Last news in Fakti

4 Септември, 2021 11:21 3 065 74

Няма основание да се смята, че ваксината води до проблеми

  • ваксина-
  • проф. иво петров-
  • последствия

Проф. Петров: Статистиката е категорична. Трябва да се ваксинираме

Няма основание да се смята, че ваксината води до проблеми - 1
Снимка: БГНЕС

Честотата на миокардити, миокардни инфаркти, белодробни емболии - нещата, от които много често хората с COVID-19 страдат като усложнения, е в пъти по-малка при ваксинираните спрямо тези, които не са ваксинирани. Големите притеснения, че ваксините могат да предизвикват усложнения, не се оправдаха”. Това заяви кардиологът проф. Иво Петров, цитиран от Нова телевизия.

„Статистиката е категорична. Трябва да се ваксинираме”, каза още той. По думите му 17-20 процента от COVID болните имат сърдечно-съдови усложнения. „В една немалка част от случаите именно тези усложнения са причина за смърт”, посочи кардиологът.

„Бих посъветвал хората, които след коронавирус имат още задух или умора, да си направят лабораторни изследвания. Тези, които се чувстват добре 20-30 дни след преболедуване, не бих казал, че трябва да имат огромно медицинско внимание”, каза той.

„Надявам се, че това е първата от затихващите вълни на COVID-19. Не бих казал, че песимистичните очаквания би трябвало да предоминират. Няма такова стръмно покачване на случаите. Има дни в които има по-малко заболели и такива, в които има повече. Надявам се, че това ще доведе до по-малък натиск върху здравната система в сравнение с предишната вълна”, коментира Петров.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 45 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 www

    93 4 Отговор
    А,не,хич!Никакви проблеми!Сълза е,да знаете!После много сълзи се ронят,все пак.
  • 4 Гост

    99 4 Отговор
    Няма и основание да се смята, че тя НЕ води до проблеми.
  • 5 ТаУмВзе

    116 5 Отговор
    Хайде, като си тарикат да Обясниш, каква точно е тая субстанция, наречена уж ваксина! После да обясниш и защо се подписва Дезинформирано съгласие, че ако гушнеш букета, Виновни Няма. И бонус, обясни какъв е тоя Вирус!

    Коментиран от #72

  • 6 Верно е

    115 3 Отговор
    Статистиката е категорична, за нормален живот на човек са необходими около 1200 лева на месец, ама пенсията е средно 400 лева. Щом пенсионерите оцеляват без останалите 800, може и неваксинираните да оцелеят
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Demonaz

    80 9 Отговор
    Няма нищо безопастно в живота,а камо ли ваксини за вирус, от който главно умират болнави,бъгави и възрастни. Целта е ясна младите и децата да бъдат безплодни и онкоболни. Не благодаря комунисти такива.
  • 9 Токо

    92 3 Отговор
    Само тежки алигофрените могат да повярват, че грипа е изчезнал, а се появил ковид.
  • 10 2ра игла

    10 71 Отговор
    неваксинираните и да не умрете , ще ви удария я в сърце я в бял дроб я в мозък и да не казвам още къде

    Коментиран от #15, #33

  • 11 Лошо е , че

    82 1 Отговор
    В България Сулю и Пулю стават професори .

    Коментиран от #45

  • 12 Информация

    88 4 Отговор
    Поредната лъжа.Точно обратното е на това което казва този платен лакей.Посетете международните сайтове за да разберете че увеличението на инфаркти и инсулти в международен мащаб е увеличено с 50% от началото на годината.Естествено е,че там не се съобщава ,че участниците в тази статистика са ваксинирани,но е факт.И още нещо...Oщe нa 2 ceптeмври бeшe oбявeнo в Гърция, зa oткритa нoвa мутaция нa Кoвид 19 нaрeчeнa МO,идвaщa oт Южнa Aмeрикa,кoятo тoтaлнo зaoбикaля вcякaкъв вид вaкcини.Гръцкaтa прeca cъoбщaвa,чe eвeнтуaлнo вaкcинирaнитe,щe гo прeкaрaт пo лeкo,кoeтo e oт тeoриятa нa прeдпoлoжeниятa.Caмo 2 тeлeвизии в Бългaрия cъoбщaвaт тoзи фaкт нa 2 ceптeмври,a ocтaнaлитe мълчaт пo кoмaндa.Дoceгa нямa пoвтoрнo зaрaзeн прeбoлeдувaл oт кaквaтo и дa e мутaция нa вируca,нo вaкcинирaнитe ca милиoни,кoитo прecтъпнитe прaвитeлcтвa иcкaт дa прикрият c eвeнтуaлнa трeтa дoзa.Бaлoнa Кoвид 19 oтдaвнa e cпукaн,нo дoйдe врeмe дa ce пaзимe oт вaкcинирaнитe.

    Коментиран от #21

  • 13 провинциалист от провинция Тракия

    50 0 Отговор
    Профич, нямам основание да ти обръщам внимание. Тия ги разправяй на ЕМА и й кажи да пуска ваксата за редовна употреба. Ако не знаеш коя е ЕМА, късай дипломата и пускай CV в "Чистота".
  • 14 точно и верно

    65 0 Отговор
    Всицко точно , ама подпишете информирано съгласие , което въобще не е информирано и ще ви набучим набърже в кварталната градинка , ей така без изследвания , без установяване на каквито и да е факти и обстоятелства около фактическото ви здравословно състояние , важно е да ви набучим.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 2ра игла

    2 30 Отговор

    До коментар #15 от "asd":

    теб вече вироза те е ударил в мозъка , като се заразиш пак най-вероятно ще удариш и камбаната :)))

    Коментиран от #18, #66

  • 17 Продай България

    37 0 Отговор
    Само едната гледна точка пропаганда платена
  • 18 asd

    43 0 Отговор

    До коментар #16 от "2ра игла":

    Аз камбаната я бия всеки ден в църквата,ти за мен не мисли.Мисли за ефектите след 2та година и след 8та игла.Освен ефектен ще си и ефективен в ходенето кат блуждаеща картечница.Ако можеш да ходиш де.

    Коментиран от #20

  • 19 АНТИВАКСЪРИТЕ В ШОК

    6 70 Отговор
    В ГЪРЦИЯ УВОЛНЯВАТ НЕВАКСИНИРАНИ МЕДИЦИНИ УЧИТЕЛИ...У НАС...КОГА
  • 20 АЙДЕ БЕ

    3 26 Отговор

    До коментар #18 от "asd":

    ЧЕ ПУТИН И РАДЕВ СЕ БОЦНАХА...НЕ ИМ ЛИЧИ....ЗАСЕГА

    Коментиран от #69

  • 21 Ели

    70 5 Отговор

    До коментар #12 от "Информация":

    Приятел на моя мъж се ваксинира пролетта. Мъжът е на 43 г. От София. Незная с коя ваксина се е ваксинирал. Седмица след първата игла получава цялостна пареза на тялото. Зачочваща от гърба краката ръцете и цялото тяло. Месец в ВМА. В момента е на рехабилитация. Ваксините са опасни и недоказани. Човекът преди ваксината си работи и живее нормален живот. Какво следва от това. Някой компесира ли човека. Не. Има две деца. Жалко за платените лакеи като този професор.

    Коментиран от #27, #34, #61

  • 22 Щамът Андромеда

    31 0 Отговор
    Със сигурност не помага, а пък за проблемите - ще видим.
  • 23 Абе

    37 0 Отговор
    47 статия за днес ?
    Е НЯМА пък !!!
  • 24 !!!!

    38 0 Отговор
    Нещо което се прави със заплаха не е за добро. Що като са толкова загрижени за здравето не направят лекарствата безплатни?
  • 25 Майна

    40 0 Отговор
    Не е изненадващо за производителите на ваксини срещу Covid-19, че тежкото и хронично увреждане на здравето идва от инжектирането на синтетични патогени и техните производители, които заливат човешката кръв, органи и тъкани с трилиони токсични протеини. Когато човешкото тяло е катапултирано в това силно компрометирано състояние на шок и защита, става много трудно да се предотврати всяка болест, особено всяка, която е силно предаваема, като китайския грип.

    Днес ваксините срещу Covid са най -смъртоносното „лечение“, което всеки човек може да предприеме, защото те правят вариантите на Covid по -силни и осигуряват само по -малко от един процент намаляване на предаването на ваксинираните. Толкова за теорията за стадото. Това време отмина. С други думи, НЕ е доказано, че ваксините предотвратяват инфекция или предаване, така че каква полза те изобщо имат?
  • 26 Абе

    26 0 Отговор
    Слагах противогаза , бйй 16 “игла “ и да ти се връща хубавото пожелание ....
    Приятна тромбоза сладурче ...
  • 27 гост

    28 3 Отговор

    До коментар #21 от "Ели":

    Това е синдрома на Гилен-Баре.Рядък страничен ефект от ваксините.Пише го в листовката.

    Коментиран от #35, #36

  • 28 Онзи

    41 0 Отговор
    Тоя платен помияp ли ще каже какво трябва да правя с тялото си?
  • 29 хмм

    41 0 Отговор
    Точно при ваксинираните са инфарктите и инсултите.
  • 30 Вашта м@м@

    38 0 Отговор
    По прилича на професор-кардиолог да говори за вредата от алкохола, цигарите, затлъстяването и най-вече стреса. А не да ме кара да се дупча с разни субстанции.
  • 31 Майна

    38 1 Отговор
    Защо ги наричат ,,ВАКСИНИ,, , това е подвеждащо, те са записани точно ГЕННИ иРНК терапии в експериментален период ...,които бяха одобрени за спешна употреба...РАЗПИСВА СЕ ПРОТОКОЛ ЗА ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ ,ЧЕ НИКОЙ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ.....КЪДЕ ДА ИЗНЕСЕНИ ВСИЧКИ СЪСТАВКИ В ТОЗИ ПРОТОКОЛ?
  • 32 Олеле

    27 2 Отговор
    Това, че най-драстично комерсиалните "специалисти" се вадят от сутрин до полунощ да ни внушават някакви неща е показателно дали говорят истината!
  • 33 Оня

    21 2 Отговор

    До коментар #10 от "2ра игла":

    Тебе вече те ударило в мозъка,на пихтия е
  • 34 ковид

    2 23 Отговор

    До коментар #21 от "Ели":

    Стига си лъгала и измисляла!

    Коментиран от #41, #52

  • 35 Само от ваксина

    6 5 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    се получава!
    Ако си изкараш истински ковид - не ... нали?
  • 36 да поясним

    34 0 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    На английски е синдром на Джилиън-Бар...което не променя нещата. Моя позната работила 30 год. в Гърция я задължиха да се боцне...и тя се боцнала с "Файзер-"ката. Това май месец.Втора игла...някъде юни. След това в болница..с оплаквания от висока температура,,главоболие и респираторни проблеми..Полекували я...и хайде вън. Преди една седмица зет и отиде да я вземе...не може да ходи..пада..изне4сли я от квартирата с количка. Сега лежи в болницата у нас...получила била запушване на паравертебрална артерия/окологръбначна/.няма чувствителност на пищялите...дето се казва Джилиън-Бар...по учебник.

    Коментиран от #40

  • 37 Goust

    6 32 Отговор
    Всеки има право на мнение и на избор.
    Аз три пъти излизах в карантина /платена отпуска общо 30 дена/, за да предпазвам околните и близките около мен. Пролетта се ваксинирах, най- вече заради тях, защото не смятам, че аз съм в някоя рискова група. Сега вече лятото отминава, като всеки имаше възможност да се ваксинира ако иска, за да предпази себе си и възрастните си родители. Аз повече не смятам да се карантиносвам. Щом на хората не им пука и не искат да се ваксинират, на мен трябва ли да ми пука че ще заразя тях, а те техните родители? Мислите ли че пак ще изляза отпуска като се разболея и напримет започна да кашлям?
    Категорично - НЕ !
    Проблема на давещия се е на самия даващ се!
    Аз повече няма да правя компромиси и да се съобразявам със здравето на околните, щом на тях не им дреме за него. Те са направили своя избор, аз моя - също!

    Коментиран от #46

  • 38 Санитар в болница

    22 1 Отговор
    Вирус има пандемия няма
  • 39 Мариела

    29 0 Отговор
    Получава се тотално объркване тези които се ваксинират се ваксинират защото ги е страх от вируса А тези които не се ваксинират защото ги е страх от страничните ефекти на ваксината повече отколкото от вируса така се получава един порочен кръг и просто няма смисъл да пишете едно и също ако ще и 24 часа да пишете ваксинирайте се тези които ги е страх от вируса ще се ваксинират тези които ги е страх от ваксините няма общо взето губите си времето всички новинарски сайтове
  • 40 Само от ваксина

    3 3 Отговор

    До коментар #36 от "да поясним":

    се получава!
    Ако си изкараш истински ковид - не ... нали?
  • 41 И защо не?

    8 0 Отговор

    До коментар #34 от "ковид":

    Нали затова са тези сайтове, човек да покаже на какво е способен!
  • 42 буньо

    16 1 Отговор
    Ами ваксинирай се бе ду.х@ч, кой те спира? Аман от н@гъзEEHи 0ли.г0фPeHи.
  • 43 Урко

    23 1 Отговор
    Професоре-изроде с бяла престилка щом не води до усложнение поемете лична отговорност и не задължавайте хората да подписват декларация че не носите отговорност.
  • 44 Звездо

    8 1 Отговор
    aкo cи нaвън прибeри ce вeднaгa cлoжи cи мacкa нocи cи я дoри в къщи ръкoпляcкa и нa лeкaритe тoвa ca нaшитe гeрoи кoитo зa минуткa нe cпряхa дa ce бoрят c жecтoкaтa бoлecт бoлecттa нa вeкa нaй-гoлямaтa бoлecт пocлeднитe някoлкo милиoнa гoдини вaкcинирaй ce aкo нe cи ce вaкcинирaл oтиди oщe ceгa нe излизaй oт къщи нe oбщувaй c хoрa нe e врeмeтo ceгa нaй-хубaвo e чe вeчe имaмe oръжиe и тoвa ca вaкcинитe cлушaйтe CЗO зa вcичкo тe знaм нaй-дoбрe кaк дa ce cпрaвят в тaкивa cитуaции нe ce виждa и c приятeли нe излизaй oт вкъщи при излизaнe нocи мacкa или прoтивoгaз вaкcинирaй ce нocи мacкa дoри вкъщи нe e врeмe дa ce виждaмe нe e врeмe зa рaзхoдки врeмe e зa вaкcинaция вaкcинирa ce cпacи живoт нeкa ce oтървeм oт соvid-19 нaй-кoвaрнaтa бoлecт oт милиoни гoдини Аз дори с маска спя

    Коментиран от #49

  • 45 Извинявай

    4 18 Отговор

    До коментар #11 от "Лошо е , че":

    ама проф. Иво Петров не е сульо и пульо, а светило в световната кардиология. Един от малкото, когото каниха къде ли не, но предпочете да остане в България.
    Проф. д-р Иво Петров, медицински директор и началник Клиника по кардиология и ангиология към Университетска болница Аджибадем Сити клиник.Проф. Иво Петров е първият инвазивен кардиолог в България, който имплантира ендопротеза при аортна аневризма и дисекация (вкл. за първи път в света при дете). Извършва първата процедура каротидно стентиране и тромбекстракция на съдове на мозъка за лечение на мозъчен инсулт. Позапознай се с неговата биография и тогава приказвай за сульо и пульо.

    Коментиран от #50, #71

  • 46 Тъпан

    15 4 Отговор

    До коментар #37 от "Goust":

    Ганьо балкански едно да си болен и да сееш зараза друго е да си здрав и да не желаеш да си вкарваш зараза.Заради такива умници като теб сме в това положение.

    Коментиран от #58, #70

  • 47 Vladi

    23 0 Отговор
    Доообре кажи го на тези които умряха след първата ваксина , примерно журналиста Георги Коритаров , агент Алберт и си махни тоя памперс от врата бе , келеш
  • 48 Вий

    22 0 Отговор
    Лъжливо старо куче.Имам познати умрели от тоя боклук
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Vladi

    12 1 Отговор

    До коментар #45 от "Извинявай":

    Извинявай точно сульо си е професор Иво Петров , а на пульо , Джошуа му направи главата мека , и не работи в Аджибадем сити , а в Хаджифъстък Таун
  • 51 Шефа на Астра Зенека

    15 0 Отговор
    Май още не се е ваксинирал. Защо ли?
  • 52 Аватар

    19 0 Отговор

    До коментар #34 от "ковид":

    Медицинската сестра Клавдия Стоилова развива рядко автоимунно заболяване дни след поставяне на втора доза ваксина Pfizer. Заболяването е оптикомиелит,при което се засяга гръбначният мозък и жената е обездвижена от кръста надолу.За подробности потърсете в Dnes.bg от 17.05.2021 г.Към тази дата Клавдия не е получила по НЗОК терапия с Имуновенин или плазмафереза ,които не може да си позволи да плаща,въпреки че е здравно осигурена!
  • 53 До Професора

    16 0 Отговор
    след като производителите на ваксини не носят отговорност за продукта, Не ни занимавай с ваксинация!
  • 54 Щом няма опасност

    15 0 Отговор
    Махнете документа за съгласие и отговорността да е на държавата.!
  • 55 КовидманЯк

    16 0 Отговор
    А ако не искам да се ваксинирам какво ще ми направите?С полиция и жандармерия ли ще ме надупчите?

    Коментиран от #65

  • 56 Вируслав

    17 0 Отговор
    Във време на пандемия НЕ СЕ ваксинира! Това е основен постулат в епидемиологията! Още с появата на sars cov 2 се разбра, че вируса е доста вирулентен. Всички се целят в шипа и съответно ни "ощастливиха" с една камара мутации, че и продължават; няма как с този недодялан "аспирин" да си по-защитен и по-щадящ към околните от мен(нас) - прекаралия го натурално!!! Имам(е) превъртелите го, тотална почти резистентост - за нас е просто 6ти щам на инфлуенца и нищо не може да обори А и Б на науките, в това число и тоталитарната пропаганда! Хронично болните, хипохондриците и хората над 65 - 70 ги крийте, ваксинирайте - каквото искате ги правете, но престанете да си играете с настоящето и бъдещо здраве на активното население, а по отношение на децата воплите за "ваксиниране" апелират към директно престъпление!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Goust

    2 8 Отговор

    До коментар #46 от "Тъпан":

    Точно така. Ама аз повече тестове няма да си правя. Колкото си правих до сега - стига.
    Сега като ти го посея и на тебе и на вашите, мога само да си го преместя.
    Успех и дано доживеете до пролетта!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този уважаван медик

    8 2 Отговор
    положително е бил заставен да напише тази статия.Колко жалко.Това не е случаен лекар от типа на тези лекари, които бяха досега министри на здравеопазването.Явно принудата е била непреодолима, за да пристъпи лекарския си морал и етика.
  • 61 Информация

    17 1 Отговор

    До коментар #21 от "Ели":

    Аз не би искал да налагам мнението си на нискоинтелигентни мутанти за вредата от ваксините,но за съжаление,покрай тях се ваксинираха и интелигентни хора,за да им върви бизнеса,визирам мои бретовчеди. Едната има зъболекарски кабинет а другия има малък мотел.Той получи инфаркт и едвам го спасиха.Сега пие всеки ден аспирин,защото кръвта му се съсирва на секундата и е лепкава тъмночервена и гъста а аспирина я разрежда,но от него получи проблеми с бъбреците.На нея все още нищо и няма,но съжалява 100 кратно че заради бизнеса си може да си загуби здравето.Аз го изкарах в къщи февруари 2020г,доста тежко(удари ме в гърдите),но не съм ползвал антибиотици,защото имам медицинско образование и знам че при вирусна инфекция антибиотика не помага а действа като катализатор за неиното разпространение.От тогава до сега си вадя вече 3 сертификат за антитела и имам пълен имунитет за всички видове мутирали вируси от Ковид 19.Мое мнение е,че е по добре да го преболедуваш от колкото да се ваксинираш с неизвестна отрова и ако си в България,да не влизаш в болница защото там ще те объркат тотално и не се знае какъв ще е края.За мен е достатъчно,че мРНК ваксините вкарват наночастици от тежки метали,единия от които е атомен алуминий,а той създава съсиреци и унищожава мозъчните клетки.В България хората са невежи по отношение на медицината и се доверяват на тези 90% от лекарите, които са продажни търговци на здраве.

    Коментиран от #62, #64

  • 62 От целия този

    1 9 Отговор

    До коментар #61 от "Информация":

    "труд", който си написал личи, че нямаш нищо общо с медицината, а написаното е лъжа. Първо - сертификат за антитела не се издава никъде по света. Второ - няма как да си имунизиран срещу всички щамове след преболедуване. И трето - като те удари в гърдите как те удари?! Бронхопневмония с какво се лекува и кои антитела ти изследваха? Дай сега "експертен" отговор на "медицинско" лице!

    Коментиран от #63

  • 63 Я у лево

    12 0 Отговор

    До коментар #62 от "От целия този":

    Сертификати за преболедувал,се издават във всички западноевропейски страни бе шапшал и валидноста им е 6 месеца.Когато ти изтекат 6-те месеца,трябва да си направиш нов,ако искаш разбира се.Аман от кухороги ваксинирани зомбита.
  • 64 Баба Гицка

    1 9 Отговор

    До коментар #61 от "Информация":

    Значи ако некой е прост, сичко е от алуминия.
    Па аз простата се пека пилето в алуминиево фолио.
    ... Ма тоз зловреден алуминий не го слагат нийде другаде ... нали?
  • 65 6578

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "КовидманЯк":

    Да точно така,съмняваш ли се
  • 66 ivan

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "2ра игла":

    аххахах 6те падна,ти как пи6е6 вирус бе,ве4е взе да ти ли4и колко си неадекватен,смени си ника на 4 игла
  • 67 ха ха ха

    6 0 Отговор
    Няма основание да се смята и че ваксината НЕ води до проблеми 😊
  • 68 Тсиган

    5 0 Отговор
    Петров, ще ядеш оловното хапче! не си мислете, че сте недосегаеми - смъртни сте и то много лесно смъртни!!!!!!!!!!!!!!
  • 69 Чакай

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "АЙДЕ БЕ":

    да ги видиш като извадат картечниците!
    ... ако могат да ходят, де ...
  • 70 Goust

    0 2 Отговор

    До коментар #46 от "Тъпан":

    Споко,
    Със сигурност ще си го вкараш, ама дано да можеш и да го поемеш. Заради такива тпаци като теб пак ще затворят държавата, а утре още 50 души ще умрат.
    Глей си кефа, както и аз моя!
    Наздраве!
  • 71 Бадем

    4 0 Отговор

    До коментар #45 от "Извинявай":

    Бадем, Кадем, Имамбаалдъ. Кьороолсун сурат. И този се е записал в групата на пропагандистите търговски посредници на ваксините на Биг-Фарма и предлага убийствени препарати, за да си заработи комисионата. Всички почтени лекари по 1000 пъти вече казаха, че "Безопасните" "ваксини" "за К-19" са нанесли на хората повече смърт и увреждания за 9 месеца в сравнение с всички останали ваксини заедно за 65 години. Лично аз се надявам, да дойде момент в който на всички тези да им счупим "Златните ръчички". Такива лекари не ни трябват, ама хич.

    Коментиран от #73

  • 72 Тони

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "ТаУмВзе":

    Ако ви притискат на работното място да се ваксиниране, отидете но когато при представят листата за подпис ,с големи букви напишете " не съм съгласен, заплашват ме с отстраняване от работа" Автоматично ще блокират процедурата. Също трябва да изисквате гаранция от доктора че в бъдеще няма да се заразите и боледувате- докторът никога няма да подпише . Вие имате права, които трябва да упражнявате .
  • 73 Баба Гицка

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "Бадем":

    Ут таз биг фарма нищу ни ща - идно асперинче даже!
  • 74 Тирирам

    0 0 Отговор
    Явно освен от футбол и от политика "българите" разбират и от вирусология, та дават такива дълги и "обаятелно" цинични излияния под път и над път. С футбола и политиката се окакахме до уши сега е ред да го направим и с вируса. А в Израел, понеже са балами и глупави си се ваксинират до дупка ... ууупс всъщност май бяха най-интелигентната нация, която превърна пустинята в райска градина и са водещи в какво ли не.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове