Last news in Fakti

17 Декември, 2021 06:00 4 451 79

Президентът: Днес берем плодовете на безхаберието в енергетиката през последните 10 години

  • румен радев-
  • президент-
  • енергетика-
  • северна македония-
  • брюксел

В интерес на целия регион е Република Северна Македония да започне преговори за членство в ЕС, но единствено при изпълнение на Копенхагенските критерии, заяви Румен Радев

Президентът: Днес берем плодовете на безхаберието в енергетиката през последните 10 години - 1
Снимка: Президентството

България ще отстоява своите интереси в областта на енергетиката. Днес берем последствията от безхаберието, продължило повече от 10 години, в които не е построена нито една базова мощност у нас.

Това заяви вчера президентът Румен Радев пред журналисти в Брюксел, където участва в заседанието на Европейския съвет.

„За да бъдат защитени и битовите потребители, и българският бизнес, е необходимо преустановяване на цялата порочна практика в енергетиката и прозрачност на обществените поръчки“, подчерта държавният глава.

Президентът заяви, че високата цена на въглеродните емисии от 90 евро на тон спира развитието на енергетиката и на икономиката и на този проблем е необходимо да се търси решение.

„Поисканите и инициирани от Европейския съвет доклади за начина на функциониране на енергийните борси в ЕС и на схемата за търговия с емисии бяха представени, но засега в предварителен и непълен вид“, посочи държавният глава. По думите му в тях не е открита спекула, но остава въпросът на какво се дължи тогава повишаването на цените на електроенергията, след като цената на въглищата и ядреното гориво не се е променила.

Сроковете на валидност на сертификатите за COVID-19 да се определят не от Европейския съвет, като основен политически орган на ЕС, а от Съвета на ЕС във формат министри на здравеопазването. Тази позиция президентът е изразил по време на заседанието на Европейския съвет, във връзка с предложението на Европейската комисия за определяне на деветмесечен срок на единния ковид сертификат. По този въпрос българският държавен глава е получил подкрепа от канцлера на Германия Олаф Шолц.

В отговор на въпрос за европейската интеграция на Република Северна Македония президентът заяви, че европейските партньори на страната ни вече разбират по-ясно същността на проблема – не само защитата на българската история и култура, но и особено в спазването на правата на македонските българи.

„Това означава конституционна защита на правата на македонските българи, отказ от езика на омразата и разбира се европейски гаранции за необратимост на този процес от страна на Република Северна Македония“, посочи президентът.

По думите на президента в интерес на целия регион е Република Северна Македония да започне преговори за членство в ЕС, но единствено при изпълнение на Копенхагенските критерии. „Ако успеем да го постигнем, това ще бъде исторически акт и за България, и за Република Северна Македония. Нека не забравяме обаче, че този процес и като време, и като резултат, зависи изцяло от страната кандидат. В случая това не е България, а Република Северна Македония“, заяви още президентът Румен Радев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 55 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Биг Большой Идьотукрат

    69 41 Отговор
    Айде сега, оправдания с предишните, които са всъщност същите. Пеете в общия световен хор на репресии и безумия!

    Коментиран от #71

  • 2 хихи

    66 33 Отговор
    На калпава ракета космоса й крив
  • 3 Факти

    63 31 Отговор
    С какво заплашиха Президента в Брюксел, та се забърза да свиква КСНС токова спешно ? Сега ще набият обръчите и на двамата путурковци от ПП и България ще клекне. Отново българското население ще бъде излъгано, този път от протежетата на ФАЩ промъкнали се като метастаза с управлението на държавата ни.

    Коментиран от #6

  • 4 БКП

    55 3 Отговор
    Едни берат, други си плащаме

    Коментиран от #67

  • 5 Безхаберие

    41 19 Отговор
    грабене и абсолютна безопасност са се трупа ли толкова години и накрая тази експлозия , която е резултат от всичко това !

    Коментиран от #65

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тъп

    61 29 Отговор
    президент, та дрънка.
  • 8 Селяк

    54 11 Отговор
    Само оправдания без резултат! А българина до кога ще седи и ще пише в нета, ами няма да излезе на площада?! Май ще се надигнеме когато вече ще е късно, след като историята ни е продадена, след като са подписани безумните договори, след като са направени мизерийте поръчани от ЕС и САЩ! Винаги се стачкува след инцидент, и по в време на стачката се говори, как години наред хората виждат какво се случва и се надяват на промяна но нищо! Е то без да излезеш на протест - управниците няма как да разберат, че народа не е съгласен с това което те правят! Ама Ганьо си трае до последно и после ще има каква стана тя!

    Коментиран от #27

  • 9 кънчо мастиката

    62 35 Отговор
    Що го избрахте пак тоя гламар бе

    Коментиран от #10, #59

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ако

    9 19 Отговор
    Теменужкината другарка , чийто мъж бе ортак на Жени Калканджиева (телефонен секс) беше влязла в тоя бизнес , където герб я буташе , къде - къде щяха да бъдат нещата !
  • 12 нашия

    74 7 Отговор
    как 10 години бе Радев....??? Кунева кога продаде блоковете на АЕЦ-а.....ти вчера ли си роден та не помниш...????

    Коментиран от #60

  • 13 5577

    39 8 Отговор
    Хайде да видим не мощност, ми въобще какво ще построите, като всичко е на някакви резерви натрупани от този период. И като свършат?...
  • 14 гадно

    25 2 Отговор
    Относно макетата трябва да се подходи като с ваксините на всеки 6 месеца нова доза , а после бустерна и така 30 години.

    Коментиран от #79

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Вече 9 месеца

    46 19 Отговор
    управляват Мунчовите правителства-безхаберие и некадърност!
  • 17 оня с коня

    48 20 Отговор
    КАК ще обясни Радев факта че 10г. при ББ нямаше НИЩО за бране,а изведнъж при Служебните му правителства и новото МУ Редовно оглавявано от Лично избраните му кадри Петков и Василев станахме първи "Берачи"?А защо Радев не обясни по време на Похода си с Вдигнат Юмрук и непоколебимо решение да извземе Властта от ББ и ГЕРБ че ще има "Бране" и то доста Болезнено?Да- всички Анализатори и Политолози предричат "Тежка зима" в Икономическо отношение,но това е игра на думи,щото Реалността ще е РАЗРУШИТЕЛНА за повечето Българи!

    Коментиран от #31

  • 18 Депутат

    36 1 Отговор
    Моля се да не е студена зимата, че ще излязат със сопите
  • 19 40 години виновни комунистите

    49 11 Отговор
    Сега 40 години ще бъдат виновни ГЕРБ. Айде малко въображение г-н президент!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Радко- некадърния

    39 14 Отговор
    Пак Бойко е виновен

    Коментиран от #22

  • 22 РЕАЛИСТ

    22 11 Отговор

    До коментар #21 от "Радко- некадърния":

    Хайде и на тоя предишните му виновни. Бойко рева постоянно, че комунистите и Орешарски са виновни за всичко, а сега Радев същият. Не харесвам Иван Костов, но като смени Виденов, каза" Назад няма да гледам, важното е да изведем държавата от кризата и да положим усилия за просперитета ѝ"

    Коментиран от #28

  • 23 Този е

    42 9 Отговор
    Изперкал вече.Взе власта преди една година и само глупости говори. Някой да си спомни ФЪРЧИЛОТО някога да е свиквал Консултативния съвет….нито веднъж когато беше пандемията…. А сега му дръпнаха ушите в Брюксел и ще го свиква .Много е странен тоя

    Коментиран от #77

  • 24 Симов

    13 26 Отговор
    Русофилският ум всъщност е на този... индивид (за да не употребя правилния епитет по отношение на въпросния... индивид), който навря трите милиарда в "Турецкий пАток". Индивидът се нарича Бойко Борисов, този, който облизваше обувките на другаря Путин и някои други... неща на Ердоган ефенди. Борисов, който сега се спотайва, заел позата на фикус в ъгъла на стаята.
  • 25 Кирив

    24 25 Отговор
    На Енергийния пазар се вихри Голяма Спекула в момента, Борисов е Активирал всички негови марионетки да създават ХАОС, чрез Браншови организации, ЕРП-та КЕВР БЕХ, НЕК, шефове на тържище за Ел Енергия, все негови Кадри, клатят държавата, създават Несигурност и недоволство, по Чисто Политически причини, да се пречи на Правителството да въведе ред в Енергийния Сектор!! Това е "Конструктивната" Опозиция на ГЕРБ!! Мафиотско - сикаджийски постановки!!!

    Коментиран от #72, #75

  • 26 в грешка си

    39 4 Отговор
    Днес берем плодовете на комунистите, които продадоха всичко държавно на себе си. То за това се казва: червена мафия.

    Коментиран от #33

  • 27 АННА МИЛА

    9 6 Отговор

    До коментар #8 от "Селяк":

    ПАК си ПРАВ ТОЧЕН господине
  • 28 Само питам

    21 6 Отговор

    До коментар #22 от "РЕАЛИСТ":

    И Ваньо Костов така я изведееее.Родата си де.А Жан го сготвиха Сорос и ЕС.Не сме забравили.

    Коментиран от #73

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Плюс-минус

    8 21 Отговор
    "Любимият" на народа ББ е заложил доста провокации тук и там из Родината.
    Ама мислете ги тези работи предварително, сегашни управляващи!
    Не чакайте след дъжд качулка!

    Коментиран от #74

  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 7 Отговор

    До коментар #17 от "оня с коня":

    ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК си а и поста ти е точен
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 РЕАЛИСТ

    12 10 Отговор

    До коментар #26 от "в грешка си":

    Береш, щото нещо засадиха лошите комунисти, а сега внасяш всички плодове от чужбина.

    Коментиран от #35

  • 34 Ха ха

    20 3 Отговор
    На калпавия нали знаеш ,какво му пречи.
  • 35 комунде

    21 1 Отговор

    До коментар #33 от "РЕАЛИСТ":

    Народът изнемогва на една минимална заплата и прави мафията богата. Взехте му спестяванията, взехте му уж държавните предприятия, взехте му земеделската земя, сега искате да му вземете и апартаментите и да живее под наем. Нищо не бере народът. ПОДМЯНА
  • 36 Пак имаш

    27 5 Отговор
    Двойка фатмак.Защо при Баце нямаше проблем?Май сме некадърни,там е причината.Управляваш вече една година и вървим все по на зле.
  • 37 Айде бе

    22 3 Отговор
    Берем плодовете на безхаберието и на назначеното от Радев министърче Живков, който нишо не разкри за 7 месеца! Що ли?
  • 38 Дамаджони уокър

    27 0 Отговор
    Е щом е така аз питам Вие и другарквтв Йотова къде бяхте през последните 5години????? Сигурно на МАРС........
  • 39 Протест срещу безобразията в България

    10 23 Отговор
    Високите цени са наследство от предишното правителство на ГЕРБ но много малко хора го разбират

    Коментиран от #40, #44

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Джоко

    10 14 Отговор
    Къде са сега онези мизивири които твърдяха, че ядрената енергетика е Беля- не? Къде е оня банкянски енергетик и газов експерт? Къде са ДПС- кадровиците в БЕХ и защо без студения резерв варненската централа на хидроинжинера е във фалит и запорирани сметки? Въпроси към 10 годишното управление на Шайката и Кликата в българската енергетика. Кадруване и обогатяване на 5 компании за сметка на нацията. Незабавен мораториум на Шайката и Кликата в местата за почивка с безплатни дрехи, храна и подслон за дълго време!
  • 42 ИМПЕРИАЛИСТ

    15 1 Отговор
    Понятието „ЕНЕРГИЕН СЕКТОР“ е въведено от 39 НС, вместо енергийна система, с цел разкъсване на енергийната ни система на отделни тецове и мрежи и тяхната приватизацията под формата на ЕРПта, ТЕЦове-търговски дружества и един куп неефективни частни ВЕИ инсталации. През целия курс на обучение в катедра „Топло и ядрена енергетика” на ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ става въпрос само за „енергийна система” и никога и никъде „енергиен сектор”.
    Управляващите легитимираха понятието ЕНЕРГИЕН СЕКТОР. вместо ЕНЕРГИЙНА СИСТЕМА . На пръв поглед незначителна терминологична промяна, пръкнала се от крадливите политици в 39 Народно Събрание (2001-2005), но създаваща условие за разпарчальосване на Българската енергетика. Секторът може спокойно да се разрязва и да се раздава, докато системата е единно цяло. Разкъсването на енергийната система на България доведе до неблагополучията и застоя в енергетиката ни.
  • 43 Гандалф

    17 0 Отговор
    Стига сте се оправдавали, а работете в полза на народа...тридесет години се наслушахме на оправдания...тези след вас, ще се оправдават с вас...и така до безконечност...

    Коментиран от #76

  • 44 Пффффф

    12 6 Отговор

    До коментар #39 от "Протест срещу безобразията в България":

    Как пък тъй стана, че пак предишните са виновни? Минали години всичко си беше наред, значи системата е добра донякъде но е била управлявана кадърно и не е издишала. Сега няма правилни решения и избиха пробойни. Една машина за да работи, трябва да се подържа и смазва редовно. Какво направиха слугите на Радев последните 7 месеца? Оставиха я на самотек, въпреки предупрежденията още от тогава. Това са много месеци, гонене на вещици и търсене на извънземни а решения по важните въпроси "0".Ремонти на пътища, освежаване на маркировки, подмяна на мантинели, инспекция на електропреносна и ВиК мрежи, речни корита, язовири. Това не е правено преди зимния сезон и сега Радев им бере плодовете. ГЕРБ ги няма отдавна и плодовете са си твои Радев.
  • 45 гошо

    7 9 Отговор
    и за енергетиката е прав г-н радев. само че не от 10, а от 12 години. с послушание, за да си купи спокойствие, Един от банки блокира всичко, което беше в интерес на територийката в енергийния сектор. и резултатите са налице. лошото е, че в правителството в момента има сили, които са на акъла Негов. и докато чакаме по-добри времена, ще минем на свещи. ако не ги забранят дотогава - като съсипващи климата.
  • 46 Защото са червени

    12 3 Отговор
    Неуспелият авиатор е толкова зле, че няма думи. Говори като селска тетка.

    Енергийната криза я създадоха тези, които закриха блоковете на АЕЦ-а и продадоха мощностите на централите на чуждестранни дружества.

    Кой даде едни милиарди за неосъществена централа, а оборудването ѝ стои на площадката в найлони? Това каква далавера беше... Как така ще купиш реактор, без централа.
  • 47 Велик

    9 0 Отговор
    Бих казал последните 30 ,всички сте в кюпа,защото парите от енергетика отиват в чужди хазни,а не в нашата,да разпродадеш един от главните-захранващи хазната и икономиката отрасъл е тежко престъпление за затвор.

    Коментиран от #50, #51

  • 48 Абсолютно вярно

    4 9 Отговор
    Помните ли как бандата на Боко наричаше площадката за АЕЦ Белене? Наричаше го-блато и по нареждане на САЩ спряха строежа. Сега затова ще плащаме скъп ток, защо дървени глави си избираме за управници!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Копипасте

    8 0 Отговор

    До коментар #47 от "Велик":

    Вярно! Коментар от ИМПЕРИАЛИСТ 09.08.21 : "Пoнятиeтo "Eнeргиeн ceктoр" e въвeдeнo oт 39 НC (2001-2005г.), вмecтo "Eнeргийнa cиcтeмa", c цeл рaзкъcвaнe нa eнeргийнaтa ни cиcтeмa нa oтдeлни тeцoвe и мрeжи и тяхнaтa привaтизaциятa пoд фoрмaтa нa EРПтa, ТEЦoвe-търгoвcки дружecтвa и eдин куп нeeфeктивни чacтни ВEИ инcтaлaции. Упрaвлявaщитe лeгитимирaхa пoнятиeтo "EНEРГИEН CEКТOР". вмecтo "EНEРГИЙНA CИCТEМA" . Нa пръв пoглeд нeзнaчитeлнa тeрминoлoгичнa прoмянa, пръкнaлa ce oт крaдливитe пoлитици в Нaрoднoтo Cъбрaниe, нo cъздaвaщa уcлoвиe зa рaзпaрчaльocвaнe нa Бългaрcкaтa eнeргeтикa. Ceктoрът мoжe cпoкoйнo дa ce рaзрязвa и дa ce рaздaвa, дoкaтo cиcтeмaтa e eдиннo цялo. Рaзкъcвaнeтo нa eнeргийнaтa cиcтeмa нa Бългaрия дoвeдe дo нeблaгoпoлучиятa и зacтoя в eнeргeтикaтa ни." От това по-точно не мога да измисля!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ВЕРНО БЕ ФАТМАК !!!

    15 2 Отговор
    ДНЕС БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ НА БЕЗХАБЕРИЕТО НА УПРАВЛЕНИЕТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ОСЕМ МЕСЕЦА !!!! А КОЙ ЛИ УПРАВЛЯВАШЕ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ....??????
  • 53 Джонката

    11 2 Отговор
    На Мунчини Радев вечно предните са му виновни, е да де ама предните бяха негови 2 бр. служебни кабинети. И тока започна дасе увеличава по тяхно време. Нещо да направиха ? нищо, само обвинения. Тези новите са същите , продуктово позициониране на неграмотни юристи. Видяхме как гласуват без да вложат грам мозък за какво натискат копчето.
  • 54 Опа

    9 1 Отговор
    А през следващите 10г. да не празнуваме на свещи, че и газените лампи скъпи :)))

    Коментиран от #56

  • 55 Павел пенев

    4 8 Отговор
    Боко,Теменужка Върбакова и Делянчо на съд за съсипването на енергетиката.Изхвърлете този турско цигански термин безхаберие от своя речник. Така се опростачва всичко казано.
  • 56 Анонимен

    3 2 Отговор

    До коментар #54 от "Опа":

    А и свещите дето сега ги продават свещи ли са?! Свещички дълги по 10 сантиметра - докато запалиш едната и трябва да палиш и втора за едно изтърсване на самосвала, а не както някога при бай Тошо по едновремското БДС по 25 сантиметра!
  • 57 Някой си

    9 1 Отговор
    Днес берем плодовете на безхаберието в енергетиката през последните 7 месеца на моето служебното правителство!
  • 58 Хххх

    5 1 Отговор
    Г-н Президент, не само последните години,сега излизат и скелетите на затворените реактори на Козлодуй,дрънкащите кокали на Мините и Тецове и те са на вратата,това,което трябваше да се пази от държавата и националната и икономическа сигурност на БГ.Цената на тока се покачва,а от там и на всичко друго.На вас се падна честта, да управлявате в тези форсмажорни обстоятелства.В това време разделно е най-добре е да се казва истината,трябва да се вземе решение,което да е в полза на масово обедняващият български народ.От един стар човек знам:Всичкото става с хора,и за хубаво,и за лошо трябват хора! Нека мислите и действията ви да служат на народа ви! Изборът си е ваш!
  • 59 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "кънчо мастиката":

    Ходи при тиквата да ти направи тока 5лв.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 БоБо

    8 1 Отговор
    Не, Румчо,
    докато Борисов управляваше такива неща нямаше. Случващото се е резултат на хаоса, който ти внесе с намесата си там, където не ти е работа и с твоите "чегъртачи".
  • 62 Джони

    5 0 Отговор
    Много е лесно и удобно да се търси вина от Герб и Борисов, а да се мълчи за последните седем месеца на правителството на другаря президент Радев Решетников. Както и некадърните и крадливи правитества на Бсп и Дпс, но явно на президента не му отърва и оглушително мълчи за тези периоди на управлението на бесепарите.
  • 63 Абе

    6 0 Отговор
    Лицемер такъв, цените скачат в цял свят, при това в западна Европа дори много повече отколкото в България ! И там ли ГЕРБ са виновни ??? Хайде върви им обясни на хората , за да се успокоят, че ГЕРБ вече не са на власт, и по тази причина цените им скоро ще паднат ! Пууу...... фат мак с мотан, то бива простотия и наглост, но това твоето е прекалено !
  • 64 Безхаберен

    3 0 Отговор
    8 месеца ти какво направи.Стига се оправдава с ГЕРБ.Криза при ГЕРБ нямаше.Инфлация нямаше.ГЕРБ са виновни за лошото време,за кризата.Да ти беше работело правителството да не занимаваше с безсмислици.
  • 65 Виновен

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Безхаберие":

    Хан аспарух че тук направил държава Некъдърника по това се познава -все някои му евиновен
  • 66 Сравнение

    2 0 Отговор
    Радев за 7 месеца ненаправи нищо петков за 6 мес ще свърши работата Пак друг му е виновен Слуга на двама господари -така ще е
  • 67 БСП

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "БКП":

    Работата щеше даа се свърши Ако Деси се беше захванала Като е мухльо да не се захваща
  • 68 Енергийната Мафия, трябва да бъде

    2 0 Отговор
    Разбита!! В нея участват Мафиоти от Всякакъв Цвят, а напоследък, това няма значение, какви са били преди!! Просто Енергийна Мафия!!
  • 69 Да попитам

    3 0 Отговор
    Радев, а ти къде беше в последните 5 години, та не прояви инициатива? Ами опозицията в лицето на БСП - партията, която те издигна и която все още работи с теб и за теб?
  • 70 Рачковвв

    3 0 Отговор
    АЙ СТУИГА БЕ!
  • 71 Червен вятър

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Биг Большой Идьотукрат":

    Как пък винаги щом комундетата крадат кокала Народа му се струпват много злини. И най-вече КРИЗИ. Цъфтят и разнасят лозунги колко са НЕВИННИ и НЕПОРОЧНИ!
  • 72 Нямаш здраво мислене или лъжеш

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "Кирив":

    Радев има цялата власт барабар с Кирчо и Кокорчо. Дванадесет години живот, а сега колко ще изтраем без да хванем на байрака сопата? Отглеждате се за Бойко ли? Ще го докарате, защото НЕМОЖЕТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ! А, ставате само кусури да връзвате!
  • 73 Червената МАФИЯ

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Само питам":

    Комунистите на динена кора сложиха Жан и той мълча цели десетилетия.
  • 74 Провокациите са коронния номер на

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "Плюс-минус":

    Партизанските отряди. Сегашните вече са с дипломи от Харвард. Място за оправдания няма. Има ОСТАВКА!
  • 75 Борисов да управлява Енергийния пазар?

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Кирив":

    Този автор е по луд от Румбата, Кокорчо и просто Киро взети заедно.
  • 76 Има правилно решение на въпроса

    4 0 Отговор

    До коментар #43 от "Гандалф":

    ОСТАВКА! ОСТАВКА! Да не допуснем Народа сам да свали тази власт...
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Айде

    2 0 Отговор
    Стига плю и лъга хората бе, ка тил долен ! Виж по-добре твоите какви ги вършат, и им купи повечко тоалетна хартия, че им трябва в големи количества !
  • 79 стария КУРТИ

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "гадно":

    МОЖЕ и 40 г.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове