11 Декември, 2021 09:31 2 062 28

Желязков: Дългото управление тежи на ГЕРБ

  • герб-
  • росен желязков

През това време имаше различни обществени усещания

Желязков: Дългото управление тежи на ГЕРБ - 1

На ГЕРБ тежи дългото управление. Такова мнение изказа в ефира на БНТ депутатът от ГЕРБ и бивш транспортен министър Росен Желязков.

,,През това време имаше различни обществени усещания, динамика, клиентелизъм, който сега ще отиде при новата власт. В крайна сметка, за да се направи сравнение между две управления, трябва да има второ, а такова се задава'', допълни Желязков и поясни, че партията трябва да стане "атрактивна" за младите.

Относно Плана за възстановяване и устойчивост той отбеляза, че сме закъснели много с изпращането му до Брюксел и призова новото правителство да отговори максимално бързо на поставените въпроси и бележки от ЕК.

В заключение той пожела на бъдещия министър на транспорта Николай Събев да заложи на експертите в системата на транспорта.

Това са прекрасни експерти, нека да им се довери, те ще бъдат гаранция за успеха, каза Росен Желязков.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    16 6 Отговор
    Тежи им значи, нищо в пандиза ще им по-леко.

    Коментиран от #21

  • 2 Този не беше ли ощетил България

    21 6 Отговор
    С евтината консигнация на летище София? Кога ще му се потърси отговорност???
  • 3 ГЕРБ ЛИ СА ВИНОВНИ ЧЕ ДЪЛГО КРАДОХА

    16 6 Отговор
    ИЛИ НИЕ ?
  • 4 Иван Грозни

    19 5 Отговор
    Тежат ви чувалите с откраднатите пари, че няма как да ги носите. От тук нататък през крив макарон.
  • 5 тоя мърсък

    12 6 Отговор
    Кога ще го разследвате
  • 6 Стиропор

    15 4 Отговор
    Желязков, управлението ви е тежало само на джобовете и куфарчетата!! Много сладко ви беше, времето летеше неусетно и ви носеше много много пари!! Стига си се правил на умряла лисица! А, и още: вземи си обръсни брада и мустаците, че изглеждаш много смешно , че жалко! На кой адрес се местите?? В една вила в Банкя ли?

    Коментиран от #20

  • 7 глупости

    14 5 Отговор
    Проблем от дълго управление няма и не виждам с какво може да ти тежи. Проблем има, когато не може да си държиш чекмеджетата затворени и ръцете далеч от парите на държавата и европейските държави. Когато на съвестта ти тежат физически и душевни убийства. Когато на съвестта ти тежат прогонването на милиони български граждани. Когато на съвестта ти тежат кражби на милиарди. Когато на съвестта ти тежат изнасянето на милиарди извън страната, в офшорки, в имения и хотели, на места, където безнаказано се допуска приемането на парични средста с произход от далавери и грабежи, и парични престъпления. Когато на съвестта ти тежат липсата на качества и умения, с които да защитаваш националния интерес пред света в ползва на своята общност. Когато на съвестта ти тежат изкуственото и умишлено поддържане на ниски стандарти на живот в обществото. Когато на съвестта ти тежи 112-тото място на свобода на словото, чрез презледване на журналисти, иволненията ѝм и назначаването на медийни компаньонки, които да изговарят вече изготвени лъжи, опорки и фалшиви новини. Когато на съвестта ти тежи превземането на държавата от групировките и унищожаването на държавността, когато използваш държавните институции за собствена исгона и всеобхватно разпространение на корупцията. И още, и още.
  • 8 Хи хи

    7 7 Отговор
    Много е прав човекът, всеки ден пържоли омръзват. Ето сега идват " почтените" лъжи и крадци . И най хубавото за последните е , че са доказани документално и съответно произнасяне на съдът.А колкото до ГРРБ , още чакам да видя документи за кражби, както са се изцепили горните мразилки !

    Коментиран от #19

  • 9 От Бай Ставри

    11 5 Отговор
    Дългото крадене на ГЕРБ тежи, но няма страшно, всеки от вас греховете си ще излежи.
    Скоро
  • 10 ИДВА ВИДОВ ДЕН

    12 4 Отговор
    Видовден e: наяве ще излязат всички злини, които са сторени
  • 11 mi6osp

    12 5 Отговор
    Тежи не дългото управление, а дългото нагло крадене.
  • 12 Росен Желязков!! Съучастника на Цв. ЦВ

    8 4 Отговор
    По Печатенето на Фалшивите Бюлетини в Костинброд, в съучастие със Собственика на печатницата!! Ментори Борисов и М Райков, вечния Посланик!!
  • 13 ПСР

    9 5 Отговор
    "Обществените усещания"бяха за пачки,джипка,Севда,клошари с по 18 милиона кеш,за кюлчета,Гешев,ПееФски,Делта гард,Стъки,магистрали,магистрати,кюлчета,Мата Хари,калинки,суджуци,лош материал,Лидер,лъжа,кражба,клиентела,много приказки от 1001 нощ,разни едри играчи на белот край зайчарника....все такива усещания.
  • 14 Фактъ

    10 5 Отговор
    Герб умре бе , атрактивни да стават за младите ! Те младите , най - вече не ви искат .
  • 15 Viki

    10 4 Отговор
    А защо не й тежи на Меркел бе герберистче ? За 16 г управление е известно, че не е назначила нито един член на семейството си където и да е, че няма промяна в закупените имоти и т.н. Вместо да се скриете в миша дупка и да се снишите се пънете да давате интервюта и да ръсите съвети.
  • 16 Рачко Пръдлето

    5 8 Отговор
    Те и червените плужеци измряха,но се появиха техните млади лизачи Слави,Кики,Кокорчо под вещото ръководство на Муньо и ги върнаха на сцената.

    Коментиран от #22

  • 17 Бико

    4 6 Отговор
    До ПСР(посвени), относно появилите се клошари питай Спецов. През 2021 година контрабандата на цигари е скочила два пъти в сравнение с 2020 .Но теглите заем след заем.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Документи

    8 3 Отговор

    До коментар #8 от "Хи хи":

    за кражбите на ГЕРБ ли искаш?
    Иди на уеб сайта на Евростат и там ще ги намериш.
    Последно място по пенсии и заплати.
    След РУмъния, след пост-съветските републики след другите източно-европейски държави.
    Първо място по смътност, и това беше преди Ковида.
    Първо място по корупция.
    112-то място по свобода на словото.
    Те това са ти документите.
    А това че бил Киро канадски гражданин, гоУема работа, мен ми се ще швейцарец да дойде.
    Дайва и суека неумен!
  • 20 Абе чуек

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Стиропор":

    ти знайш ли кво дъно тре да има едно чекмедже да издържи златни кюлчета?
    Сигур от дъб е направено, а може и буково да е.
  • 21 Ами

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "гадно":

    Тежки чували и чекмеджета са се събрали за 12 години.
  • 22 А ти

    5 2 Отговор

    До коментар #16 от "Рачко Пръдлето":

    от къде се пръкна бе? Сигурно си извънземен. За да не са участвали родителите ти в обществения живот, може би са от "факултето". А ма и там малко от малко са в час.
  • 23 Имате

    4 1 Отговор
    Да цоцате още цели 2 години до пълното ви изчегъртване на местните избори ,неуважаеми грабещи народа 12 години престъпници.
  • 24 Moй

    2 1 Отговор
    На ГРОБ им тежат откраднатото, корупцията, злоупотребите, мафиотскята структура и наглата простащина.
  • 25 Centyrion

    2 1 Отговор
    Не дългото управление,а голямото крадене е проблема.Като включим Евро проектите и държавният бюджет,грубо за периода сте опраскали 140/150 милиарда,за да захранвате туловището на октопода който изградихте,включително и антураж слугинаж от медии,"журналисти"социолози и политолози,и прочие придворни шутове!!!
  • 26 Ха ха ха ха

    0 1 Отговор
    Ха ха ха паниката
  • 27 Да,бе

    2 0 Отговор
    Не е дългото управление,а безспирното крадене през куп за грош.
  • 28 Кмета

    2 0 Отговор
    Не дългото а НЕКАДЪРНОТО управление на герб ви тежи!Обкръжението на Борисов беше и продължава да е само от некадърници !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове