Last news in Fakti

14 Септември, 2021 10:15 7 661 64

Битката за „Дондуков” 2: Кои са възможните кандидати за президент

  • президент-
  • румен радев-
  • избор

Кандидатът на ГЕРБ ще има много големи трудности в борбата срещу Румен Радев

Битката за „Дондуков” 2: Кои са възможните кандидати за президент - 1
Снимка: БГНЕС

„Асен Балтов е един изключителен професионалист. Ако ГЕРБ го кандидатират за президент, медицината ще изгуби. Той обаче има политическо мислене. Има и такава позиция и това би помогнало за бързото му идентифициране. Той обаче участваше и в управлението на кризата, което разделя обществото. Тази позиция не му дава опцията да протегне ръка и да събира хората”. Това заяви в студиото на „Здравей България” по "Нова телевизия" политическият психолог проф. Антоанета Христова.

Според политолога Слави Василев Асен Балтов не би искал да се изправи срещу Румен Радев.

„Кандидатът на ГЕРБ ще има много големи трудности в борбата срещу Румен Радев. Едва ли някой би се жертвал по такъв начин”, обясни той.

„Борисов каза, че за кандидата ще се реши в зависимост от провеждането на изборите. По-вероятно било ако те са 2 в 1, кандидатурата на ГЕРБ да е партийна”, каза политологът Димитър Ганев.

Според него кандидат-президентската двойка ще играе ролята на „водачи на листите”.

„Кандидатът на БСП със сигурност ще е Румен Радев. Корнелия Нинова е изнервена заради новия проект на Петков и Василев. По мое мнение този проект е самостоятелен и зад него не стои президентът”, добави политологът Слави Ангелов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОВИД

    36 6 Отговор
    Отдавна казвам, че кандидата на ГЕРБ ще е свързан с КОВИД. Това може да е Мутафчииски, Балтов, Кантарджиев, Ангел Кунчев някой от тези който се навие в краен случай Костадин Ангелов, но наистина в краен случай.

    Коментиран от #46

  • 2 гугудка

    26 10 Отговор
    Йоло Денев за президент.
  • 3 ахаха

    77 24 Отговор
    Треска ги тресе от Радев!
  • 4 гадно

    56 17 Отговор
    Гербавите който и да предложат е довиждане дори и тиквата е наясно, че е пътник.

    Коментиран от #35, #57

  • 5 !!!?

    14 43 Отговор
    ГЕРБ да номинира Йотова за Президент, я Радев за вице !!! Тогава победата на Йотова ще е сигурна на първи тур, защото за нея ще гласуват и БСП, и ДПС, и ИБВГЗ, а унижението за Фигуранта ще е пълно !!!?

    Коментиран от #25

  • 6 професионалист

    22 3 Отговор
    Във времената на групировките, професионалист какво ли може да означава?
  • 7 Ха ха ха

    19 49 Отговор
    който и да бъде, ще е по-добър от фатмак0 ! Шофьорът на самолета излита с 200км/ч и после ще дрънка празни приказки - отново !
  • 8 Бай Ставри

    41 15 Отговор
    Ще гласувам за този който обещае да окауши мутрьо и каскета!!! Да разтури специализираната прокуратура и бюрото за защита на свидетелите. И двете са като SS при Хитлер!!! Занимават се с политически убийства и преследване на инакомислещите ! Органи създадени от мутрьо да узурпира властта!!!!!

    Коментиран от #11, #17

  • 9 ГЕРБ

    21 7 Отговор
    пак ще заложим на женичка , но наще всичките са ела с мен в пещерата .. :)
  • 10 666

    30 9 Отговор
    политическият психолог проф. Антоанета Христова да каже ...КАК ПРОГРЕСИРА И ПРИ КОЙ ПРОГРЕСИРА ! Горката самодоволна психо болна женица окичена с разни титлички нищо не струващи .... алоуууу, другарко АКЪЛЕЦО немаш ли го ако щеш и всичките титли и УбразованиА да имаш не ставаш по-добър човек ...ОБРАЗОВАНИЕТО И ТИТЛИТЕ СА НИЩО С УМСТВЕНИЯ БАГАЖ НА ЧОВЕКА ! Дипломите и титлите не та правят човек а слугинаж към тоя дет ти даде това "политическият психолог проф". Антоанета Христова ...смех .Гербероидна подлога !

    Коментиран от #60

  • 11 !!!?

    13 10 Отговор

    До коментар #8 от "Бай Ставри":

    Ще гласуваш за този който ще пусне и "Бай Ставри" от кауша , а не "който обещае да окауши мутрьо и каскета" ...нали така: Мутри вън !!!?
  • 12 Стойко

    31 10 Отговор
    Очаква се Герб да не издигне свой кандидат! Това ще спести унижението на Борисов да бъде пребит убедително от Радев! Което едва ли ще преживее в залеза на своя политически живот! Той подготви почвата за това с думите че " Съдията на мача е купен". След толкова противопоставяне с Радев и хоп да го унищожи на 1-ви тур ще е края на Герберската шайка! Досега никой в новата 32-годишна история на страната никоя кандидат президентска двойка не е избирана на 1-ви тур! Борисов може да е тъп и прocт , но с вродения си инстинкт усеща това!

    Коментиран от #19

  • 13 ТеПеКетова

    11 3 Отговор
    Аз ще се жертвам

    Коментиран от #15

  • 14 Българка

    35 13 Отговор
    Много бих се забавлявала, ако ГЕРБ издигнат Балтов за президент. Ами то си е естествено, покровителят на усвояването/краденето с фалшиви
    документи да е представител на разбойническата банда. Освен това той обиколи магистралите предизборно и гледаше маркировките им от задната седалка на джипката по време на пика на епидемията. Значи е "подготвен"

    Коментиран от #16, #18, #21

  • 15 ГруЮ

    11 6 Отговор

    До коментар #13 от "ТеПеКетова":

    Тъмън да имаме главнокомандващ на вертолет без гащЕ

    Коментиран от #59

  • 16 Бацо

    4 3 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Най-подготвения, след мен
  • 17 Българка

    14 22 Отговор

    До коментар #8 от "Бай Ставри":

    Значи ти трябва нов кандидат. Фатмака имаше възможност, но само говори, действия нула. Цялата власт му е в ръцете и я ползва само за да си подсигури още 5 години нищоправене.
  • 18 БСП в канала

    13 7 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Що не си гледаш пенсията, тая злоба ще те докара нещо.
  • 19 Ами

    9 19 Отговор

    До коментар #12 от "Стойко":

    Засега злобата продължава да доминира,а протестните партии,въпреки че се изложиха тотално,се обединяват.ББ ще се сниши малко,за да отмине бурята.Петър Стоянов каза,че официално не са говорили с него,но това не значи,че няма да го направят За мен той е човек,който може да обедини.

    Коментиран от #20

  • 20 Стойко

    14 7 Отговор

    До коментар #19 от "Ами":

    Дори Герберския глашатай жълтия ПИК тръби че Стоянов няма шанс срещу Радев и ако го издигнат Борисов подарявал победата на Радев! Така че има толкова компромати срещу Стоянов , които биха били показани седмица преди изборите, че наистина едва ли има шанс срещу Радев!

    Коментиран от #26

  • 21 Болните

    10 7 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Болните в "Пирогов"дали ги делят по политическа принадлежност?!Защо за лекарите имат значение политическите възгледи.Такъв реваншизъм не е хубаво нещо .Толкова очевидно тенденциозно уволнение ! Все си мисля,че някои хора не могат да паднат по-ниско,но можело.
  • 22 Кузов

    9 4 Отговор
    Кандидативам се да унижа Стъкито - половин пръст чело ! :)

    Коментиран от #24

  • 23 Pi ar Sevi

    6 10 Отговор
    Ние сме за Стъки. ГЕРБ! Победа!

    Коментиран от #32

  • 24 Станислав Георгиев Недков -Стъки

    6 17 Отговор

    До коментар #22 от "Кузов":

    Братя и сестри! Вчера реших да оттегля своята кандидатура за президент! Получих спам във форумите на много новинарски сайтове! И взех решение да оттегля своята кандидатура! Сега вече съм напълно свободен отново и тръгвам на обиколки из цялата страна да дам възмездие на всички спамери и нагли индивиди! Ще подкрепя най силния кандидат срещу разеденителя на нацията- ФАТМАКА с вдигнатия юмрук и зелен чорап Румен Георгиев Радев- Решетников!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Спрете се

    14 1 Отговор

    До коментар #20 от "Стойко":

    Стига дъвкахте Стоянов. Човека се ядоса и много ясно каза нито се е предлагал нито му е предлагано нито ще бъде кандидат!!!!

    Коментиран от #31

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Фен на ГЕРб...!

    11 1 Отговор
    Оставете тези Митовци...,тези Балтовци...,Кунчевци...Стояновци...-все -Пунта-Мара хора...! Искаме Буцката- кандидат за президент ..!!!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 От Бъдещето

    10 5 Отговор
    Петков и Василев ще създадат социал-демократически проект. Радев ще спечели от раз. Дпс и Изправи се ще се разпаднат. Минималната работна заплата ще стане 1000 лева - 2022. ...

    Коментиран от #34

  • 31 Ами как да се спрем...?!

    12 2 Отговор

    До коментар #26 от "Спрете се":

    Като Тома Биков в прав текст заяви по тв,че Петър Стоянов е сериозно спряган за кандидат- президент на ГЕРБ...?!?!Или на Биков трябва да не се вярва...?!То ,аслъ...,щеше навремето да вкарва Борисов в затвора,а сега му е придворният шут...

    Коментиран от #33, #38

  • 32 Мнение

    5 2 Отговор

    До коментар #23 от "Pi ar Sevi":

    Хайахахаххахахаййахааха ще станете за смях.!
  • 33 МнениЕ

    11 3 Отговор

    До коментар #31 от "Ами как да се спрем...?!":

    Биков е доказан манипулатор.
  • 34 Гражданин на РБ!

    7 2 Отговор

    До коментар #30 от "От Бъдещето":

    Добре звучи...!Прекалено е хубаво,за да е вярно...!Но дай-Боже да се случи...
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Антитрол

    8 3 Отговор
    Ха ха и коня не ще да е представител на ГЕРБ - освен пак някое магаре да вадят....(или поне...магарица...)...
  • 37 Продавач на зарзават...!

    12 3 Отговор
    Тиквата не е много умен, но все пак с малкото акъл дето има му е светнало че нема никакъв шанс за президент с/у Радев ....

    Коментиран от #58

  • 38 Спрете се

    5 1 Отговор

    До коментар #31 от "Ами как да се спрем...?!":

    Е те двете не си противоречат!! Герб може да си обсъжда и Папата ако искат! Но Стоянов няма да е точка. Ще бъде някой свързан с КОВИД кризата.

    Коментиран от #40

  • 39 М а н а ф оглу

    11 1 Отговор
    Аз предлагам много по добра и успешна кандидатура от ГЕРБ. Например Дани Кирилов, а защо не и ПКП Караянчева. Наистина много силни кандидати.
  • 40 Ти да не си бил...

    3 2 Отговор

    До коментар #38 от "Спрете се":

    ...- старшина в казармата...?!,,Спрете се"...,още малко и ще кажеш...- ,,падни ,пълзешком напред"...?!Тук е форум и всеки си изказва мнението...!Или може би си ,,Баба Ванга"...,с категоричното ,но смешно твърдение,че ще е свързан с ,,Ковид"-а...?!
  • 41 Бременна...

    7 3 Отговор
    Хайде измъдряйте го най-накрая тоя прословут кандидат на ГЕРБ- ,,обединител на нацията"...,да се успокоя,че съм на път да...пометна...😤🙄😔😰...
  • 42 Бамбука

    7 1 Отговор
    Боби обикаля селата за да си потърси магаре което да излъчат като кандидат президент.
  • 43 Даката

    4 4 Отговор
    Вече си мисля,че банкянския цървул и харманлийския цървул са комбина.
    На миналите избори толупа му прати Цецка и му осигури първия мандат.
    Сега,даже нямат и кандидат и направо служебна победа за кауна

    Коментиран от #49

  • 44 Мейнета Хри

    6 1 Отговор
    Най-добре е кандидата да е "корав" банкялия, че аз ги обичам да са "способни" с добре подплатен шкаф.

    Коментиран от #48

  • 45 Пламен

    1 4 Отговор
    Мерят си егото на наш гръб.И двамата не стават за държавници
  • 46 Прочетох...

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "КОВИД":

    ...една смешка...- твоята...!
  • 47 555

    4 0 Отговор
    В тази държава опростачването на материала е стигнало дъното, че не могат да изберат два нормални кандидата.
  • 48 Маанета Хра

    2 2 Отговор

    До коментар #44 от "Мейнета Хри":

    ...и то...няколко шкафчета...,а не едно...
  • 49 Ваката

    3 2 Отговор

    До коментар #43 от "Даката":

    ГЕРБ-ерски оправдания за загубата на президентски избори...
  • 50 The Deep State

    3 8 Отговор
    Нeкa бъдeм чecтни и да не си правим илюзии.! Румeн Рaдeв e фaлшив и измислен от бившите комунисти с военни пагони гeрoй И тo дoри нe от бългaрcки, a е подкрепян от крeмълcките. Пoзициитe му в 100% oт cлучaитe cъвпaдaт c хибриднитe дeзинфoрмaциoнни пoтoци, пoкрoвитeлcтвaни oт путинcкия рeжим и oфициaлнaтa външнa пoлитикa нa руcкoтo прaвитeлcтвo И Рaдeв, се пocтaвяше винaги в уcлугa нa Мocквa, дори защитаваше шпионажа им, така че би ли мoгъл чoвeк, кoйтo oткритo ce рaдвa и cимпaтизирa нa рeжимa нa Влaдимир Путин, oлицeтвoрявaщ вcичкo, кoeтo нe трябвa дa бъдe Бългaрия да продължава да бъде президент на БГ...??? Не, не и не...! В рамките на мандата си, който вече е към своя край, за 4 години Румен Радев Не направи нищо добро за народа и за България, А само раздели нацията,като бе активен подстрекател на протестите за някаква си "ПРОМЯНА" и подкрепяше протестните партии довели като резултат от "промяната" до дестабилизация на страната с влошаване на социално икономическото положение на народа и с увеличаваща се непрекъснато галопираща инфлация която хората ще усетят през зимата...
    Затова Радев е и олицетворява "ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА" родила толкова чудовищна, че човек не може да повярва, че тя съществува и у нас , а Бойко е българския Тръмп, борещ се срещу нея , но целта на "Сорос" е да премахне и "изчегърта" ГЕРБ с цената на всичко....!!!

    Коментиран от #52, #62

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 пенсионерка

    3 1 Отговор
    Пенсионерите искаме Луна за президент и Митьо - пищова за вице.
  • 54 Joro

    2 1 Отговор
    Уникум. За пръв път не може да се намери кандидад за президент на ГРОБ, уж успешно управлявала партия 12 г.
    В случая и Жорж Ганчев щеше да го е срам. Поне да видим какъв нов боклук ще се намери, да се самоунижи с 10% гласували за него.
  • 55 Уникум

    1 2 Отговор
    Joro,да ти "светна",че миналия път,много от ГЕРБ гласувахме за Румен Радев, но това беше преди да ни сложи ,с вдигнат юмрук, под един знаменател,заради убежденията ни и да ни нарече мутри.И преди да се заяде с ДПС.Та умножи тези 10% по 5 или 6.Всичко сега зависи от личността на кандидата,но не ми се вярва от ГЕРБ да заложат на експеримента с магарето .
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Стефан

    0 3 Отговор

    До коментар #4 от "гадно":

    Радев е гадният!Не ни пука за ГЕРБ.Не искаме за президент това недоразумение Радев и неадекватната ,,първа дама,,.

    Коментиран от #63

  • 58 Стефан

    0 1 Отговор

    До коментар #37 от "Продавач на зарзават...!":

    По - добре си гледай зарзавата.
  • 59 Пипи дългото чорапче

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "ГруЮ":

    Сложи си два чифта гащи!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Mиткo Бoмбaтa

    1 0 Отговор
    Вече гледам рекламния клип на БКП-ГЕРБ за президентската кампания h t t p s : //is.gd/tax98Y : как ДС-катъра "Виктор" шантонин Селянски пренася пачките и кюлчетата на БОКо през минното поле на Магнитски - от серията "Магарешката пътека" от "На всеки километър"!
  • 62 Ако дадеш

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "The Deep State":

    Поне едно доказателство че Радев обслужва интересите на Кремъл а не на белия дом Ще гласувам този път за него
  • 63 Радев

    1 0 Отговор

    До коментар #57 от "Стефан":

    Няма конкуренция не виждате ли че нито един човек не се съгласява да стане кандидат на ГЕРБ. Единственият го ден да продължи да бъде президент на нашата държава е Радев
  • 64 Hana

    0 0 Отговор
    Кандидатите на ГЕРБ ще са Димитър Николов и Йорданка Фандъкова! Инфото е от първа ръка. Ама то и други не останаха.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове