Last news in Fakti

23 Септември, 2021 07:31 3 189 35

Сиди: Съжалявам либералните човечета

  • александър сиди-
  • съжалявам-
  • парламентарни-
  • човечета

Причината ВМРО да не влязат в предишните два парламента е, че никога не са си позволявали да говорят глупости, казва политикът 

Сиди: Съжалявам либералните човечета  - 1
Снимка: БГНЕС

Кой променя правилата на политическата игра у нас? Отговори на този въпрос даде пред Bulgaria On AIR Александър Сиди от ВМРО.

"Забавното е, че тази демократична либерална общност, която се обедини и направи толкова неща, за да стигне до този процент, в момента, в който стигна донякъде, тъжно заяви, че отново беше разцепена и сега пак ще си разделят гласовете на две. Съжалявам онези либерални човечета, които ще вземат мандата и ще управляват с розова политика", заяви Сиди в студиото на "Денят ON AIR".
Той коментира и проекта "Продължаваме промяната". Изтъкна, че е добре, че на българския политически небосклон се е появила политическа формация, която да каже, че това, което от ВМРО са правили години наред, е хубаво.
"Г-н Петков иска да продължи промяната, защото на 4 април се случи голяма промяна - Борисов беше свален. Този, който тормози българското общество и трябваше да бъде "катурнат", добави иронично събеседникът.
Сиди посочи, че причината да не влязат в предишните два парламента е, че от ВМРО никога не са си позволявали да говорят глупости и винаги са били последователни в своята програма.

"ВМРО 130 години казва едно и също. Това е неудобно за различни хора. Никога не сме си позволявали да излъжем българските граждани. 300 лв. минимална пенсия е нещо, срещу което съм бил винаги. Въпреки че икономистите казваха, че не е добро, ние го постигнахме, защото сме го казали", уточни той. И добави, че 45-ото и 46-ото НС са събрания на лицемерието, на лъжата.

"Това беше едно прекрасно дело от страна на г-н Трифонов - те всъщност катастрофираха за едни 500 К", каза още Сиди.
По думите му цялата държава е насочена към това Радев да спечели президентските избори. А в парламента пък се управлявало с див популизъм.
"Пенсионерите трябва да получават много повече средства ,само че не можеш да ги извадиш от бюджета, защото ги вадиш от парите на работещите хора. Пенсионерите заслужават повече пари, но това се случва чрез вдигане на икономиката", подчерта Сиди. Той посочи, че за парламентарните избори ще се явят самостоятелно.
"Хаосът ще свърши и тези нови проекти, които идват и ще ни оправят, също ще приключат. Няма как да не се върнем към разума, защото каквито и красиви думи да ни разказват, утре ще трябва да си платим сметката за ток и тогава ще изтрезнеем. Най-големият спасител - Слави Трифонов, стигна до първото място, но това по никакъв начин не промени ситуацията", обясни събеседникът.
Сиди направи прогноза, че след президентските избори Радев ще се успокои и тогава ще дойде редът на това да се занимаваме с политическия диалог.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само питам

    48 9 Отговор
    Какво е ВМРО?

    Коментиран от #3, #16, #31

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пунта Мара

    53 4 Отговор

    До коментар #1 от "Само питам":

    Тоя неква фолкзвезда ли е?
  • 4 Ттттт

    53 3 Отговор
    Абе то че либералите са за теп..е ясно-ама иишкембе войводата много има трески за деляне...Та и на следващите избори ще сте чао...
  • 5 Да ти

    45 4 Отговор
    имам самочувствието без покритие !
  • 6 Сатъра на Хана

    36 7 Отговор
    Саше, ТИ ПЛЮЕШ БАТКО ТИ РАМАДАН КЪНЕВ, АМА ТОЙ СИ НАМЕРИ СЪПРУГ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА , А ТИ НЕ

    Коментиран от #9

  • 7 ген Столти

    33 6 Отговор
    Сиди пикае седнал.
  • 8 Българка

    34 9 Отговор
    Какъв мръсен човек!

    Коментиран от #23

  • 9 Мендоса

    5 14 Отговор

    До коментар #6 от "Сатъра на Хана":

    Ти ли писа доноса бе Груйо?
  • 10 пешо

    30 4 Отговор
    пълен боклук
  • 11 грешка

    14 3 Отговор
    "Този, който тормози българското общество и трябваше да бъде "катурнат", добави иронично събеседникът CD." ИЗЧЕГЪРТАН май беше,а не катурнат от катуна.
  • 12 боклук

    26 5 Отговор
    Мръсна патерица, не ни интересува, какво мисли боклук от МВРО и лъже патрЕот. Отиди Джамбаза да ти изиграе един маркуч и да ти хвърли малко пиратки.
  • 13 Смещковци

    29 3 Отговор
    Какво сте правили толкова години? Патерица и угоявахте щкембето.
  • 14 Протестър

    25 3 Отговор
    Е, как да не говорите глупости-това което казваш какво е? Може ли толкова време да не сте разбрали защо хората ви се присмиват?
  • 15 ТИР

    26 3 Отговор
    След Вашето Патерицуване и подаряване на 3 000 000 000 такса Спокойствие ,Едва ли някой ще гласува за Вас,,,
  • 16 asd

    21 3 Отговор

    До коментар #1 от "Само питам":

    Патерица на ГЕРБ. Най-ясно си личи по това, че и те чакали хаосът да свърши. 😉
  • 17 LOSHIA

    23 3 Отговор
    ВМРО не говорят глупости!Те само ги вършат!
  • 18 afdg

    16 3 Отговор
    Криминални елементи съсипаха вмро ,хайде сега си сърбайте попарата !
  • 19 DVD

    7 2 Отговор
    Какво е CD ?

    Коментиран от #21

  • 20 Крум

    14 1 Отговор
    Продавачи на българско гражданство.
  • 21 Кофти запис

    12 1 Отговор

    До коментар #19 от "DVD":

    Пускаш го и гледаш, как някой от ВМРО изскача от един прозорец с маркуч в ръка и с неприятно клокочене от устата му.
  • 22 пешо

    10 1 Отговор
    "Съжалявам либералните човечета"

    и аз така! но ако го напиша, заптиетата ще го изтрият с 200 в час.
    иначе тия доста пакости направиха докато бяха патерица на банкянския.
  • 23 пешо

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    така е. само ристю, рада-къ и г-номчето са чисти като изворна вода.
  • 24 Анонимен

    8 1 Отговор
    Вмро, организация, която защитава боя на деца и жени, пълна със стари ергени "хайдутски" настроени...
  • 25 сиди

    7 1 Отговор
    Изключително надраскано сиди, чак не може да се възпроизведе какво има на него. Само частични глухи пригласяния.
  • 26 SH BG

    3 3 Отговор
    И аз ги съжалявам либерастите, защото също като Вас (от МеВеРеО), и някои от тях ще дойдат да Ви правят компания в групичката застанала до коня на Царя, и гледаща жално към отсрещната бяла сграда... :::)))

    Ха, ха, ха... :::)))
  • 27 Перо

    11 1 Отговор
    Щом и тоя се пише политик,всеки случайник може да стане такъв,но тежко му на народа!
  • 28 Аайдее...

    5 1 Отговор
    Какви 130 години бре!!. Какви 5 лева бре пишман войводо!!! Що общо имате вие с торбалан русенски и целата ваша клика със старото ВМРО!!??
  • 29 Ахахаха

    4 1 Отговор
    Демек признаваш, че когато бяхте в парламента по-рано, сте наприказвали куп глупости, нали така !? Май не си особено умен, за това хвърляй вратовръзката и си намери работа, на българина му омръзна да плаща заплатите на безмозъчни приказвачи
  • 30 XYZ

    4 1 Отговор
    Нали ВМРО бяха партньори с ГЕРБ - значи и те са "катурнати"?
    На какво се радва г-н Сиди тогава?
    Казва, че не са говорили досега глупости - може би затова сега наваксва?
  • 31 днес

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Само питам":

    Патерица и лизачи на Боко Тиквоний Първи. Това момче - патриот има много хубаво, истинско и перфетно звучащо БЪЛГАРСКО име.
  • 32 B.M.P.O.

    2 0 Отговор
    На Сиди с Контрера, и на караГрух с Джамболина явно вече не им достигат парите за кьор-софра-гуляй-патриотарстване, след като им се спря партийната бюджетна субсидия и депутатските заплатки и кюфатци!? И сега са като гладни БКП+БЗНС+ДС-вълци пред бюджетна касапница!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 о.р. редник

    2 0 Отговор
    Това да не е приветствие на Сиди, караГрух, Джамболина, Контрера и гуляй-компания по случай годишнината от избухването на БКП-септемврийския метеж 1923 г. и по случй деня на БНА-казармата?!
  • 35 Изоставен Сиди

    1 0 Отговор
    БКП+БЗНС+ДС-МВРo-вцитe мнoгo бoлeзнeнo изживявaт фaктa, чe вeчe НИКOЙ нe ce нуждae oт тeхнитe кьор-софра-гуляй-патриотарски "УCЛУГИ"! Нaпрoтив вeчe e пуcнaтa зaпoвeд пo гaрнизoнa зa ликвидaция нa пaтриoтaрcкия ceктoр oт "уcлуги" - мнoгo крaдeли, пиянcтвaли и мърcувaли c вaзeлин и cпирт oт нeприкocнoвeнитe държaвни вoeннo-врeмeни зaпacи!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол