Last news in Fakti

6 Септември, 2021 12:05 1 719 42

Янев: Трябва да вземем пример от историята

  • стефан янев-
  • обединение

Отчуждението на гражданите от обществения живот е пагубно, каза той

 Янев: Трябва да вземем пример от историята - 1
Снимка: БГНЕС

Трябва да вземем пример от историята и да работим заедно за просперитета на България. Това изтъква в своето обръщение към нацията по повод днешния Ден на Съединението служебният премиер Стефан Янев.

„Съединението ясно показа, че силното общонародно движение за обединение е в основата на националния подем. Ето защо днес, когато страната ни е изправена пред редица предизвикателства, е пагубно отчуждението на гражданите от обществения живот“, пише още премиерът.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Раданч Татлъту

    12 23 Отговор
    Просперитета на България е немислим без Бойко Борисов!
    🚙💨🚙💨🚙💨🚙💨🚙💨🚙💨🚙💨🚙💨🚙💨🚙💨🚙💨
  • 3 Пич

    18 8 Отговор
    Мазно говорите всичките , и още по мазно се прецаквате... За едни пари бе , бате...
  • 4 Ако си прав

    5 6 Отговор
    Съединим ще получим силата. Мисля си да допуснем че получим тази сила. И какво от това. Нали основният постулат на демокрацията е разединението/на партии
    идеологии и при./
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Айде и ти сега

    8 8 Отговор
    Айде и тоя се изказа...септември ще бъде май, днес е 6 май като че ли, абе днес да не е ден на армията, от сутринта само фатмаци навсякъде.... хора идват избори мислете реди да гласувате

    Коментиран от #14

  • 7 Ако се

    4 4 Отговор
    Съединим ще получим силата. Мисля си да допуснем че получим тази сила. И какво от това. Нали основният постулат на демокрацията е разединението/на партии идеологии и при./
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 мдда

    7 6 Отговор
    Фатмаците омазани до уши в корупция!!
  • 10 Анонимен

    6 1 Отговор
    Дайте да вземем пример от историята..
    Междувременно: Делим се на вакснаи и не ваксанаи с ясна дискриминация към не ваксаните понеже по конситуция имаш право да откажеш защото това е твой личен избор и всички трябва да спазват констутицята..

    Усещате ли парадокса... същите разделители слагат ограничения мерки, разделят и владеят докато лицемерно казват ама всички трябва да сме заедно.. еми спрете да се изявявате като фашисти бе... спрете с ковид измамата, спрете с дискриминацията и разделението... Едно говори друго върши....

    Коментиран от #36

  • 11 Оставка

    10 6 Отговор
    Мръсник, ти как взимаш пример като назначи децата си на високи държавни заплати. Ти и фатмака сте вредни, алчни, потопихте страната в разруха.

    Коментиран от #15

  • 12 Чук и Гек

    6 1 Отговор
    Съединението ясно показа, че нямате ли благословията на важните даржави - няма да ви се получат балканските номерца! Още показа, че автор на промяната няма да е този, който иска да направи нещо, а на когото позволят! Партията на Вазов, която наричат съединистка не посмява да извърши този акт, защот ако тя бе го направила, щеше да има явната подкрепа само на Русия и никой друг! Но, в действията си бяха единни като народ. А сега.... εбало сий мαйката!
  • 13 оня с коня

    8 5 Отговор
    Едва ли Янев може да обясни защо трябва да вземаме уроци от Историята а не от Географията,но Факт неоспорим е че така или иначе се подписва за Премиерска заплата.

    Коментиран от #19, #21

  • 14 Българка

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "Айде и ти сега":

    Наистина българи, мислете и гласувайте за партии, в които са почтени хора, за партиите от протеста!!!!! Протеста беше за върховенство на закона и справедливост, а не за порции и лично обогатяване. Не се подвеждайте по хора, които притестираха на 2 ракии, на удобни диванчета, а най-малко на тия, които не протестираха, а отразяваха срещу заплащане протестите, а СЛЕД ТОВА СИ ГИ ПРИВАТИЗИРАХА! МИСЛЯ СЪМ РАЗБРАНА СЦЕНАРИСТИТЕ НА ИТН ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ ЗАРАБОТВАХА, А СЛАВИ НЕ СТЪПИ НА ПЛОЩАДА!

    Коментиран от #23

  • 15 Хахаха

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "Оставка":

    Права си! Нима Левски и Хаджи Димитър назначиха децата си на високи заплати в администрацията! Защо да не подкрепим г-н Минчо Христов!? неговите деца нито тези на Дончева не са назначени никъде! лави също е много добър и честен младеж! Аз не знам децата му да са по западни колежи и университети! Такива хора трябват - с идеи и без много назначени деца да им пречат на авторитета!
  • 16 Докато

    7 0 Отговор
    има предатели, обслужващи задкулисия, няма как да има обединения! Няма морален човек, да се обедини с подлец! Трябва първо да се изрине политиката от лакеи и партии лакеи и чак тогава може някой с някой да се обединява!
  • 17 Джипко Бибитков

    4 3 Отговор
    В затвора
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Чук и Гек

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "оня с коня":

    🐴 Ти можеш ли да кажеш защо си с кон, а не с магаре? Иска 2-3 пъти по малко фураж и пак ще ти свърши същата работа!🐎
  • 20 ПЕЕВ

    9 3 Отговор
    РАДЕВ РАЗЕДИНИТЕЛЯ.
  • 21 Българка

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "оня с коня":

    Конят ли написа тая простотия или е по-умен от теб? Естествено, че историята отразява както паденията, така и възхода на България, а не географията. Ако имаш предвид прекрояването на географската ни карта, то това е последица от недалновидни политически решения и чужди интереси.
    И да, днес е един от най-българските празници .Преди 13 години всички родолюбци с различни идеологии са се обединили само около един преоритет България и бес чужда помощ, дори след съпротивата на Велики държави са успели да извоюван съединението на Княжество България с Озточна Румелия с център Пловдив. И да сега отново трябва всички почтени ( без мутрите, крадците, продажниците и слугите на задкулисието) да се обединят отново в името на България, за върховенство на закона и справедливост!

    Коментиран от #22

  • 22 Българка

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    изв. преди136 години- техническа грешка
  • 23 Айде и ти сега

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Уважавам мнението ти, но според мен на "протеста" нямаше партии. Имаше неголяма група недоволни хора различни искания, че е невъзможно да се съберат в нещо градивно. Плошадните субекти беше ясно, че са ялови и поплатени с други планове
  • 24 Алексис Доксас

    6 1 Отговор
    Ами, той примера е добър бе, Янев! Какво е Съединението и как е извършено - чрез преврат! Натовариха губернатора на трена и го натириха към Истанбул! А тук уж промяна, а една Тиква продължава да се допуска до избори!
  • 25 Гербер

    3 2 Отговор
    На всички вече е ясно, че баце ще вземе властта и пак ще ви управляваме и ще си усвояваме
  • 26 Вълк в овча глава

    2 6 Отговор
    Къде си взел пример от историята, та и твоя шеф?! Само злоба, отмъстителност, уволнения, закани, и много, много кражби видяхме от вашето, макар и кратко управление А фатмака дори и днес на големият ден на Съединението не пропусна да лее мъст и злобарщина, заплашва Бойко, че като си назначат друг прокурор, щял да бъде подгонен от правосъдието. Ами тъй т...к смотан, то правосъдието е два модела- или е ИСТИНСКО, съблюдаващо законите на демокрацията или е като на бай Путин и другите тирани! Аааа, май се кани нашият фигурант да въведе точно второто😂😂😂😂

    Коментиран от #29

  • 27 Някой знае ли

    2 1 Отговор
    Защо с берлинския конгрес южна България беше кръстена ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ
    Аз имам своята версия но съм инженер а не съм историк и затова не съм убеден че съм прав
  • 28 Пич

    4 1 Отговор
    На власт са тарикатите - когато ги изметете и установите някаква справедливост, може и да възстановите държавата, ...ама засега вероятността е твърде малка.

    Коментиран от #31

  • 29 Имаш право

    3 7 Отговор

    До коментар #26 от "Вълк в овча глава":

    На своето мнение но фатмака както ти наричаш президента е един от малцината истински генерали у нас останалите са плява
  • 30 100perа

    3 4 Отговор
    Янев, две неща ще ти кажа:
    1. Брутния вътрешен продукт през периода април - юни е нараснал с цели 9,6% след спад с 1,8% през първите три месеца на настоящата година, когато все още Борисов и ГЕРБ бяха на власт. Това е най-силният икономически растеж от началото на 1998 г.
    Браво - само за няколко месеца успяхте да поограничите грабежа и страната тръгна нагоре!
    2. Няма да има единение с Борисов, Доган, Гешев, Цацаров и шайките около тях.
    Точно историята ни учи с примери:
    Иванчо Хаджипенчович - доверенеки на турските власти преди Освобождението, подписал смъртната присъда на Апостола Васил Левски, после участвал в инициативния комитет за издигането на паметник на Апосотола, участвал във Великото народно събрание, приело Търновската конституция... Винаго на власт, винаги с печалба.
    Не, мерси, тенкю, данке, спасибо г-н Янев. Историята ни учи - никога с тези, които унищожаваха България за да си пълнят чекмеджетата и да получават подаръци под формата на компаньонки и златни кюлчета.

    Коментиран от #33, #34, #42

  • 31 глас от народа

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Пич":

    Много сте пичовете, дето чакат някои балами да я свършат тая работа - да изметат тарикатите и да установят спрведливост!
    Като поговорката: юнак вино пие, ахмак лозе копае!
  • 32 ВЪН ФАТ'МА'ЦИТЕ ОТ ДУНДУРКОВ 1 И 2

    6 4 Отговор
    ТИЯ ОЛИ ГОФРЕНИ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА САМО ЗА 4 МЕСЕЦА!
    СЪД ЗА ДЕБИЛИТЕ ШАПКАРИ
  • 33 Чиба ма Г-ей

    3 4 Отговор

    До коментар #30 от "100perа":

    Аман от червени Педерасе
  • 34 Който и да съм

    4 3 Отговор

    До коментар #30 от "100perа":

    И аз като остарях, като ми стане един път седмично, го отчитам за голям успех! Пък на младини кво беше?!
    И ти, голям растеж спрямо първото тримесечие!
    Ми нали имаше трета вълна ковид, частичен локдаун, на фирмите даваха пари щото не работеха! Базата ти за растеж не е реална!
    Това е заблуда! Както сте и заблудени с тая снимка с чекмеджето!
    Олигарсите, дето обраха България ви подхвърлят компроматчета и вие се задъхвате от злоба, ще се удушите!
    Борисов със сигурност се е облажил, както всеки българин на негово място би направил! Но, не е ограбил България, това са демагогии!
    Поограничили грабежа?! Глупости!
    Няма сега фондове от Евросъюза за харчене! Остави го това правителство още 4 години и тогава да говорим пак!
    Ако сме живи!

    Коментиран от #35

  • 35 100perа

    3 2 Отговор

    До коментар #34 от "Който и да съм":

    :)))

    Ми надай се след 4 години да ти става по един път седмично! Щом ти се иска.
    А грабенето - при Борисов беше по цялата верига. Като започнеш от суджука и филето Елена, минеш през милионите от Черепа през Влади и Севда, та свършиш с ББР и "магистралите" Му - с дебелина на асфалта от 1 (един) сантиметър... Тотален, повсеместен грабеж и мутренски рекет. Иначе казано - поредният "кабинет Борисов".
  • 36 мнение

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Анонимен":

    Ти си анонимен, но си антиваксър. Макар, че не това е темата, да те попитам?
    Ако теб те сложат на висок управленски пост и идва ковид19 в държавата- как ще реагираш?
    Ще си отстояваш личното мнение или ще постъпиш държавнически?
    Щото имай на пред вид, че народа се е разделил на две -едните мислят като теб, но другите иначе! Ти обаче носиш отговорност за всички!
    Каквото и да предприемеш, едната част ще го приеме лицемерно, освен това утре могат да те изправят пред прокурор и нам кво си!
    Според мен, обективната оценка на "разделителната" и "съединителната" роля на хората носещи отговорност е невъзможна!

    Коментиран от #41

  • 37 тоя пък

    1 5 Отговор
    Фен съм на Асен Василев и Кирил Петков, но не и на този неизвестен паж. Уредил си децата на службичка в държавни фирми, където и нищо да не правят, няма сй да забележи, и ми вика да взимаме пример.

    Коментиран от #38

  • 38 pfff

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "тоя пък":

    Фен си единствено на себе си.
  • 39 Българин

    4 2 Отговор
    Янев,това го кажи на твоят шеф,разединителя на нацията ни,но се съмнявам,че той ще те разбере!
  • 40 мдда

    2 0 Отговор
    Да, Янев!! Трябва да вземем пример от историята и да не избираме повече комунисти във властта.
  • 41 О. Ч. З

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "мнение":

    Хем си прав хем не си само времето ще покаже
    За мене всеки има право на собствено мнение
    Ако тази ваксина е толкова добра значи един ваксинирани човек ще може да мине за ден два през близката болница където да се запознае сас всички болни от к19 и дори и да го хване да го изкара лесно този вирус. А може да стане и обратното всяка ваксина вкарва малки количества от вируса сас цел активирането на имунната система. И сега въпроса кое е по опасно и по голям носител на заразата. Защо ваксинирани те трябва да спазват всички мерки. И вече мина 1г трябва да свиква е сас новата болест и всичките и мутации които не спират а има болести дето не са мутирали толкова за 1000г колкото к19
  • 42 Който и да съм

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "100perа":

    Само не ме кандардисвай, че преди Бойко сме били райска градина със щастливи пенсионери и никой нищо не е крал!
    И сега като не е на власт, ще цъфнем!
    Примери за предишни крадци и сегашни мераклии за бъдещи далавери, мога до довечера да ти посочвам, но няма смисъл!
    То се вижда, че ББ ти е на "сърце"!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове