1 Ноември, 2021 10:40 3 288 30

Автомобил се блъсна в електрически стълб в Пловдив

  • автомобил-
  • блъсна-
  • стълб-
  • пловдив

Колата е сериозно пострадала, но за щастие не и пътуващите в нея

Автомобил се блъсна в електрически стълб в Пловдив - 1
Снимка: БНТ

Тежка катастрофа е станала тази нощ на ключово кръстовище в Пловдив. Автомобил се е блъснал в електрически стълб и го е съборил на земята. Колата е сериозно пострадала, но за щастие не и пътуващите в нея. Водачът и спътникът му са на 20 години. Прегледани са в болница и веднага са освободени за домашно лечение. Без сериозни травми са, съобщават от БНТ.

По непотвърдена информация те са се движили със скорост приблизително 170 километра в час, направени са им тестове за алкохол и наркотици, но са били отрицателни.

Кръстовището на Бетонния мост е отцепено за движение. Полицейски патрули отбиват трафика по булевард "Христо Ботев", а булевард "Македония" е затворен в участъка. Екипи проверяват дали по електрическите кабели и тролейбусните жици, които са смъкнати на земята, не тече ток.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стълба

    25 1 Отговор
    добре ли е?
  • 2 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    30 3 Отговор
    Кой дава автомобил развиващ с лекота 240 км/ч на двадесет годишен?!

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Рошко

    19 0 Отговор

    До коментар #2 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Тати и мамма
  • 5 веселяк

    26 2 Отговор
    Тати им купил за 5000 лв 18 годишна петичка с превъртян километраж и врабчетата полетяха! Този път без "косвени" жертви!

    Коментиран от #12

  • 6 Механик

    24 1 Отговор
    Двадесет годишни, през нощта, 170км/ч и са с отрицателен тест за наркотици? Кой знае на кого са синчета?! Те и дирека да са скрили, ама явно е имало свидетели.
    Според мен са били с ковид. Той в последно време така се изявява.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ЖАЛКО

    10 2 Отговор
    Жалко че са оцеляли. Следващия път а то ще е скоро ще убият някой невинен
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ....ИЗЧАКАЙТЕ ДОКАТО ЧУЕТЕ ЗВУК.....

    3 0 Отговор
    АМИ ТОВА СА „ДЕЦА ”IN TIМЕ 👬
  • 12 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    15 2 Отговор

    До коментар #5 от "веселяк":

    Всъщност петичката не е никак лоша кола в ръцете на опитен шофьор.
    Аз самия имам петица, по стара но я поддържам добре и с оригинални части по възможност и мога да ти кажа, че Е 39 все още е една от най-бързите коли на аутобана.
    Всъщност я купих за сина си, но още не му разрешавам да я кара без да съм в колата....за сега кара само старото ми Галакси самостоятелно, докато преценя.
  • 13 софиянец

    38 1 Отговор
    Това не е автомобил, а БеЕмВе. 20 годишен премиум, който удължава пи...те на притежателите им от 10 на 12 см. Обичат да ги пудрят с чипове, спортни джанти и гуми 4-та употреба НОФ ФНОС от Германия.
    Обикновено са татуирани като маори, епилирани, изкубани вежди и нарисувани бради по последните модни тенденции на ПайнерТв. Не ползват климатика защото вдига разхода на бензин с 2 л. и карат с пуснати стъкла с ръка на вратата, гледат лошо зад цайси Рейбан менте за да им направиш път. Обичайно карат на 50 см. зад багажника ти за да се сетиш да се дръпнеш, ако много бързат - бибиткат и светкат с дългите. Чалгата се дъни на макс, до тях обикновено седи изрусено същество с напомпани джуки и две думи в речника.
    Крайно време е да се забранят стълбовете по тротоарите.
  • 14 Разбирач

    21 1 Отговор
    Така спират БМВ-тата - в стълб или дърво.

    Коментиран от #16, #19

  • 15 Бездачета

    8 1 Отговор
    БеЕнВе?
  • 16 Извадил късмет

    11 1 Отговор

    До коментар #14 от "Разбирач":

    Стълба поддава и може да се отцелее , дървото обаче който се е блъснал почти винаги води до летален изход.
  • 17 Леле

    10 1 Отговор
    Малка фукня ,нямат мозък в главите е сега отнемане на книжката и яка глоба за превишена скорост ,лежане в ареста ,покриване на щетите нанесени по съоражението
    Тогава ще си помисли друг път дали ще се фука колко мунвърви каруцата.
  • 18 Гошо

    3 1 Отговор
    Нищо и няма на колата, ще я изчукат, малко кит и боица и е чук! Дано следващия път, който ще е скоро да се пречука ке..ша за да не убие някой невинен!
  • 19 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "Разбирач":

    Не и с оригинални за модела спирачки и съответстващите гуми за колата, най-вече скоростния индекс за петицата си трябват гуми запазващи свойствата си поне до над 250 км/ч, а те са много скъпи...да не говорим, че комплект оригинални дискове и накладки за Е 39 ( говоря за такава понеже имам и съм купувал) струват над 1200 евро + монтирането, замяна на спирачна течност, регулиране и обезвъздушаване отива около 1500 евро ( сменил съм ги в Германия) отделно около 600 евро за подходящите гуми....та така....BMW е скъпичко удоволствие...
  • 20 Преди удара:

    12 1 Отговор
    -Глей ся кво прави на втора!

    Коментиран от #21

  • 21 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    4 2 Отговор

    До коментар #20 от "Преди удара:":

    Сто и седемдесет на втора няма как да вдигне :)
    Максимум сто.....и то ако идеш в червеното на оборотомера.....не съм пробвал, но някъде там ще е...

    Коментиран от #26

  • 22 Очевидно

    5 1 Отговор
    Трябва повече стълбове да има, за да се избегнат невинни жертви.
  • 23 Любопитен

    8 0 Отговор
    А стълба имал ли е зелен сертификат и кво е правил на пътя пред автомобила
  • 24 Васил

    3 0 Отговор
    Явно е бързал да се зареди
  • 25 Тия убийци

    2 1 Отговор
    След тежко провинение и нарушаване на правилата за движение (170!),да бъдат задължени да покрият всички щети на инфраструктурата и лишаване от правоспособност 5 години.
  • 26 един от многото

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    От светофара на старите хали , до светофара на стадион Т. Диев и БИЛЛА , разстоянието също не позволява да се вдигне такава скорост , освен ако на предния светофар 20 годишния Хамилтън не е преминал с поне 60–70. А по принцип , те Баварците обичат да спират в стълбове, защото водачите им научават обикновено по трудния начин , че тези машини по бързо ускоряват , отколкото спират!
  • 27 гост

    4 1 Отговор
    На такива пилоти наркотици не им трябват. Наркотиците водят до неадекватност по пътя, а на такива нивото им на простотия е напълно достатъчно, за да са постоянно неадекватни. При такива изцепки единственното ефективно нещо е да се отнеме книжката за 20г. например, или доживот, солени глоби и при рецидив директно в затвора да се види това младо момче дали носи на мъжка любов.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ВИС

    3 0 Отговор
    Как пък един път не се блъсне друга кола, ами само бНв-та.......?!
    Трудно се карат тези машини от некадърници.... !!!
  • 30 Нямам нищо

    2 0 Отговор
    против разни гаменчета да се разбиват където си щат. Отговорността за поведението на такива плиткоумни недорасляци е на родителите. Щом има пари да купи такъв звяр на синчето явно има пари и да го изпрати за последно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове