Last news in Fakti

7 Декември, 2021 15:08 1 741 45

Нинова призова: Не вдигайте тока на домакинствата

  • нинова-
  • ток-
  • домакинства-
  • вдигане

Тя призова колегите си, докато се формират комисии и се решават административни въпроси, да не изпускат най-важните въпроси - за ръста на цените, социалната, здравната и икономическата криза, както и да се вземат спешни решения до края на декември

Нинова призова: Не вдигайте тока на домакинствата - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че парламентът трябва спешно да се заеме с две решения:

1. От 01.01.2022 г. да не се увеличава токът на домакинствата.
2. Училища, детски градини, читалища, библиотеки да се върнат на регулирания пазар на ток, за да могат да оцелеят.
Председателят на социалистите настоя за това след първия председателски съвет в Народното събрание, съобщават от Bulgaria ON AIR.
Тя призова колегите си, докато се формират комисии и се решават административни въпроси, да не изпускат най-важните въпроси - за ръста на цените, социалната, здравната и икономическата криза, както и да се вземат спешни решения до края на декември


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Милиционер

    20 1 Отговор
    Махнете всички милиционери от ДС в енергетиката.
  • 3 зеленчук

    17 3 Отговор
    Вдигнаха тока на ВиК-тата. Те ще фалират и ще станем като Перник-няма да имаме вода за да се изкъпем,да къпем бебета,жени,деца,да перем дрехи,да мием чинии и тенджери,ще бъде мръсотия отвсякъде. Народе,събуди се,стегни се!
  • 4 Кокорчо

    20 2 Отговор
    Кирчо и Кокорчо ще намалят цените на тока и ранЪта.
  • 5 в кратце

    20 15 Отговор
    Лидерката на БСП Корнелия Нинова нали щеше да си подава остаФката? Какво стана?
  • 6 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    13 8 Отговор
    Ало Нинова, правилният подход е не да не се вдига цената на тока, а да се подпомогнат бедните хора с до 200кВт. часа месечно потребление. Правилният подход е цената да е справедлива, а не ДВОЙНО или ТРОЙНО надута и олигарси собственици на електроцентрали, търговци на ток, държавата да печелят 5 пъти повече отколкото миналата година.

    Коментиран от #21

  • 7 електрошок

    13 6 Отговор
    Кирчо и Кокорчо щяха да увеличат пенсиите на дядките и на бабоците,ама и тая изтече в канализацията.

    Коментиран от #44

  • 8 Даа

    17 2 Отговор
    Скоро ще си във властта, корнелке, ще имаш възможност да спреш увеличението. Ако не успееш, логично е да напуснеш т.н. коалиция и да проведем нови избори.
  • 9 От герб мафията

    10 11 Отговор
    Абе тези ПРЕСТЪПНИЦИ от ГРОБ не разбраха ли, че времето в което се поставяха над закона им е изтекло....................
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Аз от 17 до 30 ноември бях карантинка😅

    1 1 Отговор
    Аз от 17 до 30 ноември бях карантинка😅😅минах го леко😊
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бесепето

    9 7 Отговор
    Предателко , продаде се на Новата Шайка , 2022 отиваш отходната канализация .
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Реалист

    10 10 Отговор
    На следващите избори под 4%, крадлива другарко!
  • 17 Фин

    10 6 Отговор
    Браво, Нинова! Дръж ги изкъсо!
  • 18 серж

    9 5 Отговор
    Тя милата само лозунги може да ни хвърля в пространството.Работа да свърши я няма
  • 19 завод

    7 5 Отговор
    Кое да държи изкъсо Корнито? Капиталите импексови ли?
  • 20 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    1 6 Отговор
    Нинова ПРЕСТАНИ с този комунистически популизъм, ЦЕНИТЕ трябва да са справедливи, така щото хем производителя да е на малка печалба, хем купувача да не е ограбен. ЦЕНИТЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО трябва да са такива, че да осигуряват малка печалба 5% или 10% или 20% на електроцентралите и ЕСО. А на бедните хора трябва да им помага държавата да разполагат с някакво количество пари около 350-450 лева на човек. Безработните, срещу социалната помощ да полагат 15-30 часа седмично обществено полезен труд. Например санитари в болница или метачи на улици... СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ не трябва да се изплащат на хора, които притежават повече от едно жилище, или пък, ако данъчната оценка на жилището им е над 150-300 хиляди лева. Или притежават повече от 3-5 хиляди в банкова сметка. Или пък застрахователната оценка на автомобилът им е повече 10 000 или 15 000 лева. Защото могат да си продадат 5-то жилище или втората кола и да се издържат сами.

    Коментиран от #30

  • 21 И Нинова е

    11 5 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    между олигарсите. Наричат я " енергийната кралица". А мъжът й е в борда на Лукойл. " . Тя беше зам министър в правителството на Костов. На 26 г Нинова става собственик на Техноимпекс Да сте я чули да каже и дума срещу Гешев, Цацаров, Пеевски, Доган?
  • 22 ХХХ

    5 2 Отговор
    А Нинова знае ли какво става в енергетиката? Най-голямото блато в икономиката!Енергетика=цена на ток! Там е заровено кучето!
  • 23 Българка

    6 3 Отговор
    Курни ти си даде оставката къде се буташ в правителството но няма срамна работа за комуниста стига да е ръководна курни ти задминаваш тиквата махай се докато е време и дай път на младите твоето време изтече ти почти унищжи портията или искаш да я ликвидираш вън докато е врем2
  • 24 Тарзан

    5 2 Отговор
    Точно така. Да вдигат на големите фирми и от там да избиват.
  • 25 Наблюдател

    4 1 Отговор
    Корнелия кръщаваха момичетата работещи с къси полички А Рафаил е смешно ама много смешно име идващо от испанските корени от ислямския свят
  • 26 Динку

    4 1 Отговор
    Кви са тея имена Корнелия и Рафаил?От Делиормана линидват?
  • 27 ггтр

    6 1 Отговор
    С пенсиите какво направихте, Нинова? Пълно орязване след Коледа. Големи обещания давахте преди изборите и накрая народът пак излъган.

    Коментиран от #29

  • 28 Го4о

    8 1 Отговор
    Чакаме само да вдигнат тока от Нова година и ги ПОЧВАМЕ! Ще ги гоним от тук до Канада!

    Коментиран от #31

  • 29 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    2 3 Отговор

    До коментар #27 от "ггтр":

    Ало пенсионерите, парите за пенсии не идват от Курнелка и олигарсите около нея. Ами вие егоистичните пенсионери с 1500 лева месечна пенсия ги взимате парите чрез държавните заеми от залъка на внуците и правнуците си.

    Коментиран от #32

  • 30 ггтр

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    От космоса ли падаш? Знаеш ли каква цедилка е при даване на помощи? Разследват пълно имотно състояние и пълно имотно състояние на съжителстващите лица. Помощи дават само на хора с порутени, необитаеми къщи. Ходят по домовете да броят СТАРИЯ ТЕЛЕВИЗОР, 40 ГОДИШНИЯ ХЛАДИЛНИК, пердетата и чергите. САМО 1% ОТ ХОРАТА В БГ ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ. САМО 1%. Запомни го и престани да плюеш по бедните!Върви да провериш имотното състояние на държавната администрация! Стотици хиляди хрантутници на заплати, премии, бонуси, с имоти, коли, почивки в чужбина, които нямат нито знания, нито потенциал, но са хора на управляващата партия.

    Коментиран от #33, #36

  • 31 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "Го4о":

    Го4о, а Курнела, Гоце, Михаил Миков, Илияна Йотова, СеГей Станишев, Георги Гергов, Бенчо Бенчев, Румен Петков, Доган, Карадаъй, Бойко Разбойко ... до къде ще ги гониш? Не ли по-правилто тях да ги гониш да подминат Москва, чак във Владивосток да се спрат.
  • 32 ггтр

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    А вас- хрантутниците в държавния сектор, трябва с лопата да ви изринат и да ви изправят в частния сектор да работите истинска работа, а не цял ден да си клатите краката и да ви подаряват всеки месец заплата без да сте внесли нито стотинка в хазната. Такива като теб изяждат бюджета, а не бедните или пенсионерите. От страх да не ви съкратят, ревете по форумите да режели парите на другите, за да ви хрантутят наготово. Колко премии ще ви дадат за Коледа без да сте работили? А 13-та заплата?

    Коментиран от #35

  • 33 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "ггтр":

    Искам в БГ да има критерий, кой е беден и кой не. Този, който има по 2 - 5 имота и се вози в джип Мерседес не е беден. Не плюва, по бедните. Плюя по тези, които се правят на бедни. А имат по няколко имота и 2 Мерцедеса в гаража единия джип. И които уж били бедния пък хвърлят 100 000 лева в пачки и половин килограм злато от балконите си на телефонни измамници.
  • 34 Туй и някоя баба от село

    3 0 Отговор
    Го призовава , ама приказки вълшебни преди коледа.
  • 35 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "ггтр":

    "хрантутниците в държавния сектор, трябва с лопата да ви изринат и да ви изправят в частния сектор да работите истинска работа" Откъде пък реши, че съм на държавна заплата? Напълно съм съгласен с теб за държавните търтеи. Аз плюя, не по бедните пенсионери, а по богатите пенсионери, бивши червени другари с 1500 лева месечна пенсия. Които имат по няколко имота и джип Мерседес в гаража. И нагло лъжат, че били бедни пенсионери. За твое сведение не съм чиновник, самоиздържам се в частния сектор и плащам данъци и осигуровки. А разни мошеници като директори на болници, министри, депутати, кметове, висши чиновници ни ограбват и водят живот на султани.
  • 36 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "ггтр":

    Не падам от космоса, ти падаш оттам. Не я ли виждате Картела, как все се бори да дава "социални помощи" от 250 лева месечно на богатите пенсионери с 1500 лева пенсия. А на бедните пенсионери им дава трохи 20-30 лева, колкото да не умрат от глад, та да има кой да гласува за нея. И говори как така било справедливо. Защото бедните пенсионери навремето БКП им определило ниски заплати. А пък на богатите пенсионери било справедливо да се дават 5 пъти повече пари. Защото та времето БКП им давало високи заплати.
  • 37 Румен Радев

    2 0 Отговор
    Не слушайте Нинова ..........аз карам влака и тока ще бъде вдигнат
  • 38 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    2 0 Отговор
    Всеки бесепаро-мошеник менте Цоциалис, преди да пише лъжи за мен или да ме критикива. Да си напише дали сбора от 3-те му пенсии пенсии, които му дава дъвжавата е над 1000-1200 лева месечно или е под 550 лева месечно. Или пък дали не е на висша чиновническа или политическа длъжност с огромна заплата. Или пък родителя му или с прега/та му не е депутат, кмет, министър, синдикалист ...

    Коментиран от #40

  • 39 Тококръвопийците на България

    2 0 Отговор
    Г-жо Нинова, ми нали Токопроизводителка е Сербезова-зъболекарка, Хиновски- ток биомаса, Кирил Добрев-ток фотоволтаици, Долорес Арсенова-ток, Цветелина Бориславова -ток.
    140 депутати бивши и настоящи, имат частни интереси в производство на ТОК.
    Всички в раирани кюстюмчета, при бай Ставри да плетат на 2 куки емблеми на Белене, станаха милиардери от страданието на хората-КЪРВАВИ ПАРИ.
    Ако имахме истински политици, а не КЪРЛЕЖИ щяха да са в затвора, където им е мястото.
  • 40 питам

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Кой получава по 3 пенсии в Бг?
  • 41 С призоваване

    2 0 Отговор
    Не става.Трябат реални действия и решения.Твоя призив не ме топли ако не мога да си платя сметките.
  • 42 sbs no КОМУНИСТ

    0 0 Отговор
    ДРУГАРКАО НИНОВА ---ЧИЯ Е ФИРМАТА -КОЯТО СТОИ НА ИЗХОДА -НА АЕЦа -и ПРЕПРОДАВА -НА ЕНЕРГИЙНИТЕ ДРУЖЕСТВА -------ВСЯКА ЕДНА СТОКА --ПРЕЗ КОЛКО ПРЕПРОДАВАЧА МИНАВА --
    ЗАЩО ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ -НЕ ПРОДАВА ДИРЕКТНО НА БЕНЗИНОСТАНЦИИ -И ГОЛЕМИ ПОТРЕБИТЕЛИ -А ПРОДАВА -НА ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ --УПРАВИТЕЛ ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ -ОТ ПРАВЕЦ С БАЩА -ПАРВИ СЕКРЕТАР -НА БКП -------ПАРИТЕ ЩЕ ДОЙДАТКОГАТО -КОМПАРТИЯТА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН
  • 43 sbs no КОМУНИСТ

    0 0 Отговор
    В ТОЗИ ФОРУМ ИМАМ МНОГО ЗАБРАНИ НА --КОМЕНТАРИ ---НА ТЕМА КРИТИКА -
    АКО ПАК МЕ НЯМА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ -ИЛИ ИМАМ ЗАБРАНА ИЛИ СИ ПИЕМ РАКИЯТА -С --Г-Н ТАРАШКОВ
    МОЛЯ ПОЖЕЛАЙТЕ МИ ИЛИ ЗДРАВЕ ИЛИ НАЗДРАВЕ
    НА ВАС ПОЖЕЛАВАМ И ДВЕТЕ
  • 44 Кирчо и Ококорчо

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "електрошок":

    Ще вдигнем пенсиите,ама на Куково лято!! Ха ха ха!! Ясно??
  • 45 бат рамбо

    0 0 Отговор
    Крадливата и корумпирана другарка Импексова ще ви оправи!
    Кажи го на Р.Овч и Кадийката ма, те търгуват с тока, нещастници.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол