29 Юни, 2021 14:23 1 892 36

Петър Москов: Защо американците да могат да защитят парите и държавата си от разбойници, а ние да не можем?

  • петър москов-
  • национално обединение на десницата

На България е нужен лустрационен закон, убеден е лидерът на КОД

Петър Москов: Защо американците да могат да защитят парите и държавата си от разбойници, а ние да не можем? - 1

"Законът „Магнитски”, който толкова зарадва всички, е лустрация. Той предпазва американската държава от разбойници. Когато всеки на улицата знае кой е Пеевски и кой е Божков, защо да не могат да бъдат спрени? Защо американците да могат, а ние – не? Защо искането българската държава и парите на българските данъкоплатци да бъдат защитени, както са защитени американските, да е остаряло и ненужно? Защо за нас е старо, а за американците – не? Кой го казва? Пак същото това комунистическо задкулисие, което ограбва държавата ни вече 75 години, сменяйки БКП с БСП, Гошо с Пешо , а парите на държавата отиват все в техния джоб. Единственото истинско решение е лустрацията - отстраняване от достъп до управлението на държавата и парите на данъкоплатците на цялото задкулисие, управляващо този модел, както и на хората зависими и обвързани с неговите представители. Нещата са прости, защото това са хора от средите на бившата комунистическа номенклатура, кадрите на слугинажа им от ДС, както и вече нововъзникнали васални структури и зависимости в последните 30 години." Това заяви Петър Москов от коалицията "Национално обединение на десницата".

"Този модел на безотговорност,който е създаден още в началото на прехода остава непокътнат и досега. При него не е важно кой ще е премиер, кой ще е главен прокурор, КОЙ ще е шеф на ДАНС, ако щете. 30 години имената на тези постове се сменят, а в страната ни нищо не се променя. Сега ни готвят същата „промяна”. Целият революционен ентусиазъм е съсредоточен в имената на Гешев, Борисов, Цацаров , Пеевски. Много удобно. Ето ДПС вече не познават Пеевски и са целите в бяло, чисти и неопетнени, готови да влязат в следващото управление на България. Удобно и за така наречените партии на промяната. Няма ги имената – решили са проблема. Те са победители, на празните столчета слагат свои хора и играта продължава по старите правила, но с нов ентусиазъм. А българските граждани ще продължат да бъдат най-бедни в ЕС дори, когато премиерът се казва не Борисов, а Петров, примерно; когато прокурорът е Пешев, пак примерно, а не Гешев, когато Пеевски е удобно забравен и на негово място се борим срещу някой друг", продължи той.

"На България е нужен лустрационен закон – няма значение как ще го кръстим, ако това ни е важно. Но достъпът на разбойници до парите на гражданите трябва да бъде спрян със закон, не с пожелания, не със заклинания, не с обещания. Нека постъпим като американците – когато става въпрос за защита на икономиката и парите им, те са безкомпромисни. Можем го и ние. Национално обединение на десницата казва: лустрацията означава - За България –без компромис! Българският данъкоплатец го заслужава не по-малко от американския", убеден е Петър Москов.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защото

    26 3 Отговор
    Сме американски подлоги

    Коментиран от #6, #7, #28

  • 2 така така

    28 2 Отговор
    Никакъв лидер не е това чучело. плашило за гарги.
  • 3 БЪЛГАРЧЕ

    22 2 Отговор
    Абе аланколу що не реагира когато беше министър на Боко а?Щото тогава плющеше белота с БОКО-ТИКВОКО и въобще не ти пукаше за България и народа и.Сега обаче останал без кокал в устата започна да се правиш на по-праведен и от папата.Айдеееее марш при ТИКВОЦИТЕ.
  • 4 Жан Клод ( с двата ножа)

    17 3 Отговор
    Айде и ти какви торби с подаръци слагаше в багажника на аудито като беше министър ехеее...
  • 5 Този

    20 3 Отговор
    Защо не е в затвора.
    Прибра 300 000 комисионна от турските ваксини с изтекъл срок и уби 1 500 български деца.
  • 6 Сатана

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "Защото":

    Дори не сме и подлоги,мекерета или поробени.За тях сме поредната завзета територия—колония.Дори Адолф не се е отнасял с нас така както сега Вашингтон третира София.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Edin

    11 3 Отговор
    Петре , петре! Цялата финансова система на американците е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ! Позаинтересувай се за валутния резерв ! Така че "разбойниците" отдавна са превзели държавата САЩ и си я вардят! А ние не даваме това право на нашите разбойници - затова ние сами трябва да си пазим и държавата и правата от разбойниците!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Сланина и Зурла

    12 2 Отговор
    Хсхахасааа..тоя намерил къф пример да дава хахаа..
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Петров

    13 2 Отговор
    Га Бямкянския крадец те развеждаше като панаирджийска мечка ти беше добре, а Москов?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Американците

    7 2 Отговор
    Са гениални. Доказателство за това е как само с едно промиване на мозъците и без нито един изстрел ни превзеха
  • 15 ПСР

    16 0 Отговор
    Честит имен ден,Г-н Петре....
    Я кажи,как лустрационно би погледнал на Г-н Плевнелиев?Баща-секретар на Общински комитет на БКП.Майка-партиен секретар на училище.Росен-активен общински комсомолски секретар.Като студент-в университеската структура на БКП?А твоят кумир,БМБ?Все още член на БКП.Баща-милиционер,член на БКП.Майка-член на БКП.За кво говорим,Г-н Петре?!
  • 16 XYZ

    10 0 Отговор
    Надявам се скоро да си отговориш, ама да не ти стане криво!
  • 17 Американците

    5 1 Отговор
    Са гениални. Доказателство за това е как само с едно промиване на мозъците и без нито един изстрел ни превзеха
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 7398

    8 2 Отговор
    разкарай се бе крадец!
  • 20 Юрист

    10 3 Отговор
    Що ние да не можем? Примерно теб Москов, не само ще те разследват и обвинят, но и ще бъдеш осъден! За турските ваксини, за кражби, за изготвяне и ползване на неистински документи. В затвора има и бело и загорели мъже, така че си уреден!
  • 21 От такива

    9 1 Отговор
    Като теб трябва да се защитим
  • 22 недоразумението м.

    7 2 Отговор
    какъв нахалник забрави ли турските ваксини негоднико, пфу
  • 23 Защото точно вие сте разбойниците

    7 1 Отговор
    Ама защо ли си губя времето с тоя отп+дък... Много съм зле
  • 24 пешо

    5 1 Отговор
    "Когато всеки на улицата знае кой е Пеевски и кой е Божков, защо да не могат да бъдат спрени?"

    "всеки знае" е израз, взет точно от речника на тия, дето го хранят това.
    механизмът е съвсем друг, но обитателите на територията не са оставени да се опитат да изградят държава.
    а краварите имат нужда от такива като него.
  • 25 Дърт пее..раст...

    5 1 Отговор
    Младеж,на тебе не ти вярвам,Много си американизиран,т.е..много филми си гледал...Пък и беше некъв измислен министър при Тиквата .Тогава си мълчеше,като знаеш кво!!..Ти и Митов ,от вас двамата не СТАВА НИЩО..!Нищо не може да направите за България!!!!Кухи сте!!И вътре и отвън.!!..
  • 26 ВНИМАВАЙТЕ

    6 1 Отговор
    Герберастка патерица набира популярност с цел да опъне поне субсидия от данъкоплатците, ако влезе в парламента и ще подкрепи статуквото герб дпс
  • 27 гого

    5 1 Отговор
    Ми хайде да разширим въпроса - защо америкнаците могат да притежават свободно оръжие а българите не могат , защо американците могат да притежават ракети и ядрено оръжие а българите не могат - то като се замисля излиза че американците се смятат за по висша раса май от нас ,което ме връща в историята към един чичко с мустачки.
  • 28 Ами точно

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Защото":

    Москов трябва да бъде лустриран заради кражбите и далаверите, които извърши,като министър.
  • 29 7398

    2 1 Отговор
    разкарай се бе крадец!
  • 30 Бандера

    4 0 Отговор
    Зсщото 30 годишният ни преход е " сделан" по съветски модел и изпълнен от милиционери от ДС, под прякото наблюдение на Москва. Но как да убедиш русоробите, че са бедни маргинали, заради несъстоялата се лустрация и декимунизация!?
  • 31 Това се прави

    3 1 Отговор
    в момента, разбойнико и крадецо, Москов!
  • 32 7636870

    2 0 Отговор
    Не е точно така. Там също имат проблеми когато не са частени бизнеси и контролът е труден. Преди време във Флорида шефа на Медикеа беше хванат в злоупотреба на десетки милиони с фалшиви лечения и го хващат защото си е купил въртолет.
  • 33 Харизан

    2 0 Отговор
    и ти си един от Разбойниците
  • 34 Змията

    2 0 Отговор
    Комисионите от лекарствата , къде ги съхраняваш
  • 35 123

    1 0 Отговор
    в америка законите се прилагат върху всеки а не избирателно, и законо прилагането работи 24 в денонощието
  • 36 ВЪЖЕ И САПУН

    5 0 Отговор
    Б@клук м@дерастор що триеш?! Тя истината няма да се промени! АМЕРИКАНЦИТЕ МОГАТ, ПОНЕЖЕ ИМАТ 2-ТА ПОПРАВКА НА КОНСТИТУЦИЯТА СИ И НЯКОЛКО СТОТИН МИЛИОНА ЗАКОННО ВЪОРЪЖЕНИ ГРАЖДАНИ! А ние нямаме средства са самоотбрана срещу оялата се и срастанала с престъони синдикати перманентна политическа класа. Американците могат, оти'ко не замогат, 'ке ги трепа народот!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове