Last news in Fakti

2 Януари, 2022 12:17 14 164 134

Експерти: Само нова алтернатива може да свали правителството на Кирил Петков

През годините сме се нагледали на подобни образи

Експерти: Само нова алтернатива може да свали правителството на Кирил Петков - 1
Снимка: БГНЕС

Кабинетът "Петков" ще падне в момента, когато се появи политическа алтернатива. Това коментира политологът Цветанка Андреева в предаването "Денят ON AIR" с водещ Ганиела Ангелова.

"Имат половингодишен административен опит, имат и университетската база, но въпросът е имат ли политическата воля на истински реформатори или са подставени лица, родени от пиара на служебното правителство. Виждате колко бързо се мени политическата реалност – довчера носеха легитимността на промяната, но днес те са просто единствената възможна управленска алтернатива", коментира тя.

Според политическия PR експерт Нидал Алгафари, кабинетът "Петков" има потенциал да се справи с кризите, но ще му е нужно време.
"Тези момчета в момента шляпат. Трябва им малко време, за да започнат да стъпват. Ще направят всичко по силите си и смятам, че Асен Василев – мозъкът на операцията, ще се справи. Не се ли справят, цялата държава ще се разпадне", заяви Алгафари пред Bulgaria ON AIR.

Андреева предрече обаче и друг сценарий, в който кабинетът "Петков" ще се разпадне – ако президентът Румен Радев оттегли доверието си.
"Радев може да ги жертва още пролетта", смята политологът. "Новите министри ще се еманципират от президента, а самият Радев не иска да бъде ментор по време на кризи", контрира политическият PR експерт.

"Когато в България е убита жена с камъни на улицата, няма никаква реакция сред управляващите. Чета пост на вицепремиер, който брани мусаката и предлага споделения душ, вместо да коментира горещи и болни теми. Между мусаката, шегата и драмата на деня властта като че ли отсъства", отбеляза Цветанка Андреева.

По думите ѝ България е взела спорна позиция по най-болната тема – с НАТО. "Искат директно да минат на страната на руския интерес, това са много големи разломи", посочи тя.

"Това е заиграване с властта – да се опазиш. Не може и с НАТО, и с Русия, но им трябва време, за да усетят накъде клонят везните. Да, определили сме се като част от НАТО, но от другата страна стои огромна армия. Дали сме готови да тръгнем на битка?", пита риторично Алгафари.

Относно мораториума върху цените на електроенергията политическия PR експерт обясни, че кабинетът "Петков" е осъзнал, че се намира в месомелачка и затова е предприел отлагане на решенията, докато се прецени какво е правилното.

"Трябва им време, за да си направят елементарните сметки", подчерта Алгафари. Според Андреева обаче решението на правителството е било повлияно от лобистки интереси, а "между мусаката и шистовия газ има голяма връзка".

Двамата гости в студиото на "Денят ON AIR" коментираха и очаквания "щурм" на Народното събрание от симпатизанти на "Възраждане" на 12 януари.

"През годините сме се нагледали на подобни образи в лицето на Волен Сидеров и други екзотични лица. Но този път е по-различно, защото се използва Ковид. Тук вече властовите институции трябва да си влязат в ролята, това е и удар срещу обществото. В подобен момент държавата не бива да допуска подобно нещо", категорична бе Андреева.

"Започват да правят циркове. Такъв тип циркове винаги е имало и ще ги има. Печелиш по-крайни избиратели, след което изчезваш от политиката", коментира Алгафари.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 70 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 дявола

    121 29 Отговор
    И на тези само обещанията ще им останат и така от 1990г та до сега но няма да е все така
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 CoV TV

    136 37 Отговор

    До коментар #3 от "отиват си":

    Пенсионерите пред „Пирогов“ добавката от 75 лв. за ваксина е гавра

    Коментиран от #79

  • 6 Тоя

    56 43 Отговор
    Е палаш на на зеления чорап
  • 7 Бойко Разбойко

    35 76 Отговор
    Не че се хваля ,ама по опитен от мене няма.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ТаУмВзе

    56 28 Отговор
    Чакай сега, от козяк тия си ги харесват, на пролет ще я мислят, кого да монтират Пак, след уж изборчета. Докато долната мутра си джитка на свобода. Което е и целта. До пълно тралялясване в Мизерията на Геноцида бейби.

    Коментиран от #51, #69

  • 10 choko

    75 35 Отговор
    Кирчо, има светло бъдеще ако започне да си изпълнява обещаната програма !
  • 11 бечев

    68 22 Отговор
    Новата алтернатива седи в зайчарника и си пази кюлчетата с пищова.
  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 49 Отговор
    ПП са ТОЧНИ но им
  • 13 Севда

    68 73 Отговор

    До коментар #4 от "Патриот":

    Още на следващите избори всички ще са забравили за Костя Изкуфейки хихи

    Коментиран от #30

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 дедо Герчо

    20 9 Отговор
    ВИЕ,ДВАМАТА СТЕ ЕКЗОТИЧНИТЕ...ХЪХЪХЪ...А БЕЕ,ЩО НЕ ВЪРВИТЕ НА ОНОВА,ЕКЗОТИЧНОТО МЯСТО...
  • 17 малко логика и всичко лъсва…

    24 67 Отговор
    на лято избори и този път дано народа проумее и спрр да се връзва на соросидните заглавия за “чалгаря” слави и даде шанс на тази партия за извва !!!( като казвам даде шанс означава да имат достатъчно гласова за да управляват сами ) незнам защо никой не забеляза че когато слави почти успя да вземе властта задкулисието се уплаши и веднага сглобиха тия кирчо и кокорчо след което ни бяха залели с техните противни физиономии от сутрин до вечер през час бяха по всички продажни медии и така ги набиха в съзнанието на гладкомозъчния българин че испяха за пореден път да ви измамят!!! слави е надеждата към комента за алтернатива но само и единствено изцяло техен мандат без коалиций и други подобни сформирования

    Коментиран от #23, #91, #114

  • 18 Иван

    33 18 Отговор
    Абе експерти да искаш в тази държава като минат 4 години тогава умувайте
  • 19 Неутрален

    27 39 Отговор
    Тая много злобна бе, още не е минал и месец и започват пророчествата, типичен ДеПеСарски Трол, манипулатор, точно такива амбицират хората да подкрепят Новото и Промяната, ПП ,
  • 20 дявола

    62 6 Отговор
    А уж нищо няма да се вдига повече нито ток,нито газ хората щели да заживеят по-добре но никой не казва от кое поколение.Този начин на управление е точно огледално на досегашните ,трябва като се избере партия която се избере за управление ,поема го тя си избира закони за управление за да може да се търси отговорност на някой.Минават 2г от управлението ако добре се справят продължават ако не други иначе работата е кръчма без кръчмар всеки влиза ползва и излиза и всичко това за сметка на кръчмата.Другото което е депутатите да са само от партията която управлява а не още 200 търтия които само получават заплати за нищо а същото време имат по 20 фирми които източват допълнително хазната.

    Коментиран от #26

  • 21 АНТИКОМУНИСТ

    48 22 Отговор
    МИЗЕРИЯТА ПОРАЖДА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА МИЗЕРИЯ....,УЛИЦАТА В У$ЛУГА НА Г€РБ и ДП$ Щ€ $ВАЛИ "п€п€"-ФАТМАШКОТО М€НТ€! ИЗБОРИ ПО ВЕЛИКДЕН!

    Коментиран от #56

  • 22 Иван Грозни

    27 18 Отговор
    Каква алтернатива ма Цецо, то другата е пак яко крадене както при твоя шеф.
  • 23 да бе да

    54 6 Отговор

    До коментар #17 от "малко логика и всичко лъсва…":

    слави и алтернатива....с бившия царедворец крадец никито валилев , с оня нагъл преписвач който готвиха за вътрешен, или с болярина минал през 5 !!! партии ?? да не говорин , че в итн решенията се земат от 4-5 човека а другите слушкат...почти като при боко ! та слави ли ще реформира??

    Коментиран от #110

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 А50

    38 5 Отговор
    Демек едни случайници може да бъдат победени само от други случайници.
  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    34 10 Отговор

    До коментар #20 от "дявола":

    КАПИТАЛИЗЪМ ПАЗАРНА ИКОНОМИКА КЕВР мафия ЗЪРНЕНА мафия ГМО мафия бялата донорската фарма мафия ЧСИ колекторите орупция мутри бесзаконие рекет изнудвания
    никой не ИНВЕСТИРА В българия
    варади рекета изнудванията силово и незаконно иземване на БИЗНЕСИ мошеници като ХЕЛП ФАРМА
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Най-важното

    38 24 Отговор
    Е никога да не допускаме повече чекмеджан до властта
  • 29 МАЙ МАЙ

    29 48 Отговор
    МАЙ МЕСЕЦ БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ👍

    Коментиран от #39

  • 30 Севде

    30 16 Отговор

    До коментар #13 от "Севда":

    На другите избори всички ще са забравили за чекмежин психопитяския
  • 31 избирател

    27 23 Отговор
    А що говорим за падане на правителство което избрахме вчера ?!
    Платени писачи ли сме или просто няма с кво да си пълним страниците ?!?

    Коментиран от #37, #41

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Joro

    44 14 Отговор
    Тая пък Андреева откъде я изкопахте? Протестът срещу сертификатите било удар по обществото ... А не е ли удар по обществото ограничаването на правата на хората с въвеждане на някакви зелени ограничителни хартийки и с недоказани твърдения,че "ваксината" водела до по-леко боледуване при положение,че и от нея също измряха немалко хора ,както и от ковида ?

    Коментиран от #111

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 този

    24 8 Отговор
    човек на снимката взема ли нещо, че гледа така изциклено..
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 защото

    18 5 Отговор

    До коментар #31 от "избирател":

    нестават затова.
  • 38 Този човек е неадекватен

    40 8 Отговор
    А екипа му по министерствата плачевен....Външния ни дълг ще расте експоненциално с всеки ден , в и йто тоя е "премиер"

    Коментиран от #95

  • 39 Загер и Еванс

    12 4 Отговор

    До коментар #29 от "МАЙ МАЙ":

    Във годината 2525. Песента е хубава,чуйте я.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Joro

    44 7 Отговор

    До коментар #31 от "избирател":

    Говорим за сваляне на правителството поради една-единствена причина - основен приоритет им е да ни набодат масово като животни с нещо признато за експериментално ( неминал 4-5 години тестване препарат и недоказан като странични ефекти). Всеки от нас познава обаче хора с познати или близки с усложнения или дори фатален изход след като са си сложили дозата. Против Кирчо сме ,защото работи за господарите си ,а не за България.
  • 42 Само

    27 9 Отговор
    Напреддддд с ДС на БКП, деца и внуци.Българите се закопаха съзнателно така че не цвилете и не ревете.Излъгаха Ви пак и отново със все от същото....
  • 43 Сами ще се свалят

    32 7 Отговор
    Вижте само "назначенията" на зам. министри и надолу по веригата. От сега им личат зависимостите. Тия които долу горе са следили "политическия" живот у нас в "новото" време знаят за какво говоря. Въпрос на време е да лъснат нещата и стой та гледай. За тия неща няма прошка ! Никакви обяснения от рода, че са "скъсали зависимостите" няма да им помогнат. Идват "следващите" и пак така ...... за съжаление !!!!!
  • 44 Кауни

    17 7 Отговор

    До коментар #8 от "Тикви":

    Зелените кауна са в щурм
  • 45 Правителството е на САШ

    13 4 Отговор
    Ляво либерално като американското.
    Никой грък не може да им каже
  • 46 kukoto

    31 9 Отговор

    До коментар #4 от "Патриот":

    Изобщо не е очевидно. Това са пълни лумпени попаднали случайно в парламента използвайки отново глупостта на българина.
  • 47 Истината-винаги

    36 9 Отговор
    С единия крак вече е аут . Пътници са вече, най много до май месец
  • 48 Евроатлантик

    30 4 Отговор
    Ми да нова алтернатива! Но да уточня каква алтернатива има предвид госпожата: като всичките които се изредиха през последните 32 години, които имат общ идеен център, обща идеология по разрушаване на България и насаждане с пропаганда на либералните ценности - Костов, Царя, Борисов! След изхабяване на марионетката идейния тръст слага следващата марионетка! В колониите е така, аборигените сляпо гласуват за първият предложен случайни, стига да е различен! Така стоят нещата и с поредният усмихнат човек, който даже постъпка и Конституцията, т.е. истината за него не е от значение, а волята на тези които са ги инсталирани!
    Докато нашия народ не осъзнае как го манипулират, всички алтернативи ще бъдат еднакви, само марионетката ще е друга! Алтернативната трябва да е коренно различна, единствената такава която виждам на политическият небосклон е на "Възраждане"!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Селянин

    16 12 Отговор

    До коментар #9 от "ТаУмВзе":

    Дано радев не се откажи че по надолу не може да ни закара народце щаслистЦените са народни какво искате Какво беше беше Сега ще се радваме наполовина високи цени ниски заплати След 2-3 години като се налапат и тези сами ще си идат Търпение другари
  • 52 Дъ бест

    30 7 Отговор
    Децата и внуците на БКП . Те в момента управляват България. А като се замислим те БКП винаги са управлявали, всички властимащи до сега са били свързани с тази партия. Защото всички капитали са били в нея..
  • 53 Коко

    13 29 Отговор
    Правителството ще се справи с поставените пред него задачи, въпреки натиска отвън. И двамата - Кирчо и Кокорчо, както ги наричат за кратко, аз го казвам със симпатия, - познават и външните действащи лица и вътрешната каша. Покрай тях има тук-таме още някой читав човек. Има данни да се справят. Не са необходими кой знае колко свестни, знаещи и можещи хора в управлението. Формулата на ефективното управление с малко, но качествени и поставени на място кадри, е известна. Желая успех на двамата! Господин президент Радев, вие сте нашият стълб, нашата опора! Благодарим Ви!
  • 54 Пламен

    31 12 Отговор
    Тия даже не са и легитимни..имат 20% от гласоподавателите.

    Коментиран от #94

  • 55 11666

    7 5 Отговор
    ал Гафари не е мръсник,и много не оича ТИКВАТА -ПРОСТА!
  • 56 Болшивик

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "АНТИКОМУНИСТ":

    Правителството е добро / само да не в българия/ защото какъв то народа такъво и правителството Като има нормално избори ще видим Сега ще траем С лъжи никои не е успял пък и диктатурите също падат На сила вече народа не може да се държи но молото е за всички опити народа плаща Затова реглете спокоина нови заеми за българия

    Коментиран от #80

  • 57 Даката

    24 2 Отговор
    Ако продължават кражбите,цените ще растат.Ако спрат кражбите,някои цени дори ще паднат.По това ще ги познаете.За сега всичко се дига.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Аватар

    13 5 Отговор

    До коментар #49 от "Настрадамус":

    В такъв случай сега е момента партия Възраждане да предложи вместо пари за енергийни помощи за бизнеса държавата да придобие акции на същата стойност,с която подпомага същия този бизнес.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Читател на Факти

    28 4 Отговор
    Ако продължават в тоя стил най много още 2 месеца.Хората очакват промени,реални действия Ане ала бала.
  • 63 Рачко Пръдлето

    19 3 Отговор
    Отново сайта на БСП с внушения. Тоя балък сам ще се свали.
  • 64 доказано

    22 5 Отговор
    Комуниста дипломата си мени, но нрава никога. Това ще го разбере и Героинята. Аз още преди месец предвиждах тежки кариерни проблеми на госпожата когато предпочете воайора.
    Хайде да ви е честита Радевата зима!
  • 65 Скакауец

    9 12 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Да, гроб е алтернативата...ако изменят Конституцията и им се даде възможност да управляват от затвора...Щото рано или късно цялата гербава върхушка ще се озове там...Севдо, и ти си в редичката на кандидат - пандизчиите, така че готви си куфарчето с тоалетните принадлежности...
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ....

    13 2 Отговор
    Нека експертите - философи не бързат със заключенията. Очертава се неприатна година с ценови шокове. А, ако този затвори всичко още веднъж, не знам дали ще изкара до юни. Впрочем, защо бавят бюджета? Дали е защото имат стратегическо мислене, макар и в рамките на годината?
  • 68 Го4о

    27 6 Отговор
    Канадския лъжец вече не се усмихва!? Пари му под краката. Усеща, че му остават само 2 месеца. После става статукво и отива при Мая Манолова (в канала)

    Коментиран от #70, #92

  • 69 Тошко

    13 9 Отговор

    До коментар #9 от "ТаУмВзе":

    От Козяк наблюдават как Радев бърка в машините, които купи от Венецуела и после ще има "щат на патката главата"!

    Коментиран от #78

  • 70 И. Иванов

    6 1 Отговор

    До коментар #68 от "Го4о":

    "Блажени нищите по дух, защото е тяхно небесното царство."
    Матей, 5
  • 71 Ала бала

    10 3 Отговор

    До коментар #66 от "И. Иванов":

    Г-н Иванов, макар, че звучиш хитлеристки, много ме разсмя. Не съм от и за Възраждане, но само те издават залпо на отпор. На други не им стиска пред страшилището Рашков. Ще видим какви юнаци са на 12.01. Или ще се окажат въшки, както ги описваш. Ама, газта не е ли малко скъпо средство?

    Коментиран от #75

  • 72 3710 DurX

    7 1 Отговор
    Всички Те ползват един и същи чадър.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Вида

    24 11 Отговор
    Долу канадския лъжец (протеже на зеления чорап)!
  • 75 И. Иванов

    5 1 Отговор

    До коментар #71 от "Ала бала":

    В старата рецепта се използва керосин ( светилен газ) и го каза много точно "газта" - онова, за ламбените светилници - гори добре. И го използват за гориво за изтребителите. Всъщност Генералът знае за какво служи.
  • 76 по-скоро

    9 0 Отговор
    Само несвършената и свършената работа в следващите няколко месеца, ще определи, ще бъдат ли свалени, дори и да няма алтернатива.
  • 77 волен сидеров

    18 6 Отговор
    СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ СЕРТИФИКАТИ И ВАКСИНАЦИЯ КИРЧО И КОКОРЧО СИ ОТИВАТ ЗА КАНАДА ИЛИ КЪДЕТО ИСКАТ-БРАТОУБЙЦИ НЕ ИСКАМЕ В БЪЛГАРИЯ
  • 78 ТаУмВзе

    8 8 Отговор

    До коментар #69 от "Тошко":

    Абе палавник на герберастията! Не разбра ли за 32 годин, че уж изборчета на територията, никога не е имало. Радев е просто кукла, която ни наби 3 моренца.
  • 79 Анджи

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "CoV TV":

    Аз благодаря за30 лева добавка към пенсията ми, сега тя е 367 ЛЕВА!!!
  • 80 Анджи

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "Болшивик":

    Болшевик!!!!!! Пиши грамотно!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Анонимен

    4 3 Отговор
    Никога това са сериозни и отговорни момчета не като предишните в главите им само такса спокойствие
  • 84 Кирил и Асен

    3 15 Отговор
    Ще изкарат целият мандат !
    Казва ви го един тарикат !
    А ГРОБ се разпада ! Така им се пада !
  • 85 Гербаво човече

    2 3 Отговор
    Ненужно никому вече
    Да стои много надалече
  • 86 ФАКТ Е

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    ФАКТ Е ,че "Севда" е резервния ник на "Последния софиянец" ,който в същност е едно и също лице и е на щат в редакцията на сайта !
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Герб никога няма да помиришат власт!

    4 5 Отговор
    Те са ненужен баласт!
  • 89 цербер

    1 2 Отговор
    политоложката Цветанка Андреева
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Абсолютно вярно

    2 11 Отговор

    До коментар #17 от "малко логика и всичко лъсва…":

    Единствената партия без задкулисие, е ИТН! Всичко останало мисли за олигарха зад тях, а не за доброто на хората и държавата! Гласуването за олигархични проекти, е продължаване на 30 годишният модел на България!

    Коментиран от #99

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Нова булка

    4 8 Отговор

    До коментар #14 от "Милен Методиев":

    Още един от смешковците на Копейкин, боже, боже...Що не си гледаш къщата и децата, ами му уъдисвате на акъла на изтрещелия зомбиран псевдопатриот?? Нещастници сте привържениците му, жэл ми е за вас, хяха.
  • 94 Огнян

    7 1 Отговор

    До коментар #54 от "Пламен":

    20 % от едва 30% ...гласували ...т.е ....ефективно 6 % ...

    Коментиран от #107

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 ИСТИНАТА

    3 1 Отговор
    А, ако се ИЗКАЖЕ ИСТИНАТА за:НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона,.......... и т. н.,........... и т. н., за РАЗКРИТИЯТА на служебното и редовното правителства на България за "управлението" на ОПГ "герб", това скоро НЯМА да се СЛУЧИ!!! Дано ЧУЕМ най-после ОФИЦИАЛНО ИСТИНАТА, и САМО ИСТИНАТА!!!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Freddie

    8 2 Отговор

    До коментар #91 от "Абсолютно вярно":

    ИТН много отдавна пропиляха шанса си да променят България.
    Време е да се спасяваме сами.
    Който чака друг да го спаси, ще потъне.

    Коментиран от #101

  • 100 Другар

    1 1 Отговор
    Не е точно така и БСП го може това няма нужда от нови играчи.
  • 101 Ами

    1 3 Отговор

    До коментар #99 от "Freddie":

    ние винаги сме се спасявали сами и затова и толкова лесно ни насочват на където поискат! Що се отнася до ИТН, шанс не са имали за да го пропилеят! Както се видя, с лекота с помощта на малко медии и калинки, могат да те смажат тези за които си неизгоден и да си сложат който поискат! Разбира се с помощта на всички нас, които се спасяваме по единично и на тези които вместо да помислят, предпочитат да им кажат, а те да следват казаното като стадо!

    Коментиран от #103

  • 102 Горчив опит

    12 1 Отговор
    Има една песен на великия Тодор Колев "Фалшив герой"...
    Сега имаме вече двама фалшиви герои, като се почне с фалшивите фанфари на CV-то им, с величаене на Харвард, където премиерът ни е бил само за кратък курс, и се стигне до обещания за страхотни промени в България, които нито знаят как, нито някога ще реализират. Вече поредни ментета ни водят към нищото, преди тези, пак с такъв нелеп ентусиазъм, бяха Филип Димитров, след това Царя, после няколко нелепи служебни правителства, сега и тези "революционери"...
    И те успяха да ни заблудят...
    Жалко за Майка България!!!
  • 103 Freddie

    6 0 Отговор

    До коментар #101 от "Ами":

    Как не са имали?
    Два мандата им връчи президентът, за да съставят правителство-и двата ги върнаха.
    "...тоя се обадил на Маджо...", "чакай, чакай, че сега правиме лайф...".
    А сега ми пиши, че не са имали.

    Коментиран от #105

  • 104 Свои

    2 1 Отговор
    Тези експерти са страшно много напълниха София селяци те и се изказват като баш експерти нищо неразбиращи. Добре ще е да се праждосат всички селяндури от София, че да си поемат въздух управляващите и да си свършат работата. Стана модерно да са на село така че да не сплитст краци по улиците, а да се хващат със селско стопанство.
  • 105 Ами

    4 2 Отговор

    До коментар #103 от "Freddie":

    и тридесет и три да им връчи, при положение, че нямаш необходимият брой депутати за подкрепа, е все тая! Не си ли изгоден на един от двамата олигарха или не направиш ли коалиция с някоя от подвластните им партии, резултата ще е все същият! За мен това не е шанс! За теб може да е, но реалността е друга!
  • 106 САМО БОЙКО МОЖЕ ДА СВАЛИ

    1 2 Отговор
    НОВИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ - ОЩЕ НА ЙОТА НЕ СА МРЪДНАЛИ НАПРЕД ........... И ТИЯ КАРАТ НА ЗАДНА КАТО ТЪПОТО ОТ БАНКЯ
  • 107 Ужассс!

    1 2 Отговор

    До коментар #94 от "Огнян":

    А направи същата сметка и за ГЕРБ - авите гласове и виж как изглежда! Много болезнено и дълбоко ви бръкнаха в г..а с озаптяването на циганските купени гласове
  • 108 Моряка

    5 3 Отговор

    До коментар #24 от "Настрадамус":

    Ами ко чакате,правете референдум за НАТО и ЕС,а не да си играете на антиваксери.Макитата ще ни измъкнат из под носа историята,вие пак ще се занимавате с ваксини.Даже и парламента ще щурмувате.Акъл!!!Вместо да щурмувате Американското посолство.Дето тихомълком препълват окупираните ни бази с бабаити.Добре че поне ги видяхме в Авганистан,какви мухлювци са.И по този въпрос мълчите.Ей,не остана една истинска патриотична партия,ама не на думи.Да бях 30 -40 години по млад,сам щях да се захвана с такова благородно дело.

    Коментиран от #113

  • 109 Матей

    2 3 Отговор
    Алгафари ли ще е новият спасител,първо да си иди името.Алтернатор има и той е в бъдещо обединение на патриотичните организации,такива като Възраждане,Боец,Възраждане за България и др.Борбата ще бъде тежка,улични сблъсъци,стачки и всякакви прояви на народна съпротива.Тогава на никого няма да му е до мерките и фалшивите ваксини,протестите за тяхното премахване може би ще предхождат истинските граждански вълнения.
  • 110 1111

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "да бе да":

    Защо трябва някой да оправя всичко , като Слави Трифонов, а народът да стои и да гледа и да чака спасението.Ние първо трябва да бъдем общество и да участваме в процеса на управление и когато не сме съгласни с нещо да бъде променено по начин, който иска народа,а не да чакаме някой да оправя държавата и да взима решение защото определени кръгове имат интерес.Например Кирил Петков, който знае всичко и всичко може да оправи в държавата,но видяхме как взима веднага решение относно конфликта с Русия и USA при положение,че въобще няма никакво пониатие от военни дела,но си изказва собственото желание какво трябва да направи България.Без да се допита до министъра на отбраната Стефан Янев, който трябва да разговаря с военните експерти в България и тогава да се излиза с решение.А този лакеи на USA Кирил Петков ще взима самостоятелно решение и след това народа да си плаща цената и какво ще го изгоните много важно народеее.А не ще чакаме поредния спасител да ни обещава нещо,но част от народа много му харесва да му обещават,но не им казва, че обещанието не е като направеното
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Настрадамус

    6 2 Отговор

    До коментар #108 от "Моряка":

    Слушай сега какво значи думата антиваксър . Какъв Българин си щом използваш тази чуждица за хора дето са против ваксинирането .Ние от Възраждане сме го казали ясно и категорично всеки е свободен сам да си решава дали да се ваксинира и дали да не се ваксинира .И никога не сме принуждавали хората да не се ваксинират ,това си е личен избор и никой няма право насилствено да кара хората да си слагат ваксини или обратното .А точно това правят либералите и глобалистите във ЕС ,със най различни мерки изнудват хората да си слагат ваксини за които се доказа че не са толкова ефикасни .Това е истината ,а такива като теб кухненските революционери съм ги виждал със хиляди във целият си съзнателен живот досега .
  • 114 Неразбиращ

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "малко логика и всичко лъсва…":

    Кой е този "коалиций" - може би някой патриций... ;)
  • 115 Настрадамус

    2 3 Отговор

    До коментар #92 от "Смешник!":

    А ти да не си мислиш като Петков и Василев имат по две висше образовани са много умни ,аз лично познавам хора със такова образование и ти казвам че те нямат акъл за пет пари дето му казват хората .А като пример ще ти дам преди много години като слушах по радиото нощен хоризонт една от темите беше тъкмо такава за хората без образование но със ум два пъти повече от учените хора . И колегата на водещият беше донесъл един репортаж от Родопите ,беше ходил да взима едно интервю от една възрастна седемдесет годишна жена която си разказвала живота от дете до старостта .Най интересното беше че тази жена нямала даже и първо отделение по тогавашната учебна система ,поред причини .Но тя със такъв напевен хубав Български език говореше и със таково красиво красноречие ,че ние които слушахме репортажа се питахме тази жена действително ли не е учила въобще и как така се е самообразовала сама като е отгледала две деца е работила във стопанството цял живот .Та думата ми е не вярвай на учените хора ,щото те имат диплома за дадена професия или длъжност ,но може да си прости по рождение .
  • 116 Георги

    0 1 Отговор
    Да не взимат от златото.
  • 117 ComfortablyNumb

    2 3 Отговор

    До коментар #40 от "Настрадамус":

    Да живее малкия и среден бизнес по северно корейски! Почвам да го харесвам това ново шоу Възраждане .... изглеждаше като притоплената стара манджа на Сидеров , но имат много свежи и весели идеи .... малък и среден бизнес по северно корейски! Ай хаирлия да е!
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Татунчо

    2 3 Отговор
    Специалисти комунисти и нови алтернативи бол. Свалете розовите очила, Радев и тайфата му от 10 месрца фалирват държавата, докога мислите че ще издържите със розовите харвардски блянове. Украйна спира транзита на газ и ако Бойко не беше построил Балкански поток скоро щеше да мръзнете със розовите очилца. Колкото да плюете и да клеветите вашите хора са избрани със 20% от населението. Другите 80 %не са ви избирали със мадурските таралясници и скоро ще сурнат харвардските ментърджии и пак Бойко ще ни извади от Радевата студена, беспарична и гладна зима
  • 121 Ваксина и бустерна доза против герб

    3 2 Отговор
    Много гербави баби платени с крадени от мутрата кюлчета народно злато се молят кабинета да се окаже хилаво дете... Мъка мафиотска... Само затвор за Тиквата и тиквениците ще донесе справедливост и просперитет за България

    Коментиран от #130

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Капутдалиев

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Да ама не
  • 124 Rebel

    4 2 Отговор
    Възраждане Напред и Нагоре!!!!

    Коментиран от #126

  • 125 Rebel

    3 1 Отговор
    Кирчо и Кокорчо да си отиват!!!
  • 126 За продажници не гласуваме!

    1 0 Отговор

    До коментар #124 от "Rebel":

    Преди да давате власт на един продажен мошеник борещ се единствено за власт и народни пари, се огледайте и ограмотете! В тази държава и вие ще живеете, за да я подарявате и да се оставяте да ви лъжат толкова елементарно! Схемата възраждане!!!
  • 127 Софиянка

    0 0 Отговор
    Каква гавра са 75 лева. Какво даваха досега, че ще се ваксинират. Сега били им малко, а Хил как им беше. Другите добавки си ги има. Е затова Бойко ви крадеше, ама голяма част от населението му се радваше.Български манталитет
  • 128 мале мале

    1 1 Отговор
    Не само народа може да го свали .Този път надявам се да не бъде подведен или яхнати протести от платени палячовци.
  • 129 Болярин

    0 0 Отговор
    Какво да свалят хората от правителство без гащи ???
  • 130 Пак съм аз

    0 0 Отговор

    До коментар #121 от "Ваксина и бустерна доза против герб":

    А против твоя урудлук, какво - коктейл "ноичок", нали !?!
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Всинца до ЕДИН у нас е ТЪ ПО

    0 0 Отговор
    Като задницата на РЕЙСА !
  • 133 ОВ ЧА. МА СА е целият НАРОД !

    0 0 Отговор
    Включително и Криминалето в Бизнеса и Мафията в Администрацията и УПРАВЛЕНИЕТО ! Всичко НАШЕ е бок - лук ! Колкото по-закъсваме ми става ДРАГО ! Оцете били гласували за Бъдещето и ромяната - Блаженни Верующите, че ще е тяхно ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО ! А на мафията всичко що е ЗЕМНО ! Ха Наздраве и дано ...... дано ..... , дано .... и дай Боже всекиму ! Надявай се Х на пияни жени ! Цяля държава от Овни и Юрдеци !
  • 134 Факт #13

    0 0 Отговор
    Няма нужда от алтернатива. Достатъчно е да не намерят общ език с народа и да и да настояват, че могат да решат проблеми трупани с години.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове