9 Февруари, 2022 13:47 2 785 87

Атлантически съвет: България да приеме натовска батальонна група

  • българия-
  • нато-
  • армия

Похвални са намеренията България да има собствена боеспособна и боеготова батальонна бойна група

Атлантически съвет: България да приеме натовска батальонна група - 1
Снимка: БГНЕС

Кризата, предизвикана от агресивните действия на Русия против Украйна и против установения международен ред ескалира с всеки изминал ден. Това се казва в позиция на Атлантическия съвет на България.

Няма отговорен български гражданин – от обикновения, до най-висшите ни политици, който да може да си затвори очите и да каже, че не вижда как тези действия на Русия са директна заплаха за националната ни сигурност и интереси. Вече неколкократно призовахме и отново отправяме апел към българското правителство да оцени отново, трезво и реалистично ситуацията и да предприеме адекватни мерки за отбраната на България. И ние, и други будни граждански гласове, категорично посочихме и доказахме, че България може смислено и надеждно да се отбранява срещу тази руска агресия

САМО И ЕДИНСТВЕНО В СЪСТАВА НА НАТО!

Всякакви усилия за „самостоятелност“ и „независимост“, необвързани с колективната отбрана на НАТО, откъснати от неговите общи сили и единна командна структура, обричат Българската армия на поражение, а България – на връщане в Руската орбита на евразийска „Потьомкинска демокрация“ и деспотизъм.

Ето защо се обръщаме отново към българското правителство и особено към министър-председателя г-н Кирил Петков с призив спешно да бъде преразгледана досегашната българска позиция относно възможността за разполагане на наша територия на усилена батальонна бойна група на НАТО.

Похвални са намеренията България да има собствена боеспособна и боеготова батальонна бойна група, но пред лицето на непосредствената опасност, тези намерения са явна самозаблуда – просто защото не разполагаме с необходимото технологично време. Както едно бебе не може да се роди в третия месец, така и нашата бъдеща батальонна бойна група не може да бъде боеспособна и боеготова достатъчно бързо нито от финансова гледна точка, нито от гледна точка на уреждане на производството и доставките на нужното оборудване и въоръжение, нито от военно-тренировъчна гледна точка. А националната ни сигурност е сериозно застрашена именно днес, не след 3 или 5 години.

Затова призоваваме за разум и мъдрост от страна на правителството. Отговорното и наистина държавническо решение е кабинетът веднага да поиска от съюзниците ни от Алианса на наша територия да бъде разположена батальонна бойна група на НАТО – съвременна, окомплектована, боеспособна и боеготова по всички стандарти на Алианса и по всички изисквания на съвременната война.

Само да напомним – със собствени сили бихме постигнали подобно нещо най-рано след три до пет години и то, ако спешно заделим огромни за мащабите на нашия бюджет финанси. И ако работата започне още днес, най-малкото като бъде създадена организация и бъде определен отговарящ за това. А такова нещо все още не сме видели.

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПОИСКА БАТАЛЬОННА БОЙНА ГРУПА НА НАТО ОЩЕ СЕГА!

Нека успоредно с това се работи за изграждането и на наша, родна, българска батальонна бойна група. Нещо повече – присъствието на наша земя на примера, към който Българската армия да се стреми, ще бъде незаменим катализатор на нашите национални усилия. Батальонната бойна група на НАТО така ще бъде еталонен модел за сравнение, за подражание, за усвояване на най-добрите практики и стандарти в тренировката и поддръжката. Съвместната подготовка и учения ще бъдат и незаменима експертна помощ и морална поддръжка за нашите командири и войници в това изключително трудно усилие. Нещо повече, те създават и надграждат безценен боен дух, без който всяка армия е загубена. Уникалният шанс да можем да използваме непосредственото присъствие на еталонна съвременна бойна група на НАТО като директна помощ за изграждането и на българската батальонна бойна група не трябва да бъде пропускан.

Една батальонна бойна група на НАТО ще бъде и неизбежен катализатор за модернизацията и превъоръжаването на Българската армия, защото и българските политици – и министри и депутати, ще имат непосредствена възможност с очи да видят и с ръка да пипнат що е то съвременна батальонна бойна група, а не да говорят за националната сигурност и да гласуват бюджет за отбрана по казармените спомени на бащите си.

Надяваме се, че премиерът и правителството ще оценят правилно разкрилия ни се уникален шанс и няма да пропуснат тази възможност за скок в развитието на българската отбрана, а чрез нея – в гарантиране на националната ни сигурност, която е първото условие за благоприятна инвестиционна среда и, в края на краищата, за икономическия ни просперитет и благоденствие.

Да, можем да имаме две батальонни бойни групи.

При това тези две ще са много, много повече от една.

Заедно сме по-силни. Съединението прави силата не е само български девиз.

В него е и смисълът на членството ни в НАТО.

Ние сме НАТО!


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 44 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    73 4 Отговор
    "...и против установения международен ред ..." ---УАУ 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
  • 2 натовец

    11 110 Отговор
    Браво на съвета.
  • 3 хъхъ

    125 5 Отговор
    "Атлантически съвет" - НПО, на издръжка на Америка за България.
    Тия надминаха и Соломоновия атлантически клуб по слагачество.

    Коментиран от #10, #28

  • 4 Факти

    125 5 Отговор
    Група родопродажници обясняват как трябва да наведем глава. Да ги питам що ОПГ НАТО се вре между шамарите, Украйна си е руската Македония, че не са ли краварите всъщност нахлуващите поставяйки войски до границите на Русия.

    Коментиран от #71

  • 5 Да си

    33 4 Отговор
    го приема , нали е в НАТО - 18 години вече !
  • 6 Кои са тези

    128 5 Отговор
    вонящи отрепки, които говорят от името на българите и кой им плаща? Да бъдат незабавно забранени като опасни чужди агенти.

    Коментиран от #9

  • 7 Бай Петко

    81 4 Отговор
    Г-н Пуси пак се изцвъка.

    Коментиран от #23

  • 8 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    74 2 Отговор
    Къде е Северния Атлантик , къде Черно море 🤔🤔🤔🤔 и къде е ФРОНТЪТ, щом ние сме Източния ФЛАНГ 🤔🤔🤔🤔
  • 9 такива са повечето там

    59 12 Отговор

    До коментар #6 от "Кои са тези":

    Пенсионирани фатмаци, членове на БКП, минали през съветски военни школи, служили в Българска Народна Армия, но днес атлантици.

    Коментиран от #15

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Искаме да ни се достави модерно оръжие

    3 76 Отговор
    самолети, танкове, ракети, кораби. ПРОФЕСИОНАЛЕН ОБУЧЕН ВОЕНЕН КОНТИНГЕНТ. Поне 5000 човека, които са готови да реагират мигновен о, докато се мобилизира нашата мизерна армия. За това си плащаме вноски на НАТО. За да си вършат работата когато имаме нужда.

    Коментиран от #68

  • 12 Объркалисте се

    68 2 Отговор
    То е :

    Батальонно пушечно месо на НАТО
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Добре!

    82 3 Отговор
    Ще приемем, ако Соломон Паси стане редови войник. Не за друго, ами искаме да ни вдъхновява и да ни дава пример, че много го обичаме и искаме да го следваме.
  • 15 Джуров

    39 1 Отговор

    До коментар #9 от "такива са повечето там":

    Аааа, немаме нищо общо с тия.
  • 16 поп Богомил

    64 2 Отговор
    Тая антибългарска пасмина в тоя съвет, сигурно от нашите данъци я храним! Храни куче да те лае!

    Коментиран от #19

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Искаме Мир, а не НАТО

    62 2 Отговор
    С чужди военни бази в сраната не може да има "национална сигурност и интереси", има " колониална сигурност и интереси"
  • 19 не не

    52 1 Отговор

    До коментар #16 от "поп Богомил":

    Не я храниш, спокойно. Те получават финансиране от Америка за България.
    Там е и Сашко Йорданов, ама той е винаги навсякъде, където има келепир.
  • 20 Димитров

    35 1 Отговор
    Типични представители на новото модно течение
    Н
    Е
    А
    Д
    Е
    К
    В
    А
    Т
    Н
    О
    С
    Т!
  • 21 mi6osp

    53 1 Отговор
    Приемането на батальонна група на НатО ще изглежда изключително умно на фона на първите бойни учения на цялата руска ядрена триада. Тъпи, та вдлъбнати атлантици.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Грульо

    58 1 Отговор
    Къв е тоз Атлантически съвет, бе?! Кой им е дал разрешение да говорят от името на целия народ?! Очевидни предатели и военни неграмотници, щом пишат таквиз глупости. :D И с големи букви се опотват да внушават тез безродници... жалка картинка.

    Коментиран от #40

  • 25 дико

    50 1 Отговор
    Отношението към този съвет трябва да е такова , каквото е отношението на Паси към ПРАВОСЛАВИЕТО ни . Нека да ги попитаме защо трябваше да си разбиваме и унищожаваме армията , а сега да викаме армия от вън .
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 стадо чапкъни:

    39 2 Отговор
    СПИСЪК НА ЧЛЕНОВЕТЕ

    /по азбучен ред/

    ⦁ Доц. д-р Александър Йорданов – член на Европейския парламент, председател на 36-о Народно събрание /1992-1994/, посланик, писател и литературовед.

    ⦁ Ангел Найденов – магистър богослов, IT – специалист.

    ⦁ Антон Антонов – юрист, експерт по морско право, общественик.

    ⦁ Атанас Василев – бизнес предприемач, общественик.

    ⦁ Борислав Виларов – експерт по комуникации, политически маркетинг и стратегическо планиране.

    ⦁ Валентин Чиков – бизнес предприемач, общественик.

    ⦁ Валерия Кардашевска – експерт по комуникации, университетски преподавател, общественик.

    ⦁ Валя Станимирова – политически анализатор, PR, общественик.

    ⦁ Кап. I ранг о.р. Васил Данов – военен публицист, медиен експерт

    ⦁ Полк. о.р. Владимир Миленски – експерт по отбранителна политика и национална сигурност.

    ⦁ Георги Михайлов – историк, политически анализатор, общественик.

    ⦁ Георги Мишев – юрист, бизнес консултант.

    ⦁ Георги Чунчуков – математик, преподавател, общественик.

    ⦁ Даниел Митов – министър на външните работи на Република България /2014-2017/, експерт по международни отношения.

    ⦁ Димитрин Вичев – политически и бизнес консултант, общественик.

    ⦁ Диньо Бозаджиев – юрист, общественик.

    ⦁ Евгений Михайлов – кинорежисьор, продуцент, общественик.,,,,,,

    Коментиран от #85

  • 28 Интересен абсурден факт

    2 53 Отговор

    До коментар #3 от "хъхъ":

    Руският народ, не харесва Путин, вътрешната и външната му политика. Олигарсите, не харесват Путин и политиката му, застрашаваща бизнеса им. Светът не харесва Путин заради политиката която води. Само българските "русофили" харесват Путин и това което причинява на народа си на останалият свят. Те са ПУТИНОФИЛИ. НЕ РУСОФИЛИ .Никой не мрази руснаците. Напротив, съчувстваме им. Те са най -ощетени от действията му. Само нашите путинофили са доволни от ситуациата. ТЕ СА ИСТИНАКИТЕ РУСОФОБИ.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 айде доброволците

    47 1 Отговор
    атлантици да сформират първата рота на батальона и беком о окопите на източния фронт. Нашите ценности трябва да се защитават на дело, не само на думи.
  • 32 Желание, Атлантически с ъвет

    27 1 Отговор
    САЩ с батальонни групи да окупира РБ, принудително мобилизиране за отразяване на евентуална Руска инвазия в Украйна. Цар Борис III, винаги с Германия, никога срещу Русия
  • 33 Някой

    45 1 Отговор
    Да вземат тези атлантици да си приемат натовски батальони у тях. Държавата ни не им е бащиния, още повече че повечето от тях нямат българско самосъзнание.
  • 34 Ф-16

    2 38 Отговор
    Изръшкайте министерствата от руски шпиони. Пълно е със служители, женени за рускини или родители руски граждани. Информацията тече неконтрулируемо в източна посока!

    Коментиран от #69

  • 35 Русофил

    6 20 Отговор
    В грешка сте! Ние сме Троянския конь на Масква в НАТО!
  • 36 Странно

    29 1 Отговор
    Ходил съм в казармата. Смятах, че съм понаучил нещо. Оказва се, че не е така. Рота, батальон, полк или бригада и т.н. зная какво е, но батальонна бойна група…!? Хем е група, хем батальон, ако не е боен, какъв друг може да бъде? Е, то може, ама хамериканците не искат българска чорба, което значи, че не може да бъде и тилов. Неясно бойно формирование. Ама то у нас кое ли е ясно!?
  • 37 Матей преображенски

    38 1 Отговор
    България извън нато,това искат хората,членството ни в агресивния блок създава небивала опасност за националната ни сигурност.Започнаха да пращат натовски подкрепления,авиационни групи,подготвят български експедиционен корпус,все опасни заигравки с безопасността на държавата.Постепенно ще ни напълнят с разнородни чуждестранни военни поделения,нашата войска ще се изгуби сред множеството натовски подразделения,идеалната имперска окупация.Руската доктрина е защитна и все пак в съвременната война ,всяка една страна-агресор от атлантическия пакт ще пострада тежко,дори там да не е стъпил и един руски войник.
  • 38 Дън Бай

    20 0 Отговор
    Вие сте издухани пердухали!
  • 39 ХАН КРУМ

    37 0 Отговор
    НПО то създадено и финансирано от САЩ, приютило ликвидаторите на Българските ВС и продали националната сигурност, пак намират услужливо място за мръсните си внушения в този сайт. Жалко е когато се подлагаш ,без никой да ти го иска. Срам за БА ,срам и за България. До там я докарахме,че да не можем да се изхранваме , лекуваме и да се защитим ,като народ и държава.ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ ,А КАНАЛИИ.
  • 40 БрулЬо

    26 0 Отговор

    До коментар #24 от "Грульо":

    Как КОЙ бе ? Ние овцете дето блееме и нехаем, вместо да грабним тоягите и ги обрулим ...
  • 41 Сиромах

    26 0 Отговор
    Тия от атлантическия съвет да грабват дървените автомати като тия дето раздават и на дечурлигата в Украйна,за да ги учат как да убиват руснаците и да си изкопаят окопите в които искат да натискат българските войници!Да влязат в тия окопите и да лежат там в студ и кал,а и в жега докато поканените от тях американци решат да си тръгнат,т.е 20 години!
  • 42 Azz

    28 0 Отговор
    тъй наречения атлантически/краваро лизачески/ съюз да си го на4ука на задния вход мощно,по атлантически...
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 пешо

    18 0 Отговор
    българия не иска натовска войска тука

    Коментиран от #47, #77

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 229еи

    22 0 Отговор
    Атлантическият съвет да каже кой го финансира и как се избират органите му, какти и как се вземат решенията. Видяхме преди дни по панорама как един нещастен бивш президент си призна, че България е вкарана НЕЗАКОННО в нато без решение на НС, при измислено служебно правителство. АС дали не е съупастник в този незаконен акт?
  • 55 ПЕНКО

    18 0 Отговор
    АЗ СЪМ ОТ ---" АНТИ АНЛАНТИЧЕСКИЯ СЪВЕТ " !!!!!!!! ЗАЩО БГ "АТЛАНТЧЕСКИЯТ СЪВЕТ" - Е СОБСТВЕННОСТ НА ЕВРЕИТЕ -ЦИОНИСТИ -СЕМИТИ ???????? ЕХ -АХ ХОЛОКОСТ --- ХОЛОКОСТ ЕВРЕИКУС --- НЕ ЗАКАЧАЙТЕ ГЕНИИТЕ ЕВРЕИ -ВОДЕЩИ СВЕТА НАПРЕД --- САМО ГАДОВЕТЕ БАНКЕРИ -ПОЛИТИЦИ И ЦРУ-МОСАД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 56 Пловдив 1912

    26 0 Отговор
    Каква опасност ве утайки...Атлантически съюз???? Кои сте вие изобщо ????? Изчезвайте от България като не ви харесва, Вашингтон ви очаква ...оставете България на българите...
  • 57 Истината

    23 0 Отговор
    Тия нещастници, да запишат синовете и дъщерите си и внуците си в батальона за да им повярвам!!! Българския народ никога няма да вдигне ръка срещу Русия, мисля че това им е ясно на всички продажници!!!
  • 58 НАРОДА БЪЛГАРСКИ ВИНАГИ Е МЕЧТАЛ

    7 0 Отговор
    АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ДОЙДАТ , САМО ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА СССР , КОЙТО НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС СЕГАШНАТА РУСИЯ .................... ДОЙДАТ ЛИ - КРАЙ С НАС И НАТО !
  • 59 Крадеца вика,дръще крадеца

    16 0 Отговор
    Докъде се е стигнало! Русия да казва,че не иска война,а САЩ иска тя да воюва на сила,защото така ги устройва! Европа да е пак в руини,пак Маршалски планове! Само че този път няма да са нужни маршалски планове! Сещате се защо!
  • 60 КОЖЕВ

    15 0 Отговор
    тея па, жалки соросоидни израстъци на хранилка в американското посолство.
  • 61 АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИСКАТ

    12 0 Отговор
    ДА ДОЙДАТ ТУК ЗАЩОТО МОЖЕ БИ ЗНАЯТ ЧЕ И ОТПРЕД И ОТЗАД ЩЕ ИМАТ ....... ДИВ ВРАГ ! ОТПРЕД АТОМ , А ОТЗАД КАСАПИ С БРАДВИ И НОЖОВЕ !
  • 62 сноу

    13 0 Отговор
    Измамник до измамник,продажник до продажника, мила моя майньо льо...
  • 63 НЯКОЙ

    18 0 Отговор
    Вие може да сте НАТО, но ние не сме и никой не ни е питал? Ако има европейска единна отбрана е приемливо, защото така всички държави залагат териториите и населението си при война! А сега САЩ разпалват войни далече от собствената си територия, а страда цял свят! Вие сте слуги на САЩ в тяхната унищожителна политика! Защитавали Украйна - това са глупости за малоумници! И вашият възторг уважаеми АС е инфантилен!
  • 64 big

    13 0 Отговор
    Абе съберете се всички атлантици от България и сформирайте този батальон: хем ще бъде натовски, хем от българи!
  • 65 Тая антибългарска

    15 0 Отговор
    организация,трябва да се забрани,а членовете и да бъдат съдени за предателство към Родината
  • 66 Ако добре слушахте Путин,

    10 0 Отговор
    Който - макар и мимоходом - спомена за преимуществата на Русия в ядреното! въоръжение, би трябвало да се запитате, за чий ... ни е батареен батальон! А?!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 про с та ко

    11 2 Отговор

    До коментар #34 от "Ф-16":

    България е русофилска страна,на който не му харесва-на самолета с еднопосочен билет и...дим да го няма
  • 70 Иван

    11 1 Отговор
    Сащ се опитват да предизвикат война с Русия, а ние пак сме от страната на губещите.
    Да напуснем НАТО докато още можем!
    Референдум за излизане от ЕС и НАТО, да видим каво ще реши суверена - народа.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Volw

    3 0 Отговор
    Сега веднага!Моля!
  • 73 Дяконъ

    9 1 Отговор
    Кви сте вие бе Атланти ли сте , кви сте не ви знам и не искам и да ви знам . Родоотстъпници жалки ! Българския лъв си е самодостатъчен , разярен е по-опасен и от Русия и НАТО взети заедно !!! Поне все още има мъже , здрави и прави , корави като гранит , мъже обучавани в родните казарми . За жалост след 20-30 години ще сме дядовци и ще трябва да се надяваме днешните келеши да бранят родината . Абе все си мисля , че и на 90 години да стана , пак ще мога да карам БТР-а . Ома още много такива като мен , сигурен съм .А рези атлантически русалки ще ги .....
  • 74 Дяконъ

    7 0 Отговор
    Няма НАТО ,няма мато , няма Русия !!!!!
    България над всичко !
  • 75 пешо средния

    5 0 Отговор
    По,сер,КОV.ци !!!!!
  • 76 dron

    0 8 Отговор
    Отдавна трябва да има такава група в БГ , а не е лошо и състава на руското "посолство" да се намали с 2/3 -ти.
  • 77 Гошо

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "пешо":

    ама наща БА е НАТО-ска как така не иска.
  • 78 Гошо

    1 0 Отговор
    въпроса не опира до война, а до отстояване на права и позиций.елементарни.от типа ти нещеш ли да направиш така - не .

    ААА няма не давай давай чеее ....

    и акита по задниците.Лишавате една част от БГ от достойнство и свобода на избора щото на вас така ви е добре.
    А всъщност ако опитате да проявите ей така пробно колко сте свободни ще видите че не сте.Просто си затваряте очите и не Ви интересува.Не ви виня.. и аз съм се чудил дали не е по добре да си живея в лъжа че съм много велик и да забравя истината и да ми е готино.. Ама не съм възпитан така и цял живот не съм се променил и няма да го направя.. вие ако мислите че сме Българи и сме със самочувствието от историята би трябвало да сте гневни.
  • 79 Гошо

    2 0 Отговор
    Нато няма да изпрати никъв батальон на квот и да било тука.Русия не засяга Националната Сигурност пряко или не пряко просто я е узорпирала.Схематично с по 2,3 хода напред.. А в политиката 15 години напред са вече :)
  • 80 БЕЗ ИЗМЕНЕНИЕ

    3 0 Отговор
    Какво друго може да очакваме от папагалите, събрани в ръководството на Атлантическия клуб?
  • 81 АЛО ДАНС!

    4 1 Отговор
    АЛО ДАН$, т€зи а$б (Аг€нти на $ащ в БЪЛГАРИЯ) $А ЧУЖДИ АГ€НТИ......!!!

    нато($ащ)-Т€РОРИ$ТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА циони$тит€!
    БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС Е ВИНАГИ С РУСИЯ!
    РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ нато($ащ)!

    Коментиран от #82

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 dfc8850

    3 0 Отговор
    Атлантическия съвет подменя волята на българите.
    И си позволява да определя какво се случва на българска територия.
    Американците от всякъде ги гонят.
    Обаче нямат нищо против миризливите им долари.
  • 84 Сали

    2 0 Отговор
    Кои сте вие..Натовски войски си нямат работа в България.Все едно да си сложиш таралеж в гащите и да се чудиш защо ти бъде. НАТО е престъпен съюз Навремето Петар Стоянов НАТО инвестиции. Защо не поискате референдум. Нали сте много силни но страхат е голяма работа.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 В.В.П.

    1 0 Отговор
    Яко дране ще има на атлантици .Намирисва на развалено месо .Ааааахххх .Вони,ужасно
  • 87 АС Б тези са голями Предатели!! Да

    2 0 Отговор
    Обличат ониформите и да заминават!! Българите не желаят да са Пушечно месо заради Пасита, Шаламановци, Крадлата и подобни боклуци на Хранилка на чужди посолства и служби!! Да занимават, колкото са, всички, щеги изпратиме с цветя!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове