Last news in Fakti

9 Юни, 2021 10:18 4 182 57

Станислав Балабанов: ИТН отново няма да се договаря с ГЕРБ, ДПС и БСП

  • станислав балабанов-
  • герб-
  • итн

Не искаме да "изчегъртаме" гласоподавателите на ГЕРБ, а направеното от ГЕРБ

Станислав Балабанов: ИТН отново няма да се договаря с ГЕРБ, ДПС и БСП - 1
Снимка: Архив

Репортерът и депутат от 45-то Народно събрание Станислав Балабанов е водач на листата на "Има такъв народ" в 14-ти МИР в Перник.

"Властта за нас не е самоцел, искаме да решаваме проблемите на гражданите", коментира той пред БНТ.

"Трябваше големият партньор САЩ да посочи схемите по закона „Магнитски“, за да се задействат институциите ли? САЩ са достатъчно силен партньор и трябва да продължат да бъдат", каза Балабанов.

"Много е важно да върнем държавността, доверието в институциите и закона", съобщи кандидат-депутатът.

"Суверенът гледа и отсъжда, от тях зависи как ще се подреди картата на изборите. Различното сега, в 46-и парламент, е че ще се опитаме да дадем платформа на млади и компетентни хора", допълни членът на "Има такъв народ".

"Никъде не пише, че човек, за да е отговорен, трябва да е депутат. Трифонов все още е нашият гарант за гражданите", коментира той решението на Слави да не участва в парламентарните избори. За коалиция, според представителя на ИТН, е много важно първо да се видят резултатите.

"Не искаме да "изчегъртаме" гласоподавателите на ГЕРБ, а направеното от ГЕРБ", завърши Станислав Балабанов.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въх

    20 31 Отговор
    Браво!
  • 2 ХИТЛЕР

    34 17 Отговор
    ГЕРБ ДПС СДС СА МАФИЯ

    Коментиран от #6

  • 3 ЪРП

    28 37 Отговор
    БРАВО, ДОСТОЙНА ПОЗИЦИЯ!!!!!!

    МАЧКАЙТЕ ТАЗИ СГАААААН ОТ МУТРОПИТЕЦИ!!!!!!!!!!

    С ВАС СМЕ "ИТН"!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #48

  • 4 ала бала

    31 15 Отговор
    герберастите да си лаят докато Рашков ги изчегъртва
  • 5 Слави не става

    47 19 Отговор
    ИТН е неочакван балон,като му изпуснеш въздуха и почва да прави пръц-пръц.И дотам..

    Коментиран от #7, #8

  • 6 въх

    25 17 Отговор

    До коментар #2 от "ХИТЛЕР":

    БСП и те не са читава стока, за толкова години ги видяхме и те какво направиха. Вместо да се стегне Нинова след последните избори и да направи някакви стойностни промени в партията, все да се коалира с всички по-малки леви партии, барем някой друг глас да вземе. Пълна издънка.
  • 7 КАРАР

    9 5 Отговор

    До коментар #5 от "Слави не става":

    То тва да не е ,като да имаш газове и да си цапаш гащите а
  • 8 ЪРП

    13 18 Отговор

    До коментар #5 от "Слави не става":

    В МОМЕНТА ВСИЧКАТА ТИЗА МИСЛЕЩА СЕ ЗА НЕДОСЕГАЕМА ПАСМИНА ОТ ЧЕКМЕДЖЕЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИ - БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!!!!!..........ПРАВИ "ПРЪЦ-ПРЪЦ" И ПЪЛНИ ГАЩИТЕ ,НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ ПАРТИЯТА "ИТН"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 9 Георги

    6 23 Отговор
    България трябва да излезе от тази сатанинска въртележка - дпс , бсп , гербавите, не може повече така. Ще гласувам за Демократична България , дано да направят кабинет с ИТН.
  • 10 Смешници

    34 5 Отговор
    А бе вие пак ли ще ни лазите по нервите.Няма такъв случай,една партия да спечели над 50%.Ние само на избори ли ще си играем.Каква е тази партия без един ред програма и командвана от сценаристи на "бъркай си в носа".Защо въобще се явявате на избори и лъжете хората.Хора.всички който сте против ГЕРБ не гласувайте за тези измамници.Те са патерица на ДПС и ще бъдат новите лакеи на САЩ.ДБ е от котилото на Сорос а патладжана Костов е скрития Лидер.За ДПС няма българин който да гласува,за ГЕРБ само хохавелите и остават всички останали без патерицата на патриотите.Отново ще има проблеми и отново ще се отказват мандати.Цирка продължава.
  • 11 Грую

    14 14 Отговор
    Аааа,взехте да говорите по нормално.На изборите ще ви стане още по ясно,че няма как да "изчегъртате" около милион българи ,гласували за ГЕРБ.

    Коментиран от #27

  • 12 Димитров

    13 4 Отговор
    Да,звучи точно,но няма реалност!
    Изживяване на детския период в развитието си!
    Тази реалност води до спирала от избори и никога,ама никога няма да получите такова мнозинство!
  • 13 аз съм Веска

    13 7 Отговор
    НЕ СМЕ И ОЧАКВАЛИ ДРУГО .
    НЕКУМУКАТИВНИТЕ ДА СИ СЕДЯТ ЗАД ПОЛИТИЧЕСКИЯТ МИЗАНСЦЕН В ТВ СЕДЕМ ОСМИ .
    ЯВНО НЕ СТАВАТЕ ЗА ПОЛИТИЦИ . ПАРАДНОСТТА ВИ СТИГА ДО ТАМ , ДА ВЗЕМЕТЕ УЧАСТИЕ В НАСТАНЯВАНЕТО НА ЧЕРВЕНИТЕ В ПАРТИЙНИЯТ ДОМ .ЧЕРВЕНИ ....

    Коментиран от #28

  • 14 ТОВА

    11 3 Отговор
    ЗНАЧИ, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО. НЕ МОИТЕ СЪБРА И 35 % ОТ ГЛАСОВЕТЕ. И ПО ДОБРЕ.
    КАТО ВИ ГЛЕДАМ СПЕЦИАЛИСТИТЕ
    И ВИ РАЗБИРАМ. ПО ДОБРЕ СЛУЖЕБНОТО ДА ОСТАНЕ. ОТЛИЧНА РАБОТА ДО СЕГА. А ЗА НА МАЛЦИНСТВОТО НЕ. ВСИЧКИ ША ВА ПОЕ... ВАТ. НАЙ ВЕЧЕ ГЕПИ.
  • 15 Лили

    13 7 Отговор
    Ти пък тъпо репортерче да не си мислиш че ние симпатизантите на герб искаме да се догавсряме с шутове като вас, видяхме ви колко струват в предишния парламент, нула, зиро. Като ще изчегъртате направеното от герб сега ще разкопавате ли магистралите и ще си карате ли колите по старите пътища, или може би ще дойдете да свалите сканирането от панела в блока ни, или ще заровите тръбите на газопроводи те, или ще намалите заплатите на учителите и лекарите или ще спрете петдесетте лева на пенсионерите, аз само питам какво точно ще изчегъртате. Пък може и да кажете какво точно ще правите на мястото на изчегъртаното, ако знаете де.

    Коментиран от #21

  • 16 Биби Кинг

    14 3 Отговор
    Од "Има Такиви Нехвелити" и смешници не става! Трагици да, ма трагедиата им е нашата глава!
  • 17 Янчо

    13 4 Отговор
    Много сте самонадеяни но накрая ще видим
  • 18 Мислител

    9 3 Отговор
    Само клишета в изказването! Колкото до "изчегъртването"-успокои ме!
    Щото бая си мислех, че може да вземете пример от Пиночет! За стадионите става дума!
  • 19 Нострадамус

    13 9 Отговор
    Славуца се покри,защото Бат Бойко се завръща със страшна сила .Всички световни лидери искат да работят само с него,не с чалгаря и комунисти !
  • 20 ИТН...ПЛУЖЕЦИТЕ

    14 5 Отговор
    НЕМА ЗАРАДИ ВАС ДА ПРАЙМ ИЗБОРИ НОН СОП...КОЙ ШЕ ГИ ПЛАЩА.....СТИГА СМЕ ВИ ДОНДУРКАЛИ....КАТО НЕ ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ, НЕ УЧАСТВАЙТЕ В ИЗБОРИТЕ
  • 21 Бай Курти

    8 4 Отговор

    До коментар #15 от "Лили":

    Браво за коментара.Точно и ясно.Но 80 процентовите едва ли ще схванат.
  • 22 Е супер

    9 2 Отговор
    Вие изобщо ще имате ли 4%😄😄😄😄😄след лъжите ви. Събиди се.
  • 23 Куку къш

    13 3 Отговор
    Отсега е ясно, че пак няма да има правителство на ИТН.
    Без ГЕРБ, ДПС или БСП не може да има мнозинство, което изключва всякаква подкрепа за правителството за "смяна на модела".
  • 24 Ахаха

    9 2 Отговор
    Искам 10,000лв заплата и тива е😄😄😄 балабанчо хареса ти да спиш в нс и да ти плаща народът.
  • 25 истината

    5 9 Отговор
    Изчегъртва се само лошото, като корупция, злоупотреба с власт, непрозрачно раздаване на обществени пари. Има и добри неща, които са направени, посоката е правилната, но проблема е бавното развитие на нещата, частичните реформи, а трябват дълбоки и цялостни реформи. Очевиден е некомпетентността на герберските кадри. ИТН са въздух под налягане, нямат програма и идея за развитието на стратата ни, нито компетентни специалисти. Затова ще гласувам за Демократична България, те са с ясна програма за реформите, които неотложно трябва да се проведат, имат компетентни, опитни и доказани специалисти.

    Коментиран от #35

  • 26 Пич

    14 4 Отговор
    Ами договаряйте се с Мая и с Атанасов...та други няма ... Наивници... Как си представяте старите комунистически ченгета Мая и Атанасов да козируват на старата мутра Славчо... Тоя е такъв егоманяк , какъвто Тошко е простак... Тея ще си извадят очите кой да командва , и кой да вземе лъвския пай от откраднатото... Избрал си губещата страна , журналистче продажно...
  • 27 768

    7 5 Отговор

    До коментар #11 от "Грую":

    Ужасът е че около 800 000 са гласували за мутра. Смятай какво ни е нивото като нация. То даже не е и срамно , при толкова специални умове си е диагноза , няма какво да ни е срам то е национална трагедия. Дано съзнанието на родния гласоподавател се избистри и изпълни със светлина.

    Коментиран от #34, #39

  • 28 Не думай

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "аз съм Веска":

    Весе, ти прочете ли това, което си написала??? Мисълта ти е доста дебилна!!! Защо не си метеш тротоарите и не спреш да се правиш на интелигентна?!?!
  • 29 Тези са по зле

    5 2 Отговор
    От Испанския тарикат.Тази заявка" млади ,умни и образовани" ако ги пуснем да превземат Парламента,Испанския тарикат,дори и Боко ще ни се сторят детска игра.Масово гласуване за останалите- без Боковизма.По съвест и собствено мнение,кой както реши..Но ако сме трезвомислещи,изобщо не трябва да минат дори 4% бариера.Всичко ще бъде скрити подводници на външни банкстери,мега компании във всички сфери.Затова метлата и кръгом- към чалга ТВ.Там ако искат и древния Рим да пресъздават.
  • 30 работник

    5 1 Отговор
    Лаладжии за критика, колкото искаш!
    Един приятел казваше: Най-мразя, като направя нещо , да мине някой и да каже- ъ, нищо не си направил!
  • 31 хаха

    15 1 Отговор
    Балабанов една колиба за кучета не е построил през живота си, но щял да изчегърта направеното от ГЕРБ. Някой да обясни на това момче, че хората искат развитие и надграждане, а не разруха.
  • 32 ИТН ДПС

    12 1 Отговор
    Единственото, което ще направите,е едно изречение във фейсбук,два фейка, три изказвания в Народното събрание на Тошко африкански от по две изречения,едното от които е да каже какви са били предишните управляващи....и с това приключва всичко.Оттук нататъка поема Доган.....както всъщност се получи и след първите избори...
  • 33 Чудя се

    11 1 Отговор
    Каква наглост трябва да имаш,за да искаш да изчегъртваш нещо направено.Ами кажете,че искате властта на всяка цена.Пък вземете и кажете какво Добро вие мислите да направите.Омръзна ми вече от тези витеивати приказки.Пък кажете и дали имате реален лидер.Толкова неизвестни,че как да ви повярваме
  • 34 примирен

    5 2 Отговор

    До коментар #27 от "768":

    Съдба! Ние си гласуваме за наште мутри. Вие си гласувате за ваште мутри / само, че те са още гладни и ще плюскат по - яко!/.
  • 35 Който и да съм

    5 4 Отговор

    До коментар #25 от "истината":

    Много премерен коментар, въпреки че аз няма да гласувам за ДБ!
    А минусчетата са ги писали ИТН, щото наистина издишат и не стават за политика!
  • 36 Кредит на доверие

    6 1 Отговор
    НЕ ДАВАМ!
  • 37 Лили

    6 4 Отговор
    До Ком. 25 истината. Проблема казваш другарю от дб, бил бавното развитие на нещата, частични реформи, липсата на кадри и разбира се дежурната корупция. Е добре това че Божков ви плащаше а може би и още ви плаща за да протестирате срещу правителството на герб, да кепазите БГ в ЕП, това не е ли корупция, кажи как му казвате в вашата група дб, кадрите на герб са тъпи казваш а колко е умен Г-н Христо който протестираше против закона за съдебната власт, внесен от самия него, реформите били бавни а колко ще се за бързат като докарате на власт славчо с големите му специалисти. Изобщо вие от Дб заради егоистичните си интереси и гладни задници, вместо да подкрепите герб, с които сте в една партия в ЕП, тръгнахте в съюз с комунисти и разни други мераклии за власт, надменно и като от последна инстанция обявявате кое е криво и кое право. Ще има да си стоите дълго извън властта, въпреки че се борите като някаква градска и елигенция, коя е тази интелигенция не е точно и ясно, а кака цона, да бе, видно е.
  • 38 пророк

    6 1 Отговор
    Не се хабете. Няма да има правителство! Избори на есен 2 в 1!
    До тогава ще командва...познайте от първия път!
  • 39 Грую

    6 3 Отговор

    До коментар #27 от "768":

    Ужаса е само в червената ти куха кратуна.Тепърва ти предстои да разбереш ,какво е ужас.Като гледам действията на другарите ,не ни очаква нищо добро.За заплати и пенсии няма пари а цените хвръкнаха още първия месец на управлението на комунягите.
  • 40 Служебното

    2 3 Отговор
    Да се готвят за по-дълго управление.
    И тоя път май няма нищо да стане...
    Няма лошо.
    И само със служебно може.
    Е я Италия. Цъвти и връзва.
  • 41 селянин

    6 1 Отговор
    Най - ми е кеф , като ми викат СУВЕРЕНА !
  • 42 Какъв е желаният отговор?

    6 2 Отговор
    ГЕРБ, ДПС и БСП загърбват всички ГАДОСТИ изречени един за друг, правят коалиция, правителство и незабавно ви навират "на кучето под опашката". Де този късмег! Това е спасението от СЛУЧАЙНИ "спасители" !

    Коментиран от #50

  • 43 Химара

    2 1 Отговор
    Мила ми, Роми, пиша ти бавно защото не можеш да четеш бързо...
    Този прилича на бавно развиващ се и е доста бавен ...
  • 44 Жалко, че

    3 2 Отговор
    още не са дошли зелените човечета,че да се коалирате с тях
  • 45 Истината за

    5 1 Отговор
    А първо прескочете границата от 4% и тогава казвай с кого ще се коалираш.Вие чалгарите може от вас нищо да не зависи.То бива тъпотия,но вашето е уникум.Птиченцето кацна веднъж на рамото ви,но вие го пропиляхте ,излъгахте своите избиратели,а те няма да се оставят да бъдат отново излъгани от некомпетентни чалгари.
  • 46 Чалгапитеци

    5 2 Отговор
    Майко мила каква....и на това ли физиономия трябва да се казва ?
    Страхотен образец на чалгапитек 😁

    Съвсем закономерно големият балон с неопределим немито–зацапан цвят, наречен ИТН, вече почна да издишва с неприлични звуци още в началото на предизборната надпревара.

    Единственото вярно нещо в разтегляните от Славчо локуми е че такива като него наистина нямат място в Народното събрание. За съжаление това се отнася с още по-голяма сила и за неговите ортаци – като се започне от все още издирващата собствената си обществено–политическа идентичност Ива Митева и си се стигне до крайно опростачения и нагъл африкански маймуняк Тошко.

    Това обаче, което изначално смотаната членска маса на ИТН барабар с всичките им още по-смотани фенове просто нямат капацитета да проумеят е, че наш Славчо вече успешно и подобаващо дискретно е харизал на благодатна аренда цялата партия ИТН на самодържеца Румен Радев за личните му политически нужди и амбиции. Разбира се, формално ИТН все така ще си има за фасаден лидер един или друг тошко африкански, но реалният властелин на ИТН от доста време вече заседава на Дондуков 2 и както всички виждаме, отсега работи ударно за цялостната реставрация на един модерен прокремълски червен властови режим в китната ни родина…

    Коментиран от #47, #49

  • 47 Точен

    5 1 Отговор

    До коментар #46 от "Чалгапитеци":

    Коментар.Браво на автора.👍
  • 48 Отново няма да има правителство

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "ЪРП":

    Тошко много ли те кефи? Той на какъв питек ти прилича? Слави няма да е в парламента. Сам го каза. Не зная с какъв акъл гласуват хората за ИТН. Но в отпускарския сезон ако не е манипулирано машинното гласуване не вярвам да имат толкова много гласове. Чака ни май служебно правителство без край. И едва ли нещо особено добро.
  • 49 Абсолютно споделям мнението

    6 1 Отговор

    До коментар #46 от "Чалгапитеци":

    Точно това ще се случи, а Тошко е супер неприятен, арогантен и прост екземпляр. Не че Слави е много симпатичен. Общо взето напълно измислена партия е ИТН и не би могла да управлява по никакъв начин държавата. Всичко е задкулисни игри.
  • 50 Това е по-добър вариант, отколкото

    2 1 Отговор

    До коментар #42 от "Какъв е желаният отговор?":

    разни пишман спасители да ни" спасяват" за пореден път.
  • 51 питащ

    3 1 Отговор
    И ако нямате мнозинство как ще направите правителство бе господинчо. За това ли провалихте проекта на БСП за индексация на старите пенсии. Защото е партия на статуквото ли. Какво разбираш под този термин въобще не е ясно. Оказва се, че сте абсолютни некадърници, а избирателите ви са чалгари.
  • 52 ЧОЧО

    2 1 Отговор
    30години изчъгъртихме строенето от нашите родители,защото е било от соца. Сега ще изчъгъртаме каквото е направено през тия 30години.И кога ще станем нормална страна.Отмъстителна нация.
  • 53 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    НЯМА ДА УСПЕЕТЕ - ТАКА БЪРЗО ДА СМЕНИТЕ УАКАНИЯ СИ ПАМПЕРС !!!!!!!!!!!
  • 54 веселархив

    0 1 Отговор
    Интервю с Тошко Йорданов
    въпрос: какъв резултат очаквате на изборите?
    Тошко: зависи от изборите.
    въпрос:как ще протекат изборите?
    Тошко:като минат изборите, ще ви кажем.
    въпрос:готови ли сте да съставите тоя път правителство?
    Тошко: ще стане ясно от изборите.
    въпрос:какви ви са плановете?
    Тошко: имаме планове за всеки случай, но не съм длъжен да ви ги казвам
  • 55 Абе гербави

    1 0 Отговор
    тролчета най се страхувате от ИТН и пишете глупости.Гледайте телевизия 7/8 и ще разберете истината за състоянието на държавата и то във всяка посока.Не дрънкайте глупости като сте невежи и непросветени.ИТН и програма имат и банкери и финансисти и юристи имат,ако се интересувате гледайте телевизията и ще разберете истината за всичко.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 БХОРТЕИ

    0 0 Отговор
    Това е и целта да продължи да управлява служебния кабинет и да оправи бакиите на бибитко.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове