Last news in Fakti

22 Август, 2021 10:32 7 092 25

Слави Ангелов: Антон Златанов несправедливо беше определен за виновник за станалото на протестите

  • слави ангелов-
  • протести-
  • антон златанов

Подходът към тези неща може да бъде с тюхкане

Слави Ангелов: Антон Златанов несправедливо беше определен за виновник за станалото на протестите - 1
Снимка: БГНЕС

„Последствията след извършените проверки по казуса с полицейското насилие са, че Антон Златанов, който беше директор на Столичната полиция, е понижен в длъжност. Той е определен за виновник за всичко, което се случи на протестите миналата година. За мен това не е точно и правилно”. Това заяви в студиото на ”Събуди се” главният редактор на "168 часа" Слави Ангелов по повод кадрите с насилието, упражнено от служители на реда спрямо демонстранти миналото лято и последвалите мерки от страна на властите.

„Подходът към тези неща може да бъде с тюхкане, вайкане и възмущение. Тоест – моралната страна. Но може да бъде и сериозен и да се търси цялата, абсолютната, възможна истина, до която може да се достигне”, посочи от своя страна криминалният психолог Росен Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    42 5 Отговор
    Това е земята на невинните Престъпници! Естествено, че няма да има наказани. Стандарт е. Колкото по голямо изтъпление направят, все по невинни стават!
  • 2 Jacques Yves Moineau

    32 4 Отговор
    Ще видите скоро Антончо назначен на друга длъжност с по висока заплата.
  • 3 факт

    26 7 Отговор
    тоя психолог не го ли уволниха!?
  • 4 БУДА

    39 8 Отговор
    Жалка държава подчинена на мутра и прокурор-мафиот ! Събудете се българи !
  • 5 БОЛШЕВИК 🌟

    36 6 Отговор
    И тоя се чуди накъде да се върти!
    Виновен и отговорен за всичко това е Тиквата.
  • 6 Станчо

    16 36 Отговор
    Нищо не се чу за нехранимаиковците които чупеха и хвърляха какви наказания са получили. В държавата на хипитата сме и затова само полицията е виновна.

    Коментиран от #8

  • 7 СВД

    28 5 Отговор
    Росен Йо е една гербаджийска метреса! Ако този личен състав е толкова негоден, да го уволнят всичкия и да назначат съвсем нови служители и такива като Росен да бъдат държани далеч от подбора! Като не искате да ви протестират на главите - върнете комунизма - мир и спокойствие! Цял преход протестират и са много хубави, демократични, умни и красиви, когато е срещу ,,комунистите"! Запалиха партийния дом! Плевнелиев се гордееше с тези превратажии, нарече ги умни, красиви, окупираха Университета и той заяви, че се гордее с тях! Ония скндирали, а тези крещели! Това е стандарта на тези експерти! Капитализъм = класова борба, антагонизъм и революции!
  • 8 БОЛШЕВИК 🌟

    26 7 Отговор

    До коментар #6 от "Станчо":

    Тия които хвърляха и когато хвърляха, са провокаторите на ГЕРБ, полицията изчака да се изтеглят и тогава атакува мирно протестиращите и ги преби.

    Коментиран от #20, #24

  • 9 Филип Георгиев

    27 6 Отговор
    ГЛЕДАХ ГИ СУТРИНТА ДВАМАТА ПО НОВА. ГEPБEPACTKATA УTPEПKA РОСЕН ЙОРДАНОВ ОБЯСНИ КАК ИМАЛО И БИТИ MИЛИЦИOHEPИ. ГОРКИТЕ. СЪЩИЯ ПЛУЖEK НИ КАЗА ЧЕ ИМАЛО ХОРА И ТО НЕМАЛКО КОИТО ВИЛИ НА МНЕНИЕ, ЧЕ ТАКА ТРЯБВАЛО . ДА ИМА БОЙ. СИГУРНО Е ПРАВ. ТЕ ТАКА СМЯТАТ ДА СИ ЗАПАЗЯТ СЛУЖБИЧКИТЕ И ОТКРАДНАТОТО. С БОЙ. И ТОЯ БЕШЕ ГЛАВЕН ПСИХОЛОГ НА MВР-TO. EТО КЪДЕ Е ПРИЧИНАТА ТРИЙСЕТ ГОДИНИ ОТ ПОДМЯНАТА ДА ИМАМЕ MИЛИЦИЯ А НЕ ПОЛИЦИЯ
  • 10 Изтъпанил

    24 3 Отговор
    се , да прави хората на глухи , слепи и луди ! А т. нар. психолог може да увреди психиката на всеки лековерен наивник !
  • 11 Кочо

    14 3 Отговор
    Преди 9 септември така фашистката жандармерия убиваше хората и бяха много корназ срещу 2-3 загубени партизана и няколко заблудени хлапета ремсисти и ятаци! Когато дойде Червената армия никой не оказа съпротива! Трета жандармерийска дружина е обезъръжена от един съветски капитан, както е натоварена на влак и щяла да се съсредоточава в Родопите като Бойко и да дава отпор с такива като тях. Партизаните спрели влака, но никой не се предава. Минал някакъв руснак, разбрал какво става, отишъл без да се плаши при вагоните и си показал часовника - 5 минути! Сетне ще ви избия! Край!

    Коментиран от #12, #16

  • 12 БОЛШЕВИК 🌟

    14 5 Отговор

    До коментар #11 от "Кочо":

    Преди 9-ти Септември фашистите на царска България са избили и много деца и старци, беззащитни болни хора и бедняци.

    Коментиран от #14

  • 13 БОЛШЕВИК 🌟

    13 5 Отговор
    Никога не трябва да се забравят зверствата на фашистката власт в царска България! От освобождението до 1944г. в царска фашистка България , са избити деца, старци, бедно селско население, клани са как турчин не ги е клал!
  • 14 историк

    9 7 Отговор

    До коментар #12 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    След 9 септември 44 год., комунистите пък избиха хиляди интелигентни хора , Петковисти и обикновени селяни, които не искаха да си дадат нивиците и животните - и тези нещастни хора ли бяха фашисти ? Фашист = Комунист. Сталин пък изби милиони от собствения си народ.

    Коментиран от #15

  • 15 БОЛШЕВИК 🌟

    7 3 Отговор

    До коментар #14 от "историк":

    Не е вярно! Наказвани са само престъпниците и виновниците за националната катастрофа.
  • 16 обектив широкоъгълен

    2 4 Отговор

    До коментар #11 от "Кочо":

    Да предават се на капитан от редовна армия с униформа а не на въоръжени разбойници според тогавашната трактовка.После станали герои.На война невинни няма.
  • 17 Ангел Славчов

    12 2 Отговор
    Кой беше зам, директор на СДВР по охранителна полиция, и ръководеше униформените полицаи по време на протестите в София!!!
    Кой трябваше да реагира веднага, след като започнаха да хвърлят сламата пред полицаите!!!
    Кой трябваше да организира групи за противодействие и неутрализиране на групичките, които хвърляха бомбички срещу полицаите!!
    Кой отговаря за обучението ( подготовка и преподготовка) на униформените полицаи в София!!
    Кой трябваше да предвиди, че при недостатъчна подготовка на полицаите, в подобна кризисна ситуация Адреналина в полицаите ще донесе издевателствата от записите!!!
    Кой трябваше да предвиди, че когато заградиш в едно каре с размери 80*80 метра хора с различна психическа устойчивост е Възможно да се стигне до Изпушване!!!
    Кой трябва да има Топки за да запази живота и здравето, както на Подчинените си, така и на мирно протестиращите, Каквато е една от основните задачи на охраняващите протеста!!
    Кой се промени, и спря да прави критически анализ на поведението, и действията на държавните институции Каквато е ролята на Истинските журналисти!!!
  • 18 До Ангел Славчов

    6 7 Отговор
    Изгледай всички записи и клипове в Ютуб и всичко ще ти се изясни.Не си охранявал никога масови мероприятия, камо ли да ръководиш 2400 полицаи от цялата страна.
    Пред телевизора всички сте разбирачи. Ако знаеш как, те чакам на следващия протест да ни ръководиш лично.

    Коментиран от #19, #25

  • 19 СВД

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "До Ангел Славчов":

    Ангел Славчов е бивш служител на жандармерията и СПС! Водил ме е на мачове на националния стадион и никой не ни е проверявал когато сме с него, защото го познаваха. Тези преди нас ги претърсват за вредни и опасни предмети, нас - не! И без да ти казвам, по написаното от него си личи! Външно за системата лице не може да постави така въпросите.
  • 20 Страх и памперс

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    Точно и ясно!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Виновник ли?

    0 2 Отговор
    Виновни са си самите копеленц@ защото са си търсили боя. Малко им е било.
  • 23 big

    2 0 Отговор
    Росен Йорданов си е гербер до мозъка на костите! Миналата година той беше един от "експертите", които отричаха това насилие.
  • 24 Да верно

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    Друг им се изакал в гащите. Ако ни протече тоалетната чиния пак от Гер6 са ни виновни.
  • 25 До Анонимника

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "До Ангел Славчов":

    Преди да се изживяваш, като филмов герой в YouTube, Да се беше опитал да отговориш на въпросите. Определено смятам, че ще се затрудниш да отговориш на всички, съсредоточи се върху тези за сламата и бомбичките. В случай, че се справиш с всичките, провери, дали името на един и същ човек се повтаря, като отговор на повече от един въпрос.
    Вероятно си един от незнайно как озовали се на ръководен пост......Хвала на такива ръководители......
    Вероятно съм участвал и на по- тежки протести, и то във времето, когато ти си правил разни неща под масата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове