Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 09:45 5 104 45

Лозан Панов отговори на Герджиков за ДПС

  • лозан панов-
  • анастас герджиков

В продължение на 7 години съм отстоявал независимостта на ВКС

Лозан Панов отговори на Герджиков за ДПС - 1
Снимка: Архив

Герджиков е свързан с ”Новото време”, а ”Новото време” е ДПС в НДСВ. В края на кабинета на НДСВ беше сменен енергийният министър, като постът зае кадър на ”Новото време” - Мирослав Севлиевски.

Министерската рокада беше заради Булгартабак, а след това всички знаем съдбата на компанията, която беше свързвана с Пеевски. Това каза в отговор на въпроса, защо свързва кандидат-президента проф. Герджиков с ДПС Лозан Панов пред TV+ и TV1 и Веселин Дремджиев.

В продължение на 7 години съм отстоявал независимостта на ВКС. Усещах безсилие. И смятам, че съдебната система може да се реформира и от президентската институция. Когато се води една битка, трябва да бъде продължена, обясни той решението си да се кандидатира за президент.

Политическият пазарлък не е част от това, което съм работил - така отговори той на въпрос дали е имал предложение от "Демократична България". Избрах Мария Касимова Моасе за вице, тъй като тя споделя моите виждания, лаконичен бе той.

Панов коментира и защо е нарекъл Румен Радев фалшив герой: За мен Радев обязди справедливия гняв на хората на протеста. Антимафиотският фронт, на който се настани Радев, се водеше от три години. Дотогава не бях чул да говори против управлението и против главния прокурор. Можеше да забави указа на Гешев. Радев говори , че има състезание с един кон за главен прокурор, но не каза и дума за качествата на Гешев, обясни позицията си той.

Ако в една държава е възможно един луд с картечница да заеме пост с неограничена власт, значи липсват онези, които биха предотвратили това да се случи, допълни той.

Той коментира и офертите на Кирил Петков за главен прокурор и на Томислав Дончев за подкрепа на втори тур: отговорът ми е , че електоратът не е стока, която може да се мести от една в друга кошара, категоричен бе Панов.

Той отговори за кой би гласувал, ако не се класира за втори тур: Не участвам в такъв тип търгашество. Сърцето ми не е токова голямо, за да приеме любовта на много хора, откровен бе Панов.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 48 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо Ви КуРти От СелО ПиПеркОво

    68 44 Отговор
    Тия двамата не разбраха ли,че ще бъдат прегазени на 1ви тур от настоящия президент... толупЪ да се пръсне от яд

    Коментиран от #9, #43

  • 2 Христо Иванов

    23 79 Отговор
    Страхотно представяне до момента. За сега разбиваме ДПС и Румен Радев. Дано на балотажа ни подкрепят и ще имаме най-накрая истински президент

    Коментиран от #18, #29, #45

  • 3 И двамата се пробват

    28 24 Отговор
    За спорта. Мижитурки.
  • 4 Чудно

    42 17 Отговор
    Ами гактите да точно такива. Реално така си беше. Явно това ректорче е надълбоко в тинята с пеевски.
  • 5 Само минавам ама саде да..попитам ..де..

    55 19 Отговор
    Днес Лозанката Пусна ли на Свобода още някой Австралийски или Английски УБИЕЦ или..Брендо, Менди, Маджо, Баджо...са достатъчни?!?
    За едни меки китки Сороспии...питам
  • 6 Коментар

    31 21 Отговор
    Абе и чичо Лозко вероятно не е от най-чистите, ама айде, нека ДБ да си мислят, че имат шанс!
    Вярно е, че президента Радев имаше (не е ясно дали още продължават) зависимости от БСП, която го издигна! Но помните ли как Боко вдигна субсидиите от 1 на 8лв на глас, именно заради кака му Корни?! А какво ли направи тя в замяна?! Вероятно е казала на Радев, или подписваш указа за каскета, или ще те свалим (с дпс и герб разбира се)?! И какво да прави Радев се принуди да подпише указаът за единствения кандидат (вероятно е прецедент в човешката история) за гл. прокурор! Обаче това на Тиквуций не му бе достатъчно и реши да задейства каскетурата срещу очевидно неудобния за него президент и каква стана тя накрая, държавния батак започна да излиза на яве! Осъзнал се какво се случи, Радев се отдръпна от БСП и яхна народното недоволство! И сега герб, бсп и дпс хвърлят огън и жупел против него, дори Корни импексова го подкрепи с условия!!! За това народът е с президента, щото се опитаха мутрите да го свалят по техния начин и направиха фатална грешка!!!
  • 7 президент

    43 7 Отговор
    Този не е подходящ за президент. Не знам как се е справял в работата си и каква битка е водил срещу корупцията и мафията. Може и да е бил добър и да казва истини. Но говоренето му е като на човек под чехъл, без собствен поглед над случващите се събития и мнение за тях, и ясни цели. На него му задават въпроси, той започва да върти, да бави, да сучи. Партийно зависими и осакатени. Без никаква енергия. Извинявайте, но държавата няма нужда от хора подобни на Първанов и Плевнелиев. И смятам, че и други хора са на това мнение. Ако греша, използвайте мненията си и ме опровергайте. Защо да вярвам на Панов?
  • 8 XYZ

    40 12 Отговор
    Защо не съм нито чувал нито виждал нещо казано от г-н Панов досега по медиите ??? Изведнъж се самоиздигна като голям борец за промени в съдебната система, но усещал "безсилие".
    Може и да греша, но има много хора, които по време на мракобесния режим на Борисов изгубиха всичко, включително и здравето си!
    Г-н Панов идва от неизввестността и започва да раздава "правосъдие" - не сте в съда, уважаеми господине!

    Коментиран от #12

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 БСП за България и Радев

    29 26 Отговор
    Тоя става все по-противен. Не виждам как ДБ ще влезе в парламента. Всеки, които е извадил нож срещу най-великият президент който България е имала и някога ще има генерал Румен Радев ще загине от артилерийски залп. Народът вече знае че само БСП и генерал Румен Радев ще оправим държавата окончателно

    Коментиран от #14

  • 11 ххх

    33 8 Отговор
    Какво да каже за качествата на Гешев? "При възникване на въпрос за конституционосъобразност, ВКС може да го отнесе до Конституционния съд." А Вие от ВКС защо мълчахте за Гл. прокурор? Защо говорите,че сте били безсилни, 85 съдии са във ВКС!!!!
  • 12 Последния Софиянец

    23 18 Отговор

    До коментар #8 от "XYZ":

    Абсолютно, тоя е гербераст. Защо не го видях нито една вечер на протестите? Пръскали ли са го с пепър спрей? Били ли са го под колоните? Всеки иска да се изкара протестиращ, но истината е че там бяхме само около 500 истински българи

    Коментиран от #16, #17, #25

  • 13 Тошо

    33 8 Отговор
    ДБ и Пaнoв aкo дoйдaт нa влacт ca oбeщaли нa aмeрикaнcкитe cи другaри и кoлeгитe джeндъри oт EC,чe щe пoдпишaт Иcтaнбулcкaтa кoнвeнция,щe пуcнaт бeзпрoблeмнo Мaкeдoния в EC и щe нaпрaвят зaдължитeлнo вaкcинирaнeтo.Имa cдeлкa и бaй Гaньo ce прoдaл.

    Коментиран от #40

  • 14 Баче Коле Месара

    15 26 Отговор

    До коментар #10 от "БСП за България и Радев":

    ОН я ..."оправи"..държавата! От една година слушаме как, като Протестарете и Фатмако земат властта, Сичко ше е много по-добре. Как без Боко дръжавата ще цъфне! ...И..."цъфна" , ..Сичко е 3 пъти по скъпо, АЙДУЦИ от Канада,емигранти, глад и студ. Фатмако е за... въже

    Коментиран от #27

  • 15 Пожарникар

    27 5 Отговор
    Лозан Панов е необработено лозе, което няма да даде плод.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 И д и о т

    13 16 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Кв протест,какви 5лева,бе ?!В Кауфланд имаше 3 пъти повече хора

    Коментиран от #20

  • 18 Ех Ристе...!

    11 3 Отговор

    До коментар #2 от "Христо Иванов":

    вЕрвай си...!
  • 19 не гласувал

    2 16 Отговор
    Българи,да приложим на първо време най-безкръвната наказателна мярка на измислената ни и набедена политическа класа-бойкот на изборите!

    Коментиран от #21, #24

  • 20 Реалист

    8 4 Отговор

    До коментар #17 от "И д и о т":

    Кога бе? На промоцията когато всичко бе на 50% ли? Тогава вътре бяха към 1000 говеда, не можеше да се диша и мърда. Ще кажеш че за едно намаление си заслужава да умрееш
  • 21 Българин

    16 14 Отговор

    До коментар #19 от "не гласувал":

    Да бе и да спечели пак ГРОБ, не благодаря. Всички мощно да застанем зад генерал Румен Радев. Без неговият юмрук нямаше да се освободим от герберастко робство

    Коментиран от #23

  • 22 Българка

    12 19 Отговор
    Който и да достигне на балотаж,важно е да не е фатмака. Ако, не дай Боже достигне фатмака, ще гласувам за другия, който и да е. Надявам се да е Лозан Панов и ДБ да спечели парламентарните избори.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Българка

    16 3 Отговор

    До коментар #19 от "не гласувал":

    Дали си запознат с Конституцията? Дори и всички да не гласуваме, само роднините и те самите да гласуват, пак ще има парламент и президент избрани легитимно.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Въпрос към Дремджиев

    8 4 Отговор
    А вие кого бихте подкрепили когато утре ти покажат ....вратата....??
  • 27 Българка

    4 8 Отговор

    До коментар #14 от "Баче Коле Месара":

    Грубо казано, но право в десетката. Плюс от мен.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ПРРДАТЕЛИ!

    14 3 Отговор

    До коментар #2 от "Христо Иванов":

    ДБ - Продажни предатели и задкулисници!
  • 30 изрод от ГЕРБ

    13 3 Отговор
    Така я отстояваше независимостта на ВКС,че стана най зависима!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Българка

    14 5 Отговор
    Относно това, че Радев се е изправил срещу корупционното управление на Борисов чак след като преторианците нахлуха в президентството, не съм съгласна с Лозан Панов. ГЕРБ продължително обвиняват Радев, че официално е свалил подкрепа към тяхното управление много преди нахлуването на каскетите в президенството. Радев беше години основният опонент на Борисов .
    Не съм съгласна и с твърдението, че Радев е обяздил справедливия гняв на протестиращите. Мястото на президента е на страната на ощетените и гражданското общество. Съгласна съм обаче, че Радев беше много обран в аргументите срещу назначението на Гешев. Очаквам Радев и Панов да не се нападат взаимно, защото от това губят и двамата.
    А относно Герджиков- то е ясно, че е кандидат на корумпетата ГЕРБ- ДПС
  • 33 Перо

    12 3 Отговор
    По тази логика Лозан Панов може да преоткрие теорията на Дарвин за произхода на човека и да намери връзка между маймуните и ДПС!
  • 34 Watchdog

    12 4 Отговор
    Поредният еврокомсомолец готов да служи на "ценностите" и да върти игриво опашчица пред господарите си в западните посолства Брюксел и Берлин. Измислени герои които си измислят проблеми докато отдават народите си под наем. Докато този си придава куха важност че уж решава някакви огромни проблеми в "правораздаването" хиляди негови сънародници са принудени да проституират по бордеите на Берлин и Амстердам.... Какво още да добавим....
  • 35 Фин

    15 3 Отговор
    Ега ти! Не очаквах, че е толкова тъп тоя!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 УЖАС

    9 4 Отговор
    " Дотогава не бях чул да говори против управлението и против главния прокурор. "ПАНОВ СПРИ ДА ЛЪЖЕШ ДА НЕ КАЗАМ КАТО КАКВО , САМО ЗА ДА ИЗКЯРИШ НЯКОЙ ГЛАС ОТ РАДЕВ !!! РАДЕВ СВАЛИ ПОДКРЕПАТА СИ КЪМ МАФИЯТА ГЕРБ-ДПС И ГАЛВНИЯ ПРОКУРОР МНОГО РЕДИ ДА ИМА НАХЛУВАНЕ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ! НЕ ПОДЦЕНЯВАЙ НАРОДА И НЕ СЕ ОПТИВАЙ ДА ГО МАНИПУЛИРАШ !
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Патриот

    3 6 Отговор

    До коментар #13 от "Тошо":

    Тц. Това го е обещал женерал Румен!
  • 41 ПЕНКО

    5 2 Отговор
    КЬОРАВ И САМОУКРАСЕН КАНДИДАТЛЮЛЕ НА ГЕЙ ПАРТИЯТА ДБ !!! ОТ ТЯХ БЕ НАЙ- "ОБРАТНИЯТ "ДЕПУТАТ - ДИПЛОМАТ ОТ КАРИЕРАТА / ЗАДЪРЖАН ПРИ ОРГИЯ В РИМ / !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 42 Професор

    6 1 Отговор
    Ами ето, сами видяхте -- туркинята Моасе е говорителка на Лозанчо. Те са срещу ДПС, нищо, че са малко нещо тюркоаз, но са за гей браковете, нищо, че са малко нещо корназ.
  • 43 Внука

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дядо Ви КуРти От СелО ПиПеркОво":

    Дядька долга е нивата Много си нервен 12 год все бсп печелише а герб управляваше «Тази песен е знаем» На крив / на крива крава ракета космоса виновен
  • 44 Селянин

    0 0 Отговор
    Кауна него се скри Военната хунта трябва да помага не само този с 19 имота
  • 45 Мечтател

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Христо Иванов":

    Товарищ и всънищата не може да сеслучи
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове