Last news in Fakti

20 Август, 2021 17:27 8 135 74

Мангъров: И ваксинираните ще прекарат някой от вариантите на COVID, лечението с антибиотици е безумно

  • атанас мангъров-
  • лечение-
  • антибиотици-
  • коранавирус

Клинически новият щам на вируса няма никаква разлика с предходните. Младите хора сега са засегнати, защото още в началото те бяха затворени и ограничени, първите вълни ги посрещнаха възрастните

Мангъров: И ваксинираните ще прекарат някой от вариантите на COVID, лечението с антибиотици е безумно - 1
Снимка: БГНЕС

Започна заразяването с новия вариант на Ковид на хора, които не са се срещнали с вируса досега. Има нарастване на инфектираните, но не е в такава степен, в каквато беше през м.г.. В нашата клиника има 50 болни, а на кислород са близо 15 души. За приликите и разликите между щамовете на Ковид досега, за проблемите в здравната система, неефективността на мерките и пропускливостта на ваксините, говори Атанас Мангъров пред /novini.bg.

Клинически новият щам на вируса няма никаква разлика с предходните. Младите хора сега са засегнати, защото още в началото те бяха затворени и ограничени, първите вълни ги посрещнаха възрастните. Добре е, че децата не карат тежко болестта и всякакви приказки за обратното просто не са верни. При нас сега има три деца и те са в болница, защото родителите им са много уплашени, но спокойно могат да се лекуват и в домашни условия.

По повод на мерките, смятам, че сега се прави същото като през март м.г. – затваряме, защото това го можем най-добре.

Ограничаваме правата и свободите на хората. Но не можем и не искаме да разберем, че в болници трябва да влизат само тежките случаи – хората, които се нуждаят от кислород.

Всички останали би трябвало да се лекуват в домашни условия под надзора на личните лекари. Ако се появи дихателна недостатъчност, те могат да бъдат хоспитализирани. Ковид е остра вирусна инфекция, за която досега не е намерено дефинитивно лечение. Няма лекарство, което да се даде и да се спре хода на заболяването. Безумни и безсмислени са леченията с антибактериални средства, с антибиотици, но това не се разбира. Масови са случаите на пациенти, които още в началото като вдигнат малко температура и започват да гълтат антибиотици. На 7-8 ден при снимка се установява, че имат вирусна пневмония и отиват в болница. Ковид-вирусът засяга белия дроб и на практика при всички заболели на 8-мия ден има данни за пневмония, която е част от самия Ковид. От 2000 души, които към момента са в болници, действително нуждаещите се да са хоспитализирани са 1/4., те се нуждаят от болнично подаване на кислород. Дихателната недостатъчност се развива не поради вторични бактериални инфекции, а когато вирусът на Ковид засегне такава част от тъканта на белия дроб, че останалата, незасегната част, не може да покрива нуждите на човека от кислород.

Това е елементарно, но не се разбира и болниците пак се пълнят от пациенти, които можеха да не са там, ако личните лекари си бяха на мястото. Вината не е само в тях, а в цялата система, която ги създаде. Те са една архаична структура, която се вижда, че при такива екстремни условия не е в състояние да се справи с доболничната помощ. Когато се наложи истински болни да се лекуват в домовете, те просто не се справят.

При ваксиниралите се пациенти болестта идва по-рядко и протича по-леко. Всеки, който иска може да се ваксинира. Но се вижда, че в държавите, където има най-много ваксинирани като Израел например, в момента обсъждат трета и четвърта игла. Ваксините не се оказаха панацея. Опитите за насилствено ваксиниране обаче на определени групи в обществото, са напълно абсурдни. Предвид факта, че и ваксиниралите се могат да се заразяват, да се разболяват и да разпространяват болестта. Всеки човек трябва да реши сам за себе си дали ще се ваксинира или не. В крайна сметка и всички с ваксини ще прекарат някой от вариантите на Ковид. Изобщо не съм оптимист за скорошно решаване на този здравен проблем.

Няма решение на основния проблем за здравната ни система – да се намали броя на хората, които постъпват в болници. Този вирус ще мине през цялото население, и затова пак повтарям – не е необходимо всички заразени да се хоспитализират, а само нуждаещите се от кислород. Мерките не помагат колкото и да ни затварят и ограничават. Австралия обяви, че се е справила с положението, а от това лято пак е в локдаун и т.н.. По този начин нещата могат да се точат още години напред.

Хората трябва да се опитат да продължат да живеят нормално. Децата трябва да ходят на училище, а студентите на лекции, лекарите на работа и т.н..Новата вълна е факт, ще има вероятно още други, но въпросът е да не препълваме болниците. Те имат финансови облаги да приемат повече хора, личните лекари пък нямат изгода да лекуват по домовете и настава пълен хаос в здравната система.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 90 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    133 19 Отговор
    Мангъров ще го направим здравен министър!

    Коментиран от #5, #15, #20, #60

  • 2 Мислещ

    107 6 Отговор
    То те ги създават новите щамове. Факт е, че досега няма в историята подобна епидемия, която вместо с времето да отслабва, да се засилва (При положение че с времето хората преболедуват и изграждат имунитет). Това може да стане само по изкуствен начин. Затова и декември-януари навсякъде бележеха рекорди - по време на най-масовото ваксане, а масово ваксане по време на епидемия досега беше отречено от всеки нормален имунолог.

    Коментиран от #17, #68

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Някои

    80 8 Отговор
    от ваксинираните вече ги повтаря COVID - a !

    Коментиран от #19, #73

  • 5 НА ПРАВИТЕЛСТВО

    7 38 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    СЪСТАВЕНО ОТ ТАЛИБАНИ👳👳👳
  • 6 Преболедувал

    111 9 Отговор
    Изкарах доказан Ковид миналата година - симтоми имах около 3 седмици-10 дена, от които силни болки в мускулите. доста по различни от нормален грип, загуба обиняние, вкус и прочие. Лечението ми беше асперин, ибопфрен, вит. С и други подобни. Впоследствие мина от самосебе си! Мангъров мисля, че е прав

    Коментиран от #26

  • 7 Милен

    34 9 Отговор
    Аз съм се заредил с ХЮВЕМЕК(ИВЕРМЕКТИН) ако случайно пипна някой щам

    Коментиран от #8, #14

  • 8 Мислещ

    35 3 Отговор

    До коментар #7 от "Милен":

    Напоследък интересни неща намирам за него. Излиза, че май дори срещу лаймска болест е силно ефективно средство.

    Коментиран от #33

  • 9 Азазел

    59 5 Отговор
    Кратко и ясно. И как може да се излезе от ситуацията с мислене в позитивна посока.
    И сравнете с изказванията на бившите НОЩници. Само вещаят нещастия и гибел.
  • 10 ПерфектнаВойна

    54 5 Отговор
    болниците ги държат западните фармацефти и производители: т.е. по цял свят като се напълнят болниците, реално оправяме дълга на САЩ, защото те няма как иначе да го върнат. Ефекта от Ковид е като от война, накрая единия печели, другия губи: разликата е че тук един печели, а губят всички други. Перфектна военна дейност.
  • 11 само питам

    13 66 Отговор
    според тоя пишман и набеден доцент вируса щеше да изчезне още миналото лято иначе дипломата щеше да къса?

    е, скъса ли я?

    Коментиран от #16, #18, #21, #24, #30, #61

  • 12 Е толкова за страшната "чума''.

    61 8 Отговор
    Почти 50 годишен съм и като го лепнах това "страшно нещо" точно 3 дена бях зле. Изпил съм точно 12 упсарина, 6 парацетамола и 6 аналгина и много от някакви доста добри билкови хапчета против кашлица. Преди 7-8години от ГРИП стигнах до болница.

    Коментиран от #22, #48

  • 13 героя вирусолог

    6 50 Отговор
    мангър ти тъй както говориш нещата ще се изяснят до края на годината
    ако страните които са ваксинирани са добре..пък ние сме забатачени отвсякъде..ето тогава ще стане ясна работата..ударили 2-3-5 ваксина щом са ти понесли две дали ще са три едва ли има някакво значение
    тоз така и не можа да ми обясни какво против имаше носенето на маски например..
  • 14 чичо Тончо

    23 4 Отговор

    До коментар #7 от "Милен":

    Може да го купиш и от твой сигурен познат ветеринар много по-евтино от колкото го харчи Кирчо гелосания! Пиша сигурен познат ветеринар неслучайно! Тъкмо да се изчистиш и от глисти и прочее подобни паразити, ако случайно си прихванал! Между другото и американски лекари напъват в тяхната лекарствена комисия да не се ослушват, а да го признаят ивермектина като средство за лекуване на КОВИД-а! Не е абсолютното и всичко оправящо лекарство, но действа и помага!

    Коментиран от #23, #35

  • 15 Кои сте

    8 13 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    тези "вие", които раздавате постове в тази държава! Когато си пиеш хапчетата си по-адекватен, но днес си пак във фаза! Кажи си името най-накрая. Като си толкова "значим" излез от анонимност. Подобна персона не съм срещал в този форум.
  • 16 Тоя па... тоя пааа....

    35 6 Отговор

    До коментар #11 от "само питам":

    Щеше да изчезне ако не бяха затваряли хората и най-вече измислената им ффаксинация, която е основната причина.
  • 17 Ваксането

    11 3 Отговор

    До коментар #2 от "Мислещ":

    в повечето страни започна в последните 3-4 дни на декември 2020 г. Не беше и масово, а за хора в рискови групи, възрастни.
  • 18 Според него

    15 13 Отговор

    До коментар #11 от "само питам":

    изобщо нямаше такъв вирус в началото. Доколкото си спомням беше най-обикновен грип.
  • 19 Ами то щом ги повтаря,

    9 11 Отговор

    До коментар #4 от "Някои":

    за какъв имунитет след преболедуване ни говорят?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Аа, той

    8 13 Отговор

    До коментар #11 от "само питам":

    май на няколко пъти местеше "датата" в бъдещето. И сега май е на друго мнение вече - "Изобщо не съм оптимист за скорошно решаване на този здравен проблем.". Човек се учи, докато е жив.
  • 22 Сигурен ли

    5 9 Отговор

    До коментар #12 от "Е толкова за страшната "чума''.":

    си, че е било Ковид? Аз също преминах през такова неразположение, но когато си направих тест нямах никакви антитела - нито IgM, нито IgG. С една дума нито бях заразен, нито заразявах, което означава, че съм нямал Ковид. Това беше миналата година. Тази година лежах в болница за кратко и по друг повод , а ПСР теста беше отрицателен.
  • 23 Не само

    10 6 Отговор

    До коментар #14 от "чичо Тончо":

    от глисти. И от краста. Ветеринарите алармират, че това е изключително токсично лекарство.

    Коментиран от #29

  • 24 Анонимен

    41 6 Отговор

    До коментар #11 от "само питам":

    Паметта човешка е къса! Доцент Монгъров не е обещавал да си къса дипломата! Друг един искаше това от него! Ако много настояваш може и да ти припомня точно кой от добре платените пернати се заяждаше с Мангъров по темата в една телевизия! А ако пък имаш желание и поровиш в НЕТ-а ще намериш страховити противоречия в поведението и говоренето на Мутафчийски, Кантарджиев и други някои публични личности преди и след назначаването им в НОЩ примерно! Приказката : "Казана дума, хвърлен камък" не е празна приказка!

    Коментиран от #27

  • 25 Мани мани

    6 21 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    Този е много зле!
  • 26 Щом ти си

    6 12 Отговор

    До коментар #6 от "Преболедувал":

    се излекувал така значи всеки може да се излекува така. Дори интубираните.
  • 27 Напротив

    3 11 Отговор

    До коментар #24 от "Анонимен":

    и припомням :"„Да, казах, че през юни коронавирусът изчезна, силно се надявах, но не стана. Този вирус също ще изчезне – ще стане през юли, през август. Но ако не изчезне, трябва да приемам нова нормалност – че само имаш нужда от помощ, в по-малко от 1% от случаите, ще я получиш. Ако трябва, ще си скъсам дипломата“, коментира още Мангъров." - 03.07.2020 година

    Коментиран от #31

  • 28 Ивайло

    8 13 Отговор
    Къде успя да ги види тези " затворени млади "?
    Аспиринче, супичка и вит. С - това е рецептата на д- р Мангъров

    Коментиран от #36

  • 29 чичо Тончо

    14 1 Отговор

    До коментар #23 от "Не само":

    С това лекарство от много години се лекуват животни и хора! Надявам се няма да искаш да ти копипействам от уикипедия точно за какво се прилага на хора! Случайно са хванали, че помага при животни с коронавирус / щото не е само КОВИД коронавирус - много са/! Разликата между лекарството и отровата е в дозировката - това ми го казва моя личен лекар! Най-лошото на ивермектина е, че няма патента защита и в него няма пари за Файзер, Модерна, Астра... стига толкова! Както вече писах не е абсолютното и всичко оправящо лекарство, но помага! А като си припомним как Файзер натопи Астра, че ваксината им била не знам каква и ги блокираха европейските канцеларки е видно и от самолет, че в КОВИД-а парите са много и битката за мръвката по кокала е безмилостна!
  • 30 Политолог

    25 1 Отговор

    До коментар #11 от "само питам":

    Доцента не е политик и няма представа до кога политиците и фармацевтичните компаниии ще размахват вируса във медииното пространство.
  • 31 Анонимен

    11 1 Отговор

    До коментар #27 от "Напротив":

    В цитата ти има правописни грешки на няколко места! Кълвал си го от статия на някое от пернатите същества! Така че - даваш точна информация в коя телевизия и при кой точно новинар е това интервю! Има следа в НЕТ-а и ще го намеря и и ако истината е на твоя страна - ще ти се извиня! В противен случай този дискурс свършва тук и сега!

    Коментиран от #67

  • 32 Факт

    22 0 Отговор
    Така ми каза миналата година лекаря от бърза помощ и ми спря двата антибиотика и за четири дена започнах да се оправям!
  • 33 хахаха

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "Мислещ":

    ивермектинът не е антибиотик, лаймската болест се придизвиква от бактерия - борелия бургдорфери...така че няма как да е ефективен срещу нея...

    Коментиран от #44

  • 34 дявола

    10 2 Отговор
    Това е здравният министър
  • 35 хахаха

    7 7 Отговор

    До коментар #14 от "чичо Тончо":

    и на теб да кажа - вирусът не е паразит, че да го лекуваш с ивермектин...

    Коментиран от #37, #50

  • 36 И аз това

    4 6 Отговор

    До коментар #28 от "Ивайло":

    се чудя. Какво има предвид с "Младите хора сега са засегнати, защото още в началото те бяха затворени и ограничени, първите вълни ги посрещнаха възрастните."? Че то в началото възрастните се водеха за най-застрашени, ако щеш дори и поради по-голямата вероятност да имат придружаващи заболявания. Затова и в началото започнаха да ваксинират именно тях, като рискова група, а не както казва "Мислещ", че декември-януари ваксинацията е била масова. Да, масова, ама на възрастната "маса".
  • 37 чичо Тончо

    4 2 Отговор

    До коментар #35 от "хахаха":

    Не съм писал, че ивермектина е антибиотик! То аз не, че нещо но все пак да отговоря - тук всички коментатори пишат, а си говорим, казваме си разни неща като се видим и седнем на маса примерно! Хайде със здраве, че коментара се утече в безсмислени задявки!

    Коментиран от #47

  • 38 Какво си искал

    1 6 Отговор
    да кажеш с коментара си? Защото каквото си искал да напишеш, си написал. Но пак не става ясно, какво си искал да кажеш. 😉 "Казвам" и "говоря" имат известна смислова разлика. Хайде, със здраве!
  • 39 Последното

    8 1 Отговор
    изречение дава дефиниция на локдауните най- точно!!!
  • 40 АНТИВАКСЪРИТЕ В ШОК

    2 14 Отговор
    КОВИТО СЕ ЗАВРЪЩА
  • 41 Секта Мангъров

    5 17 Отговор
    Ами начин да не препълвате болниците е да бяхте ваксинирали всички. Тогава повечето щяха да го карат леко вкъщи. Но сега антивакс поддръжниците на Мангъров ще пълнят болниците и за някои ще е фатален.

    Коментиран от #72

  • 42 Александър

    17 1 Отговор
    Прекарах Ковид от втората вълна . Нещо по различно е от Грип
    болки в главата почти два дни и после спряха . След това загубих обоняние .Сванах се за два дни на вратъ отпуснаме и после в кръста . Пих само витамини и няколко разтворими като правих самостоятелни разходки в безлюдни места .
    На 15 ден вече нямах проблеми . Пия рядко и малко не пуша от 4 год. възраст 49г спортувам умерено в зала и с велосипед 15 кг съм над нормата спрямо ръста .
    Още не съм ваксиниран не знам дали е нужно .
  • 43 Киноман

    2 5 Отговор
    Печени мъжаги, крайно време е сзо да им възложи задача да се справят с пандемията. Всички знаем, че е детска работа за двамата.

    Коментиран от #46

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 13 Отговор
    ТОВА ВЕЩЕСТВО НА СНИМКАТА Е ПЪЛЕН (КРЪГЪЛ) И х х х Т.......
  • 46 Анонимен

    7 0 Отговор

    До коментар #43 от "Киноман":

    СЗО-то е богато и може да възложи и на повече печени мъжаги справянето! При тия финанси дето им се наливат?!
  • 47 хахаха

    6 0 Отговор

    До коментар #37 от "чичо Тончо":

    чичо Тончо, ти намеси в един коментар ивермектин,паразити и ковид...

    разбира се, че ивермектинът не е антибиотик, но антибиотикът не е противовирусно лекарство...или в главата ти всичко е едно? ами тогава, когато си счупиш, не дай боже, крака, намажи го к кал и го увий със слама, може пък да помогне...

    Коментиран от #62

  • 48 Преди 7-8,

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "Е толкова за страшната "чума''.":

    може да е свинския грип.Много по тежък от Ковида.
  • 49 Чета и не вярвам

    6 10 Отговор
    на очите си! Аз ли обърках статията или попаднах в готварски форум?! Хората си обменят рецепти за "лечение"(?!) на CoviD, сякаш обменят рецепти за кекс - коя изпробвана лично, коя - чута от съседката (ветеринаря). То не бяха с Ивермектин, то не беше с Аспирин, то не беше с Витамин и Ибупрофен...🤔😄😆😂 Карай да е весело...

    Коментиран от #51, #59

  • 50 въх

    8 0 Отговор

    До коментар #35 от "хахаха":

    Бе вие толкова ли ви мързи да се разсърсите за проучванията доказващо, че ивермектин има и АНТИВИРУСНИ свойства.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Непознат

    10 0 Отговор
    И токава защо толкова зор да се ваксинираме?

    Коментиран от #55

  • 53 Чета и не вярвам

    6 5 Отговор

    До коментар #51 от "въх":

    на очите си! Защо реши, че казвам нещо против Ивермектин. Споменах и Аспирин, и витамини, и Ибупрофен....Що за ограничено мислене имаш, та не разбра, че иронията е в друго. Нещо за инциденти при самолечение чувал ли си? Лекарите нямат "лекарство", но тук си предават рецепти хората. И то на лекарства, които не са безобидни и както могат да помогнат, така може и да убият някого, ако се смесват безразборно или се пият от човек с противопоказания.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Делта ВАХХХ

    1 5 Отговор

    До коментар #52 от "Непознат":

    Щом досега не си разбрал, няма смисъл :)
  • 56 Делта Гедон

    3 9 Отговор
    Изведнъж антиваксърите започнаха да си обменят готварски рецепти за "лечение" на коронавирус. Досега "нямаше вирОс" и "беше лек грип" и данните са "измислени". Ами закво се хабите да се "лекувате" тогава.
  • 57 Уики Лийкс

    3 5 Отговор

    До коментар #51 от "въх":

    Те много неща са "антивирусни" в епруветка и висока концентрация. Това въобще не означава че тази концентрация може да се постигне безопасно в човешкото тяло като се пият хапчета. Например перхидролът със сигурност е "антивирусен" ама никой не го пие нали защото преди да убие вирусът, ще убие тебе. Медицински неграмотното простолюдие да следва съветите на малко по грамотните медици, а не да си фантазира безумни "лекарства".
  • 58 Онзи от Онези

    5 1 Отговор
    Вярвам че ще се справим.
  • 59 трфг

    1 7 Отговор

    До коментар #49 от "Чета и не вярвам":

    Тоя с рецептите за к19, дето го прекарал за 5-6 дена е един и същи човек с различни имена. Привърженик на Мангъров, супички, чайчета...

    Коментиран от #63

  • 60 Мангъров беше казал, че ковид ще

    2 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    изчезне още през лятото на 2020.Сега друга песен запя големият инфекционист...
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 чичо Тончо

    10 0 Отговор

    До коментар #47 от "хахаха":

    Колега! Мой познат ветеринар ми казва, че крави и телета - ЕПЖ също боледуват от коронавируси и един от признаците е яка дрискавица! Овце и кози също, кучета и котки - също боледуват от коронавируси! Като са ги лекували и за паразити ветеринарите са разбрали по метода проба-грешка, че активното вещество на ивермектина /има и други търговски генерици/ им помагат и за коронавирусни инфекции! И така! На хората в Африка, Азия ... тия дето са по-близо до "натурата" ивермектина дава спасение от ослепяване и прочее страдания от паразити! Както казва моето Джи Пи между отровата и лекарството разликата е дозата! Въпроса с главно В е докога истинските хуманитарните лекари ще клякат пред СЗО, Файзер, Модерна.... !? До появяването на КОВИД е имало всяка година по 3-4 вълни годишно на корона, грипни, парагрипни, рино, адено и не знам какви още вируси, а някои години и повече вълни!
  • 63 Не знам,

    4 6 Отговор

    До коментар #59 от "трфг":

    дали е един и същи, но хората да вземат да прочетат листовката на Ивермектин. Пише, че в зависимост от това, срещу какъв паразит го пиеш, може да има различни нежелани реакции, например: "Хората с чревна инфекция, причинена от червея „Loa loa" могат да имат следните нежелани реакции:
    Нарушена мозъчна функция
    Болка във врата или гърба
    Кръвоизлив в бялата част на окото (червено око)
    Задух
    Загуба на контрол на функциите на пикочния мехур или червата
    Затруднения в походката
    Психични промени
    Сънливост или объркване
    Загуба на съзнание (кома).

    Още за ХЮВЕМЕК таблетки...". За прием срещу коронавирус няма нищо. Вероятно, защото не е тествано и одобрено за лечение на CoviD?!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Ще си позволя

    0 5 Отговор
    да се намеся. Виждам, че търсите едно интервю. Казал е нещо подобно в интервю от 03.07.2020 г. за "Тази сутрин" по бТВ (потърси "Доц. Атанас Мангъров: Наблюдаваме "Игри на тестове"" в сайта на бТВ. Казва го в 8:51 ч. (така ще го откриеш във видеото. Питат го на майтап "Няма да късате диплома?" (предполагам, че преди това вече е направил друго подобно изказване. Отговорът му е: " ...Ако трябва ще я скъсам...не съм за една диплома". (Цитирам по памет.) Това помага ли в търсенето?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Коментар 65

    0 5 Отговор

    До коментар #31 от "Анонимен":

    устройва ли те?
  • 68 Чико

    0 5 Отговор

    До коментар #2 от "Мислещ":

    Мислителю, кои са "те"?

    Коментиран от #71

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Секта Мангъров

    1 10 Отговор
    Безумно е Мангъров да си дава мнението след като открито пропагандира срещу ваксините и докара България до пълна липса на защита от Делтата. Сега доста хора ще починат заради него - мястото му е в затвора, а не да му разнасяте пропагандата в Интернет.
  • 71 Те са

    1 6 Отговор

    До коментар #68 от "Чико":

    Бръмбарите в главата му
  • 72 Антипедал

    5 0 Отговор

    До коментар #41 от "Секта Мангъров":

    А също така антиваксърите могат да те вкарат и в травматологията с “КОВИД “за няколко месеца, до година , последващо пенсиониране по болест.
  • 73 ваксиниран

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Някои":

    В приятелско семейство беше ваксинирана само жената, с Файзер, само тя не се разболя, всички други са с Ковид!
    Покрай мен имаше много хора с Ковид, в момента са изолирани и не бяха ваксинирани, аз съм ваксиниран, тренирам, живея здравословно, познай дали ме хвана Ковид?????
    Хвана ме за швепса!
  • 74 МИХАЙЛОВ

    1 0 Отговор
    ...АМИ ОЩЕ НЯКОЛКО
    НОВИ ВАРИАНТИ НА КОВИД,
    ...ОЩЕ ДЕСЕТИНА МУТАЦИИ....
    ...И СЪОТВЕТНО
    ОЩЕ НЯКОЛКО ТРИЛИОНА
    САЩ - ИНСКИ ДАЛАРИ ЗА САЩ...
    - ЗА НОВИ ВАКСИНИ
    И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ
    ДВА ТРИ ПЪТИ ГОДИШНО
    И ЗА НОВИ МИЛИАРДИ
    БЪРЗИ И БАВНИ ТЕСТОВЕ
    И РАЗНИ СЕРТИФИКАТИ,
    УДОСТОВЕРЕНИЯ И ПАСПОРТИ...
    ...В СЛЕДВАЩИТЕ
    ДЕСЕТИНА ГОДИНИ...
    ...И ОООО ЧУДО НЕВИЖДАНО,
    НО ЩЕ СТАНЕ ФАКТ -
    - САЩ ПО ТОЯ НАЧИН
    ЩЕ СИ ИЗПЛАТЯТ
    АКО НЕ ЦЕЛИЯ,
    ПОНЕ ПОЛОВИНАТА
    ОТ ВЕЧЕ НАД ДВАДЕСЕТ
    ТРИЛИОНА ЩАТСКИ ДОЛАРА
    ДЪЛГ КЪМ ДЪРЖАВИТЕ
    ОТ ЦЯЛ СВЯТ...
    ...Е ЗА ТОВА Е
    ЦЯЛАТА ДУНАНМА
    И УЙДУРМА
    И МОШЕНГИЯТА НА САЩ
    С ТАЯ ПАНДЕМИЯ...
    ...АМА ТАКА Е ПАК
    ПО - ДОБРЕ ЗА СВЕТА...,
    ...ЗАЩОТО САЩ ИМАХА
    САМО ЕДНА ДРУГА ВЪЗМОЖНОСТ
    ДА СИ ЗАНУЛЯТ ДЪЛГА -
    - ЗАПОЧВАНЕ
    НА НОВА СВЕТОВНА ВОЙНА
    С УПОТРЕБА НА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ...
    ...А ТОВА ЩЕШЕ ДА ДОВЕДЕ
    И ДО ТОТАЛНО УНИЩОЖАВАНЕ
    НА ПЛАНЕТАТА - ЗЕМЯ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове