27 Септември, 2021 11:04 1 938 27

Вигенин: „Продължаваме промяната“ е бизнес проект

  • вигенин-
  • бсп-
  • румен радев-
  • президент

Няма да се опитваме да слагаме Румен Радев в „тесни партийни дрехи“

Вигенин: „Продължаваме промяната“ е бизнес проект - 1
Снимка: БГНЕС

"Начинът, по който „Продължаваме промяната“ беше представен в началото, създаде известни колебания сред нашите членове, че едва ли не президентът се отказва от БСП", заяви в „Тази сутрин“ Кристиан Вигенин от БСП.

„Последните дни дадоха ясно да се разбере, че този проект не е създаден от Румен Радев. Струва ми се, че колкото повече минава времето, толкова повече изглежда, че това е просто бизнес проект, който ще бъде регистриран по Закона за политическите партии. Това е едно акционерно дружество, което в момента набира капитал“, добави той.

По думите му участието на Кирил Петков и Асен Василев в служебния кабинет е било използвано да трупат популярност и да си правят пиар.

“За мен винаги е стоял въпросът защо е това бързане да се направи, тъй като формирането на една политическа партия изисква време и ясни принципи”, каза Вигенин.

Депутатът от БСП заяви, че партията категорично стои зад кандидатурата на Румен Радев и се надява, че по този начин вече окончателно са затворили всички спекулации, които са вървели в последните месеци.

„Няма да се опитваме да слагаме Радев в „тесни партийни дрехи“. Той заслужава нашата подкрепа“, допълни Вигенин.

Тази вечер ще бъде обявен Инициативният комитет за издигане на кандидатурата на Румен Радев за президент, както и неговият председател.

„Комитетът е преди всичко знак към обществото за това, че президентът Радев продължава да бъде партийно необвързана фигура, а човек, който показа, че има качествата да води страната. Огромната част от местните структури на БСП подкрепят Румен Радев и Илияна Йотова. Разбира се, в някои структури има и други имена, които са изпратени към националното ръководство, но преобладаващата подкрепа е за Радев“, добави той.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 choko

    22 14 Отговор
    „Продължаваме промяната“ като стане 1-а сила друга песен ще запеете! хехе

    Коментиран от #10, #24

  • 2 меркантилност

    11 8 Отговор
    тая пък и тя
  • 3 Софиянец

    18 4 Отговор
    Че БС/К/П и ГЕРБ какво са, ООД-та за източване на държавата.
  • 4 Пипи Чорапчето

    19 2 Отговор
    А, то щото досега бизнеса хич пък не е в политиката, нали;))
    Тези, които стават депутати или министри от къде се пръкват?
    Това го питам в контекста на факта, че всеки знае как се купуват и колко струват избираемите депутатски места или преференциите;)
  • 5 Последния Софиянец

    9 2 Отговор
    Бизнеса е с Кирил и Асен.Без бизнеса нищо не става.
  • 6 Сатъра на Хана

    14 5 Отговор
    ВИНЕГИН , ВСИЧКИ ПОМНИМ ЧЕ БЕШЕ ИНТИМЕН ПАРТНЬОР НА СЕРГЕЙ ГЕРГОВ ......
    ....... Такива като теб
    НАМАЛЯВАТ РЕЗУЛТАТА НА БСП С 10%
  • 7 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    10 5 Отговор
    А БСП какъв проект е...другарю Вигенин
  • 8 Няма

    9 12 Отговор
    как да не се съглася с теб, по отношение на ПП! Ясно е и чий проект са! Не знам защо всички по медиите си чешеха езиците с глупости да ги обвързват с Радев! Лошото е, че доста ниско интелигентен народ, ще излъжат да гласуват за тях!
  • 9 Сатъра на Хана

    10 6 Отговор
    КАК ДА ГЛАСУВАШ ЗА БСП ,
    КОГАТО Е40% СА СТАРИ МУТРИ ...
    КОИТО СА КРИМИНАЛНО ОТГОВОРНИ ЗА ЧЕТВЪРТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА
    ......... НАРАВНО С ДПС , СДС И ГЕРБ ???
  • 10 Osman

    6 9 Отговор

    До коментар #1 от "choko":

    Да ще станат първи ама ако изборите са на 35 ти ноември
  • 11 Пеям

    5 2 Отговор
    Гей, какво да го правиш!
  • 12 Българка

    9 7 Отговор
    Съветвам Вигенин и Нинова да бъдат по-внимателни и обрани в етикирането на новия проект. И Петков ,и Василев доказаха с делата си, че работят за разграждане сарайския модел и борят корупцията. Това, че са успешни в бизнеса, е само плюс за тях.
    А БСП ако тръгнат на конфронтация и то с обидни квалификации и лъжи, да бъдат подготвени за съдебни дела. Василев вече публично заяви, че ще съди Тошко Йорданов от ИТН за набеждаване, че е крадец на интелектуална собственост
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Грульо

    4 5 Отговор
    Бизнес проект на Козяк 16. :D
  • 15 Деймос

    2 0 Отговор
    И да е проект ...какво ???
  • 16 човек от народа

    5 2 Отговор
    ГЕРБ = БКП !!! не го ли разбрахте досега !? само че, тиквата не може и на малкото пръстче на ТАТО да стъпи !
  • 17 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    4 2 Отговор
    БИЗНЕС ПРОЕКТ Е БКП/БСП!!И ТО ОТ НАЙ УРОДЛИВ,БИЗНЕС,РЕКЕТЬОРСКИ,СВОДНИЧЕСКИ,НАРКО РАЗПРОСТРАНИТЕЛЕН И ОЛИГАРХИЧЕН ПРОЕКТ!!!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Таня

    4 0 Отговор
    Всички партии ,социолози,антрополози, визионери и т.н.се занимават Петков и Василев, като,че ли те са единствените играчи на политическата сцена. Голям страх! За сметка на това, колкото повече отрова се пръска около тях и срещу тях, толкова по позитивни и дружелюбни са те самите. В Библията е казано" по делата им ще ги познаете", за това вярваи на това което очите ти виждат, с не на онова което с пяна на уста се опитват да ти внушат.
  • 20 XYZ

    7 2 Отговор
    Бързането на Петков и Василев е предизвикано от безизходицата, в която партиите изпаднаха в 45 и 46 парламент!
    Ако това не ти е ясно другарю Вигенин, не знам какъв политик си!?!
    И не се опитвай да вкарваш новата партия в удобни за БСП клишета!
  • 21 Хехе

    6 2 Отговор
    Мачкай Кире, мафията не спира да ви плюе.Бг народа е с вас успех...
  • 22 провинциалист

    3 1 Отговор
    Вагинов вземи се скрий някъде. бсп/бкп какъв проект са. Цялата крадлива приватизация мина под вашето червено знаме. Всички предприятия и пари на държавата минаха в ръцете на вашите кадри.
  • 23 Елкторат

    2 1 Отговор
    Другарю Вагинин скрий се и се потърси!
  • 24 1111222333

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "choko":

    Купуваш котка в чувал
  • 25 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор
    Стига с тази „ПРОМЯНА“!!! КОЙТО иска промяна да си смени най-добре половата ориентация и белким се успокои.
    От НЕКЪДЪРНИЦИ, само промяна може да се очаква, защото е лесно, а за „.......Европейското Развитие на България“ трябва акъл и работа.
    Тия двамцата, Кирчо и Асенчо, ако не влезнат в новия парламент няКОЙ ще пострада жестоко...ПАРИТЕ ДАДЕНИ ЗА ПРЕ3ДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ ТРЯБВА ДА ИМАТ ВЪЗВРАЩАЕМОСТ +.
  • 26 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
  • 27 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    ДО ГРОБ ЛИ ЩЕ СИ ТАМ БЕ ...........................
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове