Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 08:36 7 001 63

Любомир Аламанов: Това е гнусно престъпление

  • фалшиви сертификати-
  • коронавирус-
  • криза-
  • политика

Оставят хаос и се опитват да се представят за компетентни да го оправят

Любомир Аламанов: Това е гнусно престъпление - 1
Снимка: БГНЕС

Продаването на фалшиви сертификати е гнусно престъпление, като продаването на фалшиви шофьорски книжки - рано или късно невинни хора могат да загубят живота си. Това пише в профила си във Фейсбук комуникационният експерт Любомир Аламанов.
Повод за думите му е разкритието на Нова телевизия на схемата с фалшиви сертификати, в която е замесен и кандидат за народен представител от НФСБ.

„Лекар и медицинска сестра са издавали десетки фалшиви сертификати. Основно движещо лице - политик. Патриотар, бивш управляващ. Лицата на позора.

Надявам се, че всички институции ще се задвижат и ще има скорошни арести. Като цяло, тези нещастници спомагат за разпространението на вируса и продължаването на нуждата от тежки мерки. Във време на извънредна епидемична обстановка подобни действия може да се определят като мародерство.

Надявам се, че съответните браншови организации ще се задействат. Лекарите, медицинските сестри, здравните работници са нашата опора в тази пандемия. И ако им нямаме довери, то на кого да имаме? Ако те като лидери на мнение не вдъхват довери в науката, то кой?“, пита реторично Аламанов.

По думите му в момента най-важните лидери на мнение са медицинските лица, учителите, полицаите, администрацията, духовните водачи.

„И не гласувайте за патриотари, за бивши управляващи, за популисти и лъжци, те само ви заблуждават. Оставят хаос и се опитват да се представят за компетентни да го оправят. А не могат. Те са виновни, че като общество стигнахме дотук.
Пазете се! Ваксинирайте се! Пазете близките си!“, завършва експертът.

Любомир Аламанов, Facebook


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просто човек

    37 63 Отговор
    Ваксинирайте се! Прегърнете близките си и живота!

    Коментиран от #20, #26, #58

  • 2 БгТопИдиот

    78 29 Отговор
    А налагенето на още по-гнусни експериментални ваксини ???
  • 3 Еми

    43 35 Отговор
    Радев ще спечели още на първи тур - за Герджиков ще гласуват 25% а за Радев над 55%
  • 4 Аксиома

    30 21 Отговор
    Докато онази част от българското общество, която поставя знак за равенство между патриот и русофил не се излекува от това шизофренно състояние, нищо добро не ни очаква. И ще продължаваме да смятаме за нещо нормално бившите агенти на ДС да са част от елита на обществото, да са мастити бизнесмени, професори и прочие.
  • 5 Тоя па... тоя пааа....

    48 19 Отговор
    И тоя изперкалец ми сравнява с шофьорските книжки. Алооо книжка не ми трябва като се возя в автобуса и в асансьора,нито пък ми трябва книжка като си се разхождам където и да било.
  • 6 Последния Софиянец

    46 5 Отговор
    Патриотите от паспорти минаха на сертификати.Трябва да преживяват.Те не могат да работят като нормални хора.
  • 7 русенец

    25 5 Отговор
    А да получиш 3 000 ваксини и от тях да поставиш 4 000 ? Това какво е?:)
  • 8 Пишман

    59 13 Отговор
    А да продаваш неефективни "ваксини" освободен от всякаква отговорност е още по-голямо престъпление!В Петък се ваксинирах за да мога да ходя на работа защото ваксинирането е "доброволно"!Въпреки това съм убеден че рано или късно тези които произвеждат и налагат тези "ваксини" единствено с цел печалба ще бъдат изправени на съд като престъпниците на Нюрмбергският процес!
  • 9 Жоро

    29 43 Отговор
    Ваксинирането е въпрос на личен избор, но фалшификацията на зеления сертификат е опит за предумишлено убийство!!!!

    Коментиран от #44

  • 10 Българин

    28 14 Отговор
    А сега и въпросът е, на кого от политиците да имаме доверие. Този ваксър не знае ли че всичко започва от народното събрание. Тоест: на всички незаконни действия има и противодействие. И понеже е с промита кратуна вижда само от едната страна
  • 11 big

    48 10 Отговор
    За мен по-гнусно престъпление от въвеждането им няма! То е престъпление срещу личността и неговите права! Престъпление срещу любимата някому демокрация! Опита да се заработят парици от престъпление е незначително спрямо горното!
  • 12 мъкаааа

    29 4 Отговор
    Баце ще ни ваксинира с още хаос.
  • 13 Аламанов?? Защо не хващат търговците

    46 0 Отговор
    На Фалшиви дипломи и шофьорски книжки?? З0год процъфтява тази търговия, продадени са за тея години десетки, стотици хиляди ментета!! Кой Покровителства този "" Бизнес"??? Ченгета, Политици, Прокурори!!! За това процъфтява!!! Политици и Калинки с по 2-3 дипломи за висше образование, а Кухи доценти и Професори са на брой, колкото Марокански те Скакалци!! А държавата тъне в Невежество и Корупция!!
  • 14 Псевдоним

    43 8 Отговор
    А най-лесно на този свят е да си нарочиш някой за враг. Както правят твоите спонсори от САЩ, Аламанов. Само твоите грантове са честни и почтени, знаем.
  • 15 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    28 12 Отговор
    Тоя нещо не е в ред......
    Кой е популист и кой не е?
    Кое е дезинформация и кое не е?
    Кой определя кое е "правилно"?
  • 16 БАЙ Х@Й‼

    49 9 Отговор
    🇧🇬🇧🇬🇧🇬Ами то гнусно престъпление е и самия сертификат - създаващ фалшива илюзия , че предпазва - справка КУНЧЕВ🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 17 Наблюдател

    17 28 Отговор
    Всички "патриоти " - 1,2,3 .., "възрожденци " - 1,2,3 ..., са и антиваксъри, за които КОВИД няма или е обикновенно грипче. Как пък един от тези "смели патриоти " не се снима един ден от интензивното на ковид отделение без предпазни средства, да докаже твърденията си и да "спаси" народа от "страшните " ваксини. Толкова ли са страхливи тези суперганьовци ?

    Коментиран от #46

  • 18 Дедо

    39 6 Отговор
    При уж 80% процента ефективност означава че всеки 5-ти не развива имунитет!Да издадеш на такъв зелен сертификат и да го пуснеш свободно да заразява е по-голямо престъпление!

    Коментиран от #23

  • 19 изроди

    43 8 Отговор
    a не е НАЙ-гнусно престъпление да задължаваш хората да се набодат с някакви вещества, с потресаващи странични ефекти и смърт!

    това не е престъпление - това е геноцид и фашизъм - което трябва да се наказва със смърт !!!
  • 20 Гост

    33 7 Отговор

    До коментар #1 от "Просто човек":

    Къде е Кунчеффф? Дали е прегръщал /заразявал/близките си след 3 боца? Крият го, като национално "богатство" тоя Кунчеффф, щото ако се разбере истината за състоянието му цялата агитация за боца и комисионните на мисирите отиват директно в канала...
  • 21 ха ха

    24 3 Отговор
    верно е гнусно престъпление , но е по малко гнусно от това да вадиш залци от устата на работещите и да му викаш закон , да разпореждаш увеличение на цените за да ограбиш населението , и ред други ;държавнически действия
  • 22 📌🇧🇬

    14 1 Отговор
    📌🇧🇬🏴‍☠️:) Това е масова измама с “intent” убийство, затова трябва да се наказва с цялата строгост на Закона.
  • 23 БАЙ Х@Й‼

    12 2 Отговор

    До коментар #18 от "Дедо":

    🇧🇬🇧🇬🇧🇬 България май е в контролната група 🇧🇬🇧🇬🇧🇬 При 20% ваксинирани да има 10% болни си е направо 50% 🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 24 БЪЛГАРИН

    32 5 Отговор
    Гнусно престъпление е това потъпкване на човешки права,което е без аналог в световната история наречено "ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ".
  • 25 Реалист

    3 17 Отговор
    След две седмици ще потръгне ваксинацията. Ще минат изборите, съветските партии ще са вън от парламента и ще си приберат троловете - субсидията е за нови имоти.
  • 26 Чичо

    15 8 Отговор

    До коментар #1 от "Просто човек":

    Ваксинирай се...и ще прегърнеш оная с косата...
  • 27 доктор Косев

    8 8 Отговор
    Мунчовците дето дават по 400 лв., демек половин техна заплата, са всичко друго, но не и невинни. Това е естествен подбор в действие и не бива да му пречим.
  • 28 📌🇧🇬

    14 1 Отговор
    📌🇧🇬🏴‍☠️ :) Прибави към това интернационалният характер на престъплението, “лицето/лицата” влизат в юрисдикцията на чужди държави и могат да бъдат “осъдени” и според тяхните (на чуждите държави) закони. 📌Ясно ли му е на този НФСБ “башка патриот” в какво се е забъркал?
  • 29 Ха ха ха

    18 3 Отговор
    Ммммммм и тоя "експерт" се изказа. Явно има още много места на еФрейската хранилка.
  • 30 Макс

    3 20 Отговор
    Ваксинирайте се неграмотници!!!
    ХОРАТА КОЙТО СА ГИ ИЗМИСЛИЛИ СА ДАЛЕЧ ПО-УМНИ ОТ ВСЕЗНАЙКОВЦИТЕ ТУК, ТЕ НЕ МОГАТ ИМЕТО ДА СИ НАПИШАТ, ПОЛЗВАЙКИ 13 БУКВИ ОТ АЗБУКАТА!!!

    Коментиран от #36, #37, #43

  • 31 йоРдан

    25 1 Отговор
    А какво значи чл. 29 от Конституцията на РБ. Експеримантират с хората за да забогатяват други.«Те сами ще създават вируси и ще ви продават ваксини. След това ще се преструват, че им трябва време за търсене на решение, въпреки, че вече го имат.», – из речта на Муамар Кадафи на 64-тата сесия на ООН, Ню Йорк 2009 год.
  • 32 Ам гъл

    24 1 Отговор
    Ха ха ха "Моралистите" на днешното Време. НЕ е Гнусно да Продавате България и Българите, Децата на България, НЕ е Гнусно да Ограбвате и Унижавате Българина, НЕ е Гнусно Унищожаването на Бългърския Език и Култура. Не е Гнусно да Заличавате Бългърската Индентичност. Не е ГНУСНО да Унищожавате плодородните ни Земи и изсичате Вековните гори на България. Има още Много какво да се каже. А Това което става с тези Измислени "Хартийки" само Показва колко е "Истината" за ПАНДЕМИЯТА.
  • 33 Иван

    5 21 Отговор
    По-кретенски коментари от антивакърските не съм виждал! Имали права. Иаз имам право разни сополиви мърльовци да не пръскат слюнки, а да си сложат маски! А като не искат да се ваксинират до мрат!!!

    Коментиран от #59

  • 34 Некой си

    13 1 Отговор
    Любчо, къде скрихте Кунчев?
    Притесняваме се за тройно ваксинираното рекламно лице на Файзер и Модерна.
  • 35 📌🇧🇬

    10 2 Отговор
    📌🇧🇬🏴‍☠️:)!Но във НФСБ са с пилешки мозък, виждат само/единствено “просото”/парите пред себе си.📌🇧🇬🏴‍☠️ Така 2016/2017 превозваха нелегално потенциални ислямски “терористи”/емигранти нелегално през Границата.📌Секторът с най-натоварен трафик е Турско/Българската Граница района на Малко Търново, от там ги извозват “яко” с “бусове” до вътрешноста посока Запад, Раковица/Видинско - Зайчар/Сърбия.📌🇧🇬🏴‍☠️Айде моля, Гранична Полиция Да Не Спи🏴‍☠️🇧🇬📌
  • 36 Ха ха ха

    22 1 Отговор

    До коментар #30 от "Макс":

    Само малоумник може да казва "ваксина"на препарат за генна терапия, както самата фирма производител го нарича. Ти ваксина ли му викаш? Не връщай хората в комунизма. Каквото кажат по радиоточката това е истината. Ползвай си мозъка, МИСЛИ, команди може да изпълнява и домашният любимец.
  • 37 Некой си

    10 1 Отговор

    До коментар #30 от "Макс":

    "Неграмотници", написано от кретен, който не знае кога да използва "и" и кога "й".
    Ти си вреден за ваксинационната кампания.
  • 38 📌🇧🇬

    7 0 Отговор
    📌🇧🇬🏴‍☠️ Много е вероятно Граничните да играят на вързано с каналджиите.📌Това са Гранични Райони с много малко население в които и непзанат “помияр” да се появи в района/на улицата ще бъде забеляза, какво остава за Трафик/“на нелегални”.
  • 39 Абе

    18 1 Отговор
    Тоз пък, поредния продажник дето ще ни агитира да се ваксаме! И каква е тая "професия" комуникационен експерт......платен плямпач на празни приказки, лъжи и заблуди поръчани от някой друг! Мазна противна продажна нагаждаческа физиономия на мижитурка, това е тоя "експерт".......лошото е че напоследък се навъдиха прекалено много като него, което ме подсеща че е крайно време да изхвърлим боклука! Не ги слушайте такива, чуете ли някой по ТВ или в нета да ви убеждава как непременно трябва да се ваксинирате защото така било правилно и полезно за вас, близките ви и обществото........и ако отказвате да го направите значи сте прост, изостанал, безотговорен и куп други неща значи той е просто една ПЛАТЕНА МАРИОНЕТКА, на която са дали пари да прецака ближния си.......и от алчност нищожеството е готово да направи какво ли не за още някой лев! За такива като този има запазено дърво с висяща примка на него, или здрава тояга, или чувал с камъни.......по избор на народа!

    Коментиран от #54

  • 40 manout

    13 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: извънредна епидемична обстановка...
    НЯМА! При 700 заразени на 100 хиляди, 80% от които са без симптоми, т.е. не са болни, означава че имаме 140 болни на 100 хил, или 14 на 10 хил. Количествения критерий за обявяване на епидемия е 250 болни на 10 хил.
  • 41 Реалист

    14 2 Отговор
    И защо публикувате мнението на този мазен боклук?! Уточнявайте, когато е платено...ама то май при вас вече всичко е платено, Прокопиева медийка!
  • 42 kvy

    13 0 Отговор
    А този защо не ги сравни с фалшивите дипломи на всички калинки и политици? Все пак тези хора определят съдбите на цяла България! Или за тях...тишина...щото така е по удобно!!!
  • 43 БАЙ Х@Й‼

    14 1 Отговор

    До коментар #30 от "Макс":

    И защо ПО-УМНИТЕ не гарантират за изделието си , искат да ги освободим от отговорност ‼️ Едно време който е строял мост после е заставал под него докато отгоре минават хора, каруци и коли ‼️ Днес дори за една ютия от 20 лева ти пишат гаранционна карта‼️
  • 44 Малко се

    14 3 Отговор

    До коментар #9 от "Жоро":

    пообърка. Ваксинирането с експерименталните течности си е чист опит за убийство. Да покажат договора на ЕК с биг фармата. Защо го крият, какво съдържа? Защо е ЗАСЕКРЕТЕН? КОЙ ГИ Е УПЪЛНОМОЩИЛ ДА ГО ПОДПИШАТ И СЛЕД ТОВА ДА ГО КРИЯТ ОТ ОБЩЕСТВЕНОСТТА?
  • 45 Некой друг

    14 2 Отговор
    Ако немаше тая тъпотия наречена Сертификат немаше да има и корупция.
  • 46 А бе умник

    11 4 Отговор

    До коментар #17 от "Наблюдател":

    Какво има да се гледа в някое болнично отделение и защо? Всички опорки все това дрънкат. Защо не вземете в предвид интервюто с шефа на ковид отделението в Пирогов?! Той ли знае повече или дебилните медии с папагалското си повтаряне? Май разбива на пух и прах спуснатите тъпанарски инструкции.
  • 47 Анонимен

    13 0 Отговор
    То и фалшивите ТЕЛК-ове са престъпление! И какво?!
  • 48 miro

    7 0 Отговор
    знайни и незнайни "умници" говорят по медиите.
  • 49 ДОФТОРА

    7 2 Отговор
    А БИЕНЕТО НА ФАЛШИВИ ВАКСИНИ, НЕ Е ЛИ ГНУСНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ???? ЛЪЖЛИВИ ЛЮБОМЕР АЛАМАНОВ????
  • 50 Анонимен

    5 2 Отговор
    На всички тези, които са се ваксинирали да им се издаде заповед да си сменят главите със свински, защото иначе няма да им действа ваксината, сигурен съм че ще го направят веднага пък и тогава ще има и повече прасета, изтрещял зомбиран и психясъл народ, ,надупчете се като наркомани ,така поне ще Ви различаваме от нормалните хора..
  • 51 Въпрос

    5 1 Отговор
    Ако на Любчо му кажат, че трябва да си махне единия бъбрек за да се разхожда по улиците дали ще се оперира или ще си извади фалшив документ, че го е направил? Но след като доброволно си е бил доказано неефективни експериментални препарати няма да се учудя ако легне на операционната маса.
  • 52 ГЕШТАПО

    5 3 Отговор
    НОВИТЕ СЪВРЕМЕНИ ФАШИСТИТЕ В БЪЛАРИЯ ЗАМЕНИХА ЖЪЛТИТЕ ЕВРЕЙСКИ ЗВЕЗДИ НА РЕВЕРА С ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ В ТЕЛЕФОНИТЕ. гледайте свобода за православна България- предаването за ковид и какво съдържат псевдо ваксините!!!!! точно от америка!!!!
  • 53 Анонимен

    6 0 Отговор
    Много прилича на сухия режим в Щатите преди около 100 години! Тогава процъфтели Ал Капоне и колегите му! Когато цвъкваш врата насред полето и казваш, само оттам да се минава - какво очакваш да се случи?!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 бабаяга

    3 0 Отговор
    Още по-гнусно е защо неваксинираните са виновни, като и слепец вижда, че не те са пуснали вируса. Естествено човешката съвест е много пряма!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Тъмен субекн

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Просто човек":

    Призивът би бил страхотен и смислен ако тази ваксина върши работа. Практиката показва, че не е така.
  • 59 Баш софиянец

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Иван":

    Прави силно впечатление агресията на някои ваксинирани хора. Защитили са себе си,но много яростно държат ДРУГИТЕ да се набоцкат.
  • 60 боко

    0 0 Отговор
    НФСБ са хайдуци един от трева,друг от сертификати а Валерката от оградатана границата
  • 61 Боц

    2 0 Отговор
    Ваксинирай се ти подлого. Ела и ще ти помогна да се ваксинираш. - от всички по 10, на таралеж ще станеш.
  • 62 Равенство няма между ДС ченгета и

    2 0 Отговор
    Патриоти!!! ДС Ченгета та пробутват този лаф, правят се на Патриоти, така им отърва, а те са си долни, и гадни ДС Ченгета!!
  • 63 Рошко

    0 0 Отговор
    Яяв още един платен специалист
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове