Last news in Fakti

30 Юли, 2021 14:16 2 421 41

Нинова: Удовлетворени сме от преговорите с ИТН

  • корнелия нинова-
  • итн-
  • преговори

Ще изчакаме днес обявяването на премиера, на състав на Министерски съвет - и ще вземем окончателното си решение, каза тя

Нинова: Удовлетворени сме от преговорите с ИТН - 1
Снимка: БСП

Преговорите, които водихме с ИТН по политики, приключиха вчера. Удовлетворени сме от тези преговори, постигнахме най-висока степен на
съгласие по приоритети. Тези приоритети трябва да залегнат в споразумение, чиято форма продължаваме да обсъждаме. Ще изчакаме днес обявяването на премиера, на състав на Министерски съвет - и ще вземем окончателното си решение след като ги чуем и свикаме Националния съвет на партията, за да се произнесе. Това заяви пред журналисти председателят на БСП Корнелия Нинова по повод предстоящите позиции на левицата за формиране на правителство.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИТН и БСП са едно

    30 11 Отговор
    Каква Долна лъжа. ИТН начело със Слави Трифонов излъгаха жестоко и се подиграха на всички техни избиратели. Нямаше да търсят никаква подкрепа и да се коалират с БСП, а всъщност те се разбраха задкулистно с БСП и издигат БСП кадър за премиер. ( Илиев е правен Консултант на БСП от повече от 10 години и зет на дясната ръка на Корнелия Нинова)
    Какъв позор. Това което излезе че ИТН начело със Слави Трифонов и Тошко Йорданов са създадени от БСП и ДПС , за да върнат комунистите на власт. Истината излезе на яве. Затова направиха и безпрецедентна пресконференция с Николай Василев на която всъщност се оправдаваха защо не могат да имат демократично дясно правителство и една седмица по-късно издигат БСП кадър от масонската секта в която членуват много от маститите БСП кадри, ДС агенти и олигарси. ИТН взеха ляв завой защото така задкулистното играчи и олигарси от БСП и ДПС са им наредили. ИТН излязоха най-големите лъжци и измамници на политическата сцена.
    С една дума ИТН са създадени и продължение на БСП. Не е чудно че само за 3 дни имат съгласие по всички теми за управление с комунистите. Всичко е задкулистно наредено ИТН да върнат на власт комунистите, мутрите и олигарсите. ДПС ще се отметнат като казаха че няма да подкрепвят правителство със служебни министри и ще ги подкрепят. Това е новата тройна коалиция и новият Орешарски.
    Мутрата Слави Трифонов приятел на ВИС, СИК, Мултигруп и други криминални герои осребри като за последно нищожният си рейтинг и продаде Б

    Коментиран от #10, #13, #20, #38

  • 2 добро утро

    15 9 Отговор
    Е много ясно, нали Слави си е селянин, демек болшевишки комунист. Същия като Киро Брейка.
  • 3 Племе

    20 7 Отговор
    безродно ! Няма такъв народ !
  • 4 Служебните министри вдигнаха летвата мно

    16 10 Отговор
    Служебните министри вдигнаха летвата мнооого високо.
    "А хора с ръста на г-н тОшко, няма как да я отиграе".

    Коментиран от #40

  • 5 ами

    10 5 Отговор
    тoвa прaвитeлcтвo e нecъcтoятeлнo, гeрб бcп дпc ли щe рaзcлeдвaт ceбe cи и зaдкулиcиeтo зaд тях? Тeзи кoитo в злобата си заедно бламираха парламента и oбикaляхa cтудиaтa нa прoдaжнитe тeлeвизии, които заедно ce върнаха в партийния дом пред очите на цялата държава, които почти успяха да наложат феодално-олигархичния строй, които превърнаха парламента в тото за далавери?

    Въпрoca e кoй cтoи зaд итн, oтнoвo зaдкулиcиeтo? Пoрeдния тeхeн прoeкт? Изглeждa чe вeчe ce изяcнявaт oтгoвoритe нa тeзи въпрocи.
  • 6 Последния Софиянец

    17 6 Отговор
    БСП с премиер.Как да не е доволна.
  • 7 АДА НА СЛАВИ

    12 6 Отговор
    ЩО МУ ВЕРВАТЕ НА УЧИНДОЛСКИЯ СЕЛТАК. ТОЙ ЩЕ СЕ ИЗМЕТНЕ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ, В ПОСЛЕДНИЯ ЧАС В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА. НА СЕЛТАКА САТАНИСТ ВЕРА ДА НЯМАШ. ТОЙ ИМА СКЛЮЧЕН ДОГОВОР СЪС САТАНА.

    Коментиран от #16

  • 8 адаша

    4 3 Отговор
    Не думай! Това истина ли е?! Шокиращо! Изумително! Ултра, мега , гига ,хипер, вселенска промяна!
  • 9 1618

    15 5 Отговор
    Нинова , толкова подмолна въжеиграчка си , че до вчера играеше задкулисно с ГЕРБ , сега с ИТН! Ти ли предложи масона за премиер който е ваше протеже! Отвратителна, задкулисна жена! Масон е и Цацаров! За каква реформа в правосъдието говориш , предателко?
  • 10 1618

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "ИТН и БСП са едно":

    Cтaниcлaв Трифoнoв и ИТН нaрeд ли ca c глaвитe или ca cбирщинa oт мaлoумници? Тe ca пълeн прoвaл и иcтинcкo рaзoчaрoвaниe! Нeщo пoвeчe- cрaм и пoзoр ca зa цялa Бългaрия!
  • 11 опг

    9 5 Отговор
    взривихте държавата, новото статукво ИТН-ГЕРБ БСП ДПС, време е за нови още по-големи протести, МУТРИ ВЪН
  • 12 ХА ХА ХА

    9 6 Отговор
    АБЕ КОРНИ ....НЕ СИ ИЗВИНЯВАЙ И НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙ , ПО КОИ ДОПИРНИ ТОЧКИ СТЕ СЕ РАЗБРАЛИ И КОИ ПРОГРАМИ СА ВИ САВПАДНАЛИ ...!!!! ТО РАБОТАТА Е ОТ ЯСНА ПО ЯСНА ......ДАВАТЕ РАМО СЪС ДПС НА ИТН И ПОСЛЕ ДОИТЕ КРАВАТА т.е. БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !!! НИИ ВАШИТЕ ГРИЖИ ГИ ЗНАЕМ И ПОМНИМ ОТДАВНА ОЩЕ ПО ВРЕМТО НА ЖАН ВИДЕНОВ !
  • 13 смерш

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "ИТН и БСП са едно":

    Впрочем да напомня и Слави Трифонов както Дилов син е бил Комсомолски секретар непосредствено преди 1989 г,което означава оглеждан и отглеждан от съответните служби дали има перспектива!
    Както се оказа от битието му през целия преход очевидно се е оказал "перспективен"!
    И пак да попитам кога ще даде обяснение за произхода на своите милиони?
  • 14 мухаха

    7 4 Отговор
    Е как бе протривате ръце, че се карат партиите на измисления протест ама пак ще си останете 4 5 ти Бойко на бял кон ще дойде на следващите избори и с избирателна активност от 13-15 процента ще си спечели пак и вечно в избори ............ АЙ ЧЕСТИТО ОВЦИ

    Коментиран от #18

  • 15 БСП НИКОГА

    11 5 Отговор
    Май пак ще има ПРОТЕСТИ!
  • 16 1618

    8 3 Отговор

    До коментар #7 от "АДА НА СЛАВИ":

    Спокойно, той вече е наказан! Не е добре изобщо физически и психически! А, издигането на масон за премиер какъвто е и Цацаров говорят , че Станислав Трифонов е по- зле с главата и от Борисов!Той за това не се показва пред хората и избягва като от чума всички медии!Не му вярвайте на лъжите, че е добре! Отговора е точно обратното!

    Коментиран от #27

  • 17 Какво

    5 2 Отговор
    се изумявате не виждате ли че нещата не стават по друг начин.Години трябва да минат че да се промени нещо.Оплели са се като свински черва.Все стари муцуни.Хак ви е.
  • 18 1618

    7 4 Отговор

    До коментар #14 от "мухаха":

    Борисов е тотално разобличен с неговата крадлива, некадърна шайка ГЕРБ ! Така, че Борисов и ГЕРБ/СДС падат от власт завинатги!

    Коментиран от #21, #29

  • 19 Срам

    6 4 Отговор
    Корни какво споразумение ИТН няма да се подписва никъде трябва да вярваш безрезервно!!!! Закриваи направи БСП и отиваи в ИТН може да ти дадът някои пост!
  • 20 121212

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "ИТН и БСП са едно":

    Скоро пак белите автобуси..
  • 21 червен глист

    7 2 Отговор

    До коментар #18 от "1618":

    Дайте доказателства за кражба!Нямате нито едно доказателство.Докато за комунистите имаме много доказателства.1. Фалираха 3 пъти държавата след 1989г.2. Създадоха банковите пирамиди.3. Приватизираха Б-я за дни и нарязоха на скраб работещи предприятия.4. Направиха заплатата 5 щ.д., а пенсията 3 щ.д.5. Създадоха хиперинфлация.6. Създадоха кредитните милионери.7. Приватизираха болниците.8.Създадоха плосък данък.Има и още..

    Коментиран от #26, #32

  • 22 Българка

    6 8 Отговор
    Щом тукашните тролове квчат, зночи е супер добър избор.

    Коментиран от #24, #25

  • 23 замислен

    1 4 Отговор
    Слави реши да прави кабинет НО не срещна подкрепа от страна на триото и Пинокио а само хули, обвинения и интриги и жажда за постове. Този който предложи да го подкрепи беше Баце - за да има првителство в тези мътни времена и Корнелия като обяви че първо ще има договорки за политиката а после за постове евентуално. Не обвинявайте Слави, обвинявайте пишман политиците които не отиват на преговори и с ултиматоми.
  • 24 Българка

    2 4 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    Оправи си правописа и си ОК, т.е. права си.
  • 25 !!!

    5 5 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    Повече от 4г.,Радев и неговите привърженици оквичахте държавата..
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Ти откъде

    2 4 Отговор

    До коментар #16 от "1618":

    Знаеш Слави как е?Стига сте коментирали на вас угодия няма хората гласуваха за ИТН.Ако преди 12г бяхте толкова подозрителни сега нямаше да сме на този хал.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Това е най

    2 3 Отговор

    До коментар #18 от "1618":

    Важното всеки друг но не и герб видяхме всичко за тези години.Стига толкова.

    Коментиран от #31

  • 30 клетва

    2 0 Отговор
    някога българите са давали ей тая една клетва, не за масонството, комунизма и други шантави сектантски идеологии

    Клетвата на четниците

    Аз пред Бога и пред народа в името на нашето драгоценно Отечество заклевам се какво, че залагам и прежалвам живота си за борба с неприятелите на народа си и до последното издъхвание ще бъда верен на тоя подвиг; няма да се подлъжа и подкупя за никакво имане; щото да работя срещу народа си, или за полза на другите, или за лична и користна полза; приемам всичките длъжности, които ми се четоха в закона. Ако не остана верен на тази клетва, Бог да ме порази изясно и юнаците да ме съдят и накажат според закона.

    Коментиран от #34

  • 31 Arcadium

    4 1 Отговор

    До коментар #29 от "Това е най":

    Никога не е имало по-важна задача от това да се изкорени БКП и олигархия, както и да се премахне влиянието на Кремъл в България. Това като процес вече започна и трябва да продължи с изгонването на пРезидента Радев от поста му.
  • 32 Е хее

    1 4 Отговор

    До коментар #21 от "червен глист":

    Спри се малко това се случи когато вдигахте двата пръста и викахте който не скача е червен изкахте демокрация.Не съм за Нинова.Криворазбрана демокрация.

    Коментиран от #33

  • 33 червен глист

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "Е хее":

    БСП не е социална партия, винаги фалира България и я хвърля в изолация. Червените олигарси и сега са най-богатите хора в България. БСП е вкриза, защото партийната каса е празна, а тя е празна, защото са я образли, и защото 10 години не са във властта, немогат да крадат от държавата. Чалгаря ще върне червените орки във властта.
  • 34 Човече

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "клетва":

    Ти в кой век живееш не виждаш ли че си продават телата за пари.А и много други неща правят за пари.Какви клетви какви пет лева.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Го4о

    1 0 Отговор
    БСП само за една година от дебили се превърнаха в рептили!?!? Браво на Нинова!
  • 37 Червен и ляв

    1 0 Отговор
    Тая нахална женица да продължава да си червисва бузите с червен руж-единственият червен белег по нея ,а на следващите избори ще срине БСП още по-ниско в изб. р-т -така и като тези ,които днес подкрепя -ИТН .
    Българинът не е до толкова изпострял, щом аз ,ляв и "червен" по произход, възпитание и дух отдавна съм се отвратил от тия от ...БСП -червени олигарски, приватизатори , милионери и проф. номенКЛАТУРНИ кадри мислещи само за(и със ) задниците си ...
  • 38 Бойко

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ИТН и БСП са едно":

    В основата на предложението за министър - председател са НИНОВА и РАДЕВ! Тази ундурма е подготвена още преди изборите на 11.07.21г. Нов премиер и президент от БСП е мечтата на Решетников. Долу руския гнет!
  • 39 НАЙ ЗДРАВИЯ И БОГАТ БЪЛГАРИН

    0 0 Отговор
    ПРЕДИ 32 ГОДИНИ СИНЯТА МЕТЛА НЕ ГИ ИЗМЕТЕ ТИЯ БОКЛУЦИ ТОЗИ ПЪТ ТИЯ ВУЛКАНИЗИРАНИ КА-УТИ ЩЕ БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ ОТ ТОРНАДОТО !!!
  • 40 Д-р Хаус

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Служебните министри вдигнаха летвата мно":

    Ало, Корнелия!! А постигнахте ли съгласие и приоритет за СМЯНА НА МОДЕЛА н здравеопазването от КАСОВО осигурителен на ДАНЪЧНО осигурителен, премахването на НЗОК от която в момента се краде и точи " законно" и ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ да минат на САМОИЗДРЪЖКА!! Всичко друго е едно ала-бала!!!
  • 41 Д-р Хаус

    1 0 Отговор
    Ало, Корнелия!! А постигнахте ли съгласие и приоритет за СМЯНА НА МОДЕЛА н здравеопазването от КАСОВО осигурителен на ДАНЪЧНО осигурителен, премахването на НЗОК от която в момента се краде и точи " законно" и ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ да минат на САМОИЗДРЪЖКА!! Всичко друго е едно ала-бала!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове