Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 18:34 18 492 119

Гроздан Караджов с куп имоти, декларирал и апартамент в Рим

  • гроздан караджов-
  • цецка никифорова-
  • имоти

Това показват публикуваните от КПКОНПИ имуществени декларации

Гроздан Караджов с куп имоти, декларирал и апартамент в Рим - 1
Снимка: БГНЕС

Миналата година вицепремиерът и регионален министър Гроздан Караджов и съпругата му Цецка Никифорова са придобили апартамент от 298 квадрата в Рим. Цената на придобиване е близо 2 млн. лв., като Караджов и съпругата му имат равни дялове в имота, който представлява апартамент, мазе и две паркоместа, личи от имуществената декларация на вицепремиера. Това показват публикуваните от КПКОНПИ имуществени декларации на лицата заемащи публични длъжности.

Двамата притежават и къща в район „Витоша“ с 1101 квадрата РЗП, която е придобита от тях през 2010 г. срещу 190 хил. лв., както и още няколко имота – апартамент в „Лозенец“, къща в пазарджишкото село Виноградец. Двамата притежават общо 5 автомобила, като последният е Mercedes EQC, придобит през 2021 г. срещу 150 хиляди лева.

Гроздан Караджов е един от малкото управляващи, който е описал надлежно в декларацията и всички притежания на съпругата си, дори такива, с които той няма нищо общо, например търговски заеми, които тя е теглила, а също и нейни дялови участия във фирми, в които той няма участие.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 52 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромах за правда

    123 5 Отговор
    Браво

    Коментиран от #6, #70, #93

  • 2 Няма лошо

    92 18 Отговор
    Богато момче
  • 3 Чуйек 1

    227 7 Отговор
    Сигурно си е спестявал от закуски още от времето, когато се увърташе около Софиянски в “Далекосъобщенията”, СДС, по разни комитети, борд чета и хоп - ето ви 10-15 млн.лв. с тежък чиновнически труд!
  • 4 /////

    177 5 Отговор
    Къв честен чиляк "спестил е от закуски" ей хората милиони направиха от "гладуване".
  • 5 Динко Янков Динков

    139 9 Отговор
    Престъпник
  • 6 САМИ СИ ГИ ИЗБРАХТЕ

    126 19 Отговор

    До коментар #1 от "Сиромах за правда":

    КАТО ВИ КАЗАХ ЧЕ ПРОМЯНА И ТЕМ ПОДОБНИ СА СЪЩИТЕ КАТО ГЕРА ВИ СЛАГАХТЕ МИНУСИ А СЕГА СЛАГАЙТЕ ПАК АМА СТЕ В ИНФЛАЦИЯ А ТОЗ КОПУВА!
  • 7 Пич

    206 12 Отговор
    Браво бе , Грозданчо...!!! Един декар къща , в престижен квартал , за 190 000 лв !!!??? Ти преди Цв Цв си паднал в дупката !!! Честито на наивниците , които гласуваха за вас !!!

    Коментиран от #76

  • 8 /////

    164 5 Отговор
    Политиците са във властта за да оправят своя живот и този на наследниците си до десето коляно, а не вашия.

    Коментиран от #71

  • 9 ха ха

    81 5 Отговор
    значи разбира от финансирането за магистрали
  • 10 Вълк единак

    69 73 Отговор
    Човека е декларирал всичко до стотинка, честен пич вие пак ревете и плюете.

    Коментиран от #44, #72, #108, #109

  • 11 Павел пенев

    189 5 Отговор
    Нали не сте забравили че този седесарски крадец беше Управител във фондацията на Иван Костов и Елена Костова -Бъдеще за България. Това бъдеще се оказа днешното настояще. Честито на всички честни демократи.

    Коментиран от #24

  • 12 Естет

    133 6 Отговор
    Рядко противна мутра има тази невестулка,дори ме е гнус да го гледам.И не заради парите,а заради гадното усещане,че ми предава негативна енергия.
  • 13 ЕЙ НЕ СЕ НАКРАДОХА!!..

    97 3 Отговор
    РУШВЕТИ..КОМИСИОННА..КОРУПЦИЯ. ЕВРОПЕИСКИ СРЕДСТВА..ОФШОРКИ..КОВЧЕГА НЯМА ПРИКАЧЕНО РЕМАРКЕ ЗАД НЕГО 😂🤣😅😆😁😄
  • 14 Глупаци

    73 14 Отговор
    Все пак е от доста години в политиката натрупал е пари.

    Коментиран от #106

  • 15 Ива

    92 4 Отговор
    Сами си ги избрахте, радвайте им се сега!
  • 16 егати

    89 3 Отговор
    А сега Ромагейт.и 300 м2 в Рим не струват 2 милиона лева.виж мазето по може за другото още 5-10 а може и 20 зависи къде е.Фенчетата на Кики какво ще кажат сега а ?

    Коментиран от #98

  • 17 Крадеца

    144 6 Отговор
    100 години да работи и той и жена му,няма как да придобият такова имущество от заплати.Явно хората в България са изключително пр0сти и неграмотни,за да не могат да сметна, как се изкарва с труд, само от заплата, такова имущество.И тук не става дума за бизнес или печеливша фирма а за кражба на държавни пари.

    Коментиран от #23, #99

  • 18 Гост

    71 4 Отговор
    Ще дойде Видов ден за всички парвенюта и измамници, хитреци и манипулатори. За 30 години преход когато хората работили цял живот останаха с мизерни пенсии, някои натрупаха милиони и повече и хвърлят прах в очите с бизнес, инициатива и т.н. Ще дойде Видов ден за всички тарикати и парвенюта, вкл. и новопоявили се кариеристчета и напористи амбициозни самоуверени мазни и услужливи податливи и винаги готови калинки.

    Коментиран от #42, #100

  • 19 Информиран

    66 1 Отговор
    То е срамно колко безпарични хора някак стават "лидери" на народа.

    Има нетното имущество на 30-годишен стартъпаджия.

    А останалите са по-зле, без на еконт шефчето.

    А най-зле е ленчето бориславова - кирчо я урежда на огромни заплати, тя на нейната възраст има спестявания ЕДНА ЗАПЛАТА.
  • 20 Очите

    90 1 Отговор
    Не случайно хората казват,че човека се познава по очите и те го издават,кога лъже и кога говори истината.Очите на този субект, излъчват присмехулен поглед на наглец и измамник.

    Коментиран от #41

  • 21 Кую

    61 1 Отговор
    Много кадърен е. Колко лукаво гледа като ли е хванал Господ за шлифера.
  • 22 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    37 5 Отговор
    Това Наследство ли е??
  • 23 Информиран

    25 42 Отговор

    До коментар #17 от "Крадеца":

    Та той има нетно имущество от няма и 2 милиона евро.

    Бизнес за 2 милиона евро се прави за 2 години здраво бачкане (плюс 2 години преди това яко пестене от заплати), човекът е на над 40.

    Всъщност е разочароващо колко неуспешен е, предвид че е тръгнал да става министър. В България има фирми за домашни помощници, съградени от нулата за 2 години, чиито собственици са изкарали повече.

    Евентуално би го оправдало ако е е задържал твърде дълго на държавни длъжности.

    Коментиран от #32, #34

  • 24 Гост

    38 3 Отговор

    До коментар #11 от "Павел пенев":

    Ще дойде Видов ден за всички парвенюта и измамници, хитреци и манипулатори. За 30 години преход когато хората работили цял живот останаха с мизерни пенсии, някои натрупаха милиони и повече и хвърлят прах в очите с бизнес, инициатива и т.н. Ще дойде Видов ден за всички тарикати и парвенюта, вкл. и новопоявили се кариеристчета и напористи амбициозни самоуверени мазни и услужливи податливи и винаги готови калинки.
    Иначе, с тази Фондация Костова обикаляше посолствата зад граница да проси пари и подаръци зад авторитета на властта на мъжа си, дъщеря й май се ожени за италианец, остана там и т.н. Иначе, апартаментчето може и да е само две милиончета, зависи къде е и в каква сграда, явно не е в центъра. Но сигурно са му изпечени сметките щом като си декларира всичко, просто освен декларирането - би трябвало да има и обяснение за това как са натрупани доходите с какви заплати и с какъв бизнес, как са събирани милионите и стотиците хиляди, публично да се обяснява.

    Коментиран от #30

  • 25 Информиран

    32 41 Отговор
    Аз реално дори не познавам хора от моето поколение (40 годишни) които да са учили съвестно в училище, да са бачкали съвестно след това, и да имат по-малко пари.

    Това че съществуват хора, за които имането на 2 милиона евро е грях за управник, показва защо винаги ще ни управляват разни мизерници, които бързо се насочват към краденето.

    Коментиран от #28, #29, #49, #95, #101

  • 26 човек от народа

    22 35 Отговор
    имал - декларирал . не ги е крил като някои "барцелонаджии" !
  • 27 Комуниста

    84 4 Отговор
    САМО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ МИНИСТЪР КАРАДЖОВ Е ОТ КВОТАТА НА ПАРТИЯ - УЧИНДОЛ И Е ЧОВЕК НА ПЪРВО НА КОСТОВ ПОСЛЕ В НДСВ И Е УЧАСТВАЛ В ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА,, БТК" ОТ НДСВ!! ИЗВОДИТЕ СИ ГИ ПРАВЕТЕ ВИЕ ДЕТО СТЕ ГЛАУВАЛИ ЗА ПАРТИЯ - УЧИНДОЛ!!!!
  • 28 човек от народа

    18 4 Отговор

    До коментар #25 от "Информиран":

    точно !
  • 29 Професора

    49 0 Отговор

    До коментар #25 от "Информиран":

    Ма ти май не си наясно, че крадеца няма насита колкото и да има става само все по алчен и алчен!

    Коментиран от #35

  • 30 Гост

    64 2 Отговор

    До коментар #24 от "Гост":

    Той не беше ли от хората на Слави? Много просто и елементарно момче се оказа този Трифонов, селяк парвеню с претенции и с пилешки мозък - това е което е видно от начина, по който "оправда" заявките, претенциите и големите си приказки, и доверието на хората. Антуражът около него /за сега изключвам от това число Сиромахов, който остана настрани/ като Тошко и сие също се оказаха много елементарни и прости момчета. Слави Трифонов - смешник с неговите кадрили. България докато не бъде опоскана, огризана и не изпадне до дъното, до локвата, с тези хора в нея, с тези маниери, с тази псевдокултура, с този просташки манталитет, няма да започне да се въздига и оправя. Поне няма да сме живи да кледаме падането до нивото на локвата.
  • 31 Софиянеца

    44 5 Отговор
    Всички от НДСВто бяха крадци също като Боко който също беше от НДСВто на всички е ясно че Учиндолеца свирец има слабост към НДСВ като прелагаха и крадеца Василев от НДСВ за премиер!
  • 32 Гост

    40 1 Отговор

    До коментар #23 от "Информиран":

    Очевидно си много наясно как с две години пестене от заплати от ядене и от закуски, и после с две години яко бачкане се правят два милиона евро печалба - с почтен бизнес и с нормални бизнесзакони и нормална бизнессреда. Нещо като уменията на Елон Маск да прави за нула време милиарди, обаче на българска територия - може да предаваш уроци как хората в българия след малко отказ от закуски да станат милионери... за година милион, за две два милиона
  • 33 Мето

    45 2 Отговор
    Откъде тези милиони бе???

    Коментиран от #36

  • 34 Отворко

    40 1 Отговор

    До коментар #23 от "Информиран":

    Нали знаеш приказката :Една жена ми каза.Като гледам какво си написъл, сигурно си 3-тия милиардер след братя Домусчиеви,които от продавачи на джапанки на пловдиска сергия,станаха първите милиардери в България а и ти след тях.Къде се печелят два милиона за една година бе промит мозък.Крадат се за минути но да ги спечелиш с труд,първо трябва да инвестираш,после да избиеш инвестициите и чак тогава да почнеш да печелиш,от която печалба всяка държава ще ти взима 50%,както е в западна Европа.В Англия от прословутите чистачи на англосаксонски мръсотии, никой не е станал милионер.Да,може да са изкарали за 15 години два апартамента купени в някой провинциален български град и до тук.

    Коментиран от #45

  • 35 Информиран

    4 36 Отговор

    До коментар #29 от "Професора":

    Крадецът с пълен член...

    Пропуснал си запетайка след "насита...

    Между "по" и "алчен" се слага тире...

    Ако беше учил щеше и ти да имаш 2 милиона евро, а не да наричаш хората "крадци" в интернет.

    Ако знаеш за някоя гражба на Гроздан Караджов - сподели. На бас че не знаеш.

    Коментиран от #40, #73, #81, #88

  • 36 Петров

    38 1 Отговор

    До коментар #33 от "Мето":

    Ми и аз не знам като до 1989г вс бяхме равни и изведнъж разни,, седесари " станаха реско богати!

    Коментиран от #62

  • 37 Ф акт

    6 26 Отговор
    Браво!Трябват ни богати политици,а не забогатяващи.
  • 38 Хамсал

    22 4 Отговор
    Помня герберите за Плевньо-амо той влиза богат в политиката! Предполага се, че няма да краде. Не е гаранция, че няма да простее и си го правеше. Сега какви са коментарите за този?

    Коментиран от #78

  • 39 Красимир Петров

    19 1 Отговор
    И този милионер
  • 40 Професора

    23 3 Отговор

    До коментар #35 от "Информиран":

    Робската психика не ти е чужда и се радваш на разни съмнително забогатяли!

    Коментиран от #46

  • 41 Гост

    8 5 Отговор

    До коментар #20 от "Очите":

    Ако пък става въпрос и за самодоволство и суперсамодоволни усмивки и излъчване има сега в България един абсолютен първенец - познайте кой е той! Има и друг вариант на намръщеното, което иска да покаже или по-скоро произтича от някаквъ болезнено собствено чувство за суперпревъзходство над всички останали. А може би пък на комплекси? Кай знае.
  • 42 Морски

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    Всички се надяваме на това,но този ден все нейдва и нейдва

    Коментиран от #86

  • 43 Помнете историята!

    19 2 Отговор
    Един истински седесар.
  • 44 Опа

    13 14 Отговор

    До коментар #10 от "Вълк единак":

    На тия им трябва бедняк и простак да ги управлява. На това са свикнали а после олеле ама тоя много краде. А добър ден.
  • 45 Информиран

    3 20 Отговор

    До коментар #34 от "Отворко":

    Пише се "написал"

    Пунктуацията ти също е под всякаква критика.

    "Къде се печелят 2 милиона за една година" - 2 от стартъпите в които инвестирах само през 2021 вече струват повече. Ако беше учил щеше да си наясно.

    "Крадат се за минути" - ок, тук не споря, но посочи къде е кражбата на Караджов ако можеш. Един малко по-успешен бизнесмен ще имаме за министър и веднага си искаме мизерните крадци, тъжна работа.

    "В Англия от прословутите чистачи на англосаксонски мръсотии, никой не е станал милионер" - в България има хора станали милионери от организиране на фирми за почистване на домове, силно ме съмнява в Англия да няма. Да, собствениците, не чистачите. Да си учил да станеш нещо над чистач. С твоя правопис - толкова. Не знам как са те пуснали да завършиш 4 клас.
  • 46 Информиран

    3 25 Отговор

    До коментар #40 от "Професора":

    Робска е психиката на хроничния неудачник, за когото всеки с малко повече пари в джоба е мошеник.

    Който не е роб си започва бизнес, удря си главата 2-3 пъти и накрая разбира че 2 милиона евро са нищо и никакви пари.

    Коментиран от #48

  • 47 Пловдивско

    9 11 Отговор
    И все пак е по-беден от най-богатият кмет в България,и зам.предс. на СДС...Каба...иванов.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Морски

    29 2 Отговор

    До коментар #25 от "Информиран":

    Слушай в тази държава няма как да имаш дори и десетки хиляди да не говорим за милиони,ако не си свързан с "правилните хора".Другия вариант е да имаш наследствено имущество на висока пазарна стойност което да си продал.Така че всеки който не попада във втората категория е.... сещаш се какъв

    Коментиран от #57, #58, #59

  • 50 slawkow

    26 2 Отговор
    Казвал съм го преди , ще повторя още веднъж . Ще гласувам , само тогава , когато някоя партия обяви , че всички свързани с политиката след 1990 г. ще получат присъда трудова каторга от 20 години като минимум , до доживот , без право на помилване. И правилото там да е следното , не си ли изпълниш днес нормата , няма да ядеш . За конфискация на имуществото надвишаващо постъпленията , които са получавали от заплати на тях и на всички техни роднини . Не одобрявам смъртната присъда просто защото е по-лека , а тия хора заслужават да бъдат наказани истински .

    Коментиран от #53, #92

  • 51 30 г стигат

    19 3 Отговор
    Браво , работливо момче !!!Така се бачка а не като вас.........
  • 52 Кроздан Караджов,?? Имотите са си твой,

    18 1 Отговор
    Ти ще отговаряш как и за колко са купени и колко. струват!! Става дума е експертите и Консултанти Сънародници на Лорер!! Там имат обосновани опасения Българите!! Внимавай с тези Консултанти и експерти, нищо добро няма да види българина и Държавата от тях!! Общо известна истина е, че се търсят, голями печалби лично за тях!! Повтаря се във вековете и по цялия сват!!
  • 53 рада дълбоката

    9 5 Отговор

    До коментар #50 от "slawkow":

    Е те и това искат, ти аз и т.н да не гласуваме ! На кликата им стигат техните "симпатизанти " за да си подсигурят топлото кресло !!!
  • 54 хаааа1

    4 19 Отговор
    Не е гладно момчето и няма толкова да се изкушава да бърка в държавната каца, щом като обикновен гражданин ги е придобил-само адмирации за него и съпругата му!
  • 55 маргинал

    23 3 Отговор
    Рашков ,горкия е направо клошар в сравнение с тоя Караджов ,за Шиши и бездомника Горанов - де ме нарече "маргинал" пък хич не ми се мисли - вероятно са на социални . А как се купува къща с РЗП 1100 квадрата ...за 190 000 лева бре ??? Ми де са тези неща дори през 2010 година . То тогава що годе приличен парцел гонеше над 100-150 лв квадрата на гола поляна .
  • 56 След

    5 16 Отговор
    като е декларирал имотите, значи е платил и данъци върху средствата с които са купени! Следователно е доказан доход! Тогава какъв е проблема! Ако е не доказан доход, с не платени данъци, е друг въпрос!

    Коментиран от #102

  • 57 Руски бандит

    7 6 Отговор

    До коментар #49 от "Морски":

    Така е! Съветските хора няма как да имате. Със слугуване на чужда страна, мързел и писане по форумите ще си останете на партийната пенсия, която също не заслужавате .

    Коментиран от #66

  • 58 Морски

    7 2 Отговор

    До коментар #49 от "Морски":

    Допълнение към предходния коментар.Имах предвиди стотици хиляди.Десетки хиляди все пак хора с професии като ID-специалисти,доктори,разни директори на големи дружества е напълно нормално да имат спестени.Всичко друго е "аз съм на тоя човек,а пък той е човек на еди кой си,и последния от веригата е човек от една сграда намираща се на
    едни жълти павета"
  • 59 Информиран

    5 13 Отговор

    До коментар #49 от "Морски":

    Слушай в тази държава няма как да имаш дори и десетки хиляди да не говорим за милиони,ако не си свързан с "правилните хора".Другия вариант е да имаш наследствено имущество на висока пазарна стойност което да си продал.Така че всеки който не попада във втората категория е.... сещаш се какъв


    След "слушай" липсва запетая...

    След "хиляди" липсва запетая...

    "Другият" с пълен член...

    След "стойност" липсва запетая...

    След "всеки" липсва запетая...

    Много е мило да ми споменаваш вижданията ти за живота, но не са правилни. Хората, които за разлика от теб са грамотни, отдавна имат близко до това на Караджов имущество. По-спестовните - и по-голямо.

    И почти всички са от семейства, с които комунистите са се гаврили по обясними причини, така че през 90-те години започваха от нулата. Общото между всички тях е че работеха неща, от които мафията не разбираше. Пари се изкарват лесно, но имаше години, в които не ти се искаше да ги изкарваш от търговия, примерно... Това си е така. Но експертите по енергетика едва ли са били жертви на рекет, а доколкото знам Караджов е тъкмо такъв.

    Коментиран от #67, #80

  • 60 Нов морал

    18 4 Отговор
    Все повече лъсват задниците на ИТН и мафиота чалгар. И спортният министър и този на енергетиката са същите. Е това е Продължаваме подмяната и новият морал.
  • 61 Информиран

    8 10 Отговор
    Та вместо да плюем по Караджов, чиито единствен грях е че е изкарал някой лев, защо не погледнем вместо това към министър асенчо?

    Бил дарил половин милион на Софийския Университет, но той самият имал 80 хиляди лева.

    Споразумял се извънсъдебно с човек, съдещ го за 40 милиона, но самият асенчо имал 80 хиляди лева.

    Вместо да сочите към очевидните измамници, хабите слюнка по хора, които просто са разбирали от занаята си и са постигнали известен успех.

    Нюхът на българина да надушва измамници е изключително слаб. Добре че не се занимавате с инвестиране в стартъпи.

    Коментиран от #64

  • 62 Илф

    26 0 Отговор

    До коментар #36 от "Петров":

    Питай Надето с красивите сини очи - лицето на СДС, как от една учителка с филологическо купи целият гараж на ЦК на БКП ведно с Чайките, Мерцедесите ,Волгите ,че и реликвата от цар Борис - Майбах май беше. Питай и Курнелата, как на 28 години само с 5-годишен труд.стаж -цяло външно -търговско придоби ...
  • 63 Ал Бунди

    18 0 Отговор
    Ами ...честита ви промяна бе, наивнициии. Като как така се придобиват тези имоти..дори от ТОЛ такси на коларските пътища, които тоя лоясал мало..мник иска да сложи, не могат да се откраднат толкова пари. ЧЕСТИТА ВИ ПРОМЯНА...НАИВНИЦИ!!!
  • 64 да питам

    17 1 Отговор

    До коментар #61 от "Информиран":

    А ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МНОГО ИМА СЪЩО РАЗБИРАЩИ, И ТО ДОРИ ПО-ДОБРЕ ОТ ТОЯ С ЛОЯСАЛАТА ЗУРЛА, ОТ ЗАНАЯТА СИ??? И ЖИВЕЯТ В ПАНЕЛКИ.
  • 65 Нормално

    20 1 Отговор
    Много интересна информация.Демокрадците на костоф немат спирка. Отдавна надминаха лидерите на социализма,
  • 66 Морски

    8 2 Отговор

    До коментар #57 от "Руски бандит":

    Човек аз не мога да се оплача,аз живея на морето кореняк съм и съм от втората категория където описах по горе.Но не бездействам занимавам се с ред неща,завършил съм си образование висше ,работя си по специалността с различни хора от различни държави... общо взето доволен съм,и най важното аз съм "българофил"запомни го това,обичам си държавата и ще злобея и гневя срещу всички който искат да и приченят лошо,независимо дали са българи или чужденци!Казвам ти ги тези неща,защото виждам че си си изградил погрешно мнение за мен

    Коментиран от #113

  • 67 А ти

    15 2 Отговор

    До коментар #59 от "Информиран":

    Защо не си навреш една по-голяма запетая, досещаш ли се къде, Отворко. Току-виж се окаже нов, по-печеливш стартъп.
  • 68 ponti

    3 16 Отговор
    Болшинството от коментиращите очакват на такава позиция да е някой като тях - потомък на бедно, работническо семейство с 1000лв налични средста (за болест и погребение), наследен от родителите панелен апартамент и семеен лек автомобил на 20+г... Пълна идиотщина! Това, че някой европейски политици ходят на работа с колело не значи, че са бедни, и нямат пари да си купят бронирана С класа.... или Тойота Секвоя.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Симо

    16 3 Отговор

    До коментар #1 от "Сиромах за правда":

    Къде ще ги носиш тези къщи и коли грозданчо,нямаш наяждане нямаш накрадване?!?
  • 71 mdaaaaaaa

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "/////":

    Точно, бих добавил и ортаци и любовници
  • 72 Е ти пък

    7 12 Отговор

    До коментар #10 от "Вълк единак":

    То това е проблема, огледал се Вуте в Нане, да го върне в тинята иска. Болшинството са простовати хора, само реване,мрънкане и завист, а мързела така да боли
  • 73 Про3д

    9 3 Отговор

    До коментар #35 от "Информиран":

    Пред" че " в последното ти изречение се слага запетая. Един учил , но не милионер.
  • 74 ponti

    6 7 Отговор
    Хората на висши позиции трябва да са хора с опит в бизнеса, да имат достатъчно лично богатство за да не са изкушени от разни кокошкарски сделки - за тях репутацията трябва да е по-скъпа от рушвета! Същевременно трябва прозрачност - да няма скрито/покрито и да има тотален контрол върху всичко. Пари в БГ има. Просто трябва да се спре кражбата.
  • 75 Перо

    14 0 Отговор
    Той няма участие,но жена му има в различни дялове. Не по врат,а по шия! Нали е бил на заплата!
  • 76 LOSHIA

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Пич":

    ЧЕСТИТО И НА НАИВНИЦИТЕ,КОИТО РАЗПРОСТРАНЯВАТ И ВЯРВАТ ВЪВ ФЕИК НОВИНИ!
  • 77 Шоу

    3 15 Отговор
    Бай Ганьо най мрази богатите,защото е завистлив и мързелив.
  • 78 Учи

    18 1 Отговор

    До коментар #38 от "Хамсал":

    Вземи и му научи историята на Плевнелиев.Богаташа,който събира пластмасови шишета по паркингите на Германия и използва Ладата си за да преспива в нея.С това ли е станал милионер.Или Фелдшера Мутафчийски,който работи на линейка и в последствие стана шеф на ВМБ.Още си задавам въпроса,как продавачите на джапанки Домусчиеви купиха за 50 милиона БЧФлот,които 50 милиона още не са платили.Да станеш с честен труд милионер е равносилно на цял живот работа и много късмет.Всичко останало са крадци и измамници.А такива като този "Информиран"са просто поредния комплексар,който цял живот мечтае да е нещо,но всъщност е нищо.
  • 79 Без коментар

    3 1 Отговор
    двама приятели на риболов, единия хваща морска сирена красива , а бе сирена, гледа я оттук, оттам и я хвърля във водата и другият, потресен е що, бе, а нашият, а как бе? тоя караконджул и всеки един дето граби, лъже или дай-боже почтенно придобива, за да има и кво ше го прай? Не коментирам, какво станало с имотите, на пример, били собственост на стефан стамболов?
  • 80 Морски

    12 1 Отговор

    До коментар #59 от "Информиран":

    Не ми се прави на много учен,тук се пише с електронна клавиатура,пишеш бързо,клавиатурата има навика и да променя някой неща както сметне за добре!!!Да няма някакво състезание за електронен правопис и краснопис тук за което да не знам?
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 АЗ ПОДМЯНАТА

    15 0 Отговор
    Караджов е от първите Костовисти и от там човекът е започнал
  • 83 vanko

    22 0 Отговор
    Лицето Караджов е източил сумати милиони от Глобул.Когато Теленор купи Глобул той беше уличен от новите собственици за измами в размер на над 13 милиона лева - това е за хората с късата памет.Явно има много сериозен гръб щом е натикан в това продажно правителство.

    Коментиран от #84

  • 84 Не си в училище

    0 12 Отговор

    До коментар #83 от "vanko":

    за да пишеш детски глупости! То така става! Крадеш купуваш и декларираш! А от къде са парите, а данъци? Викаш кое дете го интересува това! Айде стига сте драскали глупости! Щом има доказан доход с платените данъци върху него, каквото иска може да си купи!
  • 85 Брокер В идеален център

    1 1 Отговор
    АБЕ ТОЯ гроздан 🏟ли е купил☝
  • 86 някой

    13 0 Отговор

    До коментар #42 от "Морски":

    Хората изгниха,измряха,младите се разбягаха по чужбина, тоя Видовден го има само в художествената литература.А тоз убавец в колко борда беше?
  • 87 Браво

    6 6 Отговор
    Караджов. покажи на Нанков и гербаджийските крадци, че може да се строи и по закон. Сменяйте калинките не се бавете, защото ще ви играят номера. Не с ели изреже тази пасмина няма оправия.
  • 88 Ром ама кубински

    7 1 Отговор

    До коментар #35 от "Информиран":

    Абе,Гроздане ти ли си?Мисля ,че щом си си дал д-то под наем за обществена дейност,не трябва да си толкова мнителен.Айде отивай да печаташ милиони.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Нормално..

    8 0 Отговор
    Бил е като програмен координатор, главен секретар и програмен директор на „Отворено общество“ – София.
    През 1997 става главен СЕКРЕТАР на Комитета по пощи и далекосъобщения. По време на правителството на Иван Костов е главен секретар на Министерството на транспорта. До 2004 г. е представител на държавата в управлението на БТК.
    Бил е ЧЛЕН на Надзорния съвет на Българска пощенска банка. След падането на кабинета на Иван Костов, Караджов поема управлението на партийната фондация „Демокрация“ до 2004 г.

    Между 27 ноември 2014 г. и 9 декември 2015 г. е ПРЕДСЕДАТЕЛ на парламентарната комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения.
    През 2004 г. критикува публично сделката за приватизацията на БТК с „Вива венчърс“ по време на правителството на Симеон Сакскобургготски. Тогавашният министър на транспорта Николай Василев решава да подаде сигнал до прокуратурата срещу Гроздан Караджов заради предполагаемо нанасяне на финансови щети на БТК заради условията около създаването и финансирането на дъщерна компания „Рила Солюшънс“.

    През 2017 г. Гроздан Караджов отново е атакуван през Прокуратурата, по сигнал на „Теленор България“ за предполагаемо източване на пари от мобилния оператор чрез фиктивни договори по време на управлението на компанията на Захариас Коцибос.

    А ся кажете че от държавна хранилка не се спестяват пари.
  • 91 тома

    2 3 Отговор
    Браво човека не е крал
  • 92 Бахой

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "slawkow":

    Има да чеееекаш!!
  • 93 Бедните политици пак ще си покачат запл.

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сиромах за правда":

    Нали говореха, че имало голяма криза по времето на ГЕРБ ?
  • 94 Хасан

    7 0 Отговор
    Цецка и Гроздан имат апартамент в Рим. Звучи смешно. За какво ли им е този апартамент?
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Българина

    5 0 Отговор
    след като смаже Белене, ще декларира и в Манхатън. предателите по стълбовете от 7000 лв
  • 97 Ээээээ

    5 0 Отговор
    Грозник Кражбелов. Старите муцуни продължават с преебавкана
  • 98 Кенеди

    6 0 Отговор

    До коментар #16 от "егати":

    Този имоти да със занижени фиктивни цени особено този е Рим . НАП на обикновенните хора им прави ревзии , пазарни оценки . Този е мошеник
  • 99 Марко

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Крадеца":

    Този ако е бил нотариус или жена му да му повярваме , затова са тези фиктивни цени ,xaйдук
  • 100 Марко

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    Този ако е бил нотариус или жена му да му повярваме , затова са тези фиктивни цени ,xaйдук
  • 101 Кенеди уж

    5 0 Отговор

    До коментар #25 от "Информиран":

    Това говори , че са много повече от 2 милиона, значи е укрил нерегламентирани доходи не е плащал данъци НАП ГО пази
  • 102 Они

    4 0 Отговор

    До коментар #56 от "След":

    С тези занижени цени е укрил нерегламентирани доходи което е престъпление. НАП НА някой нещастници им правят пазарни оценки, високи
  • 103 Соросоид

    6 0 Отговор
    Само като прочетох Отворено общество и ми стана ясно какъв е
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Бургас

    5 0 Отговор
    И 10 млн в банки сте забравили да опишете....абе такива като този какво са яли бе? Кой в България има милиони евро и то декларирани, а колко не са той си знае? Една къща в Барселона и кюлчетата фори да бяха истина, а те не са ряпа да ядат пред подобни екземпляри нищоправци. Като Дамаджанков. Жена му нотариус милионерка. Тя да не е изповядвала цяла Европа? Ленчето Милиончева много куражлийка, но се крие в ЕП ? С мизерна заплатка събрала милиарди?! Ицето Маджов безработен и той милионер и 2020 без ден трудов стаж си купил апартаменти в Брюксел. Айде сетете се кой ги плати и защо. А останалите милиардери с висящи дела, нещо ги забравиха мисирките последно време. Защо така? Щото папкат здраво от тях. Всички са милионерки и те. Като няма хляб, дайте зрелища на народеца да се радва?! Дневният ред е време да бъде сменен и Продължаваме Поскъпването след 8 месеца експерименти да си ходи откъдето дойде с мадуровките. Чао!
  • 106 Pilot

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Глупаци":

    И как се трупат пари от политика, с корупция , която в наща мила родина не се наказва последните 30 години !!!
  • 107 Българин

    2 0 Отговор
    Какво да кажа, изглежда млад човек с нелогично и ненормално притежавани имоти за възрастта си.За съжаление в България , натрупалите финансови активи по някакъв си начин, в повечето случай- съмнителен, всъщност си купуват и политическа кариера, тоест в политиката трудно влизат бедни хора.Аз съм на 54 г. , но притежавам 1-един апартамент и мога да кажа ,че ми е напълно достатъчен и него си го построих сам чрез участие в ЖСК.Другото за мен е лакомия и преяждане с финансови средства.

    Коментиран от #116, #119

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Кози

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Вълк единак":

    Да си богат не е срамно, само че не прочетох с какво се занимава тоз. Тоест парите отдека
  • 110 ганю

    1 0 Отговор
    почват да лъсват южняшките боклуци
    аиде в кауша
  • 111 Запознат

    2 0 Отговор
    Слави си го избра,познавал го от протестите от 90-те.
    А след протестите,какво е правил,малко го интересува!
    С правилните хора и т.н.но макар и късно всичко излиза наяве!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Бункер на плажа

    2 2 Отговор

    До коментар #66 от "Морски":

    Морски, ходил ли си в БГ казарма?
    ...всъщност не ме интересува...
    Аз съм дал! 27 месеца(от най-хубавите си години) за България,...но днес псувам от Президента Радев, през Тиквата, до Тръпчинко и Кокорчо...всички са РОДООТСТЪПНИЦИ и чужди ЛАКЕИ!!! Моля се на Бога руснаците да ни "окупират" както Крим

    Коментиран от #115

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Лъжеш Българин!

    0 0 Отговор

    До коментар #107 от "Българин":

    Не притежаваш жилище и си под наем в София,както ти самият си призна наскоро в този форум.Освен това си призна че нямаш спестени пари за апартамент,защото по-голямата част от заплатата си я даваш за пиене и посещение на публични домове.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове