Last news in Fakti

1 Август, 2021 12:08 5 090 145

Филип Станев: Не трябва да се търси интрига, трябва да се действа практично

  • филип станев-
  • итн кабинет

ИТН искат пряко да носят политическата отговорност

Филип Станев: Не трябва да се търси интрига, трябва да се действа практично - 1
Снимка: БГНЕС

"Крайно време е политиката в България да престане да се прави по битак тип начин. Ако ще изчегъртваме модела ГЕРБ, като го подменяме с друг модел в тази посока и ще го маскираме с това, че сме умни, красиви, че сме градската интелигенция, това е грешен подход. Да престанем да се делим на умни и красиви, на грозни и прости! Дайте да работим, че тази държава го е закъсала жестоко".

Това каза пред БНР Филип Станев, зам.-председател на ИТН и на парламентарната група.

Той посочи, че ИТН искат пряко да носят политическата отговорност, за да може да си понесат вината, в случай че не успеят да се справят.

"Властта за нас не е самоцел... Топприоритет е постигане на възмездие спрямо случилото се през последните 12 години".

В предаването "Неделя 150" Филип Станев допълни:

"Много скоро ще видите персоните в кабинета ни - професионалисти, хора с висок морал, склонни да носят отговорност. Представете си сега да кажем кабинета поименно, представете си какво ще стане в медийно отношение - всичко ще се разтури, ще започне едно жълто говорене, едно търсене под вола теле. В момента не трябва да се търси интрига, трябва да се действа практично".

Ще има редукция на министерства, поясни Станев.

„Един мъж, а и един човек, ако не си държи на думата като човек струва точно толкова колкото въздухът над главата му“, допълни Филип Станев.

По думите на депутата е крайно време е политиката да се прави на пазарски от тип битак начин. Ако се изчегъртва ГЕРБ, но да го подменяме друг наш модел и да го маскираме зад това, че сме умни, красиви и че сме градската интелигенция, е грешен подход, призна той. Дайте да не се делим на умни и красиви, а да работим, защото държавата го е закъсала жестоко, призова сценаристът.

Ако ще си играем на лукавост и фалшива дипломация, няма да стане, посочи Филип Станев. Ние не сме такива хора, защото отговорността трябва да я понесем ние, подчерта депутатът от ИТН. За ИТН властта не е самоцел. Ако не ни подкрепят, за нас не е проблем да си тръгнем – никакъв. Ако влизаш в политиката, за да ти ръкопляскат, си се объркал много сериозно, подчерта Станев.

Топ приоритет за ИТН остава прилагането на закона и постигане на възмездие. Ние не можем да кажем на ГЕРБ какво да правят, на БСП, ДПС и ДБ също не можем да кажем. Отговорността, че няма да има управление няма да бъде наша, посочи Филип Станев.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    96 21 Отговор
    Няма как да носите пряка отговорност без подкрепа на партиите от протеста бе !!

    Коментиран от #41, #132

  • 2 сила

    84 20 Отговор
    СЕЛСКИ ЕРГЕНИН,УБАВЕЦ.........от трън та на глог
  • 3 888

    83 24 Отговор
    ВИЕ КАКВИ СМЕШНИ ПОДЛОГИ СЕ ОКАЗАХТЕ..........
  • 4 русенец

    78 22 Отговор
    Кандидат министър-председателите ги видяхме, сега дайте и другите клоуни, че да върви шоуто.:( Като гледам как вървят нещата, скоро ще молим Ердоган да ни управлява, тъй или иначе основно сме живели като роби.:(((((

    Коментиран от #143

  • 5 Севда

    74 20 Отговор
    Подлъгахте много хора, а Борисов иска реванщ на есен!
  • 6 Севда

    16 89 Отговор
    Бойко и ГЕРБ се връщат през есента 1-и!

    Коментиран от #23, #63

  • 7 Хасан Азис

    63 14 Отговор
    Ние от ДПС ви приветстваме с добре дошлш в сарая!
  • 8 Истината винаги боли

    66 12 Отговор
    Филчоууу, интигранти сте! Обясненията са излишни, звучат смешно.
  • 9 Да да

    46 14 Отговор
    Завършил педагогика и журналистика и сега ще управлява.Хаха.Спасението е терминал 2.Стига с тези патриотични глупости ние ще се оправим у а не никога няма да се оправим .Остава само лош материал тука и бабички.
  • 10 Dinero

    55 13 Отговор
    "ИТН искат пряко да носят политическата отговорност"
    Чалга звездата да стане премиер тогава хехе

    Коментиран от #83

  • 11 Хасан Азис

    51 10 Отговор
    Очакваме в парламента да има такса 0,78лв
  • 12 а бе

    49 10 Отговор
    защо не казахте преди изборите , че искате възмездие и промяна САМО на последните 12 години ....народа гласува за ЦЯЛОСТНА промяна на последните 30 години !! а това , че действате практично е ясно...прегрнахте се с бсп и дпс които са част от проблема за да направите замяната само на боко но не и на модела !!предатели
  • 13 Файл

    64 10 Отговор
    Има такива несретници като този! ИЗЛЪГАХТЕ МАСА НАРОД! - с 65 депутата как ще носиш ЦЯЛАТА политическа отговорност?!?! Да бяхте 100, 110, 120 щеше някак да е нормално, но с едни 65 депутата да нареждате на всички останали, няма да стане. На избори и обратно в казана. Измамници¡!!!!!!!?
  • 14 pepi

    50 6 Отговор
    Ще има още яйца Филипчо 🐔 !
  • 15 Филип Мамута от Ледена епоха

    40 9 Отговор
    Много ме притеснява, че новият премиер, ще изчегърта нас с някоя задължителна ваксинация и пр. и ще пусне метър говедото от Банкя!
  • 16 ШНОРХЛАНДИЯ

    30 8 Отговор
    ...ТА ТИЯ СА МОГЛИ И ДОКТОР КАРДИОЛОГ ДА ГО ВПИШАТ В РЕГИСТЪРА ИЛИ НАПРАВО СУПЕР МЕН С БАНСКИ ВЪРХУ ПАНТАЛОНА🤓
  • 17 Как

    32 4 Отговор
    в бия се "носи" политическа отговорност?! Досега не сме чули някой да е понесъл последствия от политическа некадърност и корупция.

    Коментиран от #26

  • 18 когато

    25 9 Отговор
    чалгарите спечелят изборите но немогат да управляват и слагат експерти на власт
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 1618

    49 12 Отговор
    Cтaниcлaв Трифoнoв и ИТН ca cбирщинa oт некадърници!Тe ca пълeн прoвaл и иcтинcкo рaзoчaрoвaниe!Нeщo пoвeчe-cрaм и пoзoр ca зa цялa Бългaрия заради предателството си и подмяната на вота!Демократична България и Изправи се са най- добрия барометър дали Станислав Трифонов се опитва да подмени вота за пореден път!Ако те не подкрепят предложения кабинет,а той се подкрепи от БСП и ДПС това означава пълен провал за ИТН!Дори ГЕРБ ще го подкрепят като излязат от залата за да намалят кворума и след това да гледат злобно и доволно сеир как се провалят ИТН!Дебелото его на Станислав Трифонов вече е смачкано!Той не смее да се покаже в ефир и на улицата пред хората заради предателството си!Става ясно,че предложения премиер в последния момент като заек от шапка ще бъде марионетка в ръцете на Трифонов,който се готви да управлява задкулисно!Точно това им е целта,и за това потърсиха компромати срещу Асен Василев,защото от Служебното правителство им заявиха,че ако те продължат да управляват няма да допуснат да ги командват по телефона!По този начин ИТН си вкараха автогол!Народа ще се вдигне отново на бунт и протести,а с кариерата на Станислав Трифонов като политик и щоумен е свършено!Той няма да може да се покаже дори на улицата,защото ще бъде освиркван!

    Коментиран от #89

  • 21 ПСР

    46 12 Отговор
    12 години България беше управлявана еднолично,диктаторски и еднокнижно от грозен човек.
    Не искам подмяна.Не искам още от същото.Дали съм красив,умен и градски тип,оставям преценката на жена си.Е,не съм от БанкИ.
    Нито пък от Учиндол или Сушица,горнооряховско.Това грях ли е?!
    Съпи и т.н.,12 години,се нагледах и наслушах на цинично изречени и нагло сътворени лъжи.12 години!
    Започвате със същото!
    FINIS inc е скромна семейна фирма,отчела 3.7 мнл.долара ОБОРОТ,не печалба.Там,вашият мултиевропейски и мултиконтинентален кандидат-Премиер,е продавал плувни аксесоари.Нито е предприемач,нито мениджър,нито мастит бизнесмен,за какъвто го обявихте.Просто-лъжете.Типично за предишният мега-турбо лъжец от БанкИ.

    Коментиран от #90, #137

  • 22 Последния Софиянец

    34 8 Отговор
    Сами нищо няма да направят.Нямат хора.
  • 23 Да не дава

    15 2 Отговор

    До коментар #6 от "Севда":

    Господ
  • 24 Чугуна

    48 8 Отговор
    Филипеее..добре тръгнахте, ама много бързо ос..ахте тавана бе, Филипеее? Сега ви капе на главите....
  • 25 СЕВЕРОЗАПАДА

    38 8 Отговор
    Правилно - не трябва да се делим на умни и красиви.по-важното е, че тоя кретен не влиза в никаква класация, освен в класация за най-смрадлив и долен плужек.
  • 26 Как

    26 5 Отговор

    До коментар #17 от "Как":

    в България се носи политическа отговорност.
  • 27 Фатих

    41 8 Отговор
    ИТН са задкулисна партия! Всичко се случва на тъмно при тях?!
  • 28 фен на сидеров

    31 9 Отговор
    не знам дали зад итн стои някой и дърпа конците, но нито един мой познат не си е признал да е гласувал за вас ! или са твърде интелигентни , или се срамуват от това, че сте ги подлъгали !
  • 29 Българка

    36 10 Отговор
    Да наистина е време да се действа практично. Неволно ли е пропусната думата и справеливо в името на очакванията на обществото за възмездие за виновниците и реформи към по- добро
    Практичното действие сега е:
    ОТПОР НА ЗАДКУЛИСНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ИТН! ДА НЕ СЕ ПОДКРЕПИ В НС, А С ТРЕТИ МАНДАТ ДА ПРОДЪЛЖИ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ!
    Слави и ИТН са предатели. Те предадоха обществените очаквания, собствените си избиратели, дори голяма част от собствените си депутати!
  • 30 Коча

    31 8 Отговор
    Абе ясно е че ИТН нито са нещо друго, нито нещо нова, а още от същото, по философски и с ехидния Тошко африкански начело. ИТН = задкулисие.
  • 31 кабинет

    22 5 Отговор
    Ако станем аз министър, не мой да ме жалите.
    Направете точен списък, да уредим нашите.
    Е-е-е, здравей келепир!
    Ще направим яки гуши,
    после може и в манастир.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Българка

    38 7 Отговор
    Вече видяхме персоната на ИТН за премиер. С подправе/фалшифицирани в регистрите данни и титли за неизвестния сламен човек- уж доктор по философия, но всъщност търговец на граждански договор! Ами дойде време ИТН да си поемат отговорността и понесат вината!
  • 34 Осман Октай: Слави Трифонов слага кръст

    35 9 Отговор
    Осман Октай: Слави Трифонов слага кръст на политическия си проект.. Много пъти съм казвал, че след Пеевски, че след Борисов задкулисието ще подготви нов политически проект чрез протестите. Натам отиват нещата. Осъзнавайки в каква ситуация е изпаднал, Слави Трифонов търси елегантен изход от тези зависимости... По думите му на дневен ред ще дойде дебатът за президентско управление на страната. А ниската избирателна активност се дължи на желанието на хората служебният кабинет да продължи да работи.Слави, Както избяга да стане народен представител, сега ще избяга от създадения от него политически проект. От днес Слави слага кръст на политическия си проект".

    Коментиран от #42

  • 35 Полезни иди.оти

    24 7 Отговор
    Недостъпен чалгар и ДС Доган задкулисие.
  • 36 Браво

    15 23 Отговор
    Достойни момчета с морал! Правете каквото трябва! Умните и достойни хора са зад вас! Не ни трябва ново статукво! Трябва да се изкоренят и народа да се почувства по достоен! Успех момчета!
  • 37 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    28 9 Отговор
    ИТН да се продали на Бандата, която измисли Сакскобургготски и импорта му за ОГРАБВАНЕ на България и обслужване на ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ !!!!!!!! Унищожиха армията, икономиката, енергетиката, образованието здравеопазването.... цялата стратегическа инфраструктура на България ЗА 7 ГОДИНИ от 2001 до 2007 !!!!!!!! ЧАЛГАРИТЕ излъгаха младите и необразованите.... Време е за Възраждане
  • 38 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    28 9 Отговор
    Видяхме какво представляват ЧАЛГАРИТЕ при интервютата с ТИКВАТА И ЦАЦАРОВ
  • 39 Избирател

    24 6 Отговор
    Ами да бяхте спечелили на изборите мнозинство, ама не се случи. Сега само претенции и приказки. Дългият шоумен и той се скрил. Не му стиска да е министър председател.
  • 40 КуКу Къш

    16 7 Отговор
    Като го слушам този и подобните му, имам чувството, че никога не е имало:
    - Луканова зима, когато пенсионерите умираха по опашките,
    - Виденова зима,
    - умишлени фалити на банки,
    - стотици неразкрити поръчкови убийства (Ало, Рашков!)
    - източване на предприятия и изкупуването им за жълти стотинки,
    - разрушаване на отбраната, образованието, икономиката, правосъдието, здравеопазването и всички други ключови сфери в държавата.
    - назначения на олигарси, бизнесмани, милионери и т.н.
    - създадени и покровителствани от МВР мутренски групировки,
    - заменки, ощетили държавата с милиарди,
    - разбойническа приватизация, нито партии създали подходящите за нея закони.
    Не, не е имало такива неща и затова няма нищо за изчегъртване и за възмездие. А партиите управлявали тогава, и главно БСП, са добре дошли да се включат в изчегъртваането и раздаването на възмездие на един от техните деривати - ГЕРБ. Само защото си позволи да ги отстрани от държавната хранилка. Така им се пада, да бъдат за пример на другите.
    А новите чегъртачи са пълно менте, след като ще чегъртат последствията, а не причинителите за днешното ни състояние.
  • 41 Оракула

    26 7 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Абсолютно си прав!
    Докато Протестантите обираха,
    обидите по площада,
    Слави Трифонов диплеше пачките ,
    от Политическото си шоу!
    15 милиона лева му наляха в джоба,
    същите тези протестиращи ,
    за които той не само ,
    че не признава за победители ,
    но дори и обижда хората ,като хляхта?

    Коментиран от #96

  • 42 Оставаше

    3 6 Отговор

    До коментар #34 от "Осман Октай: Слави Трифонов слага кръст":

    и да се замислиш, чий страхове обслужва автора и каква е целта на казаното! Май много искам! Но видно от теб, някой е постигнал целта си! Поне с теб! 😃
  • 43 сара

    16 6 Отговор
    ИТН искат повече, отколкото им се полага . Това е.

    Коментиран от #46

  • 44 Защо

    15 6 Отговор
    Ли не му вярвам?
  • 45 ИМПИЙЧМЪНТ

    17 7 Отговор
    ЛУСТРАЦИЯ
  • 46 Последния Софиянец

    16 6 Отговор

    До коментар #43 от "сара":

    С една четвърт от депутатите няма как да го получат.Наивници!
  • 47 Анонимен

    8 21 Отговор
    ИТН, супер сте. Наистина трябва здрав разум в тази държава. Народа ви гледа, чува ви и най важното, харесва ви.
  • 48 Феодал

    20 6 Отговор
    Това е решението.Трети мандат на ДБ, които да предложат кабинет от СЛУЖЕБНОТО правителство, не мандат на БСП, защото някой оплете Нинова с мафията.Естествено, че няма да мине, но ще излезнат на СВЕТЛО всичките марионетки, подлоги и КРАДЦИ.И да вървим на нови избори в които да е ясно КОЙ КОЙ е.Тоя със сламените си хора, се кани да управлява и разпределя бюджет от над 100 милиарда, пак за тези, на които Асен Василев спря кранчето.
  • 49 ЗА ПРАКТИЧНИТЕ

    31 5 Отговор
    СТАНЕВ, ВЕРОЯТНО Е ПРАКТИЧНО И ЗАТОВА ИГРАЕТЕ С ДПС И ГЕРБ! ПРАКТИЧНО ЛИ ОПЛЮХТЕ НАЙ-КАДЪРНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ТА МАКАР И СЛУЖЕБНО НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ИЗНЕСЕ ФАКТИ, КАК ЗАД ВСИЧКИ КРАЖБИ ОТ КАБИНЕТ БОРИСОВ-3 В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ СТОИ ДПС ? СЛУЧАЙНО ЛИ ВАШИЯ КАНДИДАТ ЗА ПРЕМИЕР Е ОТ ШУМЕН, ГНЕЗДОТО НА ДПС? ПРАКТИЧНО ЛИ СТАНЕВ ВНЕДРИХТЕ ВЪВ ИТН ЧОВЕК НА ДПС, КОГОТО ДАЖЕ И ЗА ПРЕМИЕР ИЗДИГНАХТЕ? ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, МНОГО СТЕ ПРАКТИЧНИ, ЧЕ ДАЖЕ ИЗКАРАХТЕ, ЧЕ НАРОДА Е ГЛУПАВ!
  • 50 Статистика

    28 3 Отговор
    Вие вече започнахте да лъжете! Защо излъгахте че номинирания от вас за премиер е бил успешен бизнесмен и заемал ръководни и отговорни постове? Проверката показва че този човек е работил и продължава да работи като продавач! Дори не е управител в Финис България. Преди това е работил като продавач-консултант в ТМ ауто, продавал е коли. Не че има лошо човек да е продавач, но защо го нарекохте предприемач при положение че в живота си не е регистрирал дори една фирма?
  • 51 ХАН КРУМ

    25 4 Отговор
    КОГА СТАНАХТЕ КАЛАЙДЖИИ ,КОГА ВИ ПОЧЕРНЯХА ЗАДНИЦИТЕ?И ТОЗИ С 20 ДНИ В ПОЛИТИКАТА ЗАПОЧНА ДА РАЗДАВА АКЪЛ НА ТЕЗИ ДЕТО СА ГО ПРАТИЛИ В ПАРЛАМЕНТА.ШОУТО НА СЦЕНАРИСТИТЕ Е ДОСТА ПЛОСКО,А ТО СЕ ПРЕНЕСЕ В ПАРЛАМЕНТА.АКО СЪДИМ ПО –ПЪРБИЯ КАБИНЕТ ,КОЙТО ПРЕДЛОЖИХТЕ,НАПРАВО ВРЪЩАЙТЕ МАНДАТА ДА НЕ НИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО.РАДЕВ НА 1ФЕВРУАРИ ОБЯВИ ,ЧЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ВТОРИ МАНДАТ–ЖЪЛТО РОВЕНЕ ИМА ,АМА НЯМА НИЩО ОКОЛО НЕГО.КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ РОВЕНЕ ОТ МЕДИИТЕ ДА СИ СТОИ НА СЕЛО. И ВИНАТА АКО НЯМАЛО ПРАВИТЕЛСТВО,НЯМАЛО ДА БЪДЕ ТЯХНА– АМИ ЧИЯ ДА Е?
  • 52 зевзек

    14 0 Отговор
    топчето се търкаля, като в онези игри по кафенетата от 80-те, и накрая ще падне в тази дупка, в която трябва да падне
  • 53 Червено ферари

    22 3 Отговор
    Кoрнeлия иcкa бeзплaтнo здрaвeoпaзвaнe и виcoки пeнcии, Мaя иcкa пoмoщ зa хoрaтa c уврeждaния, Хриcтo Ивaнoв иcкa цялocтнa прaвocъднa рeфoрмa, Хaджигeнoв иcкa нoв глaвeн прoкурoр. Cлaвуцaтa иcкa мaкeдoнeц в кocмoca, милиoн тaблeтa, дa привaтизирa бaнки и eднo фeрaри c цвят чeрвeн.
  • 54 Чочо

    26 3 Отговор
    Оня ден беше се нас.ал от страх.Полицията го варди от президентството до парламента.

    Коментиран от #56

  • 55 кака Мара

    10 2 Отговор
    Ще му изпапкам Бакембардите
  • 56 Даката

    9 1 Отговор

    До коментар #54 от "Чочо":

    Ония на Дионисий зарята искаха да го маризят.
  • 57 Повярвайте

    28 5 Отговор
    Станев, Вие от ИТН се изгаврихте с българския народ, но народа длъжен не остава! Такъв шамар ще Ви удари, че няма да знаете на кой свят сте. Не си мислете, че ще Ви се размине! Този народ е толкова изстрадал и търпението му се изчерпа, Вие сте капака. Повярвайте, ще си получите заслуженото. Тази Ви комбина с ДПС и ГЕРБ, ще Ви излезе през носа.
  • 58 мисирка

    16 1 Отговор
    Момчета, с всеки изминал ден отблъсквате интелигентните и образовани хора. Май тиквенотикчовците и аверите им на човека от Росенец пък обратно - харесват ви.Имате много малко време - мислете и действайте бързо да си върнете доверието.

    Коментиран от #64

  • 59 Хюстън

    24 2 Отговор
    Командира на кораба с шнорхел и маска вместо скафандър,да видим останалия екипаж с какво ще летят в космоса.Ако запали ракетата де,че ферарито дето Слави го подари,не можа.
  • 60 Roze може

    14 3 Отговор
    Тоя откъде изпълзя...
  • 61 mazen

    19 5 Отговор
    Гушкайте се с ДПС и се разкарайте!
  • 62 АМОН

    22 4 Отговор
    Действайте практично със сламени човечета като този който лансирахте за премиер.
    Кой осигури информационната поддръжка на това негодно за нищо същество?!!
    Вероятно другарите от Библиотекарския институт, чиито проект сте и самити вие мръсни продажни ЧАЛГАРИ.

    ДОБРЕ, ЧЕ ГРИГОР ЛИЛОВ ПОКАЗА ЦЯЛАТА ВИ СЪЩНОСТ НА ЕДИН ПРОЕКТ НА ДРУГАРИТЕ ОТ ДС !!

    КОГО ЛИ СЕГА ЩЕ ПОСОЧИ КАТО МИНИСТРИ ТОВА СЛАМЕНО СЪЩЕСТВО?!

    КОИ СА ИМАНАТА НА ТЕЗИ ПОДОБНИ НА НЕГО СЛАМЕНИ ХОРА КОИТО ЩЕ ЗАЕМАТ ДЛЪЖНОСТТА МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ , НА ИКОНОМИКАТА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО?!!

    ЕСТЕСТВЕНО ЩЕ СА ТЕЗИ КОИТО ДРУГАРИТЕ С ПАГОНИ МУ НАПИШАТ.

    А ИНАЧЕ ЧАЛГАРЯ СЛАВИ ТРИФОНОВ , НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЕДИН НЕСПОЛУЧЛИВ ПРОЕКТ, КОЙТО НЯМА ДА РЕШИ ВЪПРОСА С ПРОМЕНИТЕ В ДЪРЖАВАТА.

    Коментиран от #84, #102

  • 63 АМОН

    22 3 Отговор

    До коментар #6 от "Севда":

    АКО ПРОДЪЛЖИ ДА ДЕЙСТВА СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО , НЕЩАТА С БОЙКО СА ПРИКЛЮЧИЛИ.

    ЗАТОВА И БОЙКО ЩЕ Е СЪГЛАСЕН С ИЗБОРА НА КЛОУНИТЕ ОТ ИТН.
  • 64 Вече няма

    8 5 Отговор

    До коментар #58 от "мисирка":

    връщане на доверието в ДБ! Всички видяха подлостта, плащането за лъжи и манипулации! Кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Беги бе

    18 5 Отговор
    Видяхме, че дпс им е сложила юлар. Ама и журналисти смотани, не могат да го притиснат да уточни какво разбира под "модел" да каже конкретни имена. Една Полина Паунова има в бг журналистиката и толкова. От казаното, разбираме, че "практично" означава да угодиш на турчолята, на бесепарите и на гербаджиите вкупом, да очакваш партиите на протеста да ти поддържат протестърския имидж, а и да си измиваш ръцете с тях при нужда. Президентът да даде мандата на най-малката партия.

    Коментиран от #70

  • 67 Анонимен

    9 4 Отговор
    Права си Ченалова, не може да се сравни. Кандидат премиера не е крал.
  • 68 ПУТИН

    21 2 Отговор
    ИНТЕРЕСУВА МЕ КОЙ ОЛИГАРХ ВИ КОМАНДВА? ТОВА ЗА НЕЗАВИСИМИ И ЖЕРТВОГОТОВНИ ГИ РАЗПРАВЯЙ НА ШАПКАТА МИ!

    Коментиран от #73

  • 69 .....

    17 3 Отговор
    Станев, модела е ДПС, не ГЕРБ. Те бяха само инструмента. Явно обаче за вас работата е свършена, щом борисов е отстранен. Играли са пачките на пеевски, изроди долни.
  • 70 Сега

    7 8 Отговор

    До коментар #66 от "Беги бе":

    да не впрегнахте и журналистите на прокопиев да тролят? Егати и падението! Тотална излагация за дб!

    Коментиран от #100

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 сара

    16 4 Отговор
    Какво ли значи според тези момчета думата практично ? Практично е да изхвърлим боклука, но често е полезно преди това да го покажем, за да се види кой го е направил. Практично и полезно са две различни неща, Филипе.
  • 73 Те всички

    7 2 Отговор

    До коментар #68 от "ПУТИН":

    ги интересува, пък никой не намира! 😃 Щом и доган и прокопиев, които държат данс и прокуратура и камара разследващи журналисти не откриват, но вие търсите! Е намирате си от време на време кухи опорки в жълтите медии на доган, ама бързо ви умират и не вършат работа пусто! 😃
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 ХАН КРУМ

    17 5 Отговор
    СЪБИРАЙТЕ СИ ПАРЦАЛИТЕ И СЕ ПРИБИРАЙТЕ В КАБЕЛАРКАТ В ЛЕВСКИ –Г.ИМАХТЕ ДВА ШАНСА –ПРОИГРАХТЕ ГИ! ТРЕТИ НЯМА!

    Коментиран от #105

  • 76 агент 009

    16 3 Отговор
    Славунчо спечели с гласовете от чужбина и то с много малко. Истина е че ГЕРБ спечелиха изборите с гласовете от България. Но и двете партии не стават за нищо и нямат никаква работа в парламента.Защо имам усещането че пак ще се ходи по протести.
  • 77 ХА ХА ХА

    17 4 Отговор
    АБЕ ЧАЛГАР , НЕ СТЕ НИТО УМНИ , КРАСИВИ , ИНТЕЛИГЕНТНИ ...... НЕ СИ ПРЕПИСВАЙ НЕЩО КОЕТО ВИ ЛИПСВА !!!! ВИЕ СТЕ ПРОСТО КУКЛИ НА КОНЦИ !

    Коментиран от #86

  • 78 Вие сте

    15 4 Отговор
    партия-едновневка. С целия цирк, който сътворихте имате огромен шанс да залезете преди да сте изгрели.
    Хайде връщайте мандата, сериозни хора да опитат с правителство. Или да си остава служебното, което за два месеца се доказа и има над 60% одобрение от народа. Да си играете на жмичка, като лидера ви се е скрил в землянката си и само пуска постове у фейса...това не е политика, а шоу. Останете си в Левски Г и си правете шоуто, но не в Парламента.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Пеевски

    12 1 Отговор
    Вие не можете, но ДПС може да каже на вас какво да правите..... да крадете🙂.
  • 81 Морж

    16 1 Отговор
    Този е рядко необразован, нямало да каже министрите да не го оплюят🙂. Тогава не ги казвай изобщо заври си ги знаеш къде. Да ви припомня ли един очилат плъх влязал в залата на БСП половин час преди гласуване пребледнял и казал или подкрепяте Пеевски или пада правителството. Какво станс после?
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Хаха

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Dinero":

    Той тежко болен не го закачаи🙂🙂🙂.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Ха ха ха🤣

    14 1 Отговор
    За какъв морал и спазване на закона говори Станев, щом в почивен ден се правят фалшификации и манипулации в държавен регистър, за да натаманят титлата на кандидат-премиера!?!... С какви очи и с какво самочувствие излизат в медиите и лъжат хората? Или пък сценаристите наистина не са в течение на задкулисните договорки на шефа си и "черен лебед" ще застигне "и т.н."... Според мен, тази вождистка партийка ще се взриви отвътре и задкулисието подготвя правителство около ге.п и/или БСП... Е тогава вече, народното недоволство ще ги помете.

    Коментиран от #99

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Бамбука

    13 3 Отговор
    Ако наистина сте отговорни, трябваше да предадете правителството в ръцете на тези които се доказаха, че защитават интересите на народа - служебния кабинет. Били отговорни и не гонели интриги, а оплюхте финансовия министър заедно с ДПС и ГЕРБ.

    Коментиран от #138

  • 88 писна ми

    8 4 Отговор
    Вече не мога да ги търпя с това "изчегъртване". Сякаш това им е някаква безумна идея, заради която не могат да се съсредоточат. Както се видя, много хора харесват ГЕРБ. Не става да се зачеркнат толкова избиратели, колкото всъщност има и ИТН. И докога тези мантри. Я стига вече. Нима ГЕРБ ви пречи да се държите като достойни политици? Нима ГЕРБ ви пречи да излъчите подходящи хора, с ясна визия и увереност , за нещата, които предстоят за цялата страна и за любимия ви "суверен"? Нима ГЕРБ ви пречи да проведете смислени разговори с останалите партии ? Нима ГЕРБ ви пречи да сте по-смирени , учтиви и възпитани ? Нима ГЕРБ изисква от вас да сте арогантни, нагли и високомерни? Не, разбира се . Просто сте лаици, дребни неподготвени за мястото на което сте, и най-вече сте уплашени до смърт. Къде са ви знаещите и можещите в сферата на управленската политика? Всеки може да измисли скеч, с който да разсмее определена група хора. Но да управляваш държава, със всичките и днешни проблеми, да лавираш сред озлобени външнополитически лобита, да застанеш твърдо в ЕС и да кажеш "ей, България я има", та за всичко това и още безброй плаващи пясъци, си трябва здрава ръка, опит и политическа култура. Стягайте се, че ни писна да говорите уклончиво и вече три седмици да се гаврите с народа. Ако не знаете какво да правите, по-достойно е да си признаете липсата на опит и да се оттеглите. Така наистина ще заслужите уважението на много от вашите последователи.

    Коментиран от #114

  • 89 LOSHIA

    5 7 Отговор

    До коментар #20 от "1618":

    ГРАДСКАТА ДЕСНИЦА -ВЯТЪР И МЪГЛА,ПЛЕВЕЛИТЕ НА КОСТОВ!!!ОТИВАТЕ ДИРЕКТНО В КОШЧЕТО НА ИСТОРИЯТА,НЕДОБОЯДИСАНИ КОМУНДЕТА!!!!!!!!!
  • 90 LOSHIA

    3 5 Отговор

    До коментар #21 от "ПСР":

    НО НЕ Е И ПРЕБОЯДИСАНО КОМУНДЕ!!!!!!!
  • 91 Феодал

    10 2 Отговор
    "Според БСП трябва да има писмено споразумение за управление"-Що така Нинова.Нали ги говореше, принципност, последователност.Кога ще спрете да вървите след събитията и да го играете, иди ми дойди ми.Верно, трябва ви 1 месец, да се събере онова политбюро със ДС-то да решало.Разчиствай ги бе Нинова.Дай път на младите родени след 1980 г., които нямат представа що е то ДС и как разбира прогреса и демокрацията.Сваляйте незабавно подкрепата си от кабинета на ШИШИ, за да тръгнете нагоре.
  • 92 чудо нечувано

    13 0 Отговор
    Как една партия се бори със задкулисието, като любимите и думи са - ще видите, изчакайте, има време, когато му дойде времето, това е наша работа, ние ще преценим, вие ще сте виновни , и пр.такива уклончиви изрази. Ясно е, че всичко се прави някъде на тъмно и се започва - първи дубъл, втори, трети...е, докога ?!!!!
  • 93 Професионалист

    6 8 Отговор
    Щом са спечелили честно изборите(а не като бившите)нека да управляват и поемат отговорност.Чак тогава ги съдете.Няма такава долна и омерзена нация като нашата,затова сме на това дередже.

    Коментиран от #116

  • 94 Станьо филипов

    12 3 Отговор
    А този с шнорхелите откъде го намерихте ? Пък и CV му създадохте набързо. Да не ядем доматите с колците, другарю чалгар. Излъгахте народа, отивайте си- един път с плешатия Пешо, сега втори път със сламения, преди това с Малкия Мук. На три пъти се проваляте!

    Коментиран от #97

  • 95 Отврат

    6 0 Отговор
    ЧЕСТНО, хората в свободния свят са го КРИМИНАЛИЗИРАЛИ този откровено подъл начин на ЛЪЖИ и кражба на избиратели.
  • 96 ОСТВКА

    6 3 Отговор

    До коментар #41 от "Оракула":

    Икато бяхте на площада какво постигнахте? Борисов, Гешев подадоха ли оставка? Постигнахте само едно: Полицията се "оттепа" на мирни граждани и си получиха увеличение на заплатите. Като спечели избори Ицко тогава ще определя как ще се върви към нормализиране на живота. (Същото се отнася и до риба, рак и щука)
    Тая връжда с ДПС ще доведе само бели(но ицко не му стига акъла, още по-малко на мургавия му сегашен ментор.(предишния си караше джипа на НСО) И тогава си имаше трески за дялане , но докато Ицко лапаше - нито дума. Ако Костов има проблем и да си връща на ДПС да не бута държавата към гражданска война.
  • 97 Айде у а

    5 3 Отговор

    До коментар #94 от "Станьо филипов":

    Три пъти ви уидидват и все недоволни. Пубери неможещи да си кажат какео искат, но го искат на всяка цена.
  • 98 смешна работа

    8 2 Отговор
    Няма нужда да гледаме. Дотук видяхме три предложения за премиери. Единият маша на ДС, вторият офшорния му представител. За третия думи не останаха.
  • 99 Някои последни разбират, че са рогоносци

    3 4 Отговор

    До коментар #85 от "Ха ха ха🤣":

    Е тогава умните и красивите ще ви яхнат - дано сте доволни. Една шепа олигарси да смени друга. Да си избере техен главен прокурор. Това ли целите?
  • 100 До тъпак 70

    5 3 Отговор

    До коментар #70 от "Сега":

    Кои "вие", аз съм един човек, имам си критерии. Не дишам пошлостта на чалгата, галошите на герб и лицемерието на бесепарите. Прокопи също е презряно човече по моите критерии.

    Коментиран от #124

  • 101 Бойко Доганов

    10 2 Отговор
    Слави Трифонов се е продал на Бойко и Доган . Взел е 150 милиона еврака за да провали опитите за съставяне на правителство на протестните партии .
  • 102 Кскво е показал Лилов, пе някои от ъ

    3 6 Отговор

    До коментар #62 от "АМОН":

    Какво е показал Лилов , че някои от умните и красивите не си е свършил работата по вписването. Какво ще оравите като имате 19%от гладувалите за ваз ори избир. Активнист 40%-смешници.
  • 103 Хаах

    5 3 Отговор
    Доскоро плашеха с Бойко, сега с Прокофиев и Асен Василев, който извади на светло схемите на кражбите и парите.Наяистина трябва да ДС ченге и като екстра да имаш три пръста чело за подобни внушения.
  • 104 Го4о

    6 2 Отговор
    Котки в чувал предложени АНБЛОК в последния ден никой няма да "купи" и министъра, който се представя за търговец на шнорхели, много добре знае това!!!!
  • 105 Идиоти

    1 4 Отговор

    До коментар #75 от "ХАН КРУМ":

    Имате възможност да не подкрепите ИТН и да вземе гроб проучвателен мандат от които сте и да си направите кабинет. Защо плачете на чужд гроб, имате си един, управлявайте си с него-не ви е чуждо. НО НЕ СЕ БАВЕТЕ ДА ИМ СЕ ПРЕДЛОЖИТЕ ТОКУ ВИЖ ОТ БЪРЗАНЕ ГРОБ ВЪРНАТ ДИРЕКТНО МАНДАТА!
  • 106 Празни приказки на празен човек

    5 0 Отговор
    Че кой политик в България е понесъл политическа отговорност или каквато и да било друга отговорност до момента? Един вид, гледайте си работата, ние ще правим каквото си поискаме, вие сте никой и някой ден като се разпадне държавата докрай ни потърсете отговорност, ако можете! Смешковци!
  • 107 Преклихте

    11 1 Отговор
    Каква интрига бе галош.Вие се подигравате с цяла България.Този,който ни представяте за премиер е пълен въздухар и лъжец.Рaбoтил e зa бългaрcки aвтoджaмбaзи кaтo прoдaвaч нa кoли.В мoмeнтa рaбoти в aмeрикaнcкaтa фирмa Финиc Юръп OOД c 8 cлужитeли (EИК 201011432) c прeдcтaвитeл зa Бългaрия-Джoн Aртър Микc,a caмия лъжльo e нa грaждaнcки дoгoвoр/продавач на шнорхели.Никoгa нe e имaл coбcтвeн бизнec a кaмo ли дa e упрaвлявaл кoмпaниятa,зa кoятo дeклaрирa чe я ръкoвoди.Cмeeхмe ce нa мутрoпитeкa чe oт 10 изрeчeния 9 ca лъжa нo тoзи oпрeдeлeнo гo биe.
  • 108 Кинжал

    6 1 Отговор
    Време е БСП да вземе третия мандат и да остави служебния кабинет. Те поне се доказаха като последователни и предвидими. Всичко останало е несериозно и задкулисно.

    Коментиран от #113

  • 109 зжфдхс ьстхр

    6 0 Отговор
    Дееее6а и турскатаа партия. Тръгнали да слагат за гуверньор на БНБ банкера на Доган
  • 110 Дамм

    6 2 Отговор
    Дай на чалга - клоуните власт и им гледай сеира!
  • 111 ПУТИН

    4 3 Отговор
    ЩЕ СЕ ОПРАВИМ КОГАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СЕ ТАТУИРАТ! И ЦИГАНИ.
  • 112 АМОН

    8 1 Отговор
    "Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа през цялото време, но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време." - Ейбрахам Линкълн

    НЕЩАСТНА ЧАЛГАДЖИЙСКА ИЗМЕТ.

    ВИЕ ЛИ С ТЕЗИ СЛАМЕНИ ЧОВЕЧЕТА ЩЕ СПАСЯВАТЕ ТЕЗИ КОИТО УНИЩОЖИХА БЪЛГАРИЯ ?!!!

    ГОРИТЕ ЗАЕДНО С ТЯХ НЕЩАСТНИЦИ!
  • 113 ггггг

    4 0 Отговор

    До коментар #108 от "Кинжал":

    Няма как да стане защото б0клуците от турската партия ИТН ще гласуват заедно с ГЕРБ и ДПС против.

    Коментиран от #129

  • 114 Чиба ма

    2 4 Отговор

    До коментар #88 от "писна ми":

    Ясната визия на гербаджиите е само да се пълни чекмеджето. Но сламен слави не предлага нищо срещу това.
  • 115 Мирко

    6 1 Отговор
    Фильо, няма да ви бъде. Казах
  • 116 Го4о

    4 2 Отговор

    До коментар #93 от "Професионалист":

    Кой омерзява нацията? Славуцата не е спечелил изборите, а това е изкуствена клизма! Няма капацитет да състави европейско правителство! Комунягите го обсебиха!!!!
  • 117 ПУТИН ЧАЛГАРОВ

    7 1 Отговор
    КОИ ИДИОТИ ГЛАСУВАХА ЗА ЧАЛГАРЯ БЕ? КОЙ ИДИОТИ ГЛАСУВАХА ЗА НОСЕЩИТЕ КОВЧЕЗИ? КОИ ИЗИТА ЗА МЕКИТЕ КИТКИ? РАЗТУРИХТЕ ДЪРЖАВАТА И СЕГА ЧАКАТЕ ШНОРХЕЛА ДА Я ОПРАВИ? МНОООГО ЩЕ ЧАКАТЕ!
  • 118 ПУТИН ЧАЛГАРОВ

    7 1 Отговор
    ЩОМ Е ОПРАВЯЛ БАЛЕРИНИТЕ ЩЕ МОЖЕ ДА ОПРАВИ И ДЪРЖАВАТА!
  • 119 Warrior

    8 2 Отговор
    Филип Станев, пияният файтонджия, ще действа практично.
  • 120 ПУТИН ЧАЛГАРОВ

    10 2 Отговор
    ЧАЛГАРЯ ЩЯЛ ДА РАЗВИЕ ИКОНОМИКАТА НИ С ПРОДАЖБА НА МАРТЕНИЦИ?
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 ПУТИН ЧАЛГАРОВ

    6 1 Отговор
    КАТО ГИ ГЛЕДАМ КАК ВСИЧКИ СЕ ЖЕРТВАТ ЗА НАРОДА НАПРАВО СЕ РАЗПЛАКВАМ, ДАЖЕ ЗАПОЧВАМ ДА РЕВА! КАКВО ЛЮБОВ КЪМ БЕДНИЯ НИ НАРОД, КАКВИ ЖЕРТВИ, КАКВО СЕБЕОТРИЦАНИЕ?
  • 123 Го4о

    3 4 Отговор
    Нови избори е точното решение на въпроса! Лъжливите тарикати от ИТН трябва да изчезнат заедно с ГУРОТО им Радев и чак тогава държавата ще се успокои!

    Коментиран от #125

  • 124 Нямаше

    0 1 Отговор

    До коментар #100 от "До тъпак 70":

    нужда да ми казваш и хвалиш, как се чувстваш! Убеден съм, че всеки паднал да дращи за жалки монети, се чувства като теб! Истината понаболява! Нали! 😃
  • 125 С ваша

    1 1 Отговор

    До коментар #123 от "Го4о":

    помощ и с колегите ти от ДБ, на нови избори ИТН направо го изстреляхте нагоре! 😃
  • 126 ККК

    1 3 Отговор
    Видяхме как работите , най напред си вдигнахте заплатите...... .
  • 127 Много

    1 2 Отговор
    Се кефя че Слави им обърка схемите.Дано по дълго време да остане служебното правителство.Нещо започнаха да катастрофират важни участници и свидетели.

    Коментиран от #128

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Кинжал

    5 1 Отговор

    До коментар #113 от "ггггг":

    Идеално. Това ще бъде един тест Итн ще гласуват против служебното правителство и в този момент лъсва цялата тяхна миризлива картинка. Тогава вече може да се отиде на нови избори, защото итн ще потънат здраво. Ако не искат да се самоубият ще трябва да подкрепят БСП. Няма да имат полезен ход!
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Гост

    6 1 Отговор
    Ейййй, чалгари, не ми чакайте последния ден зо обявяване на кабинет! Давайте имената, да видим кой къв е и колко е зависим! Ще ви...у чалгарите....
  • 132 Политанализатор

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Какви " партии на протеста" бе тикво?? Протестира 80 % от НАРОДА!! А партията БСП?? Без нея т.н. " протестъри" не струват и пет жълти стотинки!! Учил ли си аритметика??
  • 133 АЛО ЧУВАМЕ ЛИ СЕ?

    4 1 Отговор
    Мноого интересно!
    Как никой не се сеща за оправдания от всички съдилища Прокопиев - не е ли той олицетворение на Мутрещината? Защо не си консумира сингапурското гражданство и да престане с некадърните си режисури - всички софиянци знаят кой и колко плаща за тези и предишните протести! Нииикой не споменава името след онзиденшнте истини за него от трибуната на парламента!
  • 134 Христо Дебаркиращия

    3 2 Отговор
    " Чегъртам" и приключвам лакеите на Доан и Карадайъта: Цигулковци,Тошко Тъповци, Станевци,Вълчевци,Балабановци и Шнорхеловци¡!
  • 135 Млад човек

    3 2 Отговор

    До коментар #130 от "ПИТАМ":

    И аз питам!! Ало, коментаторите!! Защо никой не коментира евентуален референдум за ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА,независимо кой е Президентът?? Ало, Гербераджиите!! Той може да е Боко Простака!! Ало,турците! Той може да е Ахмед Доан!! Какъв ви е проблема?? Що се отнася до Радев,той ДОКАЗА необходимостта от ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!!!

    Коментиран от #139

  • 136 Ender

    2 4 Отговор
    Плюйте колкото щете платеняци! Напред ИТН!
  • 137 Странджа Сакар

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "ПСР":

    с.Сушица не е горнооряховско.
  • 138 Подкрепа за Борисов

    1 2 Отговор

    До коментар #87 от "Бамбука":

    Асенчо е доказан интелектуален Крадец И Спецове е излъгал държавата с около Милион и половина Какво става с истината не ви допада А Кирката реди близки фирми на софрата Не ви харесва Истината Тролове комунистически
  • 139 Подкрепа за Борисов

    1 2 Отговор

    До коментар #135 от "Млад човек":

    Ти Нормален ли си комунистически Трол да Манипулира не се спря България е Парламентарна Република 2021г и КОМУНЯГИТЕ каквото и да правят Няма да успеят Жалко за България само
  • 140 Селски

    3 0 Отговор
    тарикати със самочувствие на джентълмени и с едва завършено средно образование. Чак толкова необразована сган не ни е управлявала. Какъв прагматизъм търсиш. Министрите ви ще са толкова образовани, колкото шнорхел-премиера ви. Що не се разкарате!
  • 141 asd

    2 1 Отговор
    Интригите свършиха, сега да дестваме практично! Еми не става така!

    Коментиран от #144

  • 142 Здрасти, Филип

    2 1 Отговор
    Препоръчително е да си оформиш смотаните бакенбарди и смотаната прическа и след това да даваш някакви коментара - OK. Понеже, ако не си забелязал в момента приличаш на Робинзон Крузо и още на австралийски аборигенин, разбираш ли на каква смотанящина приличаш ,😁😁😁Хайде оформи се при някой бръснар и след това плямпай.
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Та интригите

    0 0 Отговор

    До коментар #141 от "asd":

    не са въртят от ИТН, а от върти опашки, като дпс, герб, Дб, бсп, божковисти, хаджигеновци, копейковци и т.н.! На печелившите честито!
  • 145 ГОСТ

    0 0 Отговор
    ТОВА СА ЕКСПЕРТИТЕ НА СЛАВИ... ХАСКОВСКИ КАУН... "ЩЕ ВИДИМ ПЕРСОНИТЕ В КАБИТЕ" ТОВА БАЛЕТА ЛИ Е... АКО МЪЖКАТА ДУМА ТЕЖИ ДА ХУКНЕМ ДА ТЕГЛИМЕ ЗАЕМИ БЕЗ ДОГОВОРИ... ХОРАТА ВИСЯХА ПО ПЛОЩАДИ, А ТЕЗИ БЕЗ ДА СИ МРЪДНАТ ЗАДНИЦИТЕ СЕ НАМЕСТИХА В ПАРЛАМЕНТА...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове