Last news in Fakti

9 Юни, 2021 06:37 6 480 41

Бойко Ноев: Гешев няма ход, изчерпан е

  • бойко ноев-
  • иван гешев-
  • бойко рашков-
  • дпс-
  • герб-
  • сащ

Ако създадете инициативен  комитет за издигане на Бойко Рашков за главен прокурор, може да ме пишете в инициативния комитет, заяви пред 7/8 ТВ бившият военен министър

Бойко Ноев: Гешев няма ход, изчерпан е - 1
Снимка: Кадър от 7/8 ТВ

"Има голяма заплаха за националната сигурност, като се компрометира изборният процес. Бойко Борисов ескалира публичните съмнения в резултата на изборите. Той прави като Тръмп. Същото прави и Натаняху сега в Израел. Това са самовлюбени диктаторски типове, приватизирали властта в свой публичен интерес. Борисов може да компрометира изборите на 11 юли. Това е огромна заплаха за националната сигурност. Той може да изкара на улицата момчетата с челни фланелки".

Това каза по 7/8 ТВ Бойко Ноев.

Ето и останалата част от казаното от Ноев, представена от Фрог нюз.

"Борисов го питат за Мата Хари, той казва, че е евроатлантик. Не може да криеш лъжи и всякакви други извращения на обществения морал зад евроатлантизма. Хора, мошеници, шмекери, които говорят като защитници на евроатлантизма, нанасят щета върху публичното възприятие за нашата общност. Мата Хари е НАТО. Това е, което се получава накрая. Ние сме в началото на края. Тези, които отидат в парламента, трябва да сложат края.

Няма кой да ни освободи, ако ние самите не се освободим от мафията. Това е най-големият проблем за нашата национална сигурност. САЩ направиха някаква форма на подкрепа, но ние трябва да си свършим работата.

Голяма е външната сила. Тя е голяма и в управлението на глобалните парични посоки. Те /бел. ред. САЩ/ казват, че у нас има корупция и това не им харесва. Те въвеждат съответните ограничения. Затова тези, които казват, че американците се намесват във вътрешните ни работи, не са прави . Важно е, че посочиха тези фигури. /бел. ред. Делян Пеевски, Илко Желязков, Васил Божков/. Важно е, че те не пожелаха да се срещнат с Иван Гешев. Това беше покана той да си ходи. Само един човек има в държавата, който е лидер на партия и това е Бойко Борисов.

Всички говорим за Пеевски, сега той е лошият. Миналата година Борисов уволни трима свои министри- Младен Маринов, Караниколов и Владислав Горанов, като обясни, че са свързани с Пеевски. Младен Маринов води листата на ГЕРБ в София-област. На тях не им пука. В редиците на ГЕРБ има добри хора. В тях има дълбоко разочарование, особено тези на по-високи нива, които са се жертвали за Борисов. Те сега са сменени от едни комсомолци, които са се продали, все едно са си купили фабрика на 10-ти ноември.

Действията на служебното правителство са стъпка в правилната посока. Но това съвсем не е достатъчно. Разбираме, че в Правителствена болница и „Автомагистрали“ не искат да си ходят.

Иван Гешев няма ход. Той отдавна е изчерпан. Оставят се и следи за престъпления. Но имам обосновани предположения, че Иван Гешев участва в прикриване на престъпения. Гешев и Цацаров са лично намесени в предоставяне на Интерпол на фалшиви имена на руснаците, които са били у нас. За Гешев не зная дали избавление е да си подаде оставката и да отиде в забвение или да попадне под ударите на закона.

Ако създадете инициативен комитет за издигане на Бойко Рашков за главен прокурор, може да ме пишете в инициативния комитет.

Рашков се е хвърлил да води тежка битка. Той водеше такава в качеството като шеф на Бюрото за контрол на СРС. Депутатите тогава го гледаха с насмешка в парламента и люпеха семки. Той трябва да бъде подкрепен от всички честни хора, както и другите действия за демонтиране на кабинета.

Бойко Борисов се е натрапил на тази среща в американското посолство. Той не може да влезе с взлом. Но той отива там като човек, посочен с половин уста в документа на САЩ. Ако той се размине само с оставка и отиване в небитието, ще има голям късмет. Но той според мен ще носи отговорност. Тази корупция, тези милиарди - няма как да не носиш отговорност. Той обясняваше как в качеството му на премиер, дежурният от МВР го буди да му докладва всичко. Този човек каза, че е научил за руските шпиони от медиите. Да не говорим за къщата в Барселона и за Мата Хари.

За да влезе някой в списъка по закона „Магнитски“, трябва да има категорично факти и данни. Трябва да може това нещо да издържи в съда. Досега САЩ нямат загубено дело. Няма как това да бъде само на медийни публикации. Стефан Янев бе пестелив в оценките си за разрухата, която те са заварили. Борисов е работил пряко с началниците на служби, той ги е привиквал в сряда с главния прокурор. Там Гешев му казва: „Шефе“. Това е голяма щета за България.

Това, което съм видял и зная за себе си беше документ, който носи атрибутите на ДАНС. Там се анализират мои участия в медиите, има информация за мои пътувания. Има изготввител на тази справка. За това съм написал официално писмо до новия председател на ДАНС и очаквам отговор кой е поръчал този материал. Зная за себе си, че съм подслушван, но не съм го видял.

За ДПС има сериозни последствия, след като поставиха под съмнение резултатите на финансовото министерство на САЩ. Заемайки тази позиция, ДПС влиза в една тежка изолация".


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 63 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гешев

    60 11 Отговор
    На затвор заедно с бацон
  • 2 Баго

    19 45 Отговор
    Като започнете да си изсмуквате от пръстите... смях!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гешефтара е престъпник

    40 7 Отговор
    Въпрос на време! !

    Коментиран от #23

  • 7 Къс кет

    35 8 Отговор
    Може да лежат в една килия с "шефа" Винету, за възпрепятстване на правосъдието, изнасяне на предварителна информация по незапочнали дела и носене на грозен каскет
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Николай

    31 9 Отговор
    Слава на великия Бойко Ноев той ще оправи България, бой по Гешев, Мешев, Борисов, Морисов
  • 11 NeXu s

    20 36 Отговор
    Лицемерни комуноиди! Магнитски е против вас, комунягите! Затова е задействан сега, когато сте на власт, за да крадете по-малко! Рашков е луд, достатъчно е да му се види физиономията. А ако Борисов беше диктатор, сега всички отрепки нямаше да си пишете кретенизмите по медиите, щяхте да чукате камъни, както при Путин и Лукашенко!

    Коментиран от #18

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Нойко Боевой

    4 15 Отговор
    Няма Мата Хари Борисов е сложил фалшиви банкноти месингови кюлчета и пистолет детска играчка и е нагласил фотоапарата на самоснимачка може да бъде разследван за притежание на фалшиви евро банкноти как така няма подслушване след като МВР има фирма БМВ безконтактни мултиплексорни вериги
  • 15 Николай

    5 12 Отговор
    Аз ще гласувам за коалицията "Ляв съюз за чиста и свята република"

    Коментиран от #19

  • 16 Прав сте Г-н Ноев, Прокоратурата е

    22 7 Отговор
    Длъжна да Разкрива Престъпления и да повдига обвинения, а не да ги Прекрива и Избирателно да повдига Обвинения!! Тази институция се нуждае от Радикални промени, иначе Държавата не може да заработи!!
  • 17 Николай

    25 11 Отговор

    До коментар #12 от "Пернишка секта":

    Гешев и Борисов са предатели и фашисти, Те предадоха идеите на Радев за възстановяване на държавата.
  • 18 Невероятно

    17 10 Отговор

    До коментар #11 от "NeXu s":

    Невероятен коментар! Браво и много точно казано!
  • 19 NeXu s

    9 12 Отговор

    До коментар #15 от "Николай":

    Мечтаеш за 3000 лева долар, а?

    Коментиран от #24, #25

  • 20 Станчо

    10 16 Отговор
    Корупцията в България е в хиляди пъти по-дребна от корупцията в САЩ!! Но там е отлично прикрита - железни схеми! И какво толкова онези руснаци дразнят САЩ??
  • 21 дъртак

    10 15 Отговор
    Ноев ти ще биеш по лъжи Атаносов гнома . Що не кажеш колко издънки имаше като един некъдърен министър.
  • 22 Вълканов

    13 5 Отговор
    Асане, стига си плещил било-не било. На такива като тебе, все комунистите виновни. Ял, пил, охолно живял за сметка на другите; като го сменят , комунистите виновни. Тези, накоито им писнало от прищевките ви и ви гонят ся все комунисти.
    Време е да се разкарате от хоризонта. Пречите на "комунистите".
  • 23 Вярно

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "Гешефтара е престъпник":

    Въпрос на време е .Докато му изтече мандата.
  • 24 Николай

    4 7 Отговор

    До коментар #19 от "NeXu s":

    Мечтая за 2 долара за левче както казваше другаря Тодор Живков...искам фалит на банки, нови български пирамиди, заплати по 60 000 лв. пенсии по 10 000 лв.

    Коментиран от #27

  • 25 Николай

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "NeXu s":

    и ся туй дет го писах като го преизчислиш по 2 долара за лев и ще видиш как всичко се подрежда, ще текат реки от мед и масло, бензина по 70 ст. "Малка Стюардеса" 55 ст. БТ 1,20 такива неща. Германците ще ни плащат по 1500 лв. и ще чакат по 8 г. да си купят българска кола.
  • 26 БСП за България и Радев

    10 4 Отговор
    Бойко Рашков, ПРОКУРОР, ПРОКУРОР!!!
  • 27 NeXu s

    1 4 Отговор

    До коментар #24 от "Николай":

    Заплатите се изработват, не се раздават. Ако изработваш по 180 000 на месец, работодателят без проблем ще ти дава 1/3, т.е. 60к.

    Коментиран от #28, #29

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Физически

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "NeXu s":

    Не е възможно да натролиш толкова, че да изкараш 180 000 стотинки.
  • 30 Уйке

    12 4 Отговор
    Гешев не е изчерпан, защото няма какво да изчерпва, той просто няма капацитет и интелект за главен прокурор!
  • 31 urod

    3 1 Отговор
    Ако някой изкарва 180 000, за чий му е работодател?
  • 32 Аз, врачанката

    7 4 Отговор
    Гешев отдавна трябваше да си подаде оставката. Той излезе по-некадърен и от Цацаров. Според мен е доброто послушно момченце на Боко Тиквунски и изпълняваше всички негови нареждания. Нито прокурори,нито адвокати исъдии го искат,атой не си подава оставката. Ако,от негова страна това не е наглост-здраве дами кажем.

    Коментиран от #33

  • 33 любител

    4 4 Отговор

    До коментар #32 от "Аз, врачанката":

    абсолютно вярво но не само оставка и ми и в затвора заедно с шефа му боко тиквата крадеца и цялата им шайка.
  • 34 На Гешев

    4 3 Отговор
    Може само да му дрънкане каламбаците.И до там.Както и на Боко и сие.Но с жалките си мозъци няма как да го проумеете.
  • 35 Павел Пенев

    3 4 Отговор
    Гешев беше изчерпан и към момента на неговото назначаване.
  • 36 Ти да видиш

    3 3 Отговор
    Бойко Ноев: Гешев няма ход, изчерпан е
    ********************
    Леко да не напълниш памперсите от възторг, Ноев 😁
  • 37 някой

    3 2 Отговор
    Б.Ноев е завършен йезуит. Който му знае биографията ще разбере за какво става дума! Който не я знае, да прочете поне в уикипедия. Да го питам за последния мониторинг по спазване на върховенството на закона на Европейската комисия, какво ще каже? Да го питам, защо "пали фитила" с твърдение , че ББ ще изкара на улицата момчета с черни фланелки? И не си ли "постила" предвидливо с мерака да бъде приет в несъздадения комитет за издигане на Рашков за гл. прокурор, на който стана фен по неведоми причини?
  • 38 ЮМРУКОВЦИТЕ

    3 0 Отговор
    ЕЙ, НЯМАТ СПИРКА КОМУНОИДНИЕ РАЗБОЙНИЦИ..КАТО ЛЕШОЯДИ СА..ЮМРУКОВ МАРИОНЕТКАТА ГИ ПОЗАХРАНИ И ТЕ ЛУДАХА ЗА КОКАЛА.
    ПОРЪЧКАТА Е ЯКА ,ЛЕПТАТА ЗА ВСЕКИ ОТ РАЗБОЙНИЦИТЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ Е ВИСОКА ,ОТ ТАМ И ДЕЙСТВИЯТА ИМ НА ПАРАНОИЦИ ТОКУ ЩО ИЗТЪРВАНИ ОТ ПСИХОТО. СТРАХА ОТ ТОВА, ДА НЕ ЗАГУБАТ ОБЕЩНОТО ГИ ТЛАСКА КЪМ ТОВА БЕЗУМИЕ -НА ВСЯКА ЦЕНА ДА ИЗПЪЛНЯТ ЗАРЪКАТА, ИНАЧЕ НЯМА ДА ПОЛУЧАТ НИЩО..
    МЕТОДИТЕ НА КОМ.РЕЖИМ В СИЛА И РАДЕВ ПРАВИ ПОКАЗНО..
    НАРОДЕ,ТОВА СЕ ПРАВИ УМИШЛЕНО ОТ КРЕАЛ ,ЗА ДА СЕ СЪЗДАВА ХАОС ,ОМРАЗА ,РАЗРУХА В БГ ,ЗА ДА СЕ ОТВРАТИ НАРОДА ОТ ЕС,ДА ПОДРОНВА ДЕМОКРАЦИЯТА,КОМУН АВТОРИТЕТА НА ЕС..АКО СЕ ДОКАРАМЕ ДО РАЗМИРЦИ,ЗБЛЪСАЦИ ,ТОВА ЩЕ Е ПОСТИГНАТА ИМ ЦЕЛ,А МАРИОНЕТКАТА ЮМРУКОВ НИ ТЛАСКА ЕЖЕДНЕВНО КЪМ ТОВА.
  • 39 Не осведомен

    2 0 Отговор
    Ами слави вече го направиха главен прокорор остана божков да го удобри Всички мутра трябва да се оправдаят
  • 40 Цанков

    0 0 Отговор
    Стана ясно, че Кьoвeши не идвa пo пoкaнa нa Гeшeв. Инициaтивaтa e нeйнa и щe cтoи двa дни. Първaтa cрeщa e c министъра на правосъдието Янaки Cтoилoв. В пeтък на 11 юни в 12 часа, Кьoвeши щe дaдe прecкoнфeрeнция. и си заминава. Не й трябват срещи с бъдещите затворници Борисов, Гешев, Доган, Цацаров и още и още. Тя ги познава отдавна, какво представляват. Няма да забрави, дойде по покана на председателя на ВКС Лозан Панов.За обмяна на опит за борба с корупцията, какво "топло посрещане" й направиха Борисов и ГЕРБ. Президентът Радев и служебното правителство за два месеца, бавно и полека с авторитет и професионализъм разграждат бетонираната с години престъпна схема на Борисов и Гешев.Не може да има вяра в правителството, ако нашите висши държавни служители са освободени от контрол. Те трябва да дадат пример за прозрачност.
  • 41 ПК инк

    0 0 Отговор
    А ти, ти самият какъв си?
    Трябва да те разнищим малко.
    Да останеш без маска и без грим.

    Тогава дали няма да се покриеш?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове