Last news in Fakti

27 Септември, 2021 13:35 5 535 68

Борислав Сандов очаква екокатастрофа до дни

  • борислав сандов-
  • кораб-
  • яйлата

Опасността идва от заседналия товарен кораб край местността "Яйлата"

Борислав Сандов очаква екокатастрофа до дни - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Очакваме еко катастрофа до дни. Наблюдаваме престъпно бездействие. Има хора, които са назначени на щат, и те стоят и чакат. Във всяка една нормална държава трябваше да бъде обявена обща авария и да има съдове в близост до заседналия. Това заяви Борислав Сандов, съпредседател на партия "Зелено движение" в студиото на "Здравей, България" по Нова телевизия.

Той беше категоричен, че има закон, който задължава властите да действат, а те не го правят.

Припомняме, че вчера министърът на транспорта разпореди незабавно заседналият товарен кораб край местността "Яйлата" да бъде освободен, а днес се очаква да започне операцията по изтеглянето на плавателния съд.

Според Сандов операцията е опасна защото вълнението става все по-високо. Очакват се 2 метра вълни в края на утрешния ден.

Надявам се на чудо. Има сериозен риск“, каза Сандов и предупреди, че съществува риск и той става все по-сериозен.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    37 4 Отговор
    Оправдаха доктор Димитров за Жоро Плъха.Браво!

    Коментиран от #4

  • 2 Отрови и озлоби хората

    21 58 Отговор
    Радев ще предизвика и екокатастрофа. Седят и мълчат цяла седмица. Разруши страната

    Коментиран от #8, #11, #12, #13, #26, #32, #51, #64

  • 3 пешо

    22 8 Отговор
    доколкото писаха джрналюгите, корабълът е натоварен с торове. тоя "зеуен", може ли да ни представи тук една сметчица - като как ще се промени концентрацията на съответните вещества в морето, ако случайно торовете се разтворят в морската вода.
    аман от ци.ркаджи.и!
    p.s. къде е учил тоя с.мешник, ве! да си изяде дипломата.

    Коментиран от #31, #49

  • 4 Еваларка

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Само нерегистрираният Валтер беше извън закона,но и кражбите също.Ако речем да сме перфектни ще метнем бебето с водата..
  • 5 Препатил

    14 4 Отговор
    Сигурно има спогодба с Турция да не пипаме заседнали техни кораби, а като заседне наш кораб при тях - до 12-24 часа да са го конфискували в полза да Турция и като заплаха за държавата им... Реципрочност. Иначе министъра бил ЗАПОВЯДАЛ на 10-тия ден, а никой на си мърда пръста, въпреки задълженията си като държавен и общински служител...
  • 6 user

    11 23 Отговор
    От тук нататък ще е така. Нищо повече за тази държава няма да се направи. Вижте бездействието на един служебен кабинет. Вече половин месец един кораб не могат да изтеглят. В момента чуджи сили са взели държавата на абордаж и ни упражняват геноцид над този народ. Никаква ваксинация, дава се глас само на антиваксърите, хората измират от този вирус и никакви мерки не се взимат. Вижте само катастрофите по пътищата последните дни. Драстично увеличение, а контролът по пътищата не се увеличава дори напротив. Не напразно ни пускат статистики, че след някой година ще станем 5 милиона. Това е и целта на тези чужди сили - да ни намалят като население и да си правят каквото искат тук!

    Коментиран от #22

  • 7 zeus

    26 6 Отговор
    Едно време калинките чакаха Баце да каже какво да се прави, сега калинките са си същите, ама няма кой да им каже какво да направят :)

    Коментиран от #48

  • 8 ОЩЕ ОЩЕ

    15 3 Отговор

    До коментар #2 от "Отрови и озлоби хората":

    ПРЕДИЗВИКВА ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ И ИЗРИГВАНИЯ НА ВУЛКАНИ.ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПОЖАРИТЕ.ОНЯ ИТАЛИАНСКИЯ КОРАБ ГО ВАДИХА ЕДНА ГОДИНА , ТУКА ИСКАТЕ ЗА ЕДИН ДЕН
  • 9 вижда се

    28 7 Отговор
    Катастрофите ги заложи боко , защото вси4ки агенции преливат от калинки , които мислят само за опрашване !

    Коментиран от #14

  • 10 Активист на БКП

    10 5 Отговор
    Борисов стои зад аферата с кораба🎃🇹🇷🇱🇷
  • 11 Може ли

    21 6 Отговор

    До коментар #2 от "Отрови и озлоби хората":

    само да ми обясниш радев кво общо има с някакъв кораб...

    Коментиран от #15

  • 12 Ти си злобен и отровен

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Отрови и озлоби хората":

    ганьовецо.От Ненко Балдьовеца немате спиране..
  • 13 Тролче

    28 5 Отговор

    До коментар #2 от "Отрови и озлоби хората":

    Че радев ли трябва да вади кораба бе герберче - има си хора назначени за тази работа и които вземат солидни пари ама нали са герберски калинки не знаят даже каква им е работата и се ослушват като гърмени зайци.

    Цялата герберска пасмина трябва да се изчегърта.

    Коментиран от #42

  • 14 user

    8 24 Отговор

    До коментар #9 от "вижда се":

    Ако беше Боко ти на власт този кораб отдавна щеше да е изтеглен и забравен. Ще видим до кога ще ви минават номерата с "Боко в виновен". Ще видим до кога нормалният българин ще му издържат нервите и ще грабне тоягата!

    Коментиран от #16, #18, #19, #67

  • 15 Хахаха..

    8 3 Отговор

    До коментар #11 от "Може ли":

    Тоя ръб ще ти го обясни на 30 февруари,Територията е пълна с такива екзактополчета..

    Коментиран от #21

  • 16 А на теб

    16 5 Отговор

    До коментар #14 от "user":

    ще видим до кога ще ви минава номера "комунистите са виновни" кво Боко тиквата щеше да ходи да го дърпа с джипката ли бе ганьооо
  • 17 📌:) Бля

    8 1 Отговор
    Може да кажем Чао, Бля🏴‍☠️🌸 следващият Туристически Сезон в Района. 🏴‍☠️🌸:) Бля
    От началото до днес общо взето са 168 часа, или 120 часа бездействие, при идеални метео-условия за спасителни действия! Метео-условията в района Яйлата/Камен бряг няма да са толкова добри в следващите 168 часа. За разтоварителни работи на Контейнеровоза са нужни минимум 30 до 40 часа при условие че се работи нон-стоп! За цялата “Салведж” операция ще са 100/120 часа, това при изработен план и налични мощности и персонал! В Турция макс 48 часа е периода който е определен за Собствениците на Плавателни Съдове, след първоначалните 48 часа, нещата преминават в компетенцията Държавната Турска Администрация. Представете си същата ситуация в Босфора, дали някой ще чака Собствениците 168 часа да се наумуват дали да спасяват товара и плавателният съд или не?
    🏴‍☠️🌸:) Бля Реалноста е че със всеки изминат час, ден носовата час на Котейнеровоза/Шлеп уляга все повече на скалите, също пробойната/пробойните се разширява/т. Това е. Собстениците на коритото е възможно да са преценили че цената на операцията по спасяването на Кораба и Товара е непосилна неприемлива за тях, затова нещата са оставени в ръцете на случайноста, морето и времето да довършат своето.Тук е мястото Българската Дъжава/ Администрация да извърши своите задължения, всичко друго е история с негативен край. 🏴‍☠️🌸:) Бля Това че Контейнеровозът/Шлепа се наклонил /вижда се просто око/ , означава че има изместване на товара- малко

    Коментиран от #55

  • 18 Боко ще прави вятър

    9 4 Отговор

    До коментар #14 от "user":

    на бай Ставри..Нещо като климатик.И гербер звучи гнусно,скоро ще ви заплюваме по тротоарите..
  • 19 пешо

    9 5 Отговор

    До коментар #14 от "user":

    "Ще видим до кога ще ви минават номерата с "Боко в виновен"."

    усер, няма какво да гледаш! на твоя идол и до ден днешен за всичко му е виновен орешарски!
    усещай се поне малко, да ге!
  • 20 Динозавър

    10 4 Отговор
    Зелените само приказват и смучат кинти. Какви действия лично те ще предприемат в случая, освен да се показват по телевизора. Даже и акъл не могат да дадат, само бля бля за собствена реклама.
  • 21 Ганчооо

    7 3 Отговор

    До коментар #15 от "Хахаха..":

    не се напиняй като глист на ламарина, тикви си бяхте и тикви си останахте :Д
  • 22 Тролче

    12 7 Отговор

    До коментар #6 от "user":

    Че кой ни направи под 7 милиона бе герберче - не беше ли вашия Вожд. И какво направи той за България освен че докара българите до бедност въпреки че държавата задлъжня с 30 милиарда и въпреки еврофондовете.

    Като дойде тиквоча на власт бяхме по-напред даже и от румънците. След 12 години с Толуп начело румънците са на светлинни години пред нас а ние сме някъде след Гана.
  • 23 Бамбука

    9 5 Отговор
    Кои български институции да вземат решение ? Тези , назначените от герб, които за последните 12 години не създадоха нито стратегия, нито флот за справяне с подобни инциденти по нашето крайбрежие. Това не е първия случай, но ще стане най-фрапиращия за жалост. Пи подобна ситуация в Гърция службите ( Морска администрация, пристанищна и т.н. ) се задействат още в първите 24 часа.
  • 24 📌:) Бля

    4 1 Отговор
    🏴‍☠️🌸 малко вероятно, другото е нахлуване на морска вода в /компартментс/ на плавателният съд и от там изместване на теглото централно, бля :)
  • 25 бля бля

    7 3 Отговор
    сандов,сандов,България пое към катастрофа с "вещото" ръководство на дс и бкп още през 1989г, това заседване на кораб е само олицетворение на цялата ни държава!
  • 26 Българка

    9 4 Отговор

    До коментар #2 от "Отрови и озлоби хората":

    Престанете с умишлените саботажи на инсталираноте навсякъде и на всички нива хищни сарайски калинки да правите ПР срещу Радев. Чантажиите на ГЕРБ-ДПС се спотайват умишлено. Те явно са организирани за създаване навсякъде на кризи, за да може да се обвинява Радев и кабинета му

    Коментиран от #28

  • 27 asd

    4 0 Отговор
    "Очакваме ... Наблюдаваме "

    Типично по ганьовски! ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА
  • 28 Бамбука

    10 0 Отговор

    До коментар #26 от "Българка":

    Така е защото няма журналисти които да попитат как дадоха или раздадоха 400 млн. за канала до пристанището на Доган, а не се намериха едни 20 млн. за нов спасителен кораб ?
  • 29 Зрител на ТВ...!

    3 6 Отговор
    Каква ,,екокатастрофа" бе хора ..?!Снощи един спец каза по ТВ,че освен да се наторят водораслите и да избуят,друго няма какво да се случи...?!?!

    Коментиран от #33, #35

  • 30 📌:) Бля

    6 0 Отговор
    🏴‍☠️🌸 :) Бля, Живко Петров/ГЕРБ - от 7 г. шеф Изпълнителна агенция морска администрация. Валентин Енчев/ГЕРБ - от 11 г. шеф Морска администрация Варна.
    Може би не трябва да се политизира ситуацията, но, 🏴‍☠️🌸:) Бля може би трябва, бля, бля, бля :)
  • 31 пешо

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "пешо":

    направих си труда да погледна - особата е завършила "Управление на хидроклиматичните ресурси в Софийски университет". от което следва, че и аналитичната химия, и физикохимията са му тера инкогнита.
    била с ангажименти и към "лгбт обществото"...
    във връзка с горното - оттеглям си питането. безсмислено и безнадеждно е.

    Коментиран от #38

  • 32 Вампир

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Отрови и озлоби хората":

    Напротив, ВИНЕТУ ги озлоби и раздели хората, с безскруполните си далавера и кражби, с идиотското си мутренско поведение. С роболепниченето пред диктаторите Ердоган и Путин .
    Борисов е ЕМБЛЕМА НА ПРОСТАЩИНАТА, КОРУПЦИЯТА И СЛУГИНАЖА.
  • 33 Тролче

    3 3 Отговор

    До коментар #29 от "Зрител на ТВ...!":

    Нали ще измре рибата бе герберче облъчено от Севда - ТВ.
  • 34 Морски

    5 0 Отговор
    Ами вижте за какво става въпрос. Валентин Енчев си е политическо назначение и некадърник. Живко Петров и Владо Тодоров - подобно. Никой не смее да вземе решение ,още повече да действа. Тяхната задача е да не правят НИЩО. Затова са ги назначили там. Митко Димитров е по- добре но и той- пенсионер ,на който не му се занимава с решения и дейности. Така че цялата пасмина от "Морска администрация" са "бутончета" които чакат нареждане отгоре, като горните виждат морето само през лятото когато идват на почивка със служебните автомобили на място където плаща народа. За какво става дума преценете сами. Кораба ще се скъса и ще го изоставят, за "по-добри" времена.
  • 35 ТЕ ТАКА БЕШЕ

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Зрител на ТВ...!":

    ВОДОРАСЛИТЕ ЧЕ ИЗБУЯТ КАТО НА МАМШКИТЕ МЕЖДУ ПРАШКИТЕ,ДЕКА ИДАТ ЛЕТОСКА👰
  • 36 📌:) Бля🏴‍☠️🌸

    2 0 Отговор
    Тук състезанието е единствено със времето, часово и като метео обстановка, тези два фактора мултиплицирани с пробойната или пробойните на Контейнеровоза/Шлеп са динамиката на това което ще се случи в близките седмица две!
  • 37 ТЕ ТАКА БЕШЕ И ЯЗЕ ГО ЧУХ

    2 1 Отговор
    ВОДОРАСЛИТЕ ЧЕ ИЗБУЯТ КАТО НА РАШКИТЕ МАМАШКИТЕ МЕЖДУ ПРАШКИТЕ,ДЕКА ИДАТ ЛЕТОСКА👰

    Коментиран от #40

  • 38 Тролче

    3 1 Отговор

    До коментар #31 от "пешо":

    А направи ли си труда да прочетеш с какви торове е натоварен кораба и дали тези торове в минимални количества не са отровни за рибата.

    Ама друго си е да защитаваш герберските калинки които не са си свършили работата и този кораб стои заседнал вече колко време. Поне товара му да бяха махнали че е взривоопасен.
  • 39 Хайде

    1 3 Отговор
    стига вече с тая Яйла !
  • 40 Помнещ

    2 1 Отговор

    До коментар #37 от "ТЕ ТАКА БЕШЕ И ЯЗЕ ГО ЧУХ":

    Ти остави мамашките ами кажи как са гей-браковете в Швейцария. Вчера им беше голям защитник.
  • 41 Безхаберието цари в България !

    1 0 Отговор
    Хаос в цени и управление !
  • 42 след като

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Тролче":

    калинките не си вършат работата да ги съдят и чао, да слагат такива дето вършат, ситуацията е същата като с тока лятото, докато не се вдигна медиен шум ни прецедента ни някоя агенция си мръдна пръста, а можеше да трупа политически дивиденти от всяка криза, значи не го бива
  • 43 Тошко

    1 0 Отговор
    Възела на връзката зелен, а сърцето е червено! Белия цвят ще го развее след изборите!
  • 44 дрон

    2 2 Отговор
    изметта от герб вкара боклука на Европа у нас и говори за екокатастрофал по нагли и от батко са

    Коментиран от #61

  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    не пазиме природата
  • 46 Борислав Сандов!! В следващите дни се

    2 3 Отговор
    Очокво вятър и има вероятност, да ти падне саксия на главата!! Но няма дае катастрофа за никой, освен за саксията и главата ти!!! Аман от Пророци, Врачки и Шамани!! Сигурно си се кръстил и Експерт???
  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    ЕКИПАЖА на КОРАБА е бил във видимо неадекватно състояние накратко били са
    пияни
  • 48 Помним

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "zeus":

    Добре че не е зима, защото щеше да улови и снежинките във въздуха!
  • 49 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "пешо":

    Единствено цъфват водораслите и планктона може да се увеличи.И видиш ли,според тия пишман зеленчуци, това щяло да изгони рибата. Все едно салам да прогони гладно куче.Кой им дава дипломи и трибуна на тия да плямпат глупости.
  • 50 Го4о

    3 3 Отговор
    Очаквам някой да напише, че виновен за еко катастрофата е виновен лично Бойко Борисов, защото не е предвидил преди шест месеца, (от тогава не е премиер) че ще заседне турски кораб с 360 хиляди тона изкуствени торове! Радев спиш ли?

    Коментиран от #52

  • 51 Един

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Отрови и озлоби хората":

    Отровен и озлобен ( от падането на ГЕРБ)(щото не ти знам името) - Президента Радев не ти е виновен за кораба! Но щом ревеш значи са ти затворили "чекмеджето"! Ама то ако баба ти беше мъжка , този проблем (ти!) нямаше да го (да те) има!
  • 52 00014

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Го4о":

    Го4о, наближава Коледа След изборите ще си ненужен и забравен.
  • 53 Тошко

    2 2 Отговор
    Радев днес е зает! Събира сандали да го подкрепят за втори мандат. Събитието е в НДК, а вие си чакайте Радев и неговото правителство да се заеме с решаването на еко-катастрогата! Дреме му на оная работа!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 1191

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "📌:) Бля":

    Добре написано, но малцина ще разберат.
    Пише са "на аба" за публиката.

    Аз имам следните въпроси
    1. Кои баластни танкове от двойното дъно са засегнати и колко.Предполага се от типа на кораба 4 броя.
    2. Носовияt баластен танк форпик е сериозно засегнат и наводнен.
    3.Има ли наличие на вода в хамбарите /предполага са, че са 2
    въпреки, че люково закритие е едно/.
    4. Обявено ли е изоставяне на кораба total abandon.

    За мене спасителна операция не може да има, поради състоянието на кораба и липсата на каквито и да е средства за спасяване в държавата.

    Трябва да има прозрачност. Гражданското обществото следва да бъде информирано. Да не стане като МИга 29 който трябвало да порази целта между 4000 м.и 7000 м. , а той летял на 1700 м. и никой не го предупредил да прекрати мисията.
    Наследството на престъпника Тиква е ужасяващо. Морален крах !

    Единствено кооперациятаза риболов реагира, тъй като ще бъдат най-засегнати.

    Коментиран от #57, #58

  • 56 Вида

    2 1 Отговор
    Като е зает Радев, да изпрати Рашков на място и да ръководи решаването на проблема. Какво се мотаят още в София? Ако беше нещо с дамаджани, веднага щеше да обърне внимание!? Нали?
  • 57 Го4о

    2 1 Отговор

    До коментар #55 от "1191":

    Ало, и за катастрофата с МИГ 29 ли е виновен Бойко Борисов, питам за един приятел, защото ти спомена нещо такова? Ууууууу, толкова сте заслепени, че Радев ви е влизал в кухите глави

    Коментиран от #59

  • 58 📌:) Бля🏴‍☠️🌸

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "1191":

    :) 🏴‍☠️ 1191, Добри въпроси задаваш от началото до края. Информационната мъгла около Контейнеровоза/Шлеп е ноо яка. Изглежда всички очакват лошата метео/прогноза/време да довърши останалото.
    Бездействието от последната седмица на Българската Администрация е повече от безотговорно.
  • 59 1191

    1 0 Отговор

    До коментар #57 от "Го4о":

    За самолета не, на за моралната деградация на обществото -да
  • 60 стария моряк

    2 0 Отговор
    Един добър влекач , хващат го на кърмата и баржата е измъкната като репичка!
  • 61 Айде бе

    1 2 Отговор

    До коментар #44 от "дрон":

    Нищо подобно- червените бизнесменчета и приятелчета на президентския съветник, спонсорът на БСП-то Ковачки и други знатни левичари ви тровят!

    Коментиран от #65

  • 62 питащ

    1 0 Отговор
    А бе, господинчо, ти знаеш ли че действи я по обработка на кораба се взема единствено и само от собственика. В Турция при такв случай, ако собственика бездейства в продължение на 2 дни, то държавата взема мерки за отстраняване на проблема, но за сметка на собственика. В България такъв двудневен срок няма. Какви притенции имаш срещу правителство и на какво правно основание, посочи нормативния акт който ти дава право на това изявление.
  • 63 Токин

    1 1 Отговор
    Борката Сандов, Тома Белев и техния шеф Иво Прокопиев отново видяха шанс да яхнат "зелената" вълна у нас и веднага започнаха с изказванията!
  • 64 Антисептик

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Отрови и озлоби хората":

    Платената герберска тролскаГад причинява с троленето си още по голяма погнуса към мутратаСтрахливец и хлебарките му
  • 65 ЕкокатастрофатаГерб

    1 0 Отговор

    До коментар #61 от "Айде бе":

    Тиквата помня как взе от ита лианската мафия едни милиони и пусна кораби с боклуци в България после други му чистиха л.. ната с бюджетни средства, но пачките и кюлчетата си останаха за банкянския шопар да им се радва докато спинка. Дали някой от тука лещитеМалоумниПсета помнят това или амфетките на Толупа им прожектират само филии с мас и розови слончета..
  • 66 Сандов

    1 0 Отговор
    знаеш ли какво очаквала рисицата, като гледала как се мандахерцат едни работи на коча? Впрочем -ти по какво си специалист?
  • 67 Иво.

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "user":

    Ха, че то ако имаше повечко нормални Българи както ги наричаш, Чичкото от Банкя и неговата клика никога нямаше да управляват Бг ,12 години.
  • 68 Никога повече Борисовщината, никога

    1 0 Отговор
    СИКАДЖИИ и Ченгета от ДС, да управляват Държавата!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове