Last news in Fakti

7 Юли, 2021 14:11 8 241 171

ГЕРБ с тежки обвинения към кабинета на Радев

  • герб-
  • служебен кабинет-
  • обвинения

"Крайно време е служебното правителство да спре да се хвали с нашата работа, а да започне да отчита своята собствена", заяви Деница Сачева

ГЕРБ с тежки обвинения към кабинета на Радев - 1

ГЕРБ даде пресконференция, посветена на актуалната икономическа ситуация у нас и мерките, предприемани от властта, за подпомагане на бизнеса насред кризата, предизвикана от пандемията от коронавирус.

Бившият социален министър Деница Сачева заяви, че на практика мярката 60/40 е спряла. Подобна е картината с мярката 80/20. Туризмът и ресторантьорството останаха на практика без подпомагане на средата на летния сезон, добави тя.

Колегите ще останат в историята с това, че всичките мерки, които бяха договорени с Европа, вече не са грантове, а са кредити. Това, което виждаме, че беше гръмко обявена доста подробно една нова мярка. Говорим за една съществуваща мярка чрез Фонда за фондовете до бизнесите да достигнат кредити за 2.5 милиарда лева, каза на свой ред Лъчезар Борисов.

Бившият министър на икономиката отбеляза, че договорените по времето на ГЕРБ мерки вече не са безвъзмездни, а "кредити или грантове, подпомогнати чрез кредити". Преди две седмици беше гръмко обявена една нова мярка, обещаваща, че до бизнеса ще достигнат 2,5 млрд. лв. кредити, които нямат нужда от обезпечение. Оказа се, че в голямата си част тези кредити имат нужда от обезпечение", поясни той.

Според него служебният кабинет се опитва да си присвои постигнатите подпомагания към бизнеса. "Българската стопанска камара заявява, че е категорично против решението на правителството да прехвърли 100 млн. лв. безвъзмездна помощ по програмата REACT EU", цитира той работодателския бранш и допълни, че пренасочването на безвъзмездните средства ще бъде и към Плана за развитие.

"Получаваме сигнали, че 70% от средствата за бизнеса отново ще отидат за кредити", посочи той.

"Именно затова приятелски и експертно препоръчвам Комитета за наблюдение, иновации и конкурентоспособност да направи договаряне с всички фирми, боледуващи в момента от икономическата криза", заяви той. Лъчезар Борисов препоръча на служебния Министерски съвет да подпомогне с процедури чрез ББР и частния бизнес, и останалите без доходи българи.

"Наблюдаваме или забавяне, или спиране на извоюваните мерки. Най-страшното е, че и парите, предвидени за възстановяване на бизнеса, ще тръгнат към кредитите", заяви още той.

Александър Ненков коментира на свой ред: "Не е нужно да си ходил до Харвард, за да отговориш на един обикновен въпрос. Кое е вярно - че България е "черно място", че чуждестранните инвеститори отбягват държавата, че няма работеща съдебна система, или че 600 компании са чакали това служебно правителство, за да се отприщят инвестиции за милиарди?".

Да, много е сладкодумен министърът на икономиката, симпатичен ми е, но имам чувството, че цялото правителство говорят на хора, които са наивни".

Лъчезар Богданов заяви, че при предишното правителството сертифицираните инвестиции са за над 800 милиона лева, а откриването на съвременен завод в Пловдив днес е произтичащ факт от направеното от кабинета "Борисов 3".

"Крайно време е служебното правителство да спре да се хвали с нашата работа, а да започне да отчита своята собствена", заяви Деница Сачева.

Тя допълни, че с нивата на ваксинация в страната и заплахата да бъдат изхвърлени ваксини не можем да бъдем оптимисти за това каква есен и зима ни чака и "оптимистичните прогнози" на кабинета може да се окажат нереални.

Александър Ненков отбеляза, че сегашното правителство се намира в особен "комфорт", и при едно управление на ГЕРБ Бойко Рашков нямаше да бъде министър след разразилия се имотен скандал. "Ако Бойко Рашков има доблест, нека предизвика проверка, за да се види дали всичко е точно: "Ако си боец за справедливост, за какъвто се мислиш, самият ти трябва да дадеш пример", заяви Ненков.

Лъчезар Борисов заяви, че е странна оценката на премиера Янев към работата на служебния кабинет и се надява да се видят реалните инвеститори на сегашното управление.

"Имам чувството, че се намираме като в интервю за работа и всеки министър е натоварен със задачата да говори за някакви "жестоки разкрития". Така е за инфраструктурните обекти, както и за всяка сфера на нашия живот. За два месеца чухте ли нещо смислено от това правителство?

Аз лично не съм чул. Но да ни занимават от сутрин до вечер с някакви недоказани твърдения, чиито доказателства щели да дойдат "след изборите"...

Защото когато минат изборите, вече няма да има никакво значение. Ако някой се е повлиял от тези внушения, то ще бъде отразено на следващите избори. Това е отговорът", коментира Александър Ненков.

Темата за купуването на гласовете той коментира така: "Купуване на гласове и сигнали винаги е имало в историята. Но това, което прави министърът на МВР в момента, е изключително грозно. Никой вътрешен министър не си е позволил преди кампания да хвърля обвинения към която и да било политическа партия в чий интерес са купувани гласове.

Сигурно и ГЕРБ можеше така да си хвърлят в пространството... Къде са доказателствата?! Ние имаме информация, че са викани фирми, физически и юридически лица, че има анонимни (забележете) сигнали за купуване на гласове.

Това са едни ченгеджийски номера, присъщи на държавата, но много преди 2021 година. Нито един вътрешен министър, пак повтарям, не си е позволявал да изнася такава информация, защото тя влияе на общественото мнение и настроение".

Деница Сачева отбеляза, че каквито и да са внушенията на вътрешния министър, факт е, че прокуратурата поиска снемане на имунитета на кандидат за народен представител на Мая Манолова за купуване на гласове.

Ненков отново подчерта, че е абсурдно да бъдат "респектирани" физически и юридически лица по "анонимни сигнали", че са подготвяли купуването на гласове


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 86 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРОБ ВсеДС

    222 19 Отговор
    Рев в "хаоса" 😂

    Коментиран от #44, #58, #100

  • 2 222222

    208 21 Отговор
    Марш бе, на боклука!
  • 3 Мухоморко

    247 27 Отговор
    Каква е тази дълга статия и кой ще я чете?

    Пишете само "ГРОБ с поредните си лъжи" и толкова.

    Коментиран от #43, #102, #117

  • 4 Скорпионката

    191 17 Отговор
    лъжлива и граблива , само змии и гущери бълва , цял живот милиционерската дъщеря е на хранилка !
  • 5 Анти Борисов

    192 19 Отговор
    Всички сте такива кърджалийски прости.......
    На 11.07.2021г. всички срещу герберастите!!!!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Звук от изчегъртани

    131 15 Отговор
    Мирише на ръждясало!...

    Коментиран от #16

  • 8 Мале еееееееееее

    141 16 Отговор
    То бива бива лъжи ама все пак някаква мярка трябва да имат тия бившите

    Коментиран от #31

  • 9 NeXu s

    18 157 Отговор
    Очаквам платените червени тролове да налазят статията и да почнат да печелят копейките. Интересно е да се види дали всички компроматни пацули на Бкп и опозицията пак ще вдигнат вота за ГЕРБ, както беше на европейските избори.

    Коментиран от #18, #21, #33, #167

  • 10 Пипи Чорапчето

    128 11 Отговор
    "Aлeкcaндър Нeнкoв oтбeлязa, чe ceгaшнoтo прaвитeлcтвo ce нaмирa в ocoбeн "кoмфoрт", и при eднo упрaвлeниe нa ГEРБ Бoйкo Рaшкoв нямaшe дa бъдe миниcтър cлeд рaзрaзилия ce имoтeн cкaндaл."

    Малко търпение, бе Ненков - нека видим дали на 09.07. - която дата Рашков посочи като крайна за "оня" списък с 38-те "магистрати и политици" с недекларирани иманета;) няма да се разрази още по-интересен имотен скандал;) - че да видим кой е по-по-най!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 сила

    127 14 Отговор
    ЖАЛКИ СТЕ,ЖАЛКИИИИИ.....леле какво ви чака
  • 13 Нека

    123 14 Отговор
    Изчегъртването да продължи
  • 14 гадно

    134 13 Отговор
    На 11-ти всички заедно да пуснем водата и да пратим шайката в канализацията.
  • 15 АЛИХОДЕЩ

    81 10 Отговор
    тази нали пукна бе...ама щом още мърда да бега да източи адаша алибегов ,нали са дружки
  • 16 Реалист

    83 12 Отговор

    До коментар #7 от "Звук от изчегъртани":

    Мирише на мухлясала тиквъ бръчед:)
  • 17 НЯКОЙ

    98 11 Отговор
    Поредната мозъчна атака на ГЕРБ, в която има повече атака и малко мозък!
  • 18 Аз съм

    15 28 Отговор

    До коментар #9 от "NeXu s":

    Зелен трол и не работя за копейки А за евра

    Коментиран от #23

  • 19 Интервю с вампир

    68 8 Отговор
    Пресконференция на содомити
  • 20 перничанин

    15 90 Отговор
    Прави са, от всички словесни ч*ии на Рашков, няма нито едно повдигнато обвинение. Само Мая и протежето и, се хванаха в капана.

    Коментиран от #103, #104, #132

  • 21 чакай си

    62 13 Отговор

    До коментар #9 от "NeXu s":

    червените сте в герб !

    Коментиран от #22

  • 22 NeXu s

    8 61 Отговор

    До коментар #21 от "чакай си":

    Тогава гласувай за нас, какво тролиш за БСП?

    Коментиран от #28

  • 23 Син трол

    25 9 Отговор

    До коментар #18 от "Аз съм":

    И на стотинки съм доволен.
  • 24 Шаран БГ

    75 9 Отговор
    3-4 дена останаха, де що има мръсни парцали и оцапани гащи - всичко от всички........на показ И да не е вярно, е-е-е, има адвокати и съдилища
    ! Господи, каква пасмина ни управлява !?!? Че се и натиска за ОЩЕ !?
  • 25 Просто човек

    78 9 Отговор
    Как е възможно да има толкова гнусни същества?!
  • 26 Абе смешници

    87 9 Отговор
    60 000 лв., месечни възнаграждения в ББР. От нашите пари. Не ви ли е срам изобщо да се показвате пред обществото.
  • 27 глас народен

    81 11 Отговор
    Тотално изчегъртване ви е майката, герберчета клети!
  • 28 чакай си

    16 15 Отговор

    До коментар #22 от "NeXu s":

    май бавно загряваш и прекалено много надценяваш БСП :)
  • 29 Kandi

    68 11 Отговор
    Грозните- наглите - безочливите - ГЕРБ
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Българка

    17 78 Отговор

    До коментар #8 от "Мале еееееееееее":

    Кое е лъжа? В момента Рашков трябва да се обяснява и да доказва бомбастичните обвинения. Видно е, че не може, не му стига умствен багаж. Всички недоказани твърдения на Рошко и онзи ококорения трябва да се докажат в противен случай всичко рефлектира върху фъчилото.

    Коментиран от #39, #99, #106, #168

  • 32 уффф

    58 12 Отговор
    Стига цифрихте като пеленачета, а се научете да губите по мъжки. Не може да се приватизира държавата и да управлявате цял живот. И фрау Меркел си отива даже.
  • 33 перничанин

    5 20 Отговор

    До коментар #9 от "NeXu s":

    Правилно очакваш.
  • 34 Челингиров

    55 8 Отговор
    Това Севда ТВ ли го излъчва или имаше и журналисти ? Крайно време е никой журналист да не стъпва на седянките на Гепи . Нека сами за себе си да си правят пресконференции.
    А и никоя медия да не ги отразява. На никой не му пука какво са казали .
  • 35 Ах! Какъв кеф от гербав рев !

    56 11 Отговор
    Цвилят,грачат, храчат и грухтят !
    Те са в свой си свят ! Да ревят !

    Коментиран от #89

  • 36 перничанин

    10 32 Отговор

    До коментар #30 от "NeXu s":

    Не се хаби, няма да схфанат какво им пишеш.

    Коментиран от #45

  • 37 Гаринча

    48 8 Отговор
    Няма нужда да пишеш че си гербаджия . Достатъчно е да напишеш че си прост . Вожда ви сам го каза - аз съм прост и вие сте прости.
  • 38 Последния Софиянец

    49 11 Отговор
    Скоро гербавите ще се сдобият с тежки обвинения.Само да свалим Гешеф.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Жалкари

    45 7 Отговор
    12 години ГЕРБ все са с тежки обвинения, но освен техните джобове и чекмеджета, друго не им е натежало.
  • 42 Българка

    13 65 Отговор
    Да, наистина се чудех , дали да гласувам. Сред това което чета като коментари. След злобата и агресията на хора илитерати се амбицирах и ще гласувам. Ще гласувам за ГЕРБ.

    Коментиран от #49, #56, #165

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Кака Мара

    39 3 Отговор

    До коментар #1 от "ГРОБ ВсеДС":

    Сълзи и сополи
  • 45 схВащаме

    25 3 Отговор

    До коментар #36 от "перничанин":

    ама този бута масло, че не го и долива!
  • 46 Психo от Курило

    13 49 Отговор
    Аз ще гласувам за ГЕРБ!!! Другите не стават.

    Коментиран от #69, #141

  • 47 С думи прости към гербавите прости...

    36 7 Отговор
    Бог да ви прости !
  • 48 Камъните падат

    35 6 Отговор
    Тези са ударени от камъни защото което чувам какво говорят че наистина някой камък ги удрял по гглавата
  • 49 Аз също,

    11 47 Отговор

    До коментар #42 от "Българка":

    явно ГЕРБ са по-малкото зло от"служебните" некадърни злобари.
  • 50 Тиквата съсипа

    47 6 Отговор
    България и Народа, затова ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ всички на 11.07 да си върнем Държавата, а гробокопачите да ги изхвърлим на бунището, където им е мястото.

    Коментиран от #121

  • 51 иван иванов

    44 6 Отговор
    какви критики бе лумпени...вместо да се скиете от срам с наведени глави критики имали те...неграмотни нагли и опростачени тикви,нямате думата за нищо вече не разбрахте ли...
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 3333

    33 5 Отговор
    КОИ БЯХА ТИЯ герП???
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Пенсионер

    10 50 Отговор
    50-те лева на Бойко са повече от 6.73 на Радев. Твърдо гласувам с бюлетина номер 5.

    Коментиран от #59

  • 56 че ти

    40 4 Отговор

    До коментар #42 от "Българка":

    винаги си гласувала за ГЕРБ, защото си крадла. Крадеш никове, което със сигурност означава, че крадеш и в живота.

    Коментиран от #70

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Адмирации!

    35 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГРОБ ВсеДС":

    За точният слоган на партия- ,,ГЕПИ"...- ,,РЕВ В ХАОСА" !...👍👏😉😂👍👏🤣😂👍👏...!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Паралелепипедчо

    34 4 Отговор
    Герберската шайка само се вайка...
    Но вече си е една утайка.... И по добре е да си
    трайка....
  • 61 Дедо Пенс

    27 3 Отговор
    Бухахахааааааа... Момчето си отива 😄🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃
  • 62 Непожарникар

    27 4 Отговор
    Изчегъртани стевече....., но има време да се запознаете и с живота в панделата.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 БСП в канала

    9 32 Отговор
    Всичко друго, но не и подлогите на Радев-Решетников. И за ДПС ще гласувам, само комунягите да ги няма,но предпочитам ГЕРБ.

    Коментиран от #163

  • 65 Оглупял и затъпял гербер

    32 4 Отговор
    Това ми е природа! Изтъкан от злоба!
    Щом ми взеха зоба! О! Прокоба!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Перо

    22 3 Отговор
    Никой не е получил нищо по мярката 60/40 за да се спре нещо,което не е започвало. Мярката не може да стартира, защото е базирана на оборот и платени данъцикоето,а дейността е в сивата зона на малките мутрета! За това не искаха пари,а настояваха и протестираха да работят!
  • 68 пройчо

    27 3 Отговор
    Бълвочи!!!....отделно,дето и тримата мязат на вампири.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Българка

    9 22 Отговор

    До коментар #56 от "че ти":

    Осъди ме, ако можеш! Ама и ти си като Рашков , говориш без доказателства. Имам 200 пъти повече право да ползвам този ник от оня който се прави на жена
  • 71 Психo от Курило

    7 1 Отговор

    До коментар #69 от "Мииии,":

    Дреме ми , че ти дреме.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Уроди

    22 3 Отговор
    Марш бе Чукундури долни
  • 74 Мизантроп от ГРОБ

    24 3 Отговор
    Свърши се,тя нашта! Бибитко,дали
    гората да хваща?!
  • 75 2358

    30 3 Отговор
    САЧЕВА НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА Я ПОСЕЛЯТ В РЕЗЕРВАТА " ТАНЦУВАЩИТЕ МЕЧКИ"
  • 76 Мутри вън!

    28 6 Отговор
    МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ ВЪН!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Георги Марков Будапеща

    17 5 Отговор
    На 11 юли - на Бойко с 200
  • 80 САМО ГЕРБ

    9 32 Отговор
    Дa cпрeм избoрнaтa мaнипулaция! Дa cпрeм узурпирaнeтo нa влacттa! Дa cпрeм хунтaтa нa рeзидeнтa Рaдeв! Нa 11.07 вcички дa глacувaмe зa ГEРБ! ГEРБ ca eдинcтвeнaтa aнтикoмуниcтичecкa пaртия и caмo ГEРБ мoжe дa cпacи дeмoкрaциятa! Глacувaйтe c бюлeтини, a нe c мaшини! Рaзлeйтe aцeтoн върху eкрaнa нa мaшинaтa, тoвa щe я нaпрaви нeгoднa зa eкcплoaтaция и cъoтвeтнo щe ce прeминe към глacувaнe c бюлeтини. Пo тoзи нaчин щe cпacим дeмoкрaциятa oт кoмуниcтитe! Дa cи върнeм Бългaрия, глacувaйтe зa ГEРБ!

    Коментиран от #84, #139

  • 81 11 юли

    20 2 Отговор
    Свърши вашата
  • 82 Наблюдател

    23 4 Отговор
    Наглата турско-американска Гроб вие на умряло. Обидени били ?
    А трябва да са в затвора за купуване на гласове !

    Коментиран от #87

  • 83 ХА ХА ХА

    11 23 Отговор
    Това Ф'А#Т'М#А'Ш#К'О правителство, изобщо не знае какво да прави !! О'с#и'р#а се и за жалост не спира да го прави !!! А това К"О#М'У#Н'Д#Е Р"ош"ко"в , толкова е объркан.....че прави голяяяямо ШОУ! Не изостава по назад и Х#А"Р#В"АР#Д#С^К#И'Я П"Р#О"С#Т"А#К....вдига пенсии по Харвъвдски...!!! Боже пази ни и от специалистите на Ч"А#Л"Г#А"Р#И"Н#А С"Л"АВИ !!!!

    Коментиран от #91, #143

  • 84 Чичо Гошо

    15 5 Отговор

    До коментар #80 от "САМО ГЕРБ":

    Лелееееее, разстройство ли имаш? Умствено
  • 85 Пенсионер

    8 23 Отговор
    Само ГЕРБ мисли за нас. Бюлетина номер 5.

    Коментиран от #95

  • 86 Мекица Сачева

    17 6 Отговор
    Искаме си мазнинката!...И на Шефа за шкафчето!

    Коментиран от #110

  • 87 Бюлетена #5

    9 7 Отговор

    До коментар #82 от "Наблюдател":

    Заглавието казва всичко
  • 88 Кукуригу

    21 4 Отговор
    "Елита" на ГЕРБ!Липсва само Барниту!

    Коментиран от #112

  • 89 Aмчи как няма ГЕРБ да квичат...

    24 4 Отговор

    До коментар #35 от "Ах! Какъв кеф от гербав рев !":

    ...като полузаклано прасе...?!Като виждат,че им се изплъзва от крадливите и корумпирани ръце властта,която до вчера са имали на 100%...!И още повече квичат,осъзнавайки,че вече никой не ги бръсне за слива...!!!
    .
  • 90 Пишман

    23 5 Отговор
    Да те обвиняват крадците от ГЕРБ си е чиста хвалба!
  • 91 Ми........

    7 16 Отговор

    До коментар #83 от "ХА ХА ХА":

    Лесно е да се лежи на подсплано легло , както прави Льотчика ....туй негово комунистическо правителство , прави същото като Президента !!! Що да си дава зор ....като може да отчете за своя работа , туй което е направил БОРИСОВ ! После за труповите от Ковида , пак ша кажат , че той БОРИСОВ не си е свършил работата !!!
  • 92 Рашково магаре

    5 15 Отговор
    Алоу, за коментари след номер 50 не плащаме. Активност и бърза реакция, учете се от Последния Софиянец и плюене,
    плюене, плюене. Важно е плюенето , това ни казват анализаторите на нашия патрон г-н президент Румен Радев.
  • 93 ОСТАВКА

    5 22 Отговор
    НА АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ !!!! ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ - МЕТЕЖНИК !!!! ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА - ПРЕЗИДЕНТ!!! ОСТАВКА , СЪД И ЗАТВОР !!!!

    Коментиран от #125

  • 94 Проблясък

    18 2 Отговор
    Чегъркането винаги е съпроводено от неприятни звуци.

    Коментиран от #101

  • 95 Младеж!

    16 3 Отговор

    До коментар #85 от "Пенсионер":

    Само ИТН мисли за младите!Само бюлетина номер 22 !!!
  • 96 Крадецът вика, дръжте крадеца !

    19 1 Отговор
    Гербавите! Да ви гази баба Меца !
  • 97 565768

    21 2 Отговор
    крадците ГЕРБ,МРАЗИМ ВИ,дано си го получите един ден ,че ни докарахте до просешка тояга и да се молят хората за пари,за да се лекуват,а Бойко да раздава милиони евро...иззедници
  • 98 Диоген

    16 1 Отговор
    Знаем защо квичат прасетата по Коледа.
  • 99 Истината

    20 4 Отговор

    До коментар #31 от "Българка":

    Липсвати на теб умствен багаж! Драскачка герберска! Рашков е достатъчно , предостатъчно образован! Доказано! Но толкова жалки хорица до сега не е имало в наща политика! Е , поразтърси ви и още ще има , от там идва воя ви!
  • 100 Гласуващ

    6 15 Отговор

    До коментар #1 от "ГРОБ ВсеДС":

    Само ние мутрите може да оправим българия Долу другите партии Само мутри Президента е с нас мутрите Също и божков и василев мутрите ще спечелим изборите
  • 101 Ще изтърпим...

    19 2 Отговор

    До коментар #94 от "Проблясък":

    ...скрибуцащият звук от изчегъртването...!Само и само да изчегъртаме ГЕПИ и крадливата им Шайка...!
  • 102 Ти избираш

    17 2 Отговор

    До коментар #3 от "Мухоморко":

    Сравнение между Бойко Борисов и Слави Трифонов
    ИЗБЕРЕТЕ САМИ!
    ---
    Борисов
    На Борисов, майка му е начална учителка,
    а баща му е полковник от милицията!
    "Нас червеното знаме роди ни"
    И въпреки протекциите, тъпичкият Борисов едва е изкласил за милиционер-маркучодържател!
    ---
    Трифонов
    Родителите на Слави Трифонов
    Родителите на Слави са обикновени земни хора!
    Майка му е домакиня, баща му е бил дърводелец.
    Почина на 85г. през 2017г.
    Всичко в животът си Слави е постигнал сам!
    Сестрата на Слави,
    Петя работи на скенера в Окръжна болница в Плевен.

    Коментиран от #142

  • 103 Doni Brasko

    17 2 Отговор

    До коментар #20 от "перничанин":

    Докато ортака на Бацо е главен прокурор няма да има обвинения. Гледай след това какво ще стане. Те сега събират доказателства и ще ги дадат на следващия

    Коментиран от #113, #114

  • 104 Читател

    15 2 Отговор

    До коментар #20 от "перничанин":

    Обвинения в съда може да повдига само прокуратурата. След като Гешев се прави на слънчасал от другите какво да очакваме. А той в момента е зает със случая с трите откраднати кокошки от село Горно нанадолнище.
  • 105 Кикоман

    14 1 Отговор
    А купуване на гласове от ГЕРБ не са засекли....хаххххаааа
  • 106 Имам баялдъ

    15 2 Отговор

    До коментар #31 от "Българка":

    А стига с тоя ГЕРБ и Борисов!
    Ако не ни ги натрапват медиите и троловете,
    отдавна да сме ги забравили!

    Халал да му са пачките и кюлчетата на лъжливия и крадливия! комунист Борисов!

    Коментиран от #107

  • 107 СТИГА

    18 4 Отговор

    До коментар #106 от "Имам баялдъ":

    ГЕРБ са вече при НДСВ!

    Коментиран от #120

  • 108 Фискулт...ураааа !

    15 4 Отговор
    Гербавите само от бой ще разберат, че
    Не са на този свят!....
  • 109 Один

    13 2 Отговор
    За престъпниците от тази клика е малко бъдат изхвърлени на бунището на историята!
  • 110 Мазнинката е при ФАТМАКА ПИТАЙ

    6 13 Отговор

    До коментар #86 от "Мекица Сачева":

    Съветника УЗУНОВ , той носи пликовете със мангизи там !!!!!
  • 111 Дан

    11 1 Отговор
    Пренесъл Баце нощното шкафче в багажника на новото Ауди 8 ,избърсал потта от челото и възкликнал:
    - Брех,че тежка е царската корона!
  • 112 Да бе наистина

    10 2 Отговор

    До коментар #88 от "Кукуригу":

    Какво стана с Барни с кучешкия поглед?
    Да не би да е станал пак общински съветник в София?
    От БСП, какъвто си беше, нали?
  • 113 Ми то

    7 11 Отговор

    До коментар #103 от "Doni Brasko":

    Има доказателства за АЙРЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ , дето призовава към метеж , а туй го няма писано в конституцията !!! Той ЛЬОТЧИКА , ще е първи при БАЙ СТАВРИ .....не се притеснявай толкова мноооого , ЧЕ няма осъдени !!!!
  • 114 Ми то

    7 11 Отговор

    До коментар #103 от "Doni Brasko":

    Има доказателства за АЙРЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ , дето призовава към метеж , а туй го няма писано в конституцията !!! Той ЛЬОТЧИКА , ще е първи при БАЙ СТАВРИ .....не се притеснявай толкова мноооого , ЧЕ няма осъдени !!!!
  • 115 Го4о

    8 11 Отговор
    Най ще ми е кеф ГЕРБ да ги тресне в неделя ЯКО с машините, за да проумеят тЪпите глави, че партийни,-еднодневки, като ИТН, ДъБъ и Мутрите нямат място в политиката! Тези въжеиграчи заслужават само затвор и лустрация!

    Коментиран от #119, #122

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Хахаха

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Мухоморко":

    Ще я четат тези, които го могат, а не такива като вас, които се манипулират лесно, или стимулират финансово, за да цъкат "-". ;)
  • 118 Независим

    13 2 Отговор
    Еййййййййй, ама много крокодил в това ГЕРБ бе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 119 Мечти

    12 4 Отговор

    До коментар #115 от "Го4о":

    Бълнувания гербаджийски!
    При машинното гласуване вече няма "мъртви души" и "коригирани протоколи", с които Борисов до сега уж "печели" изборите!
    Човече, ти още ли не си разбрал, че ГЕРБ е вече при НДСВ?
  • 120 Тошко

    9 10 Отговор

    До коментар #107 от "СТИГА":

    А колко лабут има да ядете от ГЕРБ, ако знаеш още сега ще се откажеш от себе си!....
    Като мразиш ГЕРБ - ходи пеша бе, защо се качваш на метрото или на магистралите???? А?

    Коментиран от #126

  • 121 Хахаха

    7 14 Отговор

    До коментар #50 от "Тиквата съсипа":

    Да, ще си върнем Държавата и ще се освободим от Радевата хунта. ;)
  • 122 И ти ли

    10 2 Отговор

    До коментар #115 от "Го4о":

    И ти ли си албански реотан?
    При деполитизацията на МВР слабоумният Борисов де загря, че БКП е вече в киреча,
    сега пък ти не загряваш, че ГЕРБ вече е при НДСВ!
  • 123 Абе

    6 3 Отговор
    Народа го е казал: Щом бъркаш в кацата с мед,не може да не оближеш пръстите! И Вие бъркахте, както и всички преди вас. Няма какво да се заблуждаваме.Но вие бъркахте не с пръсти,не с лъжица,дори с черпака,а с кофи бре,с бидони! Гледах кой са " новите". И на тях нямам вяра- Честно! Но когато чух за онези 8 Милиарда, ме хвана бяс! Затова ще гласувам за друг.За малка партия,дори и да не влезе,но поне няма сам да се псувам след време.Иначе,щях да гласувам за вас.Незсвисимо,че никога не съм ви подържал досега на изборите.
  • 124 Вида

    3 2 Отговор

    До коментар #116 от "Шофьор НСО":

    И при теб ли "гроздето е кисело" бе? Или си падаш Май и по Татянки?

    Коментиран от #129

  • 125 ИВАНЧО

    8 1 Отговор

    До коментар #93 от "ОСТАВКА":

    МРЪДНИ НА СЯНКА,ПРЕКАЛЯВАШ С ТОВА СЛЪНЦЕ
  • 126 Миииииииии

    10 3 Отговор

    До коментар #120 от "Тошко":

    Ми то до сега три мандата само лобут ядем от ГЕРБ на дъното на ЕС!
    Аз и без това ходя пеша!
    Магарето ми умря от глад!
    А дори не мога да ям и филии със свинска мас!
    Борисов и Танева ги изтребаха уж заради свинския грип!
    После дойде и птичия грип!
    Китайския грип върху хората!

    А бе ГЕРБ било по-голям мор и от Черната Чума!
  • 127 Го4о

    4 10 Отговор
    Най ще ми е кеф ГЕРБ да ги тресне в неделя ЯКО с машините, за да проумеят тЪпите глави, че партийни,-еднодневки, като ИТН, ДъБъ и Мутрите нямат място в политиката! Тези въжеиграчи заслужават само затвор и лустрация!

    Коментиран от #130

  • 128 СЕВДА

    10 2 Отговор
    Кучета крадливи Гробаджийски дойде ви краят. Вие простите и крадливите избаратели на ГРОП и най-вече крадливото, простото и лъжлива куче БОКО ПРОСТИЯ сте пътници. Ще се борим до края за да ви ИЗЧЕГЪРТАМЕ. А КУЧЕТО БОРИСОВ ДА МЛЕЗЕ В ЗАТВОРА.
  • 129 Шофьор НСО

    4 1 Отговор

    До коментар #124 от "Вида":

    Кисело, некисело- няма значение!
    "Куче кокъл не прескача"!
  • 130 Мечти

    7 2 Отговор

    До коментар #127 от "Го4о":

    Бълнувaния гeрбaджийcки!
    При мaшиннoтo глacувaнe вeчe нямa "мъртви души" и "кoригирaни прoтoкoли", c кoитo Бoриcoв дo ceгa уж "пeчeли" избoритe!
    Чoвeчe, ти oщe ли нe cи рaзбрaл, чe ГEРБ e вeчe при НДCВ?
  • 131 Адвокат

    6 3 Отговор
    Да вярно е, чуждестранните инвеститори чакаха да ви изчегъртат за да искат да инвестират в БГ. Боли ли ви гробари, ама е самата истина никой не иска да бъде рекетиран от простаци като Вас. Примерете се, никога няма да управлявате вече, промяната ще се случи и въпреки Вас, крадлива и некадърна пасмина.
  • 132 LOSHIA

    6 3 Отговор

    До коментар #20 от "перничанин":

    ПЕРНИШКО ТРОЛЧЕ,ВСИКИ ОБВИНЕНИЯ СА НАЛИЦЕ, НО НЯМА ПРОКУРАТУРА КОЯТО ДА ГИ ЗАДЕЙСТВА,НО КАТО СИ ОТИДЕ ОРТАКА НА ББ ЩЕ СЕ ЧУДИТЕ НА КОЙ СВЯТ СТЕ
  • 133 Казуар

    7 1 Отговор
    За 10 години управление на Борисов, растежът на икономиката беше от 1 до 3 процента равномерно, или средно 2 процента. А са нужни 6-7 процента за да може България да догонва по развитите страни в Европа.
  • 134 Стефанов

    11 4 Отговор
    Остават още 3 броя дни за Шайката, грабила 12 години БЪЛГАРИЯ! После възмездието ще дойде. Бързо и справедливо!
  • 135 Този,който

    3 1 Отговор
    ПОЕМЕ ПУБЛИЧНО публично и го заложи е програмата си,а именно: Да обуздае безчинството на Топлото,и навързаните за нея чсита,ще гласувам с цялото семейство за него.И не само ще гласувам,но ще намеря подръжници от цяла София.Ще обикаляме,ще агитираме,доброволно,без един лев да търсим.И повярвайте: Ще му подсигурим огромна подръжка.Само в столицата осъдените от Топлофикация са стотици хиляди домакинства.ЧСитата вече се разбесняха.Съдилищата са заринати с изпълнителни искове.Просто задържат топката,да минат изборите.От есента, десетки хиляди ще се окажат с блокирани пенсии,дебитни карти,сметки и заплати.Включително движими и недвижимо имущество.Най многобройна група са тези- напълно изключени радиатори.Най бедните!

    Коментиран от #140

  • 136 Да се помни

    8 8 Отговор
    ВЕЧЕ СЕ ВИДЯ И РАЗБРА КАКВО МОЖЕ И КАКВИ СА ЦЕЛИТЕ НА служебното правителство на Радев и TEЖKO ИМ И ГОРКО НА БЪЛГАРИТЕ ЗА В БЪДЕЩЕ И ЖАЛНА Й МАЙКА НА БЪЛГАРИЯ, АКО ГЕРБ НЕ СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ...
    Защото за 10 години управление при Борисов, България имаше непрекъснат възход и ББ водеше класациите с най високия политически рейтинг у нас и в Европа с доверието на всичките европейски лидери, вдигна международния авторитет на България и я направи модерна европейска страна И ПРИВЛЕЧЕ ЧУЖДИ ИНВЕСТИЦИИ...!!!
    Борисов завари страната в пълен хаос, безнаказана престъпност и ширеща се корупция и въпрeки двeтe нaциoнaлни кaтacтрoфи дo кoитo я дoвeдe БCП прeз 90-тe гoдини, ГEРБ успешно cтaбилизирaха финaнcoвo Бългaрия. Зaплaтитe и пeнcиитe cтанахa нaй-виcoки зa времето на прeхoдa и инфлацията бе ликвидрана. Прeз 2019 г. БГ е трeта пo икoнoмичecки рacтeж в Eврoпa и cъc cтaбилeн международен крeдитeн рeйтинг...!!!
    ГEРБ построиха мaгиcтрaли, нови пътищa,втори мост на Дунав, cпoртни зaли и плoщaдки, cтoтици дeтcки грaдини, кoлeктoри, прeчиcтвaтeлни cтaнции, рeнoвирa тeaтри,църкви, джамии и културни oбeкти и благодарение на ГЕРБ в столицата да има три завършени и готови метра,като третото е едно от най-модерните в Европа. И срещу всичко постигнатото от ГЕРБ, което е видимо и безспорно за народа, стои юмручето на Радев, който злобно насъска опозицията да направи площаден преврат с ХAOC в страната c платени улични протести и мутренски вандалски реваншизъм и скалъпи гнус
  • 137 фтнрпхх

    9 2 Отговор
    Какви критики бре. Служебното правителство е едва от месец и ви спря кражбите и непрозрачното пилеене на държавни и европейски пари. Ако трябва да има критики и разследвания, то трябва да са към вас гербери, които 10 години разпределяхте потайно държавните средства.
  • 138 JEFF

    7 3 Отговор
    Нека си вярват сами на лъжите. Най-вероятно това е последната им пресконференция. След 11 . 07. ще говорят от следствените килии.
  • 139 123

    6 6 Отговор

    До коментар #80 от "САМО ГЕРБ":

    Гласуваите за герб.Да си върнем България.Това може да напише само ГЕРБЕРСКА ДЪРЖАВНА СЛУЖИТЕЛКА която скоро ще се пенсионира и трепери да не я съкратят поради очевадна некадърност .Това е трябвало да стане отдавна но и след 11 пак може.
  • 140 Вили

    3 1 Отговор

    До коментар #135 от "Този,който":

    Другарю, Топлофикация София не е социални грижи, като се принуждават добросъвестните платци да плащат на длъжниците.
  • 141 изрод от ГЕРБ

    4 3 Отговор

    До коментар #46 от "Психo от Курило":

    НЕДЕЙ ВЕЕ,ЩЕ ОБЯВЯТ ПАРТИЯТА ЗА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА И ЩЕ ТЕ АРЕСТУВАТ ВЕ
  • 142 Тъпчо

    5 6 Отговор

    До коментар #102 от "Ти избираш":

    Може, може. Ама Слави няма да е никакъв в тази партия освен едно лице
  • 143 изрод от ГЕРБ

    2 2 Отговор

    До коментар #83 от "ХА ХА ХА":

    ЕЛА НА СЯНКА ВЕ,НЕ ЗАСПИВАЙ,НЕ ЗАСПИВАЙ,НЕ ЗАСПИВАЙ,НА СЛЪНЦЕ
  • 144 калинкотрибунал

    6 3 Отговор
    Тия сега вместо клиенти на затворите на съд ли ще се правят ?
  • 145 Унуфри

    7 2 Отговор
    Тия са слънчасали
  • 146 ПСР

    5 1 Отговор
    Аз не разбрах,какви"МЕРКИ"???!!!Всичко си работи,КВ 19 има по 70-80 души на ден,за каква"криза",положение или друго иде реч?!
    Докога ще се раздават едни пари,на този и онзи,за какво точно?

    Коментиран от #156

  • 147 на гробари

    6 1 Отговор
    -нон бари!Стоп и на пангара...
  • 148 Иван Форд

    5 5 Отговор
    Докато вашето правителство беше на власт какво направихте за държавата вие вие се неблагодарници вие изцяло само лапате пари не правите нищо за благото на народа само на еврофондчета разчитате ако не беше Европейския Съюз кой щеше да ви дава пари никой общо взето Партия Герб Са Боклуци и техния герб Е Грабим Рушим България вие не сте модел на политическа партия а на пълна анархия и никъкв ред в хаоса няма да направите защото вие го създадохте този хаос
  • 149 100pera

    7 2 Отговор
    Абе на фона на съобщението, че тия от ББР са получавали по 60 К месечни заплати, отделно комисионните за милиардите давани на фирми, близки до сърцата на Борисов и Пеевски, всички днешни приказки на ГЕРБ са като опит да запушиш със скоч дупка от торпедо в потъващия кораб ГЕРБ.

    Купуването/продаването на гласове и гласуването за ГЕРБ е престъпление.

    Коментиран от #155

  • 150 Ал Тъпоне

    1 1 Отговор
    Да ви се похваля - главата ме боли от тази вашата работа!
  • 151 Никой

    3 2 Отговор
    Прави са за съжаление и народа ще плати за тези индивиди.
  • 152 Тази

    6 3 Отговор
    партия ще изчезне така както изчезна и НДСВ! И никой няма да се сети нито за нея,нито за кокорбашията й!
  • 153 Милиган

    7 6 Отговор
    Повръща ми се от простотията и скудоумието на всички зомбирани поддръжници на ГЕРБ. То бива, бива, но вол за мезе не бива
  • 154 КАКВА

    3 3 Отговор
    оглозгана държава остана следОПГ ГЕРБ.Милиони раздадени на разбойковите чакали.Пари потънали в НЕКАДЪРНА И НЕДОВЪРШЕНА И БЕЗКОНТРОЛНА ТОЛ$СИСТЕМА.Фирма суче по2 млн. месечно за поддръжка.2 фирми сучат по 7 % от всяка винетка.Преди АПИ е получавала по 1,5 %от винетка.Празни гьолове по за 2 млн.ремонтирани.И срама нямат тия крадци нагли.На 11.06. ВЪН БЕЗМОРАЛНИ НЕНОРМАЛНИЦИ.СЪБУДЕТЕ СЕ от ВЛАСТОВАТА КОМА-НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ $НИКОГА ПОВЕЧЕ ОПГ ГЕРБ.
  • 155 Банкер с Банка

    3 3 Отговор

    До коментар #149 от "100pera":

    Е да, а по времето на КРадев, всичи банкери ще получават само 6000 като говорителка в Нова телевизия. Вие въобще пенсиите на БСП и чалгарите в час ли сте? Кога Борисов лично е определял какви заплати да вземат банкери? Пълни смешки сте и коментирате неща над жалкия ви умствен капацитет.
  • 156 Не се напъвай

    0 1 Отговор

    До коментар #146 от "ПСР":

    Те и джипситата мислят ден за ден като тебе и затова тънат в "разкош". Мерките са за новат вълна на Делтата която вече пристигна в БГ - 50% от тестовете са Делта. Ама да помислиш за утрешния ден е прекалено умствено натоварване за такива като тебе.
  • 157 възпитан

    1 2 Отговор
    Скрийте се бо----и вървете при фидосова,цачева,барни и всички крадливи гербери-ЗАТВОР ЗА МУТРИТЕ
  • 158 Шестата

    1 1 Отговор
    среща на върха на Инициативата „Три морета“, домакин на която е президентът Румен Радев, започва своята двудневна работа на 8 юли в София. Обаче на форума ще липсват президентите на Чехия – Милош Земан, на Хърватия – Зоран Миланович, на Австрия – Александър ван дер Белен, на Словакия – Зузана Чапутова. Чехия и Словакия са представени дори не от премиери, а от вицепремиери. Австрия праща зам. министър - бойкот ли е това и защо?

    Инициативата е на президентско ниво и обединява държавните глави на 12 страни членки на ЕС от Източна Европа. Форумът се провежда под егидата на САЩ. Американският конгрес прие декларация за „Три морета“, в която се казва, че е „противодействие на руското и китайско злонамерено влияние“. Очаква се видео приветствие да отправи американският президент Джоузеф Байдън.

    Особено активни в инициативата са Полша, Румъния и Балтийските републики, a от година такава активност проявява и България, обяснява "Епицентър".

    От документите на форума става ясно, че мнозинството леви президенти в Европа знаково няма да уважат събитието.

    Коментиран от #159

  • 159 В София

    2 1 Отговор

    До коментар #158 от "Шестата":

    ще липсват президентите на Чехия - Милош Земан, на Хърватия - Зоран Миланович, на Австрия - Александър ван дер Белен, на Словакия - Зузана Чапутова. Австрия демонстрира пренебрежение към Софийската среща и изпраща заместник-външен министър, а Чехия и Словакия са представени дори не от премиери, а от вицепремиери.

    Прави впечатление, че отсъстващите президенти са от европейската левица, които не са настроени срещу Русия.
    Европейската комисия е резервирана към инициативата и я наблюдава - нейн представител в София ще бъде изпълнителният заместник-председател на ЕК Маргрете Вестагер.

    Германия и Франция са подозрителни спрямо този проект на съюз вътре в Евросъюза.

    Чрез своя президент Франк-Валтер Щайнмайер Германия ще следи отблизо форума в София, защото се изгражда в рамките на Европейския съюз, но Федералната република отказва да участва с пари с аргумента, че Берлин дава достатъчно поне на 5-6 големи инициатива на ЕС.

    На форума ясно личи идеологическото разделение между отделните страни членки по отношение на ляво-дясно, консервативно-либерално. Лявото и консервативното са скептични срещу формата, докато дясно-либералното го форсира.
  • 160 "Евронюз"

    2 1 Отговор
    обръща внимание на "Има такъв народ" в своя материал за изборите и подчертава, че партията на Слави Трифонов може да получи сериозен резултат на вота тази неделя.

    "Председателят на партията Слави Трифонов избягва публичността и се опитва да достигне до последователите си през социалните мрежи", четем в материала на "Евронюз". От медията отбелязват също така, че "Има такъв народ" често са критикувани за това, че не обявят конкретни цели.

    Сформирането на нов кабинет ще е трудно

    Изданието припомня, че след изборите на 4 април ИТН отказа да състави кабинет. Цитирани са социологически допитвания, според които, и този път ще е трудно да се сформира правителство.

    "За да мобилизира електората си, на Трифонов не му остава друго освен напълно да се разграничи от партиите на статуквото. По този начин той дори може да бъде най-силната политическа партия на 11 юли пише в статията си по темата ръководителката на офиса на фондация "Фридрих Еберт" в София Хелене Кортлендер.

    "Но няма изгледи ИТН да успее да получи собствено мнозинство, с което да управлява. Не се очертава и потенциален съюз с двете други нови партии в парламента, които се родиха след масивните антиправителствени протести през последното лято", коментира Кортлендер.

    Коментиран от #161

  • 161 Мнение

    4 1 Отговор

    До коментар #160 от ""Евронюз"":

    Самият Трифонов не се кандидатира на тези избори.

    Но кой ще управлява след 11 юли, пита ръководителката на софийския офис на "Фридрих Еберт" -

    Трифонов не иска, президентът Радев не може.

    Това е най-силният коз на Борисов.

    Ако формирането на правителство през юли отново се провали, копнежът за стабилност, дори и да е с цената на завръщането на Борисов, може да надмине желанието за промяна.

    Така бившият премиер може да постигне нещо подобно на победа в тайбрейк, заключва Хелене Кортлендер.

    Коментиран от #169

  • 162 Комунисти

    2 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Ако си боец за справедливост, за какъвто се мислиш, самият ти трябва да дадеш пример." И какъв пример дава онова нещо с джипката? Гербаджиите са трето качество комунисти, зле образовани и склонни към шляпане на кухи и глупави лафове, без значение за какво иде реч!
  • 163 Истината2

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "БСП в канала":

    Простите и красиви мутри са доста нагли.Колко нередности и схеми за крадени от парите на народа ,и пак се правят ,че все едно нищо не се е случило.А тези,които гласуват за мутрите ,са същите като тях.Каквото и да се случи на изборите,мутрите са вече вън.Но ще има доста работа по изчистване на мутренския модел .МУТРИТЕ ВЪН.
  • 164 Истината2

    1 1 Отговор
    Да се чете крадливи
  • 165 Пенко

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "Българка":

    Да и аз съм за тях Тия от изправи се са много устати и само знаят да плюват

    Коментиран от #170

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 РАШКО БОЙКОВ

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "Българка":

    ТИ ЛИ БЕ ПЕРВАЗОВ ? , ТИ ЛИ ЩЕ МИ ВАДИШ СВИДЕТЕЛИ? , СЪДЪТ НА ДОКУМЕНТИ ЛИ ЩЕ ВЯРВА ИЛИ НА ТВОИТЕ СВИДЕТЕЛИ ? , ДОКУМЕЕЕНТ ДОКУМЕЕЕНТ ИМАШ ЛИ ? , КРАСТАВИЦИ ИМАШ !!! , ПЕРВАЗОВ Я , Я , Я СТАВАЙ И ОПРАЗВАЙ ТЕРЕНА ЧЕ КАТО ТЕ ПОЧНА , ОВОШКИ , ЛОЗЕ И ЧАТ ЧАТ И ЧАТ , НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ЛИ , АБЕ НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕЛИ , КЪДЕ СЕ НАМИРА ТОЯ БЕ ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ; ПЕРВАЗА МУ С ПЕРВАЗ ХАХАХА ПЕРВАЗ ХАХАХА ПРОЗОРЕЦ , ТУКА НЯМА ТИНТИРИ МИНТИРИ , ПЕРВАЗА МУ С ПЕРВАЗ !!!🇧🇬♥️🇧🇬!.
  • 169 СЛАВИ ТРИФОНОВ

    1 1 Отговор

    До коментар #161 от "Мнение":

    ЩЕ УПРАВЛЯВА ТОЗИ КОЙТО СЪМ ПРЕДСТАВИЛ В ТЕЛЕВИЗИЯ 7/8 И ПОСТАВИЛ НА МЯСТОТО МУ ДА КОМАНДВА , ЩЕ ГО ВИДИШ СЛЕД 11 ЮЛИ , СПОКО КАКВО СЕ ВЪЛНУВАШ !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️!!.
  • 170 РАШКО БОЙКОВ

    1 1 Отговор

    До коментар #165 от "Пенко":

    ААААА , ТИ СИ НА ПЕРВАЗОВ ДРУГИЯ СЪСЕД , ОНЯ С ЛУНОХОДА В ГАБРОВО , НЕГА САМО БАДЖАНАКА ЩЕ СЕ СПРАВИ (ФИНЦИ) , А ЧАКАЙ МА ОЩЕ ЕДИН ; АБЕ АЗ МОЖЕ И ДА НЕ СЪМ ПРАВ АМА КЬОФТЕТА ТА БЕЗ ЛУК НЕ ГИ ОДОБРЯВАМ И ТАЯ МАЗИЛКА СЪЩО , ЕЕЕЕИИИИИ ОТ КЪДЕ СЕ НАВЪДИХТЕ ТАКИВА БЕ , АМАН ОТ КОМШЙИ НАГЛИ !!!🇧🇬♥️🇧🇬!.
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове