Last news in Fakti

8 Юли, 2021 10:51 5 368 31

Иван Иванов: Мая Манолова беше всеки ден в кабинета на Борисов

  • иван иванов-
  • мая манолова-
  • бсп-
  • герб

Загубихме европейски средства и бяха изхарчени общински такива, просто лъха на корупция, каза той

Иван Иванов: Мая Манолова беше всеки ден в кабинета на Борисов - 1
Кадър БСТВ

"БСП единствена може да гарантира промяната, която всички очакват - една държава, свободна от тоталитарния режим на Борисов. Не виждам друг представител на статуквото, освен ГЕРБ и съдружниците на Борисов, и компания като Демократична България, Манолова беше всеки ден в неговия кабинет. Знаем, че днес беше заловен представител на партията на Манолова за купуване на гласове в Бургас. Срещнахме се с хиляди граждани по време на кампанията, очакваме гражданите да ни подкрепят на 11-ти юли", заяви Иван Иванов, водач на листата на "БСП за България" в Шумен в "Думата е ваша" по БСТВ.

На въпроса кои са проблемите в Шумен, които не търпят отлагане, Иванов отговори: "На първо място качеството и цена на водата, ние сме с най-скъпата вода в страната, но и най-мръсната. Ние се превърнахме в град с изключително мръсен въздух поради липсата на централно отопление и използването на стари отоплителни уреди. Сегашното управление допусна депото за битови отпадъци да се превърне в основен замърсител на р. Камчия, капацитетът му е на изчерпване. Загубихме европейски средства и бяха изхарчени общински такива, просто лъха на корупция. Ситуацията със Закона за старите столици не е от вчера. Цялата одисея с културно-историческото наследство приключи с довеждането и изкъпването на Борисов в едно кладенче Първата ни работа в 46-я парламент е преизчисляването на пенсиите, защото никой друг не мисли за българските пенсионери, освен БСП.

По думи на историкът процесът по занемаряване на туризма тече от много години, а пандемията е била последният пирон в ковчега: "Не видяхме усилия от управляващите да се засили интересът към България. Изисква се рекламиране на страната ни в световен мащаб. Ние тук имаме основата на съвременната европейска култура и местата, където е създадена славянската писменост. Държавата подминава това с десетилетия. Русия е добър пазар за този туризъм."


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И аз бях там

    20 10 Отговор
    Убеждаваше го да изчезне от политическия Хоризонт
  • 2 Последния Софиянец

    30 16 Отговор
    Утре пред президентството да празнуваме годишнината от започването на протеста който събуди гражданското общество в България.ВСИЧКИ ЗАЕДНО!Без да се псуваме
  • 3 Този псевдосоциалист от къде знае?

    26 11 Отговор
    Да не им е светил?!?
  • 4 Че той

    25 8 Отговор
    всеки ден ли е бил в кабинета , бе ? Той всеки ден у джипката !
  • 5 Бате Ви Бойко

    15 14 Отговор
    Обича ме Майчето, не мога да го отрека.
  • 6 Северна Корея

    25 15 Отговор
    жалки комунисти нападат малка опозиционна партия да изкярят някой друг глас , а боко тиквата се подхилква от страни лукаво
  • 7 оптимист

    17 11 Отговор
    слабичък си другар, само плюеш и изреждаш проблемите, не предлагаш никакви решения, това е БСП-то, плюене, плюене, плюене, интриги, вицове, слухове, и никаква реална експертиза и предложения, а докопате ли властта, тогава жална ни майка, какво сте свикнали да правите с нея

    Коментиран от #25

  • 8 Тя и друго е правила

    12 15 Отговор
    Общоизвестно е, че Майчето е пробвала малкия тиквун, че май и е харесало
  • 9 морето

    14 15 Отговор
    Идиоти, какво ще празнувате? Разделянето на българите - това ли ще празнувате гсунни, долни подлоги за пари!

    Коментиран от #16

  • 10 Думта е Ваша, Парата е Наша

    5 8 Отговор
    Работа, Работа, Работа...Ред в Хаоса.
  • 11 Всъщност

    14 9 Отговор
    Пчеличката мая е конска муха
  • 12 Сгащиха един

    10 8 Отговор
    Бивш седесар да купува гласове за мая и прокуратурата хоп обвинение. Купувачите на гласове за ГЕРБ могат да са спокойни прокуратурата няма да ги забележи
  • 13 Иванчо

    13 6 Отговор
    идете улево, където ви е мястото.
    И се изчистете от всичките тия милионери в партията.
    И като станете от цоциалистическа на социалистически може и да ви обърнем внимание.
  • 14 Пчеличка

    9 6 Отговор
    Ами истина е! А Татянка Дончева и на конгреса на ГЕРБ е била.
    Старата лИбоФ ръжда не хваща!
  • 15 00014

    6 4 Отговор
    Защо не пуснете коментари за статията "А Фандъкова се сърди на служебното правителство..." -- да кажем едно "браво" на автора.
  • 16 калинка от гроб

    9 7 Отговор

    До коментар #9 от "морето":

    Разделение ще е ако пловината си искат боко тиквата а другата половина не , е да ама 95% не искат боко тиквата а тия 5 дето го искат са бъркали в чекмеджето или са вземали пари под масата , така че за какво разделение на народа говориш другарю от ГРОБ ?
  • 17 гост

    10 6 Отговор
    " Манолова беше всеки ден в неговия кабинет." За да го кажеш това така,вероятно и ти си бил там всеки ден.Цирка е пълен,на човек му остава само да се забавлява с бисерите,които ръсят всички и се надяват на младежите,които наскоро са порастнали и не знаят кой какъв е бил до сега,или на възрастните,които вече са забравили.
  • 18 Tikwun

    14 8 Отговор
    Тъпите комунаги не спряха да плюят по всички партии на протеста, но за ГЕРБ, ДПС и тлъстите патриоти-иди...оти - нито дума!
  • 19 Коцалиев

    11 8 Отговор
    Иване, а защо не кажеш че корнелия нинова и сега получава от бойко борисов високо възнаграждение за мълчанието си спрямо крадливото му управление ?? Или те е страх
  • 20 И го гонеше по пътищата

    13 7 Отговор
    Като истинска опозиция , да му задава въпроси и да му иска сметка. Браво на Манолова.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 дрон

    5 4 Отговор
    той и бойко беше от БКП,ама виж какъв юнак израстна,умен,красив и вежлив,целия свят ни се смее.гласувайте пак за гроб
  • 23 две трети

    1 1 Отговор
    Велики телевизии дават бърза и достоверна информация по кабела
  • 24 За Иван Иванов, по интересно ...

    3 3 Отговор
    ... би било да каже, че на Бойко Борисов му е носила торби с ЕВРО и златни КЮЛЧЕТА, или да уточни за какво. Всеки е ходил по "КАБИНЕТИ", защо точно тази споменава? Само тя и никой друг? Тук "ядът доматите с колците".
  • 25 Напротив

    3 3 Отговор

    До коментар #7 от "оптимист":

    Единствената партия,която предлага идеи и решения,и то достъпни,е БСП.Поинтересувай се малко и за другите кандидати-дали въобще имат програми,идеи,планове.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Бау,,, бау

    1 0 Отговор
    Баце защо не И обърна хастара на мушмулката. Сега щеше да е тиха като риба. НАЙ ОПАСНО Е Отхвърлена жена
  • 28 НЯКОЙ

    1 2 Отговор
    Стига сте се пънали БСП-та, пак ще гласуваме за Мая, не за вас!
  • 29 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    СЛОЖЕТЕ МУ КАЛПАК + ЯМУРЛУК И ГЕГА И ЩЕ БЪДЕ СЕБЕ СИ !!!! БСП БЕЗ БКП ДИКТАТУРА ,НО С ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА И СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ В ЕМБЛЕМАТА СИ - ИЗРАБОТЕНА В УКРАЙНА !!!!!!!!!!
  • 30 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    И МУ СЕ НАТИСКАШЕ ..............................
  • 31 Любо Христов

    0 0 Отговор
    Малък Шошо иска отново да докопа кацата с меда, но няма да стане.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове