10 Декември, 2021 14:35 2 042 33

Христо Иванов: Този кабинет гарантира управление без ГЕРБ и ДПС

  • христо иванов-
  • управление-
  • кабинет-
  • герб-
  • дпс

Гледаме на това управление с надежда, че то ще заработи, каза съпредседателят на „Демократична България“

Христо Иванов: Този кабинет гарантира управление без ГЕРБ и ДПС - 1
Снимка: БГНЕС

Естествено, че сме имали обсъждане по конкретни позиции и хора. Мисля, че е редно мандатоносителите да ги обявят. Персоналните въпроси сме ги обсъждали само с мандатоносителя. Това заяви съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов, съобщават от БГНЕС.

„За нас беше важно да заявим, че ние даваме подкрепа на мандатоносителя от „Продължаваме промяната“ и в този смисъл ще бъде на двустранна база“, каза Иванов.

Запитан какви са очакванията му за бъдещия кабинет, той отговори, че следващият кабинет има няколко много важни характеристики. Най-важното според него е кабинетът да бъде редовен. Голям проблем е фактът, че в страната от месеци няма редовен кабинет.

„Този кабинет и това мнозинство с цялата му сложност гарантира една стратегическа цел, която си бяхме поставили, а именно едно управление, което да не зависи от ГЕРБ и ДПС. Това е много важна предпоставка да започнат някакви промени в дълбочина. Оттам нататък в приоритетите на това управление са застъпени много важни за нас теми като съдебната реформа, електронното управление, опазването на околната среда. Изобщо области, в които ние се надяваме да имаме принос. Гледаме на това управление с надежда, че то ще заработи. Искаме да започнем да решаваме някои много важни проблеми, които от години се поставят и които корупционната коалиция между ГЕРБ и ДПС не позволяваше да се решават. Не искам никого да заблуждавам, ще бъде сложно, по много причини. Всички ние трябва да работим с ясно съзнание и отговорност тези трудности да бъдат преодолени“, подчерта лидерът на „Демократична България“.

Запитан дали очаква днес да бъде подписано коалиционното споразумение, той отговори положително.

„Ако седнем да изброяваме проблеми, много такива могат да се намерят. По-важно е да се фокусираме върху решенията, които можем да дадем. Ние с ген. Атанасов решихме, че не искаме да товарим твърде много конструкцията с политизация и партизация“, каза още Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха

    21 2 Отговор
    Да, точно от теб исках да го чуя това, вече съм спокоен хаха
  • 2 Пич

    24 4 Отговор
    Ристе , усети ли се , че си гарантира управление и без тебе... На един му викат Ристе тъпото... Да не си ти , бе...!!!???
  • 3 Майна

    28 3 Отговор
    Прочетете в афера, този как се е сдобил с апартамент в Брюксел , тази година...
  • 4 Али Баба

    21 0 Отговор
    Маймунолице@ що така плешо се продава.
  • 5 Българин

    28 5 Отговор
    Този кабинет гарантира управление на БСП и Румен Решетников! Нищо добро не ни чака!
  • 6 Ристееее

    17 2 Отговор
    А Догоня дали знае какви ги блештиш
  • 7 убаво де жапало

    12 0 Отговор
    Това , че е без ГЕРБ и ДПС е добре , остава да видим дали ще е управление , или още от традиционното.
  • 8 Абе

    4 11 Отговор
    докато не минат местните избори през 2023г където се краде и разпределя най-много от ОПГ ГРОБ-ДПС

    Коментиран от #24

  • 9 Този

    11 1 Отговор
    е мутация .Повече маймунолице@ .Трябва иследвания
  • 10 Това е

    9 8 Отговор
    е прекрасно и най - после обективна надежда ! А те не могат да се поберат в кожата и сипят жлъч на посоки , обиждат по хамалски и блестят с невероятна тъпота !
  • 11 тони

    21 5 Отговор
    РИСТО, РИСТО, КАК СЕ ГУШНА С КОМУНЯГИТЕ? ИДИ ЗАПАЛИ СВЕЩ НА ВСИЧКИ ПОКОЙНИ ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИ, АМА НЕ ТИ СТИСКА. В АДА ЩЕ ГОРИТЕ ИЗМЕКЯРИ!!!
  • 12 Элизабет

    18 2 Отговор
    Христе, ти няма ли да се снимаш с Шиши? хихи
  • 13 Динку

    12 3 Отговор
    Прилича ми на орангу@@ .Честно
  • 14 Глупаци

    17 4 Отговор
    Най-много ви дадам да изкарате до март.
  • 15 То хубаво

    17 4 Отговор
    Без ГЕРБ ама да видим ,какво ще направите за доброто на народа .За сега имаме само непосилни цени на стоки и услуги. И живеем значително по зле ,отколкото при Баце. Ако продължавате по този начин ,скоро ще ви изгоним с камъни от парламента.
  • 16 Пинокио

    14 2 Отговор
    "Изолирахме ГЕРБ и ДПС но за сметка на това, включихме в управлението БКП. " ЧЕСТИТО! Хайде да си припомним с кого БКП/БСП управляваха в коалиция и до къде доведоха България!
  • 17 Фен

    11 1 Отговор
    За това човече, не мога да определя, да ли е по - смешен, отколкото жалък, или обратното...
  • 18 гост

    12 1 Отговор
    Този кабинет ще затрие народа и държавата
  • 19 Го4о

    13 2 Отговор
    Давам пълна гаранция за провала на ДъБъ и в това правителство!
  • 20 !!!?

    8 1 Отговор
    Хр. Иванов лъже ! Всеки Кабинет управлява каквото опозицията каже - в случая ГЕРБ и ДПС. Когато Правителството е ляво, управлява дясно, а когато е дясно, управлява ляво. Спомнете си когато беше БСП на власт, вижте и в другите страни. Природен закон - колкото повече отиваш на Исток, стигаш на Запад !!!?
  • 21 Гандалф

    7 1 Отговор
    Вие гарантирайте просперитет и сигурност на народа...и естествено да го изпълните...изобщо не ми пука с кого ще управлявате, стига да е в полза на българския народ...
  • 22 !!!?

    10 0 Отговор
    Ицо, ти не беше ли министър на ГЕРБ !?
  • 23 АЗ ПОДМЯНАТА

    5 1 Отговор
    ИЦЕ МИЛИОНЕР СИ А СИ БЕЗРАБОТЕН ОТКЪДЕИЦЕЗАРАБОТИ ТОЛКОВА МИЛИОНИ ИМОТИ ИЦЕ НАЛИ ПО ЦЯЛ ДЕНСЕ ТЪРКАЛЯШЕ ПО ОРЛОВ МОСТ И ЗОВЕШЕ ЗА ПРОМЯНА А ТО КАКВА БИЛА РАБОТАТА МИЛИОНИ СИ ЗАРАБОТВАЛ ИЦЕ
  • 24 АЗ ПОДМЯНАТА

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Абе":

    СЕГА СЕГА СЕРАЗГРАБВА САБОТИРА ТРУПОВЕ ИЗОЛАЦИЯ СПРЕНИ ПАРИ ОТ ЕВРОПА ОГРООМНИ ЦЕНИ А СЕ ОКАЗА ЧЕ БЕЗРАБОТНИЯТ ИЦЕ Е МИЛИОНЕР ПООДМЯНА ЛЪЖИ БАНИЦА
  • 25 Фламинго

    2 0 Отговор
    Ако и ДБ също не влизаха в този кабинет щеше да е най-добре за всички ...
  • 26 Глупак

    4 0 Отговор
    Глупак,нали ще имаш заплата това за теб е най важно.Говориш глупости и мислиш , че някой ти вярва.можеш само тъпи акъли да даваш.Подценяваш избирателите.Следващите избори и толкова няма да имаш.

    Коментиран от #29

  • 27 Колю

    1 1 Отговор
    Интересно , без ДПС и ГЕРБ , че те са цялата BG изкупена е ,законно .Интересно изказване.
  • 28 Оппа

    3 1 Отговор
    Иде време разделно!Време за грабеж, или по точно, иде време грабежно!И как иначе като Нинова е в управлението?Как на такива хора се поверява индустрията,земеделието ...животновъдството в държавата!?Президентът ни натресе какви да е политици уж ПП, уж ДБ ..за да я докара тази на власт!Когато всичко се разпадне и нещата тръгнат зле, от БСП ще ви заявят,че не те са управляваща партия и че нямат вина!Май съм го гледал филма ,много екшън е, съспенс и мистерия ,и завършва с хепи енд ,но само за определени другари.
  • 29 Съвсем очевадно е , че шегичка. Ако наис

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Глупак":

    Малумен си народеееее.
  • 30 Мошеници

    5 1 Отговор
    Що лъжеш бе, дпс са от групата на слави
  • 31 Успех.. Най после човек извън Статуквото

    0 2 Отговор
    Най-доброто тепърва предстои...
  • 32 герб дължат от наеми в НДК 6 милиона.

    2 2 Отговор
    герб дължат от наеми в НДК 6 милиона. Ами да ги платят. Ето ти страхотен коледен подарък за майките с деца.
  • 33 Анонимен

    0 0 Отговор
    Биволъ яко ги на бар ваше Господин Борисов. И там далавери с група навли от провинцията къща и вътре проститутку. Бойко Борисов им взел лиценза и станал строител но с фирма, но зле строител и се жалвал, добре си бяхме ние с тая къща... И са финансирали вестника биволъ, изписах му името преди години и узнах, всички са навързани. Няма ляво дясно щом си съгрешул следва знаете какво, разследване и след доказване, отнемане на оридобитото имищество пи незаконен начун, но и съдията следва да е честен, а не като една съдийка, съдила за магии, врачки, а тя ходила да й баят, че я боли глава от ивгд. Пълно е с таласъми умни еродит крадливи айтиспвциалисти от тези краища диева
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол