Last news in Fakti

21 Юни, 2021 21:00 2 338 49

Ганев: БСП, ГЕРБ и Патриотите носят старото статукво

  • георги ганев-
  • герб-
  • бсп

По думите му е необходимо по-голямо разсейване на средствата на по-малки териториални единици

Ганев: БСП, ГЕРБ и Патриотите носят старото статукво - 1
Кадър NOVA NEWS

"Стандартът на живот на София - град е 110 % от средния в Европа към 2018 г. Следователно ЕК не може да се одобри да се дават пари на толкова богати места". Това заяви в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS Георги Ганев от "Демократична България".

Според него това значи, че софиянци имат с 10 % по-висок стандарт на живот отколкото средния европеец.

"Няма опасност България да загуби евросредства. Преобладава политическото позициониране и говорене при опасенията какъв проект ще бъде представен за получаване на европарите", заяви Ганев.

По думите му е необходимо по-голямо разсейване на средствата на по-малки териториални единици.

"БСП, ГЕРБ и патриотичните формации ще бъдат възприемани като носещи старото статукво. Но ако партиите на протеста сформират правителство, може да има кабинет", смята той.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    40 8 Отговор
    Гласуваш за Каракачанов,а получаваш Борисов.

    Коментиран от #11, #25

  • 2 Иван Иванов

    25 6 Отговор
    Хихихи ,убавец ,че и умен

    Коментиран от #47

  • 3 Петър Петров

    26 3 Отговор
    Природно интелигентен ,прилича на мо кър
  • 4 Тодар Жиков

    22 5 Отговор
    Мъладец !
  • 5 добрутро

    11 20 Отговор
    Мъчат се да ни манипулират, ама с мъките ще си останат. Ние го знаем. Видяхте ли шатрата на Нинова и оня голям фалос от червени балони, хахахахааааааа! Единият ходи по сокаците с анцуг, тя пък ги накарала да агитират по пазарите. За патриотите не си струва да си хабя времето, но всички бутнаха масло. Лошото е, че но го доливат :)
  • 6 пешо

    38 7 Отговор
    гласуваш за "демократична" България", получаваш ганев, кюранов, кръстев и истанбулска конвенция, за десерт!

    Коментиран от #37

  • 7 ПЕСИМИСТ

    27 10 Отговор
    ПИЧ А ДПС КЪДЕ ГО ЗАБРАВИ АМИ ПАРТИИКАТА НА ЧЕРЕПА А БОКЛУЦИТЕ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ И ШИЗОФРЕНИЦИТЕ ОТ АТАКА А НОВИТЕ ШМЕКЕРИ НА ВИДЕНОВ АМИ СТАРИТЕ К ВИ ГАЛЕВА КАПОН , АМИ ГНОМА АТАНАСОВ /И КВА СТАНА ТЯ ТО САМО БОКЛУК / И СИГА КВО ШИ ПРАИМ

    Коментиран от #9

  • 8 Бабик Арманян(по прякор Скъсаното)

    11 3 Отговор
    И всички крадат задружно ама и аз съм нагласил две чекмеджета
  • 9 ИЗБИРАТЕЛ

    10 0 Отговор

    До коментар #7 от "ПЕСИМИСТ":

    ШЪ ИЗБИРЕМ ДОБРИЯТ ВЪЛК ЛУПИ И ТАРИКАТА СОФИЯНСКИ АБЕ МОЗЕР ДА НЕ Е УМРЯЛА /ЗА ГАНЧЕВ ЗНАМ СЛАВА БОГУ/
  • 10 Пенсионер

    15 1 Отговор
    И като има кабинет какво от това? Пенсиите ли ще се увеличат? Заплатите на хората ли ще се увеличат и т.н. Абсолютно нищо.По зле става. Ще се оправят само летиона олегарси и приятелският кръг докопали се до властта. Народа нищо.Мрак и мизерия.

    Коментиран от #15

  • 11 Селянин

    21 13 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Гласуваш за ИТН и получаваш Доган и Божков Ай чистито

    Коментиран от #21

  • 12 така така

    6 20 Отговор
    Нинова се е оплела като свинско черво със Борисов и ГЕРБ по места.
  • 13 пройчо

    7 0 Отговор
    "... Преобладава политическото позициониране и говорене при опасенията какъв проект ще бъде представен за получаване на европарите", заяви Ганев..." **** бай Ганев. :))...и бай дъ вей---Кой е тоз?:))
  • 14 Илхан

    2 8 Отговор
    Номер-23
  • 15 Пионерче

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Пенсионер":

    ЧИЧО ЗА НАРОДА ЗНАЕШ ДА ГО Д УХА
  • 16 БОЛШЕВИК

    18 2 Отговор
    Тоя беше депутат в най-краткия парламент досега, и как намери време пръв и единствен да излезе на трибуната и да каже, че пари за увеличение на пенсии и социални разходи нямало!
  • 17 Рад

    22 3 Отговор
    Тези ще ни продадат още първия ден, в който вземат властта на Козяк и ще въведат закона за еднополовите бракове и осиновяването на деца от тях.
  • 18 Аз Негодника

    19 2 Отговор
    Демократична България е подлога на ДПС...Ахмед Доган за Костов...Диктатор.
  • 19 жжжжжж

    9 1 Отговор
    а ти си от новото статукво?! това е дървено желязо.оревахте страната като румънците преди ес вдигаха заплатите- ще фалират , ще страдат....е ,и ???
  • 20 мнение

    7 3 Отговор
    От новото бъдещо правителство очаквам
    Мин. Пенсия поне 500 лв
    Мин. Заплата поне 1000 лв.
    Въпросът е кой ще събере осигури парите??????????????????

    Спецов и негоподобните ли.......................

    Протестърите не разбраха че не може само да лаеш а трябва и да пазиш стадото...

    ИТН и ИМВ форевър.....

    Коментиран от #24

  • 21 Последния Софиянец

    4 9 Отговор

    До коментар #11 от "Селянин":

    Аз ги познавам всички в ИТН,ама ти на село явно си по осведомен от мене.
  • 22 Мишо Бирата

    12 1 Отговор
    Този слуга на Козяк сигурно е пиян или де Бил
  • 23 Росен

    13 2 Отговор
    Демократична България биха се коалирали с всеки само и само да са в управлението и да имат достъп до държавните пари, а какво говорят преди избори няма никакво значение.
  • 24 Последния Софиянец

    7 5 Отговор

    До коментар #20 от "мнение":

    От заплата никой не е забогатял.Ние се борим за развитието на малкия и семейния бизнес ,който нарочно бе мачкан последните години в полза на макс група мафиози.

    Коментиран от #29, #48

  • 25 мислещ

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    То и Каракачанов да получа без тиквата, пак няма да е по-добре. Обаче като гледам тенденциите, пак са успели да забаламосат достатъчно късопаметни будали без критично мислене и ще влязат в парламента. Дано греша, все пак.
  • 26 ГЕРБ=БСП=ДПС

    7 7 Отговор
    Тoзи гoвoри глупocти. Зaплaтитe в Coфия нa хoрaтa oкoлo мeн ca oт нaй-ниcкaтa 800 лeвa нa мeceц дo нaй-виcoкaтa 4500 лeвa нa мeceц. Познавам и пенсионери с 400-600 лева месечна пенсия. Тoвa ли, 2500 лeвa нa мeceц e cрeднoтo eврoпeйcкo нивo? Oт 30 гoдини мрaзя кoмуниcтитe и дo живoт щe ги мрaзя. Зaрaди бeзoбрaзиятa, лъжитe и мaнипулaциитe им в изминалите 75 години. Oт 2-3 гoдини зaпoчнaх дa мрaзя и "дecнитe" пaртии. Кaк зa 20 гoдини тaкa нaрeчeнитe "дecни" нe мoжaхте дa рaзбeрaте. Чe прoблeмa, нe e caмo в избирaтeлитe, зa тoвa, чe нe глacувaт зa вас „десните“. Прoблeмa e в гoвoрeeтo и политиките ви нa вас "дecнитe". И в тoвa, чe нe знaет кaкви ca прoблeмммитe и нуждте на мнозинството от хoрaтa у нас. Кaк дecнитe зa 20 гoдини нe "рaзбрaхте", чe БCП, ГEРБ и ДПC ca пaртиитe нa богатите прeдприeмaчи oлигaрcи и средната класа от корумпирани чинoвници. Които нe иcкaт чecтни прaвилa в бизнeca, и справедливо правосъдие, те искат кoрумпирaни пoлитици. И ca cи ги нaмeрили в лицето БCП, ГEРБ и ДПC. Как "дecнитe" нe можете да разберете, че това не са вашите избиратели. Вашите избиратели са работниците с 1000-2000 лева месечна заплата. А това не са бизнесмени. Това са хора, които са товарени с непосилни данъци. Вие "десните" трябва да чуете проблемите на тези хора, да намалите данъъците на тази хора. За да могат да станат средна класа. И да увеличите данъците на неприлично богатите прeдприeмaчи oлигaрcи и корумпирани чинoвници. В Бълагри разиката в д доходите на

    Коментиран от #45

  • 27 3.14К

    11 2 Отговор
    Абе Ганев! А ти от кое статукво си? Погледни си снимката и виж, че по-скоро плашиш. 10 години се гънехте и хвалехте толупа, сега казва кой е статукво.

    Коментиран от #28

  • 28 Стела серветеорка

    0 1 Отговор

    До коментар #27 от "3.14К":

    Мен не ма пуаши .....
  • 29 Парите Вредни

    8 0 Отговор

    До коментар #24 от "Последния Софиянец":

    Ти плондир се бориш да влезеш в управлението за да се тъпчиш и ти от държавната баница. Обаче това ще е фатално - ще затлъстееш още повече и ще те почнат едни диабети, сърдечно съдови, инфаркти и т.н.
  • 30 Стига манипул

    5 2 Отговор
    Най големия страх на политолози, лапаци крадени пари, крадливи политици е да имало правителство на политическите партии.Като, че ли сега няма правителство, половината от което са пак политически мекерета.30 години едни ръководства, наричащи себе си ПАРТИИ, едни шепа хора редят некадърни, послущни и удобни на тях марионетки да ни управляват.Направиха ни чентесарска побългарена западна конституция, щото видите ли България си имала специфични проблеми и ни закрепостиха с руско-беларуски модел на управление.Ей затова ИЗБОРИ до дупка, докато не ги изчистим, а част пратим при бай Ставри, за да дойдат хора като министър Петков, с друг стил на говорене и управление.ДБ не са хората готови за такова управление.
  • 31 Е па мазен и грозен

    10 2 Отговор
    Си бре, гласуваш за ДБ ПОЛУЧАВАМЕ ДПС. МАМА БОЙКИЕВА.
  • 32 петроф

    6 2 Отговор
    Наблюдавал съм професионалните изяви на Ганев по занятие. Безкрайна липса на идеи, неорганизирани мисли. обяснявам си ги с недостатъчна широта на знанията. Не той е човек, който да говори като последна инстанция.
  • 33 Вижте в Ютюб

    3 3 Отговор
    Имотното състояние на Рашков по ТВ скат.
  • 34 Далавера

    5 2 Отговор
    Къде го онзи пъпчивец с аптеките? Не трябваше ли вече да е в панделата, или и него го изтървахме като братя галеви и борчето от Тополовград!?
  • 35 Георги v.

    8 1 Отговор
    Този е много нахален. Той от кои е? От седесарските измекяри, които излъгаха хората през 90-те,а сега се пише "ново лице". Смята, че като не е бил депутат до 2021 г., не е от статуквото.
  • 36 Догамчо

    7 0 Отговор
    Мамин златен розов либерал.Май съзнателно забрави за ДПС .Нали гнома (това икономистче е от неговата партия )иска коалиция с ДПС
  • 37 нннн

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "пешо":

    Получаваш също Меглена Кунева, Мария Капон, Велизар Шаламанов и т.н. И Иван Костов, уж на втори план. Под сянката на Сорос... Абе, психодесни!

    Коментиран от #44

  • 38 А пък Мая

    8 2 Отговор
    Е една новичка, а Христо какъв беше.Не е ли и той статукво
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Пресолявате

    6 0 Отговор
    Манджата и вече ми писвате
  • 41 Бар Хуарес Лясковец

    2 0 Отговор
    Закъсъхме за персонал
  • 42 Бай Пешо

    7 2 Отговор
    Браво др.Ганев, ДПС не са статукво и явно ще бъдат част от вашата бъдеща коалиция.Браво другари от ДБ!
  • 43 От мен да знаеш

    2 2 Отговор
    Всички тея дето искаш да са някякви (партии на протеста,партии на смяната,новото начало и др. олигофрении) са проваленте и изгонени членове на това статукво... И ти с пълно гърло призоваваш да гласуваме за провала...Доказаха го с първото решение на 45-я парламент, да си направят заплатите 10000 основни +2500 бонуси...Болни уж от ковид лидери, от болни от реванширам избраници, шоу сценаристи викачи на олигарси, адвокати на бандити които държат отговорни съдиите за техни решения, краля и създателя на фалшивите новини в Бг. адвокати с отнети права...ТОВА ЛИ Е НОВОТО СТАТУКВО ДЕТО НИ НОСИТЕ...Аз само питам;
  • 44 пешо

    2 1 Отговор

    До коментар #37 от "нннн":

    мдам... свързващото звено е една думичка - грант (фигуративно казано). под каква форма - без значение. дали ще идва от републиканския институт на сащ, дали от отровено общество - без значение. важното е да пристига навреме. и повече.
  • 45 Анджело

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Абе голяма каша ти е в главата бе
  • 46 Прав си

    1 0 Отговор
    Те са старото а новото е от извършителите на законната приватизация Посочи един от протесните партии - лидер които не е от онова време/ с наркомани и алкохолици на протеста власт не се взема/Диктатура малциството да управлява мнозинството при др Живков/
  • 47 Паметлив

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иван Иванов":

    Какво " статукво" е БСП бе тикво?? Изобщо знаеш ли какво означава тази дума?? А тя означава: СЪСТОЯНИЕ В МОМЕНТА!! А БСП вече е 12 години ОПОЗИЦИЯ в Парламента! Сега схвана ли бе тикво??
  • 48 Чочо

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Последния Софиянец":

    Грешиш, има един сегашен министър с 19 имота,два от които дворци,единия с 12 бани,сауна,басейн,джакузи и т.н.....цял живот бил на държавна заплата.....щял да бори корупцията....

    Коментиран от #49

  • 49 Щерев

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Чочо":

    Името му не трябва да се изтича.Особено в този сайт.По декларирани имоти бие Цв.Цв. десетократно.Невероятно,но бил само държавен служител, служил на народа демек.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове