20 Юли, 2021 10:24 7 400 93

Ал. Йорданов: Вторият мандат на Радев ни държи в политически капан

  • александър йорданов-
  • румен радев

Йорданов припомни, че нормалният европейски модел е лидерите на партиите да участват директно в управлението на страната и да стават министри

Ал. Йорданов: Вторият мандат на Радев ни държи в политически капан - 1
Снимка: БГНЕС

Намираме се в политически капан заради втория мандат на президента Румен Радев. Това каза за обзорното предаване „Това е България“ на Радио „Фокус“ евродепутатът Александър Йорданов по повод предстоящото откриване на 46-ия парламент.

Според него страната ни се намира в политическа криза, която не е преодоляна след изборите, a поведението на така наречените "протестърски партии" и служебното правителство генерират кризата, вместо да я разрешават.

„Всичко това е заради амбициите на президента Румен Радев за втори мандат. В този смисъл, ние се намираме в политически капан, чийто механизъм се съдържа в амбициите на президента за втори мандат. Според представите му, това минава през политика на разделение на обществото и на остра конфронтация, като това се обяснява с военната му професия. Може би той така си представя управлението на държавата - все едно че води битка“, каза Александър Йорданов и заподозря, че лидерите на протестните партии се канят да задълбочат кризата, като формират т.нар. експертно или програмно-експертно правителство.

По думите на Александър Йорданов демокрацията предполага политиците да поемат отговорност като лично участват в изпълнителната власт, а не се крият зад гърба на измислени „експерти“ като Рашков, Минеков, Кацаров и още министри от злополучния служебен кабинет.

Според евродепутата, ако в България няма стабилно редовно правителство, изградено като коалиция около победилата на изборите партия, каквато е доминиращата традиция в Европейския съюз, то нищо добро не чака страната ни.

По думите му някъде в задкулисието български олигарси с огромни интереси към задаващите се на хоризонта европейски пари от новия финансов период са готови на всякакви неморални действия, безпринципни договаряния и сътрудничества, за да управляват чрез подставени лица България.

Йорданов припомни, че нормалният европейски модел е лидерите на партиите да участват директно в управлението на страната и да стават министри, за да носят политическата отговорност. По думите му в момента се наблюдава опит конкретно от „Има такъв народ“ да се издигат случайни хора и да се монтират за министри.

„Аз съм категорично против т.нар. „експертни“ и „програмни“ правителства, защото те са прикритие на хора с нечисти помисли, на политическо задкулисие. И това е много опасно за България, то е опасно за всяка държава, но в случая става дума за страната ни. И още нещо което ме тревожи е, що за политическо действие е т.нар. просташката дума „изчегъртване“, което предприеха служебните министри и конкретно тук визирам и Кацаров, и Рашков? Това е несъвместимо с демокрацията“, категоричен бе евродепутатът.

Той призова граждани, политолози, социолози и всички мислещи хора в България да обърнат сериозно внимание на тези процеси и да не се хващат на евтините приказки на популистките партии.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 69 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сашо Сладура

    136 7 Отговор
    да се пази в жегите, да не вдигне кръвната захар. Че диабето не прощава......

    Коментиран от #16, #22, #38

  • 2 русенец

    152 8 Отговор
    Тая детска учителка по образование защо не се заеме с нещо полезно, а ръси глупости по медиите? Достатъчно поразии направи на България и българите, поне не се обаждай!

    Коментиран от #21

  • 3 Гост1234

    157 16 Отговор
    Тоя откъде изпълзя и той? :) Капана на Б.Б., в който бяхме 12 години не е бил проблем и сме били цъфнали и вързали тогава ли?
  • 4 ХХХ

    148 11 Отговор
    Като го видя тоя и веднага в ума ми изплува думата
    мърша
  • 5 българин

    110 9 Отговор
    Моля те в бъдеще да не си бъркаш по зъбите пред камери след яко гмуцане, че ни излагаш пред целия свят!
  • 6 Чегобара

    122 10 Отговор
    Тоя само като го видя му цъкам минус.
  • 7 Дидо

    113 10 Отговор
    Тоя глист пак изпълзЕ!

    Коментиран от #23

  • 8 факти

    104 10 Отговор
    Този боклук си живуркаше няколко мандата посланник в Мокеджния и не свэрши нищо за отнжшенията ни. Демократите еднолично, т.е по нареждане на вашингтон решиха че ще продължат политиката на БКП да не се борим за Македония.
  • 9 Въъъън!

    96 7 Отговор
    Този е планетарна обида! Дългото да го прати на Марс със северния македонец!

    Коментиран от #18

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Големия Ал

    89 5 Отговор
    Тебе точно те държи някой. На никого не му е по силите да те повдигне, а какво остава да те държи. Закачай се за следващите печеливши, това го умееш най-добре.
  • 12 SH BG

    60 4 Отговор
    Време му е вече на алйо за гостуване на Сатанаил...!!!

    Дааа...!!!
  • 13 100pera

    85 8 Отговор
    О, еднако виден отвсякъде Александре, моного си прав!
    Вие - Борисов, ГЕРБ, зомбито-СДС и тебеподобните сте в политическия капан на Радев, от който няма как да се измъкнете! И дано окончателно се трупясате в него - за радост, облекчение и удоволствие на мнозинството от българите!
  • 14 Чочо

    74 7 Отговор
    Всички крадливи политици сега са в капан, надявам се не след дълго и в затвора! 🤑
  • 15 Последния Софиянец

    72 9 Отговор
    Против експертни правителства е щото е тупан и няма да се класира.
  • 16 Диабета

    11 23 Отговор

    До коментар #1 от "Сашо Сладура":

    Не е за подигравка бе т……пак

    Коментиран от #42

  • 17 Хи хи хи

    61 4 Отговор
    Този се ослушва да види кои ще са първи и веднага ще се шмугне при тях.
  • 18 Последния Софиянец

    51 6 Отговор

    До коментар #9 от "Въъъън!":

    Няма да излети ракетата.Свръхтовар.
  • 19 среднощен

    33 4 Отговор
    "...По думите му някъде в задкулисието български олигарси с огромни интереси към задаващите се на хоризонта европейски пари от новия финансов период са готови на всякакви неморални действия, безпринципни договаряния и сътрудничества, за да управляват чрез подставени лица България...";.
    Горе казаното е "квинтесенцията" на случващото се в България през последната година...
  • 20 Тошо

    47 3 Отговор
    Тоя , жив ли е още ??!
  • 21 Правилно

    38 5 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Най-добре Дългия да го включи в космическата програма,ако не достигат средства Целото народ ще отдели по-някой лев та да го изстреляме по-далече

    Коментиран от #26, #27

  • 22 ОРАКУЛА

    65 7 Отговор

    До коментар #1 от "Сашо Сладура":

    Измамника Евро депутат , Йорданов
    роди най-после, поредната нова тъпотия!
    Румен Радев го държал в капан?
    Ти политически мишок ли си, та се плашеш от,
    политическите капани бе "Дупе-татино"?
    Как такива "полит-мазници",
    смеят въобще да се обаждат?
  • 23 Лост

    44 4 Отговор

    До коментар #7 от "Дидо":

    Глист, ама от охранените. Който прави гладна стачка, а напълнява.
  • 24 Рони

    43 4 Отговор
    О льольо ти пак се появи и пак ръсиш врели некипели,Аман от тебе
  • 25 Напротив

    46 8 Отговор
    Напротив, Радев трябва да бъде избран пак, не защото го харесвам страшно много, а защото само като има конкуренция между институциите, а не подчиненост на един тулуп за десет години демокрацията започва да се развива.
  • 26 русенец

    37 5 Отговор

    До коментар #21 от "Правилно":

    Предложението ти няма да се приеме от НАСА, за Йорданов трябва товарна ракета. А и представяш ли си той и там да се обсере? Целият кораб ще се превърне в обсерватория.:)))
  • 27 Последния Софиянец

    30 5 Отговор

    До коментар #21 от "Правилно":

    Този слон не може да го изтласка ракета.

    Коментиран от #31

  • 28 Директно

    46 6 Отговор
    признаваш, че Президентът ще спечели втори мандат!
  • 29 Doni Brasko

    46 4 Отговор
    Наблюдаваме ново изплуване на плужеците...
  • 30 ВВП

    29 3 Отговор
    А.Йорданов как ще понесе политическа отговорност за санкциите по Магнитски ? През цялото това време беше активен политик .
  • 31 русенец

    24 3 Отговор

    До коментар #27 от "Последния Софиянец":

    Е, то свръх товарите се извеждат в орбита на части . Какъв е проблема да си го сглобим горе? Така, че технологията позволява, остава да имаме желанието.:))))
  • 32 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    38 5 Отговор
    Боже от къде изплува това политическо недомислие.?????

    Коментиран от #34

  • 33 Този дебелак

    41 4 Отговор
    помни ли кога, как и защо продаде цяло криво на българското посолство в Берлин на една доста съмнителна фирма - и какво се случи после? И как назначи жена си без необходимата квалификация за "фактор" в Министерството на просветата, за да могат да уволнят директорката на гимназията, която си беше позволила да накаже непрокопсаното му синче ? И още колко подобни високопринцепни прояви на този ярък представител на политическото плужечене - истински и достоен партньор на партия ГЕРБ...
  • 34 русенец

    28 2 Отговор

    До коментар #32 от "ДАСКАЛ ГЕНЧО":

    От учителския институт в Шумен.
  • 35 Милев

    28 4 Отговор
    Гуци,гуци,гуци....
  • 36 Ал Йо дъртия нерез отново се показа

    35 4 Отговор
    Да ръси Акъл!! Наглец,!!
  • 37 Перо

    38 3 Отговор
    Този няма ли да се сдобие с обвинения за криминалната му дейност в Полша и С.Македония?
  • 38 бл.134 в Зап. парк

    37 3 Отговор

    До коментар #1 от "Сашо Сладура":

    Политическа мърша! С 20000 евро заплата
  • 39 Геро

    38 4 Отговор
    Ето го мръсника на мръсниците, евродипутат от герп..
  • 40 Алоо

    32 3 Отговор
    Евродепутатът Александър Йорданов, с псевдоним “Троцки” от ДС, който приватизира целият /бивш/ булевард "Карл Маркс" във Варна. Преди да си отвориш устата, оправи си зъбите!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Сашо Сладура

    28 5 Отговор

    До коментар #16 от "Диабета":

    Че кой се подиграва на болестта, бе шматко? Подиграват се на тоя дебелак мазен.
  • 43 Мутри вън

    29 4 Отговор
    Долу фашагата Йорданов!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Уйке

    29 3 Отговор
    За номинацията стар буклук и тази година ще спорят Ал. Йорданов и Г.Марков! Аз мисля, че и двамата заслужават високия приз!
  • 46 0808

    24 2 Отговор
    .... крадливият Ал (дебелия също) да не дава акъл, а да си стяга бохчата и към бай Ставри.. стига вече давайте трибуна на разни крадли (ленчето с кремчето), този тулуп и прочия сволочь
  • 47 temerut

    21 3 Отговор
    Отслабни,за да си в унисон с акъла си!А ,ако и престанеш да се обаждаш,наистина ще е един прекрасен ден за българската демокрация.
  • 48 МАФИЯ НА ББ

    26 3 Отговор
    бойко борисов направи тоя фашист евродепутат. РАБОТИ ЛИ БОЙКО БОРИСОВ ЗА ФАШИСТКИ ЕЛЕМЕНТИ И ФАШИСТИ???? ФАКТИТЕ И ДЕЛАТА ГОВОРЯТ, ЧЕ ББ РАБОТИ СЪС ВСЯКАКВИ ФАШИСТКИ, БАНДИТСКИ, МУТРЕНСКИ ЕЛЕМЕНТИ.
  • 49 Гертруд

    21 2 Отговор
    Този пак е на транквиланти. Абе гледай си старините и заплатката в Брюксел и не се занимавай с дела от които нямаш и хабер.
  • 50 Who you bol

    25 3 Отговор
    Този е типичен ПОЛИТИЧЕСКИ ТУЛУП ОТ 90 ГОД. ОЦЕЛЯЛ БЛАГОДАРЕНИЕ НА... ЛИЗАЧЕСКИТЕ МУ СПОСОБНОСТИ.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 време е

    20 4 Отговор
    Казват, че Делта варианта покосява затлъстелите и вечно недоволните и злобни получовеци.
  • 53 069

    23 5 Отговор
    Ето, гледайте го тоя дебелак и вижте какви хрантутници са били във властта през целия период на престъпния преход. Точно от такива боkл.уци трябва да се освободим, ако искаме страната ни поне да си вземе глътка въздух. От такива наглеци акъл не ми трябва да ми обяснява кое как стои. Като четеш, истината е точно наобратно.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Черен Петър

    21 4 Отговор
    Айде и тоз! Абе от де ги копаете такива политически динозаври, бе? Този хубаво беше изчезнал от политическия хоризонт, какво пак почна акъли да дава? Не стига, че бадевá пари получава в европейския парламент вместо да е в затвора за далаверите, дето натвори като "дипломат", ами и се счита за някакъв все още фактор в политиката...

    Коментиран от #60

  • 56 ГОРД БЪЛГАРИН

    17 3 Отговор
    И ТОЗИ ИЗПЪЛЗЯ ОТ ЗЕМЛЯНКАТА СЕГА КАТО ПРЕДАДЕ СДС КЪМ КОИ ЩЕ СЕ ПРИСЛАМЧИ ЗАЩОТО НЯМА СРАМНА РАБОТА ЗА КОМУНИСТА СТИГА ДА Е РЪКОВОДНА

    Коментиран от #57

  • 57 къде си бе

    8 1 Отговор

    До коментар #56 от "ГОРД БЪЛГАРИН":

    луд?
  • 58 2933

    13 1 Отговор
    Ми счупи капане, бе дaнгaлaк, искай Бойко да те номинира за президент.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Истината

    13 1 Отговор
    Сега на къде бе подлога! Няма ЕП за теб! На кой ще си навеждаш дебелия задник бе продажник! В историята си тона е!
  • 62 Алооо

    11 1 Отговор
    Свинчо, скрий се някъде, че не мога да те понасям.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 сноу

    9 1 Отговор
    Специално за шопаранкото ,е най-добре да си стои в капана..
  • 65 Анонимен

    8 2 Отговор
    Бузкото хрантутеник се притесняват че ще остане на сухо
  • 66 Анонимен

    9 2 Отговор
    Бузкото хрантутеник се притесняват че ще остане на сухо
  • 67 Пешо

    9 1 Отговор
    Лошо лошо на лисицата Йорданов взе да се присънва капан чак от Брюксел .
  • 68 Чичо

    9 0 Отговор
    Ко да кажа ,хората са го казали.Педе рунгел.
  • 69 пешо

    11 1 Отговор
    не е за вярване, че тоя еднакво виден отвсякъде словослагател намира медия, която да му даде поле за изява.
    сашко, г-н радев вторият мандат си го има по определение. всичкото ти бръщолевене е залуда.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Шаран БГ

    9 0 Отговор
    Чак от Брюксел някой изгрухтя.......
  • 72 уж седесар

    11 0 Отговор
    ЛОЕНА ДЪРТА ТОПКА ХА НЕ СЕ ОБАЖДАЙ И НЕ ПРАВИ КВАЛИФИКАЦИИ ЧЕ ТОЛКОВА СМЪРДИШ ЧЕ СЕ НЕ ТРАЙ
  • 73 Дългият

    11 2 Отговор
    Вторият мандат на президента ще бъде хубав ден за българската демокрация. Пенсионирай се и иди във вилата във Варна да пишеш мемоари защото за нищо друго не ставаш.
  • 74 Има ли

    11 0 Отговор
    по безполезен и отвратителен популист от тоя.Не знае ли ,че отдавна е гнила ябълка и никой не го бръсне за човек?????Такива безродници като него бол,с лопата да ги ринеш не се отлепват от хранилката.ЧЕГЪРТ,ЧЕГЪРт???В кой век още живееш сат-на????
  • 75 Мунчо

    9 1 Отговор
    Крайно необходимо е "изчегъртването" точно на тези политически "плужеци" като А. Йорданов трайно отравящи със словесна слуз всичко което полазят!
  • 76 Злополучен си

    11 0 Отговор
    си ти.Служебното правителство показа какъв грабеж става,когато негодници ,като вас са се окупали 12 и повечме години във властта и не са свършили за 5лв.работа,асамо са крали.Ти клеветнико на служебните министри си едно злобно лай-о.

    Коментиран от #77

  • 77 Димитър

    3 1 Отговор

    До коментар #76 от "Злополучен си":

    И ти с тази уста ядеш.....?
  • 78 ежко

    3 1 Отговор
    "политиците да поемат отговорност като лично участват в изпълнителната власт".Каква отговорност?Политическа отговорност ли?Ами вие я поехте Саше -резултатите от изборите го показват!Искате да управлявате,ама вас не ви искат!Поемете си отговорността и се скрийте в десета глуха!
    Какви са практиките тук и там 0няма знаяение.Важното е да не са незаконни.Другото е ала-бала.Досега като следвахме практиките, докъде я докарахме?До кривата круша?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Младото поколение

    10 0 Отговор
    Не помни.Но ние Помним! Как ,като Председател на НС,при црън Ванчо,ехидно се смееше от трибуната,при всяко предложение,за" Ликвидационни комисии " в селското стопанство.За прогласвуване на продажба за дребни левчета, комбинати, мини,заводи на чужденци.Апетитните парчета ги раздадохте на ' свой човек". И винаги самодоволно завършваше" Още един хубав ден за Българската Демокрация". Този подвижен био к,неф, е най омразната фигура от т.н Преход.Такива като него,црън Ванчо, убавото Наде,пасито,ленче- кремче, Меглена- АЕЦ, Петко Симеонов,Ал.Бож-10%, и още цяла поредица,се изплюха върху лицето на няколко милиона българи.
  • 81 tomito

    7 0 Отговор
    дебелия го шубе ,че ще му секне лапаницата
  • 82 Този когато

    6 0 Отговор
    ритне камбаната,цяла България три дни ще пие до припадък.Без изключение.В момента, най го ненавиждат бившите редови привърженици-седесари от90-те.Типично мислене и поведение на фашист през царско време.Цял живот на държавната софра,на която лапаше и лапа още.Със набор от три фрази: Демокрация! Комунистите! Русия е виновна за всичко.Сякаш,руснаците дойдоха и разпродадоха цялата държава,а не той в комбина със хиените от СДС.
  • 83 Побеснявам само

    7 0 Отговор
    При мисълта,колко наивни сме били ,милиони българи през 1990 година.Егати лековерната Нация.Ето такива " Слънчогледи" насадихме в Парламента в онези времена.Този ни направи за смях пред Европа.С неговите кокошкарски истории,като дипломат.Още по голям бяс ме гони,като знам,че сега,като се пенсионира, пак от нашите пари през НОИ,ще получава пенсия без таван.Така са си направили законите.И тук,и в ЕС- по тяхна директива.Щом е евродепутат пълен мандат, заплатата му от ЕП,е база за изчисляване.65% от усреднената за целия мандат.Без значение,от предишен стаж и заплата в България.Излиза че Сашето,ще си лапа докато е жив,над 6,500 лева на месец.Дреме му на пуловера,че го мрази целия народ.
  • 84 Павел пенев

    5 0 Отговор
    За всеобща радост,втори мандат няма да имаш,но и това е много на един фашизоиден тип и гнусен седесарски сметкаджия.
  • 85 Бивш отСДС

    5 0 Отговор
    Г-н 10% защо се коалира с ГЕРБ? ЗащоСДСне се явихте на изборите сами, да се видите колко тежките? Седнал акъл да дава мръсик, а колко народ ви вярваш........!!!
  • 86 sbs no КОМУНИСТ

    2 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ал. Йорданов: Вторият мандат на Радев ни държи в политически капан
    ТИ КЪДЕ ВИДЯ ВТОРИ МАНДАТ НА РАДЕВ ---ИЛИ МАШИНКИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ ВЕЧЕ СА НАСТРОЕНИ -И ЗА ТЕЗИ ИЗБОРИ КАКТО И ЗА ПРЕДИШНИТЕ
  • 87 възпитаник

    6 0 Отговор
    Дърт- сдс мър-а докога ще те ХРАНИ НАРОДА бе БОК--К
  • 88 Полит капан

    6 0 Отговор
    за политическата кочина, към която принадлежи и лицето алофф
  • 89 Малеее

    5 0 Отговор
    Прасчо, пак се изходи на метеното! Заради такива подлезурковци сме я докарали до тук! Къде отиде Румъния, а къде ни докараха те! Грух, грух!
  • 90 Бай ъуй

    5 0 Отговор
    Щопар, на европейска хранилка за угояване.Напълно безполезна маса тлъстини,източваща европейски средства.
  • 91 Marinov

    4 0 Отговор
    “Боже Господи, какви нищожества просто стоят начело на българската държава!”

    БОЖЕ Спаси България от ИБРИКЧИИ и ХАМЕЛЕОНИ!
  • 92 Полина

    1 0 Отговор
    Този толуп пак се изказа неподготвен.
    Как има "очи" да се показва.
    Трябва да се скрие в "дън земя" и да е по- нисък и от тревата.
    Тлъст шопар, не наял се!
    Затова го изпратиха в Брюксел.
    Тъпак!
  • 93 Полина

    0 0 Отговор
    Този толуп пак се изказа неподготвен.
    Как има "очи" да се показва.
    Трябва да се скрие в "дън земя" и да е по- нисък и от тревата.
    Тлъст шопар, не наял се!
    Затова го изпратиха в Брюксел.
    Тъпак!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове