30 Ноември, 2021 08:50 4 601 99

Д-р Владимир Сотиров: Народът ни е несправедлив, дава твърде малко време на "Продължаваме промяната"

  • владимир сотиров-
  • продължаваме промяната-
  • народ-
  • малко време-
  • несправедлив

При Борисов вървеше един коварен механизъм на идентификация - този с агресора, каза психиатърът 

Д-р Владимир Сотиров: Народът ни е несправедлив, дава твърде малко време на "Продължаваме промяната" - 1
Снимка: bTV

Политически българите имат нужда от обекти, които да натоварят с очаквания и качества. Да проектират своите надежди. Очевидно е, че Борисов компрометира способността да бъде рефлектор на това. При Борисов вървеше един коварен механизъм на идентификация - този с агресора. Ние не сме само черни и лоши, не сме само тарикати. Ние сме и бели и добри. Но Борисов не ни предлагаше да проявим тази версия. Тези младежи (Кирил Петков и Асен Василев от ”Продължаваме промяната”, бел. ред) позволиха на тази наша част също да може да излезе на бял свят.
Това заяви пред bTV психиатърът д-р Владимир Сотиров по повод приключилите на 14-ти ноември избори, които бяха спечелени от новия политически проект на бившите министри от служебния кабинет.

Той посочи още, че е много възможно новите управляващи да допуснат грешки и пропуски. Отчете обаче като позитив евентуалното "затваряне на очите" от страна на гражданите, защото според Сотиров неминуемо ще има подводни камъни, поставени от задкулисието.

"Надявам се да имаме друг психологически механизъм за справяне - сляпо петно. Това ще ни помогне да не се разочароваме", посочи Сотиров.
Той заяви още, че българският народ е несправедлив и срокът, даден на "Продължаваме промяната" е особено кратък. Очакват се бързи резултати, в противен случай политическият проект би загубил доверието ни.

Според психиатъра българите не са емпатични и не ценят преживяванията на останалите. Той даде пример с насилието над жените и протестите, които събраха неголям брой хора пред Съдебната палата, посочи като пример и проблемите с децата.

“Страданието, депресията, отчаянието, дистанцирането не се отчитат като болест. Тя не се разпознава масово от хората. Нямаме елементарна психична и здравна култура”, категоричен бе Сотиров.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SH BG

    60 8 Отговор
    НЕпочтените бяха много бързо разкрити и времето им свърши още преди да е започнало...!!!

    Дааа...!!!

    Коментиран от #11

  • 2 Това е

    57 5 Отговор
    Защото няма време, сметките ни вървят постоянно, а пари няма
  • 3 гадно

    65 3 Отговор
    Народът е лъган 30 години от всякакви спасители затова не вярва на никой, пролича си от броя гласували на изборите.
  • 4 хаха

    28 11 Отговор
    НАродън те иска да му пипат данъците а вие идиоти решихте да действате като добрите стари кумунисти от БСП и ГЕРБ-СДС. Вдигаме данъците пък после ще мислим за реформи. Имам една много добра бизнес идея, направо спирaйтe цялaтa държaвa нямa cмиcъл дa ce живee тукa. Нaпрaвeтe я eднa пуcтиня c бaзи дa oхрaнявaт eврoпeйцитe oт Руcнaцитe и гoтoвo. Другитe ги убиитe или прeceлeтe
  • 5 хипократ

    43 6 Отговор
    доктора е олицетворение на симбиозата между лекар и пациент
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Коко

    45 11 Отговор
    Какво време да им даваме като отвсякъде личи колко са продажни.И после 4години не можем ги изгони.Трябва да се измисли начин да могат по лесно да се сменят.
  • 8 Мдааа

    39 11 Отговор
    Доверието вече е загубено след като имате добрите стари кадри от БСП и добрата стара тактика за вдигане на данъци. Почнахте добре но се оказа че се насрахте буквално на 3тата седмица преди да направите и правителство даже. Хайде баста никой не ви иска

    Коментиран от #14

  • 9 В Сотиров!! Това е Измислица на Локумджи

    22 3 Отговор
    Като теб ина политици!! Народа не определя, никакво време на Новото правителство!! Знае, народа, че тези хора ще ряботят съвестно и последователно за Народ и Държава!!! А това със 100дни и подобни са Дъвки и локуми, на такива, като теб!! Сотиров и ти си от Ластикарите!!
  • 10 БАЙ Х@Й‼

    45 2 Отговор
    Ани, Анииии! Психиатри ни разясняват политика, математици ни разясняват за вируси .... абе ти като раждаш автомеханик ли викаш ‼️‼️‼️‼️‼️
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пешо

    44 2 Отговор
    В студиото със слънчеви очила и шал -предизвиква респект експерта.

    Коментиран от #16, #69

  • 13 Асен Василев Каза:няма да вдигам данаци!

    21 5 Отговор
    Това го знаят и Лъжците, които пишат за вдигане на данаци но си Лъжат по Поръчка!!

    Коментиран от #21

  • 14 газо

    14 26 Отговор

    До коментар #8 от "Мдааа":

    Бат Бойко го търпяхте 12 годин да ви оправя през крачоло, а тези не може да ги изтърпите и един месец!? Вие въобще знаете ли какво искате!?

    Коментиран от #22

  • 15 5577

    30 7 Отговор
    Самият факт че се чертаят червени линии означава че нищо няма да направят. В София сигурно има алтернатива, но в страната дори и няма да сменят главатарите. Политиката липсва. Прозира стакмиция безпринципна, само Борисов да го няма, ма до там. Това е чисто задкулисие. Тия разговори трябваше да са преди изборите. Да си направят партия с програма за която да гласуваме. Сега само оправдания за всички проблеми. Дори и неможе да задържат жизненото ниво което имахме. Промяната е само за мутрите от другата кръчма. За хората дори и не обещават нищо. Сега по цял ден ще се чудим Гешев как да го махнем, че доста мутри висят с дела и немогат да се върнат в България.
  • 16 Мима

    3 8 Отговор

    До коментар #12 от "Пешо":

    Ми ко, хубав мъж е...бих му пуснала.

    Коментиран от #26

  • 17 733838383

    21 0 Отговор
    Да те лъжат 30 години ,че като сме в еврипейското семейство и в алианс силен колкото да окраде всичко и всеки под предлог ,че е за свободния свят резултатите са налице .Всички ги виждаме и този психиатър си е направо в некъв филм.Преди целия вход комшии долу на беседката ядене ,пиене ,а сега се гледаме на кръв и виждаш омраза и беседката я няма.Психятър бил.
  • 18 пълни глупости

    26 2 Отговор
    Нямаме време за протакане... НЕпочтенните да си ходят!
  • 19 Др Ох боли

    32 1 Отговор
    Като го слушам този и една негова колежка, започвам да се съмнявам, че психичните болести не са заразни.
  • 20 Българин

    27 1 Отговор
    Да ги чакаме да напълнят офшорките ли? Още като ги видиш с какви корупционни елементи преговарят и ти се изяснява как ще борят корупцията. Да не говорим за близостта им с ЛГБТ и ковид мафията.
  • 21 БАЙ Х@Й‼

    29 3 Отговор

    До коментар #13 от "Асен Василев Каза:няма да вдигам данаци!":

    Ще зарадва и пенсионерите ‼️ Ще им вдигне с 80 лв пенсиите , а ще им спре 120 лв добавка ‼️

    Коментиран от #33

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Браво

    3 16 Отговор
    Гледах цялото предаване.Много точен коментар.

    Коментиран от #36

  • 24 кхкх

    24 3 Отговор
    Тоя все едно мама го е облякла и го е изпратила да си направи снимка.
  • 25 Олеее

    15 3 Отговор
    Бат Бойко е същото пробито поцинковано легенче. Хората вече нямат търпение и не искат да чакат светлото бъдеще на БКП.
    Нас.....то с вдигане на данъци още преди да са направили кабинет е показателно че реформи няма да има а само пълнене на бездънната КАЦА ...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 до 22

    1 1 Отговор
    Що те изтриха бе абдал?

    Коментиран от #38

  • 28 SSss

    30 4 Отговор
    Според мен се повтаря историята с ИТН.Под диктата на САЩ.беше заложено ИТН да узурпира власта без да се интересува какво мислят останалите и от партия на промяната се превърна в партия на подмяната.Това им коства загуба на70% от избирателите.Сега тези двамата,които се харесваха на народа с разкритията си за отколоняване на държавни средства в джобовете на мафията излезнаха на светло с една партия ПП,която е продукт на САЩ.Как 43 депутата бивши на хранилка при НПО Америка за България,ще ми определят начина на живот.ДП е соросидна партия но ПП е същия продук на американския наглизъм.Как усмихнатото момче Кирчо ще ме кара да се ваксинирам или с разни лупинги със зелени сертификати,които не стават и за тоалетна хартия,ще ми определя дали да работя или да живея свободно.Как един евреин и агент на Мосад-Лорер,ще казва,че историята на България не била толкова важна,защото била от далечното минало и важно било да приемем Македония в ЕС.Е за това няма да им дам никакво вереме,защото при положение,че още не са почнали да управляват започнаха планово да ни закопават.
  • 29 Мима

    2 15 Отговор

    До коментар #26 от "SH BG":

    Джендър си ти, този е мъжкар от които не останаха много за сметка на вас.

    Коментиран от #32

  • 30 Наблюдател

    21 2 Отговор
    Когато плюеш по Народа си, от който си произлязъл си едно голямо нищо.
  • 31 Продължаваме лъжата

    18 3 Отговор
    Ами, то отначало си личи, че няма да стане. Канадецът и кокорчо са кукли на конци. Що имаше провалени и съдени министри бяха на разговорите и като сложат от служебното правителство кега министри. Батакът е пълен. Гладът истински.
  • 32 Наблюдател

    13 0 Отговор

    До коментар #29 от "Мима":

    "Мъжкара", го видяхме какви небивалици плямпа. Плюе по Народа.

    Коментиран от #42

  • 33 Шпек Ин

    5 4 Отговор

    До коментар #21 от "БАЙ Х@Й‼":

    Каза да го вземеш сух. Каза, че пенсиите няма да се намалят след 25 декември. С други думи-остават поне на сегашното ниво.

    Коментиран от #43

  • 34 Трифонов

    29 3 Отговор
    Аз пък съм шокиран как може да има изненадани. Всеки от нас е виждал измамник наживо. Я си спомнете как се държи, как гледа, как говори измамникът!? Най-важното - спомнете си, че изпеченият измамник... ВИНАГИ СЕ УСМИХВА - широко, ведро, заразително... успокояващо, хипнотизиращо. В САЩ измамата през последните 5 десетилетия, бе издигната в култ. Бе направена наука. Най-големите измамници бяха превърнати в легенди, в образи за подражание. За тях се пишеха книги, снимаха се филми, "певци за тях песни пеят"... Науката за измамата получи свое собствено наименование, за да я разграничат в съзнанието на хората от престъплението "измама". Тази наука се нарича "Маркетинг", или как да измамим глупака да ни даде парите, които няма в замяна на идеята, че се нуждае от нещо, от което всъщност няма никаква нужда. Новите ни герои са усвоили това именно там. На американска почва явно не са се справяли добре - конкуренцията на измамниците там е особено ожесточена, но тук... тук са без аналог. Освен, разбира се, като не смятаме, че имат вид на класическия "Вълк от Уолстрийт" - гладен, ненаситен, лукав и готов да продаде всеки и всичко, за да се измъкне от кашата сам. Ей това си избрахте тоя път! Ще се убедите в следващите месеци.
  • 35 Къде е

    10 1 Отговор
    липсва ни Послед..ният Селянин,пардон софиянец, да се изходи по въпроса....
  • 36 Наблюдател

    6 0 Отговор

    До коментар #23 от "Браво":

    Е, кое му е точното, кажи?
  • 37 Joro

    14 2 Отговор
    Още с предизборната си кампания кампания в която твърдяха ,че са "за" задължителното ваксиниране ,ми станаха ясни и неприятни. Също така с тези платени ,сигурно 5-минутни клипчета навсякъде,по всички медии , включително и по нета . Всеки си задава въпроса кой стои зад тях и ги спонсорира (защото наляха милиони за кампанията си)!и съответно какво иска в замяна . Но добре - айде да изчакаме 6 месеца след като настоява този чичко Психо и да видим какви ще ги сътворят.

    Коментиран от #39, #53

  • 38 хаха

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "до 22":

    щото не е хубаво да се казва "наси....то"
  • 39 хаха

    9 2 Отговор

    До коментар #37 от "Joro":

    Никакво чакане да се разкарат ....
    Експерименти на гърба на всички не желая да гледам нито да си причинявам
  • 40 Храсталаци

    5 11 Отговор
    Герберските подлоги страдат, че техните вождове и престъпници ги няма в кабинета 😂😂😂
  • 41 Роки

    14 2 Отговор
    Само в България избягали от лудницата, може да станат психиатри и да дават интервю по телевизията. Абе вуйчо, българинът много добре знае какво иска, въпросът е, че го управляват ненормалници - крадци и мошеници!
  • 42 газо

    4 2 Отговор

    До коментар #32 от "Наблюдател":

    Истината боли бе баце, ние не сме народ а племе...за съжаление.

    Коментиран от #44

  • 43 Пенсионер

    11 4 Отговор

    До коментар #33 от "Шпек Ин":

    Е, как пенсиите ще останат на същото ниво, след като от 1.1.2022г., премахват добавката от 120 лева. Пенсиите ще са по малки. Математика е това. Точна наука! Аман от бръщолевене на този или онзи...

    Коментиран от #51, #54, #78

  • 44 Наблюдател

    8 1 Отговор

    До коментар #42 от "газо":

    Ти от Народа ли си произлязъл, или от племето. Кое от 2-те.

    Коментиран от #57

  • 45 ⚜️Просветен⚜️

    9 0 Отговор
    Аре остави на психолозите да анализират и изчезвай в психиатрията ! Кво сте ми го изтъпанили тоя психиатър Да ми говори за психология!? Вие нормални ли сте?
  • 46 ф16

    4 1 Отговор
    Бре Димо от Игри на волята,кога стана психиатър?
  • 47 Аз съм българче

    6 4 Отговор
    Тук само малоумието и празноглавието ли се е събрало ? Защо не триете глупостите на "писателите", а триете истините изказани с достойно отговарящи прилагателни за разбързалото се овче стадо ?
  • 48 NeXu s

    4 2 Отговор
    на гражданите, защото според Сотиров неминуемо ще има подводни камъни, поставени от задкулисието." Другарю, задкулисието е червената мафия, стояща зад Мунчо Естонски - Божков , Бобоков и другите. Бърлате терминологията!
  • 49 Доцент Дрън

    8 0 Отговор
    Господин Пси, нещо, комплекс за малоценности ли се опитваш да ни вмениш?
    срам ли съзирам от туЙ "да се назовеш-Българин", О, неразумний Пси.
    д-р Гълъбова ми се струва по-Пси-квалифицирана, отколкото Вие изглеждате на снимката.
    Нищо лично.
    Тези две гънки, около устата ги премахни-процедури, и се НАУЧИ да СЕ УСМИХВАШ.
  • 50 Васил Каров

    7 3 Отговор
    ПП да си взимат багажчето заедно с ГСП,ГЕРБ,ДПС и всички други артисти и стстисти на хранилка в НС висящи на врата на народа. Аман, от трапезни революционери и задколисни игри.
  • 51 Мдааа

    8 2 Отговор

    До коментар #43 от "Пенсионер":

    Тоя пък, стига с тези пенсии бе откачалник, до 10 години няма да има кой да ти дава и една стотинка ако не се подобри стандарта на младите. Всички ще хукнат този път като за последно към европа не го ли разбрахте това ?

    Коментиран от #56

  • 52 Ст Стамболов

    5 2 Отговор
    Що не си направите една партийка от тук и след следващите избори да сформирате правителство ? Виждам, че е пълно с титани на мисълта и всестранно развити личности !

    Коментиран от #55, #64

  • 53 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #37 от "Joro":

    Ми те още не са седнали но министерските кресла и заемите тръгнаха... Ще видим накрая докъде ще стигнат роботите... Ако Гечев от квотата на БСП стане министър, српукана ни е работата...Виденовата зима може да ни се стори пролет пред настъпващата...
  • 54 турски слуга Боко

    2 4 Отговор

    До коментар #43 от "Пенсионер":

    Пенсионере тъп, на какъв език трябваше да ти кажат че добавките остават, на турски или Таджикистан ски ?

    Коментиран от #58, #63

  • 55 Мдааа

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "Ст Стамболов":

    За партия незнам но със сигурност ще има път към терминал 2.
    Ето това е показателно колко добре се справя една група от политици

    Коментиран от #61

  • 56 Пенсионер

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "Мдааа":

    Ми ако ходите само на купони и не работите, няма как да стане тая работа.
  • 57 газо

    9 1 Отговор

    До коментар #44 от "Наблюдател":

    Народ няма и ти го доказваш с тъпия си въпрос. Ако бяхме народ, нямаше да позволим 30 години да ни крадат, да си правят експерименти на наш гръб, да ни бият, тъпчат, изнасилват с цени, данъци, милиционери, данъчни и всякакъв вид бирници! Кажи ми една бяла държава, където има народ, биха търпели толкова време да се издевателства върху тях?

    Коментиран от #59

  • 58 Пенсионер

    8 1 Отговор

    До коментар #54 от "турски слуга Боко":

    Отвори си ушите! За добавката от 120 лева ПП мълчат. като комунист на разпит. Явно няма да се дава!
  • 59 Наблюдател

    6 1 Отговор

    До коментар #57 от "газо":

    Ти извънземен ли си. или произлязъл от Народа! Който плюе по Народа си е бо....к.

    Коментиран от #66

  • 60 турски слуга Боко

    1 4 Отговор
    Тук събрание на ГЕРБопитеците ли има ?
  • 61 Ст Стамболов

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "Мдааа":

    Таман ще има повече паркоместа ;)
  • 62 Козел Сотиров?? Народа гласува Доверие

    3 2 Отговор
    на ПП!! И не им Определя никакво време за постигане на една или друга цел!! Политици, отпаднали от ВЛАСТА и такива, като теб, Слугинаж, се опитват да прокарват подобни тези,!! Народа им гласува Доверие, ще си свършат Работата, а ти не говори от името на Народа, ти си от Слугинажа, и зависиш от Подаяния та на изпадналите партии!!
  • 63 БАЙ Х@Й‼

    5 1 Отговор

    До коментар #54 от "турски слуга Боко":

    Лесно е да кажеш на някого, че е ТЪП, когато ти самият СИ‼️‼️‼️‼️ На преговорите ::: " С посоченото преизчисление пенсиите ще се увеличат, но вероятно догодина ще отпадне добавката от 120 лева." ‼️‼️‼️

    Коментиран от #77

  • 64 Доцент Дрън

    5 0 Отговор

    До коментар #52 от "Ст Стамболов":

    Ние, вече я направихме, Лошото тепърва предстои.
    Джон Наш, "красив ум".
    Блестящ шахматист, с добро чувство за хумор.
    Историята помни "умовете", а не от психиатрите и критиците.
    Пси-тата обслужват военните, а не Цивилизацията.
    не можеш да диагностицираш и аутопсираш Човешкият ДУХ, с изключение на военните, но те не фигурират в Колекциите на Музеите, с изключение на Атомните Бомби, но и тях ги е теглел-Вишну.
    ""Виждаме една Вселена, прекрасно подредена, подчиняваща се на определени закони, но ние разбираме законите само смътно. Нашите ограничени умове не могат да схванат тайнствената сила, която люлее съзвездията. Очарован съм от пантеизма на Спиноза. Възхищавам още по приноса му към съвременната мисъл. Спиноза е най-великият от съвременните философи, защото той е първият философ, който се занимава с душата и тялото като едно, а не като две отделни неща".
    Айнщайн
  • 65 Васил

    5 1 Отговор
    Ей, живота Ви мина само да говорите по тия форуми.От друга страна Ви разбирам, защото това е синдром на безсилие и отчаяние, но няма кой друг освен вас самите да подреди живота Ви.
  • 66 газо

    6 0 Отговор

    До коментар #59 от "Наблюдател":

    Ти му думаш, то рупа ли рупа! Явно ти си от Луната! Не можеш да плюваш по нещо което го няма! Явно си изключение, добре обслужван държавен служител на държавна хранилка, на който такива като мен му изкарват заплатата, бонуса и тринайстата заплата, за да можеш да ни смъкнеш още десет кожи от гръб!
  • 67 хихи

    7 1 Отговор
    80% от "ония"80%" на Радев гласуваха за ПП ПП
    Сега гладните чакат да бъдат нахранени. Некъдърните да заемат ръкводен пост, богатите да не плащат данъци. Бедните, вода и ток.Продавачите на пазара пазар без касови апарати и такси. Всички вкупом нови коли с по-евтин бензин, по идеални пътища, без винетки
    Не им завиждам с подобен електорат....
  • 68 Къв е тоя шушумундер, бе

    5 0 Отговор
    Кво време, ква несправедливост, кой ви обръща внимание и се занимава с вас, изобщо
  • 69 Весо

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Пешо":

    Точно това и на мен ми направи впечатление ,като зърнах тази карикатура на снимката в "новината" . Даже не зная ,че и в ТВ студиото е бил в този си вид,че аз ТВ НЯМАМ и НЕ ГЛЕДАМ вече 3 години време . Абсолютен образ : Рошльо, увил се е със шал,като снежен човек и качил едни слънчеви очила на главата си -да го питаш защо ли са му ? Та и акъл ръси ...

    Коментиран от #76

  • 70 Сайдер от гнили ябълки

    7 1 Отговор
    Изобщо никакво време за никого.Тези дойдоха на власт с обещанието да спрат кражбите и да живеем по добре борба с корупцията ( каквото и да означава това в България ,което най често означава,че щом не е от нашите е корумпиран ,а нашите са повече от светци и архангели небесни).Инфлацията върви народа мре .Виждаме че се подготвят новите калинки малинки.Извиняваме се с международното положение.В момента това което виждам е идентично с идването на власт от ГЕРБ през 2009г пак обещания Станишев виновен за всичко и ДПС/Сега Борисов и ДПС.Пак млади и красиви и учили в чужбина /Калинка Мони Пицата Трайчо Плевню и още много сега същото( ама новите са още по красиви млади и умни)

    Коментиран от #71

  • 71 Ирко

    1 6 Отговор

    До коментар #70 от "Сайдер от гнили ябълки":

    То няма още правителство и парламент, а ти искаш вече резултати!? Тази корупция е насаждана десетилетия, а ти искаш да се премахне вчера!? Честно, не ги разбирам тези като теб! Защо като Бойко беше на власт и ви оправяше с 200, си траяхте бе? А сега искате от днеска за утре, е как да стане!?
  • 72 Ами

    1 1 Отговор
    Да предложат референдум за ес и натю щото с тия цени на тока ще паднат бържи
  • 73 Алфа Вълкът

    9 0 Отговор
    Този е голям селянин, очилата ги ползва като диадема, шалчето го сложил като някой джендър. Айде да не пиша още, че ще ме изтрият!

    Коментиран от #75

  • 74 продължаваме

    7 0 Отговор
    измамата
  • 75 Наблюдател

    3 0 Отговор

    До коментар #73 от "Алфа Вълкът":

    Абсолютно.
  • 76 Наблюдател

    4 1 Отговор

    До коментар #69 от "Весо":

    Той е джендър.
  • 77 Пенсионер

    5 1 Отговор

    До коментар #63 от "БАЙ Х@Й‼":

    Е, и като отпадне добавката от 120 лева, по високи или потиска ще са пенсиите спрямо сегашните, получавани с добавката 120 лева. Кажи!

    Коментиран от #83

  • 78 За протокола

    3 4 Отговор

    До коментар #43 от "Пенсионер":

    Ти не ги разбираш тия работи!
    Хората чак в Харвард са ходили да се мъчат за да ги учат тия неща, а ти сега - "Йок, не е така".
    А-а-а-а-а-а.
  • 79 хммм

    3 1 Отговор
    Народът е върховният суверен и е винаги прав.
    Щом е преценил така, значи има защо.
  • 80 Каква ирония

    8 5 Отговор
    Нашата младост,мина в лишения, протести, стачки, за да европеизираме страната ни и да създадем условия младите хора, тогава деца, а някои все още неродени, да живеят в свободна европейска страна. Да имат възможност да пътуват свободно, да учат в европейски и световни университети.

    И когато те пораснаха и вече пътуват свободно по света, живеят и работят в чужбина, учат в престижни университети, за благодарност ни натресоха отново агентите на Държавната сигурност, комунистическите „капацитети“ , които ни тровиха живота, които откраднаха парите на родителите им, които крадяха мечтите ни. Ние се борихме срещу тези в името на доброто на децата и младите хора, а сега те ни ги върнаха обратно!

    След толкова години борба и мъки, след като преживяхме „Лукановата зима“, после “ Виденовата зима“, нескопосаният проект Орешарски, след толкова надежди и мечти, младите ни поднесоха на тепсия същите тези, които отровиха нашата, вкл. и моята младост!

    Поднесоха ни ги окомплектовани като „Братството на почтените „.

    Като своеобразен Коледен подарък!

    Коментиран от #86, #87

  • 81 asd

    2 2 Отговор
    Третополовите конвенции са виновни за липсата на подкрепа. Хората мислят, че подкрепяйки такъв протест подкрепят и третия пол. Сами забъркахте тази каша!
  • 82 хахаха😂

    2 5 Отговор
    Народът е справедлив и даже твърде много търпя Тикви и Каскети. Тези които не дават достатъчно време толеранс са бившите управляващи, защото им отнеха "кокъла".
  • 83 БАЙ Х@Й‼

    3 0 Отговор

    До коментар #77 от "Пенсионер":

    Ами зависи от пенсиите, ама едва ли няколко десети в коефициента ще покрият 120лв‼️ А и да го покрият това значи , че реално парите/доходите/ на пенсионерите НЯМА да се увеличат ‼️ Пансионерите ще ни кажат след Ивановден‼️

    Коментиран от #85

  • 84 Стара чанта

    9 0 Отговор
    Народът не трябваше шмекерите въобще да ги допуска до властта - тарикатчета, тръгнали с шикалкавене, лъжи, дебелоочие и нарушаване на Конституцията и законите към властта, подкрепяни от Разединителя с вдигнатото а ла ,, Че Гевара" юмруче / а сега пропищва орталъка - да сме се обединявали... /. И ще ми говорят за законност, ред, прозрачност, справедливост... ?! ЦИРК - пълен, гнусен БГ ЦИРК !

    Коментиран от #91

  • 85 Пенсионер

    8 0 Отговор

    До коментар #83 от "БАЙ Х@Й‼":

    От написаното излиза, че пенсиите след Нова година ща са по ниски от сега получаваните с добавката от 120 лева. Браво! А, цените вече тръгнаха нагоре. Промяна, няма що....

    Коментиран от #88

  • 86 Мдаа

    10 1 Отговор

    До коментар #80 от "Каква ирония":

    Е, сега идва Зимата на промяната. Честито. Виденовата зима, ще ни се стори Пролет.
  • 87 За протокола

    2 2 Отговор

    До коментар #80 от "Каква ирония":

    Подкрепям с две ръце написаното от теб!
  • 88 Киркорчо

    10 0 Отговор

    До коментар #85 от "Пенсионер":

    Ааа, не така!
    Има промяна, но е надолу...
    Но те никога не са казвали каква ще е промяната, нали.

    Коментиран от #95

  • 89 Павел пенев

    6 0 Отговор
    Случайно го гледах по една тв и разбрах че е ненормален. Повече нулево внимание.
  • 90 Анализатор

    10 0 Отговор
    Тоя джендър не е в ред. Странно защо Факти.бг дава думата на такива откачалки.
  • 91 Пешеходец

    7 1 Отговор

    До коментар #84 от "Стара чанта":

    Който е допуснал шмекерите до властта, да си сърба попарата. Кирчо, Кокорчо и т.н. Все тая...
  • 92 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    НЯМАМЕ ДОКТОРИ - ПОДМАЗУЛИ -НАГЪЗНЯЦИ -НАДУПЛЯЦИ --ИМАМЕ ЛЕКАРИ БИТКАДЖИИ -ГЕРОИ !!!!!!!!
  • 93 Ал Тъпоне

    2 3 Отговор
    Българите нямат нужда нито от тези хора, нито от някои други. Нямат нужда и то минимални заплати в Държавен вестник и осигуровки по на 6 или 4 часа за работа по 12 часа. не искат обаче и да има ток по 500 лева за мегават час, сградни инсталации, нафта и бензин по 3 лева и затова ГЕРБ се задържаха толкоз дълго, защото тъпчеха на едно място, пишеха тъпи закони или тъпи промени във вече съществуващите, срутиха контрола в цялата държава и най-различни способи до падането си успяваха да удържат, разбира се и на фона на външни фактори що годе цени на ток, парно и горива и затова на хората им харесваше това ретроградно управление, което пък им даваше и възможност да покрадват, разбира се само избрани и лоялни на партията хора. И сега какво? Промяна! Бързо няма да стане, но аз мисля че въобще няма да стане защото тези хора вече потънаха в политическото блато на безсмислени уговорки и политики, които само могат да ги задържат известно време да се подмятат по етажите на властта и Народното събрание и там някъде ще се утаи и свърши цялата енергия за някаква промяна ще започнат да премятат вече сътворените батаци на тук, на там и вероятно след поредица от скандали ще останат и те в политическата история на страната. Малко било времето! Малко е защото не познават политическата обстановка в държавата, нямат ясна политическа програма за изпълнение веднага, след като се озоват във властта и само се ослушват за дребни пазарлъци, от които промяна разбира се няма да излезе

    Коментиран от #94

  • 94 Хмм

    4 1 Отговор

    До коментар #93 от "Ал Тъпоне":

    Ми като няма да има промяна Тъпоне, тогава оти ручахме жабетата? От какъв зор? И ти не знаеш, ама ей така лаеш...
  • 95 Пенсионер

    4 0 Отговор

    До коментар #88 от "Киркорчо":

    Аз не мисля, че жизненият стандарт на един Народ се заключава в правени промени "надолу". Промяната надолу значи влошаване качеството на живот. Това ли търси Народа? Със сигурност не. Затова добавките от 120 лева трябва да продължат да се дават на пенсионерите, поне докато е налице пандемията.
  • 96 Бонго Бонго

    2 0 Отговор
    Представителката на ИТН Мика Зайкова разкри плановете за пенсиите. "Пенсионерите няма да са ощетени. Това е взето твърдо като решение. 120 лева са до декември, но никой няма да получи по-малко пари от това, което е получавал до сега. Някои ще получат повече. Става дума за тези, които са на минимална пенсия. Сега взимат 420 лева с преизчисляването на пенсиите те ще вземат 370, но ще оставим добавката от 50 лева и те ще вземат 420 лева. Останалите пенсионери ще вземат и повече, защото пенсиите ще им се преизчислят с по-тежък коефициент - от 1.2 до 1.35.
  • 97 Не е необходимо да си специалист, за да

    1 0 Отговор
    определиш по погледа и израза на лицето, кога един човек се нуждае от спешна специализирана психиатрична помощ. Нека всеки сам да прецени.А въпросното лице от снимката нека да не ни призовава към търпение и толерантност към новото правителство, защото предварително вече е ясно, че от него няма какво да очакваме.По -добре е господинът да обясни , ако желае, как помага за психичното здраве на българите, като управител на Център за психично здраве където цените за единична консултация се движат между 70лв.и 300лв.
  • 98 Баболюба

    0 0 Отговор
    Знам какво направи миналото лято! Може би аз ям прекалено много семки в пепелника, но и пуша! Даже знам мама какво направи миналото лято. Гледа синьо лято.

    Ама не!
  • 99 Баболюба

    0 0 Отговор
    Някак много сме дремнали вече, много сме се отпуснали. А аз си пиша тука и даже изкарах - Защо пишеш?
    Моля те, помогни ми!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол