Last news in Fakti

24 Септември, 2021 14:11 3 034 65

ГЕРБ: Бойко Рашков да спре с PR акциите в КЕВР и да влезе в Министерството на енергетиката

  • фейсбук-
  • герб-
  • тома биков

Да се разследва ДДС измамника и шеф на НАП Спецов

ГЕРБ: Бойко Рашков да спре с PR акциите в КЕВР и да влезе в Министерството на енергетиката - 1
Снимка: Фейсбук

Бойко Рашков да спре с PR акциите в КЕВР и да влезе в Министерството на енергетиката и да ги пита за бездействието им и защо се стигна до този балон при цената на тока. Това заявиха представители на ГЕРБ на брифинг от село Ялботина, Община Драгоман. Думите им са по повод високата цена на тока.

Три пъти е скочила цената на тока в сравнение със септември 2020 г., посочиха от ГЕРБ. Това е ограбване на българските граждани и бизнес, категорични са те.

Г-н Рашков е намерил време да разследва две неща - кой е допуснал Бойко Борисов на една новострояща се магистрала, за да провери какво става и да покаже безобразията, които стават там. А другото е едно интервю от тази сутрин, в което хвърли още една димка и по този начин откри предизборната кампания. Той правеше същото нещо през цялата предизборна кампания за изборите на 11 юли. Резултатът от действията му се видя в 46-тото Народно събрание, което беше второто подред, което не успя да състави правителство, посочи Тома Биков.

"Готвят се определени хора от ГЕРБ и ДПС да купуват избори - всички тези димки, ченгесарски, долнопробни и смешни номера, ги гледахме на миналите избори. Г-н Рашков трябва да се е уверил, че ГЕРБ има достатъчно подкрепа в България, за да спечели изборите, въпреки натиска, който той правеше. Нашите хора няма да се притесняват от глупостите му. Рашков не е министър на вътрешните работи, той е председател на предизборния щаб на Радев. Ако продължи по този начин, един от разследваните по-нататък ще бъде самият той", смята Биков.

Призоваваме предизборната кампания да бъде битка на идеи, посочи той.

От ГЕРБ отново призоваха да се разследва продажбата на фирма със задължения към хазната от 1,5 млн. лв. от страна на шефа на НАП Румен Спецов. От ГЕРБ настояват за отговори на няколко въпроса: Рашков попитал ли е Спецов кой ще възстанови неизплатените данъчни задължения на продадената компания? Кой и защо е заплашвал Спецов? „Притесняваме се, че може би новият собственик на тази фирма, след като е разбрал, че тя му е продадена със задължения, е започнал да търси отговори или пък да си иска въпросните 1,5 млн. лв.”, коментират още от ГЕРБ.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    60 7 Отговор
    Спираме с PR акциите и вкарваме Боко в ЦСЗ хихи

    Коментиран от #11, #26

  • 2 гадно

    57 5 Отговор
    По чудно е защо не е започнал от Теменушка и всички останали по гербавата верига, но и това ще дойде тогава не знам какви ще ги дрънкат.
  • 3 истина е

    54 4 Отговор
    Няма герберист на високо ниво да не е за затвора!!!! Да бяхате си търсили килии с южно изложение ,защото идва зимата
  • 4 Баш

    42 5 Отговор
    вашия акъл ще слуша ?! Как ли не !
  • 5 GGG

    38 4 Отговор
    Ще ги удари волтовата дъга на промяната 14-ти идеее!
  • 6 2loop

    41 5 Отговор
    И телевизията да спре с пр на вожда ви всяка вечер в новините
  • 7 Шарански

    49 6 Отговор
    Пак ни сервират от глупостите Бикови. Това актьорчетата са големи натегачи с големи претенции и малки мозъци.
  • 8 Мнение

    8 35 Отговор
    Така си е....идват нови ,по-гладни и крадливи от предишните....
  • 9 Българка

    8 41 Отговор
    Направо да питат фатмака,защо им е Спецов. Нали всяка вечер, преди фитнеса лиже подметките на фигуранта.
  • 10 селянин

    39 5 Отговор
    Кой вдига тока КЕВР, кой го защитава партия ГРОБ. От тук на татък мисля че можете сами да си направите заключения.
  • 11 Мнение

    5 17 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Може ли компания да му прави шефът на НАП....
  • 12 Българка

    10 45 Отговор
    На власт е фатмака, въпросите са към него. Оправданията с хора на Бойко са плоски, щом някой от долните етажи е виновен, защо не го махнат ( нали ги махнаха уж) и да няма оправдания. Следователно и за това е виновен фатмака.
  • 13 Активист на БКП

    29 7 Отговор
    ГЕРБ НЕ МОЖЕ ДА ЗАПОВЯДА НА НИКОГО!!! ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ!!!🎃🇱🇷
  • 14 Бойко в затвора

    36 6 Отговор
    Няма по-нагли от тия боклуци от ГЕРБ и ДПС! Аз се чудя на глупаците,които ще гласуват за тях с какви очи ще погледнат децата си и внуците си,като ги питат защо са позволили най-вече на тези две партии,да управляват толкова дълго,и да ограбят държавата!

    Коментиран от #34

  • 15 Ейййййй

    16 5 Отговор
    Пяна на устата газ пикат в хауса им рев
  • 16 Кинжал

    24 4 Отговор
    Нали вие герберастите уж се борехте против комунизма и гадните комунисти?! Цената на тока се определя от борсата според търсенето и предлагането, бе тъпаци! Това е новия обществен строй , нали това искате?! Или искате тока да се продава както вие строите магистралите in-house?! Точно вие спряхте всички стратегически енергийни проекти изгодни за България, какво театралничите сега?! Вие сте банда престъпници!
  • 17 XYZ

    23 3 Отговор
    Актьорчето Биков - като всестранно развитите личности при социализЪма. Има мнение по всички въпроси - индустрия, финанси, енергетика, образование, здравеопазване ... Извинявам се, ако съм пропуснал нещо!
  • 18 Тома Биков Гьонсурат, Енергетик!!!

    24 3 Отговор
    Вашите Гербави кадри са на възлови места в Енергетиката, Тази голяма "мина" е заложи хте вие ГЕРБ!!! Справка Вашия Човек В. Николов БЕХ!
  • 19 Фактъ

    18 3 Отговор
    Бойко Рашков е мъжкар , а не мишка като толупа .
  • 20 Българка

    15 3 Отговор
    Има една мъдрост, коята с всяко свое изцепване герберите потвърждават- Хем н2с.ани, хем голями. За високата цена на ел.енергията са виновни ГЕРБ- ДПС. Техните хора и сега са бетонирани по върховете на държавни енергийни дружества, БЕХ, НЕК и са много, незнайно зашо все още неуволнени в министерство на енергетиката. Хубаво е Теменугата им да каже къде е пътната карта за руския тръбопровод, с който ни ощавиха в полза на чужди интереси с над 3 милиарда. И да, ако Рашков изпрати проверяващи в министерството, то очаквам да се натъкнат на много заложени мини и безобразия на бойковата банда
  • 21 питащ

    10 2 Отговор
    До кога ще се дава трибуна на явно неподготвени политиканти, герберски калинки и слуги на баойко да плюят по противниците му. Докажете твърденията си бе мисирки непоръбени, а не да ръсите само простотии. Не виждате ли, че хопата въобще не вярват на безпочвените ви обвинения и как ви обрисуват.

    Коментиран от #30

  • 22 Дани

    17 2 Отговор
    Абе крадливи долни герберисти вие ли ще кажете кой къде да провирява кэде е каскето гешев който ви брани като бостински плашила какво направихте за 12 гждини окрадохне заржбихте българите със заеми тиквана не признаваше паомевта и си мзимапте еднжлични решения джле вэн и вэв цатвора бб и цялота посмина корумпиранш и крадливи гробжджии

    Коментиран от #27

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 любопитен

    8 3 Отговор
    А на Каскета акцията в президенството какво беше? Щото и двата ареста съда ги обяви за незаконни!

    Коментиран от #39

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Подкрепа за Борисов

    6 1 Отговор

    До коментар #22 от "Дани":

    Колко си прост бедняк нямаш даже богат езиков речник
  • 28 Алооооооооу

    10 3 Отговор
    Вие кога ще издигнете кандидат за президент на ГЕРБ. Като нямате издигнете Слави или Стъки. В краен случай Бойко. Да се посмеем дружно
  • 29 Centyrion

    9 2 Отговор
    Да влезе,и да ви изкара батаците,вашите батаци.12 г бавите умишлено връзката с Гърция,за да няма деверсификация и да купуваме Азерски газ на половин цена,ама натикахте 3.2 милиарда на джуджето от Кремъл за неговия газопровод от който България няма никаква полза.Кой даде макар и за кратко студения резерв от Марица 2 на ТЕЦА на Доган???Този Турски поток е еманацията на поставянето в услуга на чужда страна в ущърб на нашата.Борисов и компания трябва да бъдат и ще бъдат съдени по глава първа от НПК!!!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Мисирки ГЕРБ

    7 3 Отговор
    Няма човек за президент. Ще подкрепим Радев

    Коментиран от #37

  • 32 Пунта Мара

    7 4 Отговор

    До коментар #30 от "Подкрепа за Борисов":

    Издигнете Бойко за президент. Хи хи хи хи хи хи

    Коментиран от #36

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Подкрепа за Борисов

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Бойко в затвора":

    Ти нали си умник не ме мисли Гледай себе си и се гордей Върви да даваш акъл другаде
  • 35 Подкрепа за Борисов

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "ПКП":

    Как ме позна
  • 36 Подкрепа за Борисов

    4 2 Отговор

    До коментар #32 от "Пунта Мара":

    Аз само Искам Демокрация Развитие И способни Българи да управляват Богата България А Вие Като желаете разни Дърти От БКП си е Ваша Работа Искам си Демокрацията
  • 37 Подкрепа за Борисов

    2 4 Отговор

    До коментар #31 от "Мисирки ГЕРБ":

    За толкова години какво добро видя от Радев Какво Направи за БГ Изгониха го позорно от Естония С никой не създаде контакти Наруши Демокрацията И за да се спаси от Разследването на Гешев Направи Държавен преврат
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Подкрепа за Борисов

    2 5 Отговор

    До коментар #25 от "любопитен":

    И Президенството да не е извън законите на БГ Не е независима територия И Радев е президент на БГ а не на Себе си или на разни изпаднали Защо да не може Гешев да влиза там и са разследва
  • 40 Мисирки ГЕРБ

    1 4 Отговор
    Румен Спецов, Румен Рашков, Румен Радев. Ха ха ха ха ха. Сега остава и Румен Борисов да го вкарат в затвора
  • 41 Що е Румен

    1 4 Отговор
    Все е велик
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Подкрепа за Борисов

    3 3 Отговор
    Долу ГЕРБ. Бойко в затвора

    Коментиран от #53

  • 44 Подкрепа за Борисов

    3 4 Отговор
    Да съберем капачки за Бойко
  • 45 Подкрепа за Борисов

    2 3 Отговор
    ГЕРБ са жалки. Нямат кандидат за президент
  • 46 Подкрепа за Борисов

    2 3 Отговор
    ПКП, пачки, кюлчета, Барселона, мисирки и толупи
  • 47 Подкрепа за Борисов

    3 2 Отговор
    ГЕРБ умре. На 4 април. На 14 ноември окончателно

    Коментиран от #55

  • 48 Подкрепа за Борисов

    3 2 Отговор
    Респект за Радев

    Коментиран от #54

  • 49 Подкрепа за Борисов

    2 2 Отговор
    Абе, къде е Бойко???

    Коментиран от #50

  • 50 Пудела Биков

    3 2 Отговор

    До коментар #49 от "Подкрепа за Борисов":

    Крие се в ЗАЙЧАРНИКА
  • 51 Верно ли

    3 2 Отговор
    :))) Тея вече на някакви партизани приличат!
  • 52 Подкрепа за Борисов

    2 2 Отговор
    И Президенството да не е извън законите на БГ Не е независима територия И Радев е президент на БГ а не на Себе си или на разни изпаднали Защо да не може Гешев да влиза там и са разследва
  • 53 Подкрепа за Борисов

    2 3 Отговор

    До коментар #43 от "Подкрепа за Борисов":

    За толкова години какво добро видя от Радев Какво Направи за БГ Изгониха го позорно от Естония С никой не създаде контакти Наруши Демокрацията И за да се спаси от Разследването на Гешев Направи Държавен преврат
  • 54 Подкрепа за Борисов10

    3 0 Отговор

    До коментар #48 от "Подкрепа за Борисов":

    Защо ми крадеш Ника Вижда се кой е изпечен мошеник Продължавай Безсилен си Троле
  • 55 Подкрепа за Борисов10

    1 2 Отговор

    До коментар #47 от "Подкрепа за Борисов":

    Защо само от ГЕРБ се интересувате Защо не си закачат е дрешките другаде

    Коментиран от #62

  • 56 tapanar4o

    3 0 Отговор
    Биков,ГЕРБ кога ще върне откраднатите милиарди?Хаоса в страната е резултат от управлението на шофьора на джипката и неговата шайка в парламента.Не се опитвайте да си измивате мръсните крадливи ръчички със временното правителство,боклуци гербави.
  • 57 Шкембе Войвода

    4 0 Отговор
    Маммааа виии мръъъъснааа Гербаджиййййскааа.....Затвор за всички.....
  • 58 Подкрепа за Борисов10

    1 0 Отговор
    Румен Радев президент втори мандат! Бойко следствен и в затвора
  • 59 Подкрепа за Борисов10

    1 0 Отговор
    ГЕРБ умре. Амин
  • 60 Подкрепа за Борисов

    1 0 Отговор
    Само Рашков ще ви оправи.
  • 61 Подкрепа за Борисов

    0 1 Отговор
    Стъки за президент от ГЕРБ
  • 62 Подкрепа за Борисов10

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Подкрепа за Борисов10":

    Джипко Бибитков нещо се скри? Жив ли е? Или го е страх
  • 63 Подкрепа за Борисов

    2 0 Отговор
    Да отидем всички на гости в Банкя.
  • 64 Подкрепа за Борисов10

    1 0 Отговор
    Абе сега Баце вика ли си Мата Хари?
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове