4 Юли, 2021 17:10 4 722 99

Рашков за купуването на вот: Най-често е в полза на една партия

  • бойко рашков-
  • купе вот

Срещаме по-скоро противодействие от прокуратурата, каза той

Рашков за купуването на вот: Най-често е в полза на една партия - 1
Снимка: БГНЕС

Нито веднъж не сме казали - и няма да го направим до края на изборите, коя точно партия купува вот. До изборите нека остане в тайна, но след вота е редно да се знае, но повечето случаи са е в полза на една партия.

Това заяви вътрешният министър Бойко Рашков пред "Дарик радио" относно акциите на МВР на различни места срещу купуването на гласове.

Рашков разкри и случай, при който лекар се е ангажирал да издава медицински документи на граждани, с цел да се образува подвижна секция, за да не гласуват машинно. "Като болни хора, например от COVID-19, да могат да гласуват по друг начин, за да може да се манипулира вота", посочи той.

За работата на прокуратурата и сигналите на МВР за контролиран вот служебният министър заяви, че са образувани много досъдебни дела от получени данни за подготовка за купуване на гласове.

"Разчитах на прокуратурата да ни съдейства, но вместо съдействие, срещаме противодействие. Струва ми се, че нямаме взаимодействие с прокуратурата в случаите, в които сме открили данни за купуване на гласове в полза на една политическа партия", категоричен е той.

На въпрос защо говорителят на главния прокурор Сийка Милева каза, че досега няма разкрита група за купуване на гласове, Рашков отговори, че вероятната причина е, че от МВР не информират държавното обвинение предварително. "Не ги запознаваме предварително каква информация получаваме и защото изненадата и внезапността гарантира успеха на действията", добави той.

Ресорният министър добави, че няма обяснение защо се противопоставят "по странен начин на активните действия на МВР".

На въпрос дали има теч на информация Рашков заяви, че още в началото на мандата е предприел действия, за да гарантира, че няма да има. "Заварих една изключително странна практика - прокурорите да искат от оперативните работници да се запознават с оперативните дела, а те са класифицирана информация", посочи той.

От думите му стана ясно, че когато е допуснато прокурори да се запознават още в зародиш с информацията, тя "лесно стига до върха на прокуратурата".

"Бяхме свидетели години наред как върхът на държавното обвинение ежеседмично беше в Министерски съвет. Чухме и от едни записи, че ръководителят на Министерския съвет знае предварително срещу кого ще се предприемат действия и кой ще бъде размазан и смачкан", коментира Бойко Рашков и добави, че този теч вече няма да го има, тъй като е издал заповед.

На въпрос дали полицията в Кюстендил е успяла да докаже за 48 часа, какъвто срок даде прокуратурата, че бивш вътрешен министър и бивш областен управител са уговаряли как 15 000 македонци да гласуват Рашков отговори:

Прокуратурата на мен ли ми дава срок? По-скоро аз искам да дам срок като гражданин. Тя много обича да използва сила и заплашва, че ще образува производство срещу някой човек. Добре е прокуратурата да помисли за срока, в който ще приключи делото за КТБ, което започна 2014 г. Съдът разпитва свидетел №4, а свидетелите са още 100 пъти по толкова. Има ли опити на прокуратурата да забавя срока?

Рашков отново припомни думите си, че според прокуратурата протестиращите са извършвали преврат и определи това като "унизително".

За твърденията, че са подслушвани протестиращи вътрешният министър коментира, че служители на ДАТО са работили почти денонощно, а Агенцията е "прегряла". За първи път е изплащан извънреден труд, а служителите на МВР са използвани като обслужващ персонал. "След това е започнало масово унищожаване, една от машините се е повредила от работа", добави той.

По думите му има и информация за лица, които притежават специална техника, чрез които да долавят комуникации между отделни граждани и тя ще бъде иззета.

По отношение на корупцията той заяви, че у нас тя е започнала директно от високите нива на властта: "От една страна имаме прокуратура, която трябва да преследва това явление, а от друга страна имаме специален орган в лицето на КПКОНПИ. Пита се в задачата къде бяха тези органи, които по закон трябва да противодействат, за да видят, че в последните 10 години по линия на изграждане на магистрали и пътища у нас са изтекли огромни материални активи - една част от които без да се спазва Закона за обществените поръчки".

"Да седне Гешев вкъщи, ако не може и няма време от пътуване по страната, да вземе доклада на Сметната палата, да свали каскета и да го прочете - там всеки юрист ще види, че е пълно с описания на извършени престъпления", допълни той.

Рашков заяви и че не може никой държавник у нас, дори и министър-председателят, да си позволява да подарява 8,6 млрд. лева, без да се спазва Закона за обществените поръчки.

По думите на Рашков главният прокурор не признава разделението на властите и вследствие на това прокуратурата е фактически слята с политическата власт.

По-рано днес говорителят на главния прокурор Сийка Милева коментира критиките на служебния кабинет, изказани от говорителя ѝ Антон Кутев, за прокуратурата.

Според нея през последните месеци има единични случаи, в които прокуратурата е сезирана за евентуално извършени престъпления.

Тя беше категорична, че прокуратурата няма да допусне да бъде въвлечена в противоборство между партиите.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бама ти

    22 54 Отговор
    Дема. Кажи коя партия!

    Коментиран от #7, #57

  • 2 реалистъ

    120 25 Отговор
    Партия ГРОБ ще загуби катастрофално изборите без купен вот и мъртви гласоподаватели.

    Коментиран от #30, #51, #87, #91

  • 3 Последния Софиянец

    89 23 Отговор
    Миналия път в моята секция гласуваха само роми за ГРОБ и то машинно че да може да ги наблюдава председателката на комисията от ГРОБ.Още от вратата ги ловеше и водеше на машината и им викаше:Премести на втора страница,че там е ГРОБ.

    Коментиран от #63

  • 4 Факти.бг=ДПС

    54 10 Отговор
    Да и това е ДПС ПАРТИЯТА КОИТО Е НАЙ-ВРЕДНА ЗА БЪЛГАРИЯ,ДПС ПРИВЕДСТВА И ПОДКРЕПЯ ВСЯКО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ ДОЛО ДПС ДОЛО ДПС

    Коментиран от #61

  • 5 Маргинал

    77 21 Отговор
    Тиквата купува затова краде.
  • 6 Гладен брокер

    70 8 Отговор
    А то никой не се сети коя е партията.
  • 7 ДПС

    56 7 Отговор

    До коментар #1 от "Бама ти":

    Ве малоумни НЕ ТИ ЛИ Е ЯСНО ЧЕ Е ДПС В ЦИГАНСКИТЕ МАХАЛИ А И ВЕЧЕ СРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ЕПИЧАРИ И ПРЕДАТЕЛИ

    Коментиран от #15, #62

  • 8 Боко

    54 14 Отговор
    тиквата носи от евраците на Ердоган да купува гласове
  • 9 Българка

    60 18 Отговор
    "Рaзчитaх нa прoкурaтурaтa дa ни cъдeйcтвa, нo вмecтo cъдeйcтвиe, cрeщaмe прoтивoдeйcтвиe. Cтрувa ми ce, чe нямaмe взaимoдeйcтвиe c прoкурaтурaтa в cлучaитe, в кoитo cмe oткрили дaнни зa купувaнe нa глacoвe в пoлзa нa eднa пoлитичecкa пaртия", кaтeгoричeн e тoй."
    Всички знаем, че е така. Докато не бъде уволнен Гешев и стотиците гешевчета, в България няма да има върховенство на закона. Борисов, Доган и Ко ще продължат да дерибействат безнаказано.
    Другата неделя масово да гласуваме за ДБ-23, ИСМВ-8 и ИТН, за да има правителство и промяна. Без съдебна реформа ще продължим да далдисваме в блатото!

    Коментиран от #29

  • 10 Нострадамус

    25 19 Отговор
    Да България, то е повече от ясно.
  • 11 Тиквата съм

    42 12 Отговор
    отворил съм чекмеджето, плащам по 50 еврака за глас
  • 12 БОЛШЕВИК

    51 12 Отговор
    И какво излиза сега, че прокуратурата е същинската мафия в тая държавица, за тия 32 години!
  • 13 Каскета съм

    47 11 Отговор
    Бочи, купувай, пазя ти гърба бащицо
  • 14 Пппп

    43 18 Отговор
    НА КОЯ МАЖЕ ДА Е ОСВЕН ГЕРБАДЖИИТЕ,НО ВЕЧЕ КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДА СТАНЕ ВСЯКЪДЕ Е СТЕГНАТО,ВЕЧЕ НЯМА ГЕРБЕРСКИ ГЛАСОВЕ..
  • 15 Итн дб имв

    21 23 Отговор

    До коментар #7 от "ДПС":

    Ве плиткоумнни защо партиите на промяната увеличиха секциите в Турция

    Коментиран от #18, #27, #50

  • 16 Рашков

    33 10 Отговор
    Аз ги хващам, Гешеф ги пуска

    Коментиран от #19

  • 17 Ю.Кортес

    13 34 Отговор
    Десет работници ти подържат именията,кажи как им плащаш заплатите като си държавен служител
  • 18 Последния Софиянец

    29 7 Отговор

    До коментар #15 от "Итн дб имв":

    Що?Ако няма секции в Турция ще си хванат автобуса и пак ще гласуват,ама нашите в Америка и Англия и Германия не могат.

    Коментиран от #20

  • 19 Гешев

    10 21 Отговор

    До коментар #16 от "Рашков":

    Ти и оная си работа не можеш да хванеш.

    Коментиран от #21, #26, #33

  • 20 Те ДПС

    16 5 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    Ще ви изпреварят бе, последния.... Само гледай и хапи пръсти
  • 21 Ходи се

    12 12 Отговор

    До коментар #19 от "Гешев":

    дръж за шлифера на тиквата беее
  • 22 Браво Рашков

    36 17 Отговор
    Рашков действа твърдо, решително и в рамките на закона. Той е смел и ерудиран човек, не е завършил Симеоново, а Софийския Университет, и то не като Рабфак, а в редовна форма на обучение. Трябва да остане министър и след изборите, за да си довърши работата, герберастите ги е страх най-много от него.

    Коментиран от #28

  • 23 Бацо

    20 11 Отговор
    Е позор тикай го у затвор
  • 24 някой си

    15 21 Отговор
    Ращков, полицията съира докаателства. Де са твоите?
  • 25 Чичо

    25 11 Отговор
    На Рашков статиите ги чета, за разлика от боювите де само пиша
  • 26 Абе

    24 19 Отговор

    До коментар #19 от "Гешев":

    Рашков поне има топки за разлика от теб!
  • 27 смерш

    15 11 Отговор

    До коментар #15 от "Итн дб имв":

    След бързата среща Ердоган пишман генерал Борисов нещата придобиват друг облик-нещо от тази среща неминуемо ще последва като ефект върху резултата от изборите на 11-ти!
    И с голяма доза вероятност можем да очакваме небивала активност на прокуратурата спрямо служебното правителство ако се формира "експертен кабинет за ускорено развитие на страната"с подкрепата на гебр и дпс и премиер Д.Митов!
  • 28 Психиатър

    13 31 Отговор

    До коментар #22 от "Браво Рашков":

    Рашков трябва да си ходи , защото само лъже,пък е и пенсионер и лъха на джибри. Тате ще ми купи колело, но след изборите.

    Коментиран от #72

  • 29 разформироване

    29 15 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Съдебната власт трябва да се разформирова и да се изгради изцяло наново- с нов закон, нови хора, нови норми и правила Ако трябва, да се назначат магистрати отвън..Държавата трябва да се детиквизира! И на държавата са нужни такива като Рашков!

    Коментиран от #31

  • 30 Точно така

    26 12 Отговор

    До коментар #2 от "реалистъ":

    Герб и Дпс, ще са основните потърпевши, от липсата на купен вот! Но герб най много, защото, няма да има възможност и за манипулация на изборните списъци и корпоративен вот! Просто ще се доближат до процента, който трябваше да имат на миналите избори! И ако не бяха откраднали проценти, можеше сега и да имаме парламент, а не предсрочни избори! Но макар и късно, нещата пак ще си дойдат на място и герб ще си отиде на реалният процент около 12-13

    Коментиран от #49

  • 31 смерш

    5 13 Отговор

    До коментар #29 от "разформироване":

    Е,все пак нека да не бъдат точно като Рашков!
  • 32 Рашков и ти лъжеш

    17 23 Отговор
    Не ти вярвам. Само драпаш за БСП
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 НИНОВА

    14 13 Отговор
    ДЕЙСТВАМЕ ПОДМОЛНО...ПОПАРТИЗАНСКИ

    Коментиран от #38, #39

  • 35 Рашко Бойков

    16 11 Отговор
    И отново предизборни приказки без никакви факти. Значи излиза, че прокурорите нямат достъп до класифицирана информация според служебния министър Рашков? Четете ги тия закони бре.
  • 36 Отегчен

    18 19 Отговор
    Аман от манипулации те на този със злобно-алкохолизирания поглед.
  • 37 БЪЛГАРКА

    16 19 Отговор
    Кажи нещо конкретно бе комунист,стига се държа като ощипана селска мома на мегдана.Само внушения и ченгеджийски,тъпи номера.Пет дни и ще се кротнеш.

    Коментиран от #82

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Бойко

    16 7 Отговор

    До коментар #34 от "НИНОВА":

    партизан, ходи при турските м*н*фини да бори х*мороиди :Д
  • 40 Шаран БГ

    6 7 Отговор
    Безкрайно просто е рещението с "купения и продаден" вот, но политиците ни са всичките ос.....ни, знаят си греховете и не искат въпросът да се реши веднъж за винаги. И ето ти дискусии, изявления, взаимни обвинения на институциите, пилеене на време и пари. Днес слушам служебния премиер по радиото..... И той ги дъвче едни, сякаш, че е от друга планета!?
    А ошашавения българин гледа-гледа, слуша-слуша и накрая им тегли една "майна " на всичките и хич и не помисля да гласува. Оле-ле избирателната активност била ниска. Ами да лъжат и крадат по-малко ! Те нямат наядане и нямат намерение да извършат някаква промяна към по-добро за хората.
    Борисов, Нинова и Карадайъ, като лидери на своите "велики " партии НЕ ЗНАЯТ, НЕ СА ЧУВАЛИ И НЕ СА ВИЖДАЛИ , че за техните партии се продават и купуват по избори гласове. Те са "света вода ненапита", нали !?!?
    Тъй като тези партии с многобройни членове цоцат от бюджета хиляди левове / по 8 лв. на гласувал за тях калпак/ при недвусмислено и категорично установяване, че се извършва "престъплението", за което ни проглушават ушите, лидерите им да плащат "солени" глоби. Ако искат от своя личен или партиен "джоб= - все тая. При повторно нарушение съответната партия да се изключва от партийния живот на страната и да следва забрана за съществуването и !! Просто е !! И ще се дебнат една друга и няма да се допуска съществуващата практика на откровени лъжи и лицемерие !!!
  • 41 Доротея

    25 9 Отговор
    Народа е отчаян, г-не Рашков! Народа се надяваше Герб вече да е в затвора, без право да се докосва до избори, а то какво - пак Първа сила!? Никой не иска да спазвате някакви закони, а да има реален резултат и тиквите наказани! Така ще събирате някакви доказателства, прокрора ще казва, че нама престапление и ще се преструва, че издирва Божков и Мита Хари!

    Коментиран от #45, #46

  • 42 Мнение

    12 14 Отговор
    да не сми свидетели на полицейски произвол, няма доказателства, а само фалшиви доноси, после прокуратурата им била виновна....
  • 43 шкафов

    4 4 Отговор

    До коментар #33 от "Ставри":

    За белите бузки под гърба. Един хотдог. Салам между белите филии.
  • 44 !!!?

    17 4 Отговор
    Рашков говори за "купуването на гласове" най-вече в ромските гета в България, а какво знае за купуването на гласове извън България - Испания, Франция, Турция, Великобритания, Германия,...!!!?

    Коментиран от #75

  • 45 Ох Доротейчееее

    3 8 Отговор

    До коментар #41 от "Доротея":

    Хубава ли си поне?
  • 46 Закон?

    8 17 Отговор

    До коментар #41 от "Доротея":

    Опа! Още една анархистка! И от името на народа говори! Все пак ГЕРБ е първа политическа сила, доста от народа са гласували за тях. И тези хора ли в затвора или по-добре в концлагери а? Защото никой не спазва законите, затова сме на тоя хал, госпожо.
  • 47 ГЕРБ

    14 22 Отговор
    Злобара Рашков .Какво ще излъже за имотите си .Цял свят разбра какъв си ЗАСРАМИ СЕ .Никой не ти вярва за пет стотинки.След 11 така ще те изчегъртат че свят ще ти се вие .Каквото посееш това ще обърнеш.
  • 48 Vladi

    24 8 Отговор
    Живот и здраве , другата неделя ще намажем въжето със сапун и ще бесим тюлена на площада в село Банкя , партийната книжка на комуниста Борисов от БКП ще му бъде закована на челото с пирон !!!
  • 49 Не е вярно

    13 9 Отговор

    До коментар #30 от "Точно така":

    ГЕРБ ще доближи 15%

    Коментиран от #66

  • 50 вурм

    17 12 Отговор

    До коментар #15 от "Итн дб имв":

    Партиите на промяната увеличиха НЕ секциите в Турция, както ви лъжат и манипулират от ГЕРБ, а в ⚠️68 страни по света, като най-много са в Обединеното кралство, за да могат всички български граждани по света да гласуват. За да стане живота по-добър в България и да могат един ден да се върнат.
    Герберският вожд Борисов лицемерно ходи на крака в Турция при "приятеля" си Ердоган на тайни срещи и потаен повод, докато Митов плюе по опозицията, че уж били открили много секции в Турция. Това какво ви говори, а?

    Коментиран от #59

  • 51 Мехмед

    29 8 Отговор

    До коментар #2 от "реалистъ":

    По правилно е да се каже, че вече със сигурност партия ГЕРБ са пътници. Няма какво да ги спаси от задаващият се погром идната седмица.
  • 52 АНТИ ЧАЛГА

    9 32 Отговор
    Рашков смешника на Европа .
  • 53 Anonim

    8 12 Отговор
    2 партии пари дават за българско лято и БСП
  • 54 !!!?

    9 24 Отговор
    Рашков - "черната кутия" на Радев, която чака срока на давност за купените "гаражи", към които се числи и по един апартамент, да изтече !!!?
  • 55 МУТРИ ВЪН

    30 7 Отговор
    Мачкай Рашков. Мачкай колко може. 10 години кожицата ни свалиха. Толко пара се изля, ако не я бяха ограбили Швейцария щяхме да станам. Мачкай сега, тва го можеш.
  • 56 Филип Георгиев

    29 9 Отговор
    БРАВО НА БОЙКО РАШКОВ!!! ЧУХ, ЧЕ ОТНОВО СА СЕ РАЗРЕВАЛИ ОТ КACKETУРАТА, ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ НЕ БИЛИ УВЕДОМЕНИ ЗА АКЦИЯТА В ПЛОВДИВ. КАК ДА ГИ УВЕДОМЯТ КАТО ТАКА НАРЕЧЕНАТА 'ПРОКУРАТУРА' Е БУХАЛКА НА МАФИЯТА И ЩЕ ПРОВАЛИ АКЦИЯТА. НЕ ЗНАМ ОБАЧЕ ЗАЩО БОЙКО РАШКОВ НЕ РАЗСЛЕДВА СЛУЧАЯ С БИТИТЕ ДЕЦА ПОД КОЛОНИТЕ НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ПРЕЗ МИНАЛОТО ЛЯТО?! КОЙ Е РЪКОВОДИЛ ОПЕРАЦИЯТА И KOИ MИЛИЦИOHEPИ СА УЧАСТВАЛИ В ГABPATA C MОМИЧЕТО. ЗАЩО БОЙКО РАШКОВ НЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА И КОИ СЛУЖИТЕЛИ НА ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ СА УЧАСТВАЛИ В ПОБОЯ НАД ГРАЖДАНИ НА 02.09. И КОЙ Е РАЗПОРЕДИЛ ТОВА?
  • 57 Коя в партията

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "Бама ти":

    Българско лято, ако знаете нещо за тази партия😂😂😂😂
  • 58 Северозападнал

    22 6 Отговор
    Партиите са две герб и дпс.Те плащаха на миналите избори.И двете партии са отрочета на ДС и играят вабанк с бсп.Патриотарите са техните теляци протриха им гениталиите от лизане.Това зло трябва да бъде изтрито от лицето на земята.С техните пари накараха много сигани да се обявяват за турски такива.Познавам ги много добре до вчера не бяха турски сигани,но взеха едни пари и къде на майтап почнаха да си викат турци.Това е подигравка с народа и държавата

    Коментиран от #79

  • 59 Кой

    17 0 Отговор

    До коментар #50 от "вурм":

    И от къде ще се върне бе пич? И аз съм живял в чужбина за щастие не достатъчно продължително за да не поостана още малко за цял живот. Познавам хора много преди мен са отишли и са се преобщили. Купили къщи, теглили кредити, децата им там родени, на децата им гаджетата и приятелите местни..... Ако се върне някой, то ще е да си остави кокалите бащината земя. Изтече ни народа, не е ли така?
  • 60 Логично

    26 10 Отговор
    Хората харесват Рашков защото искат възмездие за погубените мечти, убитите надежди, лошия живот, изоставените в немилост пенсионери, погубената здравна система, разрухата в образованието, изчезналата армия, сринатата икономика, убииствената корупция. Сега идва време когато някой трябва да плати сметката. Рашков е този който ще поиска тази сметка от Борисов. Държавата ни е толко зле колкото никога не е била, просто повечето не го осъзнават.

    Коментиран от #76, #83, #90

  • 61 Пешо

    6 7 Отговор

    До коментар #4 от "Факти.бг=ДПС":

    Много калпав коментар. Не може да издържи никъде. Явно си доста неграмотен. Ако ДПС купува гласовете на циганите, или на който и да е, мислиш ли че ще са 4-та сила в парламента? Когато на протеста пред МС дойдоха рейсовете с цигани ДПС ли ги докара? На морето имаше ли цигани, когато евреина Иванов организира протеста срещу Доганя? Скрий се някъде и не пиши съвършенни глупости.
  • 62 Fokoto

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "ДПС":

    Прекалил си с лепилата. Дишай нещо друго и си пий антидепресантите.
  • 63 Хасан Азис

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    За ДПС не гласуваха ли мой? Бях им дал по 100 лева, затова питам.

    Коментиран от #64

  • 64 Люлин 5

    4 5 Отговор

    До коментар #63 от "Хасан Азис":

    Люлин 5 е за ДПС. Да живее КарадаЯ.
  • 65 САМО ГРОБ

    10 5 Отговор
    Коя ли е тая партия започваща с Г и завършваща с С Д С
  • 66 Точно така

    7 4 Отговор

    До коментар #49 от "Не е вярно":

    Е все тая! Дали ще е 13 или 15 или 10 %, какво значение! Важното е, че ще са аут тези лъжци и крадци! Два отгоре, два отдолу пред някой или зад някой!
  • 67 Алексей Сергеев

    9 19 Отговор
    Озлобен, отхвърлен и алчен е Рашков.
    И големи съмнения за незаконно придобити имоти
    Ченге-комунист
  • 68 ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА

    6 5 Отговор
    ВЗЕХ ПАРИ ОТ БОЙКО ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО , ВЗЕХ И 100 ЛЕВА ОТ ДЖАМБАЗА , ВЗЕХ И ОТ АТАНАСОВ 200 ЛЕВА , НО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СЛАВИ ! ЧАКАМ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ !

    Коментиран от #71

  • 69 ИДВАААМ

    7 1 Отговор
    КАРАДАЯТА КОЛКО ДАВА - ЗА 300 ЛЕВА ГЛАСУВАМ ЗА ДОГАН КЮНЕЦА !
  • 70 РОШКОВ

    5 4 Отговор
    ВСИЧКИ ПАРТИИ КУПУВАТ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Само питам

    8 3 Отговор

    До коментар #28 от "Психиатър":

    Тиквата ли е баща ти? И още не си го освидетелствал?Понеже си пр..т като него.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 СЕВЕРОЗАПАДА

    5 5 Отговор
    Тоя все е недоволен. Веднага да започне да арестува всички прокурори и тогава ще му отпаднат грижите. Но все още не се знае къде е Шаламанди.
  • 75 Само питам

    6 0 Отговор

    До коментар #44 от "!!!?":

    А в САЩ?
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Ленин

    5 9 Отговор
    За да има България,forever ГЕРБ!!!!!
  • 78 БПФ

    8 0 Отговор
    Проблемът е лесно решим веднъж завинаги - просто трябва да се забрани на хъхрешката гнъс да гласува !!! Някой вярва ли, че твaри, които продават собствените си малки, няма да си продадат гласа? Преди малко гледам по тв двама хъхреци направо казват: "Който даде най-много, за него ще гласуваме".

    Който НЕ живее в законно жилище, да НЕ гласува.
    Който Не е плащал данъци поне 2 от последните 4 години, да НЕ, гласува, освен ако не е учащ се или пенсионер.
    Който няма средно образование, да НЕ гласува.

    Това е - просто и ясно.
  • 79 Ха ха

    8 3 Отговор

    До коментар #58 от "Северозападнал":

    Защо? Какво лошо,че циганите се смятат за турци?Ако искат и за северни марсианци да се мислят,но да не са българи.
  • 80 БПФ

    11 2 Отговор
    Иначе Рашков е прав за прокуратурата. Тулупите с червените тоги трябва да отговарят защо за цели групи престъпления, масови при това, изобщо не се повдигат обвинения? Незаконно строителство, незаконно присъединяване към ел- и ВиК мрежата, незаконна сеч - се наказват по Наказателен кодекс със затвор - ама прокуратурата не повдига обвинения, все едно тия не знаят законите !!! Затова има гета, етническа престъпност и бандитизъм.
    Сигурно ако станем част от Китай, китайците първо ще изловят всички прокурори и ще ги разстрелят !!!

    Коментиран от #89

  • 81 Славунца

    6 12 Отговор
    Има такъв народ копумат най много-в чужбина,там са спокойни и си правят каквото искат.50 Евро е един глас.
  • 82 чекмедже

    9 3 Отговор

    До коментар #37 от "БЪЛГАРКА":

    Нали знаете каква е разликата между Корнелия Нинова и Б. Борисов? Разликата е тази, че Нинова не е била член на БКП, за разлика от Б.Борисов, който напуска милиционерската школа в Симеоново, за да остане комунист. Впоследствие се влива в борческите групировки за изнудване, рекет, откупване на коли, побоища, насилствено застраховане, контрабанда на цигари, производство на нелегални цигари и какво ли не.

    Коментиран от #86, #88

  • 83 Ленин

    6 5 Отговор

    До коментар #60 от "Логично":

    Какво не осъзнават ,кой не осъзнават ,какви мечти ? Говориш най - вероятно за 90 \% дибилите -електорат определени от професора от БСП преподавател в Соф .Унив.Та теози електорат има мечти да лежи като тулуп на дивана ,да штрака с пръсти ,да плюска кебапчвта с бира и да му е виновен всеки който не му осигури лентяйски
    начин на живот .Гласувайте за ГЕРБ за да има България ,за да има справедливост ,за да няма олигарси и кръвопийци .
  • 84 анонимин

    5 3 Отговор
    Партията е на сикаджии,а гешефф им е подлога!
  • 85 БСП СОЦИАЛИСТИ...АМА ТЕСНИ

    4 2 Отговор
    НИЕ ПОЛЗВАМЕ ЯТАЦИ....НЕУЛОВИМИ СА
  • 86 НИНОВА БЕШЕ ЧЛЕН НА СДС

    2 4 Отговор

    До коментар #82 от "чекмедже":

    А А КВО ОТ ТОВА........
  • 87 Аз Човек

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "реалистъ":

    Рашков върви да си стопанишваш 12 тоалетни и на теб ти е дошло времето цял живот лапаш Махай се Лъжецо ПЕНСИОНЕР Комуняга
  • 88 Подкрепа за Борисов

    5 5 Отговор

    До коментар #82 от "чекмедже":

    А За Слави Чалгаря и Заедно с Мутрите Илиеви от 90 год защо не разкажеш А за Моята Аза Дончева А за новата Цола Драгойчева цял живот са имали възможност да променят системата А сега Нагли продължават Да Лъжат Ега ти Лъжците Кой ли и Вярва
  • 89 Аз Човек

    7 6 Отговор

    До коментар #80 от "БПФ":

    Рашков е Първият който трябва да бъде разследван Откъде има толкова Милиони Имоти Клозети НагълКомуняга Върви си ПЕНСИОНЕР Реваншист
  • 90 Подкрепа за Борисов

    6 4 Отговор

    До коментар #60 от "Логично":

    Ти Защо говориш от мое име ти не си България А като не ти харесва живота си го промени но да хулиш Борисов че ти пречи е стига вече Всеки сам отговаря за живота си още ли не си го разбрал Чакай Месията да те оправи За по сигурно го вземи у вас да знаеш че ще ти свърши работа
  • 91 Небивалици

    7 5 Отговор

    До коментар #2 от "реалистъ":

    Мечтай си. На телефонните проучвания, платени от КРАДЕВ, се обаждат на случайни хора, и пак ГЕРБ е на първо място по гласове. А обясни и на другите промити мозъци, как се "купуват" гласове на случайно набрани телефони.
  • 92 Дамаджаните

    6 6 Отговор
    Рашков, къде са "доказателствата" за купуване на гласове т.е. дамаджаните с ракия които конфискува на човека? Изпразни ли ги дамаджаните вече бе комунистически прилеп? Какво доказателство са дамажаните?
  • 93 достойнство

    5 1 Отговор
    ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ ДА ПЛАЧЕШ ЛИ .ТОЗИ ЧОВЕК С19теИМОТА ЗА НАД 4мил.ЕВРО/ЦЯЛ ЖИВОТ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ/ ПРОДЪЛЖАВА ДА ГОВОРИ ПЪЛНИ НЕБИВАЛИЦИ.ОТ ТОВА КОЕТО КАЗВА В ТАЗИ СТАТИЯ ТОЙ ИЗЗЕМВА ФУНКЦИИТЕ И НА ПРОКУРАТУРА И НА СЪД.НЯКОЛКО ГОДИНИ НИ ОБЛЪЧВАХА ДБ,МУТРЕСИТЕ ПАЛЯЧОТОНАРКОМАН И КАКВИ ЛИ НЕ ДРУГИ ЧЕ МАШИНИТЕ БИЛИ ЕДИНСТВЕНАТА СИГУРНА ГАРАНЦИЯ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ.ТОГАВА КАК ТАКА ТАРАШКОВ ПРОВЕЖДА АКЦИЯ СРЕЩУ КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ.КОЙ ОТ ТЯХ ЛЪЖЕ.ЗА ТОЛКОВА ЛИ ПРОСТ ГО МИСЛЯТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ИЛИ ЗАСЛЕПЕНИ ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ОТНОВО ДА КРАДАТ ВЕЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ГОВОРЯТ.
  • 94 Аз Негодника

    3 1 Отговор
    НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА...ЕДНА ПАРТИЯ МЪЛЧИ...А ВСИЧКИ ДРУГИ ДОКАЗАЛИ СЕ ЧЕ СА КРАДЛИВИ ПАРТИИ...РАБОТЯТ ЗА РЕЙТИНГА НА МЪЛЧАЛИВАТА ПАРТИЯ...КАК МИСЛИТЕ...ДАЛИ ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА ВЛЯЗАТ ОТНОВО ВЪВ ВЛАСТА И ДА КРАДЪТ...СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ Е ПЪЛЕН С ТЯХНИ СЛУГИ...ДБ...БСП...ДПС...МУТРИ ВЪН ДА ВЛИЗАТ НАШИТЕ МУТРИ...ПРОМЯНАТА ЩЕ ДОЙДЕ КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО...А СЕГА ЩЕ КРАДЕМ....
  • 95 симо

    4 1 Отговор
    крадев-оставка
  • 96 така така

    3 2 Отговор
    Всички знаем коя е тази партия, Рашков!! Браво! Браво за добре свършената работа.
  • 97 Мартин

    1 0 Отговор
    Не вярвам на комунист като Рашков! Да не говорим, че зад него прозират интересите на престъпници-олигарси като Васил Божков и Иво Прокопиев!
  • 98 cpv

    0 0 Отговор
    Рашков,сигурно страдаш от деменция!Всяка нощ се будиш и ставаш и си повтаряш една партия!За теб другите партии не купуват гласове,само се обърни и ще чуеш,макар да се правиш на глух!
  • 99 ЖОРО ГОЦЕВ

    0 0 Отговор
    НАЙ МНОГО ГЛАСОВЕ КУПУВА БСП. ТОВА НА ВСИЧКИ Е ЯСНО.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове