28 Март, 2013 08:30 2 407 6

Студенти недоволстват – Стоичков бил избран за лице, без да е учил

  • студенти-
  • стоичков-
  • недоволство

Обвинения и обяснения изпълниха студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия тази сутрин, когато беше поставен въпросът защо студентските организации станаха обект на критики, че изпълняват политически поръчки. В последните дни напрежението между студентите се покачи, след като някои от тях избраха Христо Стоичков за свое лице и се заразиха от политическата амбиция. 

Националното представителство на студентските съвети организира среща в зала „Арена Армеец”, за която плати футболната легенда. Последваха обвинения, че лидерите на студентската организация са свързани с определени политически и други кръгове. Според Яна Вангелова, член на Изпълнителния съвет, сдружението е призвано да води политика и е напълно в реда на нещата е ръководството да комуникира с всички властимащи,

За 2012 г. бюджетът на организацията е бил 112 хил. лева. С тези средства се организират различни мероприятия, каза в ефир Вангелова. Тя отказа коментар на слуховете за връзките на председателя на организацията Ангел Георгиев с лица като Красьо Черния,

Ивайло Динев от Движение „Промяна за студентите”, откъдето дойде една от реакциите по адрес на НПСС, заяви, че представителството трябва да си свърши работата по места. По думите му методите, с които искат да защитават студентските интереси, не били подходящи. Динев даде пример с избора на Христо Стоичков за лице, при условие, че самият той не е студент. В зала „Арена Армеец” нямало само студенти, а роми и старци, докарани с автобуси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЕТОНО

    1 1 Отговор
    ИЦЕТО НЕ Е УЧИЛ ,АМА ПА КАК ХУБАВО ПСУВА МОЖЕШ ДА СИ ОБЛИЖЕШ ПРЪСТИТЕ.

    Коментиран от #5

  • 2 неутрален

    1 0 Отговор
    Аман от "Студенти" ... Пияници и прост***тки..

    В България адекватни студенти са вероятно 5% от всички... Останалите знаят само пищовчета да ползват, св..ки да правят и прочие..

    По-добре Стоичков, от колкото някой прост Висшист..
  • 3 кик

    0 0 Отговор
    трагедия
  • 4 Бай хой

    0 1 Отговор
    Хицата е водач на студентите докарани с автобус от с. Дебелт, това е край Бургас и хич да не ви пука че бяха на пенсионна възраст и извозени със средства на ГЕРБ. Каква доблест сами да протестират против себе си. Едни истински будисти.
    Е имаше и една микроскопична нередност. Незаконното превозване и използване на малолетни от заарско за политически цели, но нали прокурорите са назначени за да прикриват престъпленията.
  • 5 освен това

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "БЕТОНО":

    е и "Лекар Хонорис Пердутис" ;)

    учена глава е Псувачът
  • 6 муспи

    0 0 Отговор
    Стоичков не е ходил на училище, това не значи че Боко или Станишката са ходили, но искам да напомня следното: Стоичков беше взет от ЦСКА 16 годишен, от Харманли ли Хаскаво ли. Там той е играл в първия състав може би две години и преди това е бил от детинство на игрището по цял ден. За училище не може и дума да става. При комунизма имаше закон - в А група може да се играе само със завършено средно образование, ако футболиста още ходи на училище, отбора е длъжен да му осигурява време за посещаване на училището. А това значи че не може да пътува с отбора, това заема 2-3 дена, и не може да ходи на тренировки - учебно време. Той е минал по цигански - всички цигани не ходят на училище, комунистите преследват такова нещо, глобяват и репресират, но българи - циганите нямат адреси и не се знае кои са родителите - има неща пред които и диктатурата е безсилна. И след кариерата по Европа, Стоичков се явява на изпити във ВИФ, специалнос футбол, и професора казва че е потресен от дълбоките му знания. Въпросът е - как е допуснат до изпити във Висшо учебно заведение след като няма диплома за средно образование?! Излиза че демокрацията надплю комунизма.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове