мисия невъзможна. Хубавото е че хората на следващите избопи виждат каква е алтернативата на ГЕРБ
  • 53 Жигули

    7 17 Отговор
    ОСТАВКАААААААА‼‼‼‼‼‼
  • 54 Doni Brasko

    31 3 Отговор

    До коментар #23 от "Ми то":

    Кое точно беше неудобен въпрос? Може би - какво си говорихте на срещата си преди 30 години? Троловете сте изпростели до ента степен. Тези двамата водещи са като две карикатури. Не можете вече да манипулирате, ние също имаме очи и уши. Ставате все по-отвратителни и омразни.
  • 55 chi

    26 3 Отговор
    Биков, ти си никой!
  • 56 Gowo

    30 3 Отговор
    Биков да обърне внимание на шефа си какво казва. Не да се занимава със законното служебно правителство
  • 57 резервист

    28 4 Отговор
    Страх тресе прасенцата! Големият лош вълк ще им издуха сламата от кочинката. Да не бяхте крали толкова! Лесно е да си крадлив и некадърен, когато има кой да те държи на яслата, знайно е срещу какво. Ами сега?!!!!!!
  • 58 Скорпи

    7 31 Отговор
    Не му симпатизирам,но е прав,Рашков се издъни много..

    Коментиран от #61

  • 59 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    33 6 Отговор
    Боковото пуделче пак се разджавка,
    нали трябва да си заработи пържолката...
  • 60 Дългият

    5 25 Отговор
    Това ни е проблема на нас българите.Коментира се гафа на Рашков,не какъв е Биков.Задавихте се от плюнки но ни дума за издънката на министъра...

    Коментиран от #87

  • 61 Gowo

    12 4 Отговор

    До коментар #58 от "Скорпи":

    И аз не му симпатизирам. Но говори нелепости
  • 62 Ко каза ко

    10 11 Отговор

    До коментар #40 от "ЧУДЯ СЕ ДАЛИ ТАКА":

    То ФИГУРАНТА вече го уволниха ,и не знае три езика нито един не знае като хората .
  • 63 Gowo

    21 3 Отговор
    Биков е или т@п , или много зависим
  • 64 Един от многото

    23 3 Отговор
    Ибриков,пак се изказваш неподготвен.
  • 65 Я у лево

    25 3 Отговор
    Ти кой беше бе Пинокио.Ходи да се прегледаш на психиатър,защото записите които гледах с теб те определят като шизофриник.Директорката на психиатричната клиника....вчера ти постави диагноза.И разберете един път за винаги,че ГЕРБ никога няма да вземе властта а изчегъртването и предаването на прокуратурата е най нормалния процес който ви очаква.Колкото повече ревете,толкова повече показвате че сме на прав път.А медии като НОВА и БТВ не ги очаква нищо добро.Свободата на словото няма нищо общо с слугинажа към властта и манипулиране на истината със псвевдожурналисти и подбрани лакеи на власта..
  • 66 Другия с коня

    5 24 Отговор
    Хунтата от Протеста начело с Летеца и червените Олигарси е обречена....На следващите Избори ще бъдат изметени и Те го знаят!!!!

    Коментиран от #67, #89

  • 67 Гост

    14 2 Отговор

    До коментар #66 от "Другия с коня":

    От кой бе, мен? От скопения ти господар? Не мислА!
  • 68 Гост

    18 4 Отговор
    биков, биков, как те изпуснаха да те направят втората жена премиер на България, не знам!
  • 69 гого

    15 3 Отговор
    До кока ще ни занимавате с тези педали, в затвора им е мястото, от там да дават поуки и интервюта.
  • 70 Алооо

    22 3 Отговор
    Този пинчер да се скрие някъде. Рашков каза самата истина и това е. Всички журналисти в BTV са марионетки на ГЕРБ и ДПС.
  • 71 Да ама не

    21 3 Отговор
    Не разбирам доводите на този лакей Биков.Рашков каза че, "Ако аз съм директор на БТВ ще ги уволня".И това което има в предвид е за тези два пингвина,водещи на предаването.конкретно и точно.АКО,АКО,АКО,някой знае ли какво означава.И ако съпоставим изказването на Ант.Тодоров,който директно заплаши журналист,че скоро ще си търси нова работа или изказването на В.Симеонов към водещия,че колежката му вече я няма и да не стане така че и него да го няма.Тези случаи нямат база за сравнение.Едното е хипотеза а другите два са директна заплаха.Да не говориме за изказванията на Толупа,как нарича журналистите или свойте хора от партията.

    Коментиран от #74

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Сърп и чук

    10 1 Отговор
    Точно пък президента се оказа с изключително здрави нерви и това ще ви съсипе окончателно! Явно, подбора в Изтребителната школа е бил перфектен и това там е традиция! Не като в Симеоново! Пример! В един материал за пилота Николай Бошнаков, репресиран след 9 септември, виждам, че на медицинските прегледи на кандидатите за летци през 1936 г., Бошнаков е класиран на девето място! Пръв е Йордан Фердинандов, по късно инструктор в изтребителната школа. През 2015 г. в един военен сайт му честитяха 100 - роджден ден! Не знам дали е още жив, но това показва, че ония лекари са си разбирали от работата.
  • 74 Чук и Гек

    4 3 Отговор

    До коментар #71 от "Да ама не":

    Тази утрин същите два пудел и дакелка бяха прекалено кротки с Христо Иванов! Значи, късокрако куче с характерна муцуна се нарича дакел! Не аз съм го измислил! Всички в журналния бранш знаят коя е мисирката с прякор - Дакела! В пресата го видях! За оня - Офчев не знам дали е пудел!?
  • 75 Драйфус

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "ЕХАА":

    Умник!Това и при най смелите ми фантазии нямаше да ми мине през ума!
  • 76 Киркор

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Един":

    И ще си останеш един!
  • 77 Next

    14 3 Отговор
    Я, мома бикоф пак ни разказва гербераски тъпотии с тая мазна корумпирана муцуна.
  • 78 Тома Биков е моя Господар!

    3 7 Отговор
    Биков има цялата любов на народа
  • 79 маринова

    9 3 Отговор
    Голяма врява вдигнахте, а от 2012 г. колко човешки съдби съсипахте,
    колко хора оставихте без работа.
    Вие не сте хора , нямате човешки облик но рано или късно до всеки застава сервитьора за да си плати сметката и вас това ви чака.
  • 80 Брокер

    9 3 Отговор
    Биков, колко взе, за да преминеш от лагера на "България на гражданите" в "ГЕРБ"?
    Или те изнудват с прокурорска проверка?
    Питам просто да знам цените...
  • 81 Комсомолчето

    7 3 Отговор
    Биков....само да квичиш ти остана
  • 82 Антикомунист

    8 1 Отговор
    ЛУСТРАЦИЯЯЯЯЯЯ
  • 83 Хвалипръцковист

    4 3 Отговор
    Направете спешно брифинг на ГЕРБ
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 скрий се бе

    9 2 Отговор
    Вие ли ще ми говорите за оставки? При вашето управление премиерът не се вясваше в парламента, а хората на площада му искаха оставката.
  • 86 гулюгулю

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Един":

    Вожда ги наричаше по друг начин!
  • 87 аха

    5 3 Отговор

    До коментар #60 от "Дългият":

    За издънката на журналитите нищо ли няма да кажеш? Аз от години чета новините в мрежата!

    Коментиран от #100

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Гнусен Бургазлия

    1 1 Отговор

    До коментар #66 от "Другия с коня":

    Хахаха... Ахаха немога аххахаха
  • 90 Вуйчо Ваньо

    7 2 Отговор
    Прибери се някъде,не се показвай и не казвай нищо,защото ще те настигне и тебе дългата ръка на народа!
  • 91 иван иванов

    9 3 Отговор
    ей, биков биков....край няма наглоста ви...ти най-малко имаш право да се обаждаш. загубихте власта,поне спрете да говорите глупости...излагате се вече и в очите на вашите избиратели.да ти напомним ли какво говореше навремето срещу бб...или имаш амнезия.
  • 92 иван иванов

    7 3 Отговор
    в Русия ,,бик,,викат на най-тъпите мутри.
  • 93 критик

    7 3 Отговор
    скрий се и не говори неверни неща! знаем те какво представляваш, така че не давай ъкъл на другите!
  • 94 Той

    9 3 Отговор
    Биков: Радев веднага да поиска оставката на Рашков. Аз - бившото правителство с премиера веднага в затвора.
  • 95 Фери

    7 2 Отговор
    Тоя, какъв се явява? Г-н Никой!
  • 96 байгън

    9 4 Отговор
    Този съвсем лудна.Вижте там някой специалист.
  • 97 сори

    9 3 Отговор
    Според Биков Рашков поискал остраняване на журналистките . Типичен пример на мутрогерберско изопачавеане на нещата . както ни е удобно . Според Биков Рашков има прамомощия да остранява журналисти . Тодоров заплашил журналистки и си подал оставка . Само че тези журналистки не бяха със слушалки в ушите дистанционно управлявани като говорещи . кукли . Не само уволнение а и затвор .За голям отворко и умник се смята този Биков. Егото му е замъглилило мозъка и има нужда от психологическа помощ
  • 98 промени

    5 5 Отговор
    Искахте промени – ето ви ги. Новият модел е Божков-Радев-Трифонов. Връщане на стари комунистически муцуни на преклонна възраст на власт, които слушкат какво им нареждат едни други комунистически мутри-бизнесмени. СЛужебни правителства до дупка, ако трябва и рет пъти избори ще се правят, докато ликвидират всички неудобни и разчистят пътя за еднолична диктатура.
    Само вчера се нагледахме достатъчно как един такъв стар комунистически кадър:
    1. Се изложи тотално в едно телевизионно интервю.
    2. След това поиска уволнение на журналистите, което е абсолютно недопустимо и във всяка нормална държава веднага трябва да си подаде оставката.
    3. Накрая взе та си сложи за началник на кабинета калинка, уволнена от КПКОНПИ за конфликт на интереси и де факто корупция. Да те уволнят от органа, който се бори с корупцията за същото – правете си сметка какви са тия кадри. Ама е основател на партията на комунистическа мутра-бизнесмен. Който вече си назначи друг индивид с размерите на трикрилен гардероб и два пръста чело, пъчещ се по гащи по разни подиуми, за шеф на НАП.
    4. И за капак по някакво радио или телевизия заяви, че МВР ще играе ключова роля в промените в страната ??? Ние парламентарна република ли сме или някаква полицейска хунта, та имат такива намерения.
  • 99 татко Бик

    7 2 Отговор
    Мууууучи дете, баща ти е невинен.................
  • 100 Дългият

    2 1 Отговор

    До коментар #87 от "аха":

    Дай по конкретно за каква издънка става на въпрос..
  • 101 Патриот

    2 5 Отговор
    Препоръчвам да го изгледате това интервю, за да добиете истинска представа за това което се случва в момента в България. Рашков първо обясняваше, че нямало чистки, а малко по-късно каза, че чистките били в резултат на гражданското недоволство, а после пак заяви, че чистки нямало. Да му имам гьонсуратлъка на този! Типичен комуняга. Бил деполитизиран, ама бил пък от гражданска квота на БСП. Айде стига с тези лъжи бе другари на Кремъл! Да не говорим за наглото му държане в студиото. Да ми говори за професионализма на шефката на кабинета си Елена Фичерова, която е сред учредителите на партията на Васил Божков "Българско лято" и е била регистрирана като кандидат-депутат. Айде бе! Българи, да се вземем в ръце докато е време, че тези какво ни гласят ви е бедна фантазията.

    Коментиран от #104

  • 102 ХАН КРУМ

    9 1 Отговор
    биков, не бързай ,чакай си реда.вижда се ,че си нервен ,но то е нормално.
  • 103 Много мазезен

    0 1 Отговор
    Той има правото! но той не може! Да поеме! ОтговорностТтаА! Политическа отговорност :D
  • 104 Патриот,ама от продажните!

    6 1 Отговор

    До коментар #101 от "Патриот":

    Какъв патриот си бе ?От каракачанките,татарчетата на Валерко или от Дели Сидеровите златни пръстчета?

    Коментиран от #107

  • 105 tate

    7 1 Отговор
    Няма бе Биков, НЯМА ,да ти е гадно бе Биков подготви си 1 кат дрехи че като те викнат да си подготвен !! Биков тъпо изпълнение си ,ще си плащаш тарикатлъка и подлизурството !! Няма вече кой да те пази НСО и подобни , пази се от народната любов !! Щом ревеш като девственица значи сме на прав път а на теб ПРАВ ТИ ПЪТ !! Разбра ли Биков .....бити карти сте всички при бай Ставри !! Там ще виете и ревете и ще връщате взетото от народа но в натура ! Ех Биков Биков тъп си и така ще си заминеш ,подлога Тиквенска

    Коментиран от #108

  • 106 инчхай

    3 1 Отговор
    еврейски боклу- скрии се под--го затвор за мутрите
  • 107 Патриот

    1 2 Отговор

    До коментар #104 от "Патриот,ама от продажните!":

    И тези глупости на базата на какво ги измисли? Или както обикновенно отреагирате на първосигнално примат-болшевишко ниво, което никога не можахте да надскочите. Боли истината, недраги ми, но още повече ще те заболи ако поне за момент успееш да се видиш отстрани.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Гражданина Тома Биков!! НЕЕ поискал

    4 2 Отговор
    Оставка на журналистите, има, казано едно АКО??? Биков чети и гледай внимателно!!! Да не да говориш и пишеш по сценарии,!!
  • 111 Мутри вън!

    7 2 Отговор
    ТОМЕТО ИБРИКЧИЯТА СКРИЙ СЕ В ДУПКАТА!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 софийски барабуняк

    6 1 Отговор
    Ти кой беше бе 🤔🤮.......
  • 114 2121

    3 1 Отговор
    Ти умни ми Томчо защо не поиска оставки на тумбак войводата патриота Симеонов и Магарешки защо Тчмчоооо7!!!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 ФИНЦИ

    0 0 Отговор
    БОЖЕ МИЛИ КОЛКО ПРОСТИ ХОРА ИМА ГЕРБ - СДС ИСТОРИЯ БЕЗ КРАИ САМО БСП ДА ЖИВЕЕ БСП
  • 117 ФИНЦИ

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кравата Милка":

    МОЖЕ ТОИ ОБИКНОВЕННО КОГОТО НАПАДА ПОСЛЕ МУ ЛИЖЕ Г.ЗА ТОВА Е ТОМАНЧО БИКОВ КАТО ЯНЕ БЕ ЯНЕ ЯНЕВ ВАРТИ ДУПЕТА
  • 118 Нане

    1 0 Отговор
    Абсолютен и..от! Най-голямата излагация в държавата от 11г. насам. Партята ви която съсипа народа! Резил!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове