16 Октомври, 2021 12:17 14 429 508

Бойко Борисов: Чудовищен хаос! За 5 дни умряха 500 българи!

  • герб-
  • бойко борисов-
  • шипка-
  • избори-
  • парламент

Това ли му е успешното на Румен Радев? Това попита лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов: Чудовищен хаос! За 5 дни умряха 500 българи!  - 1
Снимка: Фейсбук

"Искам да използвам случая, че сте тук да кажа на колегите от "Да, България", които се имат за най-големите юристи и че спазват закона. Но съм разговарял с Краси Ципов и представители на ЦИК. Тя се състои от 15 члена, избрани от Румен Радев. Само 4 човека са от ГЕРБ. Сиреч - когато казват, че ГЕРБ са им виновни за всичко, да не забравят, че всъщност 11 техни човека са гласували против регистрацията на партията им", заяви Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов стартира днес предизборната кампания със срещи със симпатизантите на ГЕРБ и бе посрещнат с овации от тях.
Борисов избра храма "Рождество Христово" в град Шипка за начало на кампанията. Правителството на ГЕРБ отпусна 1,6 млн. лв. за реконструкцията на храма.
Старозагорският митрополит Киприан отслужи тържествен водосвет.
Бойко Борисов поздрави миряните в храма, а на излизане прозвуча празничен камбанен звън.

Лидерът на ГЕРБ припомни, че 27-метровият купол на храма се подновява с тяхна помощ, както и семинарията, която се намира в близост.

Той изтъкна, че половин милиард лева вече са изхарчени за изборите. "Само за 5 дни са измрели 500 българи! Колкото в най-голямата криза през миналия октомври. Десет пъти повече от миналия септември. Това безобразие на Радев и Кацаров доведе до състояние, в което цяла Европа се радва на футболните мачове, а българските стадиони за затворени. Ако това е "успешно" управление, аз не знам какво е неуспешно", заяви още лидерът на ГЕРБ.

И коментира и двойното гражданство на Кирил Петков: "Четете законите! Четете!".
Относно Плана за възстановяване той заяви: "Защо им трябваше шест месеца да се мотаят? Защото за това време те вкараха свои лобистки интереси. Мога да ви покажа и фирми, които са се възползвали от него".

Борисов не спести и фактите на управлението на служебните министри на Радев - Асен Василев и Кирил Петков: "Извадено е санирането, което вече ще се прави със съфинансиране. "Вместо да си обновим блоковете, ние тези пари ще ги похарчим за батерии и солари. Следващото нещо - извадиха Напоителните системи. Защо ги извадихте? За да не сме конкурентоспособни на другите страни, които имат зелененчукопроизводство и земеделие".

"Нека видим какво ще говори ЕК. Защото Иван Костов говори много хубаво, той казва, че от новата партия на Петков и Василев "казват неистини". Аз казвам, че лъжат, той - че "казват неистини". Но като виждам чудовищния хаос, чудовищната инфлация, газта - по-висока 30-40% от другия месец. Не знам кое е успешно на това служебно правителство на Радев? Аз се учудвам на наглостта им. Три дена се занимавах как се подписва пълномощно, за да връчим на нашите хора и да могат да си регистрират листите. Какво тогава искат "Да, България"? Просто сме по-добри от тях", заяви той.

"Няма да направят пак правителство", категоричен бе той. "Защото нямат сериозни партии, нямат сериозни хора. Първите правят правителство, както е в демократичния свят. Последните са в опозиция. Но нека ги видим как ще управляват - като им видяхме кадрите", заяви той.

Борисов припомни как управлението на ГЕРБ е постъпвало с финансови разчети за ядрената енергетика, строителството на магистралите, санирането.
"Въпреки терора на Бойко Рашков, който налага, това ни прави по-силни. Шест месеца - терор - за подслушване, за какво ли не. Това ни прави по-силни. Оптимист съм! Защото българските граждани няма да търпят повече това", заяви Борисов.
След тези негови думи той и придружаващите го съпартийци се отправиха към семинарията.

Откриването на кампанията бе излъчено от фейсбука на Борисов.

По-късно той коментира в социалната мрежа:

"Когато говорят, че съм раздавал пари от джипката, нека да обиколят и да видят направеното в църквите, манастирите, училищата. Колкото е направено по нашето управление за вярата, само по времето на цар Борисов е направено. В новото ни управление наш приоритет остава образованието, в това число и духовното, но прибавяме и здравеопазването."


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2 от 209 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    555 69 Отговор
    Рев в хауса в Банкя.Чекмеджето се изпразни.ха ха ха

    Коментиран от #59, #79, #110, #170, #308, #323, #332, #374

  • 2 истина е

    612 69 Отговор
    Ако вземеш да се гръмнеш ,ще настъпят 10 дни всенародни тържества !

    Коментиран от #317, #325, #461

  • 3 Наглец

    560 69 Отговор
    Гръмни се бе, из род! Не те ли е срами и от смъртта да си правиш ПР? Ядно не. Дочуване , политическо Нищо!
  • 4 Севда

    122 622 Отговор
    Некадърни политици вече 3 пъти ще ходим на избори !
    Само Бойко и ГЕРБ може да оправят държавата и стабилността !

    Коментиран от #24, #93, #279, #462, #471, #507

  • 5 GGG

    466 56 Отговор
    Този още ли не е при Бай Ставри?
  • 6 123

    392 58 Отговор
    Боко е слуга на Антихриста.
  • 7 дааа

    34 160 Отговор
    Дано там, където са да няма комунисти, че мъките им ще продължат.

    Коментиран от #265

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ХПХ

    274 26 Отговор
    Галфон
  • 10 Display

    344 36 Отговор
    Пак е избълвал една камара глупости.....
  • 11 Naisu

    468 30 Отговор
    Гн Борисов, само ако сте извадили лични пари "от джоба си" и сте дали за ремонта на Храма, можете да кажете аз дадох да го ремонтират! Само ако Вие с двете си ръце, сте били там и работили за ремонта на храма, можете да казвате, аз го ремонтирах! Когато сте го направили с нашите пари не бива да говорите "аз"! Само кралете, които управляват говорят така като Вас аз дадох, аз направих! За толкова години в политиката трябваше да сте го разбрали! Важно е за Вас и за нас!

    Коментиран от #34

  • 12 Дядо курти от село Пиперково

    336 38 Отговор
    Марш на бунището бе,мутрооооо
  • 13 отвратен

    325 37 Отговор
    Зна4и искаш пак да запо4неш да пълниш шкафовете с милиони ,защото си мислиш ,4е си незаменим !! Абсолютен бок-лук и мушин-гер си ! Народа неистово се отвращава от теб !

    Коментиран от #45, #407

  • 14 сересем

    278 28 Отговор
    Тоя Тулуп мъка ли му е нещо , че не можеше да натръшка по толкоз. Не го виждам в ролята на загрижен за живота и съдбите на хората , просто никога не му се е получавала тази роля.
  • 15 Севда

    43 306 Отговор
    ГЕРБ ще наложи стабилно управление!

    Коментиран от #21, #22

  • 16 В името на БГ

    286 30 Отговор
    Болен паразит си ти мутро погуби България, Видов ден наближава.

    Коментиран от #411

  • 17 Бацо

    157 21 Отговор
    Връщам се на бело магаре и слагам ка пе пе тата, който не иска бой зад колоните на мс
  • 18 реален

    42 240 Отговор
    Бойко е най-малкото зло от всичките!Идемо!

    Коментиран от #172

  • 19 Косата

    280 25 Отговор
    Бойко, а ти колко хора си убил, лично ти? Знаем кой си и какви си ги вършил, какви продължаваш да ги вършиш и колко демонична душа си ти. Ще ти дойде и на теб времето! Душите на убитите стягат примката около шията ти.
  • 20 Молба

    276 20 Отговор
    Хора, не давайте повече власт в ръцете на това нещо.
  • 21 El boko

    164 14 Отговор

    До коментар #15 от "Севда":

    Абе, леко поднася в мантинелата Бацу
  • 22 El boko

    97 11 Отговор

    До коментар #15 от "Севда":

    Абе, леко поднася в мантинелата Бацу
  • 23 ТОЯ ТУЛУП

    243 17 Отговор
    САМО ЗА УМИРАЛКИ ГОВОРИ. ДА
    НЕ ГО ГОНИ И НЕГО НЕЩО. А КОГАТО ПРИ НЕГО УМИРАХА ПО 400 И. ТОЙ СЕ КРИЕШЕ У ЗАЙЧАРНИКА
  • 24 ХПХ

    144 13 Отговор

    До коментар #4 от "Севда":

    Може, като върне шкафчетата.
  • 25 Делю Хайдутин

    96 10 Отговор
    ЦАР БОРИСОВ!?!?!?
  • 26 Софиянеца

    231 21 Отговор
    Целия този хаос е заради вас ГЕРБерасти и ДПСари!
  • 27 Вълк единак

    232 17 Отговор
    Правителството на ГЕРБ отпусна 1,6 млн. лв. за реконструкцията на храма. Чии пари отпусна бе чии? нашите народни пари.
  • 28 Статистически

    119 15 Отговор
    в БГ умират около 300 ч. дневно. За 5 дни окло1500 ч. Така че 500 изглежда доста добър резултат в положителна посока .
  • 29 нагъл

    199 19 Отговор
    Тулуп , знаеш ли само колко ти е сбъркана цялата психика. Началото беше при теб и започна напълно сгрешено , ама напълно , цялата работа завоня на селяндурщина и оборски тор , с такова начало къде смяташ , че ще се стигне.
  • 30 Буци

    158 17 Отговор
    Госпожо Гълъбова. започвам да се разочаровам от вас Защо още не сте му турили на неедекватния банкяр усмирителната рика и да го приберете в психото Не се грижете за вашите пациенти
  • 31 Българка

    179 17 Отговор
    Лъжецът Борисов сигурно целува кръста, а той се огъва под мръсната цинична уста.
    Относно "безплатното" саниране , което плащаме всички ние и е некачествено, но затова 2-3 пъти по-скъпо от това в ЕС, смятам, че е правилно да има съфинансиране от домакинствата, чиито домове ще бъдат санирани. И Борисов и неговите обръчи фирми бъркат санирането с опаковане със стерипор. Ако всеки българин плаща част от подобренията в дома си, то очаквано и разумно е да следи за качество на нормални цени. Но пък мафията ГЕРБ- ДПС няма да има "ресто" за пълнене на чекмеджета

    Коментиран от #285

  • 32 Нормално

    67 8 Отговор
    Е то не може всички да умрът ще умрът бякои други няма и така.Като свършат подпалките и огъня ще загасне.
  • 33 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    33 204 Отговор
    БРАВО БОЙКО , ТОЧНО , ЯСНО , КРАТКО !!! ТИ СИ ИСТИНСКИ ЛИДЕР , ТОЯ ФАТМАК ЩЕ УМОРИ НАРОДА , АКО НЕ ОТ КОВИД ЩЕ Е ОТ ГЛАД , ТО ВСЕ ТАЯ ! ФАТМАЦИТЕ СА НЕАДЕКВАТНИ , НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ !!!! ПАК ЩЕ ТЕ ИЗБЕРЕМ !!

    Коментиран от #41

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 БГ светлина

    40 96 Отговор
    Крайно време е Кацаров, Денев да вземат решение за затваряне на национално ниво на всички училища и преминаване на дистанционно. Другото, сегашното се казва геноцид
  • 36 Българин

    27 190 Отговор
    Поздравления там е най-свещеното място за българина. Бойко е вярващ човек, затова Господ му помага. Само Бойко ще спаси страната, да изгоним фуражката, да се спасим от градна радева зима.

    Коментиран от #118, #282, #442

  • 37 Геодезистът

    160 18 Отговор
    Не е добре човека.
  • 38 Анализатор

    150 18 Отговор
    ЧУДОВИЩЕТО вика чудовищен хаус.....

    Коментиран от #239

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Коко

    125 13 Отговор

    До коментар #33 от "КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ":

    Ще изберем,ама не него..Той си отива при бай Ставри...

    Коментиран от #48

  • 42 Боримечката

    99 16 Отговор
    Боко СЕДЕРАСТА...
  • 43 Бамбука

    143 14 Отговор
    Финансови разчети за ядрената ...За гьола ли говори ? Ами кажи и за ХЪБЧЕТО,? То пък къде изчезна ? За газопровода дето го плати пак народа. Ами там газ има ли, щото пътна карта няма. Кажи за пристанището на Доган. Колкото за Иванчо Костов и за него народа знае и все "хубави" работи говори.
  • 44 Народа

    20 162 Отговор
    Бойко само ти и ГЕРБ можете да управлявате успешно държавата !!! Затова отново ще ви изберем , другите ги видяхме , за никакъв ЧЕП не стават !

    Коментиран от #271

  • 45 Дансаджия

    125 12 Отговор

    До коментар #13 от "отвратен":

    Ко се занимаваш с боклука наречен Бойко Борисов-еничарина,слуга на ДПС..
  • 46 смерш

    132 9 Отговор
    Гнусната същност на това лице,добрало се с престъпни и лакейски схеми до недоразумението да управлява страната повече от деситилетие,отново се разкри с пълна сила!
    Много грозно е да се прави опит за политическа интрига с нещастието и скръбта на семействата загубили близки от тази зараза!
  • 47 Ганю

    139 9 Отговор
    Борисов къде отидоха онези 700 милиона лева от хазарта, къде скри влади горанков? Със 700 милиона лева можем да увеличим пенсиите със 60 лева всеки месец плюс тези 120лева стават 180 лева на месец за всеки пенсионер.
  • 48 ВЕРНО БЕ

    16 123 Отговор

    До коментар #41 от "Коко":

    ФАТМАКА - АЙЛЯКЧИЯ ЩЕ ФРЪКНЕ СЪС ФЪРЧИЛОТО НА ЕСЕН ОТ ДОНДУКОВ , ОТ ТАМ ОТ КЪДЕТО ДОЛЕТЯ !

    Коментиран от #252

  • 49 бушприт

    61 6 Отговор
    батерии и солари....Маалеейий!
  • 50 Диагностика

    111 14 Отговор
    Боко тиквата е опасно луд параноик.
  • 51 6303

    123 8 Отговор
    Тоя започна да се сравнява с цар Борисов, който и да е той. Сигурно е сънувал и визира себе си. По тяхно време реално нямаше саниране, нито висока степен на ваксинация, цените растяха без основание. Имаше кражби , висока корупция, незачитане на законноста, унищожаване на предприемчивостта и много простотия. Никога ГЕРБ !
  • 52 Мазньо

    81 8 Отговор
    Колкото е направено по нашето управление за вярата, само по времето на цар Борисов е направено.
    А бе,Факти,какво става тука бе,кой е този цар Борисов ,или да очакваме коронация......
  • 53 Централен софийски затвор

    90 11 Отговор
    Този намали да влиза в затвора вече.
  • 54 Българка

    37 18 Отговор
    Парадоксално е, че за миналите избори ДБ са внесли на няколко места по същия начин с електронен подпис и са били регистрирани и са участвали в изборите. Подпис на хартия е равен на подпис с електронен подпис. Това, че институциите са пълни с неграмотни, безхаберни и продажни хора е вече огромен проблем, който граничи със спазване на законите. ДБ е голяма заплаха и конкуренция. В момента се води война срещу тях.
    Подкрепете ДБ!
  • 55 Стига с опорки за жълти стотинки

    20 97 Отговор
    Хора, толкова ли сте заблудени, че вярвате на мунчо и хунтата му.На Мирко и Морко😂😂😂, които всеки ден лъжат безсрамно! Къде са "зелените", които бучаха срещу Бойко, когато строеше магистрала Струма😂😂😂Местеха кокичетата с голи ръце и пазеха пътеката на козите😂😂😂А сега на защитената Яйлата, дето турският кораб о.ра водата и за години наред там няма да има живи организми, пълно радио мълчание, както казва вашият любим Юмрук😂😂😂Киро се гласи да става премиер, а Асан финансов министър, ща ви оправят, така, както не сте и сънували😂😂😂😂

    Коментиран от #130

  • 56 среднощен

    19 94 Отговор
    Борисов се оказа "голям залък" за Радев и хората му... Борисов няма шанс да управлява като Премиер от тук на сетне, но може да управлява ГЕРБ и тази партия да бъде "непреодолимо препятствие" пред всеки желаещ да управлява България... ФАКТ!!

    Коментиран от #68

  • 57 да ама

    98 15 Отговор
    щото Боко крадеца остави след 12 години управление здравната система в перфектно състояние - най-модерните болници, най-добрите специалисти, най-доброто обучение и най-доброто заплащане. Абе бяхме се Германия преди 6 месеца, а лошия Радев ни върна в Африка...
    Тоя Банкянски лъжец как не го е срам да се показва и не трябваше ли вече да е на топло?
  • 58 Българин от САЩ

    54 13 Отговор
    Прав е Бойко.По негово време българските болни бяха най здравите в света.
  • 59 Финансова криза и колапс

    75 11 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Винету е политическа мижитурка.
  • 60 ГОЛЕМ Страх.

    68 7 Отговор
    ОТ БОГА. Се при Попове и манастири
    Оди. Много е грешен на вярно. НИЕ
    САМО колко неща не хубави знаем за него ако половината само са верни има защо да се страхува. А ЗА други
    ТОЙ си знае.
  • 61 Дъртият 🔵🔵🔵🔵🔵2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣🔵🔵🔵🔵🔵

    90 13 Отговор
    Българския народ се стопи за десет години от седем милиона триста шестдесет и осем хиляди души на шест милиона души точно с един милион и тристахиляди души помалко. Боко тиквата трябва да бъде съден за геноцид над собствения си народ.

    Коментиран от #73

  • 62 Отвратителен

    72 9 Отговор
    е самият жест да се опитваш да се самовъзвеличаваш чрез нечия смърт. ОТВРАТИТЕЛНО!
  • 63 OMEGA

    58 3 Отговор
    "БЪЛГАРИЯ СПИ И ВЕЧНО ЩЕ СПИ" ПОСЛЕДНИТЕ ДУМИ НА ХРИСТО БОТЕВ !
  • 64 !!!?

    23 79 Отговор
    Сега Боко казва истината, а Радев се крие под полата на Йотова докато държавата се клати в хаус като "Вера Су" !!!?
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Казуар

    86 12 Отговор
    Другарю Борисов я си спомни при твоето управление колко починаха, след като уязвимите възрастни ги сложи в четвърта група за ваксиниране.
  • 67 Страхливец

    76 10 Отговор
    Защо не излезе срещу Радев, като си толкова смел.?

    Коментиран от #81

  • 68 Фактът

    41 8 Отговор

    До коментар #56 от "среднощен":

    е малко по-различен - непреодолимият фактор НЕ Е ГЕРБ. Факт!
  • 69 Вампир

    69 9 Отговор
    А ЧЕКМЕДЖЕТО, ПРЕСТЪПНИКООО, А???
    МАЙ СИ ПАК, " СКЪП НА ТРИЦИТЕ И ЕВТИН НА БРАШНОТО. ".
  • 70 Всеки ще получи своето възмездие от съда

    74 8 Отговор
    Няма защо да ходиш по църкви и манастири, ти си грешен и мястото не ти е там, а в централния софийски затвор.
  • 71 евала

    65 9 Отговор
    На тоз бандит туй ли му е кампанията..?
  • 72 666

    75 9 Отговор
    Това същество не е добре с главата ,много пъти съм коментирал простотията на тоа свинар ... да се заиграваш със смъртта на хора и да обивняваш някой ...едва ли не президента на тая пропаднала държава е уморил 500 човека дет казва простака от Банкя е немам думи .ТОЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛЕКУВАН ,НАПРЕДНАЛ СТАДИИ НА ШИЗОФРЕНИЯ !
  • 73 Младият

    18 67 Отговор

    До коментар #61 от "Дъртият 🔵🔵🔵🔵🔵2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣🔵🔵🔵🔵🔵":

    Трябвяше да направят преброяване когато ФАТМАКА дойде на власт със СВОЙТЕ ФАТМАЦИ ! И след като си отидат тия ФАТМАЦИ ! Да видим ДЪРТЬО какво ще кажеш , със колко ще са измрели Българите ???????

    Коментиран от #106, #307

  • 74 Цецо пъпеша

    54 8 Отговор
    Първо си прелюбодеец и второ крадец. 2 смъртни гряха са това.
  • 75 ЛА КЕИ

    57 9 Отговор
    Е КАК ДА УВАЖАВА ЧОВЕК ПОПОВЕТЕ , БЛЮДО. ЛИЗЦИ..???????!!!!!!!!!
  • 76 !!!?

    23 67 Отговор
    Моделът Радев - няма човек, няма проблем !!!?

    Коментиран от #225

  • 77 Toxic

    73 11 Отговор
    Кръгъл идиот! Прекалено е жалък, за да се коментира!
  • 78 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    74 10 Отговор
    Първо мутро не ти а данъкоплатците който ви плащат субсидията са платили не ти не от шкафчето а от народа . Второ мутро Дии България са същите боклуци като ОПГ Шайка. Трето мутро като заклет комунист агент Буда си атеист не се прави на вярващ . И последно стига си говорил глупости а мисли какво ще кажеш във прокуратурата пред новия главен прокурор. МУТРИ СБОГОМ

    Коментиран от #486

  • 79 Д-р Хаус

    68 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Кого заблуждава Чекмеджето бе?? Това е ОБЩАТА смъртност от инфаркти,инсулти,рак,бъбречна и всякаква друга недостатъчност,катастрофи,самоубийства вследствие депресията и страха насадени от неговите слуги Муфтаджийски,Кантара, Кунката, Балтов и Ботокса!!!
  • 80 !!!?

    17 70 Отговор
    Генералската хунта на Радев решава демографският проблем по Сталински - няма човек, няма проблем !!!?

    Коментиран от #485

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Бай Тошо

    66 13 Отговор
    Глупак ти за 10 години затри близо 3 милиона.

    Коментиран от #89

  • 83 един от многото

    69 7 Отговор
    Това всичко е благодарение на теб! Заради "мъдрото" ти управление в последните години , когато попиля и малкото читави неща до този момент! В тази партия всички ли са такива гьон сурати и тепигьози , няма ли един свестен да му каже да спре да плещи глупости и да се излага като кифладжия , че по този начин не вреди само на себе си а и на цялата им бандитска партия!
  • 84 братинята

    64 8 Отговор
    Тулупът е толкова прехласнат в себе си , че не може да вдене , че тези около него дето викат на глупостите му " браво" и ръкопляскат , са там по интереси не защото ореолът Тулупски ги е озарил .
  • 85 ВРЕМЕ Е ЗА ПРАЗНУВАНЕ КАКТО ПРАВЯТ

    9 65 Отговор
    ПОБЕДИТЕЛИТЕ:БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ И ПРЕЗИДЕНТ ГЕРДЖИКОВ 👋👋

    Коментиран от #108

  • 86 slawkow

    56 10 Отговор
    Гадино ! Ти беше готов да унищожиш 5 милиона .
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Влади

    53 10 Отговор
    Питали баба Ванга , на коя дата и кой ден ще умре Бойко Борисов ? тя отговорила на светъл ден и Национален празник на България ! в точно кой ден и коя дата питали пак баба Ванга а тя отговорила : Няма значение в кой ден и на коя дата , когато и да умре Бойко Борисов този ден ще бъде обявен за Национален Празник на България
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Няма да има божя прошка

    50 7 Отговор
    А бе мутрата Борисов още ли е жива? Не се ли изказва от пъклото??
  • 91 Д- Куин лечителката

    56 10 Отговор
    Това е резултатът от 12 годишното " управление" и моделът на здравеопазването на Боко Тиквата,а също и на всички управници и министри след 1999г.
  • 92 И ти

    44 7 Отговор
    реши да я вдигнеш /смъртността/като се показа като глиган из храсти да ти видят хората?!
  • 93 Вампир

    62 8 Отговор

    До коментар #4 от "Севда":

    Хубаво я оправи, СТАНАХМЕ ПОСМЕШИЩЕТО НА ЕВРОПА!!!
    От ЧЕКМЕДЖЕТО на Тулупа пачките извират, като пуканки от машина, а народа изнемогва...
    Сикаджан и Каскетов се превърнаха в ЕМБЛЕМА на МАФИЯТА и престъпността.
  • 94 Въпрос

    50 8 Отговор
    Тоз бандюга..я му задайте въпроса как ще ваксинира и ще почне да заеква..стига с тия монолози на тъпи тикви
  • 95 Maris

    53 7 Отговор
    Нови противоепидемични мерки а чудовищния манипулатор и пасмината му отново без маски на закрито !! И тикво да не забравиш, на трети март в Анкара !!
  • 96 mdaaaaaa

    61 10 Отговор
    С тоя манталитет, възпитание и "хубави" пътища колко хора измират по тях? Румен Радев ще е президент, така ли неразбра г-н Никой!?

    Коментиран от #311

  • 97 Беновска пита

    39 11 Отговор

    До коментар #81 от "Храбрия":

    Кой " фатмак" бе тиквеник?? Тая със ЗЕЛЕНИТЕ прашки ли," полковника"??Ха ха ха!!
  • 98 zxc

    50 6 Отговор
    Кой е цар Борисов бе, мисирки?
  • 99 chi

    45 7 Отговор
    Простак!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 бягяй

    41 6 Отговор
    бе,простак….
  • 102 ЧИТАНКА

    37 5 Отговор
    Ние четем, ама КОЙ не беше чел Истанбулската конвенция?
  • 103 руснак

    44 7 Отговор
    ДОКТОР ТИКВУНОВ ЩЕ победи КОВИДА.
  • 104 Най

    42 5 Отговор
    нелицеприяртния от мутропитеците.
  • 105 Амадеус

    48 5 Отговор
    За 12 г. Колко още българи тръгнаха по чужбина ,колко живота разсипаха слугите и господарите му. После ЧСИ- та ,колектори ,по негово време са в безопасност. Тока се вдига всяка година . Преди да дойде на власт ,колко беше тока гас и бензина ,като за това се хваща.наглец!
    ,
  • 106 Дъртият

    13 1 Отговор

    До коментар #73 от "Младият":

    Научи кога се пише,, с ,, и ,, със ,,.

    Коментиран от #153

  • 107 Рашков ?! Спиш !

    39 11 Отговор
    Този да го затвориш !
    Само говориш !
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 111

    17 32 Отговор
    Чалга фенчета, погледнете добре, вие сте виновни за това!
  • 110 Ле ле

    49 10 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Егати наглеца! ,, цар Борисов...,, ?! Сам се коронова! Сам ще се затрие!

    Коментиран от #244

  • 111 Не показвайте тиквата на Толупа от Банкя

    57 5 Отговор
    Че,вече хора не останаха в България!То човек като му види отвратната физиономия и прочете какви тъпотии пак е издрънкал от нецензурната си уста и я инфаркт,я инсулт го тресне и хайде в гробищата.Спрете я тази чума вече!С каквото и да е трябва да се закове да не плямпа по новините.....
  • 112 Факт

    57 7 Отговор
    Тиквата даде 140 милиона лева безвъзмездно ПИБ. От парите на българския народ.
  • 113 кyкyвичaр

    41 7 Отговор
    Буцито е напълно защитен от умопобъркване , липсва му нящото което да се побърка. Той си е тъпотия до безкрай. Целия хаос , предубеждението на хората , скептицизма им го предопределихте и предпоставихте точно вие , с напълно неадекватното си и сбъркано поведение , пък как и защо всеки да си прави собствен извод.
  • 114 Бойко, много ме дразни !

    47 9 Отговор
    Глупости, говори разни !
    Само лъже и маже....
    Скоро това ще се докаже !
    И при бай Ставри ще отиде даже !
  • 115 Бай Ставри му се точи...

    29 8 Отговор
    Иска го по очи....купил му е Томагочи....
  • 116 Румпелщилцхен

    42 8 Отговор
    Тоя пак е ходил по малки населени места дето има гарантирани поне 20 души да му пляскат.
    А какво е плямпал? На кой му дреме за глупостите дето ръси?
  • 117 Банкя

    43 8 Отговор
    Тая мърша пак изпълзя и се размириса. Започна да вие врат отново, но този път ще му бъде счупен окончателно.
  • 118 Буха ха

    47 7 Отговор

    До коментар #36 от "Българин":

    Единственото в което вярва Бойко Методиев е пълното чекмедже с пистолет върху шкафчето. Съвестта му не е чиста, не може да спи нощем и търси спасение като дарява на черкви и целува ръка на попове, надявайки се че ще излъже и Господ да не го накаже за многобройните му грехове. Господ обаче чува гласа на бедните, на измамените, на ограбените, на отритнатите, на всички пострадали от неговите злодейства и ще го накаже сурово
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 ПП Paris, France

    37 8 Отговор
    В Париж му викат Боко таралежа. Що ли?
  • 121 Хаджи Генчо

    46 7 Отговор
    Време е простият селски манипулатор, примитив, мутропитек да ходи да разтрива отново ушите на бай Тодор.
  • 122 факт

    21 5 Отговор
    За жалост руските служби са загубили способност за убииство на неудобни хора извън границите.Утепаха Георги МАрков а не успяха с БмБ привсе че ходи на посещения навън

    Коментиран от #469

  • 123 Тоя глупак таралеж

    34 7 Отговор
    Го оставям без коментар.
  • 124 Стар терикат

    37 8 Отговор
    Предател
  • 125 Само да спомена

    45 8 Отговор
    Бойко!в нормалните държави в строителен обект се влиза след инструктаж и задължително с предпазни средства...каска,очила,облекло.....анадъмну еднокнижнико.....но по лошото е че строителите са без каски и очила....това ли е примерна който даваш....ГРУБО нарушаване на закона...мноооогоооо векове няма да се оправи тази територия докато не започнат да се спазват законите.....изрод.

    Коментиран от #160

  • 126 гербо

    50 8 Отговор
    МУТРО уплашена, за затвор си! Наред с цялата ви група от авантаджии, далавераджии, и чакалите.
  • 127 След изборите

    38 7 Отговор
    БУДА не ще се покаже
    Заедно ПП, ДБ, ИБГНИ и ИТН ще го накаже
  • 128 Опппааа

    42 7 Отговор
    Ахххххх тиииии, интригант мр.....ъсен.
  • 129 JEFF

    50 9 Отговор
    Нали щяха да водят спокойна и неагресивна кампания ? Пак излъгаха. Никога ГЕРБ !

    Коментиран от #135

  • 130 Оставка

    30 5 Отговор

    До коментар #55 от "Стига с опорки за жълти стотинки":

    Май ,морна вода не си пила. Само на бюрце и климатиче.
  • 131 бай

    47 7 Отговор
    Противен интригант, не човек.
  • 132 ТуентинКарантино

    47 8 Отговор
    Прав е човекът - по негово време възкръсваха по стотина на ден, толкова прекрасен беше животът в бочковината
  • 133 1234

    14 23 Отговор
    Борисов, не говори, че ги плашиш, не обичат да се говори истината, ако беше ти досега да са те окачили на обелени дърво
  • 134 Tito

    39 9 Отговор
    Лъжец и боклук смрад.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Анонимен

    34 7 Отговор
    По около 300 УМРЕЛИ на ден за пет дни са около 1 500! Кой знае защо и Бойко брои само тия с "коронката"?! А другите с инсулти, инфаркти, рак, автоимунни.... какво?! Хората вече не могат да умрат и от старост дори покрай тая коронаистерия - задължително трябва да е с НЕЩО!
  • 137 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 8 Отговор
    БОЙКО о при герб колко ХОРА УМРЯХА
    бе тикво
    да знаете
    БОЙКО
    има пиц команди биячи
    вчера бяха
    вв
    ГРАД ВАНА
    да тормозят
    семейството на
    КОСТАДИН
    ОТ
    ВЪЗРАЖДАНЕ
  • 138 Грульо

    30 6 Отговор
    Само 500 ли, тикво? Останалите 1000, дето не са с полоцителен тест за ковит не са ли хора? :D
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 обединени

    42 6 Отговор
    Дa ce oбeдиним вcички бeз знaчeниe coциaлнa и eтничecкa принaдлeжнocт, вcички cрeщу кoрупциoнния мoдeл прoникнaл в пoчти вcички пoлитичecки пaртии, най вече в тези на статуквото и държaвни инcтитуции и cтaнaл нoрмa нa cъщecтвувaнe и пoдрaжaниe в oбщecтвoтo.
  • 141 Ангела Меркел

    37 7 Отговор
    А,бе, Бойко много е изперкал ?!
    Вече, като ме няма, пропаднал е в дълбока яма!
    Пък,може да е приел исляма ?!
  • 142 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 8 Отговор
    БОЙКО мутро
    ще дойде
    ВИДОВ ДЕН
    мутро
  • 143 Имайте жал към мен...!

    46 8 Отговор
    Вече пети телефон чупя,само като го видя това крадливо и корумпирано същество-Чекмедже-Ефенди...🙄!
  • 144 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    46 10 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ
    ПРЕЗИДЕНТ

    Коментиран от #157

  • 145 WENKO

    10 48 Отговор
    РАДЕВ! ЗАЩО УВЕЛИЧИ ЦЕНИТЕ! СЪСИПА НАРОДЕЦА БЕ НЕКАДЪРНИК!

    Коментиран от #158, #384

  • 146 Благо Пинъса

    13 15 Отговор
    Бойко е истината и пътя и чекмеджето. Който не повярвя в него, бизнес не може да притежава
  • 147 нима

    33 7 Отговор

    До коментар #139 от "Трол":

    Ако слезете от хотелите и джипките, долу при хората, може и да ви светне, какво се случва, но от толкова грабежи твърде малко вероятно?
  • 148 Хахаха

    35 7 Отговор
    "Знаете ли колко луди хора има в ГЕРБ? Искат да скачат, да се палят, ако подам оставка", каза на журналистите Бойко Борисов.
  • 149 Ама то щот...

    37 7 Отговор

    До коментар #139 от "Трол":

    Вашият изперкал Вожд е много грамотен...?!Ах да...,забравих...!Защитил е уникално-сложна Дипломна работа-,,Разгъване на пожарникарски маркуч,в пресечена местност"...

    Коментиран от #154

  • 150 Отвратително

    38 7 Отговор
    Абсолютно отвратително
    И това абсолютно лишено от морал и човешко достойнсто същество е било премиер 12 години! Безумието и абсурда на един народ.
    И друго е чудно. Кой честен и вярващ свещеник би дохуснал в храма си това олицетворение на злото? Но явно у нас няма истински свещеници, за който вярата, моралът и доброто са на първо място.
  • 151 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 3 Отговор
    БМБ
    е
    атеист
    чете
    БИБЛИЯ
    като
    дявол
    евангелието

    Коментиран от #159, #164

  • 152 Мутри ВЪН ! PIGS FASES OUT !

    25 5 Отговор
    Отнася се,най вече за Бибитко и Шиши !
    И за останалите пергиши !
  • 153 Дъртьо , дъ.ртьо

    8 4 Отговор

    До коментар #106 от "Дъртият":

    МИНАВАЛ ЛИ си покрай училище ???
  • 154 под внимание

    32 7 Отговор

    До коментар #149 от "Ама то щот...":

    Пожарникарите са достойни хора, тази корумпираната мутра, какво общо има с тях?

    Коментиран от #165

  • 155 ЧОВК

    29 7 Отговор
    герб троловете се побъркаха
    свършватсе тролските
  • 156 Blockhead

    43 7 Отговор
    Борисов вече прекалява доста. Извън властта се държи като бясно куче! Преди пандемията по негово време, България беше на първо място по-смъртност в света със 100 000 на година. Много е грозно сега да търси политически дивиденти чрез ковида. Преди няколко дни пък прати гербаджийски строителни фирми да протестират, при положение, че са взели близо 2 милиарда авансово. Обвинява Радев за тока, а той подписа "зелената сделка".Беснее за кораба Вера Су, но неговото правителство е нарязало единственият ни кораб "Перун", който можеше да го изтегли! Този човек е истински Мефистофел! Рядко явление!
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 ВЕНКО

    35 8 Отговор

    До коментар #145 от "WENKO":

    БОЙКО съсипа ДЪРЖАВАТА
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Само да допълня...!

    32 4 Отговор

    До коментар #125 от "Само да спомена":

    Помните ли как Буцката направи забележка на тракторист,орящ сам на полето,че е без маска в трактора...!И човечеца си сложи маската...!А Буцката естествено бе-бе з маска...!Егатий Долният Театрален Деец е тоя простоват Буцка...!!!

    Коментиран от #168

  • 161 Влади

    31 6 Отговор
    Буци , абе социологическите агенции предвиждат победа на Президентските избори на Румен Радев ощена първи тур снад 50% , това верно ли е Ве ? Чакай чакай , ти що се ядосваш сега ? Аз къкво съм виновен ?
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 F.F

    29 5 Отговор
    Лъжи и само лъжи от този човек.

    Коментиран от #200

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Разбира се!

    24 5 Отговор

    До коментар #154 от "под внимание":

    Чест и почитания на тази професия...!НО!Не и на самозабравилият се и изперкал Борисов...
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Мутри вън

    28 8 Отговор
    МУТРАТА Бойко,лъжец и крадец!
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 8 Отговор

    До коментар #159 от "ИДИОТ":

    ЧУПКА гербава мутро

    Коментиран от #188

  • 170 Съвети на специалиста

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    За тези които имат тесла носете винаги един чукан и един крик на задната седалка в случай че тръгне да гори повдигнете колата и с пожарогасителя пръскайте отдолу за да охлаждате акумулаторите които се намират под задните седалки на автомобила
  • 171 Въпрос

    24 6 Отговор
    Бившият образователен министър защо стои като истукан до толупа и не смее да мигне дори? Буци бие ли ги тия от шайката му?

    Коментиран от #178, #180

  • 172 Реално

    25 8 Отговор

    До коментар #18 от "реален":

    Бойко с шкафа барцелонски е най голямото зло и бие зад колоните в тъмното и бара фондовете само за него си

    Коментиран от #224

  • 173 Стефчо

    32 7 Отговор
    Още не осъзнава, че приключи.
  • 174 Малий...!

    36 6 Отговор
    Колко страшно и тъжно гледа Тиквата от снимката...!Явно,колкото и да е прост- усеща предстоящото си политическо погребение ..!!!
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Боко

    18 12 Отговор
    Тиквата е русофил. Затова започва кампанията си от руската църква. Затова плати на Путин 3 милиарда наши пари за тръба от която нямаме никаква файда. За затвора е.

    Коментиран от #182

  • 178 амиии

    12 4 Отговор

    До коментар #171 от "Въпрос":

    Стегнал се да се не изпущи в смях от глупотевините на Тулупа , че може да му прибере накраденото.
  • 179 Крис51

    30 5 Отговор
    Ама наистина ли е казал "по времето на цар Борисов"? Еднокнижника напълно е изтрещял. Че точно по негово време паднахме във всякакви класации и се наредихме на първо място по бедност, смъртност и всякакви мрачни показатели. За пътищата да не говорим, дето се хвали как е построил половин милиард километри магистрали - т. е. вече сме някъде около Юпитер. Там сме на около стотно място по качество на пътищата, доста след много африкански държави.
  • 180 Отговор!

    23 4 Отговор

    До коментар #171 от "Въпрос":

    Бившият образователен министър ,гледа така,защото сега е в сеанс...!Прелива акъл и интелект на Буцката дистанционно,по метода на Кашпировски...!Щото всеобща тайна е,че тези качества му липсват...
  • 181 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 6 Отговор
    мутри БОЙКО
    ЗМИЯТА
    хапе
    най
    лошо
    когато
    умира

    Коментиран от #212

  • 182 така ли мислиш

    25 5 Отговор

    До коментар #177 от "Боко":

    Ей това му е най-малкият грях русофилството , ама е продажник , готов е всичко да изтъргува за лична изгода. Нито е русофил , нито е въобще някакъв фил , крадец и егоцентрик е , едно НИЩО , което му се иска да е всичко.
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Чекмедже бабаит

    31 7 Отговор
    Крво сбогом! Няма вече безплатни джипове, самолети, резиденции, компаньонки!
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 СИ ГАН

    27 8 Отговор
    настъпва хаос за нас троловете от герб БАТЕ БОЙКО ще ни затвори кранчето
  • 187 Тттт

    11 32 Отговор
    Аз почвам да харесвам герб пак. Нямаше ескалации такива кризи като бяха те. Вдигане на ток и подобни тъпотии

    Коментиран от #199

  • 188 Ще те тресне пак ГОСПОД !

    7 4 Отговор

    До коментар #169 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Внимавай какво пишеш !

    Коментиран от #208

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Бай Ставри съм

    27 7 Отговор
    Чакам те. Кюлчета, пачка, мушенгии, страшавели, пунта Мара, Мата Хари, пкп, мисирки.....всяка вечер ще ми се обличаш в различен карнавален костюм. И след това ще има Хелоуин до сутринта. Чакам те
  • 191 просто е

    14 3 Отговор

    До коментар #185 от "Кокошо яйце":

    Заинтересовани и уплашени . Колективна отбрана .
  • 192 gosten4e

    24 4 Отговор
    Както е тръгнало наследниците на Борисов, след време, ще искат реституция на всичко, което е построено с дадени от Борисов пари. Въпреки, че Борисов е дал народни пари. В днешни дни сърбаме такава реституционна попара.

    Коментиран от #233

  • 193 КАРЛУКОВО

    13 6 Отговор

    До коментар #183 от "За Карлуково си !":

    гербче испи ли си хапчетата иди при ХРИСТОВ веднага да ти даде хапчето
  • 194 Васил

    6 4 Отговор
    Всички трябва да помагаме и да си помагаме ,не е време за кавги ,упреци и величаене!
  • 195 Бойкооооооо

    22 8 Отговор
    Какво стана с чекмеджетата? Барселона?
  • 196 оня с коня

    11 30 Отговор
    Тука можете да лаете колкото си искате срещу бат Бойко но дойде ли Денят,КАТО ЕДИН гласувайте за Него за да са сити и доволни Семействата ви!

    Коментиран от #312, #319

  • 197 ГЕРБ жени

    24 9 Отговор
    Сексизъм? ГЕРБ умре. Бойко в затвора
  • 198 Чипът

    11 33 Отговор
    Като гледам чорапа как управлява накрая февруари ще ходим до Банкя с хляб и сол да си връщаме Бойко.

    Коментиран от #204

  • 199 тиквунче

    10 1 Отговор

    До коментар #187 от "Тттт":

    Що пак , нима си спирал , е не с харесването , ама с нещо друго.
  • 200 Говори

    7 27 Отговор

    До коментар #163 от "F.F":

    Говори с факти--кое от това,което казва,не е вярно.Ако не можеш да измислиш нещо умно да напишеш,легни и се наспи.Няма нужда едни и същи реплики да повтаряте,че ми втръсна от простотии.Избори със злоба не се печелят.Със злоба,лъжи и омраза.Да не бяхте толкова настървени да злобеете,може би щяхме да се замислим,дали не сте прави.Аз също имам пораснали деца и знам,че трябва да се дава път на младите.И като видя Кирил Петков и Асен Василев как хубаво се държат и говорят се радвам,но после виждам,че те само ОМАЙВАТнарода с приказки. Не напразно датският съдружник на Асен Василев каза,че е мошеник,но умен.Ами умно ни пързалят,спор няма.

    Коментиран от #289

  • 201 Велик си

    37 6 Отговор
    Пропаднал политик. Крадец на европари?
  • 202 Учено Чалгаджиече !!!

    8 26 Отговор
    Мааааалллллеееееиииййййй!!!!! Какво ще правим със ШЕФА , ФАТМАКА НЯМА да има фтори мандалник ????? Мааааалллллееееееиииийй ! Рано обещахме нашата подкрепа май !!!! Маааааллллееееииииййй !!!
  • 203 Цецо Цветанов

    17 7 Отговор
    Бойко може само да козирува. Миииирно!

    Коментиран от #207

  • 204 ей са веднага

    5 2 Отговор

    До коментар #198 от "Чипът":

    Надай се ye на пияна жена.
  • 205 ВИЕ , ГЕ'ЮВЕ'ТЕ СЕ ЧУДИТЕ А ПЪК НИЕ

    7 29 Отговор

    До коментар #185 от "Кокошо яйце":

    НАРОДА СИ ИСКАМЕ НАЙ-УСПЕШНИЯТ ПРЕМИЕР В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.
    ПАК ЩЕ ВИ ДУПИ ВСИЧКИТЕ НА ИЗБОРИТЕ.
  • 206 Корупсо

    6 29 Отговор
    Щом Борислав Михайлов спечели значи и Бойко Борисов ще спечели

    Коментиран от #231, #250, #258

  • 207 Мата Хари

    13 1 Отговор

    До коментар #203 от "Цецо Цветанов":

    Свободно
  • 208 ГАЛИНА

    19 5 Отговор

    До коментар #188 от "Ще те тресне пак ГОСПОД !":

    ти внимавай та вие герб колко хорауморихте

    Коментиран от #215

  • 209 Менискус

    26 7 Отговор
    Тоя на 14 ноември вечерта пак ще "оперира" менискус
  • 210 Винету

    21 4 Отговор
    Лошо ми е
  • 211 Курбанколи Пардимагомедов

    20 5 Отговор
    Моля ви се,спестете ми негативните въздействия от снимки ,интервюта и тем подобни с Толупа.За кой ли път се повтарям,че до преди година и малко имах положително отношение към Толупа,въпреки, че за ГЕРБ гласувах за първо и последно 2009.Но бях осветен от Божия промисъл Итака както се отказах от Нечестивия,така се отрекох и от Толупа.Направете го и вие и ще ви олекне.Изповядайте се и си признайте, че сте харесвали Толупа-мъжкар,на фона на Гоце,Станишев ,измисленият цар и т. н. и ще ви олекне.Признат грях не е грях...
  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Много е нагъл

    29 7 Отговор
    Никога повече герб гепи борисофф на власт, ти мутро си бъдещ затворник в ЦСЗ. За какво се натиска, като цяла България и емигрантите от чужбина те мразят в дъното на душите си.
  • 214 ДЖОТО

    25 6 Отговор
    НЯМА ЛИ В ТОЗИ РЕВОЛЮЦИОНЕН КРАЙ,КЪДЕТО СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ОРЪЖИЯ,ОТ НАЙ-РАЗЛИЧЕН КАЛИБЪР,ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН ДА ГО ГРЪМНЕ ТОЗИ КРАДЕЦ-КАНИБАЛ И ДА ЗАМЪЛЧИ ТАЗИ ГАДИНА ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА???

    Коментиран от #236

  • 215 ИНА

    9 21 Отговор

    До коментар #208 от "ГАЛИНА":

    Ако ги сравниш със тия дето УМОРИ и ще УМОРИ ФАТМАКА ......са капка в морето !!!

    Коментиран от #230

  • 216 Голем смях

    8 11 Отговор
    Велик....
  • 217 ФБесен

    31 8 Отговор
    ЧУДОВИЩЕН Б0КЛyК !!!

    Коментиран от #228

  • 218 XYZ

    32 6 Отговор
    Ако говорим за човешко падение - примерът е пред вас!
  • 219 народен човек

    36 7 Отговор
    Гнус! Дори вече не проследявам докрай словесната му тиня!
  • 220 ХАСИЕ

    26 6 Отговор

    До коментар #212 от "Ненормалник иди и скочи от":

    СКОЧИ ти от АСПАРУХОВИЯ МОСТ гербо просто
  • 221 Чипът

    8 29 Отговор
    Шофьора на самолет какво образование има? Така и не се разбра.
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Чоко

    26 7 Отговор
    Ей не се намери някой да ни отърве от тоя БоКлУк...
  • 224 реален

    8 24 Отговор

    До коментар #172 от "Реално":

    Когато дойдат "вашите",ще видите колко Бойко е бил добър.

    Коментиран от #253

  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 сфанааме

    30 5 Отговор
    Буцито е кух чиляк и в сърцето и в главата , като Космоса.
  • 227 Данъкоплатец

    26 8 Отговор
    Боко Тиквата е комунистически изрод, член на БКП.

    Коментиран от #235, #248, #255

  • 228 Спор няма...

    9 30 Отговор

    До коментар #217 от "ФБесен":

    Фатмака излезе абсолютен Боклук и Престъпник.
    Гешев го очаква

    Коментиран от #232

  • 229 Велик е

    28 3 Отговор

    До коментар #222 от "26 ПОРЕДНИ ИЗБОРНИ ПОБЕДИ":

    Да си пълни чехмеджетата...Да си вика платени момичета в щаб квартирата...Да лъже за добро утро..."Много е велик", благодарение на простотията му копаем дъното..Съвременния Бай Ганьо....
  • 230 ТИМ

    27 6 Отговор

    До коментар #215 от "ИНА":

    БОЙКО ти ще свършиш така както си докарал НАРОДА мутро

    Коментиран от #327

  • 231 Уточнение

    26 3 Отговор

    До коментар #206 от "Корупсо":

    ще спечели ..... топла килия.
  • 232 Дядо курти от село Пиперково

    18 6 Отговор

    До коментар #228 от "Спор няма...":

    ГешеФ може да му направи само една тръба на Радев
  • 233 как ли

    13 1 Отговор

    До коментар #192 от "gosten4e":

    Интересно твърдение, което има аналог на слугите на съветкия режим, които решавайки да станат капиталисти решиха да вземат това, което мислят че е тяхно. Дежа вю.
  • 234 корумпе

    21 6 Отговор
    Буцкааааа , кога пак ще си дойдеш да си краднеме бееее .
  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 6 Отговор

    До коментар #214 от "ДЖОТО":

    ДЖОТО за такива като БОЙКО БОРИСОВ
    МЪДРИ ХОРА со казали
    където
    ПИПНЕ
    ГОСПОД
    и
    МЕДИЦИНАТА
    Е БЕЗСИЛНА
  • 237 Видяно

    24 4 Отговор
    Парите от джипката, не само се раздават. Те се и взимат, процентите от раздадените пари. И затова обикаляше, да има нещо горе-долу, почнато и да му се преведат тежките проценти.
    Изчегъртване, завинаги гласоподавателю, почни!
  • 238 Пропуснал

    16 6 Отговор

    До коментар #235 от "Ха-ха-ха":

    Си бацо комуниста цвъко баща му шофер на г шопов леля цецка от плевен лилана и дедо и от отряд Чавдар и всички знайни и мезнайни милиционери членове на гепипачки банкянски, а унуката на Васил Коларов брани баце всеки ден

    Коментиран от #262

  • 239 Зетор

    1 3 Отговор

    До коментар #38 от "Анализатор":

    Лижеш ли
  • 240 Бацо

    17 5 Отговор
    Бацо нацо бацо бацо е позор тря тряа тряа тряа да е на затвор
  • 241 Бою комуниста

    20 5 Отговор
    Пълнят ми шкафчетата, бия ги зад колоните на мс, харча за мата харки, пазарувам им къщи в барцелона марцелона
  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 243 ейй

    7 2 Отговор

    До коментар #235 от "Ха-ха-ха":

    На хотела ли си Сю?
  • 244 А бе

    25 5 Отговор

    До коментар #110 от "Ле ле":

    тоя е изкуфял смешник. Само говори. Епохата борисов свърши! Няма да може да си похарчи милиярдите. Болен мозък.
  • 245 Баце

    23 4 Отговор
    Говори си не ми пречиш, пак ще гласувам срещу вашата партия и за Радев
  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Велик

    20 5 Отговор
    велик си бе баце, велик ....... БОКЛYК !
  • 248 НеСамо

    20 5 Отговор

    До коментар #227 от "Данъкоплатец":

    Всички в партия гепипачки банкянски са комунисти, станаха капиталисти да пълнят шкафове, за пачки ще сложат килима и на алах ще се молят пред султаня. Туй са те гепнипачковците за лесни пари праят всичко

    Коментиран от #257

  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 Ъхъ

    22 3 Отговор

    До коментар #206 от "Корупсо":

    Ще спечели билет за кардиологията щото 60 депутата не стигат

    Коментиран от #254

  • 251 Най простия

    21 5 Отговор
    И противен изруд е тиквата
  • 252 Хубаво е човек

    6 2 Отговор

    До коментар #48 от "ВЕРНО БЕ":

    да има мечти.
  • 253 Реално

    25 5 Отговор

    До коментар #224 от "реален":

    Бойко винаги ще бъде най-голямото зло и винаги ще гласувам срещу него. Нищо не може да промени фактите, ще гласувам срещу наце дорде изчезне при костов и царя. Свиквай, няма вече лесни кинти за вас фащайте се на работа

    Коментиран от #259

  • 254 А бе

    10 2 Отговор

    До коментар #250 от "Ъхъ":

    и 6 са му много.
  • 255 robin

    6 1 Отговор

    До коментар #227 от "Данъкоплатец":

    А другите са паднали от небето или са докарани от гората?!
  • 256 давай

    21 7 Отговор
    Как може да гласувате за герб? Чакате преназначение ли? Чакате чекмедже ли? Чакате по някое имотче по бреговете на моретата ли?

    Коментиран от #333

  • 257 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 258 Точно

    19 2 Отговор

    До коментар #206 от "Корупсо":

    Като на 04.04 ще спечели и пиян цяла нощ ще разправя кой е най-подготвения, а всичките други 180 депутата ще го отсвирят, даже ще предлага депутати под наем срещу малко шкафче

    Коментиран от #276

  • 259 Аааа

    15 5 Отговор

    До коментар #253 от "Реално":

    не. Безплатен труд при бай Ставри.
  • 260 По голямо Чудовище от теб, лъжецо и

    24 6 Отговор
    Крадецо нее заставало начело на Държавата!!!! По твое време хората умираха и от Ковид, и от твоето непрекъснато Опсихясване, създаде страх в хората, и много народ не пожела или него приеха в болница и починаха в домовете си!! Ти и твойте НОЩ, Побъркахте Народа!! Проклети да сте!!
  • 261 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 5 Отговор
    БАТАЛЬОНА
    се строява
    за последен
    ПЪТ
    герб
    си
    заминават
    в забвраба
  • 262 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 263 гaднa мyтpa

    21 5 Отговор
    Този индивид никога не съм го чувал дума да мецне по проблема правителствена болница , която му беше на лично подчинение , а за нам се чуха ужасяващи неща , неща от които на тоя плешивец направо коса трябваше да му поникне , ама трае като партизанин на разпит. Някой да го е чул " загриженият " за човешкия живот , ама от там пари смучеше ?!
  • 264 Чекмеджето

    25 6 Отговор
    Васил Божков ти даде 67 милиона в чували бе Тиквоций! Не те ли е срам?

    Коментиран от #272

  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 Пророка !

    4 19 Отговор
    Бат Бойко ще ги натръшка всички плъхове.Гешев е приготвил чувала.
  • 267 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор

    До коментар #183 от "За Карлуково си !":

    свършиха ли тролските а
  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 хатче

    13 1 Отговор
    днес ДОГАН го покани на САРАИТЕ
  • 270 Коко

    16 4 Отговор
    Ти като управлява от преброяването излиза ,че близо милион са напуснали страната...не знам кое толкова е за хвалене, май забрави,че при теб имаше и по двеста починали на ден. Банкянски олигофрен!

    Коментиран от #294

  • 271 И ти не си

    7 3 Отговор

    До коментар #44 от "Народа":

    вярваш, ама захлебваш, нали? Как иначе да си обясня, че пишеш тука, при ясното съзнание, че никой не споделя твоето мнение.
  • 272 буци

    2 3 Отговор

    До коментар #264 от "Чекмеджето":

    Ааа , дал ми е , какво толкова ми е дал , джоб пара , вие като ми дадохте милиарди та кво , са па само викате бееееее.
  • 273 Антигербер

    18 8 Отговор
    Никога повече ГЕРБ и мутрата Боеко!!!

    Коментиран от #278

  • 274 Еваларка

    12 4 Отговор
    Не били 500, а 500 хиляди!Сега да каже и за дядо си (всъщност дядо на майка му!), когото комунистите били утрепали ...
  • 275 Скакауец

    19 4 Отговор
    Ама този още ли не са го прибрали при д-р Гълъбова? Що се бавите, хора? Не виждате ли, че с всеки изминат ден става все по-зле! И все по-големи глупости дърдори? Крайно време е да бъде прибран, ако не в Курило, то поне при бай Ставри, където ще се погрижат за него...
  • 276 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 6 Отговор

    До коментар #258 от "Точно":

    герб се оляха с кандидат ПРЕЗИДЕНТА ГЕРДЖИКОВ
    просто БОЙКО употребява и използва ХОРАТА като носни кърпички за еднократна употреба
    помниме една ЗДРАВНА МИНИСТЪРКА
    която БОЙКО откри на
    бензиностания
    край ГРАД ГАБРОВО
    така
    БОЙКО ще употреби
    и
    АНАСТАС ГЕРДЖИКОВ
  • 277 578

    15 7 Отговор
    Тиква, в едно си прав, ваксинирането трябва да е задължително за определени категории като САЩ.
    Но ти не го направи. Затова мълчи.
    Санирането е една кражба, на петорни цени за да има за рушвети. . Ядрена енергетика -смях. Магистрали- 200 км. при 2000 в Хътватска, дал си 2-3 мил. за църкви, а къде е здравната система. Няма такава ! В Германия като ти пищат ЕГН излиза целия ти здравен статус.

    Ти съсипа държавата с твоите далавери. Каквото пипна е чорук.

    И не се прави на Христос пред отчаяните хора. Той гледа.

    Ти съсипа държавата с твоите далавери.
  • 278 тогава

    4 13 Отговор

    До коментар #273 от "Антигербер":

    дай алтернатива,например аз няма да гласувам!
  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Жоро

    18 5 Отговор
    И ти нямаш никаква вина така ли Бойче?
    Не кради и не съсипа държавата 12 години и затова сме на това дередже така ли ? Върви се прегледай, ти си история, лоша история но минало. Никога повече няма да видиш власт, помни 2021 като годината която народа ти показа средния пръст.
  • 281 ПЕНДУРО

    21 5 Отговор
    ТЛЪСТА ОЯЛА СЕ МУТРО, А КОГАТО МИНАЛИЯ НОЕМВРИ УМИРАХА ПО 200 ДУШИ, И ДАЖЕ ПО СТЪЛБИТЕ НА БОЛНИЦИТЕ, ЗА ТЕБ ТЕЗИ ХОРА НЕ СЪЩЕСТВУВАХА И ТИ СИ КАРАШЕ ЖИПКАТА ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ. ГНАСЕН ПЛУЖЕК
  • 282 Черен Петър

    21 6 Отговор

    До коментар #36 от "Българин":

    Я пак! Кой е вярващ, Буци ли? Този е най-големият лицемер, подвизавал се в управлението на държавата България!!! Както казва народът "С чужда пита помен прави"...Хубаво, че Господ не гледа към него, че заради лъжите и глупостите, дето приказва непрекъснато, до сега щеше поне десет пъти да го тресне с некоя светкавица, лицемера ниеден...
  • 283 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 6 Отговор
    вижте поглдът му
    направете си
    изводи
    та мтрата си е мура кръв повръща пари не връща
    БОЙКО какви пари си дал акви наши какви ваши
    ТОВА
    СА КЪРВАВИ
    МУТРЕНСКИ
    пари

    Коментиран от #292

  • 284 Мошенгийчо

    14 5 Отговор
    Кюлче в чекмедже
  • 285 Айде бе

    5 2 Отговор

    До коментар #31 от "Българка":

    А, хайде моля по-скромно- казва се "стиропор, стиродур, стирофоум" от полистирен! Много бързаш по всяка тема да ни осветиш с визията си- наблегни малко на самообразоването .
  • 286 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 287 Добър вечер

    24 4 Отговор
    Бат Бойко, ти си осигури вече място в пантеона на великите исторически личности повлияли на българската история, ти застана редом до : Василий Българоубиец, Султан Мурад, Сталин и други знайни и незнайни "герой" с постоянството си да Унищожиш България!!! Почти беше успял, но за късмет беше спрян на финалната права... Не си натиска късмета излишно, щото оня Горе може да реши че ти е време... И спри да плещиш глупости!

    Коментиран от #315

  • 288 РАДИО ЕЛТО

    16 5 Отговор
    БОЙКО употребява ХОРАТА като носни кърпички
  • 289 Скакауец

    17 4 Отговор

    До коментар #200 от "Говори":

    Хубаво де, ама ти пък кажи кое е вярно от всичкия този талаш, който бълва всяка събота и неделя от няколко месеца насам! Щото просто лъже и дрънка глупости и то такива, че засенчва и най-големите лъжци в историята...
  • 290 тролче

    17 4 Отговор
    Герберастки трольове, царят ви си заминава, завинаги. Нема нема евра, постове, селфита, трольо.
  • 291 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 292 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 293 Борисов! А,моля те спри се!

    21 5 Отговор
    В Банкя,прибери се! Наспи се!
    И за бай Ставри приготви се!
  • 294 Луди всякакви

    12 2 Отговор

    До коментар #270 от "Коко":

    Определено не е вярно- статистиката казва, че за последните десет години сме намаляли с 500000, така че не може Бойко да е прогонил милион, защото ще излезе, че прирастът ни е бил с по 50000 годишно, а той е отрицателен! Мислете, бе- не дрънкайте глупости !

    Коментиран от #298

  • 295 F.F

    16 6 Отговор
    И това доживяхме, да се сравни с цар Борис Първи!
  • 296 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 297 РАДИО ЕЛТО

    12 5 Отговор

    До коментар #286 от "ААААААХААААА...РЕВЕТЕ ЛИ,...РЕВЕТЕ ЛИ":

    а вашия кандидатПРЗИДЕНТ МОМАТА какъв е

    Коментиран от #300

  • 298 баста

    1 1 Отговор

    До коментар #294 от "Луди всякакви":

    Погониха ги всички партии на статуквото през последните 31 години.
  • 299 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 6 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ
    ИЛИЯНА ЙОТОВА ВИЦЕ ПРЕЗИДЕН
    КОРНЕЛИЯ НИНОВА ПРМИЕР
    БСП БСП БСП
  • 300 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 301 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 5 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ
    ИЛИЯНА ЙОТОВА ВИЦЕ ПРЕЗИДЕН
    КОРНЕЛИЯ НИНОВА ПРМИЕР
    БСП БСП БСП
  • 302 РАДИО ЕЛТО

    2 2 Отговор

    До коментар #300 от "Бегай бе Хахо":

    ти БЕГАЙ
    ХАХО
  • 303 За 5 дни Умряха 500 Българи?? Казо Бойко

    17 4 Отговор
    И се Радва,!!! Починали са от Итфарти, Инсулти от Рак от старост от Скапания живот след твоето управление, от Ковид също!! Твоето Управление беше Геноцид за народа!! Ти и Шайката ти Окрадохте Държавата и Народа за 30год напред!!! Ти създаваш Хауса в Държавата, изкарваш на протести всичкия зависим от Теб слугинаж!! Всеки го вижда и разбира!!!

    Коментиран от #309

  • 304 Рашков на ухо 👂 ми каза....

    14 4 Отговор
    РАЗБОЙКО ще го накажа ....
    И един таралеж ще му покажа !
  • 305 Селяк

    11 4 Отговор
    Всички са едни и същи!!! През управлението на ГЕРБ такива изказвания правеха опозицията. Сега ГЕРБ прави същите изказвания срещу служебното правителство! Ако всички маймуни използват тази тяхна енергия която употребяват в изливане на помия срещу другите в по-добри решения и управление на държавата, то България щеше да цъфти! Уви, политиците знаят как да разделят народа и го правят успешно! Разделен народ - слаба държава! Такива селски прояви да сте видели от чужди политици?? Няма и да видите! Защото може да си червен или син, ляв или десен, но когато става въпрос за благото на държавата ти и народа ти - обединението отстъпва пред всичко. Тук за съжеление гледаме цирк Балкански всеки ден, пуканките ми свършиха а прожекциите продължават!
  • 306 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор

    До коментар #292 от "Последния Софиянец":

    ти не си
    ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ
    герберите умиргате от яд
  • 307 И аз да кажа

    12 2 Отговор

    До коментар #73 от "Младият":

    Трябва да се изобличават лъжци като тоя! Не са му вярни данните- четох че сме се стопили с половин милион за десет години! Тук май говори за броя избиратели, не за населението на РБ.
  • 308 Мануил Манев

    17 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    И аз съм на видеото и рева постоянно,че иначе пак ще съм старшина и ще пазя автогарата в Стара Загора.
  • 309 АЛИЕ МУСТАФ

    8 8 Отговор

    До коментар #303 от "За 5 дни Умряха 500 Българи?? Казо Бойко":

    ТАКА е БОЙКО ни умори
  • 310 Бойко ми дойде до гуша

    18 5 Отговор
    Трябва вече да е в кауша
    Там Бай Ставри, ще го преслуша
    Двамата под душа
  • 311 Айде бе

    6 6 Отговор

    До коментар #96 от "mdaaaaaa":

    Ще ти кажа: почти два пъти по-малко годишно и то в абсолютни числа спрямо соца, за който се превъзнасяте! Намери статистика - това че другарите криеха, както сега се крие за заболелите, не променя фактите
  • 312 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 313 ВЕЛИКО ТЪРНОВО

    14 3 Отговор
    ТЪРНОВСКИТЕ мутри са в заведението до общината
  • 314 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 315 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 7 Отговор

    До коментар #287 от "Добър вечер":

    БОЙКО
    БЪЛГАРО
    убиецо

    Коментиран от #320

  • 316 Крантоо дръглива

    14 5 Отговор
    Кажи колко награби от корупционни схеми и обществени поръчки покрай Тиквата. Затова безсрамно му целуваш дебелия пъърделник и бълнуваш да се върне. Жалко псе.

    Коментиран от #318

  • 317 идиотщина

    17 5 Отговор

    До коментар #2 от "истина е":

    Средно по статистика на ден умират по 350 българи. Ако за 3 дни са починали 500 според Боко Тиквата, то това е супер - починали са 1/2 от средната статистика, т.е смъртността е намаляла. Ама какво може да се очаква от математика Тиква Първи, който е построил 500 милиона километра магистрали!!!!
  • 318 Коментарът е за

    7 3 Отговор

    До коментар #316 от "Крантоо дръглива":

    Оня с коня

    Коментиран от #455

  • 319 Крантооо дръгливаааа

    15 5 Отговор

    До коментар #196 от "оня с коня":

    Кажи колко награби от корупционни схеми и обществени поръчки покрай Тиквата. Затова безсрамно му целуваш дебелия пъърделник и бълнуваш да се върне. Жалко псе.
  • 320 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 321 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор

    До коментар #320 от "1234":

    това е УЕБ САЙТ
    ДОВИЖДАНЕ
    ЛОШО
    човче
  • 322 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    16 5 Отговор
    Само да ви припомня на какви свинщини е способен оня от снимката, дето сега много се горещи нещо - цитирам: "
    Ден преди изборите - на 2 април, премиерът, лидер на ГЕРБ и кандидат за депутат Бойко Борисов се включва на живо във Facebook от Университета за национално и световно стопанство. На посещение е в новоизграден корпус на университета.

    Борисов: Във вторник гласуваме 7-те милиона за УНСС

    2 часа по-късно преподавателят по журналистика от университета Мартин Осиковски изразява възмущението си от това. С пост във Facebook той казва, че УНСС се е превърнал в домакин на предизборна обиколка на ГЕРБ. И се оттегля от ръководни длъжности в учебното заведение. Всичко това, според ректора, е навредило на университета. "!!!

    Коментиран от #324

  • 323 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    обиждат ме като копират никът ти
  • 324 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор

    До коментар #322 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    от мутра какво да очакваш

    Коментиран от #326

  • 325 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 326 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    7 4 Отговор

    До коментар #324 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А знаеш ли как играе шах? Ходът на Борисов е като да играеш шах с каратист – ти местиш фигурите, а той рита дъската!
  • 327 И аз да кажа

    7 21 Отговор

    До коментар #230 от "ТИМ":

    Ами дай Боже! Никога в България не се е живяло по-добре от времето на управлението му- с лавиране между големите, с отстъпки, вероятно и с корупция- но се вървеше напред, и с доходите и с направените пътища и строежи. Само кьорав не вижда колко се е подобрил жилищният фонд. Аз помня, как се тъпчеха в София по 2-3 семейства в едно жилище и колко се чакаше за панелка. И хайде някой да ми напомни какво се построи при Симеон и Станишев! Така че Господ всекиму ще въздаде. Аз пък чакам Радев да си плати за погубените животи, дето от лична омраза към Борисов, не му се обръща езикът да призове почитателите си да се пазят и да зачитат мерките срещу Ко вид.

    Коментиран от #340, #350, #362

  • 328 Протест срещу безобразията в България

    24 7 Отговор
    Хаоса в България е наследството от герб.. За смъртност да не говорим... При Герб, ДПС.. Държавата се разруши парите се крадат и никой не му пука
  • 329 кочо

    17 4 Отговор
    защо ББ НЕ Е В ЗАТВОРА.А ХРАМА В С. ШИПКА ГО РЕМОНТИРА РУСИЯ.
  • 330 Радев

    12 4 Отговор
    стига си му търпял простотията. Време е да го нахраниш. Много е досадно, а и в народопсихологията " мълчанието е знак на съгласие".
  • 331 Бойко и Меди...

    15 4 Отговор
    Скоро... съседи....
  • 332 Хахаха

    10 16 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Уж виновен пък си ходи спокоино из българия А каунчетата само реват за къщи чекмеджета пари от джипката А тои им се подиграва в лицата Некъдърниците са некъдърници и да са на власт
  • 333 Айде бе

    10 16 Отговор

    До коментар #256 от "давай":

    Нищо не чакаме, само виждаме кой се кани да гепи властта и пред него Баце е китка, защото поне дава и на другите да живеят, а войскарите и харвардските скакалци, в гарнитура с чалгарите и маямите ще оставят пепелище след тях. И аз смятам, че партиите трябва да се редуват във властта, ама да си навлечем по-лошото, само за да има промяна, е тъпо!

    Коментиран от #335

  • 334 Мексо

    17 7 Отговор
    Много си е повярвал Тиквата. Лъже маже и клевети. Толкова на дълбоко е потънал в тинята че май накрая ще свърши като Андрей Луканов. А именно разпробит като куче до кофите за смет.
  • 335 верно е

    4 3 Отговор

    До коментар #333 от "Айде бе":

    Тия " другите " са Шайката му от крадци , нали това имаш пред вид ?
  • 336 гост

    13 6 Отговор
    ЗАЩО ОЩЕ НЕ СИ В ЗАТВОРА ЗА ДОПУСНАТИТЕ УМИШЛРНИ ДОГОВОРИ ПРОТИВ БЪЛФГАРИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ .

    Коментиран от #352

  • 337 Истина

    7 17 Отговор
    По добре той отколкото онези смешковци
  • 338 Кама сутра с мутра

    12 6 Отговор
    Бай Ставри,понаболват го ставри
    Но с Разбойко ще се справи
    И чудо ще направи
  • 339 Буци повече няма да цуци

    17 6 Отговор
    В ЦСЗ-то ще бъдат всите хайдуци,
    най вече гербавите боклуци

    Коментиран от #341

  • 340 ТИМ

    9 10 Отговор

    До коментар #327 от "И аз да кажа":

    ПРЗ СОЦА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ МНОГО ДОБРЕ а от сдсИВАН ОСТОВ ЖАН ВИДЕНОВ НДС
    ГЕРБ
    см зле
    къде е
    ИКОНОМИКАТА
    ИНДУСТРИЯТА на БЪЛГАРИЯ
  • 341 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 342 Анономен

    17 5 Отговор
    Каквото и да кажеш не си желан от хората 12 години такива злини стори че народа тъне в глад и мизерия

    Коментиран от #347

  • 343 Гран плас

    6 14 Отговор
    По времето на бате Бойко ваксинираха по 35000 души на ден, а сега по 6000-7000. Тогава ходеха укипи по селата и караха селяните да се ваксинират. Здравната криза по-добре се управляваше, сега фелдшерът от Дупница е като пиле в калчища, не знае какво да прави- объркан, неквалифициран, страхлив, нерешителен, хили се немотивирано.
  • 344 Подлец

    9 4 Отговор
    Този подписа заробващата ЗЕЛЕНА СДЕЛКА 2015 година със знанието на БСП-които не изкараха хората на площадите, ВМРО-лицемерите, които бяха във властта и са знаели-а сега уж, протестират, НФСБ, ДПС, СДС.
    Новите СОРОСОИДИ НА ПЛЕВЕНЛИЕВ ПП изпратиха План Възстановяване-закриване на ТЕЦ2 и атомна енергия към 2030.
    ЕС отпуска 800 милиона за фотоволтаици.
    Разликата между мегават Козлодуй и Фотоволтаици е 450 лева.
    Козлодуй 55 лева мегават. ТЕЦ2 и 78 лева мегават, държавни ВЕЦОВЕ 12- лева мегават.
    Смятайте каква ЦЕНОВА ГИЛОТИНА ни подготви Подлецът Борисов-закриване ЮП-подпис документ зам. мин. ГЕРБ.
    Непострояване Белене.
    Скъп газ Русия БОРСОВИ ЦЕНИ-подлеците от ГЕРБ, а не спрямо цени нефт.
    ПП продължават соросоидния ГЕНОЦИД ПЛАН ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.
  • 345 Скочи ми тока

    4 17 Отговор
    Всички които не искате Герб, сега ще си плащате защото ви чака огромна инфлация.

    Коментиран от #349

  • 346 В следващия парламент

    14 4 Отговор
    Герберастите ще бъдат подвижни храсти
    И никой, няма да им вика, даже... здрасти !
    Ще минат на сухи пасти !
  • 347 Ха ха ха ха

    3 4 Отговор

    До коментар #342 от "Анономен":

    Сега ще живееш в рая, ако ти останат и стотинки...
  • 348 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 4 Отговор
    Където има статия за Борисов я налазват тролове с едни и същи опорки. Скоро ще му свършат парите на този дето ви плаща...
  • 349 Подлецът ББ

    19 4 Отговор

    До коментар #345 от "Скочи ми тока":

    ГЕРБ и Борисов подписаха ЗЕЛЕНЕТА СДЕЛКА 2015 г. да плащаме 50 евро тон вредни емисии.
    ГЕРБ не построиха Белене.
    ГЕРБ прекратиха договорите за газ с Русия да са спрямо цени нефт, и ни пратиха на БОРСАТА.
    ГЕРБ подари на ТУРЦИЯ ЮП-подпис на зам. министър от ГЕРБ е на документа за закриване и 2 месеца Тиквата мота Русия и не издаде Разрешение строеж суша и море.
    ГЕРБ откриха 1200 фотоволтаика и честни перки, 460 частни веца.
    Разлика между ток мегават Козлодуй и фотоволтаиците на Цветелина Бориславова в период 2009-2011 780 лева МЕГАВАТ.
    Подлеци!!!
    Соросоидите ПП продължават същият енергиен ГЕНОЦИД.
  • 350 Скакауец

    15 4 Отговор

    До коментар #327 от "И аз да кажа":

    И всичко това, дето го пишеш е заслуга на Буци ли? Млади момко, или си сляп или заблуден гербераст! Никога България не е била толкова зле, колкото е зле сега! Не можеш да речеш, че живеем добре, когато 30% (тридесет процента!) от населението е наръба на оцеляването, а над 2 (два!) милиона напуснаха страната в търсене на по-добър живот, за което не малка заслуга има и любимият ти плодов зеленчук... И още има...

    Коментиран от #353, #361, #429

  • 351 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 6 Отговор
    мутра психопат садист това е БМБ
  • 352 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 353 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор

    До коментар #350 от "Скакауец":

    ТАКА Е прав СИ
  • 354 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 6 Отговор
    БСП БСП
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ

    Коментиран от #375

  • 355 Maris

    16 5 Отговор
    Севде имам една молба към теб ! Пускай по-често скечове на този тъпанар, много са забавни !!
  • 356 хахаха

    11 4 Отговор
    обикновено в България умират по 300 човека на ден...само в София на ден умират 40-45 човека...и това преди ковидя...
  • 357 Бойко! ГЕРБаво човече!

    12 6 Отговор
    Напълно ненужен си вече!
    Стой от нас, много надалече!
    Много гняв си навлече!
  • 358 Партията

    8 5 Отговор
    Съд за крадливата мафия в ГЕРБ! "Открито и честно управление! Гарантирано от Б.Борисов!" Партия - ОПГ! Обслужваща само елита си и олигархията! Президентска Република и орязване привилегиите на партиите! Премахване на държавните субсидии и безплатните сгради за офиси!
  • 359 митака

    12 5 Отговор
    Достатъчно ми е да прочета само заглавието и да кажа, че хаосът е вече 32 години, като този от последните 12 е демоничен. Този дето се изживява на господ-бог е най-големият и неповторим дявол за народа и държавата интересуващ се само за едно - да е препълнено чекмедже банк. За евроатлантическите му качества, добродетели и ценностната му система се зае много добре в света. Той за 12 години ни осигури всички първи места в Европа но с отрицателен показател - първи по бедност, първи по смъртност, първи по неграмотност и т.н. Така че не го слушайте и не му вярвайте!
    Никога повече ГЕРБ и БМБ!
  • 360 Пеци

    5 11 Отговор
    Егати тъпите коменгарий.Явно трябва да се прави нов проек "Няма такъв проЗт народ" .12 години същите грасуваха за генерал Тиква, днеска за генерал зеленият чорап пРезидент .
    В нормална Европя генерали няма, ива в Ю.Америка ,Африка и любимата" Русия.
    Излизане от ЕС и влизане във феодалния Евразийски сОюз.
  • 361 И аз да кажа

    6 7 Отговор

    До коментар #350 от "Скакауец":

    По-горе хора обясняват за 2-та измислени милиона напуснали, няма да хабя усилия с теб. Аз пътувам по работа много и виждам какви къщи се стегнаха по селата, виждам пътищата и доста предприятия .От мой приятел- директор в чужда фабрика в Перник слушам, че не може да накара работниците да работят, хем заплатите са добри- непрекъснато излизат ту в болнични, ту в неплатен и все около уикендите и официалните празници. Вярваш ли, че това е бедстващ беден народ? Като разправяш за 30% на ръба на оцеляване, защо се мълчи за сивата икономика? Тя нали е 30 до 50%? Не казвам, че всички бедни са там, нито че няма нуждаещи се, но данните не са особено надеждни. Лично познавам хора, които са пре-добре, но се уреждат и получават енергийни помощи, примерно. Или разни мутри с ланци, дето са неосигурени .

    Коментиран от #367

  • 362 САЩ

    10 5 Отговор

    До коментар #327 от "И аз да кажа":

    Кажи госпожа, кажи си. Госпожа нищо не каза и ми се струва, че днес неси си пила розовите хапчета! Първо хапчетата госпожа пък после се аслаждавай на Буци. Може и да си помечтаеш госпожа. Хайде госпожа.

    Коментиран от #432

  • 363 Мисирчо

    9 5 Отговор
    Предсадателю с шкафче пушки горе
  • 364 Бацо

    14 6 Отговор
    Чеп за зеле ме стаа от жибрю бибиткин
  • 365 Иванов

    17 6 Отговор
    Пълен кретен,продължава да се крие по малките села.Слез в градовете тикво да усетиш любовта на народа.
  • 366 Бою шкафа

    14 6 Отговор
    Срутище срутище срутище съм ас
  • 367 САЩ

    13 6 Отговор

    До коментар #361 от "И аз да кажа":

    Госпожа не се хаби толкова, че довечера трябва пак да си пиеш розовите хапчета. Много се размечта по Буци госпожа. Недей така.
  • 368 обаче

    12 3 Отговор

    До коментар #352 от "Българин":

    Проблемът е, че западът предаде борещите се срещу обслужващия персонал на съвецкия съюз, и ги взеха същите на служба при себе си, същите които червеното знаме роди ги, от комунисти станаха капиталистически несретници и разграбиха, ограбиха държавата. Същите, които раздават куфарчетата и чекмеджетата, създадоха групировките и феодал олигарсите, разпространиха корупционния модел навсякъде в обществото и превзеха държавата и институциите, ако изобщо са отстъпвали. Но за лош късмет на задкулисието, хилядите протестиращи ги спряха, с подкрепата на президентството.И запада са просто колонизатори. Нима не знаят, какво се случва тук. О, знаят. Те самите поддържат тази разруха тук и наливат пари в нея, имат полза от нея.
  • 369 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 370 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 371 ФАКТ

    10 13 Отговор
    По всичко личи, че само 6 месеца след като Бойко не е на власт, за целия български народ идват и настъпват много тежки времена, създадени от антинародните протестни партии с "търсене на ПРОМЯНАТА" и само като минал хубав спомен ще им остане на българите как добре , спокойно и без икономически кризи и инфлации са си живели по времето на БОРИСОВ и упрaвлeниeтo му нa Бългaрия, с непрекъснатото увеличение на заплатите и пенсиите, докато не бяха провокирани протестите от главния виновник за сега настъпващите кризи-Р. Радев с юмрука...

    Коментиран от #466

  • 372 ЕВАЛА БАЦО

    8 11 Отговор
    МАЧКАЙ БСП КОМУНЯГИТЕ
  • 373 РАДЕВ СА СПИЧА

    7 11 Отговор
    НЕ МОА ДА ОПРАА....БАЦЕ , ВРЪЩАЙ СА ДА МА ОПРАЙШ
  • 374 стоян

    5 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    До 1 ком -кумуняги -как така става -тук сте 90% плюещи а на избори сте 14% гласуващи -сигурно тук работите за пари плащани от Позитано
  • 375 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #354 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И двамата умрели вече..
  • 376 Емо

    11 7 Отговор
    Защо показват престъпника?!
  • 377 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 12 Отговор
    България видя какво ни донесе протеста на подмяната... Скрий те се всички платени мисирки. Герб ще бъде първа политическа сила отново.
  • 378 МУНЧО КРАТУНЧО СА СПИЧА

    7 12 Отговор
    КВА Я МИСЛЕХ, КВА СТАНА
  • 379 ЕВАЛА БАЦО

    7 14 Отговор
    МАЧКАЙ БСП КОМУНЯГИТЕ....ФАТМАЦИТЕ НИ ДОКАРАХА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА
  • 380 НИНОВА, КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ ТРУДЕЩИТЕ СЕ

    7 13 Отговор
    ОТ КОЖОДЕРСКИТЕ ЦЕНИ НА РАДЕВ
  • 381 Пич

    10 7 Отговор
    При тебе умираха и без ловид.
  • 382 Търновец

    4 5 Отговор
    Една перука му трябва
  • 383 КИЛО БАНАНИ КОЛКОТО КИЛО ХЛЯБ

    5 11 Отговор
    МУНЧО, ЗА ТОВА ЛИ РАЗМАХВА ЮМРУЧЕТА НА ПЛОЩАДА
  • 384 Беновска пита

    5 1 Отговор

    До коментар #145 от "WENKO":

    Ало, " Венко"!! Защо си пишеш името на латиница бе тиквеник?? За теб кирилица няма ли???
  • 385 НИНОВА, СТЯГАЙ КУФАРИТЕ

    4 9 Отговор
    СЛЕД ИЗБОРИТЕ...ПОСОЧИ СИ ЗАМЕСТНИКА
  • 386 1122

    11 6 Отговор
    АУ , колко се е загрижил тоя,и все Р Радев му е виновен...Той като управляваше пак Радев му беше виновен.Той да не се сърди на Радев,че не го е возил на самолет?
  • 387 ФАКТ

    9 11 Отговор
    ..ДАА НЕ МИ СЕ ЩЕ ДА ГО КАЖА...НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТУК БОРИСОВ Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРАВ..ДОРИ НЕЩАТА СА МНОГО ПО ЗЛЕ ОТ КОЛКОТО ГИ ОПИСВА..МЕРКИТЕ БУКВАЛНО СА НИКАКВИ..ВСИЧКИ СТОКИ СКАЧАТ ГЛАВОНОМНО НАГОРЕ..БЕНЗИН ТОК..ВСИЧКО..НОВИТЕ ЖЕЛАЕЩИ ЗА ВЛАСТ..КОИТО ГОВОРЯТ ЗА ПРОМЯНА..СЕ ОКАЗА ЧЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ПОВЕЧЕ ВЛАСТТА И СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ ОТ КОЛКОТО ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА..ТОВА Е ФАКТ КОЙТО НИКОЙ ТУК НЕ МОЖЕ ДА ОСПОРИ..ДА МОЖЕ ДА МРАЗИТЕ БОРИСОВ МОЖЕ ДА Е КРАДЕЦ МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКЪВ НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ МЕКО КАЗАНО Е ХАОС..И НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАК ДА ГО СПРЕ..РАДЕВ И НЕГОВИТЕ МИНИСТРИ БУКВАЛНО НЕ ЗНАЯТ НА КОЯ ПЛАНЕТА СА..НОВИТЕ КОИТО ГОВОРЯТ ЗА ПРОМЯНА НИ ПРЕДЛАГАТ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ С 10 ПРОЦЕНТА..ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ВСИЧКО ДРУГО ПОСКЪПНА С 50..ПРОСТО ЦИРКА Е ПЪЛЕН..А НАРОДА ИЛИ Е СЛЯП ИЛИ СЕ ПРАВИ НА СЛЯП..И НЕ ВИЖДА ЧЕ НЕЩАТА ОТИВАТ НА ЗЛЕ,МНОГО ЗЛЕ...ОНАЗИ ПРОМЯНА ЗА КОЯТО МНОГО ХОРА МЕЧТАЕХА СЕ ОКАЗА ЦИРК..ВСЕКИ СИ ПРАВИ ПАРТИЯ,КАЗВА ДУМАТА "ПРОМЯНА".И НАРОДА КАТО КУЧЕ НА КАИШКА СЕ ХВАЩА ЗА ТАЗИ ДУМА..И ВЪОБЩЕ НЕ МИСЛИ И НЕ ВИЖДА КАК МУ ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ..САМО ЧРЕЗ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ДУМИЧКА "ПРОМЯНА"..КОЯТО ПРОМЯНА ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ ЧЕ ВЕЧЕ ВЪРВИ НА ЗЛЕ И ПО ЗЛЕ....ЯВНО ТРЯБВА ДА ЧАКАМЕ БЕНЗИНА ЗА СТАНЕ 3 ЛЕВА..А ХЛЯБА 2 ЛЕВА..ЧЕ ДА ВЗЕМЕ ДА ПРОГЛЕДНЕМ.. ТОЯ НАРОД НЕ МУ ЛИ СТАНА ЯСНО ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НАРЕД ВЕЧЕ..ЧЕ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА НАРОДА..НИТО ЗА КАКВАТО И ДА Е ПРОМЯНА..НА ВСИЧКИ ИМ ПУКА САМО ЗА СЕБЕ СИ..И КАКВА ПРОМЯНА МОЖ
  • 388 трольо воевода

    11 6 Отговор
    Как сте герберски трольове?

    Коментиран от #391, #415

  • 389 Фаро

    8 8 Отговор
    Хората ще спрат да умират когато тоя боклук изчезне

    Коментиран от #422, #431

  • 390 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 391 ФАКТ

    8 11 Отговор

    До коментар #388 от "трольо воевода":

    ,,ПИЧ СТИГА С ТЕЗИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ТРОЛОВЕ..А ВИЕ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТРОЛОВЕ..КЪДЕ СТЕ..ЕДИН НИЩО И НИКАКЪВ КОРАБ СТОИ ЕДИН МЕСЕЦ И ПОВЕЧЕ НА МОРЕТО.И ПОТЪНА ЕЙ ТАКА СИ..ПЪЛНА КОМЕДИЯ СТЕ...А ВИЕ ГО ГЛЕДАХТЕ ОТ СТРАНИ..ПЪЛЕН ЦИРК СТЕ БЕ ХОРА...СЛЕПИ ЛИ СТЕ ИЛИ ГЛУХИ..ЧЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЧЕ ВСЕКИ ДЕН ВИ СЕ КАЗВА ЧЕ ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО ВЪРВЯТ ЗДРАВО НАГОРЕ..ТОК ЛИ НЕ Е..БЕНЗИН ЛИ Е НЕ Е..ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ ЛИ..ВСИЧКО..КАЖЕТЕ МИ КАКВО ТОЧНО НЕ ВИЖДАТЕ..ЗА ИМА НЯМА И 4 МЕСЕЦА ОТ КАКТО ВАШИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ БУДА РАДЕВ НАГРАБИ ВЛАСТТА..И ВСИЧКО ПОСКЪПНА С 50 ПРОЦЕНТА..ТОВА ЛИ ВИ Е ИДЕЯТА ЗА ПРОМЯНА..ДА ЗАРЕЖДАМЕ БЕНЗИН ЗА 4 ЛЕВА ЛИ..???..НИЩО НЕ ПРАВИТЕ БЕ ХОРА..НИЩО..МНОГО СКОРО И БОЛНИЦИТЕ ЩЕ СЕ ПРЕПЪЛНЯТ..А ВИЕ ТОГАВА ЩЕ СЕ СЕТИТЕ ДА ВЗЕМАТЕ МЕРКИ..СЕГА НАРОЧНО ЗА ДА УГОДИТЕ НА ХОРАТА..СИ ЗАТВАРЯТЕ ОЧИТЕ...И НА ГЪРБА НА КОГО..??..ОСВЕН ЧЕ 5 МЕСЕЦА ПЛЮЕТЕ ПРОТИВ БОРИСОВ..И ДА НАПРАВИТЕ ТАКА ЧЕ ВСИЧКО ДА СКОЧИ С 50 ПРОЦЕНТА НАГОРЕ..КАКВО ДРУГО ПОЛЕЗНО СВЪРШИХТЕ....КОЕ ДРУГО ПРОМЕНИХТЕ..???

    Коментиран от #401

  • 392 нахалник

    14 6 Отговор
    Тоя прост лъжец и крадец 12 г. краде и лъга, и сега пак някои друг е виновен за 6 м управление! Ами здравната система е резултат на 12 г крадене бре лъжец, договорите за скъпия газ ги подписа Теменужка, от 12 г. "строиш" връзката с Гърция, на АЕЦ Белене викаше гьол. От къде има толкова прости българи да ходят да го гледат и слушат този лъжец. Той ги окраде, те му се радват, прост народ слаба държава. С тоягите трябва да го гонят този лъжец като си покаже муцуната.

    Коментиран от #417

  • 393 Зюмбюлева

    6 13 Отговор
    Без Герб скоро държавата ще фалира, а хората ще умрат от глад и студ.
  • 394 Аз съм българин

    15 4 Отговор
    Берем плодовете от твоето управление.

    Коментиран от #395, #412

  • 395 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 6 Отговор

    До коментар #394 от "Аз съм българин":

    Скоро ще береш на ония шишарките, като ти свършат и стотинките.
  • 396 хихихихихи

    7 3 Отговор
    Баце ся шъ докара с една баничарка за кренвирши ваксини!
  • 397 Гого

    12 5 Отговор
    Много нагъл и тъп идивид си, тотално изтрещял ненормалник и крадец. Ще те го нарека така след като той си позволява
  • 398 РАДЕВ СА СПИЧА

    6 11 Отговор
    БАЦОООО, ВРЪЩАЙ СА, ЧЕ ЗАТЪНАХ В ЛАЙ.......
  • 399 Аз съм българин

    4 4 Отговор
    КозлодУЙЧО!
    Не живея със стотинки, за разлика от тебе!
  • 400 ПРАЗЕН ХЛАДИЛНИК, ПЪЛНИ ТЕЛЕВИЗОРИ

    5 12 Отговор
    РАДЕВ, ТВОЯ ХЛАДИЛНИК КАК Е ???????

    Коментиран от #405

  • 401 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 402 Амин

    6 12 Отговор
    Бойко спаси ни че умиране от глад, скоро и от студ.

    Коментиран от #410, #427

  • 403 РАДЕВ СА СПИЧА

    5 13 Отговор
    ПРАЩАМ ТИ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК И ПАРНО....ДА ГИ ОСРЕБРИШ
  • 404 РАДЕВ СА СПИЧА

    5 11 Отговор
    ХРАНЯ БЪЛГАРИТЕ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА
  • 405 чип

    6 3 Отговор

    До коментар #400 от "ПРАЗЕН ХЛАДИЛНИК, ПЪЛНИ ТЕЛЕВИЗОРИ":

    Как са ви хотелите и имотите по морето?
  • 406 Сталин

    12 4 Отговор
    Скрий се бе Крадец, влас няма да видиш вече.

    Коментиран от #408

  • 407 Бойко идвай Хората Умират

    4 13 Отговор

    До коментар #13 от "отвратен":

    АЗ СЪМ ОТВРАТЕНА ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ МРАЗЕЩИ БЪЛГАРИЯ АНТИТА НЕМОЩНИ НЕВЕЖИ ЗЛОБАРИ
  • 408 Бойко идвай Тролове Платени РАДЕВИСТИ

    4 12 Отговор

    До коментар #406 от "Сталин":

    ПО ГОЛЕМИ КРАДЦИ ИМА ЛИ ОТ СЕГАШНИТЕ ДЪРТИ МУТРИ ОТ БКП И ОНЕЗИ НЕГОДНИ ОПРАВАЧИ АЛЧНИ КОЙ ДА ВЗЕМЕ ГОЛЕМИЯТ ПАЙ ОТ БАНИЦАТА И ЕТО ТИ СЛУЖЕБНИ ПРЕВРАТАДЖИИ
  • 409 Много голям интерес към Бойко, а😂

    4 12 Отговор
    Много се възпалявате мунчовските тролчета, само като видите името на Борисов.😂😂😂Така трябва, важно е да помните, не да признавате😂😂😂, че при неговото управление си поживяхте добре.Цени на тока, хранителни продукти- нормални и достъпни.Даже лятото окупирахте плажовете на съседите, а по богатите и на по-далечни местенца.А сега мунчо ще ви покаже как кон боб яде😂😂😂😂

    Коментиран от #419

  • 410 Тиквеник

    2 2 Отговор

    До коментар #402 от "Амин":

    Скелет, от къде пишеш?
  • 411 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 412 Бойко идвай Тролове Платени РАДЕВИСТИ

    5 14 Отговор

    До коментар #394 от "Аз съм българин":

    ТИ КАТО СИ НЕКАДЪРЕН БОРИСОВ ЛИ ТИ Е ВИНОВЕН ИМАШ ХУБАВА РАБОТА ОБРАЗОВАНИЕ ПРОФЕСИЯ УСПЯВАШ ИНАЧЕ НЕ СТАВАШ БАТЕ И ПЛЮЕШ ПО БОРИСОВ
  • 413 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 414 мишо

    11 3 Отговор
    ЧУДОВИЩЕ В ЧОВЕШКИ ОБРАЗ

    Коментиран от #421

  • 415 Бойко идвай Тролове Платени РАДЕВИСТИ

    3 12 Отговор

    До коментар #388 от "трольо воевода":

    ДЕМОКРАТ СЪМ АКО ЗНАЕШ КАКВО ОЗНАЧАВА ИСКАМ СТАБИЛНОСТ РАЗВИТИЕ СПОКОЙСТВИЕ В БГ А НЕ РАЗНИ ДЪРТИ СЛУЖЕБНИ ПРЕВРАТАДЖИИ ОТ 80 ГОД ДА РУШАТ ДА КРАДАТ ДА СА СИ ВЪОБРАЗИЛИ ЧЕ САНЕЗАМЕНИМИ ИСКАМ СИ ДЕМОКРАЦИЯТА
  • 416 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 417 Бойко идвай Тролове Платени РАДЕВИСТИ

    4 18 Отговор

    До коментар #392 от "нахалник":

    С ТОЯГИ СЕГА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ГОНЯТ РАДЕВ ДОКАРАЛ БЪЛГАРИЯ ДО ТОЗИ ХАОС РАЗРУШЕНИЯ КРАЖБИ ИМПИЙЧМЪНТ РАДЕВ ГЕШЕВ ТЕ ОЧАКВА ДЪРТИ КОМУНЯГИ ОТ ДС ОТ БКП РЕШЕТНИКОВИ ФИГУРАНТИ НЯМАТ МЯСТО В ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ
  • 418 2379

    14 4 Отговор
    Бойко, от 1 до 5 декември 2020 година, за 5 дни починалите от КОВИД са 694. Справка - data.egov.bg
  • 419 Иво

    14 3 Отговор

    До коментар #409 от "Много голям интерес към Бойко, а😂":

    Хаха нормални цени, та нали този твой иди... Обещаваше ниски цени на газа, на продукти. Ама само на думи, с какво да го помним с лъжи? Или с на ремонта с ремонт или чекмедже? С кое или а ало Ваньо? Или с магистралите 50 К маркировка на км с това ли? Или с тива да затрие бизнеса ти?
  • 420 Бойко идвай Хората Умират

    3 14 Отговор

    До коментар #416 от "Ивчо":

    ТОЛКОВА ТИ Е МОЗЪКЪТ ЯВНО НЕ РАЗСЪЖДАВАШ МОМЧЕ ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ С ОМРАЗА ЗЛОБА ГНЯВ НЯМА ДА ВЪРВИШ НАПРЕД В ЖИВОТА
  • 421 УжасРадев импийчмънт Радев оставка

    3 13 Отговор

    До коментар #414 от "мишо":

    ЩО ЗА ХОРА СТЕ АНТИТА МРАЗЕЩИ СЕБЕ СИ МРАЗЕЩИ БЪЛГАРИЯ
  • 422 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 423 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 424 Матей

    3 2 Отговор
    Съниране със съфинансиране ли,нанай дарагой,да имат да вземат!Умря Марко,нема го Марко Тотев,бат боко докато беше ,търбушеха по 1-2 милиарда годишно,е,който се уредил,да се радва.Другите ще правим спасителни ремонти с подръчни средства,ще кърпим ,ще плескаме както дал господ.
  • 425 тоз пък

    1 2 Отговор
    какъв е ,бе
  • 426 Бойко идвай Тролове Платени РАДЕВИСТИ

    5 12 Отговор

    До коментар #416 от "Ивчо":

    САМО ГЛУПОСТИ ПРОСТОТИИ ОБИДИ ДРАСКАТЕ И КАКВО ОТ ТОВА НА КОГО ЩЕ НАКРИВИТЕ ШАПКАТА ПОКАЗВА ВАШИЯТ НИСЪК КАПАЦИТЕТ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ ЧУДНО МИ Е ИЗОБЩО МОЖЕТЕ ЛИ НЕЩО СМИСЛЕНО ДА ПИШЕТЕ С КОГО ОБЩУВАТЕ ИЗОБЩО
  • 427 ФАКТ

    6 13 Отговор

    До коментар #402 от "Амин":

    ..ВИЖ СЕГА КОЛЕГА..АЗ НЕ КАЗВАМ ЧЕ БОЙКО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ДА НЕ УМИРАМЕ ОТ ГЛАС ИЛИ ОТ СТУД..АЗ САМО ОТЧИТАМ ФАКТИТЕ КЪМ НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ..НЕ ГО КАЗВАМ АЗ..КАЗВАТ ГО ПО ВСИЧКИ МЕДИИ..А НИЕ САМИТЕ ГО ВИЖДАМЕ..ПО СМЕТКИТЕ ЗА ТОКА..ПО БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ И КАТО ВЛЕЗЕМ В МАГАЗИНА ВСИЧКО Е ПОСКЪПНАЛО ЗНАЧИТЕЛНО..И ТОВА СЕ СЛУЧВА В ПЕРИОД В КОЙТО ВЛАСТТА В МОМЕНТА ИМЕННО В КОМУНИСТИТЕ И В РАДЕВ..ТОВА СА ФАКТИТЕ..ФАКТИ КОИТО ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА ГИ ВИДИ..КАЗВАМ НОРМАЛЕН..КОЙТО НЕ Е ФЕН НИТО НА РАДЕВ НИТО НА БОРИСОВ..А ПРОСТО ЕДИН НОРМАЛЕН БЕЗПРИСТРАСТЕН ЧОВЕК..ДО КАТО БЕШЕ ГЕРБ ИМАШЕ НЯКАКЪВ КОНТРОЛ..РАЗБИРА СЕ НЕ КАЗВАМ ЧЕ ГЕРБ СА СЕ СПРАВЯЛИ ИДЕАЛНО..НАПРОТИВ...КРАДЯХА И НАЗНАЧАВАХА ХОРА НА ПРИНЦИП МОЙ ЧОВЕК..ПРАВЕХА МНОГО ПРОСТОТИИ..БЕЗСПОРНО..ОБАЧЕ СЕГА РАДЕВ И БСП..И ОСТАНЛИТЕ ТАМ ИТН МУТРИ ВЪН ВЪТРЕ ,ДБ,,КОИТО ГОВОРЕХА МЕСЕЦИ НАРЕД ЗА "ПРОМЯНА"...В МОМЕНТА БУКВАЛНО ЗАКОПАВАТ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА..АМА ЗДРАВО НИ СЪСИПВАТ..И НЕ РАЗБИРАМ КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК..Е ОЧАКВАЛ ТАКАВА "ПРОМЯНА"..НЕ ВЯРВАМ НЯКОЙ ИД-ОТ ДА Е ОТИШЪЛ И ДА ГЛАСУВА ЗА ПРОМЯНА С ЦЕЛ ВСИЧКО ДА ПОСКЪПНЕ В ПЪТИ ...ЕДИН ВИД ПАРИТЕ ДА ГИ ИЗЯДЕ ИНФЛАЦИЯТА ЗА 2-3 МЕСЕЦА..АМИ БЛАГОДАРЯ АМА АЗ ТАКА ПРОМЯНА НЕ ИСКАМ..ТАЗИ ПРОМЯНА РАДЕВ И КОМПАНИЯ МОЖЕ ДА СИ НАВРАТ В ...СЕЩАТ СЕ КЪДЕ..И КАТО ПРЕМАХНЕМ ТЕЗИ НЕЩА КОИТО СПОМЕНАХ ВСЕ ОТРИЦАТЕЛНИ НЕЩА..КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДРУГО ПОЛОЖИТЕЛНО, ПРОМЕНЯЩИТЕ НАПРАВИХА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 4-5 МЕСЕЦА..КАКВО..???,,ОСВЕН ЧЕ СЕ ИЗТРЕПАХА КОЙ ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТТА..КОЙ КАКЪВ ПОС
  • 428 ФАКТ

    4 12 Отговор
    .....,,ОСВЕН ЧЕ СЕ ИЗТРЕПАХА КОЙ ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТТА..КОЙ КАКЪВ ПОСТ ДА ПОЛУЧИ..И КОЙ ДА КРАДЕ В КОАЛИЦИЯ ИЛИ САМ....ДРУГО НЕЩО "ПРОМЕНЯЩО СЕ" ДА ВИДЯХТЕ..???,,САМО ДА КАЖА ЧЕ ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО ЛИЧНО ГО ПОЗНАВАМ МНОГО ПРОСТ ЧОВЕК С ВИСОК ПОСТ ПРИ ГЕРБ ..КОЙТО БЕШЕ ЛАНСИРАН ОТ ГЕРБ..В МОМЕНТА РАДЕВ ГО Е НАПРАВИЛ МИНИСТЪР..,ВИЕ МИ КАЖЕТЕ КАКВА ПРОМЯНА Е ТОВА..???...И ЗАЩО РАДЕВ БАЛАМОСВА НАРОДА ЧЕ "ИСКА ПРОМЯНА",,Е КАКВА Е ТАЗИ ПРОМЯНА ..ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО Е БИЛ МИНИСТЪР ПРИ ГЕРБ СЕГА ДА ИСКА ДА Е МИНИСТЪР ПРИ "ПРОМЕНЯЩИТЕ"...???..А БЕ ТОЯ НАРОД ЛУД ЛИ Е НЕЩО ИЛИ НАИСТИНА СМЕ УНИКАЛНО ТЪ..ПО ПЛЕМЕ..ДА ВИЖДАШ ЧЕ ВСИЧКО ПОСКЪПВА..А ТИ ДА СЕ ПРАВИШ НА СЛЯП...СТИГА БЕ..ХОРА БИВА БИВА ПРОСТОТИЯ АМА КАТО СИ ЗАТВАРЯТЕ ОЧИТЕ..НЕ ВРЕДИТЕ НА МЕН..А НА СЕБЕ СИ..УТРЕ ВИЕ ЩЕ КУПУВАТЕ ХЛЯБ ЗА 2 ЛВ И БЕНЗИН ЗА 3 ЛВ..А НЕ САМО АЗ..ВИЕ,НИЕ ВСИЧКИ НИЕ..ТОВА ЛИ ВИ БЕШЕ ОЧАКВАНЕТО ЗА ПРОМЯНА..??????????????
  • 429 Бойко идвай Хората Умират

    5 18 Отговор

    До коментар #350 от "Скакауец":

    КОИ СА ТИЯ НА РЪБЪТ НА ОЦЕЛЯВАНЕТО ТЕЗИ КОИТО СА МЪРЗЕЛИВИ ТЕЗИ КОИТО НЯМАТ ПРОФЕСИИ ТЕЗИ КОИТО НЕ СА ОБРАЗОВАНИ ЩО ЗА ЛЪЖИ ПИШЕШ КЪДЕ Е ДЕМОКРАЦИЯТА СЕГА ДОВОЛЕН ЛИ СИ ОТ ИНФЛАЦИЯТА ОТ ЦЕНИТЕ НАГОРЕ ОТ ОГРОМНИТЕ ЯВНИ КРАЖБИ ОТ СЛУЖЕБНИТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ ВИДНИ КОМУНЯГИ ВЪРНАХА БГ 80 ГОД НАЗАД
  • 430 корумпиран

    9 4 Отговор
    Що за хора сте гласуващите за групировката ГЕРБ, ДПС, БСП, за да не виждате отегчението в хората и несправедливостта, ниските доходи и огромните далавери и кражби, покрай които летите с джипките от хотел през хотел?
  • 431 ФАКТ

    4 15 Отговор

    До коментар #389 от "Фаро":

    ..АМИ ГОСПОДИН ФОРО..БОРИСОВ ВЕЧЕ ОТ 5 МЕСЕЦА Е ИЗЧЕЗНАЛ..АМА ХОРАТА ПАК СИ УМИРАТ..САМО ДЕТО ВИЕ НЕ ВЗЕМАТЕ НИКАКВИ МЕРКИ БУКВАЛНО НИКАКВИ..,ПРЕДИ УПРАВЛЯВАШЕ БОРИСОВ..И ДЪЖД ДА ЗАВАЛЕШЕ ОБВИНЯВАХТЕ НЕГО..АМА КАКТО ВИЖДАМЕ И СЛЕД НЕГО ВАЛИ ДЪЖД..СТАНЕШЕ КАТАСТРОФА ПАК БЕШЕ БОРИСОВ ВИНОВЕН..Е БОРИСОВ ГО НЯМА ААМА КАТАСТРОФИТЕ НЕ СПИРАТ.И СИ СТАВАТ ВСЕКИ ДЕН...А ОТ ТОГАВА ДО СЕГА УПРАВЛЯВА РАДЕВ...ЗАЩО ПЪК НИКОЙ НЕ КАЗА РАДЕВ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО..КОЕТО СИ Е ТОЧНО ТАКА..АКО ПРЕДИ Е БИЛ ВИНОВЕН БОРИСОВ..СЕГА КОЙ Е ВИНОВЕН СПОРЕД ТЕБ..БАБА ВАНГА ЛИ..???...ИЛИ ПАК ВИ Е ВИНОВЕН БОРИСОВ ЧЕ НАПРАВИХТЕ ВСИЧКО ДА ПОСКЪПНЕ В ПЪТИ НАГОРЕ..И ЗА ТОВА ЛИ ВИ Е ВИНОВЕН БОРИСОВ..ИЛИ ЧЕ ОСТАВИХТЕ НИЩО И НИКАКЪВ КОРАБ ДА ПОТЪНЕ.ПАК ЛИ СЕГА ВИ Е ВИНОВЕН БОРИСОВ..АЙДЕ ДЕ..НЕ Е ЛИ МАЛКО НАГЛО ДА ОБВИНЯВАТЕ ЧОВЕК ДЕТО ВЕЧЕ 6 МЕСЕЦА Е НИКОЙ....??НАЛИ ВАШИЯ РАДЕВ СЕГА СЕ ПРАВИ НА ВОЖД НЕЩО..Е ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХТЕ ВИДЯХМЕ ВСИЧКИ..СЕГА НАРОДА ЧАКА САМО ДА ЧУЕ КОГА БЕНЗИНА ЩЕ СТАНЕ 4 ЛВ....И ДА ВИ ВИДИ НАРОДА КАКВИ НЕЩА-НИЦИ СТЕ...ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ..ТОЯ НАРОД НЕ РАЗБРАЛИ ЧЕ ДОЙДЕ ЛИ КОМУНИСТ НА ВЛАСТ..ДЪРЖАВАТА СЕ СРИВА..КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИТЕ ДЪРЖАВАТА ..ЗА ДА ГО ПРОУМЕЕ ТОЗИ МАЛ-УМЕН НАРОД..
  • 432 И аз да кажа

    1 3 Отговор

    До коментар #362 от "САЩ":

    И защо си даде труда да напишеш това? Какво имаш да съобщиш? Аз казвам моите конкретни наблюдения от моята камбанария за живота у нас, не коментирам лично пишещите. Не се знае кой от нас пие повече хапченца, за да съм аз, твоите трябва да са минусово число
  • 433 Абе

    18 4 Отговор
    За десет години 2 милиона се изселиха или измряха бе тикво лицемерска такава.
  • 434 достойнство

    2 12 Отговор
    ИСТИНАТА БОЛИ И НА ПЛАТЕНИТЕ ТРОЛОВЕ ТУК ИМ Е ВЪТРЕШНО НА КАСИТЕ В МАГАЗИНИТЕ НО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ТРОЛЯТ.ИНТЕРЕСНО МИ Е ДАЛИ НЕЗАВИСИМИТЕ ХОРА ДАЛИ САМИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ОБРИЧАТ НА БЕДНОСТ.

    Коментиран от #475

  • 435 Ники

    4 17 Отговор
    Връщай се по скоро че слвд оше 6 месеца не на дъното ами и под дъното ще бъдр държавата само малоумници могат да гласуват за новите спасители.

    Коментиран от #436

  • 436 наистина

    18 3 Отговор

    До коментар #435 от "Ники":

    Добре де, излиза информация за толкова милиарди евра, че сте ограбили, имения си накупихте по екзотичните дестинации, усвоявахте в офшорки. И недоволни? Хайде сега един по един да връщате, разпродавайте и връщайте. Струва ми се честно.
  • 437 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 438 xaoc

    5 4 Отговор
    Да, май само Бойко може да им нареди да не убиват толкова :(!
  • 439 30179

    20 3 Отговор
    Борисов по голям провал от твоето управление няма, така че вие сте най неподходящия човек който може да коментира сегашните управляващи! Борисов вие сте един отиващ си провален диктатор, който умееше единствено да рекетира, краде и лъже, да ви няма пропаднали ГРОБАРИ!
  • 440 стига квича

    12 3 Отговор
    Абе европейска ценност ти кога въвежда борсова търговия за енергоресурси наясно ли беше какво правиш и за къде го правиш , ама нема изискване на ЕС и пр. , както нема и изискване на ЕС бандити да не управляват , беше ли наясно бе нeвмeняeм готова ли е държавата за подобно нещо , за борсови спекули , за участие на външни фактори в търговията със стратегически за страната ресурс , за икономическите възможности на преобладаващата част от населението . Ти можеш ли да смесваш вода и масло , та допусна в такъв чувствителен сектор смесване на икономическите възможности на т.н. партньори и оцеляващ Ганьо. Невъобразим тулуп си тиии , невъобразим , ама ни бъркаш в направление прости.
  • 441 Бацо

    15 2 Отговор
    Га го видя и почвам да псуям баце
  • 442 Бацо

    13 2 Отговор

    До коментар #36 от "Българин":

    В какво верваше лато беше член на бе ка пе в господ или в Маркс и Ленин? Май послъгва изборателите си да му пълнят шкафчето
  • 443 ЛЪЖЕЦ

    15 1 Отговор
    ДОЛЕН.пЛАНЪТ ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ ВЧЕРА БЕШЕ ПРЕДАДЕН В ЕК И ДНЕС ОЩЕ НЕ Е РАЗГЛЕДАН БЕСРАМНИКО.НО ЯНЕВ И ПЕКАНОВ НАПРАВИХА ИСКАНИЯ ,КАКВИТО ТИ СТРАХЛИВЕЦО НЕ НАПРАВИ,А СЕ СЪГЛАСИ ДА ЗАТВОРЯТ МАРИЦИТЕ.КЪДЕ СКРИХТЕ С ТЕМЕНУЖКА КАРТАТА НА РУСКИ ПОТОК ПРЕДАТЕЛИ.ЗАЩО 80% ОТ ДОГОВОРЕНИЯ АЗЕРСКИ ГАЗ ДО2020 НЕ ДОЪЛ ИЛИ Е ДОШЪЛ,НО НЕ Е ОТЧЕТЕН.НИЩО ЧОВЕШКО НЯМА В ТЕБЕ САМО АЛЧНОСТ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ.ТИ НЕ СИ НИЩО ОСВЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ХУЛИГАН ОТ НАЙ-НИСКО НИВО.ИДВА ТИ РЕДА ПРИ БАЙСТАВРИ.
  • 444 фбр

    14 2 Отговор
    Мръсен , гаден, долен ТУЛУП ! Супер крадец!

    Коментиран от #495

  • 445 Бойко

    2 16 Отговор
    Мачкай Баце!
    Трябва да сложим край на това некадърно управление. С всеки изминал ден затъваме все повече и повече. А лапачите от новите "почтенни" партии предвождана от Манолова, само точат ножове и чакат да се намъкнат във властта. Пука им за хората! Бедните да го дхат, както е казано в древния римски сенат!
  • 446 е какъв да е

    14 3 Отговор
    Ми след 12 години твое управление какъв да бъде хаоса!? Разбира се, че ще е чудовищен!
  • 447 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 448 баба мара

    7 3 Отговор
    СЛЕД 12 ГОДИШЕН ГЕНОЦИТ,ГЛАД ,МИЗЕРИЯ НИЩЕТА И КРАЖБИ ТИ ПО КОЛКО ИСКАШ ДА ПРАТ ПО ДВАМА ЛИ
  • 449 войводата

    7 4 Отговор
    Затвор за шайката на суджуците убила народа си
  • 450 ПРЕСА

    9 2 Отговор
    къдеее са паритеее Къде е Мата Хари
  • 451 Джипко

    7 4 Отговор
    Ей тулуп не кадърен отиди в некоя психиатрия стига си тормозил хората с твоите шизофренни високопарни извратености не се наяде и с г.. а си краде скоро ще ти гледаме некролога....
  • 452 ало бокии

    8 2 Отговор
    от кога те интересуват българите и живота им ли тва са онези 500 от критичната бройка от администрацията на който им плащаш за да имаш винаги изборна победа
  • 453 Имало едно време

    8 3 Отговор
    Брой си откраднатите милиони че те чака затвора. Крадец
  • 454 Мима

    8 3 Отговор
    Колко жалко Бочко, че не си сред тези 500 човека. Малко радост за изстрадалия народ.
  • 455 ТхТхТх

    0 2 Отговор

    До коментар #318 от "Коментарът е за":

    То е ясно за всички . Няма на кого повече да лепне. Същото е и като кажеш " добруджанско говедо " . Много уважавана и полезна , ама говедо. И този екземпляр е полезен за някого .
  • 456 Абе

    2 3 Отговор
    само аз ли живея тука??? Бойко ги бил уморил???
  • 457 Факти

    3 4 Отговор
    Защо позволявате коментари които открито заплашват и зоват за смърт на лидера на една партия, при това най голямата, кои са тези които искали да се намери човек да го гръмне. Иначе триете коментари за нищо и никакви неща. Вие съгласни ли сте с това че някой предлага Борисов да бъде гръмнат.
  • 458 "Излезе като Глиган из храстите" беше

    3 2 Отговор
    Написал някой вчера за появата на Борисов на поредната му среща със симпатизанти!!! Явно автора е ловец, за да направи подобен паралел!!
  • 459 Борисов как беше по твоето време??

    4 2 Отговор
    Пресата пишеше по200на ден починали??? Ти и НОЩ целодневно опсихясахте народа, по голям ХАУС от твойто управление нее имало!!! Повече Крадене и лъгане от твоето време нее било в Държавата!! Ти Счупи държавата с Мафиотско то си Управление!! За роби в Дългове държава и народ за 30год Напред!! Нищо няма да отнесеш на Оня свет!!!
  • 460 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 461 Няма нужда

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "истина е":

    ТозПрестъпник до кога ще ни го пробутвате от медиите
  • 462 Баба Кина

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Севда":

    Севдо, мари, точно твойо газда дръжи рекордо по смъртност. Бехме първи и хора гинеха на стълбите пред болниците! Но, ей така от презрела тиква с изкуфиняли семки що чекаш!
  • 463 Българин

    3 0 Отговор
    и при тебе г-н Борисов умираха и повече от 500,но ти го криеше,нещастник такъв
  • 464 мечо

    0 4 Отговор
    сас боико напрет

    Коментиран от #470, #479

  • 465 аде

    3 0 Отговор
    по времето на Боко България се е стопила с около 80 хил души на година.
    Факт.
  • 466 Йоцо

    1 0 Отговор

    До коментар #371 от "ФАКТ":

    Добре бяха и са само крадците и мошенниците,те затова пищят сега,че при едно законово провителство далаверите няма да минават и трябва да се работи честно...а у мошенник честност?!
  • 467 Анонимен

    0 1 Отговор
    Ваксинираните заболявАт тежко, по неделя 150 по БНР...
  • 468 Нищо няма да ти помогне Борисов!!

    3 0 Отговор
    Нито черкви, нито попове, а на 14 11 2021 Г Камбаната ще бие за теб!!! Народа тее Проклел!!!
  • 469 Йоцо

    1 0 Отговор

    До коментар #122 от "факт":

    кой ще се цапа с л..но...още повече че ближе подметките на Путин и Султана
  • 470 ВАЖЕН ЧЛЕН

    1 1 Отговор

    До коментар #464 от "мечо":

    ТИ ......МЕЧО СИ .....ИСТИНДСКИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА ГЕРБАВИТЕ....../поФално за теП/ !!!
  • 471 tate

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Севда":

    Като толкова знаеш управлявай ти бе !! Нали си отворко и всичко ти е ясно ,ма и ти като "Патрона " си еднокнижник

    Коментиран от #493

  • 472 bate

    4 1 Отговор
    Наглец.
  • 473 Нане

    1 1 Отговор
    идат избори и е време да пийнат по едно кайве с Ердуханчу у Стамбула на капалачарши

    Коментиран от #491

  • 474 Бойко Методиев Борисов

    4 1 Отговор
    В джоба с книжка, член на БКП.
    Участник във Възродителния процес.
    Казва ви го дядо Мехмед от Шумен.
    Меди Доганов, агент провокатор,
    Вербуван от Държавна сигурност.

    Коментиран от #490

  • 475 Йоцо

    2 1 Отговор

    До коментар #434 от "достойнство":

    Един и същ бАклук пише с главни букви ,крещи,и си сменя името,как ли Боко ще му плаща при толкова никове

    Коментиран от #489

  • 476 C I A ,D E A and INTERPOL

    6 1 Отговор
    Лицето Бойко Методиев Борисов се издирва!
    За последно е видян в Банкя! Оттам му се губят следите! Който,го види да съобщи на тел.112!
    Анонимността е гарантирана!
    От отдел издирване на особено опасни престъпници.
  • 477 Анджело

    4 1 Отговор
    Абе бай Толуп, стига с тоз Радев бе! Ако не знаеш мин председател е Ст Янев
  • 478 Рашков! Самосезирай се !

    2 1 Отговор
    Крайно време е !

    Коментиран от #488

  • 479 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 480 Анджело

    1 1 Отговор
    Още ли носиш мед на толупа Борисов? Стара любофф ръжда не ффаща а?
  • 481 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    2 1 Отговор
    А 12 години милиони!
  • 482 Рашков действай, НАЛИ има факти и

    2 1 Отговор
    Данни за Борисов! Нищо не правиш! Само говориш! Хвани го за шлифера!
  • 483 Бойко >Бойко

    0 0 Отговор
    На кой залагате ?
  • 484 Българка

    2 1 Отговор
    Толупа отново се проявява но тикво с нашите пари направи дарения но ти си си такэв и се питам кэде са психиатрите и не те приберат а може би направопв затвора

    Коментиран от #487

  • 485 Смет

    1 1 Отговор

    До коментар #80 от "!!!?":

    Не давайте на тоя лумпен трибуна, не споделяйте неговите глупави брътвежи.
  • 486 УжасРадев импийчмънт Радев оставка

    1 1 Отговор

    До коментар #78 от "ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО":

    МАЧКАТЕЛИТЕ ОТ ЧУЖБИНА КАКВО СТАНА СЪС СЛАВИ ВАШЕТО ПРОТЕЖЕ НАМАЧКА ВИ ПРОСТИТЕ НОСОВЕ ЩО ЗА ГЛУПЦИ СТЕ ТРЯБВА СЪС ЗАКОН ДА СЕ ЗАБРАНИ НА ХОРА НЕ ПЛАЩАЩИ ДАНЪЦИТЕ СИ В БГ ДА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ПАРЛАМЕНТ СЕГА ОСВЕН СЕБЕ СИ НЯМА КОГО И КАКВО ДА МАЧКАТЕ НЕВЕЖИ ЧИСТАЧИ
  • 487 УжасРадев импийчмънт Радев оставката

    1 2 Отговор

    До коментар #484 от "Българка":

    А КИРКАТА И ОСТАНАЛИТЕ ЛЪЖЦИ ОТКЪДЕ ВЗЕМАТ ПАРИ ПОПИТАЙТЕ РАДЕВ ЗАЩО ОБИКАЛЯ БЪЛГАРИЯ С ДЪРЖАВЕН РЕСУРС ПОПИТАЙТЕ БОЖКОВИСТИТЕ ДЕТО ЛЕЖАХА И ПРЕЧЕХА НА СОФИЯНЦИ ОТКЪДЕ ЧЕРПЕХА ПАРИ ФИГУРАНТЕ КАЖИ СИ
  • 488 Рашков искаш още 12 клозета ли и

    1 1 Отговор

    До коментар #478 от "Рашков! Самосезирай се !":

    Е ВРЕМЕ РАШКОВ ГЕШЕВ ДА ТЕ РАЗСЛЕДВА ЗА НЕСМЕТНИТЕ БОГАТСВА ЗА МИЛИОНИТЕ ЗА СЛУЖЕБНИТЕ СВОЕВОЛИЯ ЗА ПРЕВРАТА НАЧЕЛО С ФИГУРАНТА ГЕШЕВ ВРЕМЕ Е ДА ДЕЙСТВАШ
  • 489 Бойко идвай Тролове Платени РАДЕВИСТИ

    1 3 Отговор

    До коментар #475 от "Йоцо":

    ПО ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ ОТ ВАС АНТИТА ДАЛИ ИМА НЕВЕЖИ ПРОСТАЦИ ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ
  • 490 Бойко идвай Тролове Платени РАДЕВИСТИ

    2 2 Отговор

    До коментар #474 от "Бойко Методиев Борисов":

    А РАШКОВ А АТАНАСОВ А ЯНАКИ А ОСТАНАЛИТЕ ОТ БКП ЗАЩО НЕ ПЛЮЕШ ПО ТЯХ ЩО ЗА ДИВОТИИ КЛЕВЕТИ ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА
  • 491 Радева Диктатурата Анти хуманист

    2 2 Отговор

    До коментар #473 от "Нане":

    ПИТАЙ РАДЕВ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДПС БЕШЕ ИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ НО СЕГА ЙОК
  • 492 коментатор

    3 2 Отговор
    Тулупа от Банкя пак се е объркал. Да повече от 10 години в България беше ПЪЛЕН и АБСОЛЮТЕН ХАОС. Пълно безхаберие и колосални КРАЖБИ. Този примат няма ли кой да го озапти. Неговото място е или в психиатрична клиника или в затвора, а той още обикаля страната и ,,ръси мозък". УЖАС. Всички се надяваме, че след предстоящите избори ще му вържат усмирителната риза.

    Коментиран от #494

  • 493 Радева ДиктатураАлчният

    1 2 Отговор

    До коментар #471 от "tate":

    ТИ КОЙТО ПИШЕШ ДИВОТИИ ПРОТИВ БОРИСОВ ЕДНИ И СЪЩИ ПОСТОЯННО МНОГОЖНИК ЛИ СИ НЕВЕЖА НЕОБРАЗОВАН
  • 494 Бойко идвай Тролове Платени РАДЕВИСТИ

    2 0 Отговор

    До коментар #492 от "коментатор":

    ТОЛУПЕ ПИШИ ДИВОТИИТЕ СИ ОТ СВОЕ ИМЕ МОЛЯ НЕ В МНОЖ ЧИСЛО УЧИЛ ЛИ СИ НЕЩО ПО ТОЗИ ВЪПРОС МОЗЪК ФИДАНКЕ ФИНА
  • 495 Бойко идвай Тролове Платени РАДЕВИСТИ

    1 2 Отговор

    До коментар #444 от "фбр":

    ЕДИН И СЪЩ ТРОЛ РАДЕВИСТ ПИШЕ ЕДНИ И СЪЩИ ТЪПОТИИ ЖАЛЪК СИ МОЗЪК ТОЛУП ЗАТВОР КРАДЕЦ ДРУГИ ДУМИНЯМАШ ЛЪЖЕЦ СИ БРАТО И НЕВЕЖА
  • 496 МЪРШУЛЯК

    3 1 Отговор
    ПРИ ТЕБЕ МУТРО УМИРАХА ПО 500 НА ДЕН БЕ ИДЬОТ ИНО
  • 497 хаха

    4 0 Отговор
    Попарени физиономии! Страхувайте се гнусни г... ,идва възмездието!
  • 498 ПКП

    4 1 Отговор
    БОЙКО В ЗАТВОРА ЗАЕДНО СЪС СИЧКОТО ГЕРБ И ПОСЛЕ НА ПРАСЕТАТА !
  • 499 БОКОКРАД

    5 1 Отговор
    БИЛ ПОСРЕШНАТ С ОВАЦИИ ............... ОТ ПЛАТЕНИ С 50 ЛЕВА , ЧЕ И АЗ ДА СЪМ ЩЯХ ДА ГО ПОСРЕЩНА , АМА АКО ПРЕДВАРИТЕЛНО ДАВАТ ПАРИТЕ --- С КАМЪНИ !
  • 500 🍌 Republik of Absurdistan

    1 0 Отговор
    Това е !
    В заглавието на коментара е и целия коментар.
  • 501 Влюбен в баце

    1 1 Отговор
    Ей не спре с простотиите велик пр,,,,,,ортак и дразнител .
  • 502 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 503 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 504 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 505 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 506 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 507 Опс

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Севда":

    Неговото име ако се включи в бройката, тогаз ще настане ден на всеенародно веселие..
  • 508 мамун

    0 0 Отговор
    чудовищно крадене
    няма вече кво да се краде
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове