Last news in Fakti

16 Септември, 2021 21:40 3 596 134

ИТН: Извадихме другите партии от зоната на комфорта и понесохме негативи

  • виктория василева-
  • итн-
  • правителство-
  • избори

Никой не беше готов да направи необходимите компромиси. Надявам се всички останали да са разбрали, че всеки ще трябва да смири личното и политическото си его, за да се случат нещата, каза Виктория Василева

ИТН: Извадихме другите партии от зоната на комфорта и понесохме негативи - 1

45-то и 46-то Народни събрания като че или за пръв път отговаряха на настроенията на българското общество. Може би бяха по-груби и по-остри, но бяха много по-различни от предишните. Като че ли се върна живецът в Народното събрание. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ главният секретар на "Има такъв народ" Виктория Василева.

Дали сме отговорили на очакванията на хората, предстои да видим на изборите. Смятам, че на тях хората ще оценят и двата парламента, заяви тя.

Попитана за коментар на данните от социологическо проучване, според които подкрепата за ИТН спада, Василев заяви: "Не смятам, че социологическите проучвания отразяват реалната картина. До кампанията има достатъчно много време, за да се случат много неща и да се чуят много истини".

Понякога правилата искат да ги създаваш. Това, че искахме да направим нещата по наш начин, явно не беше разбрано. Ние искахме да има правителство и се опитахме да го направим по наш начин. Може би чрез изваждане на другите партии от зоната на комфорта понесохме негативи, посочи главният секретар на ИТН.

Всяка една стъпка в този политически процес е някакъв вид урок. Много се надявам и другите партии да са си научили урока. Нашият урок е, че може би трябваше да проведем диалога с партиите по друг начина. Но няма да приема това, че не сме били достатъчно открити. Ние бяхме максимално открити. Смятам, че платихме цената на честността и откровеността, които дължахме на хората, коментира Виктория Василева.

Никой не беше готов да направи необходимите компромиси. Надявам се всички останали да са разбрали, че всеки ще трябва да смири личното и политическото си его, за да се случат нещата - този процес е двустранен, каза още Василева.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    34 17 Отговор
    Поздрави от Агора България! Видях Кирил Петков и ми каза че ще обяви новата си партия на Денят на независимостта.Само това успях да изкопча.

    Коментиран от #4, #25, #70, #106, #110, #131

  • 2 Hoho Boho

    74 26 Отговор
    И ИТН станаха прокажени, подобно на ГЕРБ..

    Коментиран от #13

  • 3 Представихте

    26 81 Отговор
    се повече от добре! Отстояхте си принципите и не паднахте в дребните задкулисни игрички на останалите! Прави ви чест!

    Коментиран от #12, #118

  • 4 напафкан

    37 11 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А, с Георги Димитров и Тодор Живков, говори ли?

    Коментиран от #9

  • 5 ????

    85 18 Отговор
    Стига с тази дума "компромис" от непрекъсната й употреба загуби смисъла си! Тошо африкански и Филип хубави бяха точно толкова брутални колкото и кучетата на Толупа, тая за компромис ми говори! Отивате си в Кабеларката и не се обаждайте.

    Коментиран от #15

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Фин

    75 18 Отговор
    Направихте едно НИЩО! Мутрите и чалгаджиите вън от политиката!
  • 8 и аз

    57 14 Отговор
    смятам , че проучванията са вярни...не мога да си представя , че спада при итн ще е само на половина! кой ли би гласувал за тях когатпо е ясно , че няма да участват в управлението и съответно не биха могли да защитят интересите на гласувалите за тях.я итн явно не са си научили урока и той е , че народа иска коалиционно управление а не цялата влств да е в една партия. а диалога на итн беше монолог...просто запознаха останалите какво са решили

    Коментиран от #14

  • 9 Последния Софиянец

    9 23 Отговор

    До коментар #4 от "напафкан":

    Президентът Радев излезе да ни поздрави и много ни изненада.Не беше излизал от миналата година.

    Коментиран от #33

  • 10 чалгарести

    49 11 Отговор
    Сега работите по " как да представим ycиранeтo си в красиви форми " .Кенефът за бална зала не става.
  • 11 чалгари

    76 13 Отговор
    ИТН се изложиха тотално. Самонадеяни арогантни глупаци. Жалко, че подлъгахте толкова много хора да гласуват за вас. Не знам какво са очаквали от едни прости чалгари.
  • 12 и кой

    54 9 Отговор

    До коментар #3 от "Представихте":

    принципи отстояваха...реформи с никито василев -корумпето, или силовия монистър плагиат и нагъл, а правосъдния болярина минал през 5 партии...за шнорхела да не говорим

    Коментиран от #17

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 фактите

    56 10 Отговор

    До коментар #8 от "и аз":

    Така е. ИТН не можаха да овладеят неистовата си жажда за еднолична власт и пренебрегнаха мнението на протестните партии.

    Коментиран от #18, #21

  • 15 Антитрол

    14 35 Отговор

    До коментар #5 от "????":

    "бяха точно толкова брутални колкото и кучетата на Толупа"

    Е друго си е небруталните Христо от ДБ който щял да прави коалиция с ГЕРБ или пък небруталната Дончева която си драска на листчета разни 500К.

    Много ви бърка ИТН - ако не бяха те каква коалицийка щяхте да си спретнете и да продължите краденето.

    Коментиран от #19, #27

  • 16 Суверен

    52 9 Отговор
    Много прости чалгари, някаква нервна кючекиня води парламента, а мишоците от нейната партия нищо не свършиха вече половин година и само повтарят, че суверена така е решил и конституцията го позволява......
  • 17 За да

    11 10 Отговор

    До коментар #12 от "и кой":

    разбираш от морал и принципи, трябва да ги притежаваш! Иначе няма как да разбереш за какво иде реч и ставаш само за опорки и глупости да драскаш! Та не се дразни, от нещо което ти е не възможно да схванеш!

    Коментиран от #22

  • 18 Антитрол

    13 15 Отговор

    До коментар #14 от "фактите":

    Та за кои "протестни партии" говориш, тази ли дето иска да прави коалиция с ГЕРБ или другата дето отиде да си напазарува депутати пак да направят коалиция с ГЕРБ. Бяха много сигурни че ако президента им беше връчил третия мандат щели да направят кабинет - с кого ли?
  • 19 3.14К

    26 2 Отговор

    До коментар #15 от "Антитрол":

    А тази като продукт на СДС и Христо Бисеров е много морална!

    Коментиран от #23

  • 20 Предлагам

    7 5 Отговор
    Последния Софиянец за премиер.

    Коментиран от #24, #114

  • 21 Малко глупава

    10 23 Отговор

    До коментар #14 от "фактите":

    опорка изкара! Ако се интересуваха от власт ИТН, правителство щеше да има! А ако ДБ, ИБГНИ и БСП се интересуваха от народа, а не от обслужване на лични и задкулисни интереси, правителство, отново щеше да има! Проста е истината и добре видима!

    Коментиран от #98

  • 22 говориш

    26 6 Отговор

    До коментар #17 от "За да":

    като слави...тоест нищо не казваш. морала е когато СЕ ПОДПИШЕШ под обещанията си което итн ОТКАЗАХА. те не искат да заявят ясно какво ще правят стъпка по стъпка за да знае избирателя за каква политика е гласувал. определено не искаме да изпращаме македонец в космоса или да купуваме лаптопи на учениците.

    Коментиран от #26, #28

  • 23 Що бре

    5 20 Отговор

    До коментар #19 от "3.14К":

    Какво не морално е направила! Или няма значение! Важното е да драскаме за дребните на нинова! Това е "морала" на бсп!
  • 24 Последния Софиянец

    8 11 Отговор

    До коментар #20 от "Предлагам":

    За моя изненада изборния щаб на моя приятел Росен Миленов ме номинирал сред кандидатите за вицепрезидент.Веднага си направих отвод.Аз срещу Радев не излизам.Радев спаси семейството ми на втори септември.

    Коментиран от #29, #37

  • 25 Агора

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Е в Атина бре, ако не са я преместили в Канада
  • 26 ИТН

    3 14 Отговор

    До коментар #22 от "говориш":

    много ясно са заявили и си вървят по пътя! И стигаме пак, че няма как да разбереш морал и принципи, като сам ги нямаш! Та не разбирането ти е понятно!

    Коментиран от #30

  • 27 ????

    30 4 Отговор

    До коментар #15 от "Антитрол":

    Нещо да реши ИТН, или като някоя госпожица тропа с краче и вика "няма пък, каквото аз кажа това ще става" Да ама не! Простащината и чалгарщината двете страни на една монета! За парвенютата от ДБ да не говоря!

    Коментиран от #35

  • 28 Антитрол

    10 10 Отговор

    До коментар #22 от "говориш":

    Така ли, много морално е обаче "партия на протеста" против ГЕРБ да е съгласна на коалиция с ГЕРБ - върха на морала е това.

    Хайде стига с тъпите опорки.

    Коментиран от #34

  • 29 Абе

    5 4 Отговор

    До коментар #24 от "Последния Софиянец":

    ти лъжата, да не я приемаш за спорт?

    Коментиран от #31

  • 30 споко бе

    14 4 Отговор

    До коментар #26 от "ИТН":

    те хубаво си вървят по пътя но накрая ще останат един файртон хора като патриотите.никой няма да гласува доверие на който и да е за еднолично управление както иска слави. заради това и президентска република е неприемлива въпреки , че радев става за президент.ма трооли си бе...важно е пари да изкарваш

    Коментиран от #38

  • 31 Последния Софиянец

    12 0 Отговор

    До коментар #29 от "Абе":

    Истината винаги звучи странно.Затова по телевизията говорят само лъжи.
  • 32 Котис

    20 4 Отговор
    Надявам се ИДИОТИТЕ на ТОЯ НАРОД да ги няма и да изчезнат безследно!!@
  • 33 Така е,така е...

    4 5 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Ще излиза още малка и после........на село. :)))))
  • 34 аз гласувах

    12 10 Отговор

    До коментар #28 от "Антитрол":

    за слави а не за дб и не ме интересува какво са казали дб. сега ще гласувам за петков. той и асенов поне ДОКАЗАХА , че са против раздаването на държавни средства на наши хора от герб и дпс

    Коментиран от #41, #43

  • 35 Антитрол

    4 13 Отговор

    До коментар #27 от "????":

    Ами за кого говориш тогава - за ИБГНИ и Дончева ли дето си драска разни работи по листчета.

    А какво да реши ИТН и с кого да го реши - тъкмо коалиционните им партньори я провалиха.

    Така че сменете опорките
  • 36 Светило

    37 3 Отговор
    Тази ИТН осветила и развалила комфорта на много партии. Осветихте госпожо само себе си, че влезнахте в парламента без да знаете какво ще правите, правителство съставихте за един ден, без сондажи с другите партии, Слави прочете някакви имена все едно че чете списък на ученици, какви отличници са, колко са умни и толкова. Все едно ги награждава. Така каза индиянския вожд и така ще бъде. Хау. Никой няма право да ги коментира, да ги обсъжда. Заигра на обиден, засегнат, на заплашващ. Смешник. Искали по свой начин да го направят. Два пъти имаха възможност, даже три, но не го направиха, защото никой нямаше право даже да кихне ако не му разреши Вожда. А самият вожд остави две три породи кучета да джафкат, да се репчат, да саботират и целите заплахи че сменят Борисов и Гешев, накрая се прегърнаха с тях и обезличиха Парламента. Вън продажници. Вие нямате място в политиката. Гледайте си шоуто, а Вас който иска да ви гледа. Ние Ви се нагледахме.
  • 37 ЮМЕР

    2 11 Отговор

    До коментар #24 от "Последния Софиянец":

    Ти бежанец ли си ва?
    А Радев спаси за сега саму Хитлера еа пезевенк 😚
  • 38 Е споко де

    3 18 Отговор

    До коментар #30 от "споко бе":

    пените се с лъжи и се дразните от истини! Е що? Морално е да се говорят истини! И ако го практикуваш, няма да те наболява от тях! Та колко ще остане ИТН, ще кажат хората драги! Теб що те притеснява това и се опитваш да ме убеждаваш в нещо не състояло се? Да не се изживяваш като някоя махленска врачка, за някоя стотинка? Няма се пуашиш! Идат избори, хората ще кажат! Колкото толкова! ИТН нямат проблем! Ако им беше зор за власт, да са направили! Проблем имат останалите подлеци плащащи за лъжи! ДБ, възраждане, бсп, ибгни, герб, те да му мислят! Те имат зор да плащат на глупаци за лъжи! 😃

    Коментиран от #44

  • 39 Слави

    28 4 Отговор
    Много странен ,,прочит" на случилото се в 45то и 46то НС имат ИТН. Ако това Ви е честността и откровеността моля Ви дръжте си я за Вас, ,,скъпи" ИТН. Бяхте арогантни и невъзпитани, нещо като ново герб формирование, а на нас народа вече ни стига едно. И другарката Василева е права, то на изборите ще се види колко много ги е харесал НАРОДА. Посъветвайте Филипчо ако стигне до новия Парламент въобще да си намери по-скъсани дънки, крет.н такъв.

    Коментиран от #46

  • 40 Защо

    31 5 Отговор
    говориш глупости.Толкова големи интриганти като Славчу,Тошко ,Радостин и другите недоносени завалийки нямаше .Неповторими неудачници.Едно нещо не свършихте.Само стопирахте работата.Поне един закон за спец.прокуратурата да беше минал на второ четене.Благодарение на вас и Ива не се случи.Добре ,че Бсп и служ.правителство настояваха за бюджета,че се прие.АА иначе първо заплатите си увеличихте и нищо не свършихте.Какво ми шикалкавиш.Фактите са си факти.Има една истина и тя е видна-негодни за служба в ползу роду.ИТН ще се самоликвидира.Може да се каже,че умряхте вече като кон без история.

    Коментиран от #51

  • 41 Антитрол

    3 10 Отговор

    До коментар #34 от "аз гласувах":

    Не забравяй че това беше кабинет на Радев а не на двамата му министри - като министри на Радев бяха добри но като лидери на партия не се знае.

    Пък за кого си гласувал не ме интересува но си се включил в оплюването на ИТН със същите опорки като на тролчетата които са меко казано лъжи.
  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 5 Отговор
    Радев ПРЕЗИДЕНТ ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ е боклук и мо.шеник Няма ресторант Не е бизнесмен и е Самоковски циганин от Широки дол
    Мрази болните хора Подиграва се с мен защото съм Инсулт
  • 43 Демек

    7 2 Отговор

    До коментар #34 от "аз гласувах":

    ще гласуваш за дб 2! Е това избирател на ИТН, няма как да го направи! Там няма такива шарани, да кълват на голи куки! 😃
  • 44 реално

    11 5 Отговор

    До коментар #38 от "Е споко де":

    понеже съм на 1500 км от Бълагария не ме засяга кого избирате да ви краде...аз данъците си ги плащам другаде. просто ме е яд , че този път реших да гласувам а слави ме измами.а с 65 депутата за каква власт бълнуваш ?? махс гут унд фик дих

    Коментиран от #48

  • 45 Като че ли

    13 4 Отговор
    незначи -че.То всяко говорене с вас беше грешка.Имаше ли някой не обиден от вас некадърници и дърлци.То бива простотия,но вие надминахте Толупа.Кого извадихте от комфорта не разбрах,защото нищо не свършихте.От ВАС вече никой нищо не очаква .Сбогом !

    Коментиран от #49

  • 46 Ами

    3 14 Отговор

    До коментар #39 от "Слави":

    за достойният човек, предател, продажник и подлец, е отпадък! С отпадък как да се държиш? Изхвърляш го! Това прави ИТН! Който не го разбира, се дразни, че е от страната на изхвърлените! 😃
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Ами

    1 9 Отговор

    До коментар #44 от "реално":

    понеже Слави никой не измами, а тази детска и глупава опорка много се харесва на платените глупаци, та няма никакво значение, дали за на 1500 ли на 15 до детската градина! 😃
  • 49 Избирател

    5 9 Отговор

    До коментар #45 от "Като че ли":

    "Кого извадихте от комфорта не разбрах"

    Е как не разбра кого извадиха от комфорта - така наречените "партии на протеста" - разбра се че не са такива а патерици на ГЕРБ и са готови на коалиция с ГЕРБ
  • 50 Д.Б победа

    6 8 Отговор
    Славуца и чалгарите да боклуци.
    България обича Д.Б

    Коментиран от #54, #57

  • 51 Имаш ли

    3 2 Отговор

    До коментар #40 от "Защо":

    вариант да напишеш коментар, без опорки и жълтини? Или не се получава! То верно си требва мисъл и лично мнение! И аз кво питам! 😃
  • 52 Две димящи дула

    20 3 Отговор
    Василева, недейте да продължавате да дразните хората като им обяснявате колко честни и искрени сте били! Събирайте си куклите и парцалите и да ви няма!!! Мълчахте 6 месеца и правехте фокуси, а сега нещо много се разплямпахте?! Изчезвайте с 200 заедно с ортаците си!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Бойковист

    9 2 Отговор

    До коментар #50 от "Д.Б победа":

    И Бойко обича Христо от ДБ особено след като Ицето му обеща коалицийка и да върне герберите на власт.
  • 55 итн

    13 3 Отговор
    С вашите предложения и действия много ясно показахте КОЙ ви спуска сценариите. Вие предадохте доверието на вашите избиратели и на идните избори, ще понесете санкции за това. Да гласоподавателите също могат да налагат санкции.

    Коментиран от #58, #60

  • 56 ИТН

    8 3 Отговор
    Ристе педАЛа и цялата му ге.й дружинка
    са предатели и курви на Б.КП
  • 57 Това

    11 2 Отговор

    До коментар #50 от "Д.Б победа":

    е гнусно! Да обичаш подлост, лъжа, измама, лицемерие, говори за сериозна липса на ценностна система и е доста гнусно! А дб е олицетворение на всичко това! Само глупак няма да го види!
  • 58 Не са

    1 9 Отговор

    До коментар #55 от "итн":

    Успокой се и си легни спокоен! Всичко е наред с ИТН!
  • 59 Д.Б победа

    7 4 Отговор
    След като Чалгарите да против статуквото защо нямате кандидат за президент?
    На практика подкрепяте Комунист назначен от Решетников и избран от БСП и ДПС.
    Боклуци сте. Предатели

    Коментиран от #63, #64

  • 60 Бойковист

    5 9 Отговор

    До коментар #55 от "итн":

    Така е ИТН предадоха доверието и само Ицето от ДБ не предаде доверието ... на Бойко. Ето сега като оплюем ИТН и ще можем да си направим коалицийка с ГЕРБ и да ги върнем на власт.

    Коментиран от #62

  • 61 Чудя се

    10 3 Отговор
    Разбирам да бяха спорили,да се бяха карали за идеи с протестните партии,но да се обиждат така махленски.Да издават злонамерено лични разговори. Та чудя се кой и как ще се смири ,и как точно ще работят заедно ,ако се коалират. Или разчитат на новия проект?!

    Коментиран от #68

  • 62 Д.Б победа

    2 7 Отговор

    До коментар #60 от "Бойковист":

    Турци сте. И комунисти на фатмака
  • 63 Бойковист

    3 5 Отговор

    До коментар #59 от "Д.Б победа":

    Недей така бе ще се изложим - той и Ицето е комунист пък и Бойко е такъв а ще правят коалицийка.

    Коментиран от #67

  • 64 Отговора е

    2 5 Отговор

    До коментар #59 от "Д.Б победа":

    много прост! Подкрепят Румен Радев! Ъъъъ от кой е избран, прозвуча като първолак, чел жълтата преса! Дали да коментирам тез детски глупости? Айде позволи ми да не коментираме тъз първолашка глупост! 😃
  • 65 До коментар 46

    11 2 Отговор
    Слави оказа се засега ти си най-големия отпадък.Жалко,че подведе свестни хора.От всичките ти изяви се оказа,че без листче/сценарий/си по слаб и от Толупа.Каква гавра със суверена.Втори път да настъпи мотика на тиранин.Голяма гад си.

    Коментиран от #71, #82

  • 66 Гай Турий

    14 3 Отговор
    Благодарение на вашите тошковци и дългия учиндолец, вие се приравнявате вече към ГРОБ. Изчезвате в посока НДСВ! Скоро няма да ви има изобщо.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Антитрол

    3 8 Отговор

    До коментар #61 от "Чудя се":

    Какви идеи те тресът - от ДБ и ИБГНИ искаха министерски кресла - идеи не ги интересуват.

    Сигурно онова 500к е било някаква идея на Дончева докато си е драскала - може жената да си е мислила за 500 крави.

    Коментиран от #73

  • 69 Уйке

    10 3 Отговор
    Абе не мога да разбера тази м.ймуна, прави ли разлика между развлекателно и политическо шоу! От никакъв комфорт не сте извадили нито партии, нито политици! Извадихте от равновесие една камара хора, които ви повярваха, че можете да направите нещо положително, а вие направихте едно голямо, ама много голямо нищо! Вашият гуру като няма сили са излезе пред хората, да не се нагърбва с големи дела! Големия президент на САЩ Рузвелт на инвалидна количка е ръководел страната си и няколко пъти е прекосявал океана за да се среща със световните лидери за решаване на световни проблеми, а вашия лидер се постави над всички! Въобрази си, че както владее публиката на стадиона, така ще владее и залата на Парламента!Помисли се за бог и прати като негов наместник в НС възможно най-нелицеприятния, и прост човек Тошко! Винаги е имало и ще има партии, и лидери падащи звезди-комети, метеори, метеорити! Е, ИТН е от това звездно явление!

    Коментиран от #76

  • 70 ха ха

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ти ще кажеш че си се видял с някаква много голяма личност. Все едно си взел автограф от Доналд Тръмп... Айде бягай в кръчмето да сервираш бира.

    Коментиран от #75

  • 71 Успокой се

    2 5 Отговор

    До коментар #65 от "До коментар 46":

    Не е подвел Слави никой! Няма драма, няма се пуашиш! Всичко е ОК!
  • 72 Бойковист

    3 3 Отговор

    До коментар #67 от "Д.Б победа":

    А аз съм бойковист и моят Вожд не ходи на Бузлуджа а само при султан Ердоган да му прави теманета и други работи. Може и да уреди Ицето при Ердоган като си направят коалицийка. Пък и на Козяк ще ходят заедно.
  • 73 Д.Б победа

    6 4 Отговор

    До коментар #68 от "Антитрол":

    Тошко африкански и Чалгата да малоу.мни. Рожба на ДС мутрите, ДПС и Бкп фатмаците

    Коментиран от #81

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 РАШО ПЕЛТЕКА

    3 4 Отговор

    До коментар #70 от "ха ха":

    Тоя нема кръчме. Самоковски селянин, безработен и вегетира на "квартира" - гараж заедно с 2 цигани строители

    Коментиран от #77

  • 76 Д.Б победа

    4 1 Отговор

    До коментар #69 от "Уйке":

    Така е чалгаря излъга много хора за разлика от нашия лидер Христо Иванов - трябваше само още отначало да каже че е готов на коалиция с ГЕРБ за да може ГЕРБ да не връща мандата а да управляват с истинската партия Д.Б

    Коментиран от #79

  • 77 Ти що

    2 1 Отговор

    До коментар #75 от "РАШО ПЕЛТЕКА":

    му се дразниш! Нали дб и ибгни сте партия!
  • 78 Вие сте аут

    3 5 Отговор
    Сега ДБ , Кирил и Асен ще ви прочетат един списък с министри. Това заслужавате. Ще сте 4 ти на изборите. След ДБ,Кирил, даже след толупа. А иначе: Кирил Петков-министър председател. Слави - обратно на село, Бойко в затвора

    Коментиран от #80, #83

  • 79 Има само

    2 3 Отговор

    До коментар #76 от "Д.Б победа":

    един малък проблем! Ристьо е подлога! Квото каже прокопиев, туй е! Ама твоя банкянският глупак, навремето предаде прокопиев и стана дама на доган! И сега прокопиев го неще! Та ако кажеш на банкянският тъпак да се разкара, коалицията ви е готова! Остава и народа само да я приеме! 😃
  • 80 Няма проблем

    2 4 Отговор

    До коментар #78 от "Вие сте аут":

    Ти само се успокой, много си се въодушевил! Четвърти пети, няма проблем за ИТН! Ако има политики, които съвпадат с техните, ще подкрепят! Ама ако някой не ги спазва, ще се види в чудо! Та за това мисли по добре! А дали ще са пети или първи, на изборите хората ще кажат! Ти не се напрягай толкова! Лукче пак ще дадат! 😃
  • 81 Антитрол

    6 1 Отговор

    До коментар #73 от "Д.Б победа":

    Ти остави Тошко африкански и Чалгата ами кажи как върви коалицийката с ГЕРБ - спазариха ли се Баце и Ицето че Ицето ще иска поне 4-ма министри и то тези които разпределят парите. Даже Ицето ще иска да е министър председател ама не давали по двама.

    Коментиран от #85

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ИТН

    5 2 Отговор

    До коментар #78 от "Вие сте аут":

    Ха-ха Киро е обратен и зависим. Ристе е ге.й а Дай България е на ДС и Циганина Костов.Всички сте обратни
  • 84 До коментар 51

    4 1 Отговор
    мисъл имам и усет за истина,възпитание за поведение също,но на неадекватните вдигам знак стоп.За слаби герои като ИТН НЯМА СИЛНИ СЦЕНАРИИ.Само надолу до3%.

    Коментиран от #87

  • 85 Д.Б победа

    3 4 Отговор

    До коментар #81 от "Антитрол":

    Та кой казваш е вашият кандидат Президент? Забравих, че е Мунчо Фатмака от БКП. Ама то чалгари и КОМУНЯГИ да едно и също.
    Нали?

    Коментиран от #89, #91

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Колкото

    3 4 Отговор

    До коментар #84 от "До коментар 51":

    проценти, толкова драги! За ИТН проблем няма! Ако искаха, сега да имат правителство! За тях хората са над личните интереси! Ама има една малка подробност! И 5 лукчета да ти дадат, не казваш ти резултата, а хората на изборите! Та само се успокой! Няма драма! Квото кажат хората, това е! Ти да се не ядосваш само! 😃 Че не е полезно!
  • 88 Той

    4 3 Отговор

    До коментар #86 от "КВО СТАА ТУКА БЕ ПЕ'Д'АЛЕ?":

    банкянският тъпак, така се е лашнал, че никой не може по добре да му го лашне! 😂

    Коментиран от #92

  • 89 Трол

    5 2 Отговор

    До коментар #85 от "Д.Б победа":

    Нашият кандидат за президент е комунягата Боко Тъпото.
    С вице Йоло Денев!
    УРА другари, за ГЕРБЕ!
  • 90 Разбрахме

    6 3 Отговор
    от коментарите по-долу,че за ИТН няма вече значение на кое място ще са.Важно е,че поръчката от спонсорите на Слави беше изпълнена за спъване на работата на парламента.Пито -платено.Те не искат да управляват ,защото нямат кацитет за тази работа.Колко е лесно да се мантрахерцаш в парламента,заплатата тече,не поемаш за нищо отговорност .Е такъв кеф искат ИТН.Комфорт-никой "няма право да говори против тях",устите се затварят с компрмати на елементарно ниво.Колко мъка има по тоя свят ,боже.Някой да ми беше казал какво лике е тоя чалгар нямаше да вярвам.Но делата и действията показаха.

    Коментиран от #93

  • 91 Не не е

    1 1 Отговор

    До коментар #85 от "Д.Б победа":

    фатмак и не е от бсп! Прави разлика между генерал и фатмак! Едното е генерал, а другото старшина! Различни чинове! Е някога и фатмак е бил, ама отдавна! 😃 Също и от партия и издигнат от партия! Питай за друга опорка! Тази малко детска, да ти кажа! 😃 ако е късно сега, карай с тая! Ще се правим, че не виждаме и ще се смеем тихо! 😃

    Коментиран от #95

  • 92 СЛЕД ИЗБОРЕТО ПА ШЕ РЕВЕТЕ ПО

    3 1 Отговор

    До коментар #88 от "Той":

    САЙТОВЕТЕ КАТ..ХИМАЛАЙСКИ МЕЧКИ.
    35 % ЗА БАЦЕ. 7 % ЗА ПАТРИОТИТЕ ДРУГИТЕ СТЕ У ...ЛЕВО, ПРИ ПЕДАЛЕТЕ

    Коментиран от #94

  • 93 Браво

    1 1 Отговор

    До коментар #90 от "Разбрахме":

    щом нещо след толкова коментари разбра! Сега остава и да разбереш, че с първолашки опорки, единствено ти си смешен и изглеждаш глупаво и цена няма да имаш и ако и това схванеш! 😂
  • 94 Кво да ти кажа

    0 3 Отговор

    До коментар #92 от "СЛЕД ИЗБОРЕТО ПА ШЕ РЕВЕТЕ ПО":

    Мечтите са безплатни човече и са си само твои! Щом ти доставят удоволствие, дерзай! Никой не може да ти ги отнеме! 😃 Има само едно гадно нещо! Като не се сбъднат, много боли! Та дано имаш късмет! 😃
  • 95 Д.Б победа

    5 3 Отговор

    До коментар #91 от "Не не е":

    Фатмака е наследствен комуняга, рожба (малоумна) на БКП..Факт.
    Генерал е Деса кючекчийката от ШОУТО на Чалгара.))))
    Фатмака е ФИГУРАНТ на Червената Мафия ))))

    Коментиран от #96, #107

  • 96 Тихо

    3 1 Отговор

    До коментар #95 от "Д.Б победа":

    се смеем! Давай още от първолашките! 😂
  • 97 Еми пилота и шофьора като не са е

    3 0 Отговор
    КомФОРТни седалки в пилотската кабина и в МПСто ще има негативи за пътниците и превозваните товари и за расчитащите на тях останали хора по дистрибуторската верига
  • 98 mdaaaaaa

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Малко глупава":

    Точно! Ама те заблудените, завистливите и глупаците преобладават. Дори да го знаят са пристрастни СИМПАТИЗАНТИ и никога няма да го признаят.В България остават само спукани плондери ..

    Коментиран от #100

  • 99 Лельо

    6 1 Отговор
    Ако се изсерeш на площада, с гаранция ще извадиш половината население на града или селото от зоната на комфорт, да смятаме ли това за голямо постижение?
  • 100 Трагичното е

    3 0 Отговор

    До коментар #98 от "mdaaaaaa":

    че си продават страната за жълти монети! Правят от нея кочина и после сами ще живеят в нея и ще си гледат децата! А най трагичното е, че не могат да го осъзнаят!

    Коментиран от #126, #127

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Професор

    6 0 Отговор
    Кoмeдиятa e дрeвeн жaнр в литeрaтурaтa. Бaщa нa кoмeдиятa e дрeвнoгръцкият мъдрeц Aриcтoфaн, нaпиcaл бeзcмъртнoтo прoизвeдeниe "Жeнитe в Нaрoднoтo Cъбрaниe". Днec тo e зaбрaнeнo в нeoмaркcиcткия Зaпaд и aкo някoй гo издaдe риcкувa дa му пoдпaлят издaтeлcтвoтo, дa рaзбият и дa oгрaбят мaгaзинитe, кoитo ca cе осмелили дa прoдaвaт книгaтa, a кoйтo я купувa дa бъдe издирeн, зaклeймeн и увoлнeн oт рaбoтa. В Бългaрия книгaтa e издaдeнa прeди 1989 г и e oт библиoтeкa "Cвeтoвнa Клacикa". Прoчeтeтe я. Фъфлeнeтo в Нaрoднoтo Cъбрaниe, истерийте на псевдопартийните лидерки, плaчeнeтo върху aвтoмaгиcтрaлитe и вcички ocтaнали явлeния cвързaни c нaпъплянeтo нa кaлинки върху cнaгaтa нa изcтрaдaлoтo ни oтeчecтвo ca oбяcнeни тaм. Приятнo чeтeнe!
  • 103 До администратора

    12 1 Отговор

    До коментар #6 от "Jonansson":

    Алоо администратора,тоя като кълне не му триете коментара,но ако някой напише истината за ДБ,че са бъдеща патерица на ГЕРБ и ДПС веднага го триете!
  • 104 Някой да обясни и на тази дама

    6 5 Отговор
    Негативи се понасят основно заради допуснати грешки, които дойдоха като подарък на партиите на ДС и БКП. Тези партии тъкмо започнаха да се оплитат в лъжи и недомислени интриги и вие им подарихте кандидати провалени екс политици, които твърдо нямаше да бъдат сменени. После хоп и се смениха с лица не са със спорни, а с безспорни имена по техни думи, защото хвалещата ги циганка умря и офшорните зони които представляват май не са чували за тях. Аз не разбрах и втория кандидат за премиер има ли диплома или няма, защото при заформилия се скандал забрави нещо да я покаже и бързо върна мандата без да се гласува. Барабар с изказванията на Тошко от типа на подигравателни изцепки в селска кръчма и липсата на действия за разследване на шкафчето, магистралите, Росенец и ТЕЦ Варна си натрупахте негативи. За капак разследваните от комисии вече кандидати са заканват да не ги отписват, защото тепърва ще израстват в политиката, докато други се хвалят, че са доказали как не са болонки. Моля вкарайте малко по интелигентни хора ако не искате негативи.
  • 105 Професора

    5 4 Отговор
    Учиндолски неграмотни клеветници
  • 106 Болярин

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А нещо да си дочул от последния си преглед при психиатър - освен тежка шизофриния ??!
  • 107 Аз, бе... Аз...

    2 1 Отговор

    До коментар #95 от "Д.Б победа":

    Скоро не бях чел толкова ИСТИНА за куцият кон и кобилата МУ !!!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 ddd

    3 1 Отговор
    Тези са същите няма да направят нищо или пък някаква промяна никаква..ще разберем когато е станало късно
  • 110 Гледах

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    по телевизията как Кирчо и Асенчо правят "кандърма" някъде из България и разправят сладки приказки като "памук шекер" без нищо конкретно щото са тарикати, ама тебе те нямаше там бе. Що така?
  • 111 така

    4 2 Отговор
    БКП създаде много партии за да разсейва електората. И т.н. се отича в канала. Мултигруп не иска да дели плячката с ВИС2. Да не говорим че другата глава на ламята отдясно няма да миряса докато не получи министерски кресла. Резултата е че сега БСП ще призове своите агенти да подкрепят корена на злото, а мъпет партиите ще затихнат.
  • 112 Кочан

    4 2 Отговор
    Идва време да се изстърже тумора "Шоуто на Слави". След него ще изстине и местенцето на недостойния за президент, а министрите му ще трябва да отговарят пред закона.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Не така де

    1 2 Отговор

    До коментар #20 от "Предлагам":

    премиер -Кирчо, софиянеца-вицепремиер без портфейл(взема заплата и нищо не прави, за да не сбърка).
  • 115 ТошИтУ

    8 1 Отговор
    Извадихме наяве всичката си простотия! А бе те и другите са проЗди ама ние сме най проЗди !
  • 116 Тодор Живков

    8 2 Отговор
    Който вади Ники Василев, от Ники Василев умира. Издигането на един крадец и пропаднал политик за кандидат премиер е пределно ясно с кого си имаме работа. Както с интервюто на Трифонов с Борисов показа, че първият много вика, но не сме да направи каквото и да е на втория, така и с безобразията в тази партия е същото. Жалко е, че много хора, които могат повече са допуснали да бъдат въвлечени в това.
  • 117 БРЦК

    9 1 Отговор
    Не сте извадили а показахте собствета си наглост лицемерие и жажда за власт и себичност
  • 118 ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Представихте":

    И т.н. предаде протеста, предаде народният устрем.... и за туй бавно, но сигурно СЕ ОТТИЧАТ У КАНАЛА ...
  • 119 Просто човек

    5 1 Отговор
    Надявам се скоро това недоразумение И.т.н. скоро да изчезне... Предадохте протеста!
  • 120 на изборите

    5 0 Отговор
    неее , не госпожо още не сте понесли баш негативите. Ще ги понесете на изборите най вече заради приоритетите ви " изпращане на северно македонец и българин в космоса чрез наса и приватизация на ББР" . Така се смях , ама така съм са смял , че и сега като се сетя се смея.
  • 121 Анонимен

    0 1 Отговор
    Искахте мила госпожо да отстраните ОП и се справихте перфектно с торбичките на Каракачанов и сие, за да сте дпс, итн, герббсп, лошо няма за хората негласуващи, така или иначе, те от 2009 не гласуват, а някои след 1989. Бъдете здрави и добри. Добротата ще спаси България, а не закоревялата ви сталиниска диктатура от все още живите хора, били те по живково на високи постове, я директори, разни други изкукуригали, склеротични старци заплашващи, но вина има и дпд герб и бсп. Заедно си изиграха перфектно игрите и днес при българите е на лице в по-голямата си част. Родители на по 70,80 г, деца, внуци с телкови решения, роми не им се работи, а гледат децата си, едното при младата майка, другото при нея, цигара след цигари и от сожиала, всичко е зле, поне в някои провинциални градове, но изцяло картината е плачевна и четем, че БСП някой си журналист избран сега минчев иска земя да купуват на пазарни цени пред блока, нали сте социални бре минчо, не си седнал на стола и какви ги говориш. Трябва старите да си отидат, а не да се вайкате, че идват канадците Кирчо и Асен. По-добре те, а не вие старите комунисти намърдали се да крадете. Писна ни от вас лъжци на едро
  • 122 112

    1 0 Отговор
    Чудя се на българите живеещи в Лондон. Нашите разсъждават така. Изключиха приятелите им трите партии: бспдпс и герб И останаха Слави и ДБ Христо, и тък като Слави е по разпознат сред младите са гласували за Неговата партия ИТН. А аз мисля дръго. В Лондон живее олигархията на ссср, Москва и те????
  • 123 Анонимен

    0 1 Отговор
    Итн, дпс, герб, бсп
  • 124 111

    0 1 Отговор
    Партиите на статуквото и отвън някои са с тях. И затова не гласувайте за бкп
  • 125 Анонимен

    0 2 Отговор
    Трябва да се кандидатират стойностни хора, да мислят за народа. Ива Митева е една от тях. Има и в НС, извън съшо, и пишете истини за Кирил, Асен, за да се ориентира народа и да гласува за тях. Виждат ми се свестни момчета, но има и други които си казват, ще откраднат от бг и ще си заминат на запад, канада и на други места. И народа не гласува, а гласуват, да не обидя, кои, платените от дпсто и те решиха съдбините ни и по улици на автогари само техихинаславихоратадпс

    Коментиран от #132

  • 126 mdaaaaaa

    1 0 Отговор

    До коментар #100 от "Трагичното е":

    Ми то не остана за разпродаване, сега само "усвояват" и смучат отвън. В БГ, дружества не останаха, всичко е корпорации, без малък и среден бизнес. До това ни доведоха всички дето 30г. трупаха "опит". Опита им се свежда до това как да крадат повече, да лъжат народа а той да им вярва. Е ..не всички им се хващат ама сме малко.
  • 127 mdaaaaaa

    3 0 Отговор

    До коментар #100 от "Трагичното е":

    Ми то не остана за разпродаване, сега само "усвояват" и смучат отвън. В БГ, дружества не останаха, всичко е корпорации, без малък и среден бизнес. До това ни доведоха всички дето 30г. трупаха "опит". Опита им се свежда до това как да крадат повече, да лъжат народа а той да им вярва. Е ..не всички им се хващат ама сме малко.
  • 128 мамун

    1 0 Отговор
    напълни се парламента с талаш
    вън бе пън
  • 129 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    ДЕВЕТДЕСЕТ ПРОЦЕНТА РАБОТАТА Е СВЪРШЕНА В ПОЛЗА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ .
    10 ПРОЦЕНТА СА ЗА РАЗМЯНА НА ПРОЦЕНТИТЕ СЪС СТАТУКВОТО .
  • 130 ПОЗНАТА

    0 1 Отговор
    НЕ МОЖАХТЕ ДА ИЗПЪЛНИТЕ ПОРЪЧКАТА. ОБЪРКАХТЕ СМЕТКИТЕ НА ОРЛИН АЛЕКСИЕВ И ДПС. КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕТЕ ТАТЯНА ДОНЧЕВА КОГАТО ГОВОРИ СИ ВОДЕТЕ ЗАПИСКИ.
  • 131 На кой му

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    пука за нова партия на стар мошеник ?
  • 132 Не са свестни,

    1 0 Отговор

    До коментар #125 от "Анонимен":

    хората пишат,но ти не четеш,а само повтаряш, като папагал едни и същи опорки на Прокопиев и олигарсите.
  • 133 Без Негри

    1 0 Отговор
    ИТН - все едно на Сорос служат.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове